Dagens händelser

Hade syrrans gamla mobil som väckarklocka i morse. Ställde alarmet på 05.00 för att snooza till 06.00... 20 över 6 tänkte jag att jag skulle gå upp, skulle bara blunda lite först. Självklart vaknar jag försent. Klockan 07.02 kastade jag mig upp ur sängen, slängde på mig kläder, flög ut genom ytterdörren och ruschade till bussen (som jag redan hade missat med 4 minuter när jag gick upp). Kom till skolan en kvart försent (bara).

Skolan var sådär. Hade italienska på morgonen, sen håltimme från 09.25-11.50 psykologi (vi satt och lyssnade på någon ifrån EU-departementets översättningsavdelning)? Hon som pratade hade gått i vår skola för 27 år sedan. Somnade och vaknade av och an under den lektionen. Så fick vi ett reflexband - som tack för att vi lyssnade eller nått. Så skulle det ha vart matte egentligen, men den blev inställd på grund av sjukt barn.

Då åkte jag till Jakobsberg och hämtade ut telefonen (min bebis). Sen åkte jag hem. Det första jag gör när jag kommer in i mitt rum är att observera en t-shirt på golvet, en plattång och en hårfön också. Fattar inte varför Felicia måste stå och fixa sig inne på mitt rum, det finns en spegel utanför. Fick någon konstig mani och började städa undan inne på rummet. Nu är det äntligen dammsugat o klart.

Peace out
..v,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback