Over-all

Jobbat och slitit från 11.00-18.00 idag då.

Gick faktiskt väldigt bra nu när jag börjar komma in i automatiken lite mer. Blir också roligare då.
Pratat med Fredrik i 4 timmar i telefon efteråt - ruwligt värre. Nu sitter jag här och efterlyser min engelskabok som är ute och slirar någonstans, har läxa till i morgon och kan inte hitta den någon stans - blir otroligt ledsen, den bara svek mig.

I morgon blir det skola kl 8 - tyska, har typ 300 glosor som vi ska ha förhör på, eller nja, inte direkt 300 men runt 30 st. var hemma sjuk i onsdags och torsdags och ledig i fredags så har inte haft boken hemma. Ser mörkt ut inför den här veckan. Efter skolan blir det antingen träna eller träffa Fredrik. Det mest sannorlika är nog träningen faktiskt. Vidare hem och duscha, käka middag, plugga matte och döda mig själv för att fatta allt. Tyvärr kan typ inte en själ i det här huset matematik, så jag får lära mig själv. ( =( )

För övrigt har jag väll inte så mycket att säga mer än att det är lön 25/2 (vi går ju in i Februari i morgon) och studiebidrag 26/2. Det innebär att det blir massa cash att spendera på roligheter efter den här månaden *jaaaay*.

Peace out
..v,


Övernattning

Nu drar jag till min kusin och sover där inatt.

Slänger in ett inlägg när jag kommer hem i morgon efter jobbet

Peace out
..v,


when you say it


Baby Sinclair

Everytime you say it, it's like a knife stabs right into my heart. You take my breath away and when breathing, it's like breath in vacuum. My blood turns into ice and my face stiffens. All happiness disappears and what's left is just coldness. A shell wich's me, just that I'm missing in it. You make me almost speechless and almost everything I say is "mm". My eyes gets filled up with this salty liquid and sometimes it gets over the edge, down my cheeks. I can't say it hurts but neither can I say it doesn't, if I did, it would be the heaviest lie of them all. It would be more like a prolonged sting from a bee. It doesn't have to hurt like hell, but it hurts a littel for a long time... Altough, it actually hurts me inside, to be really honest.

Peace out
..v,


Chilla galet


Jag vill ha sommar nu.

Tjohej

Kom hem för ett tag sedan, jobbat hela dagen. Stressigt men roligt, måste dock höja tempot ännu mer. Nu sitter jag o väntar på middag - magen kurrar regält, har inte fått i mig något sedan jag satt på Waynes' Coffe och drack en ChaiLatte, fast det räknas ju knappast. Att jag inte käkat beror på att jag inte har rast när jag jobbar och vill direkt hem efteråt.

Ikväll blir det lugnt, middag om en stund (som jag sa) och sedan kanske slå på en film och ta det lugnt. Vill i säng tidigt ikväll igen. Ska upp ännu tidigare i morgon, idag blev det 08.44 då jag vaknade av mig själv men i morgon blir det runt 8. Måste se till att åka tidigare än vad som egentligen behövs på grund av SL's dåliga resurser. Jobbigt.

Peace out
..v,


Nattinatti

Nu ska jag gå och lägga mig.

Är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Jobbar hela helgen så en god natts sömn är vad jag behöver. Börjar 12.30 i morgon ska försöka ta mig upp runt 9 så man hinner få i sig en lagom frukost.

Peace out ..v,


My new BABY

 

Efter rättegången åkte jag och pappa hem till mamma för att äta Våffel-lunch. Smarrigt värre. När vi var klara fick pappa köra ut mig till Mediamarkt så jag kunde köpa mig en ny älskling. Ohyes you can buy yourself love. Gick in för att köpa en lila men kom ut med en orange. Min förklaring till det låter lite som Samanthas i Sex and the city (filmen) när hennes kille köper henne den ring, som hon själv ville köpa för att kunna se sig själv i. Om jag hade köpt den lila iPoden skulle jag ha sett Fredrik i den, för att det är hans favoritfärg. Jag vill se mig själv och därför fick det bli en munter, orange iPod till mig. Har faktiskt inte sett någon som har en sån.

Nu har jag suttit sedan kl 19 och laddat in låtar på den. Ett par hundra tror jag har fått flytta in. Är så glad att jag hade råd att köpa den, fast nu får jag leva fattigt i en månad, har liiiiite mer än 100 kr på kontot och lite mynt i plånboken. Och nej, det kommer jag inte klara mig på hela månaden.

Pece out
..v,


Lång dag


Baby Sinclair

Lärorik dag.

Rättegången gick bra, var en del konstiga anklagelser mot mig med utskrifter av ett tidigare blogginlägg som jag "skrivit". Ett inlägg som jag skrev tidigare då jag precis fått veta att jag skulle på rättegång för händelsen printades ut och förvrängdes av någon. Det var inte ens utprintat korrekt, inget datum, permalink, kommentarer, tid o.s.v stod med... Inte ens vad inlägget hette. När vi fick ta del av en varsin kopia blev jag så arg att jag kokade över hur någon ens kan ha mage att Kopiera min text och sedan klistra in i ett helt vanligt Word-dokument, utan att kopiera med tid och datum, och sedan SKRIVA OM texten för att sätta det emot mig. Är inte det förfalskad bevisning eller förfalskning av bevismaterial?

Så mycket kan jag inte att jag vågar påstå det, gjort är gjort från er sida men till nästa gång kan ni försöka verka trovärdiga när ni ska kopiera någons blogginlägg. Det triggade igång mig regält.

För övrigt tycker jag att allt gick bra. Skulle tolkas helt fel om jag skrev ett tack till vittnena.. men en eloge till er för att ni kunde bekräfta en del av sanningen.

Peace out
 ..v,


Seg

Nu ska jag gå och borsta tänderna.

Har suttit och laddat ner musik hela kvällen nu, är lite seg i huvudet.
Snackat på msn med Fredrik under tiden för att få lite tips om artister.

Nyss ett godnatt men inget lycka till.


Vet att ni alla önskar mig lycka till och håller tummarna för mig mellan kl 09.00 - 11.00

Peace out
..v,


Phail

Kom hem för 15 minuter sen.

 
På de minuterna har jag redan käkat middag, bytt kläder och lyssnat på musik. Här går det snabbt. Om en timme ska jag hoppa in i duschen så att jag hinner föna håret innan jag går och lägger mig.

När jag satt på tåget mot Jakobsberg stannade vi några extra minuter i Sundbyberg... Kollade ut genom fönstret och fick syn på en snubbe i vinröda brallor - vilken lirare tänkte jag och kolalr vidare på bruden han står bredvid. En blond tjej med lappade jeans, vit hoodtröja med färgglada prickar på och skinjacka. "Jaha så liraren har en brud" - tänkte jag när jag plötsligt inser att bruden är min lillasyster.
Hon är alltid extremt säker på att tågdörren skall hamna mitt framför henne, precis innan mitt tåg åkte hann jag se att hon stod och viftade lite med handen, som för att visa killpolaren vart dörren kommer att hamna. Och vilken miss hon gjorde, för de båda hamnade exakt mitt emellan 2 dörrar.

Smsade henne "Fail, ni hamnade precis emellan dörrarna", sen ringde jag upp för att förklara mig.

Ska leta ny musik på Limewire nu och bryta lite lagar.

Peace out
 ..v,


Torsdag 28/1

Nu ska jag iväg på ett möte i Jakobsberg.

Har fortfarande huvudvärk, därför har jag vart hemma idag igen. Men mötet är viktigt så dit måste jag.
Skriver nån rad när jag kommer hem sen.

Peace out
..v,


Skadestånd och skadeglädje


Baby Sinclair

Sun shines for me :D

Mitt biträde ringde och det ser väldigt ljust ut för mig just nu. Den som slog mig påstor att han/hon inte befann sig på den platsen den dagen medans de 3 vittnena i förhör har sagt att gärningsmannen faktiskt var där.

Bara de säger i rättegången att han/hon var där så blir denne fälld. Kommer bli lite skrattretande att det går upp till rättegång bara för att man inte vågar erkänna det man gjort. Och sedan se dig lida igenom vittnesmålen där  du blir busted.

Japp jag är skadeglad och i morgon kommer jag att sitta och hånlé dig rakt upp i ansiktet när du själv faller i dina lögner.

Fick veta att skadeståndet inte kan gå under 5000:- så någon gång det här året kommer jag att ha lite mer pengar än vanligt. Tyvärr kan det ta jättelång tid. Det kommer ta flera månader. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men kul kommer det bli i morgon.

Peace out
..v,


Livet är en väntanVäntar på att mitt målsägandebiträde ska ringa.

I morgon är det dags för mig att pröva min sanning i ännu en rättegång. Mitt målsägandebiträde skulle  ringa någon gång efter klockan 11.
Tänk vilket liv vi lever, alltid går vi runt och väntar på något. Vad skönt det skulle vara att inte vänta. Att helt och hållet bara vara och befinna sig i stunden.

Ni som säger att ni aldrig väntar - ni väntar visst! Det kan lika gärna vara på er nästkommande födelsedag eller på att tåget ska komma. Vi väntar alltid på någonting oavsett om vi vill det eller inte.

Peace out
..v,


One step at a timeVarför är det så svårt?

Jag har all tid i världen att vänta på en bra kille. Men så fort tiden överstiger 3 veckor får jag höra från alla håll och kanter att killen inte är värd mer än en månads väntan, att han bara är osäker om han låter mig vänta, att en kille som inte får känslor under en månad inte kommer få några känslor för en sen heller.

Men tänk om det verkligen finns en sån kille. En som får känslor efter 2,3,4 månader. Känslor som håller länge. Då vill jag inte kasta bort honom efter en ynka månad.

Det är klart att det inte finns några som hellst garantier för att en kille ens får känslor, men då får jag ha kul så länge det varar och dra lärdom av det. Jag har aldrig behövt vänta på någon förut så varför inte prova den här gången.

Ta den tid du behöver, men liksom jag ej kan förvänta mig någonting från dig så kan du heller inte förvänta dig något av mig.

Peace out
..v,


Just how I feel

Legat i soffan o kollat på Red Eye och Blackout för att slippa tänka på allt.

Mår verkligen inte bra som allt är just nu. Här kommer det som bidrar: Den kommande rättegången, kärlekens avkomma; osäkerheten, mina miljöombyten, mitt nya jag och slutligen Fredrik.

Blandar man ihop alla känslor som jag har, angående allt det här, i en enda röra så får man fram det tillstånd jag är i just nu. Det är inte lätt. Ingenting är lätt för mig just nu. Jag försöker göra alla till lags men glömmer bort mig själv. Eller är det kanske jag som är en egoist för att jag gör alla till lags för att själv få som jag vill?

Hur det än är så vill jag bara bort härifrån. Jag vill inte mer, jag orkar inte mer. Alla säger att de förstår hur jag känner men ni förstår ingenting.

Vet ni tillexempel hur det är att ha en morsa som är alkoholist samtidigt som man själv försöker allt man kan för att imponera på sig själv genom träning/skola/jobb w/e. Medans man gör detta måste man anpassa sig efter nya platser att bo på. Under tiden skall man
fighta OLYCKLIG KÄRLEK, kunna bevara vänskapsband, ta hand om sig själv, sortera alla känslor som detta för med sig och kunna hålla reda & separera alla tankar ifrån varandra.

Jag vet inte vad ni tycker. Men jag tycker att det är väldigt mycket på samma gång, så mycket som jag inte behöver.

Jag vill bara leva lycklig och glad, känna mig omtyckt och älskad.
Vara den jag är...

Peace out ..v,


Ensam - inte alltid stark


Bild redigerad av Felicia

Advokater är konstiga saker.

Ligger hemma sjuk idag för att jag faktiskt har en jättekonstig huvudvärk. Känns som om knivar sitter och hugger ner i huvudet och det gör riktigt ont. Haft det sedan 13.30-tiden igår.
Vaknade rätt tidigt av att
Fredrik smsade... och nu tjafsar vi om hurvida man ljuger eller inte för att man överdriver sin feber från 37.9 - 39.2 och faktiskt tänkte säga efteråt att den var lägre. Vet i alla fall nu att han tog illa upp så då tänker jag inte överdriva igen. Har riktiga humörsvägningar idag, känns skit - rent utsagt. Har fortfarande mens, vilket är jättekonstigt. I morgon har jag haft det i 2 veckor, aldrig hänt förut och jag käkar P-piller sedan 2½ år tillbaka. Någonting med min kropp är jättefel.

Nu har jag suttit i en timme och ringt målsägandebiträden och advokater hit och dit (eftersom att ingen har hört av sig till mig angånde fredag). Fick tag på någon vid city åklagarkammare som förklarade att de hade
GLÖMT att ansöka om ett biträde för mig. Det kändes så konstigt att ingen hört av sig tidigare och det bara är 2 dagar kvar nu. Nu kommer jag väll få någon random opåläst hippie som inte kan försvara mig. Nu börjar jag bli nervig inför rättegången. Tänk om det inte går som det ska.

Anledningen till att jag ville träffa Fredrik efteråt var för att kunna få känna
någon slags trygghet den dagen. Men nu verkar det inte som att jag får det. Så först ska jag åka dit, sitta i en rättegång där alla är emot mig och min historia, sedan åka hem ensam via samma komunikationer och linjer som de övriga motparterna i rättegången - kan leda till riktiga obekvämligheter. Efter det ska jag till Barkarby för att köpa iPod och sedan hem och känna mig ensam och övergiven fram till den dagen då deras domm kommer. Tycker inte att det är riktigt rättvist. Vill kunna känna att jag betyder något, att jag finns. Vill höra någon säga att allt går bra, att allt ordnar sig. Att någon finns där för mig som jag kan ty mig till i svåra, jobbiga stunder. Därför valde jag just Fredrik. Han som nu ser mig som en lögnare och som nu inte vill träffa mig på fredag?.

Han som nu inte vill ge mig någon trygghet...?

Peace out
..v,


Tröstshopping

Tänkte nu illustrera för er hur det går när jag mår dåligt.

Förstår ni eller ska jag förklara? Jag förklarar.... När Mathilda mår dåligt så shoppar hon. Det är liksom ett slags beroende hon har, att tillfredsställa sig själv genom prylar, kläder, smink eller annat. Brukar inte bli så mycket oftast, men pengar kostar det.

Idag fick det bli filmerna: Get Rich Or Die Tryin, Red Eye, Blackout och Storm Warning. Japp, jag har Get Rich... på datan, men jag älskar att ha DVD:er. Ett par lila handskar - som jag tänkte matcha med min lila väska (som numera, jämfört med handskarna är kornblå) Missmatch helt enkelt. Sen hämtade jag ut örhängena från beställningen som gjordes sist jag mådde dåligt. Kan faktiskt inte erkänna att jag är oekonomisk.  Filmerna kostade 39:-/ST, örhängena kostade 20 x 2 och 15 x 2 och handskarna var på 50% så 75:- för dem.

På fredag blir det en iPod också, hittade den färgen jag ville ha ute i Barkarby Outlet. Får köpa lillesyrrans Koss-hörlurar för 250 kr. Så det går fint nu.

Ska hoppa in i duschen nu och sedan krypa till sängs. I morgon blir det skola, träna och sen sy om min kjol :D

Peace out
..v,


Time will lead usDet här med killar är inte lätt.

Man kan inte styra sina känslor alls. "När den rätta dyker upp säger hjärtat till och då får huvet säga vad det vill"... Och precis så är det, för hur mycket jag än försöker intala mig själv att inte vara kär i honom så har hjärtat bestämt sig föra tt absolut bli jättekär och tvinga mig ut på nya höjder. Mitt hjärta är som en trottsig tonåring och jag dess moder.

Jag förstog aldrig vart allt skulle leda den onsdagen när jag satte mig på bussen som skulle börja min resa till Fredrik och vidare ut i oändligheten. Jag vet inte vart mitt hjärta för mig, men blir det som jag känner nu så slutar det inte bra alls, huvudet kommer att segra och för en enda gångs skull vill jag mer än allt annat i världen att mitt hjärta ska få ha rätt.

Tills dess får man se med tiden hur det slutar.

Peace out
..v,


Foto-Upplägg

Efterlängtat bildupplägg...

Ser lika dan ut på alla bilder så det är från i lördags. Ett nytt bildupplägg kommer inom kort med bilder från i julas hos mormor.

 

 

 

Hoppas ni blir glada över lite nya bilder.

Peace out
..v,


Överraskningar och pannkakor


Tjaaaa


Jag kom precis hem från en lång dag. Började med skola från klockan 8.00 till 14.45, fick mvg- på tyska-glosorna från förra veckan, ett berömm från min Italienskalärare angående en dialog på Italienska och så ett Mvg på provet/läxförhöret. Det kändes underbart och dagen blev bara bättre allt eftersom.

Var hemma hos Fredrik runt 4-tiden och låg o myste i sängen. Fick en hel del eftärlängtade pussar, dock endå alldeles för få. Jag skulle kunna ligga o pussa han dygnet runt år ut o år in, fast det är ju väldigt tidskrävande, man ska vara nöjd med det man får har jag lärt mig.

Styrde käk efter nån timmes pussande, VÄRLDENS GODASTE pannkakor. Tänker faktiskt inte ta åt mig äran för det, han var så duktig så med stekspaden och smeten. Supergott verkligen. Han och jag måste vara bäst på att laga mat. Jag kommer aldrig tröttna på hans överraskningar.

Tycker dock att det är lite småskumt... sen jag träffade honom har jag känt mig bättre i nästan allt. Jag prestrerar bättre i skolan och på gymmet, jag känner mig psykiskt starkare och mer mentalt fokuserad. Det är som att någonting har saknats innom mig så otroligt länge, som ett 5000-bitars puzzel där man tappat en enda liten bit till himlen. Helheten i mitt liv har aldrig vart densamme som med den nu hittade puzzelbiten. Jsg känner mig äntligen hel, han får mig att bli hel. Fredrik är liksom allt och massor med mer.

Tyvärr blir jag oerhört osäker med allt eftersom han själv inte vet vad han vill än. Det jag är mest rädd för är att han en dag om ca 2 månader ska säga att det inte känns bra, do kommer jag stå där som en idiot med krossat hjärta och lova honom vänskap i stället. En vänskap som består av tårar, ursäkter för att inte ses och slutligen bara 2 själar som strövar fritt mot nya mål i livet HELT oberoende utav varandra. Så vill jag inte att det skall sluta, jag får ta vad jag får och göra det till de bästa. Med tiden kommer svaren, tills dess vill jag leva i den lycka jag står i nu.

Peace out
..v,


Modelize meHittade min digitalkamera igår.

Här är en ny bild, togs innan jag åkte till Fredrik igår. Kan lägga upp några fler i morgon när jag kommer hem för nu ska jag gå o borsta tänderna och platta till luggen. I morgon är det uppstigning kl 6 för att ta sig till skolan runt 7-tiden. Efter skolan ska jag hem till Fredrik. Lovar ett bildupplägg hur sent jag än kommer hem.

Peacce out
..v,


Blodet dropparKom hem för ett tag sedan

Jag och Felicia åkte till Solna och mötte upp Amanda för att jag skulle träna. Alltid roligare att träna med någon, vi 3 gymmade i 2 timmar. Kändes lite som ett lekpass för mig eftersom jag var tvungen att visa dem hur maskinerna mungerar. Idag blev det alltså helkroppsträning för mig.

Duschade precis och skulle i vanlig ordning raka benen då jag upptäcker att mina rakblad blivit alldeles för slöa... vilket ledde till att jag skar mig på 2 ställen samtidigt. Det bara
rinner blod och det vill inte sluta. Hur mycket man än torkar så bara fortsätter det att forsa. Fick ta en kompress (hittade inga plåster) så nu hoppas jag att det ska sluta, jag blir illamående när jag ser blod.

Väntar nu på att Fredrik ska åka hem så att jag kan visa han ett klipp på youtube från ett barnprogram som jag gillade när jag var liten. Tills dess ska jag plugga datakunskap.

Peace out
..v,


Solsken och fågelkvitterIngen Fredrik kom igårkväll.

Jag och Felicia hamnade i varsin soffa med Sex and the city och någon annan film, med han från scrubs (JD) i huvudrollen. Den var verkligen skitdålig. 23.30 låg jag i sängen och sov.

Uppstigning 11 i morse, det var skönt. Utsövd och pigg. (inte så konstigt när man drömmer om Fredrik ^^)
Drömde att han var upå över öronen förälskad i mig och att han ville vara med mig hela tiden. Sen vaknade jag. Skrev godmorgon till killen i fråga och efter ett par minuter hade det lett till en inbjudan hem till honom efter skolan i morgon. *Yeeeah* Vad jag blev glad av det. I love soliga morgnar.

Idag blir det till att dra med sig syrran till Solna, träffa upp Amanda där och sedan gå till Gymmet. Vi hinner väll träna i ca 1.5 timmar. Det räcker gott och väl. Ett minus för att mina hörlurar är trasiga, blir inte samma sak att träna utan sin egen musik, blir snarare tråkigt. Med egen musik kan man drömma sig bort och tänka på något annat. Nu ska jag packa väskan, Ciao.

Peace out
..v,


KortisarKom hem från Fredrik för ca en halvtimme sedan.

Tog halv 12 bussen till stationen och 11.47-tåget till T-centralen. Sen blev det till att springa förbi McDonald's för att köpa med en hamburgare till skitungen... Luktade hela vägen hem till han. Okej att hamburgare kan vara gott men det luktar inte riktigt fresh. Var hemma hos han vid 13-tiden och lyssnade på musik i hans säng. Efter en timme fick han ett samtal och jättebråttom för att åka i väg och hjälpa en kompis. Blev med andra ord en kortis idag. Får se om han orkar röra sig hit senare ikväll efter att ha hjälpt sin vän... Skulle ju inte vara helt fel. Gottgör ju en del i så fall.

Först blev jag ledsen när han sa att vi var tvungen att åka men efter några minuter så var allt lugnt. Kom faktiskt på att jag själv tidigare sagt att det kan vara svårt att få tiden att räcka till, så "det spelar ingen roll om det är flera timmar eller bara 20 minuter, huvudsaken är att jag får träffa dig". (Citerar mig själv). Jag hade ingen anledning till att vara ledsen.

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt och hoppas för mig själv att han kommer hit. Förväntar mig faktiskt ingenting, skulle bara vara riktigt mysigt att äntligen på ligga och bara mysa o ta det lugnt i hans famn.

Peace out
..v,


Jippiiiieee

Nu är det så att jag ska gå och lägga mig.

Vet att klockan bara är strax efter 00.00 men jag ska upp vid 9-tiden o morgon för att platta håret, fixa håret, sminka mig och klä på mig. 11.30 går bussen ifrån min hållplats. En resa vars endhållplats är ute på Lidingö. Och plötsligt blev jag så mycket gladare än för 30 minuter sedan.

Gonatt ppl.

Peace out ..v,


Är jag otillräcklig?


För att jag älskar bilden.

På bättre humör nu... eller?

Middag för en stund sedan. Jens och hans två kompisar hjälptes åt i köket för att skapa en riktig smakorgasm. Gott var det.

Sitter nu inne på mitt rum och känner mig så otroligt ensam. Ute i vardagsrummet sitter Kari och hennes återfunna kärlek. I rummet över mig har Atle en massa kompisar. Syrran är inne hos sig med en massa svamp-bobs. Men jag... Jag sitter här och försöker få ner en känsla i min blogg. Det är en sak som
gnager innombords. Det gnager och gnager så det känns som att det snart blir ett hål.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det verkligen handlar om men känner att gränsen mellan torra kinder och våta kinder snart brister. Fredrik och jag har inte setts på en vecka exakt nu, känns riktigt tomt utan hans léende och
värmande blickar. På ett annat sätt känns det också skönt att de blickarna inte finns här för tillfället. Jag är så otroligt kär i han. Han får mig att må så bra att jag knappt kan beskriva det utan att allt blir en gegga av ihopblandade ord. På ännu ett sätt får han mig att känna mig så otillräcklig. Som att jag inte duger när han avvisar mina förslag till träffar. Jag vet att jag måste ta det lugnt men jag blir så osäker när det gäller mig och killar.

Osäkerheten beror till stor del på de antalet killar jag träffat genom mina år som sthlmare. Tyvärr är den största delen; mina ex,
 en bidragande faktor. De där 3 idioterna som jag bara inte lyckas bli av med. De 3 som jag ångrar mer än något annat. Ångrar att jag lärde känna dem, att jag var med dem. När jag är med Fredrik kan jag inte sluta tänka på att jag borde ha hållt mig ifrån killar fram till nu. Jag borde hållt mig undan helt och hållet. Samtidigt kan jag inte sluta tänka på, att om så var fallet (att jag hållt mig ifrån dem), skulle jag då ligga och hålla om Fredrik nu? Vill inte tänka sånt. Det går bara inte att hålla undan. Konsekvenser föder nya konsekvenser.

Precis som Nasse måste känna sig ute på flotten, så känner jag mig otillräcklig... Det känns som att jag inte lyckas göra honom till lags även fast jag vet att jag gör så mycket mer. Jag är för på. Mitt hjärta kan bara inte lugna ner sig. En annan sak är också alla småsaker med han. Som när han säger:"jag ringer dig sen" eller "jag hör av mig ikväll", och sen inte gör det, då blir jag mer osäker än någonsin. Ett annat exempel är när han vet att jag accepterar en viss sak motvilligt, så tycks han verkligen utnyttja det fullt ut. Det känns lite som att allt ska hinnas med innan mig, men mig hinner han inte med, jag bara skjuts upp.

Jag blir besviken över dig ofta och fortsätter att acceptera. Jag skulle acceptera väldigt mycket för att du ska bli nöjd och känna lycka. Frågan är bara när allt spricker. När jag tar steget rakt ut och överger mig själv till tiden. Då tiden får bestämma precis allt, då jag inte längre orkar imponera eller försöka bevisa mig för dig. Då tiden och jag hinner ikapp varandra och hand i hand kan vänta på en lösning. Just nu tycks jag och tiden springa marathon och varva varandra hela tiden. När är det dags för mig och tiden att bara sitta stilla och vänta? Eller är det precis vad jag gör just nu? Jag vill inte kasta mig ut på ett allt för djupt vatten, jag vill inte simma i kärleken. Det jag vill är att kunna stå stadigt på botten och på så sätt finna min plats i det här. Jag hoppas mer än allt annat att jag får finna min plats med dig och stå stadigt med dig.

Jag tror att
kärleken och besvikelsen står varandra riktigt nära, att där bara finns en tunn gräns mellan dem. Utan någon slags kärlek skulle inte besvikelse excistera. Om vi ser kärleken och besvikelsen som släktrelaterade så skulle jag vilja säga att kärleken är besvikelsens mor. Kärlek, för mig, föder besvikelse. Utan kärlek - ingen besvikelse.

Peace out
..v,


SuuuuuugBildbrist.

Tjenare

Kom hem för ca en timme sen. Skoldagen började med Italienska och efter det civilrätt, men då var jag på möte. Efter det var det lunch och sedan straffrätt ( :D ) Matten var inställd så jag drog ner och tränade. Vill ha platt mage till nästa fredag (vilket är heeeelt omöjligt, så länge jag inte klipper av den). Fick bara bli ben idag, 1 mil jogging och 1 mil cyckel, underbart när man har sin egen musik att lyssna på så att man kan följa olika tempon.

Idag blir det till att sitta hemma. Inte en människa har ju något vettigt att bjuda på. Vill man inte haka på o festa så får man sitta hemma. Precis så känns mitt liv. Antingen är det fest varje helg eller sitta hemma, finns inget mitt i mellan. Det värsta är att det alltid är jag som ska åka kors och tvärs över hela j-vla stan, fattar inte varför ingen åker hit till mig någon gång när jag offrar mig för andra. Orättvist är det verkligen. När någon frågar om man vill hitta på något och man säger ja, får man alltid som följd:"men kom hit då"... När jag sedan ber dem komma hit, så kommer en hel hög med ursäkter till att det inte går att ses helt plötsligt.

Är en aning pissed off idag, känner bara att det är orättvist att jag ska sitta henna vareviga helg medans alla andra kan roa sig med olika kompisar. Fuck life before it fucks u.

(ingen aning om varför texten blev fet och stor)

Peace out ..v,

 


Dedikerad eller vad säger vi?Titta vad jag kunde göra i WORD :D

Men bara för att jag är så otroligt kär och känner mig som superwoman utav all glädje och lycka som strömmar i mig på grund av dig. U make my days worth living for.

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,våga chansa och se hur det går,
Vad är fegt, vad är mod, what is löve?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.

Peace out
..v,

Then the game is on. Let us play by the rules.Fredag 29/1 (samma dag som studiebidraget)

Så ska jag iväg på rättegång. Skall då infinna mig på Scheelegatan 7* i Stockholm kl 09.00. (fråga mig inte varför rättegångar alltid är så tidigt på morgnarna för jag har ingen aning). Denna rättegång kommer att ta upp den misshandeln som jag råkade ut för i somras, jag vill inte nämna gärningsmannens namn eftersom jag anser det vara respektlöst mot denne. Däremot kan jag säga att han/hon inte kommer att må så bra efteråt.

Förhoppningsvis får jag lite över 6000:- i skadestånd så Hans/hennes konto kommer ju att vara tomt de kommande månaderna.

Den här gången är det min tur att visa vad jag tycker om folk som bryter mot Sveriges lagar! Det är min tur att få tala till punkt! Det är min j-vla tur att visa vem jag är och vad jag GÅR FÖR! Den här gången kommer inte lögner att kunna stoppa mig. Den här gången har jag RÄTT!

Och om det krävs så slår jag igång min "ON-knapp" för skådespeleri. Någonting har jag nog lärt mig på scenisk gestaltning och drama. Tror faktiskt inte att jag komemr behöva det där och då, jag klarar mig bra på att bara vara Mathilda, som står upp för mig själv och som står upp för rätt och fel.


* Scheelegatan... vart ligger det?

Peace out
..v,


Livet är en lång väntan


Ännu en bild från kryssningen 2009

Sitter i skolan och väntar på Jennie.

Slutade kl 11 eftersom vi bara hade Straffrätt och datakunskap. Skulle ha slutat 15.40 men Civilrätten är inställd för att folk har omprov. Så nu sitter jag här och väntar på Jennie som slutar 15.40 i stället. Vi ska gymma efteråt. Har en riktigt elak träningsvärk sedan måndagens träning. Egentligen orkar jag inte göra någonting idag... Men ska man förfina sin kropp så ska man göra det rätt.

Straffrätten gav inte mycket idag, vi fick våra böcker och fick förklarat för oss vad ämnet handlar om. Ett plus för att det är Universitetets kurslitteratur vi använder oss av, en bok kostar 145:- om man skulle "glömma" lämna in den efter kursens slut. Funderar lite på om det är värt det eller om man akn hitta den billigare.

Datakunskapen innebar WORD. Vi fick leka lite med ramar, figurer, styckesindelning och punktlistor. Figurerna var roligast. Där fick man lära sig en hel massa grejer som i alla fall jag inte kunde innan. 

Efter träningen ikväll blir det hem och käka, plugga engelska och sova?. Hoppas på att det händer något roligare fast det skulle ju så klart vara för mycket begärt för en vanlig svensson som jag.

Peace out
..v, 


Ritningarna

Bilderna som jag ritade i lördags.

Blev inte riktigt bra med webbkameran, får göra ett nytt försök när jag hittar digitalkameran i stället, hoppas de bilderna duger så länge. För er blinda som inte ser vad de föreställer så är det Janne Långben tv och Minnie mouse th.
Bilderna är absolut inte proffsiga, men de funkar.

Peace out ..v, 


R.I.P my bed

Fick tag på sötnosen idag i alla fall. *HAPPY*

Tyvärr brakade min säng ner i golvet 5 minuter efter att vi lagt på luren. Så nu kan jag varken sitta eller ligga ner i den. Måste då också påpeka att detta inte hade någonting med mig att göra. Jag såg för någon vecka sedan att benen började vikas lite inåt, beror på att man måste skruva fast benen lite extra ca varannan månad, vilket vi inte gjort. Så när jag drog undan sängen för att dammsuga under så föll ena benet av. Innan läggdags blir det till att skruva och byta sängkläder.

Gick hem till min kusin strax efteråt för at tkolla in hennes nya lägenhet, som de håller på att måla om. TYdligen ska allting vara vitt och det var absolut inte fint. Är glad att jag slapp hjälpa till. Dock råkade mina mjukisbyxor ut för några små färgolyckor.

Peace out
..v,


Uppdate


Bild från förra årets Tallinn-kryssning

Inte uppdaterat på några dagar, men har anledningar.
I söndags blev jag väckt omkring 10.40 av att de ringde från jobbet och bad mig komma in och jobba istället för en, vilket jag gjorde. Jobbade från 12-16. När jag var hemma vid 8-tiden på kvällen blev det dusch och sen pratade jag med Fredrik i telefon i någon timme. Efter det pluggade jag Engelska till klockan var ca 02.15. Kunde dock inte somna innan klockan var 04 något.

Upp klockan 06.00 igår så var jag i skolan, fick veta mitt betyg i Psykologi. MVG. Mitt första MVG i gymnasiet, blev oerhört glad. Det gjorde min dag. Efter skolan drog jag och Jennie till gymet. Hon fick cocha mig och det gick rätt bra. Så solade vi efter och käkade.

Kom hem 18.45, hoppade in i duschen och gick och la mig i sängen kl 7 redan. Somnade 20 över och sov sedan fram till 12. Kollade telefonen, skrev godnatt till Fredrik, som inte hört av sig på hela kvällen. Försökte somna om sen men det gick inte. Efter nästan en timmes tårar skickade jag ett nytt sms och efter det kunde jag somna om.

Vaknade kl 6 i morse och åkte till skolan... Blev Idrott först och efter det Scenisk gestaltning. Donken till lunch och nu är jag tillbaka i skolan. Blev mulad för första gången på 4 år.

Magsjuk igen, så ska nog ta mig hem.

Peace out
..v,


My heart is EMO and 4 sale

Tillbaka folks.

Igår kunde jag inte uppdatera eftersom jag först var i skolan och sen med kompisar. Kom hem runt 1-tiden och orkade knappt ta mig till sängen. Anser då att det inte riktigt var läge att ta fram datorn.

Idag blev jag väckt vid halv 1 skulle jag gissa på. Fattiga riddare till brunch och efter det satt jag o kollade när syrran skissade. Det gjorde jag med, kan lägga upp foton på bilderna i morgon.
9 Timmar satt vi och ritade.


Smsade med Fredrik nu på kvällen också. Tillsa han blev jätteirriterad över att jag inte sa vad jag skulle säga då jag tidigare frågat han om jag kunde säga vad som hellst till honom. Hade inte tänkt säga något än, ville bara vara säker på att jag kunde säga allt.
I alla fall blev han sur och då skrev jag det som jag absolut inte skulle skrivit.
Jag Älskar Dig...
Kan man bli mer dum i huvet än vad jag är? Jag kan inte säga förlåt eftersom jag inte ångrar det. Men jag skulle absolut inte skrivit det.

Någon som vet ifall man kan sälja sitt hjärta på Ebay? I seriously don't want it anymore :( Eller kan man reklamera det som skadat från födseln? Kan inte förstå varför jag ska ha så enormt lätt för att få känslor för folk. Okej, nu är han jordens underbaraste människa. Men jag kanske har förstört precis allt där just nu. Jag ville inte hålla det inne eftersom jag vet att jag känner så. Men jag ville inte skriva det i sms. Jag orkar inte bära på det som en hemlighet när det bara vill ut.
Har vart nära på att säga det i 2 dagar men det kom inte naturligt. Det var som att jag kände att det var på väg men kvävde det med andra meningar och ord. Har kanske precis förstört min första riktiga kärlek. Det får jag troligen inte veta förrän i morgon.

Jag borde inte känna som jag gör, jag mår dåligt av det. Jag kan inte hålla det inne men jag skrämmer bort killar med det. Någon som vill byta hjärta? Ingen bytesrätt dock, men ni vet hur det fungerar. Eller sitter kärleken i huvudet som en slags beroendecell. En tanke eller fler som får hjärtat att dunka och bröstkorgen att svida. Jag menar, känslor kan väll inte sitta i hjärtat? Och hjärnan vill jag absolut inte byta bort eller sälja. Jag är för smart för det.
Det finns en liten del av hjärnan som lätt skulle läggas ut på anons. Det är den delen som trottsar mig själv och bryter mina gränser. Den delen som får mig att göra saker som jag innan sagt att jag aldrig ska göra.
Den delen kan vi kasta iväg. Kan inte säga att den förstör men den får mig att bryta gräns efter gräns och jag vet inte om jag gillar det eller ej. Vill byta bort den på grund utav osäkerhet.

Nu vet jag att alla har sina komplex. Jag bryr mig inte mycket om mitt utséende. Jag har komplex över mina känslor. Att jag känner för snabbt. Jag är en tänkare, kanske är det därför jag kan känna saker så snabbt. Jag tänker på ett flertal saker i sekunden och kategoriserar dem. Då hinner jag säkerligen sortera ut vad jag verkligen känner. Jag vet att detta var alldeles för snabbt, men kan inte göra annat än att vara ärlig. Om jag fick välja skulle jag ha sagt det om ca 6 månader, men nu är det gjort och jag kunde inte hålla kvar det längre.

Now there's a long, lonly night heading towards me. Hopefully it didn't make any difference at all, but let's not be that optimistic. I would've said nothing but instead I told you too much. It felt like dying inside but it could have been the right thing to do. What do I know? All I know is that I don't wanna feel this right now. I want something to last, not die before it has started. Even though I'm sorry, I aint in a way. I do really not want my heart right now. Could you just push HOLD for my feelings to gather up a bit, so that I can become more sure about this.

Heart for sale. I certanly don't need it anymore.

Peace out ..v,


Cloudy With A Chance Of MeatballsDen absolut bästa animerade filmen på länge.

Proffessorns uppfinningar går alltid fel vare sig de är välplanerade eller ej. Staden är en fiskarstad där de bara äter fisk, speciellt sardiner. En dag får proffessorn (jag kommer inte ihåg hans namn) en idé om att omvandla vatten till mat. Maskinen fungerar dock ej till en början men i jakten på mer energi till maskinen så händer någonting oväntat och oplanerat. Efter en kort stund börjar det plötsligt regna mat och det blir en världssuccée.

Men liksom alla andra handlingar får konsekvenser, får den här handlingen sin. För vad händer egentligen när hela staden märker att man kan få precis den mat man vill. Och vad kan man göra åt problemet som uppstår när maskinen blir besatt av att producera mat?

Kolla själva så får ni se. Jag satt och såg den själv inne på mitt rum och kom på mig själv med att gapskratta rakt ut ett flertal gånger.

Peace out
..v,


Filmkväll

Såg precis Narnia Prince Caspian.

Första gången jag såg den nu faktiskt. Kände mig så sugen på att se den, vilket jag inte gjort förut.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och efter det blir det
ÄNNU MER FILM :DDet regnar köttbullar skall ses efter duschen, sen får vi se om det blir Planet 51 eller om det blir Step Brothers.

Peace out
..v,


Get Rich Or Die Tryin'Dagen har gått åt till att sova.

Vaknade runt halv 1. Har knappt sovit inatt, somnade helt omkring halv 5 i morse.
Har inte hänt så mycket. Laddade ner 50 Cents film Get Rich Or Die Trying, har inte sett den sen jag var 14 år och då somnade jag direkt. Men den var bra faktist. Nu försöker jag hitta en annan film som går att se på.
Har Planet 51 som skall ses med syrran lite senare om inte hon envisas med att gå på bio.

Skulle egentligen ha tankat ner alla Sex and the city säsonger jag kunde bara hämta 1:a från piratebay.
Får kika vidare skulle jag tro.

Peace out
..v,


Lycka

Hej hopp kaffekopp.

Ligger fortfarande hemma sjuk. Hemskt illa. Är glad att Fredrik också gjort det så att man haft någon att prata med och fördriva lite tid med på ett trevligt sätt.

Åkte faktiskt iväg mot skolan idag, men kände att jag inte orkade med det så jag åkte hem igen. Precis när jag krypt ner under täcket så kommer min fostermamma hem. Jag blev helt skräckslagen och försökte gömma mig under täcket utan succée. Hon tog det inte så illa. Hennes son har magsjuka så nu kanske hon förstår att jag har mått dåligt några dagar.

Glad att Fredrik är så pratglad och snäll av sig. Då flyter många timmar förbi snabbt. Blir så glad av att höra hans röst. Och eftersom jag vet att du kommer läsa det här så vill jag bara säga igen att
du är LYCKA. Du betyder massor för mig och att du tycker om mig känns speciellt för mig. Du är precis vad jag vill att du ska vara. Du är dig själv.

Ska ta o glo på en massa
Sex And The City-avsnitt nu hade jag tänkt. Så får man resten av dagen att gå.

Peace out ..v,


Patron TequilaEn annan utav mina favoritlåtar.

Tyvärr lär jag hålla de mesta för mig själv då jag och Fredrik har så olika musiksmak man bara kan komma. Jag älskar hans musikstil.

Här har vi Paradisco Girls ft Lil Jon - Patron Tequila

Peace out
..v,


Paranormal activity

Hemma idag.

Besökte vårdcentral för att kolla upp ifall jag är allergisk osv.

Efter det ärendet och skola så åkte jag hem och sen vidare hem till sjuklingen Fredrik och gjorde honom sällskap i ungefär 2 timmar innan jag var tvungen att åka hem.

Gick in på mitt rum och skulle sätta mobilen på laddning direkt när jag kom hem. Då startade min dator helt utan anledning. I köket så byttes det radiokanaler när jag och syrran rörde lite på oss. Mår så dåligt utan min musik och eftersom att jag haft ett sådant flyt idag så tänkte jag trycka in mitt headset (som inte fungerat sedan juli-augusti någongång) i min mobil. Det funkade också :O  Antingen spökar det i mitt hus eller så är detta jättekonstigt.

Men nu har jag i alla fall musik. Då klarar jag mig fram och tillbaka till skolan varje dag. Så otroligt urtrist att åka buss och tåg utan musik.

Peace out
..v,


Trösthandlar

Efter storm kommer solsken.

Nu när vi äntligen har diskuterat färdigt, fällt ännu fler tårar, blivit stenad och ordnat upp allt ihop så är det äntligen lugnt igen.
När jag mår dåligt så tar jag inte bara till alkoholen utan även shopping. Så nu shoppade jag loss på nya örhängen från
SaraY.se

Svarta tärningar. Fredrik valde.                Vita tärningar. Mitt val.

Arrow-hearts. Fredriks val.                                  Lipps. Mitt val.


Tärningarna kostar 19:-/par och Arrow-hearts + Lipps kostar 25:-/par

Så råkade jag beställa med fel betalning så jag har ingen aning om hur det skall lösa sig. Får helt enkelt hoppas på det bästa. Örhängena kommer ifrån märket MINII (som är ett utav deras egna märken). Kommer att pigga upp mig lite när jag får hem de på posten.


 

Någon minut senare....
Mejlade kundservice på hemsidan och bad om hjälp att byta till postförskottsbetalning. Fick göra en ny beställning med rätt betalningssätt så makulerades den tidigare nämnda. Får hem mina örhängen redan på onsdag. *JIPPIIIEEE*

Peace out ..v,

Droger, Hiss eller diss?Här är något som jag och Fredrik aldrig kommer att vara överrens om.

För mig är knark knark, eftersom jag inte testat på något. Spelar absolut ingen roll ifall det är hash eller Heroin. För mig ingår allt under samma kategori - KNARK.
Det jobbiga är att vi alltid lyckas hamna i samma situation när vi pratar om det. Dödläget. Jag kan inte förklara varför jag avskyr droger (knark) det liksom bara är så. Medfött. Däremot tycker han att det är oerhört konstigt att jag kan sitta o dricka alkohol i stället för att röka på, eftersom alkohol egentligen är den farligaste drogen.
Jag tycker att han har rätt i att alkohol är farligare men jag dricker hellre än röker. Idag uppkom denna diskussion på grund av att jag satt o smsade fakta om knark till han på engelskalektionen. Han och jag tyckte såklart helt olika, det visste jag också.

Eftersom att han vet så mycket mer än jag om knark och dess konsekvenser så hamnar jag i ett underläge där jag inte vet vad jag ska ta mig till. Vet inte vad jag ska säga eller tycka, så går bara med på allt för att jag inte kan uttrycka vad min kropp anser om knark. Hade han suttit framför mig och diskuterat om det så hade han sett på mig varför jag inte gillar det, för jag började gråta. Känner att jag inte räcker till när jag inte kan argumentera emot för vart jag står. När jag inte kan argumentera för min sak så slutar det antingen med att jag ger upp eller gråter.

Nu tror jag mest att jag bröt ihop på grund utav osäkerhet. Jag är så rädd att hela vår kontakt kommer att sluta med att jag står ensam och det vill jag verkligen inte. I ett förhållande är jag inte den som sitter och gråter om allt känns bra, då njuter jag utav tillvaron. Men det är nu innan allt eller nu efter allt som jag är så osäker och inte vet hur jag ska hantera alla känslor. Känns liksom som att spela på tomma kort. Jag anstränger mig. Men som vanligt känns det förgäves. Jag vill inte att det ska vara det. Vill och hoppas att jag kämpar mot ett mål den här gången. Ett avgörande sådant. Är trött på stolpskott och självmål där jag fäller mig själv gång på gång utav klantighet. Sån jag är, jätteklantig.

Men nu är det nog med min ostadiga vals. Jag vågar inte göra fel, jag ska inte göra fel. Men gör jag fel så är det inget jag kommer att ångra. Man växer som människa varje dag både mentalt och fysiskt. Och jag tror att man växer som mest utav sina felsteg i livet. Man måste kunna promenera förbi sina milstolpar på både bra och dåliga vägar för att nå fram till sitt mål. Jag ska spela på mina säkra känslor och mina säkra kort. Kan och vågar inte ta honom förgivet. "Game over" är här lika säkert som "You won".

Peace out
..v, 


HalsbrännaUscha

Halsbränna och sura uppstötningar är inte att leka med. Tur att google existerar så man kan hitta fakta om sånna saker. På 3 minuter lärde jag mig hur mycket som hellst om halsbränna. Var dag lär man sig någonting nytt och idag har jag lärt mig massor.

Peace out ..v,


10/1 - 2010


Bild från i somras.

Gick rätt bra att ta sig upp i morse

Efter 45 minuters snooze, vill säga.
Gick upp, klädde på mig, plattade luggen, åt frukost och borstade tänderna innan ajg gick till bussen. Hade tyska och engelska i skolan innan jag blev hemskickad. Näe de e verkligen livshotande att gå till skolan när man är lite förkyld och mår illa. Skulle göra prövning i Svenska A nu på onsdag, tyvärr ahr jag naturprov då så hinner inte plugga till båda. Svenska prövningen skjuts upp till i Augusti. Jag hoppas verkligen att det inte blir den 17:e, 18:e eller 19:e. Då förstör det min födelsedag som är den 17:e.

Nu sitter jag här hemma och glor i taket. Skall lägga mig i sängen o lyssna på musik om ett ögonblick och i eftermiddag ska jag plugga. Så ser min dag ut.

Peace out
 ..v,


Snowstorm - Hon älskar snabbtAbsolut en favorit just nu.

 Jag blir så glad och lycklig av den. Konstig respons till låten men den är klockren oavsett man tycker om typen av musik eller ej.

Peace out
..v,


En bidragande faktor till meningen med livet (?)

Kom precis ut ur duschen.

Kom precis ut ur duschen med ännu en ny dusch-filosofi. Denna gång en med lite mer perspektiv och en mer seriös sådan.
Jag kom på, eller jag tror att meningen med att jag lever är för att få uppleva just livet och för att skapa förändring. Tror att vi alla finns till för att skapa förändring på vårt alldeles speciella vis. Vad vi än gör så gör vi ju något för Jorden även om det är bra eller dåligt, bara vi excisterar så bidrar vi till något. Sen kan man se det på vilket sätt man vill. Vi ska i alla fall ta vara på livet och bidra på det sätt vi själva vill och dessutom på ett sätt vi själva tycker är roligt.

Tänk vad fint man skulle se tillbaka på livet om man har gjort något man är nöjd med. I mitt liv finns en hel del som jag är stolt över. Vi hinner nog bidra till en massa saker. Okej, vi kanske inte kommer på hur vi ska bevara planeten i all oändlighet men vi gör ju framsteg. Kolla bara på allt som finns omkring oss. Vem fan kom på idén med skrivbord? Byggnader?. Allt är ju en helt klar förändring med innan det fanns.

Sen är det ju klart att detta
inte är meningen med livet. Tänkte bara att det kunde vara en utav alla bidragande faktorer, att vi alla gör någonting vare sig det är på gott eller ont.
Sitter nu och disskuterar detta med Fredrik över msn, vi är inte helt överrens, men ni som följer min blogg vet att mina "dusch-filosofier" inte är de mest seriösa även om denna var lite mer genomtänkt.

Fredrik och jag är inte överrens om så mycket egentligen. Vi tycker faktiskt helt olika om det mesta men det är lärorokt. Jag lyssnar på det han tycker och han lyssnar för hoppningsvis på vad jag tycker och tänker. Så lär vi oss utav varandra och kanske ändrar uppfattning om en del saker.  Alltid bra att kunna argumentera, stå för och disskutera om vad man själv tycker. Det är en viktig sak det med. Det är Fredrik expert på och jag också, därför vi kommer så långt i våra diskussioner. Har lärt mig mer av han än av de flästa vänner jag har, och det på bara ett par veckor. DET NI!

peace out
..v,


Full rulle med massa bulle

Skulle vara härligt att smälta lite, iskallt ute nu.

Vart ute på Ingarö över dagen på barnkalas.

Mysigt var det. Fast man blev rätt äcklad över att glo på all fika som var uppradat på bordet. 3 olika tårtor och 6 olika kakor. Efter fika o presentöppning var det charader och kurra gömma. Barnkalas på hög nivå.

Skönt att vara hemma igen.
Mormor och morfar kom hit i morse för att se vart vi bor, var mysigt det med. Fick en hundring av henne så nu har jag 400 till iPoden som ska köpas in. Skall även få 100 kr av Kari. Sen tänkte jag försöka förhandla mig till de sista kronorna, som kommer att saknas, av henne. Rör sig om ca 50 kr.

Kosshörlurar kostar bara 300 på Coop, så de får jag köpa därifrån i slutet av februari. Tills dess klarar jag mig med de man får till från början.

Peace out
..v,


Hej

Vart på middag med föräldrarna precis. Kom hem nyss blev Taxi från väsby station för att det var så otroligt kallt. Nu sitter jag o pratar med fredrik i telefonen och skrattar. Har det jättemysigt.

Ska spela poker om ett tag om jag orkar, just nu vill jag mysa m sötnosens röst.

Peace out
..v, 


Kul dag -.-Dagens schema:

*Platta luggen
*Åka hem till mamma o pappa på middag
*Åka hem och filura ensam
*Tröst-äta en banana splitt

Fredrik är för sjuk för att orka ta sig hit. Hoppas att han blir frisk snart så jag får träffa honom. Vet att det inte var många dagar sedan sist, men jag saknar honom jättemycket.

Får jag allt för tråkigt så kan jag ju alltid lägga pussel eller något.

Peace out
..v,


Lördagsmorgon

Vaknade tidigt idag.

Har precis stigit upp och orkat bädda sängen. Lär nog ta o dammsuga idag också. Har en konstig tendens till att känna mig kvävd när jag ser damm flyga omkring skenet från solen, mår riktigt illa av det.

Efteråt blir det middag med mormor och morfar hemma hos mamma och pappa. Kan nog inte bli en tråkigare lördag. Hoppas verkligen att Fredrik bestämmer sig för att träffa mig idag. Annars vet jag ine hur jag ska överleva.

Peace out
..v,


Tråk-fredagSuttit o lyssnat på musik hela kvällen. Mestadels Bob Marley.

Blev ett litet uppehåll för att se Paranormal Activity med syrran, hon vågade inte se den själv. Som storasyster måste man faktiskt ställa upp.

Sitter o spelar poker också... Går inge vidare idag. Förlorat över 100.000. Är glad att det inte är riktiga pengar.

Som ni märker har jag tråkigt. Brukar faktiskt ge mig om jag förlorar 10.000 så är inte beroende iaf.

Peace out
..v,


GrrrrBara för att jag ligger hemma o är sjuk så ska jag få en godispåse av min lillasyster ^^

Okej, det var inte bara därför. Det var för att hon inte ska äta godis, chips, ostbågar ellre onyttigheter, så då ger hon godiset till mig.

Nu ska jag gå o fixa något att äta innan jag svälter, inte för att risken för det är stor men min mage pratar riktigt högt. Jag skulle också skrikit om jag inte hade fått mat på 21 timmar.

Peace out
..v,


I feel blueJag gjorde det där testet på facebook, där man kollar vilken färg man har på sin aura. Här kommer min färg och förklaring.


Which color is your aura?
Mathilda took the Which color is your aura? quiz and the result is blue
Blues are the most caring, nurturing and protective personalities in the color-spectrum. They live out of their hearts and their emotions. Their life purpose is to serve, help and love others. Blues have an inner knowledge and wisdom and they feel and know what is right... without needing facts or data for substantiation. The moment they become quiet inside, they will recognize or hear an inner voice or guidance, which will tell them what to do. They can easily tune into other people and feel precisely what is going on. Blues are the most emotional of all the color personalities. They often feel lost if they don't have the opportunity to clear their way through their intense jungle of deep feelings. Helpful activities for Blues would include talking with friends about their inner life, writing a journal or just being quiet so their intense emotions can calm down.

Google hade en annan bild med en liknande text:

Blue's are caring nurturing and parent-like. They have very deep feelings and can easily relate to other people. They are more cared about others then they are about themselves. They are very emotional and love to be around people. They need loving as much as they give it. They're not interested in money and will often volunteer to do things. They solve their inner problems easily and can be quite spiritual. They need alot of time to themselves and like quiet atmospheres.

Tycker faktiskt att det stämmer in till i alla fall 95% för intresserad av pengar det är jag, men pengar spelar ingen roll. Jag är faktiskt rätt snål av mig när jag väl slösar. Gillar att få mycket för pengarna.
Now U Know Me
.

Peace out
..v,

Nyheter3 dagar utan er.

Och jag ska klara av det den här gången.

Hemsk natt, kunde inte sluta gråta och sen bad jag Ali ringa för att ha någon att prata med. Vi pratade i nästan 1.5 timmar och efter det kändes allt mycket bättre. Jag lyckades somna men vaknade i morse när alla gick upp för att göra sig i ordning. Nu har jag somnat och vaknat om vart annat hela dagen. Drömt riktigt konstiga drömmar.

Huvudsaken är att jag mår bättre idag. Är fortfarande jätte sjuk men nu snackar jag inte om det. Idag känns det som att allt är där det ska igen. Bortsett från att jag skulle vilja höra hans röst och prata ut om allt. Tror faktiskt att det skulle behövas. Det får vänta tills han känner sig redo.


Jag kände mig så otroligt ensam igår och inatt.
Jag gör skillnad på att vara ensam och att känna sig ensam. Anser då att om man är ensam så kan man hitta på saker för sig själv och tänker inte på att man ÄR ensam. Men att känna sig ensam, då har man precis ingenting. Man har förlorat allt. Jag kännde mig helt utelåst igår. Ensam var jag inte men jag kände mig som det. Och då mår jag rikitgt dåligt.

Peace out
..v,


Fotspår i sanden

 

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds. 

När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv. 

Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. "Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att följa Dig att Du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå att Du lämnade mig när jag behövde Dig mest.

HERREN svarade: "Mitt kära barn jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig. .

Peace out
..v,


It's gonna be alrightLåten säger allt..
Och med det signar jag ut, slut.

Peace out
..v,


NyklipptBild på håret och en osminkad jag.

Klippte bort ca 3-5 cm på längden och så fick mamma jämna till luggen som hon inte lyckades snedklippa senast. Nu har jag pannlugg och axellångthår. Vill ju ha långt hår men får slitna hårtoppar så snabbt att det knappt är värt det. Nu ska jag låta det växa så mycket jag orkar i alla fall innan jag toppar igen.

Ska gå och lägga mig nu tänkte jag. Ingen skola i morgon heller. URK
Kommer inte kunna somna men jag behöver vila.

Slänger upp en video innan ;)

Peace out
..v,


Just hold it


Bilden är från den värsta ångestattacken i mitt liv när jag var 14 år och har ingenting med texten nedanför att göra.


Mathilda har rätt igen. Har haft på känn hela dagen att något inte står rätt till.  As we all know.

Jag kommer hata mig själv för evigt om det går snett. Självklart ger jag dig all tid i världen till att tänka efter och känna efter till vad du vill. jag kan inte göra annat än att vänta och hoppas.
Allt har gått för fort fram men det går att ändra på. Jag vill inte behöva sitta i resten av mitt liv och ångra något. Jag kan ju inte sitta och beskylla mig själv för något vi inte vet än. Men känner jag mig själv rätt så vet jag hur det ser ut om en månad.

Fredrik, vill att du ska veta att jag aldrig haft så starka känslor för en kille någonsin, och det är bara konstigt att de har kommit så här snabbt. Jag vet inte hur det kommer sig, jag blir själv livrädd. Jag har aldrig mått så bra av en kille, som jag gör av dig. En kille har aldrig gjort mig så glad som du. Du gör mig så otroligt lycklig, bara av att du finns där. Du kan göra mig ordlös genom att bara le mot mig. Och jag har aldrig kännt så för någon. Jag är jätterädd.

Hade du vart som vilken annan kille som hellst så hade jag redan vart kär i dig. Men det är du inte.
Jag är inte kär i dig. Jag vill bli det en dag men absolut inte idag eller i morgon eller ens om en månad. Jag vill låta verkligheten komma ikapp mina känslor. Vill låta mina tankar komma ikapp. Jag är rädd att förstöra något om jag blir kär i dig och trycker tillbaka de känslorna så hårt jag bara kan. Det sista jag vill är att förstöra allt. Jag vill inte bli kär i dig nu. Försöker verkligen strypa alla sådana känslor och sätta dem på hold. Jag vill kunna vänta och se vad som händer, leva i det, leva med det. Just nu lever jag för det och ur det. Precis som dag och natt. Jag vill inte och jag kommer inte bli kär i dig förrän allt klickar på plats.

I morse när jag vaknade till så kände jag att något inte var rätt, jag hade rätt. Ta all den tid du behöver, jag går ingen stans =)

Peace out
..v,


Den sista kärleken

Ligger hemma sjuk idag.

Avskyvärt att vara sjuk. Svårt att sova men jobbigt att vara vaken. Vaknade upp i ett ryck 14.43 och trodde att jag skulle dö. Började gråta långsamma tårar och jag har ännu svårt för att få dem att sluta falla.

Jag har inget att gråta över och gråter inte heller för att någonting inte är bra. Det är bara det att jag är jätterädd för kärleken. Har förstått det nu. Jag är  skiträdd rent utsagt. Svårt att förklara det här då jag inte är rädd för kärleken i sig.

Jag är rädd att jag har hittat den killen som kan vara mannen i mitt liv och jag är rädd för att bli kär i han innan jag vet hur allt kommer att bli. Är rädd för att bli ensam igen och jag är rädd för att om jag blir kär i han så kommer jag aldrig att bli kär igen. Han är bäst och han är allt jag någonsinn kan önska mig.

Tror att det kan vara "min sista kärlek" att ge om jag skulle våga bli kär i han.
Därför gråter jag idag utav rädsla för kärleken.

Peace out
..v,


SjuuuukVaknade upp med Fredrik i morse, så mysigt så.
Låg kvar i sängen till 15.15 innan vi var tvungna att gå upp för att hinna med bussen.
Jag och syster skulle på middag till mamma o pappa och Fredrik skulle iväg o plugga.

Har fått en riktig feberfrossa och sjukpsymtom så vill sova snart, tyvärr går det inte eftersom det är en elefantparad över huvudet på mig.

Har klippt håret idag också, bild kommer i morgon.

Peace out
..v,


StressdagTjenare.

Vaknade tidigt idag faktiskt, ingen aning om när, men tidigt var det.
Hoppade in i duschen för att Amanda var på väg och nu har jag precis gjort mig färdig.
Dagens fick bli Lila klänning från Love Label och strumpbyxor från Gina tricot

Det är ju faktiskt så att Fredrik kommer hit idag och drar med sig Gabbe så vi blir 4 st här. Ska göra i ordning kycklig och ris ikväll till oss som äter kött vill säga. Amanda får äta rödbetspuckar med ris. Romantisk middag för 4 blir det i alla fal *hehe*

 
Checklista för idag:
Städa [x]
Dammsuga[ ]
Duscha [x]
Sminka mig [x]
Fixa håret [x]
Hämta Fredrik och Gabriel [ ]
Laga middag [ ]
Köpa läsk [ ]

Hälften kvar att göra.

Peace out
..v,


Good night sleep tightNär jag vaknar senare idag så måste jag städa mitt rum klart. Jag får nämligen finfrämmande.
Amanda och Fredrik som kommer på besök. Han skulle tagit med någon kompis men han skulle på date eller nått sånt. Så nu får vi tre sitta och uggla.

Fick veta att vi troligen blir ensamma hemma också. Syrran drar på BIO och fosterfamiljen ut o shoppar + går på hockeymatch. Det lämnar huset i mina händer o då måste jag laga middag i morgon. USCH, tänk om jag bränner allt. Känner värsta pressen på mig.

Men det enda sättet jag kan misslyckas med kyckling på är att jag saltar för mycket och det tänker jag inte göra.
Det blir förhoppningsvis kyckling, annars är det kört. (hahahaha) Skämt å sido. JAg kan laga mat om jag vill, bara det att jag inte är allt för bra på det.

Då får man öva i morgon, bra det. Behövs nog. Annars kommer jag ju aldrig behöva använda grytvantarna, som man fick i julklapp, i framtiden. Då blir det till att käka ute varje dag.

Ska krypa ner o sova nu så att det blir morgon snabbt.

Peace out
..v,


Mandis

Jag och Amanda sitter och äter de "nya" ballerinakakorna. Bara choklaaaaad. Asgoda. Så tuggar vi på lite chips.

Nu vet ni :D

Peace out
..v,


Bildupplägg från helgen

Vaknade ca 13.20.

Har precis kommit ut ur duschen och nu sitter jag och försöker ragga upp en tjej till min killpolare. Så om någon är intresserad av en blinddate så får ni gärna säga till (hahaha). Nej skämt å sido. Han behöver en tjej o då kollar jag upp lite tänkbara. 3 St som skulle kunna tänka sig att träffa honom än så länge.

Jag förväntar mig inte att de blir tillsammans direkt, de får se det som med alla andra människor, man måste lära känna en person innan man kan komma ock säga hor den är.

Nu sitter jag o väntar på Amanda. Ingen aning om vad vi ska hitta på men något blir det :D

Slänger upp lite bilder från helgen också ;)

En kväll med vänner börjar ALLTID med egobilder på mig!!!Cattis... Blev en riktig julbild. Och Ogge som sa att han inte fastnar på bildDrinkarna :D Minttu, mjölk och en drinkmix som gör det rött.
Godare blir det helt enkelt inte om man gillar polkagris. Och så en bild på mig när vi kommit hem till Emelie och precis skulle gå och lägga oss. Kl var strax innan 4 på morgonen.Drack bara en polkagrisdrink, 2 Cider 2,25:or och en Kiwilikör med i stort sätt bara sprite. Gick därifrån lite gladare (till sättet) än när jag kom.

Föna håret som gäller nu och så vet man aldrig vart jag sover inatt. Tror att det blir hemma, men skulle kanske va hos Fredrik. Och då måste håret vara fixat. Så det så. För då luktar det gott.

Peace out
..v,


R.I.P My iPod 'n' things

Hejhej!

Har precis pratat med Fredrik i telefon i 3 timmar och 44 minuter, det ni.
Blev ingen hemkomst igår. Jah åkte till Anna för att hämta väskan så hamnade vi på fest. Var jag, cattis, Anna och Veronica. Senare kom några nära vänner också dit.

Kollade igenom väskan efter min parfym, när jag hade hämtat den. Upptäcker då att min D&G parfym för ca 600:- (överdriver inte) har blivit stulen. Den finns inte. Helt borta. Så ringde jag då till Fredrik för att beklaga mig och han säger att han inte hittar sin iPod. Då kommer jag på att jag inte kunde känna MIN iPods sladd till hörlurarna i min väska. PANIIIIIIIK!!! Då har min iPod nano och mina kosshörlurar också blivit stulna.
Alltså blev
min iPod, hörlurarna och min D&G parfym stulna på nyår för att jag glömde kvar min väska.

Förstår inte hur man kan göra så mot mig. Mot mig av alla. Jag kände alla på festen och endå kan folk göra så mot mig. Nu måste jag sitte och spara mina kommande studiebidrag för att ha råd att ersätta dessa med nya grejer. Känns ju inte så roligt för mig.

I alla fall så gick jag och Cattis hem till Emelie och sov över. Vi skulle sovit hos Anna men vi orkade inte med henne, så vi drog ifrån festen vid 2-3 tiden.

Bilder kommer i morgon.

Peace out
..v,


TröööökNu drar jag till Jakobsberg, måste hämta mina grejer hos Anna.
Glömde ju min väska och mina vinterskor där.

Skriver lite sen när jag kommer hem.

Peace out
..v,


Hjälp oss att få Felicia till att göra ett band i .gif

Min lillasyster har gjort en animation i .gif, som spelar elgitarr. Man kan sätta på i stort sätt vilken låt som hellst och animationen spelar i takt till den.

Vi behöver nu hjälp att få 150 medlemmar i gruppen "Om 150 pers går med i gruppen kommer Felicia att göra ett helt band i .gif!" på Facebook.

Gå med du också
http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&gid=190468839647#/group.php?gid=190468839647
Klicka bara på länken så kommer du direkt till gruppsidan.

Här är själva animationen:
http://bombhot.se/files/921626/GITARR.gif

Peace out ..v,


Sjuk

Idag skulle jag ha jobbat... Men jag har blivit förkyld :( Så får varken jobba idag eller i morgon.
Ca 790 spänn som ryker. (Om jag inte har karensdag idag) Då ska jag ju iaf få 80%, tror jag, för i morgon.

Tråkigt att sitta här hemma bara. Ingen som vill komma hit heller :/

Peace out
..v,  


FavoritlåtenMin favoritlåt.  Ester Dean Ft Chris Brown - Drop it low

Tyvärr är videon modifierad. Ord som bitches, ass och fuck har blivit censurerade. Och iställer för "move that ass around" så sjunger de i videon "move that thang around".  Min favoritlåt anyway även fast det stör mig.

Peace out
..v,


It's not over, not over, not over yetFick åka in till stan för att lämna hemmanycklar till pappa. Han blev släppt efter att mamma vart på förhör. Illa att fira nyårsafton i häktet.

Det jobbigaste av allt är att det inte är slut än. I min familj tar ingenting slut någon gång. Allting går runt som i en cirkel.

Morsan dricker fortfarande, det har jag fått bekräftat nu. Alltså stämde mina misstankar om det. 1-0 till mig.

Peace out
..v,


Är det party så är det

Gårdagens drinklista:
3 öl
½ flaska champagne
1 Marii special
1 plastmugg tuttifruttivodka och fanta

Nattens fyllekäk:
1
HEL baguette
2 dubbelmackor
1 mugg te
1 glas juice

Dagens:
2 LITER vatten
3 glas juice
2 potatisar
4 köttbullar
1 knäckebrödbit
Överdoserat TREO


Peace out
..v,


Jag kysste en groda och han blev en prins

Tänkte ta och berätta lite om vad jag har gjort de senaste dagarna.

I Onsdags skulle jag och en kille (Fredrik) träffas i stan och ta en fika. Riktigt så blev det inte; han blev förkyld. :(
Men no cry :D han bjöd hem mig i stället. Så jag åkte hela vägen till Lidingö för att träffa honom och väl där lyssnade vi på musik och pratade. Jag
sov över hos Fredrik. Jag borde skämmas när jag säger det här, det var faktiskt första gången vi träffades. Sånt händer. Han är en underbar kille, den snällaste, sötaste, gosigaste, mysigaste killen jag någonsin har träffat. Han är allt man kan önska sig.

Han höll om mig hela natten och pussade mig i nacken. Han är en sån kille som jag aldrig unnat mig själv. Men han är precis vad jag är värd efter de skitkillar jag haft. Igår morse (Nyårsafton) vaknade jag i hans famn utav att min telefon ringde, då var det mamma som berättade att hon blivit misshandlad utav pappa, så illa att han åkte in. Häktad eller fängslad - jag vet inte vilket. Jag visste i alla fall att min nyårsafton hade gått från jättebra planerad till urdåligt planerad.
Vi låg kvar i sängen och mös till ungefär halv 4 på eftermiddagen innan vi började röra oss in mot stan för att träffa hans killkompis.

Medans vi väntade på kompisen gick vi till ett café för att jag var sugen på en Chailatte. Sen gick vi till en restaurang för att de skulle ta en öl, själv nöjde jag mig med en cola. Sen blev det mat för deras del och glass med jordgubbar för mig.

Jag bestämde mig för att åka till Jakobsberg och fira nyåret med Anna och de andra. Fredrik och hans kompis skulle ut på Ekerö så vi tog sällskap till Brommaplan och jag fortsatte till Vällingby och tog buss därifrån till Jakobsberg.

Resten av kvällen var en massa alkohol, ett sönderbrännt finger och massa hög musik.

Dagens resultat är: Huvudvärk, en brännblåsa och en uppkommande visdomstand.
IT HURTS.

Ska försöka få tag i Fredrik, men hans mobil har väll dött eller något. Har för mig att han sa någonting om det inatt när jag satt i bilen på väg hem så full att jag knappt kunde gå.

Peace out
..v,


Och jultomten kom.

Här kommer en del bilder från december 2009.

Mina kaffekoppar/te-muggar och te-silen som jag fick av Kari i julklapp


2 oseriösa bilder på mig. På väg ut för att shoppa. Riktiga fjortisbilder.


Julafton hos mormor. Felicia som sitter i tomtens knä och sen en massa julklappar.


Mormors pannacotta som var eftertraktad. Felicia som testar en kjol på H&mJag i nya hårfärgen, den skall bli ljusare när jag har råd att slinga igen.Egofoton innan jag åkte hem till Fredrik i onsdags.Jag och Marii igår på Nyårsafton. Riktigt nykter tillstånd det där.Fler bilder kommer så fort jag hittar min digitalkamera. Har bilder från mellandags-shoppingen i den.
Peace out ..v,


Klagomål

Anonym om Nykär:
jag måste bara säga en sak.

när du uppdatera mycket som i somras, då ÄLSKADE jag din blogg läste den hela tiden, om och om igen. men nu suuuuger den, du uppdaterar aldrig och aldrig heller om intressant saker kan säga att jag är väldigt besviken då du förr var min favorit blogg och nu är du bloggen där man kikar in om man verkligen verkligen inte har nägot att göra, skärpning matilda, ge tillbaka den gamla och roliga matilda


Loggade precis in på min blogg och fick se denna kommentar. Det glädjer mig att ha läsare som älskar/älskat min blogg. Och jag lovar att bli bättre på att uppdatera nu. KOM IGEN, DET ÄR ETT NYTT ÅR.

Därför blir mitt nyårslöfte till er läsare en bättre blogg och framför allt; en bättre Mathilda Morén.

Nu har det ju vart en del med julfirande hos mormor och så vidare, har nte vart hemma mycket alls. Ska ladda upp bilder från de dagarna så får ni se lite.

Peace out ..v,