Todays'

Idag var jag uppe på benen kl 06.15 och klädde på mig samtidigt som jag tog ut flätorna. Körde på krusigt hår idag, vilket var jättefint.
Åkte till skolan och var där ett par timmar tills min svenskalärare
skickade hem mig *sadface*. Fattar inte varför lärare ska kunna skicka hem sjuka elever, jag har inte tid att förlora skoltid. Jag gick ner till min mentor och hon sa till mig att jag inte får komma tillbaka till skolan förrän jag har gjort blodprover och grejer på vårdcentralen.
Hon tror att
jag har svin influensan.

När jag packat ner lite skolmaterial i väskan så gick jag ner till bussen, tänkte då vara lite smart och ta bussen som kommer först
- mot Brommaplan - och hoppa av i Sundbyberg. Dock somnade jag av febern så jag vaknade inte förrän Kari ringde mig och då var jag redan i Bromma. Därifrån fick jag ta t-banan till Vällingby och sedan bussen till Jakobsberg. Denna resa tog ca 80 minuter.

I Jakobsberg lämnade jag in min
telefon på service och gick efter det till busstationen och väntade på en buss till Upplands Väsby (där jag bor). Jag hade ingen aning om ifall man kunde ta den bussen, har alltid åkt pendel tidigare, och det visade sig att man inte kan ta den bussen för den åkte inte förbi min hållplats. Jag fick alltså åka till Väsby station och byta buss. Detta innebar att det hade gått snabbare att komma hem om jag hade tagit pendeln - nu vet jag det till nästa gång.

Det var min dag än så länge.
Hur har er dag varit?

Peace out
..v,


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Sv: Åh, tack så mycket! :D



2009-11-09 @ 16:58:38
URL: http://mathilda.blogg.se/
Postat av: pervelie

Visst gör den! Lite sagolik sådär :)

2009-11-09 @ 17:09:49
URL: http://pervelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback