Rättning



Fick bli en snabb uppdatering med ångest över att jag ens tänkte på att överväga att lämna min kille. Så kan jag ju inte tänka.

Fick tag på Nashwan precis. Det första han gör är att börja skrika på mig så att  mina tårar sprutar. Då lugnade han ner sig. Jag hatar att han är så upptagen som han är. Det är jobbigt för mig. Det är inte precis glamouröst att vara tillsammans med en fotbollsspelare.

Vi skulle träffas idag men jag fick inte ens gå och se hans match. Så nu ska vi ses på tisdag eller onsdag (om inte han är upptagen) Vilket jävla om.

Mellan torsdag och fredag satt jag uppe till 03:53 bara för att plugga. Sen skulle jag upp klockan 8 men försov mig till halv 9. var i skolan och skrev prov och sådär. Sen ville jag hem och sova men då ville Nasho träffa mig. Det spelade ingen jävla roll hur trött jag än var så tog jag mig till flemmingsberg. och jag fick inte sova igen förrän vid 2-tiden på fredag-natten.
Han ska altså inte komma och snacka. I försig så är ju han upptagen och inte trött. För är han trött så träffas vi i vilket fall och sover tillsammans.

Men jag älskar han

Peace out
..v,

roligt värre


Igår vare lita partaj tills 4 killar kom dit o förstörde allt.
Den ena började slå mig i huvet fram och tillbaka och då blev jag eggressiv och boxade han i magen.
Sen började en annan kille jiddra med mig så jag kaxade tillbaka.

O jag vann!!! Jag var 5 år yngre än han och fortfarande mognare förutom att jag råkade kalla honom för horunge.

Sen sov vi.

Idag åkte jag, Anna, Musse och Annas mamma ut till Hässelby och solade & badade. Fett naaaaajjs. Det var kallt men so fuckin' worth it.


Och nu har jag flyttat hem igen. Försöker förgäves att få tag i min prins. Som jag förövrigt överväger att dumpa. Inte för att jag vill det utan för att det kanske behövs. Men beslutet är mitt.

Btw så har jag skadat höften så kan knappt röra mig. Gör ont som in i helvete.

Peace out
..v,

tillägg

En annan sak som borde läggas till på min hatlista om jag skrev i början av månaden är:

Folk som försöker att gå på tåget innan de låter folk få kliva av.  För säg mig hur lävla irriterande är inte det?
Folk kliver in så att man själv måste flytta sig innåt sen när det väl finns plats för att kliva av så stängs dörrarna. Man SKA faktiskt låta folk kliva av innan man själv hoppar på. Det minskar risken för förseningar i trafiken. Vett och ettikett människor.

Älskar



Igår fick jag träffa min älskling igen (för första gången sen 24/2) och jag hade med mig Emilia och han hade med sin kusin.
Det var väll jävligt romantiskt?

Vi åkte till Flemmingsberg , jag och Emlis sen ringde jag min Nasho och frågade vart han var, då sa han att vi skulle gå upp för en backe, som visade sig vara en brant jävla jord/sand/grus-backe. Jag fick knappt nå grepp med mina högklackade skor o va skit rädd för att ramla.

Sen sa han att vi skulle gå till centrum o så blev det lite konstigheter för att Emilia inte hade en aning om att det fanns ett nytt centrum där.
Sen träffade vi min boy o hans kusin ett tag.

Emilia sa i stort sät inte ett ord och i kille ville att vi skulle lämna de två ensamma ett tag, vilket jag hade lovat Emlis att inte göra innan. Men det blev så i alla fall för min kille ville prata med mig ensam. 
Fast så mycket sa han inte. Vi hade lite pusskalas i stället.

Sen innan vi skulle åka hem så sa han att vi skulle träffas på söndag. Alltså i morgon.
Och idag sa han att vi inte kan trä'ffas i morgon för han har match o vi skulle kanske ses ikväll.

Resume:
Jag fick träffa min kille igen 
Fick en för kort kram
Inga kyssar
4 pussar (lr kanske 5)
han fick en present / 3 (2 kvar i min väska)
Jag fick ha sex för första gången på 3 månader. (lämnar inga detaljer)
Så blev jag kallad för tjockis.


Men träffa honom fick jag ju i alla fall göra. Saknaden var jävligt stor.

 och så var det fel på tågen och jag som skulle vara hemma kl halv 12 var hemma kvart över 12.
Pappa kom på mig med rökning på t-centralen. Jävligt pinsamt faktiskt.

Återkommer om mer

Peace out
..v,

 

Förbannat

Igår kom älsklingen tillbaka till sverige och svor på llt att träfa mig idag.
Surprise, surprise.... fick inte träffa han idag i alla fall.
Ringde vid 12-tiden utan att han svarade, så skickade han sms att han skulle höra av sig sen. Så fixade jag mig och gjorde mig in. halv 4 ringde jag igen för att kolla om han hade glömt bort att ringa.
Först frågade jag vad han gjode och han svarade
"inget", sen frågade jag när jag skulle komma då svarade han "vadå komma, vart?" Så fick jag förklara att vi skulle träffas och att jag skulle komma till han. Då säger idiothelvetet "nej, jag kan inte träffa dig idag. Jag är med mina kusiner, så jag har inte tid att träffa dig för jag är inte hemma."

Vänta lite. Han har ju för fa-an vart med kusiner och släktingar i 3 fucking månader och han kan inte träffa mig i batra någon timme? Så sjukt dålig stil när man äntligen hittat födelsedagspresenter till han o allt. Shockerande nog så förvånade det inte mig ett smack. Är ganska van med hans dåliga betéende mot mig.

Och Anna är fortfarade i Stadshagen. Hon skulle komma igår, men beslöt sig för att stanna till idag. Så skulle hon komma typ vid 14-tiden. Kl 4 sa hon att hon skulle vara hemma om en timme. Ringde henne för typ 20 min sen, då satt hon på Restaurang med X. nu är klockan 19:16. Kul med folk som kan passa tider - lr inte.

Vaktar hennes småjobbiga hund o irriteras över precis allt just nu. Min idiotiska kille - som inte svarar på telefonen, Anna - som aldrig kommer hem. Annas hund - som bara skäller. Och mina vänner som inte hör av sig.

Aja, nu ska jag sätta mig framför Tv:n och sura över my cursed life.

Peace out
..v,

Bihåleinflammation



Nu ligger jag hemma och är sjuk igen :'( Har fått bihåleinflammation för 2:a gången det här året. Så jävla oskönt så det finns inte. Har bara lust att ta livet av mig, exakt så jobbigt är det. Bara ligger i sängen och känner sig orklös och dödssjuk.

Men igår hade jag i alla fall roligt. Jag och syster delade på en burk persikohalvor och vispade en massa grädde till. Sen satt vi ute på altanen i solen och åt. Så höll jag på och drygade mig mot min syster - för det är den humorn vi har. Jag tuggade med öppen mun och blundade mot solen varpå syster säger:
 " Ofta du blir brun av det där!"
jag:
" Men hallå, jag njuter ju bara av persikan i solen"
Syster:
"...Men persikan va ju i munnen"

Sen började båda hon och jag asgarva, för så kul var det faktiskt.

Sen drog jag ut och träffade några kompisar, vidare hem till Anna, väntade på Musse och några. Sen blev det Melodifestivalen. Fast vi kollade bara på bidragen sen sket vi resten. Det var ju smart. Aja Grattis till Norge som tog hem det hela och till på köper har de Nationaldag idag så kan det bli bättre för norge?

Ringde min kille när jag kom hem inatt. Sa att jag var dödssjuk. För säger man att man är förkyld så bryr han sig inte. Men om man säger att man tror att amn kmr dö, då blir det ett jävla liv på honom. Han förklarade också varför det är osäkert om han kommer hem nu i veckan. Och allt beror på att hans Pass har gått ut, så han håller på och fixar ett nytt. Men han vet inte om det hinner bli klart tills på onsdag. Om det blir det så kommer han hem. Annars blir han kvar bara en vecka till. det kan jag väll acceptera då.

Nu ska jag tvätta ansiktet o klä på mig lite. Ska möta Carro i centrum om ett tag.

Peace out
..v,

Händelserik dag


                                                                                                           Jag med lockar.

Vaknade ca 03.01 i natt av att mamma skrek Aj några hundra gånger. Så kollade jag ut genom fönstret så stog det en ambulans där. Fick veta senare att hon hade halkat på badrumsgolvet när hon tvättade fötterna och då brutit ett revben och fått sprickor i 2 revben.

Orkade inte gå till skolan, för jag e fortfarande sjuk. Lr jobbigt förkyld rättare sagt. Så dagen spenderades med carro och Musse mestadels. Jag o Carro gick runt i Jakna lite och sen till kyrkan och solade. Sen drog vi hem till henne. Efter typ en timme gick jag för att träffa Bror Musse vi satt bara ute och snackade. Sen ringde Anna och frågade vem jag var med, så gick jag o Musse till kyrkan o träffade gänget. (Anna, Sara, Emelie, Ogge och Linnéa) Vid 18-tiden åkte dem sedan till Hässelby så jag o Musse gick o satte oss i centrum sen vidare till stationen.

NÄr jag kom hem fick jag tråkigt och började locka håret. Det blev ganska fint tycket jag, fast måste bättra på det i morgon. Så lockade jag systers hår med. Mitt i lockningen så ringde Socialjouren till mig och berättade att mamma hade haft 2.27 promille i kroppen när hon hamnade på sjukhuset, så det skulle rapporteras till Socialen, så kmr processen med fosterfamilj att snabba på ännu mer. Jaja, dricker hon så får hon ta sina konsekvenser.

Peace out
..v,

Feber


                                                                                            Bild från förra fredagen

Dagen har spenderats i sängen. Vaknade med kroppsvärk, halsont och öroninflammation. Jippppiieee. Så det blev till att stanna hemma.
Har mestadels sovit och kollat på film/TV. Program som gillmore girls, Sthlm Arlanda, AFV, Friends, The Opera Winfrey show och Ellen Degree. Har också sätt Bend it like beckham och Pretty Woman.

Drömde en massa konstiga feberdrömmar också. Det var ganska jobbigt.
Den första var någonting om att det var två inbrottstjuvar hemma hos oss, fast alla var hemma men ingen gjorde något. Så gick jag och frågade mamma och pappa om dem visste att det var inbrott. och det visste dem. Så smög jag ner för trappan i mörkret och satte mig ner framför ytterdörren och låste försiktigt, så de inte skulle höra.

-Men precis när jag skulle få se tjuvarnas ansikten så vaknade jag av att mamma sa att jag måste äta någonting och vipps så var klockan 11.
Sen somnade jag igen efter maten, som för den delen bestod av 2 microvärmda mackor med skinka, tomat och ost med dill och örtsallt över, Så drömde jag om min Nashwan. Och jag ville bara gråta. Jag drömde att jag åkte skateboard till arlanda ner för  en massa trappor, så var arlanda bara en plan plats med ett par busshållplatser. Så var det en byggnad formad som en flugsvamp i mitten. Och innan jag tog brädan dit så fanns det en karta som jag var tvungen att kolla på för att hitta dit. Kartan visade ala svängar och upp/nerförsbackar.

