Nykär

Kom hem till mormor igen efter en hel dags shopping. Eller, det var väll ca 2 timmar shopping. Tillbringade sedan 3 timmar i frisörstolen för att slinga håret. Bilder kommer på måndag eller tisdag förhoppningsvis.

Köpte en hel del grejer från H&M eftersom jag fick presentkort på 1100:- där.
Lyckades ha råd med en en bok också. "Att älska som en porrstjärna", har letat efter den i mer än ett halvår.

Snart är det mat. Får se om jag lyckas uppdatera mer idag eller om det blir i morgon.

Peace out
..v,


Jul är kul

Då var julafton över för den här gången, bilder på julklapparna kommer upp lagom till nyår, har inte kamera-sladden med mig. Har fått massa fina grejer i alla fall.

I morgon ska vi hem till farmor och fira jul också. Få flera paket där ifrån övrig släkt.

Har ni fått något fint?

Peace out
..v,


Gävlebocken



Så blev det en riktig jul i alla fall :D
Vid 3-tiden inatt brann Gävle-bocken ner.

Nu vet ni.

Peace out
..v,


Trilla köttbullar

Har precis hjälpt mormor att rulla köttbullar. Funderar på om jag ska röra mig ut och fotografera lite om en stund. Blir nog jättefina bilder med min otroligt dåliga digital kamera.

Peace out
..v,


Hejdå min bajskorv



Den är så klockren.

Peace out
..v,


Julklappar



Jag kom nyss hem från en shoppingtur. Eller jag och syrran skulle köpa julklappar till brorsan och pappa. Tror att årets julklapp är toastmaskiner och inte Yantramattor. Säger inget mer än så.

Jävligt konstigt mode här uppe måste jag säga. Hela köpcentret var invaderat av folk i snowboardpjäxor, skidbyxor och skidjackor. En brud hade till och med på sig skidglasögon på mössan. Asså fattar inte sen när det blev modernt att gå runt i 80 olika färger på kläderna. Och sen HÄNG på det. Killarna gick runt med häng på skidbrallorna.
Mina ögon höll på att ploppa ur.

Dagens citat:
"Men mormor, har du bearnesås?"
Syrrans chockerande röst när det inte stod bearne på bordet.
För övrigt åt hon potatismos och köttbullar.

Peace out
..v,


Filmfestival

Köpte några nya filmer igår. Ni har troligen redan sett dem. För er som vill köpa dem billigt så har jag köpt samtliga på Media Markt

Harry Potter And The Half Blood Prince - 149:-
Riktigt bra. Händer inte så mycket men tillräckligt. Har sett filmen på bio. Det sämsta är att filmerna blir mörkare och mörkare. Vissa delar är helt svart vita.


Yes Man - 79:-
Lite småtråkig film, funkar att se men räcker med en eller två gånger. En nej-sägare som börjar säga ja till precis allt. Hade det inte vart för Jim Carrey så hade jag aldrig sett den.


Ratatouille - 129:-
En jättesöt film om en råtta med otroligt bra luktsinne som hjälper en kille att laga mat. Rolig och söt. En riktigt bra animerad film som funkar att se flera gånger om.


Peace out
..v,


Tissel och tassel

Tyvärr läste min syrra min blogg, så ni får ingen tjuvtitt på hennes julklappar.

Ni får se dem när hon öppnat dem.

Peace out
..v,


God morgon god morgon :D

Jag har en del att berätta men vi kan börja med idag.

Vaknade vid halv 12 och kollade igenom nattens skickade sms. Har skrivit till Fadi att jag tycker om honom, yee det var ju smart gjort, fan ska jag göra nu när jag blottat mig totalt? Antar att det var bra gjort.

Fadi frågade då hur mycket och det låg jag och tänkte på när jag vaknade... Hur mycket tycket jag om honom och så vände jag mig om och fick syn på min nalle som försvann i somras. :D Fatta att jag som sov med den varje natt i ca 7 månader har klarat mig utan den i ett halvår. Nu är min tacco återfunnen.

Vet inte riktigt hur jag ska göra med Fadi. Men jag tycker ju om honom, saknar honom, tänker på honom. Blev arg och förkrossad när han blev tillsammans med en annan. Jag är inte besatt, men jag vet inte om jag är kär :(

Peace out
..v,


Fuckar ur


Städat hela rummet nu har bara garderoben kvar. Alla kläder skall vikas om/hängas upp. *jippie*
Och när det är gjort ska jag packa. Drar troligen till mormor i morgon i stället för på måndag, trodde att en person hade ändrat lite i sitt tänkande och faktiskt skulle sova hos mig i natt. Nämner inga namn, men kunde ju vara lite uppiggande om denne kunde hålla någonting någon gång.

Och nej jag är inte kär i han. Den enda anledningen till att jag blir så sur och ledsen när det här händer är för att hna är den enda som vet hur man sårar mig på riktigt. Att ljuga mig rakt upp i ansiktet för att sedan förstöra alla mina helger. Önskade att jag kunde göra likadant men jag är väll för snäll. Han borde lära sig att behandla andra som han själv vill bli behandlad...

Slänger upp lite bilder innan läggdags ^^

Peace out
..v,


Mustan Kissan Tango



Min och syrrans favoritlåt när vi var små :D

Peace out
..v,


Världens gulligaste mormor

"Mathilda, du får gärna ta med din kille till mormor. Jag hatar inte pojkar som är bra, jag vill gärna träffa honom, hoppas han är snäll som morfar. Kram, kram. Hälsa Felicia"

Fick detta i ett sms av mormor för 2 min sen. Jättegulligt om man bortser från att hon inte hänger med i svängarna. Jag och Nasho gjorde ju slut för 3 veckor sen. Så har ingen kille att ta med dit. Hade inte velat ta med honom heller, ville det i början men han skulle bara vara tråkig och tyslåten.

Skulle förrästen ha vart våran 14-månadersdag idag (förutsatt att vi fortfarande vart tillsammans). Hade inte tänkt på det om det inte vart så att mormor tagit upp det nu.

Jaja, nu skiter vi i han och städar i stället ;)

Peace out
..v,


Städning :D:D:D:D



Idag blir det städning. Vaknade vid 12 och kände att: "jaa, idag ska jag städa." Frivilligt. Orkar inte ha grejjer överallt, så nu ska det dammas, torkas, dammsugas och ställas i ordning. Sitter och lyssnar på en CD-skiva som jag köpte när jag var 6-8 år gammal, Absolute Music 35. Verkligen gammal musik på den.

När den tar slut får det bli Vengaboys xD Känner att det går bättre när man är lite nostalgisk.

Senare idag blir det inflyttningspizza och kanske träffa Fadi, om han inte är som han brukar vara.

Peace out
..v,


McDonald's


Första dagen på McDonald's igår. Var jättejobbigt i början när man glömde bort saker hela tiden. Till slut fick man igång hjärnhalvorna i alla fall. Gick lite bättre men det är verkligen stressigt.
Tycker i alla fall att det gick bra för att vara första gången, trotts att jag glömde ha i is i drickorna och lägga ner servetter i påsarna.

Stog ju bara i Drive Through, och det enda jobbet jag hade var att sköta drickorna och lämna ut maten e mellanåt. men Det kunde ju gått så mycket sämre.

Peace out
..v,


Skol-info



Sitter i datasalen på Engelskan och skall skriva om en uppsats. Med skriva om menar jag inte att jag gjort den fel utan att våran lärare har rättat den handskrivna och nu ska vi skriva om den rättstavad på dator.

Till er information fick jag precis veta att jag inte behöver göra något omrov i Psykologi då jag klarade provet på VG. Jag var borta under hela "Freuds teori" och tänkte inte göra provet förrän på omprovet, min lärare fick mig att gå dit och skriva och "se det som ett övningstillfälle". Jag hittade på precis allting själv och skulle bara göra allt humoristiskt som ett skämt. Ett sjukt bra skämt måste jag då säga eftersom jag fick VG. Då är det bara att satsa på Naturen och Svenskan över lovet (jippie) 3 naturprov och 3 svenska uppgifter.
Snacka om att jag inte kmr att ha något lov.

Peace out
..v,


Bugatti


Bugatti Veyron

Hittat mitt alternativ till Lamborghini, blir det ingen sån så blir det den här skönheten.


I cant stop staring at your body
got my hands on your body
you sexy for sure
you the real deal kinda hoty
come rock in my bugatti?
girl come drop it low.

Peace out ..v,


Öppna dörrar till tomhet

Känner mig så tom. Så oerhört oändligt tom. Som att alla mina tankar och alla mina känslor bara försvann ut i tomma intet i en tornado. Känner ingenting för någon, inte ens för mig själv. Vet inte vad jag vill längre, precis allt försvann. Allt jag känner är ett tryck i min bröstkorg och sveda i halsen. Det sticker i näsan och mina ögon håller på att tåras. Mår illa men kan inte spy, hjärtat slår hårt och jag vill springa ut ur min egna kropp. Springa ett riktigt marathon för att komma så långt bort ifrån mig själv som det bara går. Vill inte ha ont och vill inte må dåligt. Vill inte kvävas och vill inte dö. Vill inte, vill inte, vill inte.



Tankarna är tomma och min blick likaså. Tänk att ordet svek ska vara svårt att förstå.
Kan någon förklara vad som står på, kan någon säga hur länge min ångest kommer kvarstå?

Peace out
..v,


There's thousands of ways to find the right way in life



I used to think
I had the answers to everything
But now i know
Life doesn´t always go my way,
Feels like i´m caught in the middle
That¨s when i realize
I´m not a girl not yet a woman
All i need is time
A moment that is mine
While i´m in between
I´m not a girl
There is no need to protect me
It´s time that i
Learn to face up to this on my own
I`ve seen so much more than you know now
So don´t tell me to shut my eyes
I`m not a girl not yet a woman
All i need is time A moment that is mine
While i´m in between
I´m not a girl
But if you look at me closely
You will see it in my eyes
This girl will always find her way

I'm not a girl don't tell me what to believe
I'm just trying to find the woman in me,
all i need is time that´s mine while i´m in between


I've got a life



Stämmer så bra (Y)
Jag och Jennie satt igår på lunchrasten och snackade medans jag gav henne massage, så berättade jag om en konstig dröm jag hade här om natten och avslutade med att vi inte pratat sen det tog slut och att det var så skönt att slippa honom.

Vem ringde mig runt 12 inatt då om inte Nasho själv? Eller ringde och ringde hans namn hann bara komma upp på dissplayen innan han lade på. Han fick ett sms tillbaka där jag frågade om det bara var felringning, och det var det såklart, så började vi tjafsa.

Sista smset jag skrev: "hahahahahha du tror det själv va? BARN!!! Jag vill inte se dig igen för jag är så sjukt jävla trött på dig. Jag blir äcklad av dig. Lämna mig ifred nu din smuts"

Och aa, det är väll inte heller världens mest mogna sms, men han förstod iaf att han inte hade mycket att hämta hos mig längre. Skulle så gärna vilja sparka honom i pungen men sånt får man ju inte göra så... You cannot kill what already has no life.

Peace out
..v,


Luciafirande


 Bild lånad från Solna Gymnasiums hemsida.


Igår var det Luciafirande på vår skola. Var först ett luciatåg och efter det kom vi in (drama-gruppen) som gjorde vår show, gick hur bra sm hellst och alla var superduktiga förutom vår lärare som satte igång fel musik vid ett tillfälle.
På bilden står vi och sjunger en refräng ur "Last Christmas" innan det är dags att ta emot våra applåder med kören och bandet. Jag syns inte på bilden dock, får vänta tills folk börjar lägga upp bilderna på Facebook, om jag nu finns med.

Peace out
..v,


Blir så arg

Ni vet alla hur småsyskon kan vara, äldre också för den delen. Jag och syrran skulle ut o käka middag idag eftersom resten av familjen skulle käka tillsammans. Så väntar Felicia till sista sekunden med att kolla bussar o då ser hon att centrum stänger om en halvtimme. Så det blri ingen Subway för mig. Lillen käkar inte snabbmat längre och vägrade att ens förlja med mig till centrum för att hitta något att äta. Då drar förrädaren i stället hem till mamma för at thon mutar dit henne.

Jag blir så arg så det kokar inonbords. Nu sitter jag här med tom mage och frysen fylld av lussebullar.

Peace out
..v,


Pachanga - Loco

Sitter och lyssnar på en massa Pachanga -låtar. Har läst spanska i några år, men det är få ord man faktiskt förstår. I vilket fall är låtarna otroligt bra och deras videos är minst sagt lättklädda. Hahaha, gillar amn rumpor så kan man kolla på Pachanga - Loco i flera timmar.

Peace out
..v,

 


Veckans DISS

Vill dela ut veckans DISS till Fadi. Han smsade mig i tisdags och var näst intill störtkär i mig, sen fick man inga fler sms efter den kvällen. Så skickade han sms igår kl 19.14 där han skrev att han snart skulle ringa mig. Vid 23-tiden skrev jag tillbaka att han fortfarande inte ringt. Han hade sagt att vi skulle ta in på hotell inatt, men endå sitter man här hemma.

Egentligen bryr jag mig inte om att det inte blev av, det är bara jobbigt att det han säger aldrig blir av. Jag har ju lärt mig att det är så. Man blir alltid en smula besviken på folk som inte håller vad de lovar. Tror att jag tar åt mig av folks lögner just bara för att jag själv ljög som en blådåre när jag var liten, sedan 3 år tillbaka är jag fri ifrån alla lögner bortsett ifrån de vita.

Jag menar mår han inte dåligt själv av att aldrig kunna hålla vad han lovar??? Det var anledningen till att jag slutade, just för att jag inte mådde bra av att ljuga för andra.

Peace out
..v,


Julpyssel is the shit man



Idag var jag uppe och hoppade omkring kl 12.00 Gick in i duschen och sedan blev det lunch. Efter det satte vi igång och "jonglerade". Vi satte igång med
lussebullsdeg, knäcksmet, chokladröra och pepparkaksbak på samma gång. Mitt i allt detta satt Felicia och pillade in nejlikor i apelsiner som sedan hängdes upp i fönstret.

Blev omkring hundra lussebullar - mina var klart snygagst eftersom syrran tycks ha tappat snitsen, satt bara o kastade deg på mig. Var gäller det pepparkakorna så blev det 2 brännda plåtar och 2 plåtar som klarade sig fint.
Klätt granen har vi också gjort idag, nu står den i vardagsummet och ser lite tom ut. Är ju van med min familjs fullklädda plastgran. Förstår ju självklart att en riktig gran inte har lika jämnt mellan grenarna, fint blev det i alla fall.

Käkade middag precis, Karis mamma o pappa kom hit. Det fick bli köttfärslimpa och potatisgratäng med sallad och en massa olika såser och kex med ost. Till efterrätt blev det en youghurtblandning med skurna mangobitar, mörk choklad, kaffebönor och kardemumma i - MUUUUMS!

Det var min dag idag.
Peace out
..v,


Vaccin-myten

Har riktigt tråkigt och tänkte därför spräcka myten om att svininfluensasprutan innehåller kvicksilver, för det gör den inte. Så nu vet ni det.

För övrigt sitter jag här i ensamheten och är jättetrött. Känns som att man är bakfull, fastän man inte är det. Den där sprutan har tagit musten ur mig. Har suttit o sovit på lektioner, bussar och tåg. Så somnade jag i 2 timamr efter middagen. Snart ska jag gå coh lägga mig, behövs nog.

Peace out
..v,


Kungens Protest Mot Nobelmiddagen

Idag är det Nobeldagen som ni alla redan vet (förhoppningsvis) Kungafamiljen tvingas då sitta på middag med en massa nobelpristagare och ja, ni kan historian om hur det går till med prisutdelning, middag och dans.

I alla fall så stod jag
i duschen för en timme sedan och funderade på hur oerhört tråkigt det måste vara för Kungen med familj att sitta på den där otroligt tråkiga och stela middagen.
Och i duschen så kan ju jag komma på de mest korkade saker att tänka på. Så idag kom jag fram till att det skulle vara så extremt kul om
Kung Karl Gustav XVI skulle övertala sin familj att helt enkelt bara skita i att gå på middagen. Som typ att bara säga "Familjen, jag vet hur ni känner för Nobelmiddagarna år ut och år in äntligen har jag tagit mod till mig att erkänna för er; att jag också tycker att det är tråkigt, därför tycker jag att vi skolkar från den idag".

Gud vad snopna alla skulle bli om Kungafamiljen uteblev lixom, så sitter de hemma i balklänningar med fötterna på soffbordet, tuggandes på en massa Toffefee under familjär glädje, god harmoni och gapskratt eftersom "Man har så kul med toffefee". Sen skulle Kungen ställa sig upp och sjunga nationalsången medans de övriga i familjen Bernadott gör honör.

Kungens förklaring skulle vara att de absolut inte hade lust att sitta på ännu en grå, tråkig middag med en massa människor som inte pratar svenska.

Och stackars Victoria sen som alltid tycks vara den sociala, måste prata med varenda människa som vistas i lokalen. För att inte prata om Madeleine som drar ut på party så fort hon bara kan
."En stor whiskey till, tack". -Nobelångest?

Peace out
..v,


Uppdatering

Anledningen till den kassa uppdateringen är gårdagens influensaspruta. Var helt slut när jag kom hem från McDonald's, var där på introduktion och blev då också anställd.
Somnade till och med på min Civilrättslektion, satt och sov gapandes medans drägglet nästan rann, vaknade med ett ryck när min lärare sa Gävle. 

Angående middagen i tisdags så åt jag någon otroligt god Kyckling och Scampiblandning med grönsaker och ris till varmrätt. Till förrätt var det vårrullar och till efterrätt En
hel urkarvad ananas fylld med glass och ananasbitar.  Det var så otroligt gott att det blev en smakexplosion för smaklökarna.

Efter restaurangen hyrde vi film som vi kollade på, hela familjen tillsammans. Det fick bli "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen".

Peace out
..v,


Maaaaaaat

Nu drar jag och käkar på restaurang men min familj.

Hör av mig senare.

Peace out
..v,


Sammanfattning

 

2009 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av mitt 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag jobbade uppe på en höskulle
2. Höll du några av dina nyårslöften? Det gjorde jag faktiskt
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Flera styckna
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, det är jag inte medveten om
5.Vilka länder besökte du? Estland
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, en polkvän
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 4/6
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag vågade bryta mönster och börja om.
9. Största misstaget? Nashwan Ali 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jah, stukat båda fötterna regält
11. Bästa köpet? Min nya säng
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Soc
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ice, Ice baby
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare och ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Piercat mig
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Gjort illa mig

18. Hur tillbringar du julen? med familjen hos mormor
19. Blev du kär i år? Japp
20. Favoritprogram på TV? Sex and the city, 2½ men scrubs mm.
21. Bästa boken du läste i år? ChampagneFlickan
22. Största musikaliska upptäckten?
"My boyfriend is back"
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En hårtork

24. Något du önskade dig men inte fick? Nytt headset
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Var i Jourhemmet i Knivsta
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? En hel del
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Alldaglig
28. Vad fick dig att må bra? Min styrka
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen
30. Vem saknade du? Farfar
31. De bästa nya människorna du träffade? The Koerts'

Peace out ..v,


Planerat mord

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Började dagen med idrott. Jag och Duygu satt och skrattade hela lektionen, vi frågade ut Phille om allt vi kunde komma på.
Hade drama efter, fixade dräkter och sen var det repetition, gick ganska bra men kunde ha gått hundra gånger bättre, vissa har otroligt svårt för att hålla käften.

Fick tillbaka matteprovet idag också -
JAG KLARADE DET. Övning ger färdighet. Med det menar jag att allt går bättre om man pluggar.

Min chokladtomte lever ännu. Funderar dock på att halshugga honom brutalt med mina tänder.

Peace out
..v,


Tomtar är UNDERSKATTADE!!!

Idag fick jag öppna ett paket i paketkalendern igen :D
Fick en chokladtomte.



Chokladtomtar är oerhört underskattade. Man kan ha dom till lite allt möjligt, fast det hade jag själv ingen aning om tills för ett år och en månad sedan. Trodde bara att de skulle ätas. Men Nasho hade faktiskt en chokladtomte som prydnad i 3 veckor. Jag tänker i alla fall tugga lite på min efter middagen.

Peace out
..v,


Vintermums *nam-nam*


Kom precis ut ur duschen, var och tränade efter skolan - så det blev mars pannkaka in i duschen när man kom hem...
Nu sitter jag här och tuggar lite på en
risifrutti vintermums. Kan inte bestämma mig för om den är god eller äcklig, om björnbär,blåbär och kanel skär sig totalt eller passar ihop.

Vaknade för övrigt kl 6 i morse med ett så kraftigt illamående att jag knappt orkade röra mig, tog en kvart att dricka multivitaminjuicen och den smakade apa *snyft* Men till skolan kom jag och mådde illa hela dagen tills jag satte mig i musiksalen och fick naturprovet i handen. Då släppte det. Fattar inte varför jag skulle ha ont i magen och må illa för ett prov som jag redan visste att jag skulle få IG på.

Det där med psykologi är konstiga saker.

Peace out
..v,


Barnkalas och sömnlös natt



Jag kom precis hem från ett barnkalas. Var och firade Tindra som fyllde 4 år, stor flicka nu.
Det är min favorit-trollunge som bor i Jourhemmet, där jag bodde förut. Hon blev så glad när jag och Felicia kom.
Satt där och snackade skit innan vi fick skjuts hem.

Blev glad av att få träffa alla igen.

Nu ska vi snart börja med käk här hemma och sen blir det fruktsallad till efterrätt, eftersom vi inte hann emd det igår.

Till allas info: Eftersom jag har fått tagit del utav en del rykten som går angående mitt inlägg igår om att min killkompis skulle sova över inatt  och att vi inte sov på hela natten så tyckte jag att det passade bra att lägga till detta; Han kom aldrig hit. Ni får tro vad ni vill men jag har inte delat säng med någon den här helgen heller.

Peace out
..v,


2012 - now we know



Får hjärklappning bara jag tänker på filmen.
Man får nästan ångest utav den. Ni, alla vet redan storyn så jag tänker inte gå in på det. Halva filmen satt jag och rös på grund av alla specialeffekter och resten av filmen höll jag andan. Det är en av de läskigaste filmer jag någonsin har sett.

Om jag ska beskriva filmen med 3 ord:
Världens bästa film.

Sammanfattning utav filmen - 3 filmer:
Titanic, 11:e September, The day after tomorrow.

Peace out ..v,


Kvällen

Har precis avslutat en jättegod biff á la Ryberg-middag eller vad det nu heter, inte så noggrannt.

Sitter och fixar mig lite smått inför ikväll blir BIO i Kista med syrran, hennes kompis och f-mamma.
Blir till att äntligen se 2012 *yeeeees*

Efter det kanske Andreas kommer hit, fast inget än bestämt ännu. Hoppas på det i alla fall, (hahahahah) någon måste ju faktiskt sova över hos mig någon gång.

Peace out
..v,


Porriga underkläder

Tjeeeeenare :D
Idag är en mycket roligare dag. Har precis kommit hem ifrån Coop, var där och handlade i en och en halv timme med syrran och vår fostermamma. Massor med snask och godsaker blev det.

Nu har jag precis beställt lite nya underkläder ifrån en hemsida som jag blev tipsad om av en kompis.
Han skickade bara länken för att han råkade se reklam och var tvungen att checka in den. Jag skulle bara kolla upp en sak som han hade skrattat åt, men det slutade med att jag beställde följande:



1, Heter
"Black Chain" och är gjord utav ett syntetmaterial som liknar skinn, skillanden är då att det här tyget andas och är mycket mjukare. Finns enbart i svart och kostar 79:-

2, Heter "Sexytrosan" den finns bara i rött och beskrivs som underbar och följsam. Avtagbar kedja med texten "SEXY" pris: 79:-

3, Kalls för "BlingBlingtrosan" Den finns i färgerna; Svart, rosa och grön. Den heter blingblingtrosan för att det är ett strasshjärta i bak och har hängande strassdiamanter på 3 olika ställen. Kostnaden för dessa är 69:-

Snyggt behöver inte alltid vara dyrt, sådeså.
Dessutom behöver min garderob hottas upp litegrann, behöver egentligen inga fler string, men man känner sig mycket snyggare och får bättre självförtroende om man har sexiga underkläder - har jag hört.

Sidan får ni här
http://www.fiassensuellaunder.se/ där finns det allt från korsetter till stringkalsonger.
Finns självklart massor av andra
"porriga" underkläder där.

Peace out
..v,


Liknelse för att sitta hemma en helg

"Att hålla sig hemma helg in och helg ut är ungeför som att vingklippa en kollibri, låsa in den i en fågelbur med sittpinne i luften och ställa ut i förrådet."

Peace out ..v,

Impopularitet och abstinens

Äh men usch och fy och dubbelt, äckligt blä på att sitta hemma en 3:e Fredag i rad... Jag blir ju allvarligt talat depprimerad. Och inte en människa hör av sig. Jättekonstigt, verkar som att jag ahr dött elelr något. På allvar nu alltså. Och så finns det inget godis eller chips heller, det brukar alltid finnas.

Får ta o skicka ut syrran till garaget för att kolla om det finns något där, om ett tag.

För övrigt sitter jag här och har humörsvängningar för att jag har rökabstinens. Jobbigt värre.

Peace out
..v,


Över lag

Kom precis hem från skolan.
Började dagen med att försova mig till kl 08.50, var i skolan 10.15.
Fick tillbaka civilrättsprovet = VG- blev ganska besviken. hade suttit och pluggat i flera dagar. Allting satt men blev några misstolkningar utav frågor på provet.

Nu sitter jag i alla fall här och tänkte kika igenom alla papper ifrån McDonald's, lite grejer som skall fyllas i och läsas igenom.

Ikväll blir det pizza till middag, kanske träffa Fadi (i annat fall träffa Ali?) Någonting hittar jag nog på i alla fall.

Vad ska ni alla göra?

Peace out
..v,


Växtmördaren

Känns inte som att det här är en bra kväll. Först höll jag på att tappa tallriken i golvet, sedan flög ett glass i golvet när jag öppnade ett juice-paket (fråga inte hur) glaset klarade sig dock. När jag efter en stund kom in på mitt rum igen såg jag att de flesta av minna blommor håller på att begå självmord... Eller rättare sagt jag håller påa tt kväva dem långsamt till döds, eftersom jag aldrig har tid att vattna dem.  Det skulle i bästa fall gå som dråp. Känns lindrigare, så får det vara.

Kan redan se
Aftonbladets rubriker inför morgondagen, framför mig; Mathilda den 17-årige växt-dräperskan.
Kan se övermorgons rubrik också; 17-årige växt-dräperskan talar ut om dråpen mot Orkidén, fikusen och den gröne växten.
Söndagens rubrik; Mathildas uttalande angående dråpen "Jag har haft för mycket skolarbete! Jag har helt enkelt inte haft tid att vattna blommorna".
V
Äh shut it... Har vattnat dem nu. Blir ju depprimerad utav mina egna tankar om sånt där.

Peace out
..v,


Tjolahopp



Tjolahopp tjolahej...

Igår var det mycket. Civilrättsprov, fixa gymkort och sedan till Barkarby för att hämta lite material och sen in till stan efter det för att ta en fika som ej blev av.

Men idag är jag tillbaka. Kom hem för en liten stund sen. Blev till att träna idag på håltimmen, nice var det. Då fick jag och Jennie det bekräftat att mina magmuskler är av spagetti. De finns, men kan inte arbeta. Så nu fåre bli en massa magträning. Idag körde vi ben, mage och rygg ca 45 minuters pass.

Efter det fick vi se en teaterföreställning om hulliganer, skönt att det tog upp ca halva dagen då slapp man 2 lektioner ungefär.

Nu skulle jag egentligen vart på jobbet, tyvärr måste jag plugga så blev inget. Har No-prov på måndag, språk tisdag och onsdag och efter det psykologi på torsdag.

Peace out
..v,


Plugghåsten Mathilda

Har precis kollat på 4 avsnitt utav SCRUBS. Och pluggat efter det. Tro som ni vill, men jag kan allt :D Jag är fit for fight imorgon och jag ska ha MVG. Civilrättens tur.

NU ska jag se mer på SCRUBS och sen sova..

Puss gonatt

Peace out
..v,


Dåligt uppdaterat.



Då var det 1:a December idag då, bara 24 dagar kvar till julafton. *JIPPIIIIEEEE*
Började dagen med ett matteprov kl 08.00 kändes som att det gick soperbra.

Igår efter skolan handlade jag en julklapp till mamma, hon ska ju få armbandet som jag vann tidigare också. Men min syster ville vara med på en julklapp till mamma så vi köpte en liten presentask med halsband och tillhörande örhängen. Så stämplades min sista stämpel på Glitter och jag fick ta varor för 100:- Kommer in bilder på de senare. Det fick bli en ny hårborste (min gick sönder pga löshåret), 2 gigantiska hårspännen och en hårklämma.

Köpte en födelsedagspresent till Tindra också, hon fyller 4 år nu i veckan. Måste säga att det är riktigt svårt att köpa leksaker till barn, man vet aldrig exakt vad dem vill ha. Hon önskade sig en bil, men hon visste inte vad för bil... Då står man där på BR och glor på en miljon olika bilar och modeller. Det fick bli en silver-cab tillslut.

Gick in på H&M för att köpa nya strumpbyxor och kom ut därifrån med strumpor (som var en storlek försmå) med snobben, underkläder och strumbyxorna.

Sen åkte jag och syrran till mamma och gick därifrån till en kiosk för att syrran skulle hämta ut min julklapp på posten. Där köpte jag "nya" Marabou med youghurt och hallon, 2 kinderägg med Super Mario bros (till Atle och Jens) och en ny stift penna.

Sen gled vi hemmåt men innan hann jag köpa ännu en marabou hallon-youghurt eftersom Felicia rånade mig på halva innan. Gott värre.

hemma blev det att plugga matte till idag, bråka med Emilia om en kille och sedan in i duschen för att rensa tankarna och fokusera på idiotgrejer - som jag brukar.


Efter skolan idag ska jag till Väsby centrum för att möta upp syrran som ska köpa nya jeans. Sen hem och ta ett bad och troligen komma på ännufler sjuka saker. Sen plugga Civilrätt.

Peace out
..v,