Kurr i magen

Idag har jag ätit:

Frukost - Risifrutti och en smörgås á la Mathilda
Lunch - En potatis och 2 "biffrullar" med sås
Middag - FINNS INGEN MAT FÄRDIG!!!!

Kurrar i magen och jag orkar inte ställa mig o steka köttbullar. Mamsen är på 15-årskalas, hon skulle ha lagat mat innan 7...

Nu ska Mathilda gå och inspektera kylskåpet, det kan ju finnas någonting ätbart faktiskt.

Peace out
..v,


Kommentarer
Postat av: pervelie

Nej, det ska de verkligen inte. Nu var det ju min bästa vän som våldtogs och jag som hittade henne. Jag blev inte ens kontaktad. Vi var typ 10 pers som gick runt och letade efter henne och vi fick bekräftat från andra att hon hade varit med dom (som vi aldrig någonsin har umgåtts med) Att hennes jeans var helt sönderslitna, trosorna sönder och att hon var i chock räknas visst inte som bevis.



Men jäkligt dålig stil att de inte ens förhörde alla inblandade, tycker jag. Du kommer vara jätteduktig på sånt här tror jag:)

2009-11-10 @ 21:16:29
URL: http://pervelie.blogg.se/
Postat av: pervelie

Det kan visserligen vara sant. Men samtidigt känner man att de inte gjorde sitt yttersta för att ta reda på vad som hände och sånt kan man bli mer än lovligt förbannad på. Jodå. Hon mår bra nu, hon hade lite svårt för närkontakt och sex ett tag, men nu har hon kommit över det. Sen vill hon ju klart inte sätta sig i vissa situationer, men det är ju helt förståeligt.



Jo, de är ju det. Bra för sådana med drömmar om att jobba inom rättsväsendet. Personligen är jag inte speciellt intresserad, men mål, det måste man ju ha :)



Hur har det gått med skolan förresten? Har du fått komma tillbaka?

2009-11-10 @ 21:37:31
URL: http://pervelie.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

fin blogg :)

2009-11-10 @ 22:27:54
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback