Livet är en lång väntan


Ännu en bild från kryssningen 2009

Sitter i skolan och väntar på Jennie.

Slutade kl 11 eftersom vi bara hade Straffrätt och datakunskap. Skulle ha slutat 15.40 men Civilrätten är inställd för att folk har omprov. Så nu sitter jag här och väntar på Jennie som slutar 15.40 i stället. Vi ska gymma efteråt. Har en riktigt elak träningsvärk sedan måndagens träning. Egentligen orkar jag inte göra någonting idag... Men ska man förfina sin kropp så ska man göra det rätt.

Straffrätten gav inte mycket idag, vi fick våra böcker och fick förklarat för oss vad ämnet handlar om. Ett plus för att det är Universitetets kurslitteratur vi använder oss av, en bok kostar 145:- om man skulle "glömma" lämna in den efter kursens slut. Funderar lite på om det är värt det eller om man akn hitta den billigare.

Datakunskapen innebar WORD. Vi fick leka lite med ramar, figurer, styckesindelning och punktlistor. Figurerna var roligast. Där fick man lära sig en hel massa grejer som i alla fall jag inte kunde innan. 

Efter träningen ikväll blir det hem och käka, plugga engelska och sova?. Hoppas på att det händer något roligare fast det skulle ju så klart vara för mycket begärt för en vanlig svensson som jag.

Peace out
..v, 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback