Bild från helgen




Onyktert tillstånd, nu väntar en vit vecka.


Dagens låt




Lite passande låt idag


Chockad

Sitter här och är fortfarande helt jävla chockad över det, för er, orelevanta jag fick höra idag. Är riktigt nära tårarna och snart brister det. Helt jävla depprimerad.
Blir ju inte bättre av att man inte kan sluta tänka på det heller.
Varför, varför, varför var hon tvungen att säga det? Hon kunde ju lika gärna stött en kniv i magen på mig och bett mig förtidspensioneras. Känner mig helt tom inombords och riktigt kränkt. Får dom ens säga så?


Provtagning och undersökning

Precis kommit hem idag efter alla provtagningar och undersökningar.
Började på ungdomsmottagningen med olika provtagningar, vilket jag gör var 3:e månad oavsett om jag haft sex eller inte. Tycker det är en bra rutin, då vet man alltid hur det ligger till. Förnyade mitt p-pillerrecept på samma gång, fick även byta till en ny sort efter 4 års knaprande på samma piller, underligt. Får hoppas på att de funkar bättre.


Sen var det undersökningar för att se vad smo inte stämmer i min mage, men där hittades inget nytt. Fick veta en massa annat också men det är inte relevant hahaha.


Åkte förbi Väsby centrum på vägen hem för att ta ut pengar, så kom jag på att jag spanat in ett partylinne på New Yorker medans jag jobbade där förra helgen. Gick in där och hoppades på att storleken fanns kvar, eftersom det bara fanns en kvar när jag var in och testade förra veckan. Storleken fanns, sen var det bara att förhandla om priset eftersom jag ändå jobbar extra där. Mitt personalnummer hade tydligen inte kommit så jag fick rabatt ändå. 50% var inte helt fel :D




Finns på New Yorker för 169:-


Morgon

God morgon!


Vaknade kl 10 och tog en dusch, känns alltid fräschast så innan man ska iväg på provtagningar och undersökningar.
Ska gå ut till bussen om en kvart, innan dess ska jag hinna äta frukost och borsta tänderna. Hörs sen.


Veckans Schema




Måndag:
Undersökning i Sollentuna
Tisdag: Eftermiddagsmöte
Onsdag: Tomtit med Angelica och Ziba
Torsdag: Terapi och jobb
Fredag: Packa och åka till mormor
Lördag: Skidåkning
Söndag: Hemfärd


Slappt

Skönt med en lugn dag efter helgens jäktande.
Kom hem strax innan 10 i morse, gick och la mig direkt och vaknade inte förrän halv 3, välbehövd sömn må jag säga.


När jag vaknade kollade jag på film, snackade lite i telefon och tog det bara allmänt lugnt. Käkat god middag och kikat på solsidan och Big Brother. Nu ska jag göra Felicia sällskap i köket och sen sätta på ännu en film.


I morgon blir det tidigt upp för att åka till Sollentuna och göra en undersökning.


Dagens låt



Hur många känner inte igen sig i den här låten varje söndag xD


Detta har hänt ;)

Bara för att man ska ha lite kul betyder det väll inte att man ska träffa en kille eller? Dumbass!


Så storyn om vad som hände på 360, 25/2 -11
Jag, Angelica och Marre drog dit för att ha lite kul, dansa och så vidare. Fadi och hans kompis skulle dit eftersom Fadi absolut skulle ragga på Angelica. Vi hälsade på dem i baren och blev bjudna på en runda innan jag och Angelica gick och rökte. Efter ett tag gick vi förbi dem igen så tänkte jag putta till Fadi i axeln lite lätt, på skoj!


Det tålde han ju självklart inte så när jag passerat efter min lilla putt så drar han tag i mitt hår och jag kommer inte ett enda steg framåt. Jag blev skitarg och hade god lust att starta ett bråk där och då men med några visdomsord ifrån Angelica snurrandes i huvudet lade jag ner de tankarna.


Senare under kvällen tappade jag bort Angelica. Gick runt och letade men satte mig vid ett bord där vi suttit tidigare i hopp om att hon skulle komma dit. Ca 40 min innan stängning kom Fadi fram till bordet fullt påklädd med ytterkläderna, för att säga hej då. Så sa jag att jag tappat bort Angelica, frågade honom om han sett henne och ifall han kunde hjälpa mig leta.


Han hånlog och sa att jag får skylla mig själv om jag tappar bort mina tjejkompisar, att han inte har något med det att göra. Då hade jag ändå bett snällt om hjälp. Jag flippade när han sa att han skulle dra. Bad honom sätta sig ner i soffan bredvid mig och bannade honom lite över att man inte lämnar en full tjej ensam sådär utan att man faktiskt kan hjälpa folk om dem ber snällt om det. Bör tillägga att jag inte var full, satt med 2 glas vatten framför mig.


När han flinade till igen fick jag nog och skallade honom i sidan av pannan. Han svartnade i ögonen och skrek att det var tur att jag var tjej, annars hade han klappat till mig. Så tog han ett av mina vattenglas och gav mig en dusch. När jag väll kunde fatta vad som hänt greppade jag mitt andra glas och kastade ut vattnet rakt fram... Då hade Fadi redan gått och kvar stod hans killkompis, som fick vattnet över sig. Han flippade ur och tog tag i en killes öl och hällde över mig.


De 2 killarna som satt bredvid mig fattade inte riktigt vad de sett, så jag förklarade att jag skallade den ena och att de hällt vatten och öl över mig. Plötsligt flyger den ena av dem upp och kutar efter Fadi och hans kompis. Jag fatta inte varför eftersom jag sa till dem att jag började.


Tycker att man kan tåla lite skämt. Jag hade aldrig rört honom om han inte dragit mig i håret.
Och ja, jag får skylla mig själv över att jag fick gå därifrån dyngsur, det bryr jag mig inte om.


Mission

Ska ut på ett nytt nattligt äventyr... Förhoppningsvis skallar jag ingen ikväll.
Har ju lovat er storyn om vad som egentligen hände på Göta Källare igår, har kommit på att det blir mer spännande om jag drar ut på det, så ni får läsa om det i morgon. Nu ska jag iväg till Bromma och ha lite kul.


Dagens låt




I don't mean to be rude, but tonight I'm fucking you!


Videon gör låten, men de jag hittade var censurerade med "Tonight I'm loving you", inte lika roligt.


En Partybild




Det är sånna som er som gör att folk tar livet av sig, och det skiter jag fullständigt i. Ni kan säga och skriva vad ni vill till mig, men som jag tidigare sagt så kommer ni aldrig att knäcka mig, jag kommer aldrig att ta livet av mig på grund av er. Så är det bara.


Tack för igår tjejer! =)


To be continued

Iväg och jobba lite snart, ni får hela krogstoryn sen när jag kommer hem.
Det är något jag själv garvar åt nu men min panna skulle nog allt fälla tårar om den kunnat.


To be continued


GK



Kom precis hem efter en lååååååång utekväll på Göta Källare. Tappade bort Angelica (som vanligt) och skallade en kille (för ovanlighetens skull). Ska berätta mer i morgon, sitter och käkar fyllekäk just nu och ska snart slummra in i min skönhetssömn.


En bild så oerhört vacker måste jag säga. Finns inget finare på vår jord... Är glad att sminket fortfarande sitter kvar så mkt som jag har dansat i natt xD


Finns det nått att göra i helgen?

Helg igen och lov efter idag... Känns ju skitbra att starta lovet med att vara sjuk, USCH!
Jaja någonting ska jag i alla fall hitta på ikväll, tänker inte sitta här och ruttna ännu en helg.


Dagens låt



För att den måste upp någon gång

Så där ja




Äntligen har jag beställt den 3:e och sista färgen av dessa underbara koftor. Verkade inte som att den skulle gå ut på REA men skit samma, nu är den på väg hem till mig i alla fall - YEAH!!! Det finns inga skönare koftor som samtidigt är så snygga.



Anonym komentator ifrån Kista; du behöver inte sitta och förmoda saker du inte har en aning om =) Om du absolut måste veta att du har fel så nej jag tog inte största storleken som fanns. Den finns i S,M och L och eftersom den är Oversized räcker det med en M, till och med det är för stort, prova själv med din mage så får du se.

lawl

Ligger hemma sjuk.
Jag skulle gärna ta emot alla magsjukor som finns och byta ut mot min förkyldning. Det finns ingenting värre än att vara förkyld, det påverkar hela kroppen. Ögonen och näsan rinner, näsan blir täppt, jag får ont i pannan och huvudet, det låter som att jag knarkat i flera år, jag blir slut i hela kroppen, får ont i nacken och Gud vet allt.


Jag orkar inte vara förkyld, jag HATAR DET!!!


Natti

Blir ingen dagens låt, är för trött nu så ska gå o lägga mig


Meet The Parents Little Fockers



Var precis i Kista och kollade på Meet The Parents Little Fockers, med Felicia och André, det var trevligt. Jobbigt bara när man är så jävla förkyld.


Filmen var i alla fall skitrolig, mycket skratt och fnitter. Den kunde dock vart så mycket bättre än den var. Slänger upp en dagens låt innan Big Brother.


God Natt

Good news travel fast.


Dagens låt


Kladdkaksmuffins

Felicia ska göra kladdkaksmuffins...
Ska bli spännande att se om det funkar


Träningsvärk och städning

Jag har världens roligaste träningsvärk just nu, jag menar det verkligen. Den går som en ram i ytterkanterna av magen, känns jätte konstigt. Trodde att den värsta träningsvärken skulle strama kring rumpan, men där känns ingenting, skönt det i alla fall.


Sitter hemma och borde städa men jag orkar inte, hur får man inspiration till sånt? Och hur får man växter att vilja stå igen eller blommor att blomma om? Nu har jag för många frågor här. Ska se ett avsnitt av Huset fullt och sen börja städa nån stans.


Spårlöst försvunnet




Mitt halsband med mitt "M" är spårlöst försvunnet... Inte sett det sen i våras :(
Vill ju ha det nu, tänkte bara säga det innan jag lägger mig.


I morgon ska jag upp vid 8 och ta samma buss som Angelica, hoppas att jag inte gör om misstaget jag gjorde förra veckan, orkar inte ha så bråttom till bussen.



Halsband nu återfunnet!

Dagens låt


Min vanliga otur

Pilates var fan skitjobbigt, men riktigt roligt och skönt, man blev riktigt avslappnad av det. Känns som att varenda liten atom i min kropp sitter samlade på rätt plats. Som att man är hel igen.
Nästa vecka ska Ziba och jag till TomTits, då följer även Angelica med så ska vi gå runt där en hel dag, luncha och ha roligt.


Efter vår träning åt vi middag på Burger King, det var inte jag som valde stället, jag trodde inte ens att vi skulle äta efter. Det första jag såg när vi kom in på BK var mitt ex... Av alla parsoner och alla dagar så var han tvungen att jobba just idag. Han som bara brukar jobba helg. Dessutom trodde jag inte att man fick flörta under arbetstid. Inte för att han lyckades heller. Ville nästan vända i dörren. Min vanliga otur liksom.


Nu sitter jag och väntar på att Big Brother ska börja och sen ska jag se Svenska hollywoodfruar på kanal 5 Play eftersom det krockar med BB varje måndag nu. Ska klicka in dagens låt innan jag knäpper på TV:n.


(Igår)dagens låt



Här kommer "Dagens låt" för igår. Har äntligen hittat den. En annan låt som jag vill ha idag, men den går absolut inte att hitta någonstans

Phail

Tänkte att jag skulle hinne till Civilrätten även fast jag försov mig... det gjorde jag också. Klantigt nog hade jag ju glömt att vår lärare inte skulle vara här idag. Vi ska ju fortfarande jobba med våra uppgifter, frågan är bara hur många som verkligen kommer göra det. Nästa lektion börjar 14.10 annars. Kul, kul - NOT. Kommer ju plugga men palla ha håltimme i 3 timmar om min grupp inte tänkte jobba.


När jag kommer hem ikväll ska jag städa lite och se vidare på Big Brother, vem visste att årets push up-blondin skulle vara en före detta kille? Skrämmande.


Träningsspekulationer




Var precis ute med Angelica och snackade lite skit över en cigg. Inte träffat gullfian på hela helgen så äntligen fick jag göra det igen.


Ska gå och göra mig i ordning för sängen nu tänkte jag, i morgon är det skola och sen står pilates på schemat. Vi får se om jag kanske ska skaffa ett träningskort för det, om jag tycker att det är roligt nog vill säga. Om inte annat vill jag prova yoga och aerobics. Något måste man ju fastna för. Tröttnade på gymmet i våras när jag tränade hela tiden, skulle i för sig vara kul att köra 1-2 gympass i veckan. Tyvärr finns det ingen tid för sånt när jag har möten, jobben och skolan att tänka på. Någon gång i framtiden kanske.


Snart ska man ju upp och åka lite slalom också, det är bra träning. Fan att man inte bor nära någon riktig skidanläggning. Vore ju inte helt fel att bo nära Kungsberget eller Romme. Då hade jag nog tagit mig tid för skidåkning dagligen. Det är ett riktigt intresse jag har. En vacker dag ska jag även lära mig åka snowboard - det har jag bestämt mig för. Men i Kungsberget blir det skidor för min del, det är ju något jag kan. Var en naturbegåvning redan från början.


Inte får ni någon dagens låt idag heller, jag har nämligen glömt bort vad den heter.
Diggar att jag började inlägget med att skriva att jag nyss var ute och rökte när jag sedan skrev om träning xD


Big Brother 2011

Kollar Big Brother, käns som att jag kommer glo varje kväll nu. Inte för att det är sköna människor utan för att jag redan stör mig på alla xD
Niklas var snygg till en början, sen tog attityden över så han stör mig like mkt som alla andra.


Hahaha, vadå "du har väll inga vänner kvar?" jag har massor med vänner, tyvärr hade de andra planer för helgen än jag räknat med... Allvarligt - skiter i alla i skolan. Jag har vänner utanför och det räcker för mig.


Najs

Jobbat 12-16 idag. Riktigt najs att få jobba en hel helg direkt, det var ju inte meningen från början. Kommer passa perpekt till i Mars då jag kommer ha råd att tatuera mig igen, som tänkt - YEAH! Lite sliten är man ju, känns i ryggen att man stått upp mycket.


Ska lata mig ordentligen nån timme nu, käka middag och så. Sen får vi se om jag hittar på något annat eller latar vidare.


Folk på ingång, eller jag på utgång



Känns som att klockan e typ 3 på natten.
Men nu äntligen ska man få ha lite skoj. Folk på väg hit, visserligen ska vi vara ute men i alla fall. Slipper känna mig så ociviliserad och isolerad. Ska försöka få ut Angelica på en cigg med.


Hej hopp kaffekopp, vi hörs väll i morgon eller nått, nu ska jag ta min drink och skåla för fullt med datorn, sen gå ut o möta fylletomtarna.


Dagens låt




Kör på en lugnare låt ikväll

Ännu en rutten kväll

Lutar åt att bli ännu en rutten kväll...
Skulle på fest i viksjö men alla bangar ur i siste sekunden igen. Kul för mig. Varför ska jag hänga med er ut varenda gång om ni inte kan hänga med mig en enda gång?
Blir skitarg, 3:e gången i rad som jag måste avboka samma person för att mina vänner bangar...


Jobba

Godmorgon, här var man uppe med tuppen.
Blev väckt av ett samtal ifrån New yorker, det är alltid lika pinsamt att svara i telefon med sömn i rösten. Ska i alla fall komma in och jobba idag. Skulle komma så fort jag kunde hellst till 11. Tyvärr är ju SL så otroligt efter i tänket att det bara går 2 bussar, varav båda går en gång i halvtimmen. Hade ju vart OK ifall de gick med en kvarts mellanrum, dessa 4 bussar men dem går med ca 4 minuters mellanrum så jag kommer bli lite sen.


Vet inte hur länge jag ska jobba heller så jag laddade med en riktig brakfrukost, skitjobbigt att få i sig. Jag kan inte äta direkt när jag vaknat. Men man måste ju äta något, mna kan ju inte gå på tomgång hela dagen.


Slänger in nått inlägg när jag kommer hem
xoxo


Dagens låt



Här har vi lite övernice fredagsmusik
Sean Paul - Straight up


Vad händer

Jahopp...
Ska man hitta på ikväll då?
Första fredagen på väldigt många veckor som man blir kvar hemma medans alla andra partar. Känns väldigt tråkigt. Vad fan gör man hemma liksom? Vad finns att göra hemma på en helg? Inte ett skit.


Hook me up!


Pic's






3 Bilder där då


Nervositet?

Huvudvärk och ont i magen, är det illa eller bara nervositet - jag vet inte.
Ska in i duschen nu och börja fixa mig så får vi se om jag mår nå bättre efter. Vill ju inte behöva sjukanmäla mig första dagen, känns ju lite kasst.


Slänger in en dagens när jag är färdig


Dagens låt


I'm a fucking ninja!

I morse fick jag bråttom iväg till skolan. Hade ställt klockan på 07.30, 07.45 och 08.00. Vaknade av första larmet och stängde av det. Vaknade igen kl 08.42 av ett sms ifrån Angelicia, där hon frågade ifall jag var vaken. Jag gjorde bokstavligen ett ninjahopp ur sängen och sprang ut i tvättstugan för att hämta kläderna jag skulle ha på mig. Tog inte mer än 4 minuter förrän jag stog utanför ytterdörren. Gick upp till bussen och mötte Angelica så var vi på väg.


Precis kommit hem, haft mycket att göra i skolan känner jag, även fast jag bara hade 2 lektioner och världens längsta lunchrast. På något sätt känns det som att jag inte haft en lugn stund, kanske beror på morgonstressen, vad vet jag.


På med basen och musiken nu så får man slappna av litegrann innan man ska plugga.


Inte så konstigt




Nu funkar mina högtalare, nästan som de ska, efter en jävla massa telefonsamtal hit och dit för att få tag i elkunniga människor. Jag hade egentligen kopplat allting rätt, dock var det något som var felkopplat innuti ljudkortet och det är ju knappast mitt fel, dessutom inte alls konstigt att det inte funkade när det var rätt kopplat. Skönt att kunna vrida på basen o bara koppla av nu.


Läggdags för mig, ska se film innan jag sover.


Dagens låt + video




Letade upp dagens låt och hittade den här häftiga videon. Fan vad man vill ut och surfa när man ser den. Ett plus för att "Hello" spelas till den


Är man kvinna så är man

UÄÄÄÄÄH, jag har kopplat högtalarna helt fel och måste börja om igen :O
Höll ingen koll på vilken sladd som var vilken och det spelade tydligen stor roll för ljudet, inte konstigt att basen inte funkade.


Bankbesök

Mitt ärende på banken tog 20 minuter. Då hann jag fråga en massa om internetbank, konton, räntor och privatekonomi. rolig kille som stod i kundtjänsten, han hade knappt koll på någonting så han fick fråga kollegorna efter varannan fråga. Trevlig var han i alla fall som visade mig hur man använde internetbanken och öppnade nytt konto åt mig för att jag ska kunna lägga undan varje månad.


Han tog sig även en tjuvkik på vart mina pengar tar vägen varpå han konstaterade att jag borde sluta äta ute, var 7 avdrag i rad där det stod Restaurang. Jag blev förskräckt eftersom jag äter ute väldigt sällan... Kom senare på att det var ifrån förrförra helgens utgång på Festen. Omöjligt att jag har käkat på samma restaurang 7 dagar i rad, mer troligt att det var ifrån 7 drinkar under samma kväll.
Skrattade gjorde han i alla fall gott innan han öppnade mitt sparkonto.


The only girl in the world



Klämmer in en dagens låt

Överraskningen


Cambild, vet inte om ni ser nån skillnad



Kamerabild, inte mkt bättre


Min kamera Har inga normala färger utan man blir likblek när man fotar, antishake-funktionen hjälper inte ett skit när man tar bort blixten så jag får sitta och redigera färgen på bilderna för att få det att likna, vilket inte alltid går så bra det heller.


Överraskningen var i alla fall nyfärgat hår. Ska ge mig på ögonbrynen med innan jag går och sover, vi får se om jag ska ge ögonfransarna en omgång samtidigt.


Surprise

Kom precis hem. Köpte en del andra saker med förutom ljudkortet. Bland annat en sak som jag överraskade mig själv med, ni får veta vad sen. Gick in på banken för att fixa internetbank medans den hade öppet SEB är mongos som stänger kl 15.00. Dock fick jag inte ett gratis studentpaket när det gällen internetbanken eftersom jag sitter hos KF. Drog en lång ramsa fula ord inombords när de talade om det för mig. Så jag får betala 120:- per år för min internetbank medans ni andra får ha det gratis tills ni fyllt 23 år.


Så här är planen:
1, fixa överraskningen
2, koppla högtalare och tvätta kläder
3, fota inköp
4, fota överraskningen


Finns inte en chans att ni vet vad överraskningen är för något, inte ens jag själv visste om det när jag såg det.


Ljudkort



Nu ska jag iväg och köpa ljudkortet, weeeeei :D
Sen blir det till att städa rummet lite så man kan koppla in högtalarna och ställ dem på plats.
Kommer bli NAJS!


Dagens låt




Gillar videon mer än låten, fast låten är skönare att lyssna på utan att se videon

Alla ♥ Dag

Alla ♥ Dag idag ja.
Överskattat som satan. Jag har kört Solo på alla de 18 hjärtans dagar jag levt.
Appropå singellivet så har jag nu vart singel i 15 månader och inte vart på G med någon på nästan 9 månader.
STUPID CUPID! Kan han inte skjuta en kärlekspil i hjärtat på mig någon gång?


Just get ya lazy ass over here

Blev ingen överklassträning.
För mkt förseningar i trafiken så det skulle ta hundra år att ta sig hem. Svinkallt med för den delen.
Sitter här med en kopp te och fryser vi datorn. Känner mig febrig. Tror jag ska bädda ner mig i sängen och börja kika på säsong 8 av Huset Fullt, bara 24 avsnitt kvar innan jag sett hela serien.


Ska försöka få hit Angelica sen med så vi kan köra en omgång i sänghalmen xD Nä inte riktigt. Men ska försöka få hit henne så jag slipper ha tråkigt. Tror dock att hon kommer banga för att det är så kallt xD Skulle vara lite smått typiskt henne.


Vägbeskrivning

Sitter i skolan och kollar vägbeskrivning till SATS. Jag brukar ju inte precis hänga på Stureplan så lite problem med lokalsinnet. Dock var vägbeskrivningen så pass enkel att det kommer gå hur bra som hellst att ta sig dit. Så svårt var det inte trotts allt att läsa av den kartan.


Efter träningen ska jag hem och plugga och tvätta kläder. Så blir det till att hoppa i säng tidigt så jag orkar upp i morgon.
Blir såklart en dagens låt och inlägg när jag kommer hem, as usual.


Bild från igår




Bild från igår då. Sa ju att jag var snygg =)


Dagens låt




Kan inte vänta längre på att få åka och köpa mitt ljudkort. Kommer bli öronorgasm efter öronorgasm när det gäller basen!

Födelsedagsfirande - Check

Firat kusin färdigt nu, trevligt att träffa kusinerna och mormor & morfar igen.
Ska börja röra mig mot jobbet alldeles strax.

Ni får en dagens låt ikväll!

Måste bara tillägga att jag är GALET snygg!


Gårdagens

Blev väckt av att Angelica smsade och bad mig ringa. Snackade med henne i en halvtimme så kom hon hit och tog en cigg med mig. Alltid gå igenom den föregående kvällen detaljerat för att se över vad man gjort och inte gjort.


Sitter för närvarande i gårdagens smink, ser ut som det gjorde innan jag drog ut igår, kanske ska köra på partysminket när jag går upp till kusinen? HAHAHAHA njaa, ska nog gå och tvätta ansiktet nu sen blir det kalas hos min kusin som fyller år. Vore ju inte särskillt passande att gå dit supersminkad när halva släkten är där.



världens sämsta kväll

Sitter på nattbussen hem med Angelica och Marre. Vi har vart på the bridge och festat.
Kanske borde man säga ätt de har festat och att jag surat hela kvällen eftersom Danne förstörde min kväll helt genom att fråga om han fick strula med min syster och Angelica.
Tack för den!


Snear så fort nått jidder kommer ivägen när jag är ute. Men allvarligt jag är helt nykter och han är (vad han säger) dyngrak. Inge vidare trevligt då att få läsa det han skrev. Drygare människa får man fan leta efter. Det lustiga är att han själv tror att han är rolig! Garvar ihjäl mig - not!
Så otroligt barnslig är han med som själv försöker garva bort det. Så som han höll på ikväll höll man på med när man var typ 13. Fjantigt!


Fick höra en annan sak när jag kom fram till nattbussen...
2 killar: har du ätit på donken idag?
Jag: nej.
2 killar: det ser ut som så! Hahaha
Aa för det var ju roligt att höra när man redan var uppretad. Skrek till dem att de var horor och slängde en cigg efter dem. hade jag inte vart sur redan hade jag garvat och tipsat dem om andra kommentarer. Ska ta mig till min hållplats och se efter ifall det fortfarande är party hos min kusin och blivande arbetskamrat. Hon tipsade om fest.

Men festen var slut när jag kom fram så nu säger jag godnatt så hörs vi när jag vaknat.

Kungsberget, här kommer vi!

Här går tiden långsamt, Angelica ringde och väckte mig strax innan 11 och tyckte det var dags att gå upp. Pratade med henne ett tag, åt frukost och nu har jag suttit och fixat ny musik till min iPod sen dess. Ska iväg och jobba igen lite senare.


Mormor ringde tidigare med. Frågade om det var möjligt för mig att ta med några kompisar hem till henne på sportlovet så att vi kan åka skidor och det gick hon med på. Världens snällaste mormor.
2 platser kvar - nån som hakar?


Dagens låt



Blev rätt svårt att toppa gårdagens "blow my whistle, baby", men här har ni en glad låt som jag känner passar mig idag.

Don't be scared to be free, to let go!


Karma hits you back

Sitter på tåget på väg till jobbet nu, äntligen går SL som det ska, mer eller mindre.


Tänkte ge er ett sannings citat "skadeglädje slår tillbaka". För Vem fick jobbet? JO jag! Så nu får jag börja jobba i butik igen. Skönt att numera ha nära till jobbet.
Fick skriva avtal direkt, kändes som att det var den enklaste intervjun i mitt liv. Som om jag bara hade kunnat sitta där och le lite utan att prata och ändå fått jobbet. Nu ska jag inte vara för kaxig men jag är riktigt glad. De var så imponerade av mitt CV att det pratade för mig mer än jag själv.

På torsdag eftermiddag hittar ni mig på New Yorker i Upplands Väsby.


Har man tur så



Nu ska jag gå ut till busshållplatsen och se om det går någon buss. Står att bussarna är i trafik men att de går oregelbundet, man kan ju hoppas att det kommer någon. Det roliga är att alla jobb jag sökt där jag haft det svårt att ta mig till intervjun är de jobben jag fått. Har jag tur så går det.


Uppgraderar underkläderna



Lite Tröstshopping för att man inte kom iväg till intervjun. Skulle eventuellt få en ny tid senare i eftermiddag förutsatt att bussarna börjar röra på sig. Att ta sig ut till jobbet i Värtahamnen känns dock kört när alla tåg är försenade med som högst 60 minuter... Låter inte lovande precis.


Fick bli en ny pyjamas och lite underkläder ifrån H&M. Skönt att man kan handla via internet dagar som denna.


Varför just idag?

Har inte gått en enda jävla buss härifrån på 3 timmar... Okej att man inte kan ta sig till skolan men att jag inte ens kan ta mig till min arbetsintervju suger. Om jag inte lyckas få en ny tid till nästa vecka så blir det inget av med det jobbet... Tråkigt det eftersom jag verkligen längtar tillbaka till ett butiksjobb.
VARFÖR ska detta ske just idag av alla dagar?
Får ta och ringa dem snart för att säga att jag inte kan ta mig dit.


Dagens låt



Inte för att den är bra... utan för att jag haft den på hjärnan hela jäkla dagen, jag undrar varför ;P
Bra blir den inte förräns på tisdag då jag får hem mitt omtalade och efterlängtade ljudkort.


I'm walking on sunshine



Vart iväg på terapi och skakat av mig lite grubbel.
Glädjen håller i sig även idag. Hoppas den följer med för alltid.
Känner mig inte lika ensam nu längre heller.


Kom hem för en liten stund sedan, hemskt väder ute. Snöar och blåser utav bara helvete, SL går ju som det brukar när det kommer lite snö - åt helvete (det med).
Utöver skitvädret och kommunikationerna vill jag bara säga att en utav mina nerver i axeln har blivit inflammerad eller nått, den har svällt upp efter gårdagens Bowling, har även träningsvärk i diverse kroppsdelar.


På måndag ska jag till Stureplan och provträna på SATS, fick ett samtal därifrån när jag satt på tåget till Jakobsberg. Blir väll kul, ska först gå igenom vad jag har för mål med träning... Jag tränar ju liksom inte så har väll inget direkt mål. Vill mest testa på lite olika saker för att se vad jag vill göra sen. Men det ska bli kul i alla fall att få lite tips och gratis kaffe.


Några ord om skönhet




Dagens:
Mascara
Jeans - Cheap Monday
Linne - Gina Tricot
Magtröja - Gina Tricot


Idag känner jag mig väldigt vacker för första gången på länge. Riktigt skönt.
Jag tycker att skönheten är något som kommer från insidan och lyser utåt. För mig är det inte något man kan skapa. Skönhet för mig är sårbart och ömt - något otroligt vackert.
Inte ens med allt löshår i hela världen, alla skönhetsoperationer som finns, och alla lösnaglar du kan tänka dig går det att skapa skönhet. För mig är det någonting som växer sig fram ur en person.


Lek och bus

Nu har jag och Angelica lekt färdigt för idag. Vi fick även sällskap av Danne de sista timmarna, galet roligt. Den här dagen kunde fan inte sluta bättre.
Nu får vi se hur det blir med allt, vet iaf att jag har planer för sportlovet GOD DAMN IT!
Blir kungsberget för min och Angelicas del, får se om vi får mer sällskap än så, skulle vara kul.


Så vad ahr vi gjort ikväll då? Började med att spela sanning eller konsekvens med bara sanningskorten, jag, felicia, Angelica och André. Sen kollade vi lite youtubeklipp innan Danne kom. Stod ute och snackade med han ett bra tag innan vi drog några varv i hans bil lite kors och tvärs runt området... Finns nog inga ord för den känslan mer än bara NAJS!


Ska hänga tvätt nu och sen nocka kuddarna. Natti natti


Men nog om er nu

Falsk?
Asså falsk är motsatsen till sann och jag finns ju alltså är jag sann!
Dessutom sa jag sanningen rakt upp i ansiktet på henne. Det är inte falskt att göra det jag gjorde, för det kan inte vara sant att göra motsatsen. Däremot VET JAG att det jag gjorde var hemskt dåligt gjort av mig, det var osjyst och äckligt. Och ni tror inte att jag skäms???  OM JAG SKÄMS! Jag kan säga att ni inte ens förstår innebörden av det ordet innan ni stått i mina skor. För att skämmas är någonting jag verkligen gör. Jag mår skitdåligt över allt det här. MEN jag är glad för att jag sa sanningen framför henne, jag mår så mycket bättre nu när jag äntligen fått det här ur min kropp, nu slipper jag bära på det mer. Det enda jag får bära med mig är vad jag lärt mig och tro mig, det är mer än ni kan ana. Försök inte säga vad jag ska göra och inte göra, vad jag ska känna och INTE får känna. Det klarar jag av så otroligt bra själv, det är ju ni som inte förstår något... Inte ens hälften av er har suttit i den situationen som både hon och jag sitter i. Men nog om er nu.


Var ju och sökte jobb igår, som jag tidigare skrivit.
Idag, när jag precis mött upp min kontaktperson så ringde telefonen. Det var Butikschefen ifrån en av butikerna som ringde och bad mig komma in på intervju på Fredag :D:D:D Gud ler mot mig idag.
Hoppas verkligen att jag får det jobbet. Skulle innebära 10 minuters resväg hemifrån, sjuuuukt skönt skulle det vara. Jag hoppas på det bästa.


Gjorde bort mig på bussen hem ifrån Jakobsberg. Tog en direktbuss och somnade innan Rotebro station, innan hade jag tänkt att det skulle vara roligt att träffa på Jens på bussen, sen kom jag ju på att han inte har nån anledning till att åka 560 eftersom den inte går åt det hållet. Sover i alla fall, så puttar någon till mig och på en hundradels sekund fattar jag att jag är i Rotebro, på en buss - därför måste det vart Jens som puttade till mig. Jag skriker "TJAAA" och kollar på honom, han satte sig bakom mig vilket jag tycker var skumt eftersom det var ledigt bredvid mig, så kollar jag bakåt på hånom och efter ca 5 sekunder ser jag att det inte alls var Jens, utan någon som satt och kollade på mig som om jag vore världens pajas... Blev några pinsamma minuter tills han klev av.


Snart kommer angelica hit och leker med mig, ska slänga in en maskin tvätt innan tänkte jag. Slänger in en dagens låt senare.


Lunchblogg

Har lunchrast så varför inte skriva ett inlägg...


Skakade och mådde illa hela vägen till skolan, visste ju inte riktigt vad som skulle hända. Träffade Jennie på skolgården och som jag bett henne var hon själv. Var svårt att få tungan i rörelse och slappna av för att kunna prata när hjärtat slog i 190 km/h men fram kom det. Och jag är glad över att jag vågade. Att jag kunde stå framför henne och säga vad jag så länge velat tala om. Känner mig lugnare även fast jag själklart är hemskt ledsen. Nu kan jag börja om igen.


Satt och pratade med en lärare i skolan. Hade lagt märke till att han hade samma efternamn som en gammal vän till mig, så jag var ju tvungen att fråga ifall de var släkt (vilket de var). Vi satt o pratade lite om honom och allt möjligt annat medans vi åt. Ganska kul. Jag hade ju en bild av att min gamle än inte var helt frisk och nu fick jag även det bekräftat. Då slipper jag ligga vaken på nätterna och grubbla över det.


Ska ha Religion innan jag slutar och efter skolan ska jag till Jakobsberg och träffa min kontaktperson. Idag är det Bowling på schemat, kan bli skojigt, var så länge sen sist jag bowlade, tror inte jag gjort det sen jag var 14. Blir nog en fika efteråt med innan jag åker hem. Sen får vi se vad som händer. Skulle behöva tvätta kläder, blir nog någon maskin beroende på vad klockan är då.


Laddar psyket




Försöker ladda psyket inför morgondagen.
Först ska jag ha ett mindre trevligt samtal med Jennie (hoppas jag). Efter det ska jag snacka med kuratorn bara för att checka läget med mig o sådär. Efter skolan ska jag träffa min kontaktperson och då hoppas jag verkligen att min kropp är hel och att mina kläder är rena.


Är medveten om att det värsta kan hända. Tidigare har jag lyckats stärka mig på bara några minuter. Men hur förbereder man sig psykiskt inför något man misstänker kommer gå åt skogen? Jag är ju för fan livrädd! Hur har jag kunnat stå i 45 minuter och tagit slag efter slag och spark efter spark utan att varken falla eller börja blöda? Är det ett slags nödförsvar min kropp sätter igång när jag befinner mig i "farliga" situationer?


Rädsla är inget tecken på feghet, alla är vi rädda för något och att kunna erkänna sin rädsla gör en starkare. Jag är livrädd för att bli slagen, inte för själva slaget utan mer för smärtan, förnedringen och kränkningen. Om jag bara visste hur jag ska rusta upp inför morgondagen, då hade allt vart mkt enklare. Annars får jag väll stå och darra som ett littet asplöv. Det som ska ske - ska ske. Jag vet vad jag måste göra och nu backar jag inte mer... Vad ni än säger.

Pjäsen

Hemma från teatern nu. Den var sjuuuuukt bra. Rekomenderar den för alla, gammal som ung. Kändisar med och spelar. Satt till och med kändisar på läktaren. Riktigt bra gjord, tyvärr kunde man inte låta bli att analysera den eftersom vi ska svara på en massa frågor i skolan angående pjäsen. Skulle kunna se den igen om jag fick chansen.


Slänger in en dagens låt om en stund


Biljetter

Sitter med eftersläppsbiljetterna till klass-skivan i handen.


120:- för eftersläppsbiljetter
350:- för middagsbiljetter


Köpa biljetter? Kontakta mig ^.^ så får du festa med stockholms galnaste klass


Ikväll ska jag på teater



Hann fixa håret innan jag åkte hemifrån med, tog bild innan jag sminkade mig så ser ju lite bättre ut nu än på bilden om jag får säga det själv.


Fick veta att jag ska på teater ikväll med dramagruppen, visste inte om det förrän jag kom till skolan, hade inte en aning om att det var idag. Ska se Djungelboken - den ska tydligen vara jättebra. Börjar 19.00 och slutar 22.00 så jag är hemma vid halv 12 ikväll. Så hinner man inte äta mellan skolan och teatern, det suger ju. Kommer va skithungrig hela kvällen *suck*.


Dagens Outfit



Svart som natten idag då.

Tröja Gina Tricot
Leggings MQ
Skjärp unknown
Halsband Gina Tricot
Armband H&M


Ska snart gå ut till bussen för att åka till skolan först ska jag bara packa ner lite CVn och annat strunt i väskan. Har fått nys om ett nytt jobb i väsby, söka kan man ju alltid göra. Saknar ju butiksarbete, var ett bra tag sen sist.
Skriver en rad eller fler senare.
Skolans hatiska miljö kallar...


Dagens Ris och Ros

Kom hem för en liten stund sen, har lagat i ordning en kanonmiddag bestående av köttfärsbiffar, advokado, guacamole och kryddpasta... Vet inte varför jag envisas med att krydda min pasta jämt, tror att det kan vara för att jag tycker det ser godare ut när makaronerna är gula eller så kanske det är för att jag tycker det är roligare med lite färg.


Åkte till jobbet hög på ipren och jobbade förvånandsvärt långsamt. Hade verkligen ingen bra dag där. Fick mig lite banningar efteråt av arbetsledaren på grund av min slowmode. Inge vidare trevligt. Han är rätt känd för att ha hett temprament och idag var väll ingen vidare dag för mig att råka ut för honom. Med mina humörsvängningar och PMS slutade det med att jag nästan började grina för att istället gå över till vrede över att 2 tjejer förvirrade mig på jobbet så jag tappade bort mig i arbetet och till slut fattade jag verkligen ingenting längre.


Efter första tillsägelsen fick jag en total blackout, visste inte ens vad jag höll på med längre. När de sedan bad mig att gå iväg för att lämna tvätten var jag så snurrig att jag inte ens visste vart på båten jag befann mig. Jag gick vilse på min arbetsplats för första gången. Tog mig säkert 10 minuter att hitta tvättrummet, och då fick jag hjälp av en som jobbar ombord på båten. Hon av alla förstod hur jag kände och hon kunde även hålla med om att alla dagar inte är lika bra som andra dagar. De andra som jobbar ombord brukar vara jätteirriterade och nästan skrika på personer som inte hittar dit de ska. Den här personen följde med mig till tvättrummet och sedan tog hon vagnen tillbaka till rätt städförråd så behövde inte jag göra det.
Dagens ros till henne... Dagens ris till chefen!


Give it to me




Dagens låt, den har verkligen gjort min dag.

Kramp och humörsvängningar

Det här suger verkligen.
Sjukt att man inte kan ta sig upp ur sängen när man har så kraftiga krämper. Nu känns det lite lugnare efter att ha krupit ut i badrummet och tagit 2 ipren och sedan käkat lunch. Nu äntligen kan jag vara upp ock gå litegrann.


Fick en ordentlig ångestattack i morse när det var tänkt att jag skulle gå upp. Hyperventilerade och grät. Har ingen aning om varför. Om det var pågrund av smärtan eller för att jag hatar mig själv på grund av ett och annat, saker som ni inte har en aning om.


Lyckades i alla fall somna om efter paniken. Mitt i en dröm kom farfars ansikte upp på en annan människas kropp, jag kände hur det blev varmt omkring mig och jag kände mig inte längre ensam. Det var magiskt. Vaknade av att jag hade tårar i ögonen, för andra gången den här morgonen. Vet inte om jag bara drömde om honom eller om det var en påhälsning av honom jag kände mig i alla fall stark för ett tag.


Sov till halv 12 då jag ringde och sjukanmälde mig efter att ha insett att det inte var någon idé att ens försöka ta sig upp längre. Har humörsvängningar som dalar och skjuter upp om vartannat, går på bara ett par sekunder. intå sådär jätteroligt. Ska gå tillbaka till sängen och kolla på Full House och deppa lite.


Pure pain



Kom hem precis, käkat mat och lite sånt.
Sitter nu dubbelvikt framför datorn och tänkte kolla kvällens avsnitt av Solsidan. Efter det blir det en varmdusch för att försöka lindra mina smärtor och sedan bäddar jag nog ner mig i sängen och kollar på Full house. Är redan på säsong 6 av 8.

Tror fan att jag hellre mottagit en pungspark i månaden än att ha mensvärk. Hur många tjejer känner lika?
Skämt å sido, killar, ni kan fan vara glada att ni slipper sånt här.


Ahaaa, now I get it

Fick en "aha-upplevelse" på vägen till jobbet. Ni vet när man säger att en groda förvandlas till en prins när man kysser den? Jag kom precis på att det betyder att även den fulaste kille kan vara den som sätter hjärtat i brand... fatta att det tagit mig hela 18 år att komma på det xD Hahahaha, ibland kopplar man trögt. Tror dock bara att det beror på att jag alltid tänkt på samma sätt. Think outside the box and you'll Find the answere.

Så ser jag ut nyvaken



Så här ser jag ut när jag är nyvaken, riktigt snygg må jag säga.

Ätit frukost och slängt in en maskin tvätt, nu blir det film =)


Another blue day

Inte fick man sova ut idag heller... *suck*
Har så sjukt ont i magen att jag bara skulle vilja skrika. Riktigt galet.
Blir till att sätta på en film och sedan krypa tillbaka till sängen och mysa en stund. Hoppas att magen blir lugnare sen så jag kan åka till jobbet utan att få panik på vägen.


Stephanie skulle kanske fortsätta trixa lite med min blogg idag med, den är ju inte helt klar än. Ser fram emot slutresultatet, hoppas det kommer in ikväll ^^


Godnatt

Nu ska jag gå och nocka kuddarna.
Sov så gott kära läsare så hörs vi i morgon


Dagens låt


Namen tjenare



Frida, jag och Angelica innan vi åkte in till stan igår, lite sådär smårunda under fötterna redan.


Kom hem från jobbet för en stund sedan, missade pendeln med 1 minut och fick vänta i en halvtimme, inge vidare flyt precis. Käkade middag när jag kom hem: Fläskfilé med klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd - MUMS!!! Smakorgasm.

Trodde ju innan att det skulle bli sängen direkt efter hemkomst, men nu mår jag mycket bättre och är piggare så jag orkar nog se en film innan jag ska sova. I morgon blir det ju upp och jobba igen.
Ska jobba i morgon, Måndag, Fredag, Lördag, Söndag. Blir mycket den kommande veckan, ska sova ut i morgon så man får energi till att orka med den.


Inte så farligt



Bild från igår, på väg till Årstaberg.


Ska snart åka till jobbet. När jag kommer hem ska jag nog sova direkt tror jag, är jättetrött. Kom ju hem närmare 7 i morse. Tur att jag drack vatten halva kvällen igår så har jag inte så farligt ont i huvudet idag. Fattar fortfarande inte vad själva grejen är med att försöka ringa och smsa innan kl 13.00 på en lördag. Blir arg.


En annan sak jag konstaterat är att det är väldigt dumt gjort att strula med ett gammalt på G på krogen, nu ringer han och smsar som en galning (suck). Han ringde igår med när vi gått åt varsitt håll, och sa att han Älskade mig, man blir ju lite lagom freaked out. Vi var på G när jag var 15 liksom. Råkade nog ge honom en märkning igår med, den halsen lär inte vara snygg idag. Blir man aldrig för gammal för sånt där?


Justja, mot jobbet var det. Bloggar lite mer sen.


Spångabruden

Anonym om Ensam Är Stark:
Här har jag några väl valda ord till dig SKÄRP DIG!!!!!!!!! INGEN TYCKER SYND OM DIG!!!!!!!!!!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 213.89.0.197 05 Februari, 01:59

Anonym om Ensam Är Stark:
Abooow lääään vad händish?? har du vaknat eller? vill du jag ska väcka dig, så du kan komma i tid till skolan!!!!!!!!!!!!!!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 213.89.0.197 05 Februari, 01:56

Anonym om Ensam Är Stark:
Ta och skärp till dig för fan, ingen pallar med dig längre.... fyfan!!!!!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 213.89.0.197 05 Februari, 01:53

Anonym om Ensam Är Stark:
Girl........ you are already broken :P Faktisk du som är falsk och ingen annan!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 213.89.0.197

Du har inte tänkt på att din IP:adress också publiceras när du kommenterar?

Att sitta och kommentera med 3 minuters mellanrum till en person man säger att man inte bryr sig om visar väll att man bryr sig allt för mkt? Lev ditt liv du, så lever jag mitt. Har inte bett folk att tycka synd om mig, jag bäddade min egen säng, för som man bäddar får man ligga. Men allvarligt talat, har du inget liv? Kunde du inte få in alla bokstäver i en och samma kommentar istället för att sitta där och komma på nya saker allt eftersom?

Ni kommer aldrig lyckas trampa ner mig, hur mycket ni än tror att jag är trasig så är jag inte det. Jag växer mig starkare i varje andetag.

Fylleblogg

Jag och Angelica sitter på första morgontåget ifrån stan. Känner mig som världens bästa föredöme för ungdomar känner jag. Vi började med att föra hos Danne någonstans utanför liljeholmen, sen drog vi till viperroom, där jag fick en armbåge under hakan av en kille, så klart en olyckshändelse, inte nå vidare kul. På viper träffade jag ett gammalt på G, som jag fastnade med. Tog sedan taxi till Lobby där vi spenderade de sista timmarna, jag som halvt medvetslös och Angelica som party. Nån märkesbög som försökte hångla upp mig, senare fick han skjuts av polisen, snygg var han ju inte. Drog fyllekäket på 7/11, asgott. Har bara haft fyllehicka 2 ggr denna kväll. Hör av mig i morgon när jag vaknar, ska försöka stressa hem till sängen nu.

Bilder på väg



En läsare som tyckte att jag skulle börja lägga upp fler bilder på mig själv, ABSOLUT - Bilder kommer, här fick ni en bild ifrån förra julen, ska såklart börja klicka in nya bilder.


Dags att kliva in i duschen för att sedan fixa håret o allt sånt där. Blir eventuellt krogen med Angelica och Frida ikväll, jättekul! Bäst att börja i god tid så man slipper stressa sen =)


Kärleken väntar




Brinn pengar brinn
Jag lovar du betyder nånting
Du orkar ta dig igenom det här
Du räcker till, så var den du är

Brinn pengar brinn
Jag vet att du är värd någonting
Du är hoppet i ett IQ-fritt land
Du är drömmarna jag drömmer ibland

Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar

Brinn hjärtat brinn
Du vet du kan förändra allting
Det blåser genom staden inatt
Hör du sanningen, den lät som ett skratt

Brinn hjärtat brinn
Vår fiende är rädd om sitt skinn
Det räcker med en gnista ett bloss
Dom skulle vilja vara som oss

Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar

Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar

 


Ingen skola?

Hörde ett rykte om att vi inte hade några lektioner idag så, blir mysdag i sängen med lite film.
Ska tvätta kläder senare när jag orkar, sen får vi se vad som händer ikväll.

Några förslag?


Suuuuug




Suttit och kollat lite på Ticknets hemsida, finns ju inte en enda konsert värd att gå på i år :O Chockad!!! Vi får se om Way Out West drar hit några bra artister. Få man ju en anledning till att puttra ner till Göteborg igen i sommar. Annars får jag väll hålla ögonen på Roskildefestivalens hemsida, vill veta nu vilka som spelar så man kan boka biljett i god tid. Såklart går ju inte det eftersom verkligen alla ska fightas i sista sekunden.


Hade mer än gärna rest en sväng för att upptäcka mer av Sverige och samtidigt ha ett mål med den resan. Hahaha, såg att Rihanna kommer till Sverige, visste det i för sig redan men såg biljettpriserna nyss. ÖVERPRISER, mer behöver jag inte säga. För 500:- fick man en ståplats på Pinks konsert i somras och det vare värt men kom igen 700:- för en ståplats är att ta i! Dessutom finns VIP-biljetter för priser mellan 1300-1500. Ser ut att finnas en del biljetter kvar, I wonder why ;P


10 hål i tänderna :O



Var ju hos tandläkaren idag då, Angelica följde med mig eftersom jag har en sådan enorm tandläkarskräck - Not
Tandläkarassistenten satte in röntgenplattan i munnen på mig och när hon skulle byta sida drog hon så hastigt i maskinen att plattan slog i tandköttet både uppe och nere, smärtade rätt ordentligt får jag säga.
inte nog med hennes ovana att röntka, när tandläkaren sen skulle ta bort tandsten så grabbade hon ett regält tag i tandköttet vid 3 tillfällen. Aldrig haft så ont efter en undresökning, blödde ju ur munnen när de var klara med mig. Som vanligt hade jag inte ett enda hål, Gud belönade mig med starka tänder.


Hann kika förbi Anna en sväng i kyrkan, sätta in pengar på banken och kolla pris på House Of Pain för min tatuering innan vi åkte hem till mamma och pappa för att kolla vad jag skulle få med mig för prylar när jag flyttar, när det nu händer. Kollade på TV, åt middag, umgicks med pappa innan han skjutsade hem oss för en stund sedan. Hämtade lite böcker i skolan tidigare med så nu ska jag sätta mig och plugga hade jag tänkt.


Bättre lycka nästa gång

Vaknade mitt i natten av att jag hade kramper inuti magen och ja, vi vet väll alla, tjejer, vad det betyder. Fick springa på toa direkt. Sen sov man ju inge vidare resten av natten.


Vaknade av ett sms för en liten stund sen, där det stod "Du har fått ett mail av mig Mathilda". Visste direkt att det skulle handlade om lägenheten, men om det var positivt eller negativt kunde jag inte avgöra innan jag öppnat mailet. Den där djupa inandningen så att man ska orka skrika av lycka för att sedan låta det bli en djup suck i stället, "Tyvärr var du inte en av de 2 som fick lägenheten", hepp. Det var ju tråkigt.


Men förhoppningsvis lyckas de köpa ut fler lägenheter. De skulle antingen köpa ut 1:or eller 3:or.
Nu ska jag röra mig iväg för att möta upp Angelica så vi kan åka till skolan och hämta böcker och sen vidare till tandläkaren för att kika lite i gapet. 


När mina vingar mig bär


Jag reser mig när jag faller och jag står starkast de dagar ni ej tror jag orkar mer.
Jag ger inte upp för att jag lägger mig till vila en stund.
Jag böjer inte på huvudet för att visa er vinst.
Jag spar mig energi, likt Skalman för att orka stå upp och vara stark då tiden är som bäst.
Jag kommer igen och segrar när sjön speglar solen blankt och slätt, när vinden ej längre tjuter
- och då svalorna rätat ut sina vingar.
 Å sov vidare och dröm lilla videung, jag väcker dig när våren är här.
Jag ryter likt ett lejon när vingarna mig åter bär


En dikt jag precis kraffsat ihop, tolka och analysera - försök förstå. Det är rätt mycket som ligger bakom den och som går att få ut om man läser mellan raderna eller är duktig på liknelser.


I don't trust people because I know them too well

I know you
- you were too short, you had bad skin, you couldn't talk to them very well. Words didn't seem to work - they lied when they came out of your mouth.
You tried so hard to understand them, you wanted to be part of what was happening. You saw them having fun and it seemed like such a mystery - almost magic!

Made you think that there was something wrong with you. You'd look in the mirror trying to find it. You thought that you were ugly and that everyone was looking at you so you learned to be invisible: to look down, to avoid conversation.

The hours, days, weekends, ah the weekend nights alone! Where were you - in the basement, in the attic, in your room - working some job just to have something to do, just to have a place to depot yourself, just to have a way to get away from them, a chance to get away from the ones that made you feel so strange and ill at ease inside yourself.

Did you ever get invited to one of their parties? You sat and wondered if you would go or not. For hours you imagined the scenarios that might transpire - they would laugh at you, if you would know what to do, if you'd have the right things on, if they would notice that you came from a different planet? Did you get all brave in your thoughts like you're gonna be able to go in there and deal with it and have a great time? Did you think that you might be the life of the party and all these people are gonna talk to you and you'd find out that you were wrong, you had a lot of friends and you weren't so strange after all? Did you end up going? Did they mess with you? Did they single you out? Did you find out that you were invited because they thought you were so weird?

Yeah, i think i know you.
You spent a lot of time full of hate. A hate that was pure sunshine.
A hate that saw for miles. A hate that kept you up at night. A hate that filled your every waking moment, a hate that carried you for a long time.

Yes, i think i know you.
You couldn't figure out what they saw in the way they lived. Home was not home, your room was home, a corner was home, the place they weren't - that was home.

I know you, you're sensitive and you hide it because you fear getting stepped on one more time. It seems that when you show a part of yourself that's the least bit vulnerable someone else takes advantage of you. ONE OF THEM STEPS ON YOU. They mistake kindness for weakness but you know the difference. You've been the brunt of their weakness for years and strength is something that you know a bit about because you had to be strong to keep yourself alive. You know yourself very well now and you don't trust people. You know them too well.

You tried to find that special person - someone you can be with, someone you can touch, someone you can talk to, someone you don't feel so strange around and you found that they don't really exist. You feel closer to people on movie screens.

Yeah, I think I know you.
You spent a lot of time daydreaming and people have made comment to that effect telling that you are self-involved and self-centred. But they don't know, do they, about the long nightshifts alone, about the years of keeping yourself company, all the nights you wrapped your arms around yourself so you could imagine someone holding you. The hours of indecision, self-doubt, the intense depression, the blinding hate, the rage that made you stagger, the devastation of rejection. Well maybe they do know but if they do they sure do a good job of hiding it. It astounds you how they can be so smooth, how they seem to pass through life as if life itself was some divine gift and it infuriates you to watch yourself with your apparent skill of finding every way possible to screw it up.

For you life is a long trip - terrifying and wonderful. Birds sing to you at night, the rain and the sun, the changing seasons are true friends. Solitude is a hard one align - faithful and patient. Yeah, I think I know you

By: Henry Rollins


To clear things up

Tråkigt att se att det är någon som tydligen inte har ett liv, snälla väx upp. Du blir ju inte mindre sur av att trycka ner mig mer än du gjort tidigare under de 2 åren som gått eller hur? Fegt nog att skriva som anonym, bevisar ju bara att du inte vågar stå för ditt ord.
Men nog om dig nu...


Träffen med min kontaktperson gick jättebra och hon var verkligen mysig att umgås med. Satt och pratade i 2 timmar om familj, musik, intressen m.m
Tog en fika på Tasty's, där vi satt och sedan gick vi mot huset där jag går i terapi.


För att reda ut detta så går jag i terapi för att kunna förstå varför jag mår som jag gör, för att se varför jag agerar som jag gör i vissa situationer och för att jag ska kunna bygga upp mig själv bit för bit och stärka mig själv. Jag går alltså INTE i terapi för att jag är psykiskt sjuk för det är jag inte. Det är dessutom skillnad på att må psykiskt dåligt och att vara psykiskt sjuk. Inget av det går in i min terapi. Den är bara för att jag ska hitta mig själv och för att jag ska må bra som jag är.


Möten hit och dit

På väg till mitt möte med min kontaktperson nu, ska fika och sen ska jag på terapi. Ska försöka springa till banken emellan också. Ville egentligen bara berätta att jag fick tillbaka mitt civilrättsprov som jag skrev i fredags. 2,5p ifrån mvg! Hur arg blir man inte :o Hadde skrivit mvg om jag kollat igenom det en gång till, kan ju allt egentligen. Så behöver ni hjälp angående skadestånd kan ni fråga proffset (mig) hehe, skriver ikväll när jag kommer hem så får ni läsa lite om hur första dagen på mitt nya liv har sett ut.

Gomenasai = Förlåt


Puss & Godnatt

Jag tycks ha fått någon slags bloggmani, roligt dock att se hur det trillar in nya läsare varje dag. Det här är ju ingen känd blogg så det är verkligen jättekul att se besökarsiffran stiga uppåt.


I morgon kommer jag inte ha tid att blogga lika mkt. Ska upp kl 6 för att gå till skolan och efter skolan ska jag träffa min kontaktperson för att ta en fika och eventuellt springa in på banken. Efter det ska jag på terapi, där kommer det finnas mycket att snacka om, bland annat om vad det var som hände tidigare idag. Det snacket lär väll snurra i skolan med för den delen.


Slänger in ett inlägg under lunchen så får vi se hur dagen har gått så långt.

Puss & Godnatt


Påminnelse


Svårt att hålla sig

Jag och Angelica har sagt att vi inte ska svära på resten av vecken - kommer bli gaaaaaaalet svårt så fula i mun som vi är. Vem tror ni vinner? Angelica kan knappt hålla sig som det är nu. Hon svär varannan sekund. Vi får väll se på söndag hur det gått för oss.  *hahahaha*


Ord vi får säga; skit och attans samt andra kraftuttryck som inte omfattar djävulen och hans bostadsort


Carla Bruni




Dagens låt


Ensam Är Stark

Mådde man inte tillräckligt dåligt innan så gör man det definitivt nu.


Ni behöver inte tycka synd om mig eller något, jag har bara råkat koka en soppa med mig som huvudingrediens och sedan råkat komma åt spisvredet, så den vreds till 12:an. Ungefär så käns det när man sagt något dumt till personer som inte kan hålla käften.


Ni verkar ju alla tro att ni vann på att berätta det, vet ni vad? Det kanske ni gjorde, men vad vann ni som ni mår bättre av i längden? Jag förlorade något väldigt stort och gjorde mig samtidigt av med alla falska fittor jag tydligen umgåtts med.


Dröjer nog inte länge innan min tatuering sitter mejslad heller, för nu känner jag starkare än någonsin att Ensam Är Stark! Ensam gör man varken sig själv eller någon annan illa. Och stark är jag så det räcker och blir över. Försök ni bara att ta sönder mig men ni kommer aldrig lyckas.