Aktuellt i mitt liv

Kicka igång låten och läs om vad jag haft för mig senaste tiden.
 
 
Blir inte så mycket bloggande nu för tiden men den här dagen förtjänade sitt inlägg. Har haft fullt upp med att jobba och ta vara på fritiden (för att dra den korta versionen). Jag tänkte dock att vi skulle gå in djupare på några händelser och vi arbetar oss såklart frammåt!
 
 
Sedan mitt senaste inlägg har jag hunnit förlova mig med min älskling. Detta skedde 13-12-27 ganska oromantiskt under en tidig middag innan vi skulle gå på bio. Bröllopet är planerat till i början av nästa sommar, mer än så vet vi inte ännu då kyrkan vi skall vigas i inte tar bokningar innan tidigast ett år innan. Jag kommer att uppdatera er under årets gång.

 
 
Jag har hunnit gå ifrån brunett till platinablond. Har just nu någon isblond färg som är ljusare än på bilden längst till höger. Jag fick stå mitt kast när jag var så dum och spontan-shoppade blekningsmedel. Ångrade mig redan innan jag blekte det men kan vara kul med lite förändring ibland. Körde två blekningar, en sandblond färg och slingor på det för att ta mig från första bilden till andra. Tanken är att jag inom kort skall återgå till färgen på första bilden. Det är nära min egna färg och den jag trivs bäst med. Blondes does simply not have more fun!
 
 
Vi har planerat och bokat en resa till Turkiet under två veckor i Augusti. Vi åker 4-5 personer den 16:e för att sola, bada, koppla av, uppleva och njuta av livet med lite Efes och drinkar. Och så klart för att fira min födelsedag! När vi varit där i en vecka kommer min syster ner för att sällskapa oss under resterande tid innan vi alla åker hem tillsammans.
 
 
Självklart kan vi ju inte åka ner till Turkiet bleka och tråkiga så vi skall börja vår sommar med 3 veckor i FLORIDA! Avresa 14-06-06. Tror tanken är att vi de första 4-5 dagarna skall glassa på Daytona Beach för att därefter röra oss lite längre in i landet till DeBary och hälsa på hjärtats morfar. Det blir ingen resa själva för oss i år då vi åker med mina blivande svärföräldrar till USA men å andra sidan får vi förhoppningsvis många år att tillbringa tillsamans så resa på egen hand hinner vi allt! Har shoppat galet med sommarkläder för att kunna ha något på mig där och självklart väntar ännu mer shopping väl på plats.
 
Ser så fram emot denna sommar, dock inte flygresan till Florida då vi lämnar Sverige 09:30 ungefär och är framme 02:20 (svensk tid). Jag hoppas ni, mina läsare, också har fina planer inför sommaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback