Celebration?

 
Käka lunch nu sen bege sig mot jobbet. Funderar på om jag ska ut o ta ett glas, för att fira nyheten, sen efter jobbet i stället för att glo TV. Får se hur det blir. Nån som vill haka?! Nås på mobil och FB, let me know ASAP.

cat-keeper

Det enda som är ensammare än att bo själv är: att bo själv hos mamma och pappa. Är kattvakt åt lilla nisse till i morgon eftersom dem valde att åka hem till mormor. Tycker det är lite småläskigt att bo helt själv i huset eftersom det brukar vara liv och rörelse när jag är här. Äh har avverkat en natt nu är det bara en kvar.
 
Ska snart iväg till jobbet och köra kvällspass. Sen blir det hem o se om de går nått bra på tv.

Yesterday was big, today was even bigger and tomorrow will be the greatest

 
My fellow blogg-readers... Jag har ännu en hemlis att ge er.
Däremot får jag hålla er på sträckbänken även denna gång. Jag tycker om att skapa förhoppningar helt enkelt. Det har lite att göra med gårdagens släpp fast ändå helt annorlunda. Mina kollegor kommer få veta inom de närmsta dagarna (de som inte redan vet) och ni, mina andra vänner kommer få veta på Tisdag. Den här gången är det så sjukt att det knappt är sant. Vissa har jag inte kunnat hålla masken för och jag längtar verkligen tills jag kan tala om det.

Hemlissläpp! & triss i lycka

Så mina vänner då har dagen kommit...
Dags att släppa min hemlighet fri som en flygfärdig fågelunge.
 
Here we go: Jag har gett er en ledtråd i ett tidigare inlägg om ni missat det så; idag fick jag ÄNTLIGEN skriva på mitt nya anställningsavtal!!! Från och med 13-04-01 är jag inte längre anställd för bemanningsföretaget Uniflex utan går över till Teleperformance där jag varit bemannad under de senaste (snart) 8 månaderna. Så jävla skönt!
Anställninghetsgrad på 100% och så fast månadslön i stället för dagens timanställning och rörliga lön.
Superskönt att veta vad man får ut varje månad, som det har varit fram tills nu har jag ju haft en garantilön på drygt 9.300 eller där i närheten dock har jag ju tjänat mellan den summan upp till 15.700 efter skatt...
Jobbigt att inte riktigt ha koll. Kommer ju fortfarande ha lite varierande lön men det beror på OB-tillägg o.s.v. Kände mig så otroligt stolt när jag väl fick skriva på pappren, mission completed liksom... Har en ny provanställning på 3 månader och ska bara jobba på som vanligt. Största skillnaden nu är ju att jag inte längre kan få schema-ändringar som jag gav exempel på förr när jag först var 80%, blev 100%, sedan gick ner på 80% igen för att några dagar senare vara tillbaka på 100%. Nu kommer det att vara 100% all the time.
 
Firade det hela med lite shopping.
 
Köpte min årliga bikini (köper en ny varje år). Varför fokusera på amerikanska, brittiska eller norska flaggan när man numera kan ha svenska?! Patriot -JA!
 
En T-shirt med en Indian och en text på som syns väldigt dåligt, i verkligheten kan man urskilja dessa. den här tishan passar alldeles utmärkt till min...
 
....Nya, ASFRÄSIGA, SKITSNYGGA Mocka-väst.
 
Jag hatar västar, jag hatar kragar, jag hatar fransar och jag älskar den här fransiga västen med krage. Jag är typ helt kär i den. Såg först inget användningsområde med den, kunde inte alls få upp en bild i huvudet på hur jag skulle matcha den eller när jag ska använda den. Nu har jag haft tid att tänka och jag kan använda den till allt! Superlycklig tjej.
 
 
 

My fellows...

Får tyvärr göra er besvikna!
 
Hemlissläppet kommer någon gång i början på nästa vecka då allt inte gick planenligt. Massa komplikationer som jag kan förklara då med.

Hemlighetsmakeri

 
Jag har en hemlighet som jag tänkte berätta i morgon.
Eller ja, just nu är det en hemlis men i morgon blir det helt officiellt och då tänkte jag dela med mig av det. Har egentligen lust att skrika det rakt ut men jag får försöka hålla mig.
 
Lång dag på jobbet idag, kom hem för ungefär en timme sedan och ställde mig vid spisen direkt för att fixa morgondagens matlåda enkelt och snabbt ska det gå så fick bli så kulinariskt som hamburgare med rösti, mycket bättre än dagens brända wok-grönsaker med oxpytt, gick ju inte att äta. Hamburgare går i alla fall inte att misslyckas med! I morgon blir det jobb till 17.00 och sen hem för att ge er hemlissläppet. Därefter tar jag helg och ska städa lägenheten är tanken.

Make up or not?

 
God morgon, har ännu inte tagit mig upp ur sängen.
Har världens träningsvärk i låren så gårdagens benpass gjorde nog stor nytta.
Ska snart göra mig i ordning för jobbet och den stora frågan är smink eller inte?!

Det blev smink. Nu är det dags att röra sig mot jobbet. Har världens äckligaste matlåda idag och känns som att allt kommer va skit resten av dagen.
 
 

Här går det undan

 
Självdiciplinen var fan på topp i morse när klockan ringde. Tänkte på ifall jag skulle somna om och ställa klockan på 12 och skita i att gymma eller om jag skulle gå upp på en gång och dra ner till gymmet. Blev arg över att jag ens övervägde att strunta i det så ställde mig upp ur sängen direkt utan att ens snooza.
 
Klockan är snart 13.00 och jag har redan hunnit ner på gymmet, hem, in i duschen, ut och fixat mig för att nu sitta och ta det lugnt med musik.
Ska alldeles strax börja med lunchen och slänga ihop något enkelt till jobbet. Hinner städa undan lite skit här ochså innan det är dags att smita ut  ur bussen. Jäklar vad grejer man hinner när man bara jobbar kväll.
 
 
 

Jojjo-jobb

 
'Nuff said allready.

Kom precis hem från jobbet, asvärt att jobba 4.5 timmar. Blir 4.75 i morgon, kvällspass även då. Innan det ska jag hinna ner till gymmet, städa, käka och fixa matlåda till torsdag.
Nytt för idag är att de höjt upp mig på 100% igen på jobbet, i början på månaden drog dom upp från 80%-100%, förra veckan sänkte dem ner mig från 100%-80% och nu ska jag alltså upp på 100% igen. Vad händer nästa vecka liksom?! Blir snart ändring på detta mer säger jag inte innan det är helt officiellt.

Härfår ni dagens låt


Life's a bitch

 
Jag ångrar aldrig någonting i mitt liv men det finns mycket jag inte borde gjort och jag borde inte ha kastat bort 8 månader på ren skit. Learning by doing eller vad kallas det ;)
Står stadig på mina fötter i alla fall. Trotts att benmusklerna tynat bort tycks de orka att hålla mig uppe, tur det.
 
When life knocks you down... calmly get up, smile and very politely say: "You hit like a bitch"
 

Every day is upperbody day

 
Som jag skrev igår blev det jobb till 14.00 och sedan gymmet.
Väntade in Elin som slutade en halvtimme senare så promenerade vi från Norrtull in till Hötorget för att prova på anläggningen där. Bättre urval av maskiner i jämförelse till Jakobsberg där jag annars alltid tränar. Törs lova att jag kommer vara död i morgon, sög verkligen musten ur mina armar helt. Nog för att jag brukar träna armarna och överkroppen men det här passet var helt sjukt. Skönt att det ger resultat i form av de långa, slanka musklerna jag alltid velat ha. Det roligaste på hela passet var när jag maxade på Low Row och Elin slog på 5kg till och sa till mig att det bara är att köra då hon plötsligt börjar asgarva och utbrister "det ser ut som att du föder". Jaa, tar man i så man nästan spricker och behöver lite extra energi för att klara den sista biten behöver man varken se glad eller snygg ut. Förstår mig heller inte på de tjejer som kommer dit supersminkade, tvättar av sig sminket för att träna och sedan sminkar sig igen i omklädningsrummet innan de går därifrån, ännu värre utan att duscha.
 
Nu blir det läggdags så jag orkar upp till jobbet i morgon. Sen ser jag fram emot en ledig söndag!

Idagdagen och morgondagen

 
Varit en riktigt lång dag idag. Kändes som att jag aldrig fick gå från jobbet fast jag bara jobbade till 14.00 Har inte gjort något vettigt efter det heller, åkte hem till mamma och pappa där jag somnade på soffan och sov som en stock till 18. Kollat lite TV under kvällen och peppar inför morgondagen.
 
Blir först jobb till 14, därefter träna för att sedan åka hem o fixa lördagens matlåda. Ingen vidare händelserik fredag men man vet ju aldrig vad som händer på gymmet. Ska försöka lägga mig rellativt tidigt i morgon så jag slipper sova bort hela min lediga söndag sen.

Mosters bebis <3

Varit en ganska ohändelserik dag. Hur lugnt som hellst på jobbet, inte lärt mig något nytt precis... borde googla något innan jag lägger mig eftersom jag har som mål att lära mig något nytt varje dag.
Blev tillfrågad om jag ville gå hem redan kl 09.15 i morse, varit på jobbet i 1.5 timme då, kände att jag ville vara en dryg jävel och stanna kvar bara för att. Blev rätt långtråkigt efter en stund men kvar var jag. Var inte alls fel att få betalt för att bokstavligt talat inte göra någonting - det har man ju drömt om hela livet. Trotts det föredrar jag nog hellre att ha någonting att göra när jag väl jobbar.
 
I morgon är jag ledig, har ett möte inbokat på morgonen och efter det ska jag vara hundvakt till lill-bebisen Neo.
 
 
"Mosters" älskling, skall tilläggas att jag hatar hundar. Men bebben kanske lyckas få mig att ändra uppfattning

10 steg att boosta ditt självförtroende

Alla borde tycka om sig själva som de är. Här kommer 10 steg till en bra självkänsla och ett bra självförtroende. Det tar tid att bygga upp men så länge man tror på sig själv går det. Jag trivdes inte alls med mig själv för ett år sedan och idag är jag the BOOOOOOOMB!
 
Steg 1: Var nöjd med dig och din kropp, du ska leva med dig själv hela livet. Om du inte redan är nöjd med din kropp så gör vad som krävs för att få den som du vill oavsett om det kräver lite eller mycket, en viktuppgång eller viktnedgång. Du ska vara nöjd själv.
 
Steg 2: När du vaknar gå direkt upp ur sängen och fram till spegeln, skit i att du är nyvaken, kolla på dig själv från tårna och upp till ansiktet. När du kommer till ansiktet le och säg till dig själv att du ser bra ut, hellst rakt ut. För mig brukar det låta "Jag är så jäääävla snygg"
 
Steg 3: Stå kvar framför spegeln & STRIKE A POSE! Använd hellst hela kroppen, försök göra olika poser varje dag tills du hittar din favorit om du inte redan har någon.
 
Steg 4: Hitta det som boostar dig mest. Det kan vara vad som hellst från en låt till en ny stil, en fördel är att du använder något som du redan har till hands och kan jobba med. Min boost är min kropp som även är mitt starkaste verktyg och jag älskar att "checka in" den. Sanningen att säga är jag nog den största spännisen på mitt gym, troligen även med de minsta musklerna.
 
Steg 5: Våga stick ut. Vi är alla olika, vi ser olika ut, vi gillar olika, var dig själv alla andra finns redan.
 
Steg 6: Ge dig själv en dyrare present någon gång ibland, en parfym, nya snygga underkläder, ett finare smycke eller den där tröjan som du egentligen inte har råd med. Här ingår även att köpa blommor till dig själv. Ta hand om dig på bästa sätt helt enkelt.
 
Steg 7: Umgås bara med folk som gör dig glad, göra bara saker du verkligen vill göra, livet är för kort för att slösa bort.
 
Steg 8: Ta egna initiativ. Bjud ut den snygga killen, styr upp en filmkväll/fest etc. Det värsta som kan hända är att du får ett nej.
 
Steg 9: Älska dig själv, gör inte du det kommer ingen annan göra det heller. Bjud på dig själv hur fjantig du än känner dig.
 
Steg 10: Stand strong & go on. Ta uppmärksamhet av andra på ett bra sätt. LLL = Live, Laugh, Love yourself. Ta emot komplimanger med ett léende och tacka alltid, håll med om dem och du kommer må bättre än om du tänker tvärt om.
 
10 steg till ett bättre självförtroende och självkänsla. Du är vacker precis som du är!
 

You treated me like an option so now I'm leaving you like a choice

 
Take all of your lies with you out of my fucking life

Frystest

 
Hej jag har bestämmt mig! Idag tänker jag ta på mig skinnjackan och gå till jobbet.
Jag kommer troligen frysa ihjäl men då kanske jag lär mig att det faktiskt inte är vår än! För det verkar inte gå in i min trånga skalle nu när solen lyser så fint.

Memories from the past

Dagen blev stundom bättre och stundom sämre.
Kom in på jobbet och möttes av sprudlande glädje, sen dippade det lite. Blev nästan värst efter lunchen då jag fick prata med en kund som kände min farfar. Hur vi kom på det beror på att jag frågade vad hon hade för hundar och min farfar hade kennel för likadana. Så började hon prata om att hon kände honom och att han var en fin människa, hur tragiskt det var med hans bortgång och så vidare... Inget jag ville påminnas om. Jag tänker inte på honom dagligen men då & då - deffinitivt inte när jag jobbar annars. Det var ju just att han hade likadana hundar som jag ville påpeka. Världen är nog allt bra liten i alla fall. 
 
 
Har så mycket annat att tänka på för tillfället, jag behöver inte påminnas om fler tragedier. Mitt liv är en dramakomedi och så vill jag ha det.

Ingen vidare start på dagen

 
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10... idag ÄR en bra dag
Den började visserligen med att jag brännt 500:- på kommande lön innan jag ens hunnit upp ur sängen. Ringde Emachines support för att få hjälp med min dator som havererat och fick beskedet att eftersom en idiot omformaterat min dator och installerat en crack-version av Windows7 kanske jag inte kan ominstallera/omformatera datorn och gå tillbaka till mitt vanliga Windows Vista utan att datorn kraschar helt. Så nu är en recovery-skiva på väg hem och den skulle absolut kosta så mycket... dumt. Men det är antingen den eller en ny dator och det skall väll inte vara nödvändig.
 
Dagen kan ju bara gå bättre för solen lyser och nu ska jag iväg och jobba kväll. Ni får en uppdatering om dagen sedan så får vi se om den blivit bättre.

Crazy-day

 
Bilden  har ingenting med inlägget att göra mer än att det är roligare att läsa om där finns en bild... och kanske lite för att jag vill visa upp mitt mästerverk till inredning.
 
Lovade er ett roligt inlägg till kvällen och jag måste säga att det har varit en minst sagt rolig och inspirerande dag på jobbet.
Jag och en kollega tänkte hålla motivationen upp genom att under arbetsdagen få in 3 helknasiga ord i samtal med kunder. Efter lite tankekraft från andra medarbetare hade vi orden: Ankdamm, Gäddhäng och Chokladhjul att jobba med. Men i stället för att bara köra ensamma var det 2 kollegor till som hakade på vår motivations-lek.
 
Vi fick dessutom börja dagen med en tävling internt i vårt team. Två & två skulle vi sitta och tävla mot de andra. Den ena fick ta samtal i 30 minuter medan den andra lyssnade och sedan bytte man roller. Fick dock inte in något utav orden i de samtalen. Vi har haft det ganska lugnt de senaste veckorna så det blev inte så många samtal. Efter Lunch var det back to normal, var och en på sin plats, inte lika kul men då började vi trycka in orden i alla fall. Försök få in gäddhäng på ett smidigt sätt i supportsamtal  om varför TV-kanalerna inte fungerar. Men omöjligt var det inte, fick in alla 3 tillslut, creds till ena kollegan som tryckte in alla ord i ett enda samtal.
 
Har även skaffat mig en toyboy på jobbet. Känner mig smickrad när det första han säger när han kommer in på jobbet är "Varför är alla så snygga idag?!" och kollar på tre av oss. Tack & bock. Mycket oskyldigt flirtande har det varit de senaste dagarna också. Mycket pikhumor. Han kommenterade även efter 10 min på jobbet att han inte fått sitt dagliga "nyhets-mail" av mig. Brukar ibland skicka en länk med en rolig artikel ur en tidning till honom. Hittade till slut en på aftonbladet som jag skickade över. Ska hellst vara riktiga nyhetstorka-artiklar. Idag fick det bli en om en kvilla i USA som åkt fast för grov rattfylla på en leksaksbil. Sedan skulle jäveln ha massage på kvällskvisten.
 
Kul är det i alla fall när man trivs på jobbet och alla får en att skratta och le. Vi är verkligen som en familj nere i vårt hörn på kundservice. Jag har hittat min lycka i mina kollegor.
 
 

Våren är på väg

 
Fick riktiga vårkänslor idag, lust att dra på solbrillorna nästan, tyvärr gick ju solen i moln.
Dags att röra sig mot jobbet för ett kvällspass.
Skjuter in ett inlägg när jag kommer hem så får ni något spännande att läsa om, ska bara komma på något först ;)
 
Men kul blir det kan jag lova!

Dagens...öööh...slagdänga?!


Lite glädje i mina annars grå dagar

 
Tänkte slänga in ett kort inlägg om dagen innan jag däckar av mitt chillpill.
Kan fortfarande inte sova ordentligt, var väl ca 3 veckor sedan jag fick sova en hel natt utan att vakna 4 gånger i timmen. Detta har börjat resultera i att jag får finnar... Jag som aldrig får det. Ge mig min skönhetssömn tillbaka!
 
Fick ett glatt besked på jobbet idag, har förhoppningsvis en fast anställning att se fram emot. Är ju fast anställd som det är idag med fast för ett bemanningsföretag. Nu verkar det dock som om jag äntligen är på väg över till företaget jag är bemannad på. Fick höra massa positiv kritik om mig och mina prestationer, riktigt glädjande ända in i själen. Förhoppningsvis går jag då över i Maj. Så har jag något att se fram emot under våren, får nog besked i veckan redan om hur det blir. Håll era tummar och tår!

Jag ÄR hellre ensam än med någon som får mig att känna mig ensam

 
Saknar glädje och lycka.
Det som från början var kul och spännande har gått till en 8 månader lång mardrömstur i en berg & dalbana. Jag fixar inte mer nu. Varje topp är perfekt eller så nära perfekt det kan bli, men topparna är det som varar kortast för att sedan gå snabbt utför. Därefter går det extremt trögt uppför innan allt är bra igen - för att i nästa sekund gå utför i rasande fart. Det är ett evigt kretslopp där maskineriet hängt sig. Vi har själv skapat den onda cirkeln och jag väntar väl egentligen bara på att vagnen jag åker i ska spåra ut så jag slipper den här åkturen.
 
Jag vill ha kärlek och värme, känna lycka och glädje.
I nuläget känner jag mig bara ensam, sårad och enormt ledsen. Jag vill inte gråta mig till sömns varje natt. Jag vill kunna somna in med ett léende på läpparna och tanken om att i morgon blir en ny underbar dag. Jag vill hitta någon som uppskattar mig för den jag är, någon som finns där för mig och stöttar mig. Framför allt vill jag hitta någon som JAG kan tycka om rakt igenom. För det gör jag inte nu. Jag tycker om de bra sidorna men fasar de sämre och det är sällan de bra sidorna visas. Jag vill inte behöva känna att jag är så ledsen och arg att hade människan stått framför mig just nu hade jag bankat skiten ur han. För jag är inte sån.
Jag vill ha en ny tomt att bygga grund på för vad jag och Mr X än har tillsammans så har det brunnit ner till grunden för länge sedan. Eller så har vi fått en fuktskada som gör att jag av säkerhetsskäl inte vill bygga nytt.
 
Jag vill gå vidare, jag har grävt vid fel X på skattkartan för länge. Någon stans ska jag hitta min skatt men det var viss inte här.

Girlie-girlie

Fick dessa snygga naglar på plats i veckan, blev supernöjd med resultatet. Naglar och mitt hår är det jag bryr mig mest om utséendemässigt (om man bortser från kroppen som helhet).
Tänkte att jag kunde dela med mig av några bilder på olika naglar som jag haft det senaste halvåret.
 
Mina nyårsnaglar
 
 
Mina "solnedgångar" - nu mer kända som Rullo-naglarna då alla tycktes påminnas om glassen rullo.
 
Slutligen ett par naglar från i höstas.
 
Jag går alltid till samma ställe och fixar naglarna och oftast till samma person, däremot är det 3 olika skapare som ligger bakom dessa.

You let her go

 

RSS 2.0