Bon Voyage

Då är det Torsdag 23/12 -2010.
Vilket även betyder att jag åker utomlands, första gången i mitt liv, om mindre än ett dygn. Runt 04-tiden inatt kommer taxin och hämtar upp oss så vi kan åka till arlanda.
Väskorna är färdigpackade och jag har säkert med mig alldeles för lite kläder.


Ska snart bege mig hem till mamma och pappa för att fira jul så att tiden går snabbare. Just nu smyger klockan fram sekund för sekund. Hittils har jag packat, bråkat med katten och spelat en massa spel för att få klockan att gå men det hjälps inte.
Kattjäveln fattar att det är något på gång, men än vet han inte att han ska få bo hos mamma och pappa samt dela hus med deras fula katt. Yoyo har vart aggressiv hela dagen och försökt attackera mig ifrån fönsterbrädan... Efter en stund blev han snäll och satt och posade lite och svängde med svansen i takt med min musik, innan han blev arg igen och började bita mig. Så kan det gå när man har katt.


Om jag inte hinner blogga något mer idag så får jag önska er alla en
GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!!!


Så får ni läsa mer när jag är tillbaka =)




Trött



Igår var det julavslutning på skolan. Jag dygnade så kan lova att jag var trött. Var vaken i lite mer än 30 timmar. När jag kom hem vid halv 5 på eftermiddagen igår så satte jag på en film och somnade sa 40 min senare. Blev tydligen väckt 2 ggr av Kari som sa att det var middag... Har inget minne av det, fick höra att hon tyckte att jag var otrevlig som inte kom och åt med de andra.


Sov till kl 11.00 idag och har vart trött hela dagen för att jag sovit för mkt. Skulle börjat packa väskan till Egypten men det har jag inte orkat så får göra det i morgon, hoppas jag inte glömmer något. Efter att jag packat i morgon ska jag åka hem till mina föräldrar och spela bingolotto, vilket vi gör varje uppesittarkväll. Efter det kör pappa hem oss så vi kan packa det vi glömt och sedan åka iväg till Arlanda... ska vara där kl 05.00, planet avgår 07.00.


Ska försöka slänga in ett inlägg i morgon innan jag ger mig av till päronen.


Föräldrar alltså

Igår blev det jobb och sen film. Kollade på Skönheten och Odjuret, den är ju riktigt läskig :O inte konstigt att jag var rädd när jag var liten. Kunde knappt somna efter.


Idag tog jag en ledig dag, bestämde mig för att skriva provet efter lovet och då hade jag inga lektioner. Så idag har jag tvättat kläder för att kunna lämna tillbaka arbetskläderna till McDonald's, fick skjuts dit av pappa eftersom jag ändå skulle hem till han och mamma för att klä julgranen och hämta resväskor.
Mamma lyfte inte ett finger för att hjälpa till, vilket ju inte var så konstigt eftersom hon var full. Hatar att vara där när hon har druckit, blir bara en massa tjaffs. Vissa perioder kan hon i alla fall hålla sig ifrån alkoholen i några dagar, andra perioder dricker hon varje dag... typ som nu.


Nu är hon inne i en period då hon dricker varje dag. Kan bero på att hon haft en massa pengar till dryck då mormor förde över pengar till min julklapp... Enligt mamma "drogs de pengarna av ifrån banken" vilket inte alls stämmer.
Pappa hade gömt en flaska vodka i frysen för att inte mamma skulle dricka upp den och då han inte vågade ha den hemma ifall mamma skulle hitta den så gav han den till mig. Jag håller den i alla fall i tryggt förvar. 


Det är lite lustigt. Pappa har aldrig uppmuntrat mig till att dricka. Han har vänligen bett mig att inte dricka sprit innan jag fyllt 20, så ger han mig en flaska vodka... Jag vet att det inte var för att uppmuntra mig till att dricka men det är ändå lite motsägelsefullt. Äh men den tackar jag för. Den får stå och lysa i min samling tills jag är på väg ut i partysvängen nästa gång. Jag är ju inte precis någon smygalkoholist som sitter ensam inne på mitt rum och huttar.


Sämsta kvällen på länge

Blev ingen vidare utekväll igår. Folket levde verkligen upp till namnet på krogen, EGO.
Enormt dryga människor som enbart tänkte på sig själva. Jag fick stå i toalettkön i 30 min för att folk antingen trängde sig före eller hade sex på toaletterna.
Tappade orken till att vara trevlig så till slut hade jag lust att slå ner varenda människa. Det kändes som det ända rätta.
Fick tvinga Angelica därifrån vid 02.15 för då orkade jag inte med människorna längre. Vi åkte till Centralen och satte oss på donken istället.


Har precis ätit lunch. Ska åka till jobbet med bussen som går 15.52, sista arbetspasset för den här månaden. Får ringa efter nyår och fråga efter nya pass.
I morgon är jag ledig ifrån skolan, riktigt skönt. Ska försöka städa mitt rum och tvätta kläder så man har något att ha på sig i Egypten. På Tisdag är det julavslutning.


Ego ikväll

Nu har jag bloggat dåligt igen.
Sov hos mamma från i torsdags till igår för att jag skulle på möte med min soc-tant. Stannade kvar i Jakobsberg en stund för att shoppa och efter det var jag för trött för att åka hem så jag åkte till henne istället.


I går åkte jag från mamma till skolan, gick på lektionerna och var så nervös att jag mådde illa över ett prov jag skulle skriva på eftermiddagen. Sista provet i rättsordning. Skrev jag MVG så blir det även det i slutbetyg. Känns som att jag klantade mig totalt, fast så kändes det när jag skrev MVG-provet i straff & processrätt med. Skulle bli överlycklig om jag lyckades.
Efter skolan åkte jag med Jennie hem till henne och gav henne massage och efter en stund åkte jag till jobbet. Roligare än så hade jag inte. När jag kom hem på kvällen försvann alla mina MSNkontakter när jag skulle uppdatera mitt virusskydd så fick sätta mig och leta fram alla igen vilket tog timmar... Ville bara rädda en speciell kontakt och jag lyckades, plus alla de andra 1.000.000. kontakter jag haft på min MSN förut.


Men idag är en ny dag! Ska skutta in i duschen om ett par minuter och efter det kolla när jag behöver åka till jobbet. När jag jobbat klart måsta jag skynda mig hem för att sminka mig och byta om så jag kan åka tillbaka till stan och fira Angelica, som fyller år nästa vecka :D Då ses vi alla på EGO ikväll.


Dagens + rättning

Så kom då dagen då jag äntligen sade upp mig ifrån McDonald's.
Detta ska jag fira genom att gå ut på krogen med Angelica på Lördag. Fick även en överraskning i form av slutlön, som kommer i Januari - glädjande. 
I Januari firas det ytterligare då jag bockar av ännu ett jobbigt kapitel i mitt liv och förevigar det med texten "Ensam Är Stark". Ni såg rätt. Jag har bokat tid hos en tatuerare nu, med hjälp av en kompis. Det luriga är bara att de vill ha förskottsbetalning för att vara säkra på att jag kommer dit den tiden. 14/1 -11 ligger jag under nålen igen. Jag längtar verkligen! Tror dock att jag har glömt hur det kändes för jag vet att det gjorde otroligt ont men jag kommer inte ihåg själva smärtan. Vi får väll se hur ont den här gör smo kommer ta upp större delen av nacken/axlarna eller hur man nu ska deffinera partiet mellan axlarna men under nacken...





Fast jag har fått bekräftat nu att "De" ska bort. För det heter Sola È Forte.


Tar tag i saker och ting

Nu är det skärpning på hög nivå som gäller om ni ska vilja läsa min blogg känner jag.
Har blivit dålig på att uppdatera. Ska försöka skriva så mycket jag kan innan jag åker till Egypten.


Idag har jag inte gjort någonting speciellt. Var i skolan hela dagen, pratade med en lärare angående mitt Svenska A betyg, skulle ju gjort prövningen i somras men den gav jag upp eftersom jag inte fattade de sista uppgifterna. Tänkte då läsa kursen under mitt 4:e år, så fick jag veta på utvecklingssamtalet att det var omöjligt eftersom kursen tas bort till nästa höst. I alla fall pratade jag med läraren och bad om att få göra de sista uppgifterna på obestämd tid (så länge de e klara innan studenten). Det gick hon med på och jag lovade då henne en debattartikel till efter jul. - riktigt skönt att veta det.


Efter skolan tog jag tag i ytterligare ett problem som suttit som en klump i magen. Nämligen jobb! Jag ringde min chef och frågade när han jobbade nästa gång, fick veta att det var i morgon. Då sa jag "Jag har tänkt på det här länge och jag tror att det är dags för mig att säga upp mig". Ska åka dit i morgon och skriva på uppsägningsavtal, så hoppas jag att han är resonabel så jag slipper jobba i helgen, känns fjantigt med en lön på 500-600 kr.


På kvällen träffade jag Angelica en sväng för att åka ner till ICA och köpa cigg och choklad. Var skönt att träffa en vän som får en att tänka på annat. Fick även ett oväntat samtal nyligen, från en gammal vän jag inte träffat på 1-2 år. Det var trevligt.


Tror jag ska skriva klart uppgiften i Projektarbete nu så jag slipper få en utskällning i mrogon för att den inte är gjord. Sen blir det film.


Inge vidare

Förkyldningen vägrar släppa.
Somnade kl halv 8 i morse, kunde inte sova på hela natten. Lyckades ta mig till jobbet och härda ut där och nu ligger jag hemma i sängen med förkyldningshuvudvärk. Gör ont i hela huvudet.


Blir tidig uppstigning i morgon eftersom man ska vara med på luciaföreställningen. Ska vara i skolan kl 7 så jag måste gå upp senast halv 6, det var länge sen kan jag säga. Kommer gå trögt


1/3 check


Då var kameran kirrad. Bara hårddisken och ljudkortet som fattas nu men de sakerna kommer jag också få. Har tjatat lite och det funkar faktiskt i min familj.


Kom hem för nån timme sedan, fick dricka nån häxbryggd mot Kolera så fort jag klev innanför dörren. Så nu är jag vaccinerad inför Egyptenresan, åker ju om 12 dagar. Snart dags att börja packa väskan då.
Drycken var i alla fall ingen höjdare, höll för näsan och drog en "drick som om det vore vatten", fick sedan veta att Felicia nästan spytt när hon druckit den. Hade jag nog gjort om jag känt smaken.


Snart är det läggdags, sova ut i morgon så förkylningen lägger sig (man kan ju hoppas iaf).


I år blir det bara hårda paket



2 av de saker jag önskat mig i julklapp kommer jag att få. Då är det bara en önskning kvar. Om jultomten är en ande ur en flaska så borde jag få den saken också med tanke på att man brukar få 3 önskningar. De saker jag till 100% säkerhet ska få är digitalkameran och den externa hårddisken. Sitter just nu och bråkar med mamma om att jag vill ha ljudkortet (till höger) också. Eftersom min födelsedagspresent blev en flopp utan ett externt ljudkort så är det ju nödvändigt anser jag!


För mig funkar det att vara envis, så tjatar jag bara lite till så kommer jag att få den. Kalla mig bortskämd om ni vill, jag vet redan att jag är det och det är ju inte mitt fel att jag alltid fått vad jag vill ha.


Sjukling

Vaknade upp sjukare i morse, hostade och hade ont i hela nacken valde att sova en timme till för att avvakta och se ifall jag kunde åka till skolan eller inte. Vaknade då en timme senare med förkyldningshuvudvärk, ännu ondare i nacken och samma äckliga hosta. Ringde och sjukanmälde mig och när jag sedan skulle försöka sova igen fick jag ont i magen.


Det är hemskt hur allting kommer på samma gång.
Ska försöka vila lite till nu.


!"#¤¤%%#"!!

Åh vad frustrerande det är när man inte kan kolla sitt jobbschema inför helgen på grund av att de inte satt på databasen för det :S Skithemsida! Jag vill kunna skriva in i kalendern hur jag jobbar så jag håller koll på tiderna. Rutin kallas det. Jobbigt ifall jag kommer för sent överallt.


Ny tatuering

Ligger hemma i feber och mår sunkigt.
Men det gav mig tid till att slipa på idén till nästa tatuering som genom en utmaning ska gaddas in i nacken på mig någon gång i Januari.




Ensam Är Stark

Den blir kanske något större måste ju mäta ut o se vad som ser bra ut. Då vet ni vad ni har att vänta på till Januari.


Mammas tröga dator


Bild från sommaren 09


Bloggar från mammas tröga dator. Tar ca 20 minuter att starta den och sen får man vänta hur länge som hellst på att komma in på internet o.s.v.
Vaknade vid 13-tiden sen dess har jag kollat på film, badat och bara latat mig.


Snart kommer mamma hem ifrån var hon nu har vart hela dagen så ska vi baka lussebullar. Jag har ju inte ätit någon sån ännu. Efter baket får vi se vad som händer. Ska plugga ikväll i alla fall, har jag kommit fram till. Har ju prov den här veckan.

I'm bringing it back

Oj, här har man vart dålig på att uppdatera ser jag! Fick ett besked i Fredags och har efter det haft begränsad tillgång till dator.


Fredagens casting gick väll sådär. Fick gå in på gruppintervju där vi blev filmade medans vi presenterade oss själva. Efter det fick vi göra ett expriment, vi skulle göra en övning inför programmet där man en och en gick med en ögonbindel in i ett mörkt rum och fick stoppa handen i en låda och känna efter vad som fanns där i. Det var något av det värsta jag någonsin gjort. Det var hur mycket olika saker som hellst där i och i mitten någonting som rörde sig. Riktigt obehagligt. Men får man vara emd i programmet kan man nog förvänta sig värre föremål skulle jag tro.


Vad händer idag då? Eftersom jag kom och skrev provet tidigare idag och fick veta att nästa lektion var inställd så ska jag åka hem till mamma och dega där om en stund, ska bara få tag i henne först. Ska sova där inatt så har ingen aning om vad jag ska hitta på.