Blev jobb



Sitter på jobbet nu med min ångest och halsvärk. Ska köra på så gott jag kan. Blir väll till att köra stående om rösten fuckar sig. Och idag ska jag tvinga kunderna att byta telefonabonnemang. Ska tjäna iaf ett par rödingar till. Sen blir det hem och knarka Te, sega & snacka m mamma om att jag vill till sjukhuset för min ångest som fortfarande trycker.

Snackade med Anna om det (vem ska man annars prata med?) o hon sa som så att jag kanske håller på att bli sjuk. Ska fixa en tid hos läkare till i morgon och kolla upp det. Sen ska jag förhoppningsvis hem till Anna och slappa gärnet o hejja på hennes snubbe som kommer hem. Han skulle köpa en present till mig. Så jag hoppas verkligen att han har gjort det. Skulle liva upp min tillvaro en aning.
Nu ska jag in på facebook och kika lite innan jag börjar jobba - Nils karlsson Pyssling på face.

Peac out
..v,

noooooo



Nooooo ska jobba idag - börjar halv 5. Men nu har jag av någon äcklig anledning fått ont i halsen, så jag kan knappt prata. Har 2 timmar på mig att bestämma mig för om jag ska gå till jobbet och kämpa eller om jag ska sitta och vila rösten idag. Har ingen aning om hur jag gör med det. Och för ca en kvart sedan så nös jag så det kändes som om jag pajjade stämmbanden eller något. Va inte skönt.

Tror det blir till att stanna hemma idag och rensa rummet. Hur som haver behöver jag pengar, sammtidigt är det bättre att vila rösten så att den inte blir värre. Får ju inte hosta i telefon på jobbet.

Peac out
..v,


Tisdag + Onsdag



Igår va jag iväg och träffade älskling eftersom att det va länge sedan sist och han åker ju till Irak på Fredag... :( Kmr sakna han sjukt mycket. Han blir ju borta i 2 månader. Så jag får sitta här och agera "mammas lilla flicka"  och sköta skolan och jobbet så gott jag kan. Medans han missar våran 5:e och 6:e månaders dagar. Det suger. Jag hade ju värsta gulliga planerna. O jag får inte vara med o fira hans födelsedag heller. Ähh Jag tar igen allt senare.
 
Efter det bar det in till stan för att träffa en kompis som skulle sova hos mig :P
Blev lite Sex and the city, Hannibal, bil-kåta gubbar och annat skit innan vi somnade. Skit irriterande eftersom att min kompis absolut skulle sova i min säng även fast jag hade tagit ner en madrass och bäddat.

Anyway idag träffade jag Erica, Nergiz (undra om hon stavas så) och Rojda. Blev lite rundvandring i Kista centrum och träffade på Rayd & Ali med en snabbis. När Erica hade köp sin tröja och vi hade suttit och fikat på donken i typ 1 timme så gick vi till Bikbok och efter det blev det att vandra till jobbet för mig - med en liten omväg förbi godishörnan inne på grossen ;P
Jobbade från halv 5 till kvart i 9 sen gick jag till bussen. 

Fick en skit skum känsla på bussen till Jakobsberg - För ca en halv sekund kändes det som att mina lungor tömdes och jag inte fick luft. Höll på att svimma. En halv sekund känndes som 10 minuter. Jag fick lite ångest efteråt och saknade min övervikt. Började nästan gråta när jag tänkte på hur mycket jag har plågat min kropp för att se ut som jag gör idag. 25 kg lättare sedan ett år tillbaka. Jag mår ju skitbra över det. Men just efter den där halv-sekunden så kändes det som om jag ville ha tillbaka vartenda gram av de där 25 kg:na. Sjuk ångest.

Jag skulle aldrig i mitt liv vilja ha tillbaka dem. Jag kanske mådde bättre då på något sätt. Men jag trivs bättre nu. Inte för tjock inte för smal. Har mitt självförtroende på en laglig nivå, vet vad jag är kapabel till, håller koll på vikten. Jag trivs helt enkelt. Jag skiter i att jag väger 75 kg. För mig är det som att väga 50. Det kanske låter mycket i folks öron. Men jag är gladare över att ligga på 75 än på mina tidigare 98 kg.

Peac out
..v,

Pissed off

Åååh vilken trög tid man vandrar igenom. Finns aldrig tid för någonting. Skola, jobb, plugg och dittan & dattan, skönt att det är lov nu så man kanske hinner träffa sina kompisar igen. Och alla killar som tjatar om att träffas: Du är en av ca 18, jag har inte tid för alla, så vad ska jag göra?
Jobbet går okej, har tjänat 500 på 3 veckor - suger ju. Men har i alla fall ett jobb. Med stark vilja så kan jag tjäna vilka pengar jag vill. Måate bara anstränga mig lite mer

familjen bråkar och har sig. De sitter och kollar på melodifestivalen just nu. Jag skiter i vem som vinner, de e ju samma artister varje år. Suger fett mycket. Ska bara kolla på stora finalen och hoppas på att en unknown vinner.

Som ni ser låter jag väll inte som om jag är på världens bästa humör idag. Ta inte åt er. Everybody got those days.

Peac out ..v,


Truth b4 lies



En rättegång är en lärorik sak.
Antingen kan man stå för det man sagt eller så kan man ljuga så mycket man orkar och trassla in sig helt i sitt egna nät.
Idag va det dags. Jag och 3 andra tjejer ställdes mot väggen för ett rån. Efter allas förhör och sådär så skulle ju advokaterna dividera sina åsikter. Och det var en enda som trodde min historia. Hur sann och ärlig den än var så lyckades bara en se det. Alla ställde sig emot mig. Det var bara jag och en annan tjej som tog modet till att erkänna våra handlingar.
De andra erkände delvis, men inte allt. "de hade glömt vad som hänt." Och eftersom att jag kom ihåg precis allt så bra och visste vad alla hade gjort och sagt så tvekade dem eftersom det lät som om jag läste det från ett manus.
Jag kan inte hjälpa att mitt tal är korrekt i sådanna sammanhang.

Anyway dommerdagen är nästa fredag. Då får jag veta mitt straff

Peac out ..v,

Court



Hade en lektion i skolan idag, va ganska soft. Satt kvar med Oscar och pluggade tills han stack. Då fick jag sitta själv i över en timme. Fick i alla fall en hel del gjort. Sen stack jag till jobbet  för att tjäna lite cash då - gick väll sådär.
Pappa kom och hämtade mig vid 9-tiden. Hans första fråga var vad jag skulle göra torsdag förmiddag. Öööh ja.. vad brukar man göra på torsdagar? Jo exakt, vara i skolan. Så det sa jag till honom. Då sa han att det va ändrade planer o att han inte skulle till jobbet o grejer.  Jag började ju fundera på om det va någon ledig dag eller nått då han avbröt mitt tänkande med: Du ska på rättegång kl 9 på torsdag förmiddag.

Blev så känslomässigt rubbad så jag visste inte om jag ville skratta eller gråta. När jag kom hem läste jag igenom alla papper där det då står att JAG har dragit en tjej i håret. Hahaha jo okej jag kommer ihåg allt som har hänt. Men I'm sorry girl, jag drog inte dig i håret. Jag rörde aldrig den där bruden. Så någon lögn i hennes anmälan då. Skit fint.
I morgon ska jag då gå till skolan med alla pappaer, sedan ringa en advokat på lunchen, se till att få ett möte med honom och sen eventuellt jobba.

Rättegång på Torsdag - GREEEEEATE -.-

Peac out ..v,

Happyface



Liten sammanfattning över helgen:
Fredag: Va in på ungdomsmottagningen - va inte gravid = :D:D:D:D Sen vare bara att åka iväg till skolan - Ännu roligare = Inga lektioner :D:D:D:D:D Åkte då hem till Erica o sov o bakade chokladbollar. Sen blev det hem och dusha, skulle käka med kompisar men innan så blev det gården och att träffa Broor Musse :D
Efter det käk och sen stan för att fira kusin vitamin :D

Lördag: vaknade, skulle egentligen till Nashoo men det blev inte så. Anna ringde 10.40 och sa att jag skulle komma och hinka - Frisk människa det där :D
Men innan det va de frukost och dusch + smink som gällde. Sen blev det ändrade planer så skulle till Fittja, kom bara in till stan så blev jag stoppad av någon Sl-kärring och fick åka tillbaka till jakan. Gick in på godiskarusellen och köpte en klubba som alla hjärtans dag-present till Anna pyttipanna. Kom hem till henne och det första man såg var ett bombnedslag.. Såg ut som Beirut i hela lägenheten. Och stank. Sen såg man en hel hink med rosor i. Hahhaah skit kul. 35 rosor till Annika. - Fick iaf en :D Blev jätteglad. Så blev det till att städa hennes lägenhet. Sen kom Erica så åt vi mat.
jag och anna hjälptes åt att städa hennes överfulla garderob.

Idag är det söndag: Ska snart iväg till jobbet sen blir de hem och sova :D

Peac out ..v, 



Kaosartat



Livet e allt bra kaosartat i år. Hur mycket jag än lovade att inte göra om mina misstag efter farfars död så lyckas jag inte ta mig upp. Jag kan inte kalla allt jag gör för misstag. Jag är bara dålig på att tänka konsekvenser. - Skärpning

Senaste nytt då är det svarta sjalen av ångest som alltid lyckas svepas om mig. Och i morgon blir det ett akutbesök hos Ungdomsmottagningen för lite prover och grejer. Och jag ber till Gud att allt går som det ska. Ska ju då dit för g-test. Skulle faktiskt vara glad om det visade sig att jag va gravid, men tänker i alla fall göra abort på grund av att jag varken har tid eller är mogen för att ta hand om någon annans liv på ett sånt ansvarsfullt sätt som krävs.

Så då hoppas vi på ett negativt resultat i stället. Förmodligen skulle jag bli skit-nojjig och säg att testet måste visa fel. Hoppas iaf på att det inte är så att det skulle vara för sent för en abort. Om det överstigit den tiden så får vi dra in lite mord här och supa sönder mig i helgen. - För hoppningsvis behövs inte det

Dock skulle ajg vilja ha en förklaring på mina mellanblödningar, ömmande bröst, illamåendet samt min utputande mage. Så Ni sänder väll alla en liten bön för mig ikväll (A)

Peac out ..v,

Fuck alla hjärtans dag



Är trött på allt jävla snack om helgens alla hjärtans dag. Den dagen är förhäxad sedan förra året. I've got no one to love. Så i stället för att gå med på att träffa någon över huvud taget så tänkte jag åka iväg helt ensam till en plats som ingen hittar mig på. Tänker stänga av mobilen för att koppla bort alla sms och kedjebrev som man får samt tråka mig med att bara sitta och glo i taket. There you go.

När ni fuckar upp min kärlek och vänskap så fuckar ni det totalt. Tack så mycket för den falskhet ni sände ut till mig och tack för att jag får veta vilka fittor ni är i slutänden. Nu när ni har vart så duktiga kan ni väll försöka reparera mitt hjärta med era idiotiska bortförklaringar och era svarta lögner.

Don't forget: Ni kommer inte att kunna nå mig med eran falskhet igen. Och ni kommer inte att få tag i mig på alla hjärtans dag.

Peac out ..v,

Ointresserad

                                                           

I stort sett alla killar på min msn har någon gång frågat mig varför jag är så kall, sur, grinig, kort lr bitchig. Jag säger bara att jag inte är det...
Men here's the fucking deal: Jag är inte ett dugg intresserad av er. Om jag inte lägger ner någon energi, varför ska ni då hålla på och tjata på mig? För jag orkar verkligen inte med allt tjat om hurvida jag har webbcam lr inte, varför jag inte svarar på era frågor, om jag vill knulla... Jag är inte intresserad av sånt så fuck that.

Om jag är intresserad så märks det, annars - slösa inte er tid på försöka fånga min uppmärksamhet. Den tiden kunde ni lagt ner på en tjej som ni kanske kunde ha fått. I'm not that one.

Peac out ..v,

Kontrollbehov

Jag förstår inte vad killars problem är. Varför ska de ha så mycket kontröll över tjejer? Veta vart dem är, vad de gör, varför och vilka de är med...
Ta det lugnt va fan! Tjejer har också ett liv.

Som till exempel igår: Jag satt och väntade på bussen, som skulle komma efter 15 minuter. Så jag ringde min bror för att prata sålänge. Han var med Ali och tågluffade.Efter en kvart när jag hade klivit på bussen så hör jag i bakgrunden att Ali börjar tjata om att få prata med mig. O allt jag tänkte var HELL NO. Så jag frågade min bror varför han vill prata med mig o han sa prata bara.

Så tog Ali telefonen o första frågan blev: Vad gör du? - Jag sitter på bussen. Vart har du varit? - Ute. Vart ute? - Med min bror. Vad gjorde ni? - Ingenting pratade, shit vad äre här för jävla förhör... Han: Har jag sagt att du får prata?va inte så jävla kaxig Mathilda. Jag: Ok. Han: Vad har du gjort idag? Jag: (tystnad innan jag antog att det va en fråga) Jag har vart i skolan... Han: Sa jag att du fick prata? Du ska lyssna på mig och jag säger till när du får prata. Så vad har du gjort idag?....... nu får du prata. Jag: Jag va först i skolan sen träffade jag Musse och käkade, sen gick vi och träffade en kille.
Han: Ahaa så du dejtar redan andra? Har jag sagt till dig att du får träffa killar? Hur många har du träffat efter mig?...jobbig fortsättning

Hur orkar man vara kille med sånna kontrollbehov? Och ännu roligare blev det när jag kom hem...
 Mitt ex kompis skickade sms till mig: Hej vad gör du?
Jag: Inget sitter hemma och kollar på film.          2 minuter senare skickar mitt ex sms: Vad gör du älsk.
Jag: Sitter hemma och kollar på film. Sjdå?
Ex: Är du helt säker på det? Jag är på väg hem ska röka vattenpipa.
Jag: Ja jag är säker, fråga min mamma.

Kan inte jag bara få leva mitt liv som jag vill? Och träffa vem fan jag vill och göra exakt vad fan jag vill ifred, utan att ni ska ha värsta kollen på mig? Live your life While you can

Peac out ..v,

Who can say where the road goes



Gråter, gråter och gråter. Jag är tillbaka på steg ett, varför är det så jävla svårt att bara behålla stoltheten, hålla sig uppe och gå vidare. Jag är ju bra på teater. Jag har fan spelat min roll i hela mitt liv varför går det inte nu? Vad har hänt. Jag klarar inte av det här. Kan inte se ditt nummer på telefonen igenom mina tårglänsande ögon. Klarar inte av att se bilder på dig - glad. Din glädje betyder mycket för mig men du tog min glädje ifrån mig.

Allt du sa, sa du, var sant. Sedan sa du att jag bara är luft, att jag inte finns, att du aldrig känt mig. Du sa allt med din äckliga attityd. Du skrev att jag va ful. Sen bad du mig om vip? FUCK OFF... Vad är ditt problem, helt seriöst. Först fick du mig att tro att något skulle hända mellan oss, du gjorde mig glad - för att sedan förstöra det helt. Du tog mitt léende ifrån mig och min kärlek slet du ur mitt hjärta.

Jag satt på pendeltåget hem idag och tänkte på sist jag såg dig. Hur vi hade suttit på pendeln till stan och hur du höll om mig, lät mig vila mot din axel. Tänkte på hur du den dagen hade skrivit "Ali älskar sin Matilda" på en servett. Tänkte på hur min sista syn av dig var hur du gick ifrån mig mot tunnelbanan efter att ha sagt att du gillade mig med. Jag visste inte då att det var sista gången jag fick se dig. Jag trodde att allt var början på något fint.

Så hur ska jag kunna tro att allt du sagt var sant? Du gav mig dubbla budskap. Det svider i hjärtat när jag tänker på att alla mina ord var 110% sanna medans dina inte går att säga hur falska de var. Det är de bara du som vet.

U put my heart on fire  and then you blew it out. Boy you know I like you but you hurt me really greate. This is just a joungle full off memories, I'm walking through - but who can say where the road goes?

Peac out ..v,

Can't let you go



I just can't let you go. :'(
Hur mycket jag än försöker att glömma dig, hur mycket jag än vill och försöker leva vidare - så funkar det bara inte. Jag skulle ge vad som hellst för att ha dig i mina armar igen. Samtidigt vet jag att det aldrig skulle fungera. Det du gjorde mot mig förlåter jag aldrig. Hur mycket jag än vill förlåta så kommer det aldrig att hända. Jag skulle bara vara en idiot i så fall.. "HAHAHA, där är den där lätta bruden som alla utnyttjar på pengar och tillgångar, hon som går på allt man säger." Seriöst vilka är ni?.

Jag längtar efter att se ditt nummer på min telefon, väntar varje dag. Jag har förstått att det är helt över nu. Men gör mig en tjänst , om du får för dig att smsa igen - then boy you'd better don't hurt me.

Jag säger till mig själv att sämsta sättet att gå vidare på är att se tillbaka på saker som gjorde en ledsen. Tyvärr är det svåraste att lämna det förflutna och glömma det som just passerat. Jag är inte redo att gå ifrån det än, jag är ledsen.


Peac out ..v,

Jobb



Bilden stämmer så bra in :)
Idag efter skolan och diagnosprovet i matte så åkte jag till Kista för att gå på Informationsmöte angående jobb.
Jag fick jobbet, vilket gjorde mig överlycklig. Höll på att flyga upp i taket - efterlängtat. Så nu är det problemet fixat.
Då kommer vi till varför bilden passar så bra in...

Jag har en ganska jobbig morsa, som alltid ska lägga sig i precis allting fastän det inte över huvud taget är hennes problem. Så nu ska hon ringa till min blivande arbetsplats och ifrågasätta en jävla massa saker helt i onödan, bara frö att förstöra för mig.  Uppenbarligen - Other people live to crush Dreams.

Jag är just nu ekonomiskt beroende av det här jobbet. Har sökt en massa annat men får aldrig några svar. Så nu ska jag förhoppningsvis köra på med det här så länge jag klarar av det. Och huvudsaken för mig just nu är att spara pengar till en ny säng och min framtida lägenhet.

Peac out ..v,
 

Skolan



Sitter i  skolan med en lång håltimme som egentligen skulle ha vart samhällskunskap. Började dagen med Tyska 1, inte så pigg på det då jag bara vart på 4 lektioner det här skolåret. Men eftersom att det är dags att ta tag i mitt liv, så tar jag tag i skolan samtidigt. Efter tyskan va det svenska - fick skriva en del av högskoleprovet som var helknasigt. Ska nog satsa på höga betyg i stället. Skulle ärligt talat aldrig klara av högskoleprovets 2.0. Cred till er som dock klarar av det, bra kämpat.
Har matte diagnos-test kvar idag och just nu sitter ajg bara och pluggar lite på samhällen.
Efter skolan blir det till att åka till Kista och kirra jobb.
Skriver några rader om det i kväll.

Peac out ..v,

Chokladbollar



Livet är nog värt att leva igen.

Jag skulle kunna jämföra processen som jag gått igenom med chokladbollar.
Först har man en massa ingredienser - känslor/ tankar, som man blandar ihop och får en riktig röra i huvudet.
När allt är så mixat det bara går så är det dags att ta upp en liten klump och rulla en boll utav det. Det är som när man äntligen lyckats fånga in en flygande tanke och samlat ihop det som har med den att göra i en hög.
När man fått en fin boll så är det dags att rulla den i cocos eller pärlsocker. Samma som att man löst upp en tanke utav många och lyckas tänka på en sak i taget.

Efter att du format och garnerat alla chokladbollar så är det dags att lägga upp dem vackert på ett fat eller liknande. Det är då man har avslutat sitt tänkande och kan leva vidare. Då alla problem till slut är lösta.

Mina tankar är på gång. Jag kanske inte har lyckats sortera ut alla men i alla fall en hel del. Livet har äntligen lättat och det är dags att klättra upp igen :)

Peac out ..v,

Förlåt



Det finns alltid något intressant i varje ny dag som gryr.
Somnade runt 05.50 i morse och blev väckt omkring 10 - 11 av att mamma och syster sprang ut och in ur mitt rum, som galningar. Och FUCK vad jag hatar att inte få sova ut en enda gång. Min sömn är dömd till helvetet.

Satt ock pluggade en heeeel del innan jag träffade min efterlängtade bästa kompis, Erica. Först spenderade vi ca 20 minuter på att vänta på Kallhälls-bussen som aldrig vill vara i tid sedan åkte vi hem till hennes pappa och så fick jag träffa några av hennes släktingar. Jag hade det riktigt trevligt. Eftersom att jag har sagt till alla kompisar att ajg har pluggat idag så känner jag mig riktigt dum. Jag har pluggat mycket och vart på ytterst sämsta möjliga humör, på grund av allt och ingenting. Efter allt plugg träffade jag vänner - efterlängtat.

Hann med en liten sväng till stan på kvällen och fick skjuts hem efteråt . Tack för det. Har precis avslutat ett spel med kompisar och familj så nu sitter jag här och skriver av mig lite.
FÖRLÅT till er alla som blev utsatta för mitt dåliga betéende idag. 

Ytterligare så vill jag bara skänka en tanke till farfar som lämnade mig för 3 månader sedan idag, har mått dåligt över det. Visst har jag vart glad och skrattat även idag, hur tungt det än har känts, fast innerst inne vet jag att jag lidit enormt över det just för att jag har gjort folk ledsna idag. Jag har inte vart lika social och har absolut inte mått bra. Som jag tidigare har sagt - Jag kommer tillbaka en dag men inte idag.

Peac out ..v,