Fylleblogg

Kom hem från halloweenfesten för ca 25 minuter sedan. Hade riktigt jävla kul, fast jag inte hade med någon dricka.

Kvällens drinkmeny:
5 Tequela shots
2 Vodka shots
1 Cider
4 Klunkar piña-colada
2 Klunkar rödvin+sprite
1 glas skumpa

Och lite annat som jag inte minns.
Hade iaf jävligt kul ikväll. Jag slänger in lite bilder i morgon, är för full för att orka tänka. Vilken jävla tur att man har rättstavningsprogram på word.

Ska slänga mig ner bland kuddarna nu.
Gonatt !!

Peace out
..v,


Jag plågas varje dag utav din bortgång

Mitt tyngsta inlägg på ett år...



R.I.P Farfar 29/10 -08

idag (30/10 -09) Var det exakt ett år sedan jag fick veta att min farfar var död. Ungefär vid den här tiden på dygnet.

Det var länge sedan jag träffade min farfar, ville inte hälsa på honom när han låg på sjukhuset. Jag var för rädd för att se döden. På så sätt kunde jag bevara hans tidigare utséende och slippa se honom som skinn och ben. Jag räddade mig själv på något sätt. Jag kommer alltis att minnas honom som en kraftig, välbyggd man. Med skäggstubb och stor näsa. En ganska hård röst med gävlemål. Men också hans after shave. Min farfar dog i cancer. Han hade haft det i ca 2 år, tror jag, den började någonstans i något organ och spred sig sedan ut i benmärgen. Jag kommer aldrig kunna förstå hur det känns men jag har förstått att cancern äter upp oskyldiga människor innifrån.
Min farfar var runt 60 år, på tok för ung för att dö. Han kämpade in i det sista. Bara en månad innan hade han vart med på sin sista älgjakt. Han hade gett sig fan på att han skulle vara med. Visserligen orkade han inte hålla sitt gevär, men han var i alla fall där.

Ett tag efter hans död besökte han mig, när jag låg och sov. Jag tror inte på spöken. Men jag tror på min farfar. Det han sa till mig hör inte hit, men han kom för att hälsa på mig. Jag tror att det var efter hans minnesstund, som han kom till mig. Jag trodde att jag redan gråtit slut på alla tårar vid det laget. Men så fort värdinnan började prata så stortjöt jag. Inte sådanna där långsamma tårar som kommer utav sorg, utan jag verkligen grät för mitt liv. Krokodiltårar strömmade nedför mina kunder och snoret rann.

Det var då jag förstod att jag förlorat en utav de 8 personer som betyder mest i mitt liv. Det var då jag insåg att han aldrig kommer åter. Hans kista låg där så vacker. Jag kunde inte sluta gråta innan vi kom till mottagningen.

Farfar, idag är det ett år sedan jag fick veta att du gått bort. Men för mig är du inte borta. Jag hade inte den bästa kontakten med dig, men jag älskade dig verkligen. Det är min plikt att minnas dig. Och det gör jag. Jag ska alltid minnas dig. Min farfar, för dig ska jag hjälpa till att bekämpa cancern. Det gör ont och jag gråter varje gång jag tänker på dig. Jag tänker på dig varje dag och det är lika plågsamt varje gång.

Du finns i mina tankar och du har en stor plats i mitt hjärta.

Peace out
..v,


Skönhetssömn

Nu ska prinsessan Mathilda ta sig sin skönhetssömn, det är jättebra för kroppens välmående och för hudens lyster. Nu vet ni det :D
Godnatt mina älsklingar. <3<3

Peace out
..v,


Mathilda VS Barbie



I morgon blir det
upp tidigt.
Ska till Jakobsberg och hämta mina kläder, sen köpa hårfärg och efter det
möta upp Cattis. Vi ska åka hem till min morsa för att färga mitt hår. Efter det ska jag börja sminka mig inför morgondagens Halloweenfest. Har bestämt mig för att vara Barbie med tema: Använd.

Då kommer jag se ut att ha varit i ett barns händer. Lekfulla kläder, klackskor, pärlsmycken, udda frisyr och perfekt smink. Blir nog hur bra som hellst.

Har dock lite problem med hur jag ska vara sminkad. Vet inte riktigt hur jag ska se ut som barbie. Alla vet redan att Barbi är smal och perfekt. Men jag e faktiskt mullig. Mitt budskap kommer att vara att alla är vi fina på våra olika sätt. Det finns ingen som kan komma och säga att jag är ful för att jag inte ser ut som Barbie på riktig i morgon. Jag är den jag är och jag trivs som jag är. Tyckte bara att det var en rolig idé att klä ut sig till henne nu efter min "hemliga tisdag". I morgon kommer ni få veta vad jag gjorde. Eller rättare sagt i morgon natt. Mellan fredag och lördag.

Mathilda VS Barbie


Kan ju glädja mig år att Jag har former till skillnad från den oproppertioneliga Barbien

Peace out
..v,


Kvinnor kan!!!

Vaknade kl 12 idag och gick in i duschen. Vid 13-tiden kom min soc hit, så hade vi möte. Tog upp lite frågor och sådär. Mitt i mötet kom min leverans från IKEA!.. Jag flög in i mitt rum för att göra plats åt alla grejer.

Min dag har i stort sätt bestått helt utav att skruva ihop möbler. Började med att skruva ihop min hylla.


Nya hyllan.


Sen gick jag vidare till att skruva ihop
skrivbordsstolen, blev lite krångel till en början eftersom hjulen envisades med att trilla av i stort sätt hela tiden. Hade dock bara glömt att trycka in dem helt. Nu står den stadigt.


Sen skulle jag börja skruva på benen på
skrivbordet. Fast då visade det sig att ett ben var utav en annan sort. Det är sånt som brukar hända när man handlar på IKEA. Antingen fattas det något eller så får man fel vara med sig. I morgon blir det ett byte a bordsben i alla fall. Det hör lite till.

Skruvade på sängbenen efter middagen. Nu står min säng på plats och redo för att sovas i. Ska bli mysigt att mysa ner sig i en ny, varm, stor, bred säng med många mjuka kuddar. Känns nästan lite ensamt när man tänker på det. Sängbenen är 30 cm höga, vilket gör att jag sover ca en halv meter över golvet. Gillar lagom höga sängar.


OBS!!! Kvinnor kan faktiskt göra saker själva. Jag skruvade ihop allt helt själv och lyfte ut alla gamla möbler själv. Med undantag för den gamla sängen som mina "nya" brorsor hann lyfta ut innan jag hann säga ifrån. Är väldigt tacksam över det nu i efterhand, sängar är faktiskt riktigt tunga. Man får ju illustrerade instruktioner över hur allt ska sättas på plats. Det tar visserligen ett tag att få ihop sakerna rätt men man blir stolt efteråt.

Peace out
..v,


Sista natten

Sista natten i nuvarande sängen = Jippieee
tänkte ta och säga godnatt nu, ska upp tidigt i morgon för att städa ur lite på mitt rum.



Gonatt sov sött!

Peace out ..v,


Morgondagens

Dags för nästa kalender... Ska försöka komma på någon rolig att se. Ligger och myser i sängen medans jag lider utav smärtan i huvudet. Gör fortfarande ont från gårdagens hemligheter.

Ska ta något smärtstillande och sen hitta på något annat roligt.

Morgondagens planer:

* Vakna
* Möbelleverans
* Soc-möte här hemma
* Skruva ihop lite möbler
* Träffa advokat
* Skruva mer möbler
* Ligga och mysa i nya sängen



Ska kolla på google vilka julkalendrar som gått under min levnadstid, finns kanske någon rolig att se.

Peace out
..v,


Sunes Jul

Nu ska jag ta och kika på Sunes Jul.

Bilden är ifrån
avsnitt 14, då familjen Andersson ska julbaka
Saker och ting går ju sällan rätt och detta är inget undantag. 


Något tips på vad jag kan kolla på efter denna?

Peace out
..v,


Shopping is LOVE!

Jag förstår inte hur jag kunde hitta i stort sätt allt jag behövde på ett o samma ställe. Jag gav visserligen upp min sminkhylla och bokhylla men lyckades göra en combo utav båda delarna. Man blir så glad utav att unna sig själv saker man egentligen inte har råd med.
Jag skulle egentligen ha köpt en 120 x 200 säng. Men 140 x 200 var bara 200:- dyrare, så jag fick min 140-säng. Jag blev hur glad som helst. Och köpte en hel hög sköna kuddar i brun-begia nyanser. Allt i mitt rum kommer att hålla samma färgkoder i stort sätt. Vitt blandat med ljusbrunt, begie och mörkbrunt. Det kommer bli så fint.

Nu är det ju bara ett projekt att skruva ihop alla delar när de kommer i morgon. Fattas alltid någon skruv eller mutter när man börjar bygga =)
Det problemet löser vi då för nu är jag en glad Mathilda. 

Och alla som säger att man bara shoppar för att dölja sin smärta... Ni har fel!
Att shoppa är kärlek! Åt minstånde jag shoppar inte för att jag mår dåligt. Jag shoppar för att hålla mitt humör uppe och för att jag har en del begär i mitt liv. Jag shoppar för att jag tycker att det är roligt och jag blir glad. (Så länge man inte upptäcker att t.ex. kläderna är smutsiga när man kommer hem).

Men shopping ÄR kärlek.

Peace out
..v,

10.000 kr fattigare


Har precis kommit hem ifrån IKEA.
Blev ett oerhört långt kvitto och väldigt dyrt.

Mina inköp blev:

Ny säng: Sultan 140 x 200
Bäddmadrass: Sultan 140 x 200 
4 nya kuddar: En att sova på + 3 prydnader
Badlakan: 2 stora + 2 små
Skrivbord: Ek-skiva + 4 ben i metall
Skrivbordsstol: Vit, äggformad skinnfåtölj
Taklampa: Spotlights länga
Skrivbordslampa: Retro
Papperskorg: Fyrkantig i vit metall
Hylla: En mörkbrun, fyrkantig hylla med 4 kvadratiska utrymmen
Spegel: helkroppsspegel med ek-färgad ram.

Blev också lite kuddöverdrag och bäddsätt till sängen. Syrran shoppade också en del inredningsprylar. Kvittot gick upp till
10.166:-

Bild på mina kuddar. Lyckas inte vrida bilden.


Resten får ni se i morgon, har inte fått hem möblerna eftersom vi bara hade en vanlig personbil med oss. Möblerna levereras i morgon.

Peace out
..v,


Julkalender

Ni kan inte ana hur roligt det är att kolla på gamla julkalendrar ^^ Julkalenrarna blir dock sämre och sämre för varje år som går. Årets julkalender heter " En superhjältejul" Undrar vad superhältar har med julen att göra "/ Kommer ihåg Julens hjältar som gick för ett antal år sedan. Den handlade iaf om julen... Nu för tiden finns det ju knappt någon snö inblandad. - Usch

Sitter och glor på Tomtemaskinen (pettsson och findus) Just nu. När jag sett alla 24 avsnitt på youtube ska jag kolla på Sunes jul... Tycker nog att Sunes jul är bäst hittills. Fast jag var inte född när den gick på Tv.

Vilken är er favorit-julkalender?

Peace out ..v,

IKEA-shopping

På Fredag får ni veta vad jag verkligen gjorde på min hemliga Tisdag.

Inköpningslista till IKEA:

* 120 X 200 cm säng (ev 140 X 200)
* Papperskorg
* Skrivbord
* skrivbordsstol
* STOR spegel
* Sminkhylla
* Bokhylla
* Taklampa - Spotlights
* Badlakan

Kommer inte bara att ha en tonårstjejs dröm-garderob utan också dröm-rummet.
Vilken tur att jag inte behöver betala någonting själv *mihi*.
Någon som kommer på något annat praktiskt som kan behövas i ett sovrum?

Peace out
..v,


Min hemliga dag

Hejsan, hoppsan!

Kom precis hem, har ju sovit hos Anna inatt eftersom vi skulle upp tidigt och fixa en sak. Hehe, dagen började med att vakna kl 08.00 och duscha. Sen tog vi tåget till Bro - Annas frisör ligger där. Efter 2 timmar hade hon nyfärgat hår och en massa dyra hårprodukter. Då tog vi pendeln tillbaka till Jakobsberg och begav oss upp till Annas kompis, Ami, på Söderhöjden. Ami är otroligt duktig på att fläta hår, mer kan jag inte avslöja.

Efter ca 6 timmar kom vi därifrån. Båda med en otrolig smärta i huvudet. Så gick vi hem till Anna för att laga mat. Det fick bli mitt uppdrag. Potatisgratäng och kyckling. Kycklingen blev lite för salt för att Anna störde mig mitt i kryddningen, när hon började fråga vad jag hade haft i för kryddor. Men gratängen blev 5-stjärnig.

Kvart i 9 gick vi till tågstationen för att hon skulle till stan. Jag åkte hem till mamma för att syrran va där och vi skulle bli hämtad utav vår fostermamma.

Morgondagens schema:
Vakna, äta brunch, göra mig i ordning, Ikea - SHOPPA MASSA MÖBLER!, äta god mat, åka hem och längta efter att möblerna kommer. Sen blir det nog till att plugga lite också.

Nu ska jag kika lite på någon gammal
julkalender för jag har börjat få julkäslor. Jag och Anna käkade sandwiches från hemköp och drack julmust till frukost. Julen är tidig i år, eller är det bara jag som tycker det? Halloween har inte vart än och de säljs redan julkalendrar och julmust i butikerna.

Peace out
..v,




Fyllebilder från i lördags

Bilder från i lördags kommer här.

Håret var fixat - måste fan färga om det.



Sminket fixat för kvällen.


Veronica och Marii - nyktert tillstånd? knappast.


Marii på stationen - Hemgång för henne och vänta på Nasho för mig


Marii & Jag på stationen - Följde med henne
för att hon skulle med ett tåg en halvtimme senare



Jag i Rinkeby - Skitbakis och på väg till Mc Donald's



Nu ska jag käka Brunch och sen följa med syster till centrum. Efter det blir det stan för att lämna leggings till Jennie. Hon ska ha dem till halloweenfesten på fredag. Sen ska jag vidare hem till Anna. Ska ju sova där inatt för att vi ska upp tidigt och fixa en sak. Sen blir det till min advokat efter att va har fixat. Och sen hem =)

Peace out
..v, 


Myspys

Nu har jag precis bytt om till byjamasbyxor och stor t-shirt. Har bäddat om sängen med mitt duntäcke hemmifrån mamma.Känns så mycket mysigare att sova i stora kläder när man inte mår bra. Tänkte ta och krypa till sängs och sova resten av ruset ur mig. Så jag kan vara pigg i morgon.

I morgon ska jag upp och äta frukost, duscha och sen ska jag kolla upp en adress på nätet. Efter det in till stan till den uppkollade adressen (advokatbyrå) sen hem till Anna och sova där.

Planerat och klart för flera dagar frammåt.
Gonatt <3333

Peace out
..v,

Fyllecitat

Kom hem vid halv ett idag. Käkade pannkaka till lunch och gick sedan för att lägga mig och vila. Glömde dock att stänga av telefonen så alla jävla idioter ringde och väckte mig hela tiden. Syrran kom in var 5:e minut för att fråga när vi skulle åka till centrum, jag hade tydligen lovat henne det.

Tyvärr var jag för bakfull så kunde inte åka, fick säga att jag va för trött. Och lovade henne en annan dag. I stället kollade jag på sex and the city med henne nu på kvällen och drack juice för att piggna till.

"Att vara bakis innebär bara att man drack på tok för mycket dagen innan, men i de flesta fall hade man jävligt roligt under tiden." - var vad jag konstaterade när jag drog hem. Dra lärdom utav det.

Nu ligger jag på sängen och funderar på vad jag ska klä ut mig till på en haloweenfest nästa vecka. Har lixom inga dräkter hemma och inga acessoarer. I för sig kan jag ju vara barbie om jag hinner hämta ut mina kläder innan fredag. Ska sova på saken.


Peace out
..v,


Bakis + Jobbintervju



Vakna upp bakis som fan och dra till arbetsintervju = Inte så kul.

Vill tacka Anna, Marii, Jennie och Nasho för att ni tvingade mig att gå på arbetsintervjun. Även fast jag inte orkade, så tog jag mig upp ur sängen och iväg till Barkarby. Får svar nu i veckan om ifall jag får en 2:a intervju.
Hoppas på det bästa och önska mig lycka till.

Peace out
..v,


Från en trygg fest till ett uppvaknande i Rinkeby

 
En helt skadad kväll, var det igår. Festade i jakobsberg, men vaknade i Rinkeby.

Jag tar allt från början.
Jag kom hem
till Anna kl halv 7 på kvällen. Fadi var på väg med en platta, som Anna beställt, själv var jag inställd på attdricka cola. Så kom Andres och Jocke dit och vi började packa ner ölen i påsar för att börja bege oss iväg till Veronica. All öl fick inte plats i påsarna så vi fick förfesta lite hos Anna innan. Så efter en öl gick vi vidare till festen. Det var jag, Veronica, Håkan, Jocke, Andres, Marii, Anna och Fadi - jävligt dålig partystämning.  Efter ett tag kom Ogge,

Alla jobbar på samma ställe som jag. Så började Anna få i sig lite för mkt så hon tog min telefon och bjöd in en kille från min skola till festen, han kom och tog med sig en kompis, som också går i våran skola. Så fick jag gå och hämta dem på stationen i jakobsberg, så gick vi tillbaka och Anna började
skrika på mig för att jag hade bjudit in dem. Och jag försökte förklara att hon bjöd in dem.  Sen kom Jennie och Alex efter nån minut, då blev stämningen lite trevligare. Plötsligt var hela lägenheten fylld av människor som drällde in. Efter att jag ställt om klockan vid 1-tiden så att klockan alltså var 12 igen förlorade jag mitt minne. Jag vet att jag hade druckit 6 starköl och gick in på en vodka-cola sen en white russian med mint. Sen satt jag och Håkan och diskuterade politik som övergick till löner.

Efter en timme kom Marii ut o sa att Anna hade dragit och jag började skratta, för jag hade hennes nycklar. Men endå stannade jag kvar på partyt. Sen
ringde Nasho vid 1 och han hade tydligen vart på fest han med, i Rinkeby. Så sa han att jag skulle sova med han. Han o hans killkompis skulle komma och hämta mig med bil. Det var jag glad över och jag kunde knappt förstå att han hade ringt mig. Ännu mindre kunde jag fatta att han va i Rinkeby.

Så jag och Marii fick skjuts av Jennie och Alex till stationen, där väntade jag först med Marii på hennes tåg, sen fick jag vänta i ytterligare en timme på att Nasho skulle komma. Så åkte vi mot Rinkeby. Först satt vi i en soffa i hans kompis vardagsrum och pratade, sen konstaterade Nasho att hans kompisar störde honom, så han vek ihop en madrass på golvet och
gick in i ett annat rum med mig. I rummet låg hans 3:e kompis och sov på en bäddsoffa.  Vi lade oss bredvid varandra på madrassen under ett täcke och kramades. Sen efter en halvtimma skulle han gå på toa och jag frågade om han skulle komma tillbaka o sova med mig, han sa ja. Men han kom inte tillbaka förrän klockan 6 på morgonen och då för att han inte hade ställt om klockan så han skulle väcka mig klockan 7 och jag vägrade gå upp. Jag sa att klockan bara va 6 och att jag ville sova en timme till. Då förstog jag också att jag han inte sov med mig på natten.

Han lade sig ner bredvid mig den sista timmen. Men hans kompisar kom in ock skrek på han på arabiska flera gånger. De frågade när jag skulle gå därifrån. Kvart i
7 kände jag mig inte välkommen längre, så jag tog på mig kvällens partykläder och drog ut. Jag frågade om Nasho kunde följa mig till bussen men han sa nej, så jag fick ge mig ut själv i Rinkeby, där jag aldrig vart förut och inte hittar någonstans. Efter en kvart hittade jag en busshållplats. Tog bussen till spånga för att komma i tid till min arbetsintervju.


Bilder kommer i morgon.

Peace out
..v,

Bildupplägg

Bilder från idag kommer att komma upp antingen i morgon eller i övermorgon.

Peace out
..v,


Dagens schema

sitter och väöntar på att syrran ska bli klar så vi kan åka till jakobsberg. Jag ska hem till mamma och hämta mitt löshår som jag ska sy in på tisdag. Och så har mina kläder kommit så jag ska hämta pistavin, så morsan inte slarvar bort den. Kläderna hämtas på fredag.

Ska duscha och äta hos mamma sen ska jag hem till Anna och sminka mig. Vi ska ha tjejkväll i kväll. Det blir ju rätt lugnt eftersom jag ska på jobbintervju tidigt i morgon ;) Hoppas att det går bra för mig. Har packat ner snygga "kostymbyxor" och en pred perry tröja. Det borde ju se diskret ut.

Ska gå och tömma mina jackfickor nu, blir ett jack byte vi hörs senare.

Peace out
..v,

Humor? Eller bara Humorbefriad?

Jag har enormt tråkig humor. Så jag hade faktiskt tänkt att ge er några smakprov på den. Man har faktiskt svårt för att hålla sig för skratt. Eller rättare sagt; jag har svårt att hålla mig för skratt.

Vad sägs om en hängd banan?                          Eller lite kvinnodiskriminering?
  
Kanske lite sexuell utnyttjning?                                                                           Mr:Bean i bikini?


Kommer troligtvis klicka upp fler bilder allt eftersom.

PS: Mitt internet dog igår (då jag egentligen skulle publicerat det här inlägget.) Så dagens inlägg kommer att bli lite röriga.

Peace out
..v,

Det privataste vi äger

Kom på att jag ska lämna in min telefon på lagning snart igen. Så nu sitter jag och för över all musik till datorn, ska rensa bort en hel del låtar. Det är överdrivet att ha lver 600 låtar på mobilen när den knappt klarar av att ha 200. Sen kommer jag bara att få ångest över att jag tagit bort vissa låtar. En del har man så mycket minnen till och vissa låtar är helt enkelt vem man är.

Det mest privata en människa kan äga är en mp3/ipod/mobiltelefon/freestyle + CDskivor. Det är exakt vad som speglar din personlighet. Ingen kan komma och säga att du har dålig musiksmak. Det är ju bara vem du är som person som reflekteras i musiken.



Peace out
..v,


Inringat o klart


Det syns inte så jättetydligt men jag har typ små knölar som står upp innanför huden... Var tvungen att ringa in det för att man ska se en antydan till blåmärken. Det kommer att sitta de kommande 2 veckorna.
Men har man gett sig in i leken, får man leken tåla.



Peace out ..v,


Hallo =)

Kom precis hem efter än, faktiskt, rolig dag i skolan...
Det började med italienska, där jag lyckades lära klassen hur man säger kokain - på grund utav et felaktigt ord.
Efter det hade vi Civilrätt. Den var väll inte sådär jätterolig, ganska mycket matte och jobbigt att placera in allt i hjärnan.
Sen lunck --> Psykologi med redovisning. Det gick väldigt bra för vår trio måste jag säga. Inga direkta fel och jag lyckades nog trycka in ett o annat vettigt utanför själva projektet.
Sen fick vi göra en deal med Matte-Anders om att vi skulle börja en kvart tidigare och sluta en extra kvart tidigare. (vi hade 45 min matte istället för 60)

Sen fick vi loooooov :D Så härligt. Fast jag satt kvar i skolan och spelade kort, stress, som jag förlorade i några gånger vilket resulterade i en illröd hand och en massa blåmärken som uppstod direkt. Tror inte att jag är så smärttålig.  Började nästan gråta för det gjorde så ont. Bild kommer senare, när rodnaden har lagt sig.

Nu ska jag ta en macka, blev så sugen på ost & skink macka med gurka.

Peace out
..v, 


Ny Idé

Eftersom jag förut gjorde en lista med de 10 saker jag finner mest irriterande, tänkte jag i morgon göra en lista med de 10 saker jag mest tycker om. Varje fredag tänkte jag köra någon form av lista. Kom gärna med förslag :D

Puss gonatt <3

Peace out
..v,

Restaurangbesök på Annas nota

För mig blev det till att jobba efter skolan. Vi gjorde ju ingenting vetigt egentligen. Sen slöt jag fred med Anna och hängde på till Roma för att käka middag. Hade ju inte fått i mig något sedan kl 11.00. Jag,Anna,Andres,Helena,Marii och Veronica gick dit och hade det trevligt. Förutom att servitören var lite sloooow. Tog en halvtimme för oss att få maten.

Lite bilder på god mat:
Friterad Scampi med citron och sås.


Annas grillbiff med potatisgratäng


Min Acapulco.


Japp ibland får man äta tjockismat. Acapulco är min favorit-pizza. Tidigare var det Azteca men tror att de får ligga på en delad förstaplats. Till maten drack vi cola. Eller det var mest Anna som drack cola eftersom hon hällde över från mitt glas till hennes hela tiden. Andres åt köttbullar med pommesfrites, fast det kändes lite pinsamt att fota - så det struntade jag i. Hans pommes synss dock på första bilden.
Men trevligt hade vi.

Nu ska jag gå och sova hade jag tänkt. Natti natti!

Peace out
..v,


Syrran - en olycksfågel

Kom hem för en stund sedan, har hunnit duscha och pratat lite med syster. Hon gjorde illa sig på sin träning i tisdags och va tydligen inte i skolan idag. Det som hände på träningen (judo) att en kille kastade ner henne fel på mattan, så hennes knäskål vreds ur. Sen knäckte hennes tränare tillbaka den.

Idag avr hon i alla fall på Danderyds Sjukhus för att kolla upp det och då hade tydligen en benflisa lossnat och skavde mot antingen knäskålens baksida eller något annat ben. Hon fick tömma knät på blod och röntka. Nu väntar hon på en tid till magnetröntken för att kolla så inget annat gått av. Hon ska även operera bort benflisan.

Lång dag för henne med tydligen :/

Peace out
..v,


God morgon

Godmorgon alla.
Vaknade kvart över 6 i morse a att klockan ringde, men jag orkade inte gå upp så jag tänkte ta ut en liten somorgon. Det gick inge vidare för klockan 06.38 ringde Min fostermamma och väckte mig. Hon trodde att jag hade gåt upp redan så då blev det fart i mig. Bara att slänga på sig kläderna och grabba tag i en frukt på vägen till skolan. Fick nästan springa till bussen för att hinna.

Nu sitter jag i skolan och vet inte om jag är nöjd eller ej över gårdagens inköp. Kan bero på att det blev lite dyrare än jag hade tänkt mig. Fast ibland måste man ju få
kosta på sig lite extra, tyker jag. Och jag vet att det kommer att bli jättefint.

För tillfället håller vi på att skriva en nytolkning på "
ett anspråkslöst förslag" av Jonathan Swift. Vi ska alltså skriva om den som en satir och göra den till nutid. I satiren ska vi ta upp ett utav dagens samhällsproblem och jag valde att skriva om rökning. Tyvärr röker jag själv och jag ser den här uppgiften som en god anledning till att äckla mig själv eftersom jag endå ska sluta innom den närsta tiden. - Säger inte varför.

Ska skriva vidare nu.

Peace out
..v,


Storhandlar idag

 

Besviken på mig själv. Hann bli ett par skor också. :'( Jag kan ju trösta mig med att dom var billiga: 79:- Nelly.com, jag va bara tvungen då.

Nu ska jag hoppa i säng så jag inte hinner köpa något mer.

Natti natti.

Peace out ..v,


Shoppaholiiiiic


http://www.modezine.com/se/vila-kantana-long-top-135654/


Var tvungen att beställa hem den här också. Blev lite sugen på att shoppa, har snart brännt hela studiemedlet på bara idag och det betalas inte ut förrän nästa vecka - usch. Tröjan e från www.Nelly.com och kostar 249:-. Men med fraktavgift och postförskottsavgift (som det heter) hamnade vi på 347:-. Jag får leva ännu en fattig månad. Men värt det är det verkligen!



Peace out
..v,


Why do we always fight

Nu har vi bråkat sedan i lördags och det blir bara värre. Förstår du inte att jag avskyr att bråka med dig? Jag säger dumma saker ibland för jag är inte heller mer än mänsklig. Det spelar ingen roll hur jävla mycket vi hugger varandra i ryggen. Jag orkar inte mer. Jag kastar in yxan här och nu. Du är precis allt för mig, jag vill inte leva utan dig. Jag har sagt förlåt så många gånger och jag vet att jag har gjort fel. Men du har också gjort fel. Kan vi inte bara sluta bråka och fortsätt vara tillsammans? Snälla bebis, jag vill inte göra dig illa med hårda ord längre. Jag vill vara snäll, vill krama dig, vill ha dig hos mig.



Jag älskar dig. Det finns inga ord som beskriver hur mycket. Men mitt hjärta klarar sig inte utan ditt. Jag vill bara gå vidare med dig och göra saker vi aldrig har gjort, få säga saker som jag aldrig har sagt. Jag vill va m dig och hålla i dig. Jag släpper inte taget om dig. Jag släpper dig aldrig. Jag vill ha dig tills jag dör.

Peace out
..v,


Beställning


Jag var bara tvungen att beställa den. Fast i blå, man måste ju variera garderoben lite i alla fall, hehehe. Så denna kommer hem till mig redan nästa vecka :D jipiiiiiie. Kände att jag hade så pass mkt som man kunde matcha till den så det var inget idiotköp trotts att den kostade 304:- (199:- för själva tröjan 55:- porto och 50:- i för-någonting) Mathilda goes happy ^^



Peace out ..v,


Köpa eller inte köpa


Hittade också en fin topp på www.halens.se för 199:- ska ta mig en funderare på om det är värt att köpa den eller om jag ska skita i det och spara studiemedlet i stället? Den finns i svart, rosa och mörkblå. Gillar inte att beställa kläder från nätet - man vet aldrig om de passar eller e för stora/små.
Ska funta ett tag



Peace out
..v,


Nyfunna designsmycken

Satt och kikade runt efter lite smycken på internet. Tänkte köpa lite nytt krimskrams.

Hittade de här halsbanden på
www.Designtorget.se  "smyckessaker"
Halsbanden kostar 250:- och har designats för att man ska våga vara stolt över sin sexuella läggning.
Designer Åsa Svennberg




Designern Hans.H har nytolkat treenigheten "tro, hopp & kärlek" i en mer modern tappning där korset blivit överdelen i ankaret (hoppet). Halsbandet som är 40 cm runt halsen och 3x3 cm i berlock-krets blir ditt för 325:-
www.designtorget.se



De här söta halsbanden hittade jag på
www.madeleineofwiken.se 
Smyckena är ur serien Cake Design och heter Cake Design Milkshake, Cake Design Lollipop, Cake Design Rulltårta och Cake Design Tårtbit. Kedjan är ca 45-55 cm lång och justerbar och själva smycket pryds utav swarovskikristaller. Priset för ett halsband är 149:-





Här har jag hittat ett halsband med nyckelberlock som pryds med kungakrona i swarovskikristall. Smycket är också från
www.madeleineofwiken.se , där du kan beställa det för 299:- med omedelbar leverans.

 


Nu ska jag åka till Ica för att handla. Mat behövs ju faktiskt också, tyvärr.

Peace out
..v,


Bad day



Dålig dag.
Idag gick jag upp halv 7 och fick stressa i mig frukost, enormt irriterande att vakna för sent. Så koom jag till Solna station - då var bussen försenad, träffade på min mentor som sa att det inte såg nå vidare ut för våran klass på provresultaten - sänkte ju humöret ytterligare. Skolans inloggning på datorerna fungerade inte på halva dagen, skrivit ett psykologi-grupparbete nästan hela dagen, suttit över efter skolan, kommit hem o nu tjaffsar jag med Anna.

Kul dag måste jag säga, med ironi i rösten.

ska sitta ett tag och lugna ner mig nu eftersom jag e så arg så jag skakar. Anna är ju som Nasho i vissa lägen. Kastar sig in i diskussioner - men vägrar att diskutera vidare - vilket leder till att hon börjar bråka.

Peace out
..v,


natti

Gjort klart engelskan nudå, ska snart krypa ner i sängen o kolla på Lilla al Fadji & Co. Efter det blir det sova :D Jag förstår inte hur jag kan sova så skönt här. Sömn är verkligen underskattat bland äldre, endå säger de att vi yngre har så mycket att lära utav äldre. Det tror jag med, fast då vill jag lära de äldre att ta efter de yngre var gällande sömnen.

Gonatt =)

Peace out
..v,


tråk-dag

Skola först. Sen läkarbesök för örat och låret, som jag på något sätt fick en muskel lite ur led i. Efter det träffade jag Maximilian och vi åkte hem till mig för att glo på film.

Skitkul eftersom jag sov nästan halva filmen - va riktigt trött. Nu ska jag sätta mig och plugga engelska så att jag kan sova vid 23-tiden

Peace out
..v,

God Natt

Blev ingen film. Blev engelskaläxa i stället. Är på väg till sängs nu - kanske man får sova lite mer i natt. Så upp kvar över 6 i morgon och ha idrott som första lektion... Nu får jag snart magkatarr och jag fortsätter tänka framåt. Vi börjar med att sova, tycker jag.
GOD NATT !

Peace out
..v,

19/10-08 - 19/10-09

Kom precis hem från stan. Idag var det exakt ett år sedan jag och Nasho blev tillsammans första gången, så började vi bråka i förrgår och sedan dess har han inte hört av sig. Hela dagen har jag försökt skicka gulliga sms och vara snäll - utan svar.
Så nu när jag va i stan lånade jag Emilias telefon och ringde honom. Han tänkte minsann inte förlåta mig för något utan sa att vi kan va kompisar. Men jag vill inte ha honom som kompis. De kompisar jag har ska finnas där för mig. Och finns han inte där som kille så är ju chansen liten att han finns där som kompis.

Jag är alltså 100% singel från idag - skönt att veta.

Funtar på om jag ska kolla på film, men har ingen aning om ifall jag orkar. I så fall blir det Slumdog Millionaire. Min absoluta favoritfilm...  Elle rjag vet inte riktigt. Tror att Sex and the city och Slumdog Millionaire ligger på delad 1:a plats.

Peace out
..v,


Kvällstur till stan



Middag om ett tag sen in till stan och träffa min älsklingsunge. Emilia har tråkigt och jag får gå ut på kvällarna :D bra combo lixom.

Lyckades förresten fixa rullgardinen, eller syrran gjorde det åt mig - är man en prinsessa som får allt serverat på silverfat, så är man!

Peace out
..v,


Hur fungerar en rullgardin?



Jag kom precis hem. Så nu sitter jag här på min säg och har ingen aning om hur man får upp min rullgardin. Dagens i-landsproblem haha.

ska fanimig komma på hur den funkar:P måste ju veta - annars har jag ju problem i flera år framöver.
Ju mer jag drar i den så hamnar den ju bara längre och längre ner.. Fast sen kan man ju inte förvänta sig så mycket utav en brunett med normal IQ heller.

Peace out
..v,


Skol-update

Gick upp kvart över 6 i morse, gick hur bra som hellst. Somnade dock inte innan 03.00 inatt. Så fick ju a alla fall 3 timmar sömn.

Började morgonen med ett glas vitaminer som smakade blä och luktade vodka och fanta. Så tog jag en smörgås. Grovt bröd med skinka, ost, gurka och paprika - utan smör. Bättre och godare kan det inte bli.

Nu sitter jag i skolan. Började kl 08.00 med Tyska. Första gången jag inte kommer 1 minut försent. Sen hade jag engelska uppsatsskrivning på an bok. Tror inte att det gick sådär jättebra, men jag försökte i alla fall och gjorde mitt bästa. Det är huvudsaken.
Sen blev det lunch... Ensam... Man känner sig ju helt off när man tvingas sitta ensam vid världens största bord i matsalen när alla runt omkring sitter och stojjar och pratar.

Hahahhaha ser ju ut som att jag är största mobboffret. Fast det får liksom bli ensam-lunch när man har prov och alla blir klara på olika tider. Sitter och väntar på Jenni och Paola nu så att vi kan gå och handla.

Efter skolan blir det hem och plugga. Bara från idag badar jag i läxor till onsdag och torsdag :(

peace out
..v,


Bråkhumör

Blev bara tvungen att skriva ett till om hur mycket jag avskyr vissa killar.

Fastnade precis på msn med
Mille, han som sa att jag var alldeles för på. Nu har vi inte hörts på 2 dagar och det visar ju bara vilken brist på intresse han har för mig. Så jag skrev till han på den kyliga vägen - som han ville att jag skulle gå.. efter att ha frågat vad han gör och väntat i 2 timmar på att själv svara på hans "sjdå?" så sa jag till honom att vi ska bryta all kontakt. På de grunder att det märks att man inte är intresserad om man absolut inte hörs på flera dagar fastän båda är inne på msn. - Det är bara sjukt att påstå att det skulle leda till ett fast, fungerande förhållande. Och är man seriöst intresserad så ratar man inte personen samma kväll som hon bjudit han OCH hans killkompis på en landskamp. Spelar ingen roll om det skulle ha vart världens sämsta match, man gör bara inte så.
Mille - fuck off

Sen har vi nästa idiot som jag har att handskas med. Denna någon har om exakt 21 timmar funnits i mitt liv i exakt 1 år. Vi har vart fram och tillbaka mellan tillsammans och ingenting. Nu råkade det precis vara en period som vi var "tillsammans" från 1/10 tills igår natt :P jag frågade om en bild och han sa att han inte hade pengar. Då tröttnade jag ordentligt. På ett år har jag inte fått en enda bild av honom. Jag sa fuck off till honom och blev asförbannad. Då sa han det tillbaka o jag sa till honom att gå till någon annan varpå han lämnade mig (igen). SKRATTRETANDE. Måste jag säga att det var
Nasho detta handlade om?

Sist har vi
Haydar aka Sami Shakir. Den äckligaste människan jag någonsin träffat. Mitt ex sedan 1.5 år tillbaka. Värre får man leta efter. Fast letar man efter en kille som utnyttjar en på pengar, våldtar, är otrogen varje dag och som ljuger 24 timmar om dygnet så har man hittat helt rätt. Han har sex med allt han ser och tror att han kan få vilken tjej som hellst. Förutsatt att man letar efter 14-åringar (som tycker att det är coolt att va tillsammans med äldre) så är det nog inte svårt att "få den man vill".

nu har jag listat de 3 värsta killarna jag vart i kontakt med. Bör tillägga att Mille faktiskt är trevlig, Nasho har ett hjärta och, eh, ja Haydar har bara porr på datan.

Peace out
..v, (för sista gången inatt)

Nattbloggar.

Såg precis klart filmen. Kan inte riktigt förstå hur jag älskar filmen så mycket som jag gör.
Tror att det kan vara för att jag känner igen mig en del i deras situationer med killar. Deras förkrossade hjärtan och tårar tycks spegla mig rätt bra.

Älskar verkligen alla-hjärtans-dag-delen när Vanessa har stått o lagat sushi hela dagen för att överraska sin kille - genom att placera sushin över hela kroppen och liga naken på köksbordet.
Enbart för att bli ratad utav killen som blir sen hem.

En film man bara måste se.
Nu ska jag gå och sova. Uppgång om 5 timmar och 5 minuter.

Peace out
..v,

glömde visst...

När jag köpte filmen så donerades 10% utav priset till Bröstcancer Fonden. Så aa, 9 kr blev det väll donerat. Känner att jag ska skicka in lite mer när studiemedlet kommer.
Fast många bäckar små - heter det ju.

Peace out
..v,

Sex And The City



Nu ska jag se på en utav de bästa filmerna i världen!
Sex And The City - The Movie
Jag köpte den i väsby centrum idag för 99:-
Billigt kan också vara bra :D

Har precis tagit en dusch, innan det var jag hemma hos min äldsta kusin i Täby. Hon ska ha barn i Mars så vi tänkte hälsa på nu medans hon har tid.

Efter filmen blir det nog
godnatt för min del.

Peace out
..v,


Header



Har suttit halva dagen och försökt redigera stilmallar för att få upp denna bild som header. Tyvärr utan gott resultat, som ni ser.

Blir riktigt ledsen :( har kollat på
Designa Din Blogg's video för att se hur man gör och jag har gjort allt som man ska men det bara går inte :(

Åkte runt i väsby lite för att bekanta oss också, hamnade i centrum och köpte en film. Vilken det va får ni veta ikväll - när jag ska kolla på den.

Nu är det middag efter det ska min moster och min kusin hämta upp mig och syrran så ska vi hem till kusin 2 och hälsa på ^^

peace out
..v,


Nya rummet :)


Bild på nya rummet - sett ifrån dörren.


Nya rummet - sett ifrån fönstret.
Garderoben till vänster.


Nu ser ni ju garderoben. Så ska jag måla den
leopardmönstrad eller strunta i det? Kom gärna mer förslag på andra mönster i såfall.

Nu ska jag snart gå och plugga lite
matematik, eftersom det vi gör just nu i Matte B är så otroligt enkelt - så ska jag hedra det med att lägga ner tid på att göra några sidor. Det är normalt emmot mina principer.

Peace out
..v,


Hiss eller diss för leopardmönstrade garderobsdörrar

Har inte tagit mig upp ur sängen än, den är alldeles för skön för att lämna.
Var inte det jag skulle säga utan...

JAG FICK EN SKIT BRA IDÉ!!!!!

Vi får måla om våra rum hur vi vill, fast jag trivs fint med mitt ljus-begia/latté-bruna rum.
Tänte att det kunde vara ballt att märka ut garderobsdörrarna (2 skjutdörrar) genom att måla om enbart de.

HISS LR DISS


för att måla dem leopard-mönstrade?

Peace out
..v,


God morgon


Bild från i fredags

Vaknade för en stund sedan. Det var verkligen länge sen jag sov så här skönt och så pass länge.
Idag blir det rundtur i området tror jag.

Fast först ska jag duscha och äta frukost!
hörs sen.

Peace out
..v,


Am I dead or somethin'



Kom precis på att ingen har hört av sig idag :O Jag har inte fått ett enda sms eller samtal på hela dagen :S
Känns jättekonstigt! Min telefon brukar ju vibrera för fullt.
Känner mig bortglömd.

Peace out
..v,


Flyttat vidare


Mitt tomma rum.

Idag flyttade jag och Felicia ifrån jourhemmet i Knivsta. Nu bor vi i
Upplands Väsby.
Lyckades ta en bild på rummet jag hade i jourhemmet, tömt dock.

I morgon kommer en bild på mitt nya rum :D Jag har en jättestor garderob - verkligen en garderob som tjejer drömmer om!

Vi ska iväg och handla på
IKEA på lovet. Ska få ny säng, skrivbord, taklampa (har ingen sådan) bokhylla och en helkropps-spegel.
Mathilda's going happy.

Jag har packat upp alla mina saker så rummet känns verkligen som mitt.

Jag sökte förresten jobb på
Mcdonalds förra veckan. Idag fick jag ett mail om en gruppintervju som äger rum den 25/10, de ville att jag skulle komma. Så snart kanske jag har ett helgjobb.

Nu ska jag sova =)
Gonatt sov sött!

Ps: Jag sover alltid bäst första natten i nya hus.

Peace out
..v,


Sista inlägget ifrån jourhemmet



Ligger i sängen och bloggar, troligen det sista blogginlägget härifrån.
Inatt är den sista natten på mitt jourhem. Jag flyttar till
Upplands Väsby i morgon på dagen. Så min morgondag lyder såsom följande:

Upp 8 - 9 tiden
Äta frukost
Packa alla kläder och skor + småsaker
Städa rummet
Flytta


Efter det har jag ingen aning om hur dagen kommer fortsätta. Troligast är att jag och syster packar upp på våra nya rum och lär känna vår nya familjehems-mamma.

Så nu ligger jag i "min" 120-säng för sista gången, har även haft min sista disk-dag här i huset - idag.
Det käns faktiskt lite underligt att de senaste 3 veckorna har gått så pass snabbt. Men i morgon börjar allt om igen. Nytt hus, ny familj = helt ny miljö --> = ANPASSNING

Sov sött!

Peace out
..v,


Pissed off

Har verkligen inte vart min dag idag. Regn, kallt, matte och förlora i biljard som jag normalt är bäst på :(
Och Nasho ligger och sover (chockerande värre -.-) Så jag får fördriva tiden bäst jag kan till 17.20 då mitt tåg går.

Skit-dag och den kan fan-i-mig inte bli bättre heller.

Peace out
..v,


Ta det kallt



Har tråkigt, sitter och chattar med
Mille på msn. Ingen vidare rolig konversation det inte.
Han tycker att jag är för på och nu måste jag vara kall i stället.

Fattar inte varför min hjärna är så ur banan. När jag ska vara på - så är jag kall
och när jag ska vara kall - då är jag för på.
Varför kan inte min hjärna bara lyda mig? Jag har aldrig behövt kämpa för att få en kille. Konstigt det när jag alltid har vart kall mot alla (?) Varför i helvete kan jag inte bara vara det nu? Tidigare har killar kommit till mig och inte tvärt om. Det är jag som har dissat eller hissat - inte andra.

Det är jag som har styrt och ställt över mitt liv, förstår inte vad som har hänt nu. Är det kanske så att mitt liv inte spelar någon roll längre? Att jag ger upp den delen av livet och förbereder mig inför framtiden.
Inte för att jag själv tror på det men vem vet.

Jag gör ett försök på den kalla fronten då. Och det kommer verkligen inte att bli nådigt. Lovar att jag ska vara kallare än istiden, kallare än kylan under istiden. Så nästa gång han skriver ett sms gör han bäst i att signera det med sitt namn efter.


I morgon ska jag träffa
Nasho i stan efter skolan. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, har packat ner det mesta i klädväg. I stort sätt alla smycken och sminket också :o
Efter stan blir det hem o käka "hejdå-middag" och sen packa klart och börja städa rummet.

Nu är det läggdags, upp kl halv 6 för sista gången i morgon

Peace out
..v,


A hell of a game



Sitter i skolan. Håltimme från 11.00 - 14.15 så har ingen aning om vad jag ska göra fram till dess.

Matchen mellan Sverige - Albanien igår var
a hell of a game, så sjukt jävla bra gjort av Sverige. 4-1 slutade matchen, för de som inte visste det. Jag började det hela med att vänta på Mille och Fadi i Solna centrum i över en timme. Jäkligt kallt var det. Sen gick vi ner till Råsunda ca en kvart innan matchen började, så skön stämning utanför.
Så tog vi oss till våran ingång och gick in, lagomt till nationalsångerna.

Fokus på matchen, kunde knappt slita blicken ifrån bollen. Och det var bara så otroligt snygga mål.

Efter matchen åkte vi in till
T-centralen för att ta tågen åt våra respektive håll.
Fadi frågade vart jag skulle och jag sa att jag var på väg till
Jakobsberg för att sova hos min kompis. (jag hade ju frågat Mille om jag fick sova där men han sa kanske) Så sa Fadi att han trodde att jag skulle sova hos Mille, för att han hade sagt att jag skulle det. Det var ju mer än vad jag visste :(
Om han hade sagt till mig att jag skulle sova hos han och inte bara kanske, så hade jag ju inte frågat Anna.

Så jag åkte till Jakobsberg och de åkte mot Södertälje.


Idag blir det hem efter skolan för att packa, flyttar ju till Upplands Väsby på lördag. Har inte packat ännu, så det ska jag göra ikväll - i stället för att jobba. Blir nog till att packa i morgon också. Och lördag förmiddag med. Tråkigt fast det måste ju göras.

Peace out
..v,


Fylld Av Begär

Eftersom jag bara ska ha, ska ha, ska ha och ska ha en massa grejer, så bestämde jag mig för att låta min håltimme gå åt till att hitta ett "ska-ha", ett "vill-ha" och ett "måste-ha".




Cableknit oversized wrap sweatercoat Från Victoria's secret blev ett ska-ha.
Den kostar $49 är gjord utav ull med läder detaljer i spännena.



Svart klänning utan axelband ifrån Victoria's secret säljs för $85
Den är gjort i polyester och finns tyvärr bara i svart. Vill-ha

http://www2.victoriassecret.com/landing/?cgnbr=OSCLOZZZZZZ



Klänning från H&m kostar bara 199:-
Överdelen är i spets och underdelen är gjord i Polyester.
Den är ett Måste-ha för mig.

Nu tänkte jag leta vidare efter andra saker, men vet inte om jag hinner uppdatera innan lunchen.

Peace out
..v,


Uppdaterar

Pappa kom hem precis.

Blir jag och Mille o hans kompis på matchen, pappa skulle på någon jobb intervju lr nått sånt.



Och jag har precis kommit på att jag ska investera i ett par lösögonfransar, eller ialla fall i ett lim så jag kan använda de jag redan har. (om jag har dem kvar)
Har ingen aning om när jag ska använda de men jag ska ha ett far endå :D

Peace out
..v,

Fotbollsfeber

Jag har 3 biljetter till morgondagens match: Sverige - Albanien. Enda problemet är att jag har olika tänkbara kombinationer utav vilka jag ska gå och se den med.

  1. Antingen blir det jag och pappa, men då kan jag inte ta med någon annan och har lovat bort 3:e biljetten till Jennie i det fallet.
  2. Jag, Mille och Fadi går och ser matchen. Troligen innebär det att jag får sitta ensam och se matchen eftersom de antagligen kommer att gå undan? Huvudsaken är ju att Mille då inte längre är sur på mig. Denna kombo gäller enbart i det fall pappa inte kan följa med.
Hellst av allt vill jag gå själv med Mille men han vill inte gå om inte Fadi följer med och jag har inte en jävla aning om varför.
Så jag sitter bara här, hemma hos mamma och väntar på att pappa ska höra av sig om han kan gå på matchen i morgon eller inte. Så jag vet vad jag ska säga till alla sen.

En annan sak är att Haydar vet att jag har 3 biljetter och fan vad han tjatar om att få en. Men dom är ju redan bortlovade på olika sätt, ingen biljett till Haydar inte.

Peace out ..v,


kortis


 Bild från igår

Jag har ju egentligen ingenting att skriva om så får bli en liten kort rad.

Idag hade jag No-prov och det var asenkelt. Har precis duschat och ska snart sova, ligger på sängen framför mesn och tråkar bara. Finns ju ingenting att göra nu för tiden :/
Funderar på att bryta foten på idrotten i morgon, då kanske Bertil fattar att jag e skadad PÅ RIKTIGT! Min fot e fortfarande stukad... sen 8-9 veckor tillbaka. Usch och fy och blä.

Peace out
..v,


Livet är fyllt av roller


Bildbrist

Sitter i skolan och är magsjuk eller något sånt. Känns ju inte så jävla roligt. Gick hit för att hämta naturböcker så jag kan plugga till provet som är på måndag. Då är det lika bra att stanna hela dagen och kanske få något gjort.

Blev jobb igår efter skolan. Var riktigt roligt nu när man har tagit åt sig en roll som ledare. Man får styra och ställa lite mer än i skolan. Det är roligt.
Kom att tänka på det våran psykologilärare, Mats, sa igår om att man har olika roller i olika umgängen. Det stämmer helt och hållet.

Tillexempel:
Skolan
Jobbet
Hemma

Svar:
I skolan är jag lite mer laid back - Jag tar det som det kommer och gör det bästa utav allt.

På jobbet är jag frammåt och manar på andra, ser till att saker och ting händer, vägleder de andra till att hitta svar på frågor genom att leda dem in i det. - Jag har alltså en mer ledande roll.

Hemma kan jag ta det lugnt, vara lat - göra det jag känner för helt enkelt. Där är det jag som är under de vuxna medans jag på jobbet är jämlik med de vuxna.

Efter jobbet åkte jag in till stan för att käka middag och träffa Milad :D fast fick bara träffa honom i ca en minut om ens det "/

Vi hade suttit hela dagen och smsat om att bitas (haha naughty boy) Så fick jag ett sms en helvtimme efter att vi träffats där han skriver: "fan vad jag ville bita dig ;D" - fegis(?)

Riktigt söt kille i allafall :D

Nu sitter jag här och skriver. Har håltimme till 11.50 då psykologin börjar.

Peace out
..v,



VÄRLDENS ROLIGASTE HELG



Tjaba tjena.

I helgen vsr det konfaläger i kyrkan, där jag jobbar. Morgonen började halv 7 för min del, med att vakna, duscha i kallvatten och efter det gå 4 km i -7 grader för att komma till bussen. Och så var jag 45 minuter för tidig till kyrkan för att Anna hade tagit fel på tiden, det var ju snällt.

Så vi ledare snackade lite om den kommande kvällen, gick igenom ett schema och förberedde inför en superrolig natt.
Konfirmanderna kom och vi fick göra armband och umgås för att lära känna varandra. Sen vart det middag och sen fri tid till att se på film, spela guitarrhero, sjunga karaoke. Kl 21.00 var det dags för en liten andakt - och som vanligt får ju jag reda på något precis innan. Den här gången skulle jag sjunga "tears in heaven" framför alla medans Rickard spelade gitarr till. Det hela lät ju som det lät.

Sen var det fri tid igen =) vid 23.10 gick jag och Sara ut och tog luft och efter det fastnade vi i köket för kvällskäk med Jocke. Det var vid den tiden som jag började bli ytterst övertrött. Så jag skrattade åt allt. 40 minuter i köket drog med sig en jävla massa skratt =).
adet började med att Jocke hotade mig med att kasta grillkrydda på mig - vilket han gjorde. Rakt i ögat. Då kastade jag powerking över honom och missade väll mest. Så trodde jag att han skulle börja jaga mig vilket ledde till att jag kutade in i personalköket bredvid och smällde igen dörren efter mig.
Då märker jag självklart att det inte går att låsa upp dörren från insidan. Så fär stog jag inlåst i ca 10 minuter o bankade på dörren då jag märker att den sviktar innåt. Så jag tog ett rån (kex) och la i min ficka på munktröjan sen kutade jag ut till köket vi satt i innan. Där stod Jocke och Sara o garvade för fullt. Då tog jag rånet och smulade över huvudet på Jocke. Då blev han arg =) Över att jag rånade honom.

(bör tillägga att jag fick  torka upp och sopa efter mig).



Efter det gick vi ut till konfirmanderna och glodde på film, tog några turer o kollade läget, snackade en massa skit och Jocke skulle ju tydligen vara rolig och berätta en saga - på min arms bekostnad. Har blåmärken över hela underarmen, men det kan jag gå in på mer specifikt en annan dag. Sen blev det en massa karaoke. Ca 2 timmar konstant sjungande från min sida. Kan ju säga att jag inte hade någon röst idag (måndag) Men jävligt kul va det.

Efter karaoken blev det lite tröttare stämning. Så Oscar fick tag i en mic och jag i den andra. Vi battlade i säkert en och en halv timme. Sänkte varandra fram och tillbaka på flera andras ekostnad. Men huvudsaken var att vi höll oss vakna och att konfsarna hade roligt. Sen tröttnade vi lite och då satte vi på film vid ungefär 4-5 tiden.

Jag och Sara klunkade i oss ca 2.5 liter powerking under den natten. Och jag tror att jag är den enda som kan svära med handen på hjärtat att jag inte som en enda sekund den tiden.

Jag bör också säga att jag aldrig har haft så roligt någonsin förut, det gick ut över min röst men det var värt det. Jag kom hem kl 18.10 ungefär - inte sovit en blund mellan 06.30 på Lördag morgon - 18.40 på söndag kväll.
I normala fall går jag upp 05.30 och lägger mig 22.00 så jag var vaken ca 35 timmar.

Eftersom jag ännu inte sovit ut så tänkte jag gå och lägga mig nu.
Ps. Bilderna har inget med helgen att göra.
godnatt =)

Peace out
..v,


Stressfaktor



Idag fick vi tillbaka resultatet på förra veckans psykologiprov. VG :D jag blev jätteglad över det, hade inte pluggat någonting inför det, har man bra minne så har man.

Efterskolan var det bara att åka hem. Trött, hungrig och grinig tog jag mig till arlanda och på bussen därifrån somnade jag. Vaknade med ett ryck när bussen saktade in, säker för 100:e gången, efter ca 20 minuter. Tur var nog det. Annars hade jag åkt halva vägen till Uppsala. Så märker jag ju självklart att ingen bil väntar på mig så det blev till att promenera hem. Okej, 2 km är ingenting. Men i kyla, ute på landet med sönderrivna jeans så blir det jävligt kallt.
Självklart så blev jag räddad i sista kurvan, för då hade de mage att komma hem.

Svar det bara att börja duka bordet, packa grejer för i morgon - utan att stöka ner rummet, duka av bordet o diska med mera.

Nu är det bara duschen kvar och jag har ingen handduk, för dem håller Nettan på att tvätta för tredje gången den här veckan. Sen blir det nog läggdags vid 23-tiden.

Upp halv 7 i morgon :D jippieee så jobba 24timmar +. Övernattning i kyrkan med konfirmanderna som jag är konfaledare till.

Ska ju bli skoj, att förlora en natts sömn inför en vecka fylld utav prov. Usch :(

Peace out
..v,


Gårdagen



Jag hade min fösta sovmorgon på ett bra tag igår. Vaknade kl 6 för att duscha sen gick jag ock la mig i sängen igen och sov till kl 07.00 sen va det bara att gå upp och börja göra sig i ordning. Åkte till jakobsbergs vårdcentral för att kolla upp min urinvägsinfektion. Jag hade inte bokat tid men de sovade att hjälpa mig. Så fick jag sitta och vänta en stund på läkare innan jag fick komma in.

Läkaren börjar med att skälla ut mig för att jag inte har ringt och bokat tid och sedan står hon och argumenterar emot mig när jag säger att jag visst har ringt utan att få tag i dem. I vilket fall vägrade hon att hjälpa mig innan kl 17.00 på eftermiddagen. (men då skulle jag ha möte, så skulle inte kunna komma). Då gav jag upp allt hopp om hjälp och fick gå därifrån med olidlig smärta.

Ringde till mamma och grät i telefonen över att jag ej fått någon hjälp. Då sa hon till mig att åka till Karolinska i stället. Det gjorde jag.
Där skickade dem mig från huvudingången vidare till vuxengynekologen (?) och därifrån till barnakuten. JIPPIE!

På barnakuten fick jag vänta i 10 min innan jag fick lämna ett urinprov och efter det fick jag sitta i 1 timme och 45 minuter för att få ett svar. Det tar bara 15 minuter att få fram svaret men självklart ska ju alla små barn med blåmärken och små sår på armen få gå före.
Fick ialla fall komma in till en läkare som skrev ut ett recept på penicillin som jag ska äta till på lördag.

Så åkte jag till skolan för att säga till min mentor att jag va på sjukhuset och skulle vidare till SöderortsPolisen på förhör och komplitering.



Jag mötte upp Simon på söder för att träffas o prata. Det var väldigt trevligt :) satt och pratade i ca en o en halv timme, någonting sånt. Sen körde han mig till polis stationen.
Satt på förhör i 45 minuter :D det brukar alltid ta mycket längre tid när jag hamnar där. Skulle peka ut en tjej utav 10 nästan identiska bilder. Direkt när hon hade börjat vända upp bild nr4 så såg jag att det var rätt bild. Efter det tackade polisen mig för att jag kom och hon skulle försöka få tag i gärningsmannen och ringa upp mig dagen efter (idag). Sen blev det bara för mig att åka hela den långa vägen hem.



Hon ringde mig för en stund sedan för att komplitera mer. Jag hade kolalt igenom mina dagboksanteckningar sedan den dagen och fick lägga till en hel del som gör det allt svårare för polisen att lägga ner ärendet.
Happy-face

Idag blir det jobb från 16.30-18.30 sedan vänta på syrran tills hennes träning slutar och ta 20.30 tåget hemåt. Kommer vara hemma strax efter 22., vilket innebär; ingen middag för mig idag. Det beror på att jag inte fick pengar till middag av nettan (vilket jag brukar få) och ingen mat hemma efter kl 22.00.
Fuck it.

Peace out
..v,