Nya kläderna + lite mer



Som jag sa chloting is loving.

Nya skorna från DinSko, Kavajen från Ellos, Strumpbyxor & kjol från H&M samt axelväska från Accent.
I just love it.

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, jag och Jennie simmade och bastade. Nu sitter jag här och väntar på att Jassa ska höra av sig, jag ska ju ha filmkväll ikväll och just nu ser det ut som att det bara blir hon och jag. men kul ska vi ha endå.

Bråkade precis med mormor i telefonen - hon verkar inte försstå att mamma fortfarande har alkoholproblem och det får jag ta skiten för. Egentligen skulle jag helt klart bara vilja skriva av mig kontakten med mamma helt och hållet. Jag känner ngenting för henne över huvud taget. Mormor berättade i alla fall att min kusin ligger på BB nu och ska ha barn idag
*skickar all min kärlek och mitt hopp dit* hoppas att allt går bra.

I helgen ska jag och Felicia ut till vårt gamla jourhem i Knivsta för att äta middag, glo på melodifestivalen och ha det mysigt. Blir hämtade på lördagen och så sover vi över där till söndag. Ska bli skojj. Detta blev mormor också upprörd över för att jag hade sagt att jag kanske skulle hälsa på henne över sportlovet men jag orkar inte. Jag har möte i Jakobsberg i morgon, träna på onsdag, plugga torsdag, fredag öppet för förslag /träning och lördag ut till Knivsta. Jag hinner bara  inte ge mig iväg till Gävle. med det här jävla vädret orkar man ju ingenting.

Slänger upp fler bilder sen.

Peace out
..v,


Kommentarer
Postat av: casandra

nicea strumpbyxer =)

i alla fall, när kan du mötas upp och köpa väskan?

2010-03-01 @ 18:17:14
URL: http://kennyman.blogg.se/
Postat av: Jennie

sv: allt är fint med mej :)

tack så mkt :)

vad gör du idag?

kram

2010-03-01 @ 19:56:23
URL: http://jennsiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback