"Gul Bil"



Helgen har vart ganska lugn.
Idag sade jag upp mig från jobbet. Orkade inte längre med skolan, jobb och livet hemma. Sov hemma hos Anna inatt för att min familj var på Karolinska. Hade inga hemmanycklar så fick övernatta där.

Träffade Omid i Jakobsberg vid 12 sen åkte vi till barkarby för att han skulle fixa sin prao. Det va ganska länge sedan man va liten konstaterade jag på bussen. Omid satt och slog på mig för varje Gul bil han såg. Det va en del. Efter det följde jag med honom till Vällingby med bussen. (Ännu fler gula bilar)
Och jag började också leta efter de där kycklingarna så att jag också fick slå honom lite. Ja det va länge sen jag höll på med den leken. Jag gick nog i 3-5:an. Man ser tydligt skillnaden mellan Omid och mig där. Jag är 92:a och han 93:a så åldern har inget med den saken att göra. Men han går ju i 8:an och det är där omogenheten i han kommer in. Men sen såg jag för många gula taxi bilar så då ville inte han vara med längre. (hahahah) 

När vi hoppat av bussen i Vällingby och kommit ner till T-banan så kom jag på att jag hade glömt min väska på bussen. Tänkte att den redan hade åkt så det va ingen idé att springa och leta. Omid hoppade av tåget i Blackeberg och jag åkte vidare till stan och träffade Erica. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här.

Ringde precis till Swebuss i Kallhäll dom skulle få in min väska dit ikväll så pappa får hämta den på lunchen i morgon. Jag hade inga värdesaker i den men vill ju i alla fall ha tillbaka mina 2 parfymer och örhängen och själva väskan. 

Peac out
..v,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback