Avskrivning



Kände att jag behöver skriva av mig själv lite också.

Nashwan lämnade mig i Juli. Vi slutade att smsa och jag gav upp hoppet. Sen träffades vi för en månad sen, hemma hos hans kusin. Då satt han och snackade skit om mig med sin kusin framför ansiktet på mig. Jag förstod lite utav det som sades. Jag hade med mig min klasskompis som också pratar arabiska, och hon förstod allt, vilket hon berättade för mig efter. Sen pratade de 2 i telefon med varandra i över en timme där han förklarade varför han inte kunde vara tillsammans med mig. Jag accepterade det och vi bröt hontakten (helt trodde jag).

Så igår, en månad efter, skickar han ett sms och skriver att han vill att vi ska bli tillsammans igen. Jag blev helt chockad. Dels för att han sagt att han inte vill ha tjej, han får inte för sin familj, han är för upptagen och för att han sagt att jag inte är en bra tjej.

Den killen vet verkligen hur man ska förvirra en på riktigt. Ärligt talat har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag vill absolut inte bli sårad igen. Fast jag tror mest att han bara behöver prata ut. Han kan ju få prata och tänka efter ett tag så får jag mer tid på mig att tänka ut hur jag ska agera.

Just nu har jag ganska mycket på gång. Har väldigt lite tid för killar. De som får min uppmärksamhet just nu, ska skatta sig lyckliga. Ni är ytterst få.
Love ya'

Peace out
..v,


Min syster - Artist?

    
                            Bild på Felicia hösten -08

Glömde skriva igår att min lillasyster Felicia träffade sin gamla mattelärare. Han är sångare i bandet The street fighting men. Felicia spelade elgitarr och sjöng på skolavslutningen i 9:an, det tyckte läraren var bra. Han har en egen inspelningsstudio och efter avslutningen sa han att om hon skrev en egen låt och text så kunde hon få spela in den i studion.
Så hon skrev en egen låt -både text och musik (med hjälp av en kompis). Hon har övat och förbättrat den hela sommaren och igår när hon såg honom, blev hon överlycklig och var såklart tvungen att säga till honom att hon skrivit en låt.
Allting slutade med att Felicia fick hans nummer och godkännande till att spela in den när hon vill, förutsatt att han har tid. Hon skulle höra av sig när hon slipat färdigt på den och allting verkar funka bra.

Vem vet, det kanske blir ett genombrott som artist för min syster, istället för radiopratare.
GRATTIS SYSTER <3

Peace out ..v,

 


En shoppaholics bekännelse


Bild från i somras

Idag var det skola och massa smsande.

Började morgonen med att åka i syrrans skoltaxi till Märsta. Fick självklart sitta i framsätet bredvid en stinkande äckelgubbe. Hela bilen stinker cigaretter och urin. Otrevligt värre.
Sen var det tåg till Solna och buss till skolan. Började med Tyska. Vi satt en hel lektion med att översätta en text från tyska till svenska sen tillbaka till tyska - muntligt. Och sedan räkna och stava alla siffror från 0-20. En aning tjatidt så jag har läst tyska steg 1  i 3 år och redan kan alla grunder.

Efteråt var det Engelska redovisningar. Det innebar håltimme för min del^^

Sen svenska - film; stolthet & fördom

Naturkunskap= INSTÄLLD! vi skulle ha haft ett prov i det på onsdag men det blev också inställt pga att läraren är sjuk. Prov uppfluyttat på obestämd tid.

Då åkte jag till jakobsberg och mötte upp syster min. Så drog vi ut på shoppingrunda.
Jag köpte:
1 t-shirt från gina tricot 49.50:-
3 par örhängen från glitter 44.50:-
2 hårklämmor från glitter -
2 näspiercingar från glitter 50:-
Dream mousse foundation fr H&m 135:-
Tops fr H&m 19.50:-
3 par string från Lindex 100:-

Det fick jag för 400:- tror att jag har glömt något, vet inte vad.

Sen hade jag möte med soc. Vi tog en fika på Waynes' coffe
Blev en Schailatté och Devils cake
Muuuuums

Efter det fick vi skjuts hem

nu pratar jag med Simon i telefon

Peace out
..v,


Tidsfördriv



Bortskämd som jag är fick jag 500 av mormor idag för att köpa kläder till mig själv då jag har brist på användbara linnen, tunikor och tröjor.

Tips på vart man kan köpa detta billigt?

Sitter o skriver ett musikprojekt om Rihanna. Astråkigt men måste göras.

För övrigt är jag fortfarande hemma hos mormor, vill bara åka hem för ingenting går som det ska. Mamma och mormor sitter bara o bråkar med mig om att vi ska flytta hem o jag vill bara börja gråta för att jag inte har någon som hellst lust att ta disskusionen igen. Vi kommer aldrig längre än till att mormor börjar gråta. Så det är ett totalt meningslöst samtalsämne.
Vill hem och plugga No - så känner jag just nu o jag hatar No.

Har laddat ner lite musik till datorn så man slipper lyssna på exempellåtarna. Så nu spelas pittbull och akon för fullt.

Peace out
..v,


Uppdaterar



Jag tänkte lägga upp bilder på mina inköp nu, men ginatricots hemsida är ganska snabba på att rensa ur äldre artiklar för att få in nya. Så ni får tyvärr vänta innan ni får se mina inköp.
Jag har ingen lust att sitta och googla i en timma för att hitta något, när jag lika gärna kan fota senare och lägga in.

Pratade med Nasho på msn för en stund sen, bara för att irritera honom. Men han blev inte irriterad. Istället bestämde han att jag ska sova hos han från fredag till lördag :S Men det vet jag inte om jag har lust med. Okej jag vill men det är bara för att jag får närmare till jobbet på lördagen då jag börjar ca 13.30 och bussen från knivsta bara går varannan timme på helger. Så jag kmr få gå upp jätte tidigt för att fixa mig i såfall.

En positiv sak är i alla fall att jag förmodligen flyttar om 3 veckor :D Då slipper jag gå upp halv 6 på mornarna. Jippie.

Nu ska jag gå och se på The love guru som jag köpte för 49 kr idag :)

Peace out
..v,


Shopping


Jag fick min dator idag :D
En eMachines notebook. Den är svart med en mönstrad framsida, har 4GB skärmminne och 320GB på hårddisken.

Jag var beredd på att få en mini-Pc men blev så mkt gladare nu när jag fick den här i födelsedagspresent. Den ska även få en uppgradering till windows 7 om en månad (helt gratis) :D

Förutom datorn köpte jag microsoft office-paket som går att installera på 3 datorer samt filmen  Love Guru. Så ikväll blir det Bastu och filmkväll :)

Efter Mediamarkt åkte vi till valbo köpcentrum  för att kolla lite. Där köpte jag ett par svarta jeansleggings för 199:- ett svart linne (som Jennie kmr döda mig för) 129:- och  ett pat tights för 79:-
Bilder kommer upp senare :P

Får mer pangar på måndag o då ska jag köpa nya SOLO och en ny foundation :)

Peace out
..v,


Less



Hemma hos mamma för att åka vidare till Gävle senare. Det här kmr verkligen inte att bli en bra helg. Mamma har ju lovat mig 1000 spänn att handla för, men vad hander? direkt när man kommer hem innanför dörren så börjar vi bråka om det. För då har hon självklart inga pengar. Så då menar hon att jag ska köpa det jag behöver för mitt studiebidrag (som hon får in på sitt konto och vägrar ge mig) Och jag blir bara så äckligt jävla irriterad på att hon ljuger för mig varje gång vi pratar. Hon ljuger om precis allt.

Jag överdriver inte när jag säger att det ska bli jävligt skönt att slippa henne i framtiden- för jag vill inte ha mer med henne att göra

Peace out
..v,


Waste of time



Idag fixade jag mig (jättefint - enligt mig själv) för att åka till stan och träffa en kille :)
Den där killen som jag hade bestämt med igår att träffa. Fast tyvärr så hörde han inte av sig på hela dagen, så allting slutade med att jag åkte till Jakobsberg för att träffa en annan. Och den andra kunde tydligen heller inte träffas när jag väl kom till jakobsberg.
Då väntade jag på Jennie i stället, för hon kunde träffa mig :) Träffade henne och Alex på stationen i ca 15 minuter sen åkte dom med tåget och jag tog bussen hem till mamma för att hämta min jacka och lite örhängen.



Så nu är jag redo för höstkylan som kommer smygande. Kanske är lite tidigt att börja använda vinterjacka. Men inte för mig. Det är nämligen iskallt när jag åker till skolan på mornarna. Så ett plus till att mina vinterjackor inte blivit stulna (då min skidjacka blivit det - thanks to mom).

Sitter just nu och väntar på att jag ska kila ner till bussen så jag kan åka hem igen. En helt värdelös dag - då jag kunnat sitta hemma och plugga no i stället.

Peace out
..v,


No life

Har ingenting att skriva och ingenting att göra... Roligt liv. Borde sitta o plugga lite på No och psykologi men får ta det i morgon.
Skulle ha åkt till sthlm idag, men fick bli till att stanna hemma. Bara en massa strul med de man skulle träffa så det blev inget av det.
Kanske hinner dra in i morgon om jag orkar. Då blir det till att lägga fram kläder, duscha och platta håret i kväll, så fixar jag mig på bussen i morgon. (då jag bör åka 10.23- o är morgontrött)

Ett minus som jag tror kan vara bidragande till min lathet idag är nog no ciggarettes...

Peace out
..v,

Handikappad



Då går man på kryckor nu efter helgen. Åkte hem till mamma i lördags efter att ha träffat exet. Morsan ville att vi skulle åka o kolla foten, vilket vi gjorde. Allt jag fick var ett par kryckor och "sök upp vårdcentralen för röntken på måndag". Vct i knivsta tyckte att det var onödigt att komma så idag ska jag röntka i Jakobsberg när jag endå är där.

Halta lugnt

Peace out
..v,


Början till ett slut?

Håller på och skriver en eventuell dikt... Kommer bara inte på rätt ord att använda någonstans.
Än så länge ser den ut så här:

A soule full of sorrow,
four eyes drowned in tears.
Two hearts into pieces,
When their future dissappears.
Their lifes are unknown,
the fire of their love - outblown
WHen loe appears gone - what's left of us then?

There's a hole deep down in our souls,
our hopes left in fait.
Flewn up to God to tell him give us some rest.
On seperate ways we shall go - go to find our destenys
......

Blir bara förvirrad av texten själv, kommer inte på en fortsättning eller en början. Har liksom fastnat på mitten.
Ni får se resultatet när jag har kommit på resten (om jag nu gör det)

Peace out
..v,

Snus-Mats



Hade psykologilektion efter lunchen. På rasten kände jag ett nikotin begär som bara skrek innom mig. Så sa Mats (våran lärare) att vi bara fick 5 minuter rast, vilket är lite för kort för att hinna springa ut, röka och springa upp igen. Så jag bad om en "hinna-röka-rast" som han nekade mig, så sa han "om du är riktigt sugen så kan du få en snus om du vill", varpå jag sprang ner för trapporna och rökte en halv cigg :P

Usch för snus.

Sitter kvar i skolan nu efter matten, fick order om att inte åka hem. De jag bor hos skulle hämta upp mig i helenelund på okänd tid. Kan ju ta hundra år.

Peace out
..v,


Polkagriskoks



Sitter i datasalen på skolan och känner att jag bör dela med mig utav en händelse på lunchen.
Min bästa vän,
Jennie, och jag satt vid ett bord. Hon åt och jag drack apelsin juice. Innan hade jag lånat pengar av henne till ett paket cigg för att jag inte orkade gå till mitt skåp o hämta. Så hon skulle ge mig 60 kr så skulle hon få 100 tillbaka. Så ger hon mig 60 kr i 20-lappar då jag plötsligt säger att det absolut inte ser misstänksamt ut att hon ger mig pengar i matsalen. Jennie hakar på o kommer på att vi skulle ha något som symboliserar knark. Då plockar jag upp 2 polkagrisar ur fickan och tillsammans sitter vi där och ser jätte skyldiga ut (med mening) medadans vi tillsammans mosar polkagrisarna med en sked.

POLKAGRISKOKS helt enkelt. Så lät vi skeden ligga kvar på bordet medans vi skrattande gick därifrån.

Försökte senare sälja in idén till min juridiklärare, men hon blev ganska chockad över mitt förslag. Ingen sucse där inte.  Tänk att snorta polkagrisar. ;/ Eller va fan skulle man tänka det för?
Det hade ju funkat bättre med vanligt salt.

Nu ska jag kika runt lite, kanske hinner med ännu ett inlägg om något senare :)

Men tills dess......

Peace out
..v,


Ska-ha



Har hittat min Kappa
:o Har letat i 1 år efter en speciell typ av kappa. Vill ha en liknande som mamma har, inte för lång och inte för kort. Hade en rosa längre kappa förut, slängde tyvärr den till någon klädorganisation för bättre behövande. Hoppas den kom till användning eftersom jag ville ha tillbaka den, när jag väl donerat den.

Den här svarta kappan från
Vila Clothes hittade jag på www.nelly.com och kostar 1299kr .
Kappan är gjort i ull och polyester och har både knappar och dragkedja.
Ett stort ska-ha.

Nästa ska-ha är ett par nya ankelboots (så kallade booties).


Hittade ett par -to die for. 10 cm klackar i skinn från designern
Colin Stuart. Finns att köpa på Victoria's Secret för  $89, ca 700kr om vi räknar på att $ = 8 kr.

När jag endå är i farten tänkte jag shoppa ett par nya oversized sunglasses, då någon råkade trampa sönder mina förra sommaren och ersatte dem med shutters. Så varför inte köpa ett par två-tonade butterflies?

Dessa butterfly solglasögon, á la
 Paris Hilton, finns på Topshop och kostar £15.00 ca 150kr.
Inte för att jag över huvud taget gillar Paris, fast i bland har hon bra smak för acessoarer.


Peace out
..v,