På bättringsvägen

 
Heeeeeeeeej bloggen!
Legat sjuk i lite drygt en vecka, jordens jävla förkyldning. De 4 första dagarna blev de bara sämre, inte förrän nu känner jag mig lagom pigg. Började hosta till lite i lördags men det är väl nu den kommit igång ordentligt... Alltid ska det vara något liksom. Lär få världens sämsta lön nästa månad eftersom jag varit borta en vecka men i morgon ska jag tillbaka till jobbet i alla fall. Inte många jobbade dagar den här månaden...
 
Längtar tills jag kommer tillbaka till gymmet också, inte tränat på 2 veckor drygt. Lite kul ändå att mina muskler känns starkare nu än de gjorde då, borde ju tappat i muskler tycker jag, som legat sjuk och halft orörlig.
 
Appropå lön som jag va inne på tidigare så hoppas jag att jag får en rätt skaplig den här månaden, behöver nämligen lämna in min bebis på lagning. Spräckte ju mobilskärmen i turkiet i somras och nu börjar det låssa små bitar. Hoppas bara att mobilteleakuten kan fixa fram reservdelar till min telefon som blev en totalflopp på marknaden, annars vet jag inte vad jag gör. Pallar inte köpa en ny igen liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback