LEO



Nu har ju Amerikanska forskare kommit på att vi kanske har räknat fel med våra stjärntecken så att skyttar i stället skulle vara vattumen, eller hur det nu var... Datumen har förskjutits och därför täcker de nu upp datum som tidigare tillhört ett annat stjärntecken.
Jag hade i alla fall tur för jag får fortsätta vara ett Lejon, läs och se om det passar in på mig:

Lejonet har tillräckligt med praktisk förmåga för att kunna göra något kreativt och vettigt av sin entusiasm. Han känner instinktivt att hans plats är på toppen och beter sig därefter. Vital, varmhjärtad, givmild och storsint, därför har han också många vänner. Tendens att överdriva och förstora allt de gör. Dominant och kan även bli arrogant.
Stolthet och en inneboende värdighet skiner kring lejonet. Utpräglade skådespelartalanger, vilket gör att lejonet, även vid trängda situationer, kan hålla masken. Han ger inte vika, men går heller inte till motangrepp. Principfast och konservativ, har svårt att ändra åsikt när han en gång bestämt sig för något. Varm, tillgiven sexualdrift.


Så vad tror ni? Är det mitt stjärntecken som speglas i allat jag gör? Jag blev nästan skrämd när jag läste det eftersom jag själv anser att allt stämmer in på mig.


Lejonet passar bäst ihop med:

Lejon och tvilling:
Tvillingen och lejonet passar bra ihop. Även om tvillingen tycker om att flirta med andra så bryr sig inte lejonet om det eftersom denne är så självsäker. Ett problem kan dock vara att lejonet kräver komplimanger som tvillingen kanske inte är beredd att ge. Detta par har mycket roligt tillsammans och deras kärlek håller för ett långt förhållande.


Lejon och kräfta: Lejonet får kräftan att känna sig trygg och säker. Kräftan behöver stabilitet som lejonet kan ge denne. Det är viktigt för det här paret att lejonet får bli den dominanta part han/hon passar att vara medan kräftan får ta en mer undergiven roll.


Lejon och jungfru: Ni passar bra ihop. Jungfrun kan vara kritiserande och petnoga men på grund av sin starka självkänsla kan lejonet ta det. Ni respekterar varandra. Jungfrun är den som försöker att få kärleken spännande och lejonet gillar dessa försök.


Lejon och våg: Vågen uppskattar lejonet eftersom denne är så stabil och självsäker. I sängen kan ni få det verkligt hett eftersom båda älskar sex. De fungerar också bra ihop eftersom vågen är så duktig på att medla lösa konflikter och det är inte alltid lejonet är så villigt att ge med sig. Ni passar bra ihop även på lång sikt.


Lejon och skytt: De här två stjärntecknen passar väldigt bra ihop mycket därför att båda älskar att umgås med människor och upptäcka nya saker. Båda tar kärleken på inte alltför stort allvar. Ni inspirerar varandra. Skytten är inte lika benägen till otrohet som lejonet eftersom den finner lejonet så spännande och eftersom de likasinnade på ett positivt sätt.


Lejon passar absolut inte ihop med:

Lejon och lejon:
Två lejon i en relation kan bli alltför självcentrerade. I sängen passar ni ihop men det är viktigt att inte glömma bort de andra aspekterna av ett förhållande. För att det ska fungera måste ni lämna plats åt varandra emellanåt.


Lejon och vädur: Två mycket intensiva och egocentriska stjärntecken som båda vill vara den dominanta parten. Er kärlek kan fungera om väduren ger lejonet tillräckligt mycket komplimanger. Det är viktigt att ni försöker lyssna på varandras känslor och behov.


Lejon och oxe: De här två stjärntecknen är inte benägna att låta den andre få rätt utan båda tycker att deras åsikter är de rätta. Oxen kan upplevas som alltför envis och lejonet alltför aggressiv. Oxen vill inte gärna ge lejonet så mycket komplimanger som denne kräver.


Lejon och stenbock: Dessa två stjärntecken kan lite grann gå varandra på nerverna. Främst för att stenbocken tycker att lejonet ska leva ett alltför flådigt liv. Lejonet kan tycka att stenbocken är alltför långsint. Stenbocken är inte en tillräckligt spännande partner enligt lejonet.


Lejon och vattuman: Här finns det risk för konflikter eftersom vattumannen inte ger så mycket komplimanger till lejonet som denne vill ha och också för att vattumannen inte tycker om lejonets dominanta sida. Vattumannen kan tycka att lejonet måste leva ett alltför flådigt liv. Lejonet stör sig på att vattumannen är intresserad av att utforska världen och att han/hon inte hinner med att koncentrera sig på lejonet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback