Hur du blir rökfri av dig själv

Tänkte ge lite tips till er som röker också.

Om du vill sluta röka så kan du varje gång du ska till att tända ciggen - ta ut den ur munnen och hålla den i handen, kolla på den och tänka på vad som händer om du inte röker den och vad som händer OM du röker den.

Om du bestämmer dig för att tända den så tänker du för varje bloss du tar hur äckligt det smakar och intala dig själv att
rökning är riktigt snuskigt. Tänk på cigaretten som det äckligaste du vet.

Gör detta för varje cigg!

Jag kan inte garantera att du slutar röka, men jag kan garantera dig att du kommer att bli äcklad - förr eller senare. Och när du väl blivit det är det svårare att känna samma sug igen.

Ett annat tips är också om du åker bort till släkten över en helg och inte kan röka där. Du åker dit t.ex en fredag och åker hem en söndag kväll. Då har du klarat dig i 2 dagar utan en cigg. Därefter vet du att du KAN klara dig utan. Då kan du göra det till en liten tävling med dig själv. Kolla hur många dagar du klarar dig utan och när du känner att det inte går så röker du. Sen provar du igen. Varje gång måste det bli ett nytt rekord med en dags skillnad. Till slut kommer du bara att tycka att rökning är onödigt eftersom du kan klara dig utan.

Peace out ..v, 


Kommentarer
Postat av: N I L M A

själv använde jag mig av en bok och är rökfri sedan 3 månader..

2009-11-19 @ 12:45:09
URL: http://nilma.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback