Sveriges finaste strand


Här har jag och syrran legat hela dagen.

Ca 1 mil ifrån mormor ligger Billudden, Rullsand och Brämsand (brämmen) i kontakt med varandra. Stranden som går horisontellt är Billuden, sen är Rullsand viken som viker av neråt och efter udden där kommer Brämsand och breder ut sig längs resten av högerkanten. Vi låg ungefär där Brämsand är som bredast, nästan längst ner på bilden.

Underbart var det, inte tillräckligt varmt för att bada tyvärr, blev ett snabbt dopp ändå. Vill man bada på en strand i Sverige där det finns näst intill vit sand, barnvänligt bad och vatten ifrån havet bör man absolut åka hit. Stränderna tillhör Rullsands Campingen i Älvkarleby så man kan ha sin semester här.

 Idag var det förvånandsvärt tomt på stränderna
. Högsäsongen har ju inte dragit igång ännu och i morgon är det midsommarafton så folk har väll annat för sig. Bör säga att man absolut ska lägga sig där under högsäsongen, har aldrig varit någonstans där så många snygga killar samlats på en och samma plats - samtidigt, det kryllar av dem.

Blåste från havet och tur var nog det annars hade vi nog svimmat av värmen. Inga kalla vindar. Kan jämföra det med solariefläktar bara lite kraftigare sådana. Inte kallt men tillräckligt för att kunna ligga i bara bikini och hålla sig varm. Ljumma vindar med andra ord. Brun blir man direkt, brännde låren en aning och rumpan med. Men jag är hellre brun än bländande vit.

Som jag nämnde tidigare så är det midsommarafton i morgon, för mig och Felicia betyder det ingenting det här året. Är det fint väder ligger vi nog ute och schteker, käkar lite god mat för att sedan dra och ta ett midsommardopp. Inget mer än så - enkelt ska det vara.

Peace out
..v,


Kommentarer
Postat av: Anonym

ursäkta påpekandet men campingen tillhör SKUTSKÄR, älvkalerbys camping är älvkalerby fiskecampingen så det är inte samma sak på långa vägar, tänkte bara rätta dig innan du kör folk till fel ställe :)

2010-06-24 @ 23:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback