mardröm

Efter igårkvällens otrevligheter började en lång dramatisk natt.

Jag drömde att jag och Carro var på semester med min familj på Öland och att Nasho hade följt med dit. Han dumpade mig första kvällen. Jag bokstavligen sprang ut för att hitta honom och Carro kutade efter.

Det var hon som hittade vart han hade tagit vägen, Han var inne i en byggnad som var uppdelad i ungdomsgård, restaurang, ungdomsgård och lite annat. Jag mådde fruktansvärt dåligt över att han lämnat mig. (precis som igår) Vi öppnade en dörr där vi såg Nasho sitta under ett bord med en blond fjortis och en Brunhårig fjortis som var skit fula och kaxiga.

Efter att jag och carro kom och störde så gick de 3 i väg och carro föll ihop på golvet i en skrattattack. Själv blev jag så illamående så jag behövde spy. Jag sprang för att hitta en toalett men föll över carro som låg på golvet. Och hennes mage fick en dusch. Sen springde jag upp för en trappa till 5:e våningen där toaletten fanns och hörde Nasho stöna.

Så jag öppnade en dörr för att se nasho ha trekant med de två fjortisarna. Först spottade jag den blonda i ansiktet sen den brunhåriga. Sist nasho. Jag krossade spegeln och tog tag i tjejerna och drog ut dem i håret för att sedan skälla ut dom ordentligt. Jag sa att han var mitt ex och att vi skulle förlova oss om 4 dagar. Att han hade dumpat mig och att allt va kaos. Efter det vad inte tjejerna så kaxiga längre. De sa förlåt och gick därifrån. Ut från toan kom Nasho, jag kollade på honom med en enda blick och gick sedan därifrån.

Och där slutade drömmen för jag vaknade utav att jag låg och spydde för jag blev så äcklad.

I Kväll blir det Harry Potter och Dödsrelikerna

Peace out
..v,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback