Gräv mig en grop så jag kan gå i ide!

Blandade känslor av den här helgen.
Den började med världens mest misslyckade dejt i Fredags och fortsatte sedan med utgång på Amnesia med Sandra och Sofie, vilket var rätt trevligt om man bortser från ett par saker.


Sen kom Lördagen och bjöd på fika med pappa i min lägenhet medans han byggde ihop några bokhyllor och satte upp en hylla på väggen. När han åkt hem igen satte jag i hyllplanen och fyllde sedan några hyllor med diverse småsaker som jag ville ha ur mitt rum.
Mitt i stöket ringde Cissi och frågade om jag ville komma in och ta en fika på Café 60 med henne och Angelica - Det kunde jag verkligen inte tacka nej till. Kom hem vid 23-tiden och forsatte stöka lite mer i mitt rum, damma utav min egen bokhylla och organisera om lite i den.


Nu var det plötsligt Söndag och man skulle vrida tillbaka klockan en timme, det tyckte jag lät bra när jag vaknade närmare 14-tiden då kändes det inte som att jag sovit bort halva dagen. Så ringde jag pappa för att fråga vad klockan var så sa han att den var närmare 14... då blev jag ledsen i ögat för att jag ändå sovit bort halva dagen.
Ute regnar det och det är riktigt höstigt i luften. Löven singlar ner flera åt gången och kastanjen utanför har fått gula löv på bara en natt. Har tråkigt och känns som att jag bara vill sätta mitt liv på hold fram till våren. Gå i ide låter lockande just nu.



what a feeling

Sjuk, fattig och ynklig... så känner jag mig idag

Alltså vaaaaah

Jag har godisabstinens. Ligger och drömmer om en stor påse lösgodis, nästen så jag får ont i magen för att jag är så sugen på det där sliskiga socker-ihop-koket. Men snart så får jag smaska. Ska ta och röra mig ner mot stationen om ca en halvtimme.


La förresten märke till att det på Sl.se står att buss 560 tar 3 min från Kolarängsvägen till stationen och att buss 547 tar 5 min samma sträcka. Jag tycker det är konstigt när de stannar vid samma hållplatser, kör precis samma sträcka under samma hastighetsgränser... What's the deal med tiden liksom?! Jag är lite förbryllad. DUMBULLAR!


Killar är aldrig nöjda

Det är inte vi tjejer som skapar skönhetsideal det är ta mig fan männen.
Hade vi kvinnor bestämt så hade männen tyckt om oss precis som vi är. I stället sätter de krav och skapar en tävling hos oss, aldrig är de nöjda men vad de får.


Men vänta ni bara tills jag står där smal som en pinne med en brasiliansk rumpa, koksaltslösning i brösten och sprängfyllda läppar... inte fan är ni nöjda då heller.


Tre Stora Bokstäver

Mina eftermiddags-tupplurer fortsätter. Idag sov jag från kl 19.02 till ca 21.30, där var hela kvällen förbi. Klev upp och kollade på en film och nu har jag bestämt mig för att gå o sova igen. Jag förstår ärligt talat inte hur jag kan vara så förbaskat trött jämt.


Något som gjorde min dag var i alla fall att jag fick tillbaka Civilrättsprovet som jag skrev förra veckan(?) Med 3 stora bokstäver kunde jag vara glad resten av dagen och för hoppningsvis hela helgen. 1 MVG, bara 3 kvar för slutbetyget.


Dessutom har jag fått nån jättekonstig mani. Jag måste klia mig i hårbotten typ hela tiden, what's up whit that liksom... har i försig vart så i ett par månader och jag har inte löss. Känns bara som en tvångstanke. Det värsta är att jag börjar blöda av att jag kliar mig så mycket. Nu tror ni ju sägert att jag sitter och kliar frenetiskt, vilket inte är sant. Sitter ofta och mer masserar hårbotteen med naglarna rätt långsamt, borde lägga av med det, men hur?


Love


När vi gled i Ullared

Hemkommen ifrån Ullared. Blev bara jag, pappa och Felicia som åkte dit eftersom mamma misskötte sig. Vi åkte hemifrån 04.30 i torsdags och anlände till varuhuset ca 09.30. Felicia och jag var glada som små barn på julafton - riktigt töntigt, men ibland blir man så glad.
Väl inne fick jag typ damp över att det var så mycket folk. Jobbigt när folk inte kan se sig för eller ta hänsyn till andra mäniskor. Felicia och jag gick runt tilllsammans och pappa shoppade för sig själv.


Kosmetikavdelningen var ett enda kaos och man fick nästan armbåga sig fram för att komma åt vad man ville ha bland hyllorna. Det var större än jag trodde, men man märkte direkt att TV fick det att se  ännu större ut för cafét var typ 3 ggr mindre i verkligheten. Klädavdelningen var inte heller så stor som jag trodde att den skulle vara. Hittade inte så mycket kläder heller, fick med mig 2 ganska snygga koftor hem och 10 par spetstrosor i olika färger. Underkläder var nog det man fyndade bäst på klädavdelningen. Hittade äver Bh:ar i min ovanliga storlek för 59:- då blev jag lycklig. Så betalade pappa en ny skidjacka åt mig wihoooou :D:D:D


Annars shoppade jag lite förbrukningsvaror som bakplåtspapper, schampoo, balsam, deodorant, hårvårdsprodukter, sminksvampar och borstar, tandpetare o lite annat skit som man kommer på att man behöver hem när man väl är där.





Fick med mig ett par nya hörlurar till iPoden också SCORE! Nu slipper jag använda mobilheadsetet som fuckar. Köpte en epilator också... som pappa tvingade mig att testa igår och aaa, det gjorde jävligt ont.
Somnade direkt när vi kom till husvagnen som vi hyrt, helt slut efter att ha gått runt och shoppat intensivt i 6 timmar. Sov till kl 20.00 och då tvingade jag upp pappa och Felicia också så vi skulle kunna sova på natten med, men det gick väl sisådär att somna om sen.


Blev lite kompliteringsshopping igår när vi vaknade och därefter rullade vi bilen vidare till borås för att shoppa i Knalleland men det var nog den mest onödiga tiden i mitt liv. Var så mätt på shopping att jag inte ens orkade kolla runt riktigt. Åt middag där och sen åkte vi hemåt. Var hemma vid 21-tiden, helt slut efter bilfärden så jag orkade inte åka hem till lägenheten utan stannade hos mamma o pappa över natten.


Nu har jag precis packat upp påsarna och sorterat in sakerna på rätt plats. Ser tillbaka på resan med ett léende på läpparna, det var inte sista gången jag åkte dit. Blev dock besviken över att Morgan inte var så slow som han framställts som på TV han var väldigt social faktiskt.
Och Boris var väldigt glad på bild, så glad att han inte kunde hålla ögonen öppna.