Om ni någon gång har spelar 3D Rollacoster på mobilen så förstår ni vad jag menar för karta. Så kom i alla fall min kille, så hade han ingen väska med sig - så jag frågade varför. Så lät han irriterad och sa att han hade sagt till mig på telefon att det blev nått fel med bagaget. Så började jag tänka efter på riktigt utanför drömen och kom fram till att han måste ha sagt det. Jag kramade han minst 50 ggr. Och så frågade han vad jag ville ha i present tills hans bagage kom, så sa jag en puss men han ville köpa något. Så jag fick bara en puss i min dröm :(

Nu saknar jag min älskling. Allt förutom hans ansikte såg ut som han i drömen. För ansiktet var Tevfiks ( min killkompis) Fast å andra sidan hade min kille solbrillor på sig som var ganska detaljerade. Ljust glas på vänstra sidan och på högra sidan var det ett rödfärgat mönster som gick över glaset. - Iraks karta.

Han kommer ju hem om 7 dagar (hoppas jag) annars är det 14 dagar.
Lite senare blev jag sugen på glass så jag o syster gick till Ica och köpte en varsin Ben & Jerrys.
Köpte Marabou Amigo också. Så jag blev ganska äcklad av all choklad. B&J fick bli Fish food och det är chokladglass med Marshmallow och chokladfiskar i.

Medans jag åt det så färgade jag håret och kollade på The fat future lr nått sånt. Ett fetmaprogram. Så nu har jag ångest för jag har gått upp 3 kg i vikt på 2 veckor. Så nu blire svält några dar frammåt.

Peace out
..v,

Good day



Startade dagen med att befinna mig i skolan 80 minuter för tidigt. Gick en promenad ute i solen i 37 minuter sen gick jag tillbaka och sov. Hade redovisning på historian och det var nog ganska ointressant faktiskt.

Sen drog jag och Oscar till Stadion för att kolla Skol sm final i fotboll.  Solna Gymnasiet vann med 4-2. Grattis till er.

Ocke och jag hade lite tråkigt och så var vi båda hyffsat trötta - vilket ledde oss till otroligt dålig humor. Som att namnge allt vi såg till något otroligt korkat.

Tillexempel:
Frogg-boy  - En bredbent fotbollsspelare som var otroligt ful och såg ut som en groda.
Christmaslegg  - Linjedomaren som var otroligt hjulbent
Journalisten  - Skolans fotograf

Sen dåliga skämt om motståndarlagets tröjor som var snor-gröna/gula. Matchade gräset mycket bra så då drog jag till med kamouflage och gräsfläckar.
HAHAHAHAHAHAH *asg* lr inte -.-

Så frågade jag Oscar om han hade många statyer... han sa nej. då sa jag snällt att jag skulle köpa honom en Oscar inne på buttriks. - den va väll kul?

En oscar till en Oscar.

nu ska jag ringa o skälla ut min boy snart, sen färga håret - om jag orkar.

Peace out
..v,


Rolig dag



Det hela började med att jag inte vill till skolan, men dit tog jag mig i alla fall.
Och det va faktiskt kul. Vi hade rollspel på Sammen och det var ju ett stort nöje.
Massa käk blev det också fast det tycks bara ha vart jag som gillade skolmaten? Sen drog jag till Jakan efter skolan och träffade syster. Efter det drog vi till Kista för att shoppa.

Jag skulle ha linnen och byxor. Syster skulle ha Chinos och tröjor.

Slutade med att jag inte passade i chinos så för mig blev det 4 par leggings, Ett cerist linne, En fundation, Svampar och lite godis.

Syrran löpte ett par  chinos och ett linne. Fast linnet fick jag betala.
Sen åkte vi hemmåt igen, och det är nu bevisat att min syster är en riktig pladderkvarn. För så mycet som hon lyckades prata under 40 minuter, tror jag inte att hon någonsin har sagt under ett dygn.
Men kul hade vi i alla fall.

Dagens roligaste citat:

"Fru Ordförande och Kära delikater"
 - "T's" under samlektionen.
Meningen skulle lyda: Fru ordförande, ärade deligater.

"...Aah, men det är som man har ätit för mycket godis, fast man har lyssant för mycket. Du vet den känslan? Som att man mår illa i öronen"
- Felicia min lillasyster när hon pratade för mycket och skulle förklara att hon vet hur det känns att lyssna på någon som pratar för mkt.

Fast delikater och illamående i öronen? Hur fel kan det bli. Ett gott skratt drog det med i alla fall.

Peace out
..v,

Lista


1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN.
4. FUSKA INTE.

1. Hur mår du idag?
I Will be

2. Kommer du komma långt i livet?
Bang Bang

3.Hur är skolan för dig?
Under My Nose

4. Vilken är din livshistoria?
You Are My Destiny

5. Hur ser din framtid ut?
Hjälp Dä Brinner

6. Hur blir din morgondag?
Logiskt

7. Vad är det bästa med dina vänner?
Fest hos Mig

8. Vilken sång beskriver dig bäst?
She's A keeper

9. Hur ser ditt liv ut just nu?
Homecoming

10. Vilken låt kommer spelas på din begravning?
I Remember

11. Hur var du som barn?
Pussy

12. Vem kommer du gifta dig med?
Sensuella Isabella

13. Hur ser världen på dig?
Never Love Again

14. Var tycker dina vänner om dig?
Speciell

15. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Avundsjuk

16. Kommer du någonsin få barn?
Stuck

17. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
My Cool

18. Hur blir du igenkänd av folk?
Syns Du Inte, Finns Du Inte

19. Vilken är din livsfilosofi?
Overdose

20. Vad tycker dina föräldrar om dig?
Young Girl

21. Tycker andra att du är attraktiv?
Come To Me

22. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
Live Your Life

23. Hur ser du på sex?
It Must Have Been Love

Miss u



Fick prata med bebis idag :D
Började gråta igen och värre blev det när han sa att han älskar mig.
Vet inte varför jag grinar, jag borde ju vara glad över att han fortfarande älskar mig. Eller gråter jag för att jag vet att kärleken kan spricka när som hällst? Samtidigt så känns det som att det kommer hålla loppet ut.
Jag känner mig omtyckt, älskad och trygg. Så inget ska kännas fel. Kanske är det för att jag saknar honom så mycket?

En sak är i alla fall solklar. Det är att Jag Älskar Dig.

Skulle behöva hjälp med förslag på vad man kan köpa i födelsedagspresent. Han älskar Barca, men har tyvärr redan byxor, tröjor, muggar, lakan, kanddukar och halsdukar.

Vad kan man då köpa?


Peace out ..v,

Remix



Idag vare nationella prov i Engelska A. Gick både bra och åt helvette.
Så fyller min Emilia Granqvist 16 år idag - GRATTIS!

Ska ringa min bebbe snart, om han har vaknat. Så ska jag tala om för ahn att jag dör utan honom och att jag saknar honom jävligt mycket - så kommer han bli så trött på mig att han säger till mig att han inte har tid att snacka.
Hmmm...... kanske bör komma på en strategi som funkar om jag VILL prata med han.

Gårdagens citat:
Den "kända" piano-mannen hoppade av sin cykel utanför kyrkan igår när jag och Anna stog och rökte. Plötsligt säger han
 " Tror ni Gud är hemma nu då? hehehe"
och så går han in.

Nu sitter jag här och har supertråkigt, fast de va väll inget ovanligt. Ska väll ner o käka choklad snart. Känner ett starkt beger av endorfiner idag.
Sen kan jag ringa bebis och vara glad och positiv.

Peace out
..v,



Hemma igen



Är hemma igen med nya regler från Socialen. Inte för att hemma känns så jävla hemma. Hatar det här stället.

Soc har börjat leta efter lägenhet till pappa sammtidigt som de letar efter fosterfamiljer som är villiga att ta hand om både mig och syrran - så nu äre fart på tanterna.
Regel 1 är att om det blir minsta lilla bråk hemma så ska jag och syster hem till Anna och bo där till nästa vecka.
Regel 2 är att om det blir bråk och mamma blir så aggressiv så hon tar tag i någon av oss  - så ska vi ringa till Socjouren så blir vi placerade.

Enkelt och bra. Hade Heli med mig till Soc idag för extra stöd, hade ingen lust att sitta o böla mer.
Sen satt jag, Sara och Hanna o spelade Vänd-Tia rästen av kvällen.
Sen åkte jag hem för att pappa ville det så ringde jag min kille :D Har inte pratat med han på en vecka så det va skönt att få höra hans röst igen. Även fast han inte hade tid att snacka för att Barca skulle börja spela match en kvart senare.

Ibland blir jag sur över att hans jävla fotbolls-sjuka går före mig. men det är hans intresse och hoppas att de e slutspelat snart ;)

Nu ska jag vara lite social på msn, kanske skriver en rad senare.

peace out
..v,

Instängd



Bor fortfarande inte hemma, har inte mycket att göra. Inga pengar på telefonen och allt e knasigt just nu.

Bor hos Anna och igår kom Helena dit med kläder som jag fick. Är mycket tacksam. Sen kom syster och pappa förbi med lite utav mina kläder. Endå sitter jag här i skolan med Annas Adidasdräkt. Kan inte smsa lr ringa och de käns bara jobbigt. Saknar min kille som fan och det är ännuvärre. Har inte pratat med han på en vecka nu :( käns bara tomt. Men han kommer hem om 17 dagar, så nu får tiden gå snabbt.

Hos Anna lever jag på korv, kanske inte så hälsosamt, men i allafall något som mättar.
Förutom att hennas dator är enormt trög så kan jag varenda kvadratmeter utantill i hennes lägenhet, käns myket instängt.

Vi låg och lyssnade på Bert på ljudbok innan vi somnade. Fast Anna somnade låååångt innan mig. Så pratar hon i sömnen. Hon började skälla ut Bert och skrek att han skulle vara tyst och hålla käften, sen slog hon handen i kudden, 2 cm ifrån min näsa.
Och så tror jag hon gick i sömnen för vid 3-tiden började hon gå runt i köket, satte på vattenkranen och stängde av den igen.

Lite roligt blir det om nätterna... Nu ska jag fortsätta mitt skolarbete med Oscar, Sofia, T och Jassa.

Peace out
..v,

Valborg

Dagen började med att min fulla inneboende väckte hela huset kl 06.30 för att hon inte fick på musiken på datan. Sen blev det 3:e världskriget över att jag inte var i skolan - jag var ledig. Så åkte syrran till skolan och pappa till jobbet och jag somnade om. men kl halv 9 väckte innerboenden mig igen och skrek som en jävla galning. samma sak hände igen kl halv 10 och då gav jag upp.

"Om du har en enda cigg Mathilda så accepterar jag att du röker". Ah men tjenare. Eftersom att jag inte hade någon så blev det ännu ett krig. Och sen kom Carro efter ett tag o då hoppades jag på att hon äntligen skulle hålla käften. Men då började hon hota mig på finska och var allmänt omogen och svinfull. Hon hotade med att ringa polisen och sätta mig i fängelset.  Jo,jo man kan ju fråga sig vad jag har gjort.

Sen kom hon in och stank sprit och skickade ut Carro varpå hon stängde dörren till mitt rum och försökte kasta ner mig på sängen. Och jag började sparka på henne. Sen stog hon still och skrek på mig. Så jag langade en vänster på hennes käke och hon blev tyst. När hon öppnade munnen igen pkte hon på en höger på andra käken till orden "jag har tappat all respekt för dig".

Så slängde hon ut mig och jag var aldrig mer välkommen hem igen.
Jag och carro gick till Anna där jag skulle supa huvet av mig men hennes jävla granne förstörde mina planer och resten av kvällen fick spenderas med att anna sov och jag o Caro satt själva och rökte vattenpipa. VÄRLDENS ROLIGASTE VALBORG

Fittanalysen på Spirited away ska in idag.. Men jag kan inte komma åt min hotmail så den skiter jag fullständigt i.

Nu ska jag tillbaka hem till Anna igen, skulle bara hem o hämta mina grejer.

Peac out
..v,