Svar på tal

Anonym om 2/7 delmål avklarade:
Hur kan du räkna från där du vägde som mest? Du måste väll endå Räkna från hur mycket du vägde precis innan operationen?


Ja, hur tror du  själv att jag kan räkna från maxvikten? 
Det är la inte så svårt jag låg ju på min maxvikt när jag började med dieten som skulle utföras innan operationen. Med det menas att jag räknar varenda Kg jag gått ner från första dagen på dieten tills nu. När jag började dieten vägde jag 112Kg och det är därifrån jag räknar helt enkelt, är inte det mitt val kanske? Danderyd räknar lika dant på mina återkontroller ;)


FYI så väger jag numera 89Kg och har fått delmål 3 avklarat. Dessutom skrev jag i det tidigare inlägg att mitt största mål med allt var att komma i mina skidbyxor igen. Guess what? Dem sitter som en smäck sedan 2 veckor tillbaka.


Hoppas du förstår nu :)


Vad jag egentligen kom in för att skriva idag var att jag haft en sjukt stressig vecka efter ett smärre misstag jag och en vän gjorde i Måndags Kväll. Jag vill inte riktigt avslöja allt än men detta "misstag" kunde få mig bostadslös och i & med det har jag vart tvungen att ringa runt till alla mina kontakter på alla enheter och förklara mig, be om hjälp och ursäkt. Klantigt minst sagt men jag tror nog det kommer vara värt det ändå ;)


Släpper hemlisen på Lördag så jag hoppas ni är riktigt nyfikna nu!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var ingen negativ fråga utan bara mest intresserad så du behöver inte svara så drygt. Jag kommer liksom aldrig behöva göra en sådan operation och eftersom att du skriver om det så har man väll rätt att fråga?

Svar: Ja absolut, det är klart du får fråga och det var verkligen inte meningen att vara dryg. Men drygt formulerade frågor får dryga svar ;)
Mathilda Morén

2012-06-21 @ 23:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback