Från världens bästa helg till världens värsta vecka

 
Var iväg och bowlade med Mr X o hans vän i fredags, första gången vi faktiskt gör någonting tillsammans. Var riktigt roligt tycker jag. Hade varit taggad på bowling hela dagen men inga av minna vänner kände lika dant så hade tur som fick en förfrågan på annat håll.
 
Lördagen spenderades sovandes fram till 14-tiden (trött chey) därefter agerade jag diskmaskin innan det var dags att röra sig till stan för att fika med bästa Cissi & Angelica. Long time no seeing. Superskoj att träffa pinglorna igen och skvallra om allt som händer i våra liv. Tog en omvöäg flörbi Vällingby hem för att få ut mer tid med dem, sedan buss därifrån hem till Jakobsberg. Mötte upp Mr X igen och åkte hem till moi för att sova.
 
Vaknade vid 8 för att piggna till innan de var dag att åka till jobbet. Fick en timme på mig att bara tänka och reflektera, riktigt skönt faktiskt. Det här borde egentligen gå under kategorin dusch-filosofi men då jag inte kom på detta i duschen får jag skriva det här; Killar är som en möbel - fyller inte särskillt många funktioner men matchar inredningen... Passar rätt bra in på Mr X också eftersom han egentligen inte duger till mycket men skulle fattas i mitt liv om jag inte hade med honom på ett hörn. Bistert att tänka så egentligen men jag får vara nöjd över det lilla jag har med honom. Gör bara ont att erkänna att jag älskar honom så fruktansvärt för det får jag ju inte tillbaka.
 
Åkte till jobbet fast hade hellre legat kvar i sängen och gosat. Fick en glad överraskning efter en timme, "nya" arbetsuppgifter. Egentligen exakt samma sak som innan fast med mer ansvar och mer att göra känns det som. Både kul och jobbigt på samma gång. Det är roligt att hårt arbete uppmärksammas och på ett eller annat sätt belönas.
 
Fick nytt schema för månaden också... Så vi kan ju säga "hej då" på en gång, nä skämt å sido. Lär ju hinna dö innan månaden är över, massa 9-timmars pass och 6-dagars arbetsveckor. På något sätt står jag väl förhoppningsvis ut. Ska ställa mig och göra matlådor för resten av veckan nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback