Outfitbilder

Jag lovade er ett inlägg om Turkiet och det kommer på söndag eller efter helgen. Tills dess får ni 4 "outfitbilder" att kika på.

Provjobba

Jag ska provjobba i morgon och som vanligt har man ingenting att ha på sig... Köpte en skinnjacka idag och tänkte "jeans, converse, skinnjackan..." vad ska jag ha under jackan?! Ingenting känns tillräckligt fint samtidigt som det är slappt och coolt. Det blir säkert jättebra i morgon men jag vill kunna planera nu vad jag ska ha på mig.

gammal bild


turkieeeeeeeet

Turkiet äger! Har hittat gratis wifi så här får ni en liten uppdatering om vad vi gjort...

Vi började resan med att ta en genväg till hotellet, efter att ha "storhandlat"... Efter 2 timmar var vi fortfarande inte framme. Vi har legat på stranden nästan varje dag; solat & badat hur mycket som hellst. Vart på hamam 2 gånger (turkiskt bad). Igår var vi ute på en båt hela dagen... En så kallad lazy day out. Stannade till på ca 5 ställen o nådde, åt mat och kollade på omgivningen. Har blivit en hel del turer till grannstaden icmeler för att söka, bada och dricka lite alkoholhaltiga drycker på "no name bar" där vi känner hela teamet.

Blivit lite dans på bardisker, bodyshots, gruppdanser och några tequila för mycket... I morgon blir det en lugn dag vid poolen och lördagen bjuder på ett förevigande av resan!!! Ett måste!!!

De här 2 veckorna har varit galna, underbara, kärleksfulla och turbulenta... Lagat mat hemma i vår lägenhet nästan varje dag men jag längtar efter en stor köttbit! Blivit för mycket mackaroner, potatis och ägg, väldigt provisoriskt. Majonäs är för övrigt jävligt gott till potatis av alla sorter xD jag har lärt mig tillräckligt mycket turkiska för att klara mig någorlunda bra här.

Bilder kommer på söndag eller måndag! Puss