Night

Gonatt på alla del 2 och 4 kommer i morgon...

Pussar

Peace out
..v,


Försvinnande

Märkte att del 2/4 av svaren på frågestinden aldrig publicerades igår. Jättekonstigt eftersom jag satt ett bra tag och skrev svaren. Jag försöker göra om den senare ikväll. Nu ska  jag kolla på SCRUBS ses 5.

Peace out
..v,


Svar på era frågor del 3/4Blogg

Vilka bloggar läser du?
- Jag läser ganska många bloggar. Fokis, Kissies, Dessies, Paows, Gaybloggen, Rahlenfeldts, schtekurai, Egoina, Kenzas, Fuckwithyou, NILMA och ett flertal andra mindre bloggar.

Skulle du vilja bli känd genom bloggen?
- Ja varför inte? Du blir jag ju känd för den jag är och inte för något jag inte är. 

Vilka bloggar besöker du mest?
- De bloggar jag kollar in oftast är Fokis, Kissies, Rahlenfeldt, Egoina och NILMA.

Hur länge har du haft bloggen?
- Jag har haft min blogg sedan våren 2008.

Hur länge har du bloggat?
- Jag har uppdaterat bloggen sedan hösten 2008. I början visste jag inte riktigt vad jag ville att min blogg skulle handla om eller vad jag skulle skriva om. Sen bestämde jag mig bara för att skriva på och det fingerar ju bäst.

Hur många unika läsare har du om dagen?
- Förra veckan hade jag ca 20 om dagen. Nu har jag mellan 95-160 läsare om dagen.

Peace out ..v,

 


Julpynt

Nu har vi plockat fram alla adventsljusstakar och satt upp i fönster runt om i hela huset. Några småtomtar fick också komma upp ur sina lådor.
Jag och syrran fick en varsin liten justjärna (växt) att ha inne på våra rum. Känns absolyt inte som att det är jul snart. Det regnar ju bara ute.

Peace out
..v,


uttagetNu är löshåret uttaget.

Resten av svaren till frågorna kommer ut lite senare.

Peace out
..v,


Julklappstips Mp3


Har ni sett en ballare Mp3 spelare?
Denna finns på teknikmagasinet för
349.90:-

Tänk var oldschool att gå runt med denna. Den är verkligen skit snygg tycker jag. Ett minus dock att man måste ha minneskort till den och att den max klarar av 2 Gb.
Men en massa plus då den går att spela upp i en vanlig bilstereo som ett helt vanligt kasettband. (Om man har en gammal bilstereo, vill säga)

Cassette MP3

Peace out ..v,


Baka, baka liten kaka

 Tjena snyggingar.
Steg upp kvar i 2 och skickade sms till syrran om att det var dags att baka. Nu är klockan 16.50 och våran cheesecake står ute på altanen för att kylas ner. Under tiden att den stått i ugnen har syrran hjälpt mig att klippa trådarna på löshåret. Idag ryker det ut.

Nu ska jag kika efter lite julklappar medans syster hjälper sina grannar på farmville.

Peace out
..v,


Night fuckasGonatt på er mina sötisar. Nu ska jag gå och lägga mig o ta en funderare. Ett gammalt ex kommer hit i morgon. Han hoppas på att vi ska bli tillsammans och jag hoppas på att han ska fatta att jag vill ta det lugnt med killar i några månader. Vi får se hur problemet blir löst.

Peace out
..v,


Divan själv är tillbakaNu är divan hemma igen. Åkte till vällingby först för att käka på donken. Fick vänta i nästan en halvtimme på att Emilia skulle komma dit och kallt var det.

Efter min sena middag stod jag o väntade på att Emilia skulle röka klart utanför t-banan. Då kommer tre negrer i 20-25 års åldern förbi och glor på mig där jag står o äter på min glass. Så säger den fulaste av dem hej till mig och ser allt för kåt ut. I samma stund kollar jag rakt ner i backen och går till närmaste papperskorg för att slänga det sista utav min glass. Hade jag ätit upp resten så hade han fått en dusch. Så ful var han.

Peace out
..v,


Bye byeNu ska snyggingen själv dra till Hässelby och träffa Milis. Senare blir det väll donken och sällskap hem.

So long fuckhaaas.

Peace out
..v,


Svar på era frågor. Del 1/4

Om Mig

Vad är din riktiga hårfärg?
- Jag skulle vilja säga att min riktiga hårfärg är brunblond. Jag är dock en aning osäker då jag inte har haft min riktiga färg på 5 år.

Jag i grön jacka. Ser mer blond ut än brun, så jag antar att min riktiga färg är lite lik den.

Vilket gymnasium går du på och vad läser du?
- Jag går på Solna gymnasium och läser samhällsvetenskap med inriktning på Juridik.

Om du fick ändra en sak med ditt liv, vad skulle det då vara?
- Jag trivs med mitt liv, men om jag fick ändra precis vad jag ville så skulle jag nog inte vara den jag är idag. För det jag vill ändra på är att min mamma träffade sitt ex. Det var genom honom som vi hamnade i Sthlm. Utan honom skulle jag nog fortfarande vara hon i grön jacka.

Hur ser dina morgon-rutiner ut?
- Jag snoozar från 05.00 - 06.15. Sen går jag upp och klär på mig  packar ner alla skolsaker som behövs för dagen i en väska. efter det går jag ut i köket, öppnar en risifrutti, häller upp multivitaminjuice, brer en macka och äter frukost i 12 minuter. Sen tackar jag för frukosten, går på toa och tvättar ansiktet. Efter det är klockan oftast 06.46 och då tar jag på mig ytterkläderna och går till bussen.

Vilket var ditt första ord?
- Jag började prata när jag avr 6 månader gammal. Jag kommer själv inte ihåg vilket som var mitt första ord, men har fått berättat för mig att jag började med att härma ljud. Jag var ofta ute med mormor och kollade på ankor så härmade jag dem "ack-ack kack". Hade en katt hemma som hette Rasmus och varje gång jag såg den sa jag: "ijao, ijaaao". 

Är du svårfångad?
- Om det är en kille som jag själv tycker om, som vill ha mig så gör jag mig själv svårfångad för att vissa killar inte vill ha en allt för lätt tjej. Annars är jag faktiskt jättesvårfångad generellt. Det beror väldigt mycket på hur killen är och ser ut.

Skulle du ge mig 1 miljon kronor om du hade 10 miljoner?
- Njaa, jag tror inte det. Ska ha en bil för 2 mille. Den kräver att jag alltid har extra 2 miljoner på kontot som en försäkring ifall den går sönder. Sen ska jag ju ha någonstans att bo ca 4.5 miljoner. Då är vi uppe i 8.5. Sen ska jag ha en Audi combi eller en Volvo combi vi säger att vi då är på 9.2. Så ska man ha kläder och lite lyx. Så nej, du skulle inte få en miljon av mig.

Vad tycker du om mest att göra?
- Jag tycker mest av allt om att vara med mina kompisar. Fast shoppa ligger nära inpå.

Går du på någon sport?
- Nej det gör jag inte. Jag ska börja gymma nu innom 2 veckor hoppas jag. Förut höll jag på med fotboll, innebandy, handboll och spinning.

Vart bor du?
- Jag bor i Upplands Väsby utanför Sthlm.

E du skön?
- JAg hade lite svår att tolka den här frågan. Jag drar den till min personlighet och säger: Ja, jag är riktigt skön. Mina kommentarer till folk är klockrena och faller alltid in på rätt tid.

Tror du på Tomten?
- Nej, det är ju jag som är Tomten. Jag trodde på Tomten fram till att jag var 11 år, minns jag. Det var första året som min mamma hade glömt att hyra en och då fick jag vara Tomte. Jag grät efter det. När jag var liten  skickade jag ett brev till Korvatontori (eller hur det stavas) i Finland där Tomten sägs bo, jag fick ett svar därifrån och vågade inte berätta för någon om detta.

Hur mycket väger du?
Jag väger ca 73 Kg. Ser dock större ut för att jag gick ner från 98 Kg till 73 på bara 3-4 månader. Allt har liksom inte försvunnit i storlek, bara vikt.

Hur lång är du?
- Jag är 172.5 Cm lång exakt.

 Gillar du att sjunga?
- Jag älskar att sjunga högt och falskt med flit. Tyvärr säger folk att jag har en bra sångröst när jag sjunger seriöst. Det tycker inte jag. Men sjunger gör jag för full hals. Jag älskar att göra det till låtar jag tycker om.

Tror du på Gud?
- Ja, jag tror på Gud. Är inte relligiös men jag tror absolut på Gud. 

Vad hände med dig och Jennifer Turner?
-Den tjejen är ett avslutat och pinsamt kapitel i mitt liv. Hon var då en omogen och osäker 13-åring som bara sökte bekräftelse genom andra. Jag har gallrat ur mina kompisfiler och tagit bort de personer jag inte behöver. Hon gjorde mig oerhört illa och förtjänar inte att kolla på mig ens en gång. Hon gick bakom ryggen på mig och kunde inte hålla våra hemligheter hemliga.

Gillar du Twilight/New moon och isåfall är du i team Jacob eller team Edward?
- Jag HATAR Twilight. Filmerna och böckerna är så enormt överskattade. Det är precis som Farmville. Jag tål det bara inte. Däremot accepterar jag att folk tycker om filmerna och böckerna. Alla behöver inte tycka om det som jag tycker om och jag behöver inte tycka om det som andra tycker om.

Roligaste och tråkigaste händelserna denna månad?
- Roligaste är att jag fick jobbet på McDonald's och det tråkigaste är att jag har stukat foten, det kommer att föra med sig dåliga konsekvenser såsom pjäsen till Lucia, där jag ska vara hoppig och sprallig - vilket inte går nu.

Favoritfärg?
- Jag har ingen favoritfärg. Jag har istället en favorit kombination utav färger. Det är ljusa bruna som går ihop med guld, mörkbrunt, vitt, begie, chokladbrunt och ekfärgat. 

Peace out ..v,

 


Diss till att käka ensam

Jag orkade inte följa med syrran till öppet hus. Hon hämnades genom att inte följa med mig till Subway senare.
Usch... Då får man ju gå det och käka ensam som en looser. Äh, dags att börja ringa runt o be någon rulla arslet hitåt.
Man kan ju inte sitta själv o käka. Det är riktigt ohett.

DISS till att sitta ensam och käka.

Peace out
..v,


Godmorgon fuckersGodmorgon fuckers. Vaknade nyss och gick ut i köket för att hämta min frukost. Vad tror ni det blev?
Rätt gissat! En
risifrutti och multivitamin juice.

Ber om ursäkt för den
oseriösa bilden. Jag är inte riktigt någon morgonmänniska. Ansiktet tycks liksom förfalla över natten. Var glad att ni får lite bilder i alla fall.
Förut skämdes jag över att slänga in bilder på mig osminkad. Men sen kom jag ju på att jag alltid går runt osminkad i skolan. Det är ingen skillnad. Jag är fortfarande jag, tror även att man visar bäst vem man är om man inte bara tar bilder där man är råspacklad.

Nu ska jag käka vidare.

Peace out
..v,


Puss & Gonatt

Nu mina kära läsare ska jag dra o lägga mig i sängen. Upp tidigt och följa med lillesyrran till hennes Öppet hus . Efter det ska vi käka på subway. Jippiie.

Här får ni en nytagen bild från webbcameran med sämst kvalitéGonatt mina älsklingar.

Peace out
..v,


TÄVLING

Så vilken hårfärg vill ni se mig i framöver?
Observera att jag tar ur löshåret på söndag så jag kommer inte att ha lika långt hår.


Den vinnande idén får en länkning.
Resultatet kommer någon gång nästa vecka.

Peace out
..v,


Avslutat o klart

Då är frågestunden avslutad och ni kan alltså inte lägga till fler frågor till den.
Har kopierat över alla frågor till Words. Där tänkte jag sortera in i "grupper" om teman. Ser ju inte så kuligt ut ifall allt är blandat. Tar även bort en del frågor som är identiska med en annan.

Tack så mycket för din fråga.

Peace out
..v,


Sista minuten

Sista minuterna innan jag avslutar frågestunden.

30 minuter kvar


Dusch-filosofi Sämre värderingar ,angående killar, i små orter?

Jag började fundera på en grej igår.

I mindre orter så känner i stort sätt alla varandra. Det leder till att vem man än blir tillsammans med så får alla reda på det.
I en sådan liten håla ser alla killar lika dana ut. Börar en snubbe styla håret med vax så gör alla killar det en vecka senare. Köper en snubbe Björn Borg fillingar så gör alla det.

Här i Stockholm känner man långt ifrån alla. Ingen ser i stort sätt lika dan ut stylar en håret så gör inte alla det. Höper någon ett par Björn Bprg fillingar så köper nästa ett par Calvin Klein.

I små orter är ju killar över lag ganska fula. Då slog det mig att brudarna där kanske har lägre värderingar på hur en kille bör vara... Eftersom de inte har samma urval som vi i sthlm. Eller är det vi 08:or som bara är riktigt bortskämda var det gäller snygga killar?

Också en sån där grej som ploppade upp i duschen. Kanske ska ta o göra en ny kategori för "Dusch-filosofi" någon som har ett bättre namn?

Peace out
..v,


Slutspurten

Då är det ca en timme och 40 min kvar på frågestunden. Har ni några frågor så ställ dem nu.

Peace out ..v,


Slut för idag

lutade för 10 min sen, ska sitta kvar i skolan till ca 15.00. Ska ta ett tåg som går 20 över till västerhaninge och träffa Jocke. Nu sitter jag ock sminkar mig. Brukar ju inte sminka mig så ofta nu längre. Men idag är det fredag och ska man ut o träffa folk så åker maken på direkt.

Loggar in senare ikväll när jag kommer hem. Tills dess hopaps jag att mina läsare får en trevlig eftermiddag / kväll.

Peace out
..v,


Italienska prov

Började morgonen med att bli väckt 05.59. Gick upp och käkade frulle-bulle o sen drog jag till skolan. Första lektionen vad Italienska... Prov. Muntligt. Kunde ju faktiskt ha gått mycket värre, samtidigt mycket bättre. Jag fick G? Vem fan skriver ? efter ett G om man inte syftar på att det bör vara IG?

Haha, jag klarade mig i alla fall. Nu siter jag och Duygu och vet inte vad vi ska göra. Både hon och jag har stukade fötter och
haltar runt som ankor.

Fortsätt ställ frågor till frågestunden. Den avslutas ikväll 00.00

Peace out
..v,


Fortfarande igång


WihuuuSånt här gillar jag verkligen ^^ Läsarrekord (igen)

Peace out
..v,


Sanningen svider

Tänkte berätta lite om det största misstaget i mitt liv.
Allting började i mitten av September 2008. Jag fick
Nashwans nummer utav en före detta kompis till mig. Vi började prata och jag var inte alls intresserad. Efter ett tag näsmare bestämt den 18/10 -08 träffades vi för första gången. Jag blev lite småkär i honom, men bestämde mig för att ta det lugnt ett tag. Han frågade mig 10 minuter efter att vi gått ifrån varandra ifall jag ville vara hans tjej. Redan då borde jag ha förstått att han inte var mycket att hänga upp i granen. Jag sa att vi kunde vara på g ett tag. Dagen efter ( 19/10  -08) blev jag bjuden hem till han i Fittja, jag åkte dit och vi blev tillsammans samma kväll.Vi var tillsammans och gjorde slut, blev tillsammans och gjorde slut... Om och om igen. Det förde med sig de mest jobbiga stunder i mitt liv och jag visste aldrig hur det skulle sluta. Vi kunde inte planera någonting då han alltid var upptagen. Jag menar hur kan man vara upptagen dygnet runt i en månad hela tiden? Det finns ju alltid några minuter som man hinner ses. Vi träffades i stort sätt bara en gång varannan till var tredje vecka. Ibland bara en gång i månaden. Det blev en vana. En vana att ringa och smsa varje dag utan några vidare trevliga svar. Skenet bedrog verkligen. I början var han guld värd. Men när jag lärde känna honom var han bara skit. Han kunde inte sätta ihop meningar på sms. Frågade jag
"vad gör du" så svarade han "inget, är skitupptagen". Detta svar kunde jag få flera gånger om dagen. Om jag ringde för att få tröst så sa han: " Vi snackar sen, jag är skitupptagen". Du kan ta ditt jävla "skitupptagen" och stoppa upp någonstans.

Ju längre in i vårat fram och tillbaka förhållande vi kom, ju mer sårbar blev jag. Du åkte bort till Irak i ca 3 månader och jag väntade på dig. Ringde dig för flera tusen kronor bara för att få prata med dig. Då var allting lugnt. Jag har inte försökt göra om dig, isåfall hade du pratat med mig oftare och träffat mig några gånger i veckan. Jag har försökt att leva med dig, ditt självupptagna ego. Jag ändrade mig själv för din skull. Jag lärde mig för länge sedan att man inte skulle försöka ändra på andra utan att ändra på sig själv, därför gjorde jag det. I allt jag har gjort har jag försökt att göra det för din skull (nästan). Jag har alltid haft dig i tankarna.
En värre kille än Nashwan får man faktiskt leta efter. Finns nog inte många idioter som är som han. Jag menar vem vill inte ha en kille som sover med en några gånger i månaden, träffar en ett par gånger i veckan, skriver gulliga sms och ringer, bryr sig och finns där för en. Det har han aldrig gjort. Och det är faktiskt ett under att jag orkade med detta i 13 månader och 7 dagar.

Nu ska jag ställa mig på mina egna ben, de benen som jag med lite hjälp av dig har byggt starkare.
Ett sista ord till dig på vägen:
Börja ät mer mat eller dö i anorexi din sjuka jävel.

Peace out ..v,


Fråga på


Tävling/förslag

   

Då VS Nu

Ska ju färga håret på måndag igen. Något tips på färger. Godtar allt mellan blont och svart. Fast vill ni se mig som platina blond så kan ni glömma.
Den vinnande idén belönas med länkning. Så detta är en liten tävling.

Fortsätt också ställa frågor till frågestunden.

Peace out
..v,


Småskyskon skyller alltid ifrån sig

Ett bevis på att småsyskon ALLTID skyller ifrån sig för allt.


Fortsätt ställa frågor till
frågestunden.
http://maffiosa.blogg.se/2009/november/fragestund-igang-fortsatt-fraga.html

Peace out ..v,


Frågestund igång Fortsätt fråga


Glassfantasi

Blev sugen på glass så jag skulle ut till köket och hämta en skål. När jag tog ut glassen ur frysen så slog jag i frysdörren i den stukade foten... raaaakt på mina trasiga ledband.

Gjorde så ont att jag fick lust att stoppa ner foten i ena glassbyttan. Fast jag hann stoppa mig själv innan, skulle ju inte vara så gott att käka fotglass.

Tänk er vad äckigt att komma till en glassbar och beställa glass med fotsmak och navelludd-sås.
Skulle bli lite Harry Potter över det hela.
Tacka vet ja' citronglass med marängbitar i.

Jag har frågestund igång på min blogg. Kika in och ställ din fråga på

http://maffiosa.blogg.se/2009/november/fragestund-igang.html


Peace out

..v,

Fastställt

Domen från Kammarrätten kom lagomt till frukost. Jag frå bo kvar här i fosterhemmet. (Jipppiiiiiie) :D
För mig kunde det inte kännas bättre.

Peace out
..v,


Sovmorgon

Hej hopp...
Vaknade halv 1 idag. Fick inte gå till skolan idag heller pga fothelvetet. Gick upp och käkade lite brunch.. 2 toast och multivitamin juice.
Somnade vid 4-tiden inatt för att någon ringde mig och vägrade låta mig sova. Somnade mitt i samtalet.
När jag vaknade nu hade jag 10 olästa sms och 4 missade samtal.

Vilken idiot sätter sig och ringer kl 05.38 med dolt nummer och tror att man är vaken?
Bra fråga det. Nu ska jag prata klart i telefon och sedan plugga litegrann.

frågestund igång ställ din fråga genom att klicka på länken

http://maffiosa.blogg.se/2009/november/fragestund-igang.htm

Peace out
..v,


Puss o gonatt

Nu ska jag gå och lägga mig med foten högt.
Fortsätt ställa frågor så får ni era svar sen, de får vara hur dumma eller hur smarta som hellst.

Peace out
..v,


Frågestund igång


Årets önskelista

Årets önskelista:Peace out
..v,


Happy meDet är alltid roligt när statistiken går uppåt.
Har slagit läsarrekord igen.

Peace out
..v,


Julklappstips

Jag och min underbara kusin har kommit på vad mormor/farmor ska få i julklapp. En almanacka med alla barn och barnbarn i.

Något tips på vad man kan köpa till sin lillasyster som är 16 år? Hon älskar att spela elgitarr och lyssna på rock. Tyvärr skulle inte en cdskiva göra henne glad då hon inte har en stereo. Skulle bli så glad för några tips. Länka gärna om ni vet att det finns på nätet.

Peace out
..v,


För lat för att laga mat

En sak med att ligga hemma förstår jag inte... Man blir så otroligt lat.
Min f-mamma bad mig att äta något när hon hörde att jag bara käkat en risifrutti till brunch. Så ställde jag mig framför kylskåpet och glodde lite i 5 minuter innan jag tog en annan risifrutti, multivitamin juice och 3 mandariner och gick tillbaka hit.
Tycker i alla fall att det känns nyttigare än en billys pizza. Fast det är ju rätt mycket socker i juicen och risifruttin. Men man ska väll äta det man tycker om och inte det man avskyr. O jag menar en billys ska ju bara in i micron i 2 minuter, det är ju också latmans-mat


Söndagsbrunchen:

Kari: Ta en mandarien eller tre...
Jag: Men jag ville ju bara ha två.
Kari: Det är en eller tre som gäller.
Jag: WTF!!!
Felicia: Hahahaha, frukt är nyttigt,
 ta en tredje - de är i alla fall så små.

Peace out ..v,


Klagomål är inget mål

Huvudvärk som skär och stukad fot = USCH

Jag skulle ju ha städat mitt rum idag. Men det blir lite svårt då jag inte kan böja på benet.
Ska sluta tjata om det nu, alla vet att jag har stukat foten. Slänger in en bild sen när den ser ut som en regnbåge. Den kommer att bli: lila, blå, grön, röd, rosa, gul och se lite grön ut. Hela bäckers färgkarta med andra ord.

Funderar på om jag ska brodera vidare på min julklapp till någon. Den måste ju bli klar snart, så jag hinner slå in den.

Peace out
..v,


Hemma och ugglarNä usch för att ligga hemma med en fot i taket och den andra i underjorden. Eller det känns så i alla fall när den stukade skall ligga högt. Blev ingen skola idag. Men i morgon ska jag dit vad som än händer. Annars missar man så mycket och vi ska ju kolla lite på hur Lucia-ordningen ser ut, då vill man ju gärna vara med.

Just nu sitter jag här o pratar i telefon och tråkar. Har nyss käkat frukost. Tänkte kolla på Torkel i knipa lite senare när jag inte pratar i telefon längre.
Slänger in ett inlägg lite senare.

Peace out
..v,


natti

Gonatt på alla <3

Peace out
..v,


PussKände mig kärleksfull just nu så här får ni en puss.

Peace out
..v,


Tomorrow

Imorgon ska jag bara sitta hemma o plugga lite, kanske bjuder över någon jävel som har tid också. Men vi får se hur det blir.

vad ska ni hitta på i morgon?

Peace out
..v,


Sjukhus-besök för mig

Idag började dagen men att min klocka inte ringde. Blev väckt kvart över 6 och fickslänga ner jumpakläderna i väskan.
Idrotten gick jättebra tills det var 10 minuter kvar, då
stukade jag högra foten ( :'(  Och tänjde ut ledbanden totalt. Efter att ha lindat in foten hos sjuksyrran drog jag ifrån skolan, hem till X och sedan vidare därifårn hem till mamma och pappa. De skulle köra mig till Karolinska.

Väl där fick jag träffa en massa läkare och ortopeder. Blev en del läkar-kandidater också. Ondast gjorde det när alla, en efter en skulle pilla på min fot. Slutade med en smärtstilande tablett, röntken och några träningstips från en överläkare. Han var riktigt rolig den läkaren...
Han sa till mig att göra en
"stå på benet övning" och ville jag göra det svårare sen så kunde jag stå på det onda benet och blunda i 60 sekunder. Då sa jag: "Åh, va bra. Det har jag aldrig kunnat göra förut".

Han sa åt mig att stanna hemma i 1-2 dagar. Sjysta doktorer det-där.

Nu sitter jag här o tar det lugnt.

Peace out
..v,


Duscha

Nu ska jag in i duschen o tvätta håret.

Peace out
..v,


Förlåt

Känns som att jag har bråkat med alla idag. Och jag är skyldig en ursäkt till Raul som fick ta all skit.
Förlåt
  ( ` ´ )
          v


Peace out ..v,


Mer komplicerat än universums födelse

Några anledningar till att jag känner ett smärre kill-hat är för att vissa killar har så enormt svårt för att stå för vad de säger, hålla vad de säger, vara ärliga och visa respekt för andra.
Hur kan det vara så svårt att bara vara ödmjuk och ärlig och trevlig och respektfull och kunna hålla vad man lovar?
Förstår mig inte riktigt på killar ibland.

Peace out ..v,
 


Endast fantasin sätter dina gränser

Någon som har ett tips till mig?
Jag hatar att städa... Hur får man detta att bli roligare?

Tänk om man kanske skulle ta o ringa
uppfinnar-Jocke och be om en maskin som ställer allt på plats. Typ som en dammsugare med förmåga att suga in precis allt oavsett storlek och sen fungera lite som ett gevär - man skjuter grejerna dit man vill ha dem genom att sikta och sedan styra föremålen med en trådlös kontroll likt Xbox 360.

Fan vilken bra fantasi jag har.

Peace out
..v,


Poppularitet

Nu känner jag mig poppulär :D Fadi är på väg hit och 4 andra vill träffa mig ikväll. Synd bara, för dem, att jag ska plugga ikväll. Fadi ska jag träffa för att prata med. Har lite att säga till han.

Peace out
..v,


Helt vanlig dag

Nu sitter jag här och tuggar på en "en-timmes-muffin" ígen.
Kom ganska nyss hem ifrån stan. Var där och kikade runt med Emilia. Vid halv 6 såg vi Ali och hans 2 kompisar komma gåendes. Då blev jag så förbannat arg och visste inte vad jag skulle göra så jag drog upp Emilia för trapporna till Kulturhuset och sedan spottade jag så att
Ali och hans kompis fick en dusch.
Det var faktiskt
jävligt omoget av mig att göra, men det kändes skönt.

Skolan var lugn, fast jag hade ganska rätt igår om att det här skulle bli en sån dag då man bara vill ligga i sängen, för det ville jag verkligen.

Vet inte vad som händer nu mer än att sitta o plugga Italienska. Fadi kanske kommer förbi senare om jag tillåter det. Beror lite på vad han säger innom de kommande 2 timmarna.

Peace out
..v,


Ingen bulltävling här inte

PS

Det är nu bevisat att det tar mig 50 Minuter att äta en muffin.

Ds

Peace out
..v,


Sleep tight

Näe, nu blir det sängen och drömma så sött för min del.
Synd bara att man får sova ensam natt ut o natt in.

Gonatt
Peace out
..v,


Pengar-kåt

Om det inte vore för min otroligt stora törst efter pengar så skulle jag inte gå till skolan i morgon. Det känns som att morgondagen kommer gå åt helvette, har ingen aning om varför det känns så. Men känns bara som en dag då jag skulle vilja ligga i sängen och mysa m en kopp te och gott sällskap.
Men drömmar går ju inte i uppfyllelse utav sig själv, så jag lär gå till skolan och kämpa för mitt liv o sedan plygga ännumer innan jag
KANSKE når min dröm. Når jag dit så kommer jag aldrig att behöva en man. Pengar kan tillfredsställa mig så det räcker.

Peace out
..v,


Mitt sexiga ursprung.

Har fått lite kommentarer utav pappa de senaste dagarna där gubben påpekar att En blondin som nått toppen av sin karriär säger "hej och välkommen till McDonald's". Som lite extra information till dig då, pappa, skulle jag bara vilja säga att det i det fallet inte kan vara toppen utav min karriär eftersom jag inte är blond.  

eftersom han envisas med att säga det så börjar jag fundera på om farsan har gjort en såndär konstig plast-operation och ändrat hårfärgen och ögonfärgen ifrån ljust till mörkt och kanske därför kallar mig blond. För att han själv en gång i tiden var det? Fast sen slog mig tanken att hela hans släkt inte kan ha gjort samma operation och därför är och förblir jag mörkhårig.

Föddes ju faktiskt med
SVART HÅR och ljusbrun hy. Stolt är jag över det. Då tänkte jag komma in på det här med att folk inte kan fatta att jag är svensk. Jag har fått höra att jag är allti ifrån Syrian till Afghan. Fattar inte riktigt hur, men antar att det är för att jag bara umgicks med invandrare förut och betedde mig lite för mycket som dem. Jag är halv-finsk, 49% Svensk och 1% Belg. Och jaaaa, Jag var tvungen att ta med den procenten. Det är den som gör att jag har brun-gröna ögon, lite mörkare hy än en normal svensk och att jag föddes med kolsvart hår. De svenska 49% och min belgiska procent är jag då mest stolt över. Den bildar ett speciellt band mellan mina färger och min pappas släktsida.

Min syster blev blond och ljushyad... Det var ganska typiskt mammas familj.

Men nu vet ni vart jag kommer ifrån.


Peace out
..v,


SL suger fet-rövKom precis hem från Söder.  Värsta problemen ever med tågtrafiken idag. På väg in så krånglade ledningarna mellan solna och Karlberg, så jag fick byta till buss i Solna till näckrosen och ta t-banan till Fridhemsplan och därifrån åka till slussen o ta buss.

Så var vi hemma hos
 Raul ett tag och glodde på TV. Japp det stämmer, vi såg på TV. Hans hund blev min nya bästis, den verkligen dog för mig *tihi*. Så kollade vi vidare på Tv, fast lite mer på varandra och det var typ min eftermiddag/kväll.

på vägen hem var det buss till slussen, t-bana till T-centralen i hopp om att ledningarna skulle vara fixade (vilket de var) 5 minuter innan mitt tåg mot Märsta skulle komma så ploppade det upp att det nu var elfel mellan Sthlm södra och T-centralen. Jag hatat att åka komunalt, ska ta körkort fan samma dag som jag fyller 18.

Sen var jag tvungen att springa till bussen i Upplands Väsby eftersom tåget var försenat. Och den enda bussen som gick var den som åker runt hela skiten. Tog alltså 40 min med buss ifrån Stationen till mig... Det tar normalt 10 min med rätt buss.

Nu ska jag vänta på syster så ska hon och jag käka "romantisk middag". Ne skämt å sido, alla har käkat här så det står bara uppdukat till 2 personer mitt emot varandra på bordet.

Peace out
..v,


Drar ut

Ska hoppa in i duschen o dra till söder.. Slänger in ett inlägg ikväll.

Peace out
..v,


Bildupdate

Här är en liten bild-dparad utav egobilder från igår. Enyoj.Hade snyggare bilder men ett problem uppstod under överföringen från mobil till dator... Hade redan filer på datorn som hette tex DCM00040 så den nya DCM00040 ersatte inte den gamla. Och eftersom jag klippte ut ifrån mobilfilen för att klistra in i bilder så finns de inte kvar i mobilen nu heller... Fa-an. Jaja, ni ser i alla fall hur jag såg ut igår.

Ska tanka in musik på mobilen nu så den blir seg.

Peace out
..v,


Helgen överlag

Dålig uppdatering i helgen... Igår vaknade jag vid 12 och gick upp halv 1. Käkade då lunch och sen började jag sminka och fixa miog för att träffa Amanda. Trodde att jag skulle vidare till Huddinge men det blidde inte så.
Kl 19.00 var jag hemma i Väsby igen. Då käkade vi taccos med 2 gäster som joinade oss. Jättegott faktiskt. Sen blev det glass med maränger.
Efter att ha plockat undan och diskat åkte jag, Felicia och vår F-mamma iväg för att hyra film. Det blev
Torkel i knipa, 1:a säsongen av HJÄLP och så någon annan film. Torkel ägde skit-fett.
Vid 3 i natt kom vi i säng.

Vaknade vid 12 idag (blev väckt) blev
pannkakor och plättar till brunch - gooooott.
Nu sitter jag här och har precis plockat ögonbrynen på syrran och funderar på att hoppa in i duschen.
Slänger in lite egobilder, från igår, senare också...

Peace out
..v,


Lycka är att belöna en hårt arbetande.

Liten rättelse... Jag var inte en av 100 som fick jobbet. Jag var DEN ENDA som fick  jobbet. En /200.

Peace out
..v,


Ju fler kockar desto sämre soppa

Har precis avslutat en halvgod middag. Jag och syrran gjorde en potatisgratäng och Jens stekte fläskfilé. Kan ju säga att det var en utav de äckligaste gratänger som jag någonsin ätit. Fattar inte hur den blev så konsttig, brukar faktiskt göra goda gratänger. Köttet var gott iaf.

Har också suttit och broderat för att lugna ner mig. Det funkade riktigt bra. Man koncentrerar sig liksom på något annat.

Peace out
..v,


Kokar inombords

 

Jag är så arg så jag skulle kunna spricka. fyjfvffyfi.
Vet inte vart jag ska vända mig...
Står mellar
BRIS och Rädda Barnen.. vilka är bäst?

Peace out
..v,


Veckan kunde inte gå bättre och jag hade nog fanimig rätt

Mamma ringre nyss också... Hon sa att hon har pratat med soc och att jag och Felicia ska flytta hem igen - enligt dem.
Tycker då att det är jävligt konstigt att inte
JAG har fått höra det ifrån dem. Så började hon prata om att vi ska göra om mitt rum där och fixa det så att jag trivs....

Då blev jag skitförbannad och sa att jag aldrig tänker flytta tillbaka, jag hatar det där huset och mitt rum där är så smalt och fult och äckligt. Det får fan inte ens plats möbler där. Har en 90-säng, en bokhylla och en byrå... och ja, sen får man inte plats att gå in om man ställer in något mer.

Så sa jag att hon bara ljuger och att hon har svikit mig förut.
Jag litar inte på min mamma alls. Tidigare har hon ju slagit mig, och jag skulle aldrig i mitt liv kunna tänka mig att bo med någon som har slagit mig (igen). Jag är trött på att bli behandlad som en jävla boxningsäck!!! Jag förtjänar att bli behandlad med respekt även av mina föräldrar. Sen började hon gråta när jag sa att hon var polisanmäld för det, så lade hon på.

Slut på det samtalet. Nu sitter hon och skickar sms med meningar långa som giraffer om att jag sårar henne och gör henne illa.
DET ÄR JU FÖR FAN HON SOM HAR SATT MIG HÄR.

Nu ringde hon igen och sa till mig att jag vet hur dåligt hon mår, men jag ska inte behöva ta ansvar för henne, jag ska inte behöva bära min mammas last. jag har min egen och det räcker gott och väl.

Sa till henne att hon inte ska ta det med mig för att
"jag lever mitt liv och du lever ditt liv"... varpå hon svarar: "Ja, men jag ska inte leva längre". Det sista jag sa innan jag lade på var: "Det skall inte du ta med mig, det är inte mitt ansvar att se efter dig, ring en psykolog eller något".

Ska ta o ringa den där jävla soctanten nu o snacka vett med henne!

Peace out
..v,


Dagens händelser

Hade syrrans gamla mobil som väckarklocka i morse. Ställde alarmet på 05.00 för att snooza till 06.00... 20 över 6 tänkte jag att jag skulle gå upp, skulle bara blunda lite först. Självklart vaknar jag försent. Klockan 07.02 kastade jag mig upp ur sängen, slängde på mig kläder, flög ut genom ytterdörren och ruschade till bussen (som jag redan hade missat med 4 minuter när jag gick upp). Kom till skolan en kvart försent (bara).

Skolan var sådär. Hade italienska på morgonen, sen håltimme från 09.25-11.50 psykologi (vi satt och lyssnade på någon ifrån EU-departementets översättningsavdelning)? Hon som pratade hade gått i vår skola för 27 år sedan. Somnade och vaknade av och an under den lektionen. Så fick vi ett reflexband - som tack för att vi lyssnade eller nått. Så skulle det ha vart matte egentligen, men den blev inställd på grund av sjukt barn.

Då åkte jag till Jakobsberg och hämtade ut telefonen (min bebis). Sen åkte jag hem. Det första jag gör när jag kommer in i mitt rum är att observera en t-shirt på golvet, en plattång och en hårfön också. Fattar inte varför Felicia måste stå och fixa sig inne på mitt rum, det finns en spegel utanför. Fick någon konstig mani och började städa undan inne på rummet. Nu är det äntligen dammsugat o klart.

Peace out
..v,


Bebis utskriven i morgon

I morgon kommer min bebis hem från sjukhuset. De har opererat lite i tarmarna om man säger så. Nu ska han i alla fall vara frisk och må bra. Fick sms utav läkaren i morse, men jag had eju ingen telefon så det kunde jag inte kolla. Men nu hände det sig att jag fick ta den där fula NOKIAn som min syster erbjöd mig förra veckan... Bara för att hon inte orkar väcka mig kl 6 i morgon.... Lata jävel.

Utan hennes NOKIA hade jag inte fått smset ifrån sjukhuset, så det är jag ju endock glad för. Vad mycket världen har moderniserats nu när man tänker på det. Har aldrig fått sms ifrån ifrån en doktor förut.
I alla fall, eftersom jag satte på telefonen för bara en timme sedan så fick bebisen ligga kvar en natt till.

Undar bara vart fan jag har lagt kvittot...

Peace out
..v,


Såld för 10 kameler och en åsna

Min boyfriend är inne på msn :D:D har snackat med han i ca en halvtimme nu. Han har blivit otroligt gullig den senaste veckan, säger bebis efter varannat ord och andra söta saker som man vill bli kallad för.

har även dubbelkollat så att jag verkligen kommer hem till sverige igen när vi åker till syrien nästa år. Alla säger ju att jag aldrig kommer att komma tillbaka utan typ bli såld för 10 kameler och en åsna eller något.

Om 2 veckor flyttar han tillbaka till Fittja och då får jag äntligen sova med han igen. Vi har bara pratat om en massa bra grejer. Och saker vi ser fram emot.

Nu känns allting på topp, även kärleken.

Peace out
..v,


Hårstrån i maten

Höll precis på att bryta två naglar för att jag tappade min sked... Då skulle handen automatiskt dyka ner efter den. Men handen dök fel och slog i fingertopparna i skrivbordet i stället. Hörde det där knäcket som hörs när man bryter en nagel, inom mig.

Apropå det så kom jag att tänka på att Nasho fortfarande inte har vart inloggad. Nu börjar det gå för långt. Måste ju berätta för han att jag ska ta ur löshåret snart. Han kommer att bli jättearg men jag vet inte om jag vågar jobba med så långt hår. Speciellt inte när jag själv vet att det lossnar hårstrån jättelätt. Skulle inte kännas så roligt ifall en kund fick ett 60 cm långt hårstrå i hamburgaren.
Su nu får fan i mig idiot-jäveln ta o logga in. *hihi*

Peace out
..v,


Bästa dagen i mitt liv

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Har bara vart glad över de senaste dagarna.
En bra sak med idag är att jag lyckades lära in 21 glosor på ca 20 minuter. Nu kan jag alla i huvudet framlänges, baklänges, på engelska och på svenska. Det är bra det.

Efter skolan blev det till att åka till jobbet. (Inte donken, utan mitt torsdagsjobb - kyrkan).
Hämtade ut 15 godisburkar till eftersom en del lärare har "beställt" utav mig.

Nu sitter jag här nydischad med en risifrutti i handen. Dock utan multivitamin juice eftersom någon har druckit upp den :(.

Den enda negativa saken e att syrran vägrar väcka mig i morgon och jag har ingen klocka :'( Snacka om att jag kommer bli försenad till skolan och det vill jag absolut inte. Har ju Italienskaprov nästa vecka, så det här är sista lektionen innan.
Fattar inte riktigt varför en iPod har 100 tusen, miljoner onödiga prylar - som man aldrig använder, men inte en väckarklocka!!! Varför kunde man inte programera in en sån när man endå var i farten liksom?

Det va en bra fråga det.

peace out
..v,


Allting rullar in som det ska

Denna vecka kan bara inte gå bättre :D

I förrgår slog min blogg sitt egna besöksrekord (igen)
I går fick jag veta vad mitt skadestånd kommer att ligga på.
Idag fick jag veta att jag fick jobebt på McDonald's.
Fick även hem mitt armband som jag vann i en utav NILMAS tävlingar.

Jag är så glad just nu :D

Peace out
..v,


Hur du blir rökfri av dig själv

Tänkte ge lite tips till er som röker också.

Om du vill sluta röka så kan du varje gång du ska till att tända ciggen - ta ut den ur munnen och hålla den i handen, kolla på den och tänka på vad som händer om du inte röker den och vad som händer OM du röker den.

Om du bestämmer dig för att tända den så tänker du för varje bloss du tar hur äckligt det smakar och intala dig själv att
rökning är riktigt snuskigt. Tänk på cigaretten som det äckligaste du vet.

Gör detta för varje cigg!

Jag kan inte garantera att du slutar röka, men jag kan garantera dig att du kommer att bli äcklad - förr eller senare. Och när du väl blivit det är det svårare att känna samma sug igen.

Ett annat tips är också om du åker bort till släkten över en helg och inte kan röka där. Du åker dit t.ex en fredag och åker hem en söndag kväll. Då har du klarat dig i 2 dagar utan en cigg. Därefter vet du att du KAN klara dig utan. Då kan du göra det till en liten tävling med dig själv. Kolla hur många dagar du klarar dig utan och när du känner att det inte går så röker du. Sen provar du igen. Varje gång måste det bli ett nytt rekord med en dags skillnad. Till slut kommer du bara att tycka att rökning är onödigt eftersom du kan klara dig utan.

Peace out ..v, 


Smal midja på 10 minuter - tips

Tänkte ge er ett tips på träning för hur man får smal midja. Det heter "smal midja på 10 minuter" men jag tycker att det är ganska vilseledande eftersom att midjan inte blir smal på 10 minuter.

Du ställer dig på golvet
rak i ryggen med fötterna ihop och spänner magen. I ena handen ska du ha en hantel eller någonting med tyngd i. En fullpackad väska funkar också. Medans du står rak i ryggen och spänner magen så böjer du dig åt sidan (samma sida som tyngden ligger i). Sedan upp till rakt stående läge igen. Detta gör du 20 gånger åt samma sida. Efteråt gör du det 20 gånger åt andra sidan.

Upprepa övningen 2-3 gånger.
Resultat går att se på de flesta efter redan 1-2 veckor förutsatt att du upprepar övningen ett par gånger i veckan.

Peace out
..v,


Just old meHär får ni en gammal bild på mig, eller gammal är den väll inte, tog den för snart ett år sedan.
På något sätt kände jag mig finare då. Kanske beror på att jag orkade sminka mig lite oftare och var kamerakåt. Nu har jag inga batterier i kameran och mobilen på lagning.

Ska börja fotografera lite mer när jag får tag i ett par batterier. Har även tröttnat på alla mina kläder. Antingen får jag shoppa lite nya eller så får jag försöka uppskatta det jag har och intala mig själv hur otroligt vacker jag är. Jag blir lika glad varje gång. Till jul slutar jag röka också, kommer troligen känna mig själv fräschare då och få en ny kick av att fotografera.

Sedan jag slutade sola solarium och använda Daily eleminating scrub så tycks mitt ansikte ha förfallit. Uscha, ska börja sola igen så fort jag känner att jag har tid för det. Just nu blir det ju mycket med skolan, pluggande, 2 jobb och kärleken. Någon kväll i veckan kan man ju unna sig lite Uv-sol.
Får se hur det blir med allt. Ska först och främst försöka få tillbaka min lyster i ansiktet, känner mig aldrig fin när jag sminkar mig längre.

Äh va fan, jag ÄR snyggast i världen. Vad ska jag med smink till då? Med glimten i ögat kommer man långt nog. Och jag har inte så dåligt självförtroende. Självklart känner jag mig söt med smink, måste bara hitta tillbaka till min gamla vanliga sminkning. Detta skall jag göra när löshåret ryker åt skogen. Ska också färga om håret så det blir mer likt bilden här ovan. Jag passar i svart, men det blir dyrt i längden med hårfärg.

Peace out
..v,


R-språket

En torre i form av en snorre med en ekorre i smak av aborre.

Bara jag och Jasmin + delar utav klassen som förstår detta. Eller rättare sagt bara jag, Jasmin och Alexandra som förstår över huvud taget. Delar av klassen blev bara utsatta!

Meningen betyder:
En tårta i form av en snopp, med en ekorre, som smakar aborre

Peace out ..v,


Dedikerad <3

Vill tacka de tre som betyder mest i mit liv.. Tack mina älsklingar Jennie, Anna och Nashwan för att ni fick mig att gå till den först jobbintervjuven. Tack för att ni stod vid min sida och gav mig energi till att orka. Tack mina änglar för att ni finns.

Sen vill jag tacka mitt inre jag för att jag inte tog bussen hem utan lyssnade på mina sötnosar och faktiskt åkte till Barkarby. Hade ju lika gärna kunnat sitta kvar i Rinkeby på en parkbänk o sovit. Men nej, någonting kanske sa till mig att det här var en chans som jag inte fick missa under några som helst omständigheter.

Jag tackar därför min styrka och mitt undermedvetna. Men det är er jag ger äran till.

Peace out
..v,


Kneg ger deg

Lite ironiskt. Min f-mamma kom hem för typ en o en halv timme sen och åkte iväg direkt, så jag hann inte berätta min nyhet om jobb. Då tänkte jag att jag ska vara tyst hela tiden när hon är hemma tills hon frågar vad det är med mig.. Då skulle jag svara: "jag vet inte, jag är bara så glad för ATT JAG FICK JOBBET!"

Tyvärr så råkade jag sumpa det för att jag fick en host attack, varpå hon sa: "Vi handlade på donken till middag, hoppas det är lugnt för dig".
Så svarade jag: "Jo appropå donken... Jag fick jobbet". :D:D:D

hon blev lika glad som jag...

Peace out
..v,


Poliser hit och dit

Haft polisförhör i 65 minuter på telefon... Poliser kan fan prata hur länge som helst. Kommer ihåg förra sommaren när jag fick sitta på förhör i 5 och en halv timme. Fast det var då och nu är nu.

Just nu har jag tre olika fall att gå igenom. Det första är misshandeln från i somras. Den andra är min mammas ex. Den sista är faktiskt om min egen mor. Hon har slagit mig 3 gånger och det blev anmält idag. Vet inte hur jag ska orka med allt, men på något jävla sätt ska det gå. Och jag kommer att klara av det.

Peace out
..v,


Längtar tills ...

Längtar tills jag blir vuxen... Absolut inte för att man är äldre, utan för att man är klar med skolan och har börjat jobba. Nu kommer ju jag förmodligen att vara kvar i skolan tills jag är ca 25 år innan jag blir jurist. Efter det äre praktik och grejer, ännu mer skola. Sen blir jag advokat... Får jobba med mina fall och kämpa mig uppåt till Åklagare. Shit sen äre bara att skaffa sig ännumer erfarenheter och jobba hårt för att bli domare.

När man är domare tjänar man en del cash. Och för cash kan man köpa saker. En chyst villa med swimmingpool, jacuzzi, ett rymligt kök och en massa exklusiva tillhörigheter. Den snyggaste inredningen och alla senaste grejer. Sen måste man såklart ha en nice bil. Shit en Lamborghini skulle absolut inte sitta fel.
En svart Lambo med "måsvingar" ska jag ha.

Det enda jag aldrig skulle kunna tänka mig att köpa är kärleken. Den rätte kommer när det är tid för det.

I am, I am HAPPY

Det kan fan inte vara sant. Jag är helt till mig av lycka och glädje. Förutom att gårdagen avr riktigt lyckad så är idag en ännu bättre dag. Finner knappt några ord för det. Det är helt enkelt ofattbart.

JAG FICK JOBBET PÅ DONKEN!!!!!!!!! Först var jag en av 16 utav 200 som kom till gruppintervju. Sen blev jag en av ca 7 som kom till enskild intervju. NU ÄR JAG EN AV 3 SOM FÅTT JOBBET!!!
MATHILDA GOES HAPPPPPPPPPPPPPPPY! Shiiit, är uppe och flyger bland molnen just nu.

Peace out
..v,


Declan Galbraith- An Angel

Vers1:
I wish i had a pare of wings
Had them last night in my dreams
I was chasing butterflies
Till the sunrise broke my eyes

Verse2:
Tonight the sky has glued my eyes
'Cause what they see is an angel hive
I got to touch that magic sky
And greet the angels in their hive

Chours:
Sometimes i wish i were an angel
Sometimes i wish i were you
Sometimes i wish i were an angel
Sometimes i wish i were you

Verse3:
All the sweet honey from above
Poor it all over me sweet love
And while you'r flying around my hand
Your honey kisses keeps me fed

Verse4:
I wish i had a pare of wings
Just like last night in my dreams
I was lost in paradise
I wish i never opened my eyes

Chours:
Sometimes i wish i were an angel
Sometimes i wish i were you
Sometimes i wish i were an angel
Sometimes i wish i were you

BUT THERE'S DANGER IN THE AIR
TRY SO HARD TO BE UNFAIR
DANGER IN THE AIR
TRY SO HARD TO GIVE US A SCARE
BUT WE'RE NOT AFRAID


Chours:
Sometimes i wish i were an angel
Sometimes i wish i were you
Sometimes i wish i were an angel
Sometimes i wish i were you
I wish i were you
I wish i were you

Min favoritlåt ^^
Peace out
..v,


Homosexualitet - samma som fylla!

 

Nu har jag stått och funderat i duschen igen...

Kom att tänka på det här med homosexualitet. En kille som gillar en kille tycks ju på något sätt vara mer acceptabelt än en tjej som gillar en tjej. Jag är straight men har kompisar som är bisexuella, så får ju höra en hel del. Dock har jag lekt lite med tanken på att vara med en annan tjej. INTE SEX!!! utan mer på hur det skulle vara i situationer. Samma situationer som med en kille.

Jag kom faktiskt fram till att det måste vara exakt som på fyllan. Allting blir gladare och på fyllan kan man ju liksom kyssa en tjej utan problem. Så förstår inte varför det inte skulle gå att göra det i nyktert tillstånd.

Men när jag filosoferar så kommer jag fram till de mest konstiga saker som jag sa tidigare. Så i morgon kommer jag att vara tillbaka till mitt helstraighta jag igen. Fast just nu är homosexualitet/bisexualitet samma som fylla i mitt huvud. 

Peace out
..v,


Äkta är alltid bäst

Fa-an, mitt "nya" hål i örat tål inte oäkta silver. (än). Har fått en infektion igen, nu blire till att behålla silvret i tills det känns som att det är helt läkt.

Peace out
..v,


Lediga jobb som tjackhoror på marknadenBilden säger ju allt...
Och med det menar jag inte att vi alla ska bli tjackhoror om det går dåligt i skolan. Mitt budskap var bara att man kan alltid kan se positivt på saker och ting. Då tog jag arbetslösheten som jag gav ett grovt exempel på. Det är klart att det finns andra jobb på marknaden också.
Jobbigt bara om man inte skulle ah betyg för det.

Ps: Anna är min "kusin" så hon bryr sig bara om mig och mitt rykte. Just nu är hon och jag osams sedan 2 veckor tillbaka, därför hon lägger sig i mina fb-texter.

Peac eout ..v,


Dagens

Idag hade jag kul i skolan. Var med på idrotten fast jag hade magont och var jätteförkyld, fast roligt va det. Sen var det drama - skulle spela fjortis. (Det var värkligen en upplevelse). Jag kunde knappt känna igen mig själv, det var nästan läskigt. Sen hade jag håltimme i hundra år och ringde till Brottsoffermyndigheten för att kolla upp hur mycket jag kan kräva i skadestånd för slaget som jag fick över örat och käken.

Den räkningen går upp på
5000:- för KRÄNKNING och 575:-/ vecka av smärta för SVEDA OCH VÄRK.
Nästa gång ni slår någon ska ni tänka på konsekvenserna. Detta kommer göra mig 6150:- rikare och er några tusenlappar fattigare, så ni kommer att bli aav med studiebidrag och lön ett tag efter rättegången (om det går upp dit).

Sen hade jag matte och Italienska - där jag var så trött att jag inte kunde sluta skratta? Men kul hade jag med verbböjningar. Det vet alla som var där, (hahaha).

Nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt. Äter lite mellanmål som består av en risifrutti och en apelsin. Gottigott.  Ska ta o plugga lite civilrätt senare om jag orkar.

Peace out
..v,


Kritiker utan syn (?)

Igår lade jag upp denna bild och uttalade mig om kissies lår. Dock fick jag en massa kritik om att jag var "dum i huvet", för att jag sa att det var kissie när det inte är det, av folk som inte förstod mitt skämt. Och vad jag kan komma ihåg så skrev jag ett inlägg direkt efter om att det inte är Kissie på bilden. Inget fel där med andra ord, ni fick tydligen bara tunnelséende för det inlägget där bilden var upplagd.Peace
out ..v,


Kurd-hår

Nu ska jag gå och knoppa.
Upp 6 i morgon igen, har en massa samtal att ringa. Efter skolan ska jag hem o städa. Vill inte ha en massa hår på golvet. Man kan ju tro att några kurder har gått o kliat sig på ryggen här. (Jag har ingenting emot kurder)

Gonatt <3

Peace out
..v,


Paradise Hotel? Hiss lr diss?

Är paradise hotel verkligen sevärt eller är det, som jag tror, bara horor som knullar runt och "glömmer bort kameran" som en ursäkt till att knulla ännu mer?

När jag får ett ärligt svar så ska jag överväga att se det/dissa det, tills dess kollar jag inte alls på det.

Peace out
..v,


Vinter = Sjukdomar

Det värsta som finns med förkyldningar är när man är snorig. Det är så hemskt att bara kunna andas med munnen och då känns det som att man flåsar. Usch. Jätte äckligt är det. Och sen att behöva snyta sig känns inte helt fresh det heller - tur att det är mänskligt.

Det som ofta hör ihop med snuva är huvudvärk och torra läppar.... Jag känner mig verkligen inte het just nu.
Hatar att va sjuk. O jag kommer att ha bihåleinflammation igen innom ett par dagar.

Peace out
..v,


Plojj

Och ja, jag skojjade bara i förra inlägget. Det är inte kissie på bilden. Men svenska kändisar behöver faktiskt inte bara vara skinn och ben. Och poängen var den att Kissie skäms över sina lår och hennes kan inte se värre ut än Natachas.

Peace out
..v,


Kissies lår-ångest

Hittade en bild på Kissie som styrker min teori om hennes lårs storlek.Jodå hennes lår skulle gott och väl kunna mötas i varje steg. I rörelse "dallrar" ju fett.
Och vem säger att det inte fanns mer där förut?

Nu förstår jag verkligen varför hon har en sådan ångest - NOT

Peace out
..v,


Kissie deppar ihop

En annan sak jag lade märke till på kissies.se är att hon tycks se mycket deppigare nu än innan hon började träna. Kissie kanske håller på att bli Emo (?) Eller så tvingar hon sig till att göra saker hon inte vill. Hon ser ju helt förstoppad ut på alla bilder.

Peace out
..v,


"Lårdebatten"

Det skrivs väldigt mycket om Kissie just nu och jag tänker inte vara ett undantag.

Kissie har äntligen börjat träna. Det behövdes nog verkligen eftersom hon verkar ha ångest över sina lår. Hon har tydligen fått lår som går ihop så pass mycket att hon nu måste träna bort dem. I stället för att bara erkänna att så är fallet så skyller hon ifrån sig på oss andra. Kallar oss lata och tjocka. Jag är inte tjock, jag är inte smal. Jag är mullig. Och japp jag har lår som går ihop. Men jag trivs i alla fall så som jag ser ut. Kissie verkar inte ens kunna acceptera sig själv.


"vill man inte ha lår som går ihop så måte man lida pin." -  Ja, du Kissie. Meningen säger väll sig självt? Du sätter dig på träningspass efter träningspass för att slippa dina grövre lår. Ta en titt på bilden här nedan... Kvinnor är faktiskt fina utan tunnelbanor mellan låren.

 Undrar faktiskt om Kissie mår så jävla bra mentalt. Först vara sveriges största bloggerska och sedan sitta och klanka ner på sina egna läsare? Hur frisk e man då liksom?

Peace out
..v,


Naglar à la Foki

En sak jag aldrig kommer fatta med lösnaglar är: "vad fan är det bra för?"
Jag har använt lösnaglar 1-2 gånger men tycker bara att de e onödigt eftersom de lossnar rätt snabbt och kostar för mycket onödiga pengar. Skulle aldrig kunna gå till en nagelvårdare och géle-a på några naglar heller.

Förstår att det är fint ibland på fest och om man har korta naglar. Men kan man odla naglar själv så tycker jag inte att man ska sitta och limma på en massa plast och pärlor
á la Foki på sina naturliga naglar. Tänk vad miljöovänligt nagellack är dessutom. Okej nagellack har jag ingenting emot faktiskt men Fokis naglar är bara toooooo much.Hade Gud velat att vi skulle gå runt med plastfrukter och pärlor på naglarna så hade vi haft det från födseln redan.

Peace out
..v,


Myt-lista. 10 vanliga myter kring menstruation

Tänkte ta upp en del myter kring lingonveckan och berätta för er hur sanningen förhåller sig till dem.

1, Om man badar eller tvättar håret under menstruationen så ökar blödningarna? - Detta är inte alls sant. under menstruationen är det viktigt att hålla sig ren då vi kvinnor kan svettas mer och få fetare hud och hår på grund utav hormonpåverkan.

2, Man skall vila hela tiden under mensen? - Nej, för kroppens bästa bör man göra som man själv vill. Vill man träna så gör man det. Träning är bra under mensen då man hjälper kroppen att svettas ut överflödigt vatten ut kroppen, så man blir mindre svullen. Träning är också ett bra sätt att reglera PMS och kramper eftersom det ökar syretillströmningen till musklerna.

3, Man kan inte simma när man har mens? - Fel! Hur många har inte dragit till den här ursäkten när klassen ska ha simning? Sanningen är att det går hur bra som helst att simma under mensen, så länge man använder tampong vill säga.

4, Oskulder ska inte använda tampong? - Stämmer inte heller. En oskuld blir inte av med oskulden för att hon använder tampong. Den går bara att förlora genom sex. Vill amn använda tampong som oskuld så kan man göra det. Om man känner att det gör ont att sätta in den bör man dock vara försiktig och prova en mindre storlek.

5, Man kan inte bli gravid under mensen? - Man kan faktiskt bli gravid under tiden man har mens. Spermier kan överleva i kvinnans livmoder i upp till en vecka vilket betyder att befruktningen kan ske både under eller strax efter menstruationen.

6, Man ska inte använda tamponger på natten? - Självklart kan man sova med en tampong. Folk brukar tro att det inte går för att det sägs att man bör byta tampong mellan 4-6:e timme. Helt rätt utav hygieniska skäl. Faktum är att tampong är det bästa mensskyddet under nätterna just för att den inte glider omkring hur mycket du än vrider och vänder på dig i sömnen.

7, Tamponger blockerar blodflödet? - Absolut inte. En tampong fungerar som en svamp, den suger alltså upp blodet. När den sedan är full så rinner blodet igenom eller vid sidan om. Den hindrar inte blodflödet utan suger upp det så att det inte ska bli läckage.

8, Genom att dricka mycket vatten och gå på toa ofta kan man skölja ut mensen ur kroppen? - En fråga som jag själv trodde på när jag var yngre. Eftersom vätska leder till ett antal toalettbesök så håller man rent. Dock kommer ju urinen ur urinröret och mensblodet ur vaginan. De möts aldrig på vägen och man kan därför inte skölja ut blodet ur kroppen. Dessutom är inte stora mängder vatten bra för kroppen eftersom vi har salter i kroppen som späds ut om vi dricker för mycket vätska.

9, Man kan inte ha sex när man har mens? - En utav de vanligaste myterna. Man kan ha sex under menstruationen dock finns det en ökad infektionsrisk, använd därför kondom.

10, Man kan äta hur mycket choklad som helst de 3 första dagarna av mensen utan att gå upp i vikt? - Nej, tyvärr är det inte så. I chokladen finns endorfiner som kroppen behöver för att inbilla sig att man är glad. På det sättet är choklad bra för kroppen speciellt under mensen då man behöver ett tillskott utav endorfiner. Men dessvärre påverkar socker våra humörsvängningar eftersom det ger snabba förändringar i blodsockerhalten. Detta kan också påverka vår PMS. Man bör därför hoppa över godiset så ofta man kan.

Jag hoppas att ni lärde er någonting nytt utav min myt-lista, det gjorde i alla fall jag. För mer information och fler myter se länkarna nedan.
http://www.always-info.nu/myth_or_fact.html
http://www.myobtampons.se/faq/38
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5912780.ab
http://www.minkompisundrar.nu/index.php?Itemid=39&id=41&option=com_content&task=view

Peace out ..v,


Goodbye happiness

Började må illa efter frukosten i morse. Min första tanke var åh nej inte sjukna in igen.
Men efter att ha åkt till skolan med ett sådant kraftigt illamående att jag inte kunde sitta upp rakt i sätet utan halvlåg ner, insåg jag att jag inte tagit mina ppiller sedan i torsdags. Jag får alltid så ont att jag knappt kan röra mig. Får små attacker av otrevlighet med jämna mellanrum också. Den här veckan kommer jag att vara glad för Nashos skull att jag inte har någon telefon. Mitt humör bruakr gå ut över han. 
 

Så välkommen till djävulsveckan ur mitt perspektiv, som definitivt inte kommer att vara lika glad och mangasöt som den här bilden. 
 
 

Tänkte ta och skriva in lite myter kring menstruationen senare ikväll.

Peace out ..v,


Liknelser är roliga saker

chattade lite med storebror sista kvarten igår. Hans msntext: "Kasta inte bäver i trähus" väckte många frågor hos mig så som att man aknske inte skall kasta murbräckare i tegelhus eller onda häxor ur sagor i spegelhus.
Sen råkade jag vara lite dum mot min bror så han skickade mig i säng. Fast innan det hann jag kläcka ur mig:
"Du, kasta inga yxor i skogsskjul". Där dog mitt sinne för humor. Jag hade blivit för trött för att ens kunna skoja.

Peace out
..v,


Shoo Fuckers

Tjenna.
Idag vaknade jag strax efter 7 av att ingen väckte mig. Så jag bestämde mig för att fortsätta sova till kl 9. Hade ingen väckarklocka och ingen som var hemma. Jag kom då på den smarta idén om att hålla i sladdarna och hörlurarna till min iPod för att hålla lite koll på när jag ska vakna.

Jag har en gåva om att kunna kontrollera min sömn om jag har fokus på något. Det vill säga i morse fokuserade jag på att hålla i sladdarna medans jag sov och när jag föll i för djup sömn och tappade greppet så vaknade jag. Kollade på klockan och somnade om. Kvart i 9 gick jag upp, å var det dags att fixa håret och sminket tyckte jag. O käka lite frukost.

På utvecklingssamtalet pratade min lärare om hur duktig jag är (fast jag har 2 ig-varningar) och att jag är en av de FÅ i klassen som har förstått att man måste plugga, så det så, där hör ni att jag minnsann pluggar *paus för namn som jag inte nämner*.
Sen gick jag ocg min f-mamma ner till gymmet för att kolla upp priser och så fick vi några blanketter som ska fyllas i.
Så snart blir det igång med träningen igen.

Efteråt skjutsade hon mig till syrrans skola där vi skulle bli hämtade senare. Den första jag ser när jag kommer dit är Jakobsbergs mest idiotiska och äckliga kille. Tyvärr blev han den sista jag såg innan vi blev hämtad ca 2 timmar senare också. Måste säga att min syster har en jävligt speciell klass, kan dock inte säga om det är på ett positivt eller negativt sätt.

Sen blev det ortopeden m syrrans knä - ingen operation behövs.

O nu sitter jag här hemma och degar.

Peace out
..v,


02:45

Har nog suttit här förgäves. Ger det en kvart till sen går jag och lägger mig.
Fortfarande ingen sötis inne.

Peace out
..v,


Öken i sikte

Fortfarande ingen bebis.. Men han loggar snart in, brukar vara vid den här tiden.
Har tillbringat den senaste timmen m att splea "sten, sax, påse" med mitt ex på msn. Aptråkigt.

Peace out
..v,


Epic fail

Jag fick precis ett nytt problem...
Jag måste åka hemmifrån 10.14 i morgon för att vara i solna kl 10.48. Men vem ska väcka mig?
Jag har ju ingen telefon... Och syrran hinner ju dra innan jag ens ska kliva upp.
Brukar beställa väckning av min f-mamma varje kväll, så hon vet. Men idag sa jag inget. Hade tankarna på annat håll. Hoppas hon tar för givet att jag ska vakna klockan 6, då hinner jag ju säga till henne att låta mig sova tills hon åker.

Arma tanke, tänk att komma för sent när man bara ska till skolan för ett samtal i 12 minuter när det börjar halv 12 och komma för sent. Uscha, kan knappt tänka mig något mer Failiour.

Peace out
..v,


Krävs inte mycket för att uppbringa glädje

 

Ibland krävs så lite för att göra någon glad. Jag är inläggen från 00.10 och 00.23
Och jaaa, jag har kvar min playahead. Inte för att jag är fjortis utan för att hålla kontakt med vissa som varken har msn eller facebook. Och lite för att hålla koll på Nasho (ibland)

Peace out ..v,


Väntan...

Blir nog uppe ett tag... Ingen Nasho inloggad ännu.

Peace out
..v,


Något förvirrad

I morgon är det utvecklingssamtal och sedan gå till gymmet o kolla upp priser. Ska eventuellt köpa 10 gångerskort. Härligt att komma igång igen. Efter det ska jag troligen till systers skola, men jag kommer inte hitta dit :( Skulle ju hänka på till sjukhuset med henne men undrar hur det kommer att gå nu. Ingen aning. Annars får det bli hem och glo i taket o pilla naveln lr något.

Hade ju tänkt fråga min prins om vi skulle ses... problemen e bara att jag inte pratat m han sedan i tisdags och jag kan inte hans nr utantill. Sitter därför här och väntar på att han ska logga in på msn, vilket han  inte gör varje dag.

Med min vanliga otur blir detta säkert en sådan natt som han inte loggar in.

Peace out
..v,


Söndagsbio

Kl 21.00 börjar filmen Heartbreak Hotel på Tv 4. Ni som inte har tänkt att se den bör verkligen göra det. Den är så sjukt bra. Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den. Jag såg den på Bio 4 gånger.

Peace out
..v,


Välgörenhet

Har sålt alla mina 5 godisburkar. De var slut redan innan 13.00 i fredags. Har 4 st beställda också.

Svårsålt? - NEJ!

Mina lärare är så vänliga, hjälper alltid fattiga barn i nöd. Måste vara svårt att säga nej till mig när jag trycker på att det är till för att hjälpa fattiga barn.

Min mattelärare beställde en mot att jag lovade att klara kursen i Matte B. Men så svårt kan det väll inte vara att få ett g/vg i?

Peace out
..v,


Förklaringar är inte alltid bortförklaringar

Nu var det ett tag sedan jag bloggade senast, har haft så mycket annat onödigt att göra.

I fredags åkte jag hem till mamma efter skolan för att mormor skulle komma och hälsa på över helgen. Jag skulle bara säga hej ocg åka hem i stort sätt. Men nej, jag somnade på soffan och valde att sova kvar över natten. (skulle i alla fall tillbaka till mamma på lördagen) Så på lördagen var det bara att köra igång med en grovrensning utav alla gamla leksaker som har legat på vinden sedan vi var små.

Mamma har fått för sig att hon ska sälja alla gamla gosedjur på loppmarknad för att vi ska åka utomlands.Låter ju som en bra idé. Så jag satt och rensade igenom en massa lådor och säckar för att välja ut det vi skulle spara till våra egna barn och vad som skulle säljas. En hel del kastades också. När jag var klar var det ganska sent så jag sov över en natt till. Blev mutad till det.

Pappa har jobbat över en del så han skulle lägga in lite pengar på mitt konto i slutet av månaden om jag lovade att sova över en gång i månaden. Och så lovade mormor och pappa att jag fick äta så mycket glass jag ville om jag sov över en natt till.

Men nu är jag hemma och har tillgång till data igen.

Peace out
..v,


Vinnare

Alltid när jag loggar in på bloggen så kollar jag mina kommentarer först. Nu har jag ju inte varit inne på ett par dagar och blev överlycklig när jag kollade en kommentar ifrån NILMA.
Jag har nämligen
vunnit i en utav hennes tävlingar. Priset var ett valfritt armband ifrån www.parlsmycken.comJag valde den här fina hjärtlänken för att ge den till min mamma, även fast jag hatar henne för hennes personlighet.

Tack så jättemycket :D

Peace out
..v,


Dra något gammalt över sig

Jag står alltid och filosoferar i duschen, tänker på helt idiotiska saker. Nyss kom jag på att min kompis har fått "att dra något gammalt över sig" att helt byta innebörd.

Jag var i jakobsberg i tisdags för att lämna in min bebis på service, som alla kommer ihåg. Där träffade jag på min kompis
X* som var lite stressad, men vi pratade ett tag innan hon utbrast: "Mathilda, jag har lite bråttom, jag ska gå och dra något gammalt över mig." Så jag sa hejdå och började tänka på vad hon menade.

Nu, i duschen slog det mig att hon och
hennes kille firade 4-årsdag. Hon skulle alltså dra honom över sig. Detta fick mig att må lite smått illa när jag nu tänker på det med klar syn.

Så kan det gå när man duschar


*
X fick hon heta för att jag inte känner henne sååå bra och faktiskt inte kommer ihåg vad hon heter (A) Känner mig som en värdig vän.

Peace out
..v,


Hasta la vista ó wellcome baby

Tänkte ta o hoppa in i duschen, men kom att tänka på en sak var gällande mitt hår. Alla vet ju att jag har extensions isytt, i förrgår toppade jag bort en centimeter för att det var väldigt kluvet i topparna. Då såg jag att mitt hår bara är en decimeter kortare än det isydda. Så snart är det hasta la vista till löshåret. Måste i alla fall ta ut det senast om 5 veckor. Maxhållbarheten på det är ca 2 månader, då är det alltså flätorna och inte håret det gäller.
Så antingen flätar man om och syr in igen, eller så låter man sitt eget hår vara. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, först och främst kostar det 100 kr per rad som flätas och sys in i. (jag har 3) Sen ska man ha tråd, hårprodukter som skyddar och en massa tid till att borsta.

Det är inte helt lätt att ta hand om löshår även om jag trivs med det. Allting kräver sin vård. Måste i varje fall färga om håret svart eftersom jag gjorde det efter att jag sytt in - vilket leder till att det flätade håret kommer att vara brunt. Antingen syr jag in håret igen eller så färgar jag håret ljusbrunt och låter det växa sig långt.

Nu ska jag i alla fall duscha.

Peace out
..v,


Till salu

 

Fullt upp idag också. Fick allt gjort i alla fall. Tog mig till jobbet 20 minuter tidigare än vanligt också. Far ganska långtråkigt. Vi skulle gå igenom hur bibeln fungerar med konfirmanderna. Sen fick vi reda på att vi alla ska sälja kolor, för att få in pengar till ett barnhem i Koppli, Tallinn, som vår kyrka stödjer. Har 720 burkar utav Lillebrors Bästa Kolablandning á la 50 kr/burk, inhandlade. Om någon i sthlmsområdet är intresserad av att köpa så är det bara att säga till mig.

Egentligen skulle bara konfirmanderna sälja, tyvärr var de så negativa till idén att vi ledare också fick rycka in. Vi har ju ett mycket bredare kontaktnät än yngre, så vi vet ungefär hur många vi kan sälja i var och vart någonstans.Skall då också nämna att ALLA pengar vi tjänar på att sälja kolorna går direkt till barnhemmet. Ingenting går till företaget. Vi överlämnar själva pengarna till arnhemmets föreståndare. Pengarna går sedan till kläder, mat och uppvärmningen av lokalerna.

Peace out
..v,


gonatt

Sitter o bråkar m Rani på msn, ska blocka och sen sova.

Natti natti.

Peace out
..v,


Inbjudan

Fick precis en inbjudan att käka ostkrokar med syrran inne på hennes rum.
Så jag är strax tillbaka.

Peace out
..v,


Skemat för morgondagen

Tänker dra morgondagens chema, nu när jag är igång.

Vakna halv 7 OBS!!! halv 7, INTE 6. (Tänker hoppa svenskalektionen) 
Svenska - (fattade ingenting av uppgiften och jag ska ha muntligt seminarium i morgon)
Scenisk Gestaltning - träna inför Luciauppvisningen.
Håltimme - plugga engelska.
Engelska - lämna in läxan som precis gjordes.
Psykologi - lyssna på Mats prat.

Efter det blir det att springa till bussen och ta sig så snabbt jag kan till Jakobsberg för att inte bli mer än 40 min sen till jobbet. Jobbar fortfarande på Torsdagar, har dock missat 2 tillfällen. Sen blir det hem efteråt.

Vad har ni för planer till i morgon?

Peace out
..v,


Redogör tydligt... Tror jag

Jag tänkte ta och redogöra lite kort för min hemsituation eftersom så många frågar.

Jag är LVU-placerad i
ett familjehem = Jag bor i ett fosterhem.
Min
mamma = mamma, min fostermamma = mamsi.
Jag vet inte vad jag ska kalla henne för. Det blir så långt att säga: "hon jag bor hos", fult att säga: "min fostermamma" så det fick helt enkelt bli mamsi... Förslag på något bättre namn som underlättar för er förståelse?

Annars kan jag ju ta och presentera henne här och nu som min fostermamma,
Kari.

Nu vet alla vad hon heter. OM jag skriver mamsi igen så vet ni ochså att det är hon jag menar.

Peace out
..v,


Fullplanerad dag

Har inte riktigt vart en bloggdag för mig idag. Har haft ganska fullt upp.
Började med skolan, gjorde i för sig inte så mycket där, hade mest bara lektioner. Min håltimme har ju dragits in och ersatts utav stödmatte för min del.

Efter skolan vad det dags för mig att ta mig till polisstationen, skulle på förhör, angående min mammas ex som tidigare misshandlat både henne, min syster och mig. Denna misshandel pågick under perioden 2003-2008 ungefär och var både psykisk och fysisk. Mig har han bland annat spottat i ansiktet, kränkt och slagit. Jag vågade knappt prata när han var hemma, ville inte att det skulle bli bråk i onödan. I mellan 5 och 6 år har jag fått bevittna våld mot min mamma, där hon har fått tagit emot så många slag att hon inte kunnat stå upp vid vissa tillfällen. Kan gå in längre på det monstret en annan dag.
Förhöret var sådär lagom jobbigt eftersom det är saker som hänt för så pass länge sedan, jag kommer bara ihåg vissa händelser skarpt medans andra har tynat bort helt.

Efter Polisen åkte jag till Kista för att köpa en ny vinterjacka och vinterskor. Folk tycker att jag har många jackor. Jag har en röd, kort Everest (lånad på obestämd tid), en millitärgrön, halvlång Everest (som är för kort, en barnstorlek, trång och för kall) Och nu har jag äver en Svart, Lång Everest. Det gick snabbt att hitta den. Och det som är bra med everest är att det inte är allt för dyrt. Jackan kostade 1299:-
Skorna hittade jag på Eurosko, kommer ej ihåg vilket mäske de hade, men de var vinterfodrade skate-aktiga dojjor (svarta) Jag provade många olika slags skor, men eftersom jag använder mjukisbyxor för det mesta så ville jag inte ha stövlar, det ser så hemskt ut.

Det var min dag =) Vad har ni gjort?

Peace out
..v,


Natti natt

Får bli gonatt för min del tror jag. Börjar 8 i morgon och kommer att bli en lång dag.

Först skola till 15.40 sen ska jag på polisförhör för en hel del saker som hände mellan 2003-2008. Kommer att ta tid och vara jätte jobbigt. Efter det ska jag till Kista och köpa en ny vinterjacka och nya vinterskor.

Har dock inte bestämt vad det blir. Har bara 2000 kr att lägga ut. Har räknat på att jackan ska kosta minst 1.300. Då har jag 700 kr kvar till skor i det fallet.

Peace out ..v,


Sova tidigt eller spela poker?

Har ingenting att göra. Har så tråkigta tt jag allvarligt sitter och funderar på om jag ska sova eller spela poker.
Om jag sover tidig så är jag utvilad men spelar jag poker så blir jag bättre.

Kan inte ens bestämma mig för vad jag vill göra.

Peace out
..v,


Salamikorvar och Brie-ostar

Mathilda behövde inte glo in i kylskåpet. Mamsi kom hem och gjorde varma baguetter med ost och salami. Mums.
Det kanske inte låter så gott, men jag tycker att det är otroooligt gott särskillt med brie-ost kombinerat med salami. Det blir lite mer smak på grejerna.

Och till det ska man dricka multi vitamin juice.... Fast det tycker ju jag att man ska dricka till allt. Inte alls hälsosamt men så gott att det nästan är hemskt.

Snart ska lilla magen bli mätt.

Peace out
..v,


Kurr i magen

Idag har jag ätit:

Frukost - Risifrutti och en smörgås á la Mathilda
Lunch - En potatis och 2 "biffrullar" med sås
Middag - FINNS INGEN MAT FÄRDIG!!!!

Kurrar i magen och jag orkar inte ställa mig o steka köttbullar. Mamsen är på 15-årskalas, hon skulle ha lagat mat innan 7...

Nu ska Mathilda gå och inspektera kylskåpet, det kan ju finnas någonting ätbart faktiskt.

Peace out
..v,


Uppdatering om Intervju

 

Intervjun gick faktiskt bättre än jag trodde. Nu är jag 1/7 som fightas om de 2-3 lediga platserna.
Var jättenervös när jag gick in men lugn när jag gick ut. Han som intervjuade mig sa att det gick jättebra och att han hör av sig i  slutet av veckan.

Kändes som att jag kunde ha gjort mycket bättre ifrån mig, men han började fråga om min familj och då kom vi liksom ifrån ämnet litegrann - jobbigt. Men jag får fortsätta se det positivt och hoppas på en anställning.

Peace out ..v,


Pågående tävling

Vill du vinna 300 kr i presentkort på H&m?
Då tycker jag att du ska besöka min vän Malin.
Det är nämligen hon som håller i tävlingen och ger dig chansen att vinna 300 kr i presentkort.

Gör som jag, tävla du med.
http://nilma.myshowroom.se/2009/11/10/vinn-300-kronor-i-presentkort/comment-page-1/#comment-44

Peace out ..v,


Arbetsintervju Idag


Ska på jobbintervju för Donken idag. Var på gruppintervju tidigare och tog mig vidare till en enskild intervju.
Var ca 200 sökande och jag var en utav 20 som blev inbjuden till gruppintervjun. Har ingen aning om hur många av de 16 som faktiskt kom som gick vidare till en enskild.

Så kl 17.15 ska jag infinna mig på McDonald's.

Önska mig lycka till !

Peace out ..v,


Sussa så sött

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag har ju ngen telefon vilket betyder att jag inte har väckarklocka. Därför måste jag då alltså gå och lägga mig tidigare så att jag kan "känna av" när jag ska vakna. Kommer inte kunna sova inatt skulle jag tro. Brukar alltid spela Sudoku på telefonen innan jag sover *buhu*

Gonatt

Peace out ..v,


Stabila ökningar

Slagit gårdagens läsarrekord :D Går uppåt för varje dag.

Peace out
..v,


Hemliga tisdagen

För 2 veckor sedan hade jag en "hemlig tisdag", så lovade jag att alla skulle få veta fredagen efter, vad som var så hemligt. Jag har varit lite otydlig på den punkten så här kommer en ledtråd:


Det är långt och svart och hänger över min axel  på bilden.Jo jag sydde ju in löshåret.
Nu vet ni vad jag gjorde.

Peace out
..v,


Fokis tävling

Foki har nya tävlingar titt som tätt. Just nu kan man önska sig 2 valfria saker från hemsidan www.mihi.se 

Jag önskade mig:


Gör som jag, var med och tävla du också!
www.fokis.se

Peace out ..v,prövning

Idag blev min fostermamma testad. Jag och syrran hade slängt in tvättkorgarna i tvättstugan för det var tvättdags... Så idag kom resultatet i form av ren tvätt.. Så fick vi kolla hur många fel hon hade i sorteringen.

I den hög jag fick, fanns endast en sak som var syrrans. Men i hennes hög var ca hälften mitt.

så kan det gå när man byter kläder ofta.

Peace out
..v,


20 minuters mardröm

Glömde säga att jag åkte buss i 20 minuter med en tjej som tidigare har misshandlat mig. Jag  satt ca 4 säten bakom henne på andra sidan och bad till Gud om att hon inte såg att det var jag. Men där hade jag fel för hon satt och glodde på mig varenda sekund av de där 20 minutrarna. Jag försökte att kolla bort men var tvungen att hålla koll på att hon satt kvar och inte gick fram till mig för att slå mig lite till eller något.

Såfort jag såg henne satte mitt hjärta igång att dunka snabbare och hårdare, fick nästan panik.

Peace out
..v,


Usch för småsyskon (ibland)

Jag skrev ett inlägg igår om hur skönt det var att vara liten och om att jag älskar mina syskon...
Tänkte bara säga att det inte alltid är roligt med syskon, speciellt inte småsystrar som bara är ett år yngre. Detta är ju bara preliminärt, men just nu avskyr jag Felicia.

Mamma hade en helt ny sonny ericsson som jag skulle få ha tills min telefon är färdig på servicen, sen skulle syrran få den efter att jag lånat den. Men nu har hon tagit den och ger mig hennes gamla nokia, där knapparna har trillat av. Precis det dilemmat jag ville undvika. För på Expert (där jag lämnat in telefonen) har de lånetelefoner, tyvärr hade de ingen inne idag, alltid Nokia. Jag har nog aldrig hatat en telefon mer än Nokia 2626.

Jag har haft sony ericsson sedan jag började använda mobiltelefon. Jag blir bara arg när jag använder en Nokia, får lust att dänga dem i väggen direkt. Så nu blir det 3 veckor helt utan mobiltelefon för mig...... Har ingen aning om hur jag ska komma i tid till McDonald's i morgon eller till Sollentuna på möte på onsdag.

Min mobil är min klocka.
Småsystrar är pest. Och jag är på svordomshumör.
*drar en riktigt vacker, lång svordomsramsa för mig själv*

Peace out ..v,


Min älskling ligger på dödsbädden

Usch... min bebis är på sjukhus :'(
Min lilla, lilla älskling ligger
på dödsbädden och jag är så ledsen att tårarna bara rinner. Han måste ligga inne i minst 2-3 veckor, inlagd i vita lakan. Allt är så hemskt, utan honom känner jag mig naken. Han är min bästa vän. Vi har samma musiksmak, samma humor och samma kompisar. Det är en tragisk olycka som har hänt oss...

Första gången jag upptäckte
ditt glapp i uttaget blev jag så arg att jag bara ville kasta dig i väggen. Du har ju redan legat inne i 3 veckor, tänk att det skall behöva upprepas. Min kära W980, jag saknar dig redan. Du och jag är bästisar för alltid. Om du verkligen måste dö - så vänta inte förlänge för om ett år går min garanti ut.

Kära mobil repa dig snabbt så jag slipper känna mig
blottad, utpekad och naken, jag behöver ju dig. Du är det 3:e hjulet till en trehjuling, mjölken i glass. Du är mitt allt.

Peace out
..v,


Todays'

Idag var jag uppe på benen kl 06.15 och klädde på mig samtidigt som jag tog ut flätorna. Körde på krusigt hår idag, vilket var jättefint.
Åkte till skolan och var där ett par timmar tills min svenskalärare
skickade hem mig *sadface*. Fattar inte varför lärare ska kunna skicka hem sjuka elever, jag har inte tid att förlora skoltid. Jag gick ner till min mentor och hon sa till mig att jag inte får komma tillbaka till skolan förrän jag har gjort blodprover och grejer på vårdcentralen.
Hon tror att
jag har svin influensan.

När jag packat ner lite skolmaterial i väskan så gick jag ner till bussen, tänkte då vara lite smart och ta bussen som kommer först
- mot Brommaplan - och hoppa av i Sundbyberg. Dock somnade jag av febern så jag vaknade inte förrän Kari ringde mig och då var jag redan i Bromma. Därifrån fick jag ta t-banan till Vällingby och sedan bussen till Jakobsberg. Denna resa tog ca 80 minuter.

I Jakobsberg lämnade jag in min
telefon på service och gick efter det till busstationen och väntade på en buss till Upplands Väsby (där jag bor). Jag hade ingen aning om ifall man kunde ta den bussen, har alltid åkt pendel tidigare, och det visade sig att man inte kan ta den bussen för den åkte inte förbi min hållplats. Jag fick alltså åka till Väsby station och byta buss. Detta innebar att det hade gått snabbare att komma hem om jag hade tagit pendeln - nu vet jag det till nästa gång.

Det var min dag än så länge.
Hur har er dag varit?

Peace out
..v,


Sweet dreams

Nu säger jag godnatt för mig. Upp kl 06.00 i morgon för att hinna till skolan.
Gonatt <3

Peace out
..v,


Dumma skämt om män

Jag sökte på google och hittade en sida med dumma skämt om män:
http://home.swipnet.se/~w-36028/dummask.htm

1,- Vad sa Gud när han skapade mannen?
- Bättre kan jag.

2, - Varför vill män gifta sig med oskulder?
- De tål inte kritik.

3, - Vad kallar man en intelligent man i USA?
- Turist.

Peace out ..v,


Gör din röst hörd

Nu har jag lyckats bräcka mitt läsarrekord med hästlängder. Och nu e jag inte bara en glad Mathilda utan en superduperhyper-glad Mathilda.
Antingen skriver jag roliga saker eller så har jag trogna läsare :D

Jag tror på det sista, vad tror ni?

Peace out
..v,


Kninnor är inte längre objekt

Man slutar verkligen aldrig att förvånas...
En gammal killkompis till mig som är 22 har skaffat tjej. Det är riktigt ofattbart då han sedan 14 års ålder vart helt inställd på att tjejer är objekt och ej ska förknippas med förökning. På under ett års tid har han då alltså bytt inställning totalt och ser nu en framtid med en kvinna och inte bara sex.

Grattis till det stora framsteget.

Peace out
..v,


Klass-skillnader

Jag tycker att det här med klasskilnader är ganska intressant...

För vad gör egentligen en vanlig medelklass-svensson när överklassarna är ute och spenderar tusenlappar på champange? Jo vi sitter här framför datorn och chattar på msn eller lyssnar på musik. Alternativet är att vi hänger utanför coop och väntar på att väktarna ska försvinna så att vi kan dra in och snatta en red bull.

Sen är det rätt intressant att ta en titt på vad underklassen gör medans vi medelklassare står utanför coop. Jo dem sitter i traktorsätet och börnar runt på en åker och försöker ragga upp en tjej som visar sig vara lillesyrran.

Tänk så det kan gå.

Peace out
..v,


Good 'ol'days

Kom att tänka på hur underbart det var när man var liten. När jag var hemma idag så kikade jag på gamla inspelade kasseter från att jag var liten. Man hade inte mycket till problem då inte. Det man grät mest över var när barbien tappade ett ben eller leksaksbilen ett hjul. Man skämdes mest när man gjort ett bus som man visste var dumt gjort... Men alla har vi vart små och gjort våra misstag.

Här kommer några bilder på mig och mina syskon.

Felicia och jag   
Johan, jag, Felicia (m hatt)


Jag och Blöjj-kungen Felicia                          Felicia på badstranden


Det var lite bilder från "den gamla goda tiden", då familjen betydde mer än kärlek och då familjen höll ihop i alla lägen. Det var stunder då man kunde ta alla för givet och bara följa strömmen. Idag tänker vi alldeles för mycket för att bara kunna flyta med. Vi har risker och ansvar i huvudet. Vi hsr lite mer hjärna än när vi var små.

Peace out
..v,


Night of horror

Vi började filmkvällen kl 20.00 igår med att kolla på The Grudge (japanska versionen) - Den var ju inte jättebra med den var bra - helt klart.

Sen såg Lillasyster och hennes killkompisar på
Itchy the killer - Japansk massmördarfilm, men jag stod över, är inte kul med filmer där någon bara dödar människa efter människa filmen ut...

Efter 2 japanska filmer blev det, vad vi alla hade väntat på,
The SAW.....
Vi började såklart med ettan, sen tvåan. De båda filmerna var jättebra. Jag förstår inte hur jag kunde tro att de skulle vara dåliga och därför inte sett dem tidigare.

I mitten av
SAW III blev jag så trött att jag gick in och la mig, tråkigt nog.
Den var riktigt spännande men jag orkade bara inte glo vidare. Syrrans kompisar höll sig vakna hela natten, i alla fall några utav dem.

Måste se klart 3:an någon gång och sedan de resterande filmerna. 5/5 helt klart.

Peace out
..v,


En överraskning som glädjer

Tog en dusch innan jag loggade in på datorn, tänkte bara skriva om fars dag, men jag fick en sån fin överraskning själv....

Folk har börjat komentera min blogg - ÄNTLIGEN, och
jag blev så glad. En överraskning blev det verkligen :D

Tack så jätte mycket till mina underbara läsare
( `´ )
                                                                     V

Peace out ..v,


The big one ;)

Blev ingen uppdatering igår, jag gick och la mig halv 5 i morse och deckade direkt. Vaknade vid halv 12 av att mamma ringde och frågade vilken tid vi skulle komma. Då var det bara att slänga på sig kläderna och dra.

Pappa fick sin fars-dag present... En jätte mugg med texten
"It's the big one", från butterick's. Han blev verkligen jätteglad.Vi åt hos mamma och pappa och fick efterrätt. Blev entricôt och pommes med sås och efter det glass med frysta jordgubbar.
En trevlig dag trotts allt.

Peace out
..v,


Folk på väg

Nu är det folk på ingång
Uppdaterar senare ;)

Peace out
..v,


Dagens i-landsproblem

Mina lakan glider av sängen... och bäddmadrassen hoppar ut varje natt.
Det är jobbigt att bo i ett i-land. Skulle vart enklare i Afrika (så länge de inte har lakan där)

Peace out
..v,


Prostitution är också ett jobb

Jag hörde en lite lagomt äcklig sak igår på tåget hem...En tjej sitter och pratar i telefon på pendeln mellan Södertälje Centrum och Märsta. Hon har kläder som påminner väldigt mycket om en prostituerads... Hon sitter och berättar att hon precis vart hos en killkompis (någonstans på linjen) och hennes kompis börjar skälla ut henne - vilket man märker eftersom tjejen mittemot mig börjar försvara sig. Så snackar/bråkar de ett tag innan tjejen utbrister:
JA, MEN SUGA KUK ÄR JU OCKSÅ ETT JOBB. JAG SKULLE JU INTE GÖRA DET OM JAG SLUTADE FÅ BETALT FÖR DET.
Där bekräftades också min tanke om att hon var prostituerad.

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara prostituerad eller ens att på skoj ta betalt för sex någon gång. Näe ens privatliv bör man hålla helt för sig själv.

Peace out
..v,


nilma.blogg.se pågående tävling

Nilma.blogg.se har en tävling där man kan vinna jättefina armband.
Var med och tävla du också!

http://nilma.blogg.se/2009/november/vinn-valfritt-armband.html


Förberedelser för världens filmkvällIdag vaknade jag vid 12-tiden fast jag skulle ha vart i Jakobsberg kl 11. Syrran sov i min säng inatt för vi satt uppe och degade så orkade hon inte gå upp till sitt rum och lägga sig. Så vi bliv väckta idag till frågan: "vill ni ha bacon och ägg eler fattiga riddare?" FATTIGA RIDDARE SÅKLART!!!.

Så det fick bli våran brunch idag. Sen hamnade vi på msn-möte för att min syster ska ha filmkväll med 5 killkompisar, majoriteten hittar inte hit så vi var tvugna att förklara vägen 200 gånger.

Efter den konversationen när jag och Felicia hade skrattat som galningar rörde vi oss mot centrum för att köpa godis och snacks inför kvällen. Så misstolkade hon sin minneslapp ifrån uttagsautomaten vilket ledde till att vi fick springa fram och tillbaka mellan coop och automaten efterson vi inte lyckades betala med kort på coop. Då hade syrran bara 50-någonting på kortet. Så hon fick betala snackset på kortet och jag godispåsen med cash.

Nu har vi:
2 påsar chips
1 påse cheesedoodles
1 stor påse godis
6 l läsk

Det borde räcka till en filmnatt tycker vi.
Hennes kompisar har inte planerat att sova så om någon deckar så har de paxat platser för det redan.

Peace out
..v,


Love game is on againAnd now our Love game is on again.

Det jobbigaste med av-&-på förhållanden är att man inte vet om man ska skratta eller gråta för stunden. Om man ska vara lycklig eller ta allt för givet. Det är svårt att vara av och på med någon, jag vet det. Är typ 8:e gången jag blir ihop med Nasho.

Han och hans kompis var hemma hos mig. Nasho lade sig i min säng och murade in sig bland alla kuddar så la jag mig också ner en bit ifrån och det slutade med att jag låg i hans armar och kollade i hans ögon medans vi "tjafsade" om huruvida han var min kille eller ej. Men det var han.

Så nu är vi "PÅ" igen

Peace  out
..v,


Jag kan, jag ocksåNu äre bara jag hemma, har lyckats LURA hit Nasho (och hans kusin *suck*) Måste verkligen prata ut med honom om hela det året som har passerat. Så då tyckte jag att det var extremt bra att lura hit honom... Kommer få så jävla mycket skäll av honom när han fattar det.

Men tills dess håller vi bara tyst om det, tycker jag. Måste byta om innan jag går och möter dem vid bussen. fast det är ju ett tag kvar tills dess.  

Peace out
..v,


FredagsmysVad ska man hitta på ikväll då?
Just nu sitter jag och installerar iTunes på min dator, måste byta musik på iPoden innan jag tröttnar.
Så finns det ju inget godis kvar :'(, syrran är inte hemma, Jens och hans killkompis ska dra ut snart.

Då är det bara jag kvar hemma med Atle och hans kompisliga *rädd*
Det är typ 7 pers där uppe och fler på ingång. Får väll sitta här och sega gärnet ikväll, försöka leta fram chips om det finns kvar.

Peace out
..v, 


Godisråttan

Jag bad Jens köpa godis till mig och syrran till kvällen... och nu har Atle ätit upp det :'(

Peace out
..v,


Otäckt

Börjar misstänka att Jennie har rätt om mina matvanor. Hon sa till mig i tisdags att jag aldrig äter, varpå jag sa att jag visst gör det.
Men idag har jag inte ätit någonting, så köpte jag e Kittkatt på Pressbyrån och då slog det mig att jag faktiskt äter skitdåligt. Och igår åt jag bara 2 mandariner och lite middag... Det säger sig självt, jag måste börja käka igen.

Är ju inte smal som en pinne och absolut inte fet, men för att kunna må bra krävs ju i alla fall att man äter.
Måste allvarligt se över vad jag har ätit den senaste veckan.

Peace out
..v,


Tjaaa

Hejhopp, kom precis hem från en liten tripp till Östertälje fram och tillbaka. Helt oplanerat faktiskt. Vaknade 12.50 av ett sms där det stod att jag skulle vara där kl 3... så det var bara till att åka direkt och var utanför stället prick kl 15.00. Det är smidigt jobbat.

Dagens outfit ;)
Tröja -Gina Tricot
strumpbyxor -Lindex

Peace out ..v,


Urban dictionary = Bästa som hänt innebörden av amerikansk slang

urbandictionary.com har helt sjuka ord och begrepp som går att översätta.

Vet du tillexempel vad "cutie patootie"  eller "Cutie McAwesomeness" betyder?

På urbandictionary finns allt du söker.

Cutie patootie betyder:
Someone or something so cute that the word cute itself has to morph into something cuter, thus cutie patootie was born

Cutie McAwesomeness betyder:
A cool, sexy, intelligent girl who is very unique and amazing. She has sweet friends like Sexy McHotness


Däremot måste man vara riktigt försiktig för såfort man ändrar en bokstav så ändras hela betydelsen av ordet:
Ex: Cutie patootie och Cutey patootey.

cutey patootey = The word you use when describing a girls bum, when her bum is not one of those big ass nasty ones but not as flat as a peice of cardboard
WHEN SAYING THIS WORD U HAVE TO USE EITHER AND ITAILAN MOBSTER ACCENT OR A FIVE YEAR OLDS ACCENT

Peace out
..v,


Cutie pie - Vad är det?

Jo, jag satt faktiskt och  tänkte på vad det egentligen betyder, säger ju så om jag tycker att någon är söt och det är sällan det pluppar ut...
Här är i alla fall de översättningar jag hittade:

Cutie pie:
1. Someone you like a lot
2. Someone who is pretty and makes you laugh and pokes you every once in a while


Cutie pie:
Someone you consider the cutest/most adorable person in the world

Cutie pie:
this is when someone is so cute you want to contain them in the form of a pie and eat them all up

Tyckte att förklaringarna var riktigt söta =)

Peace out
..v,

Kvällsmys

Min kusin var hit nu på kvällen. Trevligt var det, bjöd på min goda cheesecake och te. Så tog vi fram gamla album och kollade igenom. Hon åkte för typ en halvtimme sedan.
Ledigt från skolan i morgon, sova och sen plugga. Börjar få tråkigt här. Jens kompis kommer hit och lagar mat också - då blir det något smarrigt till middag.

Gonatt <3

Peace out ..v,


Budget-kjolar

Hittade 10 tips på minikjolar för under 1000 kr. Happyface på mig

De finns i många olika färger och modeller finns på glamour.se

http://www.glamour.se/mode/10-hetaste/2009/10-heta-minikjolar-under-1/index.xml

Passar plånboken inför jul och nyår dessutom ser de mycket lyxigare ut än priset.

Peace out
..v,


Min bäste vän

Förstår inte riktigt världen idag. Först och främst finns det precis ingenting att göra verkligen ingenting....
Sen är man typ ensammast i hela världen. Ingen jävel som har hört av sig idag. Känns lite som att det är jag som måste hålla ihop kompisbanden med alla.
Värdelöst. Som om just jag skulle stå längst ner på klass-skalan. längst ner, lägre än amöban. Kanske bara känner så i onödan och bara har behov av kontakt.


Jag kan medge att jag är rödd för ensamheten. När jag var liten var inte allt så lätt, jag ville att alla skulle tycka om mig, men istället var alla emot mig. Okej, ALLA hatade inte mig, jag hade ju min familj och ca 3-4 kompisar. Men  när man är liten så ska man väll ändå ha fler än så? Ensamheten blev min kompis och vi har spenderat många långa nätter tillsammans, så pass många att jag känner ensamheten allt för väl. Känner den så bra att jag nu blivit rädd för den.
Vet inte riktigt hur jag ska bryta gemenskapen och vänskapen med den, men något måste jag göra. Jag har försökt på olika sätt att sysselsätta mig så jag slipper se skymten av ensamhet, men så fort jag blir rastlös så kryper den upp på mig. Jag har försökt att kväva den genom att låtsas vara upptagen, tyvärr blir man bara trött av att låtsas göra någonting så länge. Kanske måste man bara ignorera ensamheten eller acceptera den, precis så som jag gjorde tidigare, då när jag och ensamheten kastade boll till varandra på nätterna.

Peace out ..v,


SmåbarnskärlekSitter här i min ensamhet och kollar på Eva & Adam, blir helt kär varje gång jag ser den. De flesta avsnitten finns att se på youtube. Filmen fyra födelsedagar och ett fiasko finns också upplagd.

Peace out
..v,


SNÖ

Förresten snöar det här. Sånt där regnblaskigt snö som smälter direkt. Usch

Peace out
..v,


Toast

 

 

Vaknade för en halvtimme sedan och hoppade in i duschen.

Nu sitter jag här och ska äta min frukost medans jag letar efter tips på hur man sköter en orkidée... Min håller på att dö *snyft*.

2 toasts med ost och skinka, lite sallad bredvid och 1 glas juice.
*MUMS* Toast är verkligen underskattat. Det är ju hur gott som helst.

Peace out ..v,


Natti nattiGonatt ^^

Peace out
..v,


Språkkunskaper = BÄST

Jag hatar att läsa språk i skolan för man tycks aldrig få användning för det. Men nu sitter jag och spelar poker på fb med 3 italienare. Trotts att jag bara har läst italienska i 2 månader så kan jag komunicera med dem så att alla förstår. Okej att jag behöver använta min av google translate lite då och då, men jag lär mig mer.

Peace out
..v,


Knark är livet

Knarkar halstebletter och spelar poker

Peace out
..v,


Trögt

Blir hemma i morgon också... jag viiiiill inte :'( de e ju ledigt på fredag. Då har jag ju inte vart i skolan på 2 hela veckor. Det här rullar riktigt trögt.

Peace out
..v,


Hjärta till salu

 

Mitt hjärta är till salu


Stiler genom åren


Utveckling genom åren, frisyrer, smink och hårfärg...

Bild från 2005 (7:an)
 

Bild från 2006 (8:an)


Bild från 2008 (9an)


Bild från 2009 (1:an)


Bild från 2009 (2:an)


Roligaste engelskalektionen

Hittade en gammal engelskauppgift som vi fick i 9:an :D Man skulle skriva ett brev till ett ställe och klaga, allting skulle vara skit dumt. Ni får 2 exempel.

Här är min:
Mathilda Morén
Viksjö Mansion
STOCKHOLM

To: Petter Persson
Pencilmaker Association
Drottninggatan
STOCKHOLM

Best Pencilmaker!
I Bought a pencil from a store of yourse. And I'm quite unhappy with it. I never got the led sharp enough to write with. I've tried so hard in every way. I tried to sharp it up with a knife, a saw and even my teeth.
But I noticed that I'm not a beaver. And when I got to know about pencilsharpeners, I bought one. And it totaly ate my pencil. Now that I've just got a small piece of led I write this letter to you, just to say that I want my money back for both the pencil and the pencilsharpener. And I'll send you the bill from my dentist, because I broke my toth the day after I bite the pencil, when I chewed a stone.
Best hopes!
Mathilda Morén

Yasmines:
Yasmine
Stockholm Mansion
SWEDEN

To: Karl Gustav Folke Hubertus Bernadotte
The Royal Castle
DROTTNINGHOLM

Dear king.
I wonder if you can help me. When I bought WASA knäckebröd 5 weeks ago I discovered that the bäst före datum already had went out. So I was eating old knäckebröd!
I decided to write you a letter because the name of the knäckebröd is WASA, and he was a big king in Sweden. So it's your fault that your great, great, great and so on grandfathers' company selled me disgusting knäckebröd. So I require my money back.
Thank you for reading my letter.

With very best wishes
Yasmine

Peace out ..v,


Vidare till nästa omgång

 

Något positivt med idag är iaf att jag precis kollade min mejl och McDonald's hade kontaktat mig. Var ju där på gruppintervju 25/10 och trodde absolut inte att jag skulle gå vidare. Men det gjorde jag :D:D:D Så tisdag den 10/11 ska jag på enskild intervju. Önska mig lycka till!!!


Tappat röstenHemma från skolan idag... Sjuk =(
har sovit från ca halv 11 igår kväll tills 14.00 idag. INget vidare skönt - är fortfarande jättetrött.

Är illamående och har tappat rösten - Jippieeeeee....

Näe livet suger idag :(

Peace out
..v,


Lika dum som en elefantVill fan jämföra killar med elefanten just nu!
Killar är så jävla dumma i huvet så...

GONATT
Peace out
..v,


Säng-deppa

Säger godnatt redan nu, kommer inte kunna sova men jag mår inge vidare bra så skönare att deppa i sängen.

Gonatt.

Peace out
..v,


Tomhet

Och plötsligt blev allt innom mig helt tomt...

Peace out
..v,

Där ser man, sa den blinde...

"Där ser man, sa den blinde till den döve när den lame hoppar bock".

Tyckte bara att min bror var så exeptionellt rolig när han skrev det på sin msn.
Förutom min pappa så är han den enda killen jag älskar.

Peace out
..v,


Killar är som...

Killar är som ballonger, uppblåsta eller urblåsta.
Killar är som bin, sticker när man minst anar det.
Killar är som blandfärs, hälften nöt, hälften svin.
Killar är som brödrostar, de kan skänka stor njutning, men så fort de krånglar byter man ut dem.
Killar är som bussar, missar man en kommer det alltid en ny.
Killar är som cigaretter, först tänder man dem, sen suger man dem, sen fimpar man dem.
Killar är som datorer, felprogrammerade.
Killar är som hundvalpar, alltid lika roliga att leka med.
Killar är som kortlekar, styva i början.
Killar är som krig, de slutar aldrig att existera.
Killar är som marknader, har stånd i alla väder.
Killar är som parkeringsplatser, de bästa är alltid upptagna.
Killar är som röda rosor, fina att se på men de kan göra en illa.
Killar är som toaletter, antingen upptagna eller fulla med skit.
Killar är som toaletter, först sätter de på en sen spolar de en.
Killar är som vulkaner, sprutar när de är heta.
Killar är som telefonkataloger, man letar och letar men hittar aldrig den rätta.
Killar är som att spela V75, det gäller att satsa på rätt!
Killar är som fåglar, håller man dom för hårt dör dom. Håller man dom för löst så flyger dom...


Tog bort de "killar är som..." som liknade varandra.

Peace out
..v,


Bevisat: Killar är skit!

Det är sannt som folk säger:
"Killar e som toaletter - Antingen upptagna eller fulla med skit".

Jag behöver ingen kille o jag vill inte ha en kille (längre). Hahaha för finns inte det jag vill ha tillgängligt så skiter jag i det helt.
Mr:Right får dyka upp när han kommer, jag har ingen lust att leta runt. Är också medveten om att jag var glad tidigare idag för att jag träffade X. Men det höll sig inte så långvarigt.

Jag borde inte älta om det här, han har ju trotts allt tjej och jag var aldrig ute efter att förstöra, men jag kanske hoppades någonstans innuti mig att allt skulle "ordna" sig.Varje gång en kille gör mig glad/lycklig och sedan dissar mig känns det som ett skott i bröstkorgen. Som att hjärtat går sönder. Nej, jag va inte kär i han. Utan allmänt, varje gång känns det så här. Det är besvikelsen som slår till. Jag gör allt jag kan men lyckas inget vidare.

Efter att besvikelsen gentemot personen har slagit till går det över till en besvikelse mot mig själv, JAG kunde ha gjort bättre eller JAG var dålig. Jag tar alltid åt mig och ser det som att jag blivit utnyttjad. Den här gången blev jag ju faktiskt det, men endå inte på samma gång.

All luft bara försvinner ur mina lungor och mitt hjärta känns som en sten....

Jag hatar verkligen killar.

Peace out
..v,


Danko -.-

Det var ingen sms-parad...
Det var bara Danko som smsade, men han kan dra någon stans dit man slipper höra av honom...
Ingen rolig typ direkt.

Peace out
..v,


Fötterna på bordet

Tjaba, tjena...
Sitter här ensam med fötterna på skrivbordet och datan i knät. Var precis iväg och lämnade X på Väsby station. Jag stack med Jennie och Robert till Solna centrum och mötte upp honom där. Efter det  åkte vi hem till mig och käkade cheesecake... Den va bäst!

Sen blev det lite myspys på sängen i ca 3 timmar, mysigt värre. Han e så gosig och kramvänlig så man blir nästan kär. Men bara nästan. Det ska mycke till för mig för att bli såld.

Men nu är jag ensam och allt känns riktigt tomt, inte alls roligt. :( Allt var så underbart. 
Lyssnar på
Lisa Nilsson - Handens fem fingrar... satt och tänkte på den på bussen hem, det är en låt som jag fick höra dagligen på ett sommarkollo som jag var på när jag va 9/10 år. Jag känner mig trygg med den.

Nu ska jag kolla varför min telefon plötsligt började tok-pipa. Lät som att jag fick en parad med sms.

Peace out
..v,


Inställd lektion = bajs

Somnade halv 2 inatt. Städade rummet som en galning och tänkte duscha innan jag kollade på klockan och såg att det fick bli en tidig uppgång i stället.
Ställde klockan på 05.00 för att duscha men Snoozen är ju min bästa vän så jag gick upp kl 6 i stället och sprang in i duschen så att ingen annan skulle hinna före.

Sen sminkade jag mig och klädde på mig, tog en snabbfrukost för första gången på 2 veckor. Håller ju på att bli sjuk så har helt tappat matlusten i stort sätt :(

Efter det gick jag till bussen och åkte till skolan. Gick dit för att vara med på Scenisk Gestaltning som är min 2:a lektion på tisdagar, skulle dra mig hemmåt efter. Men på väg till idrotten träffade jag min lärare i Scenisk och hon sa att lektionen är inställd idag. Då blev jag irriterad. Jag åkte ju hit bara för den lektionens skull...

Idrotten var jag inte med på för att jag mår dåligt. Och nu sitter jag bara här i skolan och bloggar för att få tiden att gå. Kl 11.05 slutar Jennie sin Samhälle då ska vi dra till Solna centrum. En så bra vän jag är som sitter i skolan helt i onödan och väntar på henne. Gick och sjukanmälde mig hos sjuksyster för att inte få frånvaro.

Ska skriva lite på mitt svenskaarbete.

Peace out
..v,


Uppfinning

Såg precis att jag till och med har lampa i min garderob :O
Asså inne i den. Hur många har det? förutsatt att man inte har en walk-in-closet?

Peace out
..v,

Fixar-Lasse fixar allt!

Skrivbordet uppe och spegeln på plats :D Bara dammsugning och dusch kvar sen e jag klar för i morgon :D

Peace out
..v,


Cheesecake och städning

Jag håller på med en hemlis ute i köket, det är en choklad och citrus -cheesecake, sscchhh säg inte till någon ;)

Mitt i mellanlagret ringer min telefon med ett nummer jag inte känner igen. Det var killen "X" från festen i fredags som ringde. Han den jättesöta som jag var otrogen med genom att strula. Han rinde och ville träffa mig, han hade tydligen försökt smsa mig tidigare fast på fyllan hade jag råkat möblera om de 2 sista siffrorna i mitt telefonnummer, när jag skulle skriva in det i hans telefon.

Så kan det gå. i morgon kommer han i alla fall hit så jag springer runt i hela rummet och städar. Det är inte riktigt roligt att bjuda hem snygga killar när det är stökigt och gud-vet-vad ligger på golvet.

Ska skruva upp skrivbordet också. Kanske försöka ställa spegeln mot en vägg?

Peace out
..v,


Sjukdom på g?

Håller på att bli sjuk :(
Känner ett kraftigt illamående, feberfrossa - fryser o svettas om vartannat har ont i kroppen o hosta.. Usch låter ju som svininfluensan :O

Till på köpet kände jag mig ensammast i världen idag. Jennie (min bästa vän) vägrade svar apå ett sms ordentligt så de flästa svaren blev "ok", när jag ringde så klickade hon bort... Allting kändes jättekonstigt.

Men nu för ca 40 min sen sa hon att jag skulle ringa så jag gjorde det, då förklarade hon att det vart mycket idag och att jag hade kännt fel.. Det är jobbigt att inte veta vad kompisarna står när de inte svarar, man blir så osäker på något sätt...

Nu ska jag åka och handla Lime och choklad.. ;) vad kan man ha det till tror ni?

Peace out
..v,


Höstrusk

Blev väckt ca 07.20 i morse så att jag inte skulle försova mig. Det första min fostermamma säger är att hon ska släppa in lite ljus, och med det rycker hon upp min persienn. Jag trodde att det betydde att det skulle vara sol ute. Där hade man riktigt fel! Jag glodde ut genom fönstret och kastade sedan täcket över ansiktet och myste mig in i kuddarna.

Så hemskt var vädret. -100 grader och orkanvindar. Tror inte att en människa hade lust att gå ut i morse.

Kl 08.00 gick jag och Felicia till bussen. Så åkte vi in till gamla stan och gick ut på Riddarholmen - där kammarrätten håller till.
Tyckte att det nog måste ha vart den mest tidsödslande händelsen i mitt liv. I rummet, där vi satt, var det iskallt och man fick ju självklart inte ha jacka på sig. Allas företrädare satt såklart och sa emot varandra, tyvärr så mycket att jag tappade bort mig mitt i hela förhandlingen.

Beslutet fattas innom 4 veckor så det tar ju ett tag.

Peace out
..v,


VäskaKöpte en ny väska i fredags också. Accent hade rea på den här modellen i 5 olika färger. Så i stället för det tidigare priset på 299:- kostar de nu 149:- . Jag hade en svart innan, men tänkte försöka få in lite färg i min garderob. Alltid ett plus med favoriter i olika färger.

Min väska är samma som bilden. Dock skiljer sig färgerna lite (mer åt det lila hållet irl).

Peace out
..v,


Kritsträcksrandigt

I morgon är det kammarrätten som gäller. Jag har en tendens att alltid ta på mig kostymbyxor när jag är i rättegångssalar. I morgon blir det kritsträcksrandiga brallor. Problemet är bara vad jag ska ha till. Jag har ingen kavaj, måste definitivt införskaffa en sådan.

Vad passar till kritsträcksrandigt liksom? Sist hade jag svarta byxor och matchade det med en vit t-shirt och en svart kofta. Känns väldigt B att köra på det igen.

Gonatt.

Peace out
..v,


Otrohet är:

Otrohet är som att med klor slita ut sin partners hjärta och kasta det ner i marken för att sedan hoppa jämfota på det.

Jag har själv känt den smärtan. Jag förstår bara inte hur jag kunde göra så mot någon. Speciellt inte i ett tillstånd som jag brukar ha kontroll över.En sak är sann, jag kommer aldrig att göra om misstaget. Jag kommer aldrig att såra någon på det sättet igen.
Onödigast är att faktumet att jag faktiskt var otrogen i stället för att bara lämna honom själv.
Jag är inte ledsen över att jag är singel, jag är bara ledsen över hur jag blev singel.

Jag var otrogen genom att strula med en kille på en fest, inget annat. Jag hade inte sex med honom eller något sånt. Han hade tjej och jag sa det till honom. Jag kunde ha gått därifrån, men valde att stanna i hans armar. Jag kunde ha sluppit hela situationen - men jag blev en del i den.
Det är mitt fel.

Peace out
..v,


Livet är inte alltid party

Det verkar ju faktiskt som att jag lever mitt liv som jag vill och att allting bara är party för mig. Fest varje helg och kompisar runt omkring mig. Jag är älskad och lever som ungdomar vill leva.
Men det är inte sant.

För det första så är festande ingenting som är bra för hälsan. Okej, vi bränner kalorier när vi dansar, men vi dricker. Alkoholen skadar inte bara levern utan också ditt sociala nätverk. Man är glad för en kväll och får minnen som är roliga. Jag har kul när jag festar, oftast, men jag gör bort mig väldigt mycket också. Nu är ju jag en tjej som har lärt mig att man måste bjuda på sig själv ibland. Jag vågar därför göra bort mig på fester. Jag får inte ångest dagen efter, som vissa andra.

Däremot vill jag också påpeka att alkohol har en negativ påverkan på mig. I alla fall i fredags. Mitt liv är inte party och dricka... Jag förlorade min kille i går på grund utav fredagens festande. Jag drack för det mesta bara rent i fredags och var då otrogen, för andra gången den här veckan. Jag strulade med en kille som redan hade tjej och det var ju ett bra tag vi höll på.

Jag är inte stolt över det och jag ångrade mig. Ångrar mig. Jag kan inte skylla på mitt onyktra tillstånd. Men jag har precis förstört fortsättningen på ett helt års förhållande. Och ja det var dumt gjort.

Helt mitt egna fel, jag tar på mig det. Men nu har jag en omogen kille mindre att bry mig om.

Peace out
..v,
Festar aldrig nykter

Jag har också lyckats fastna på en låt som jag numera går och trallar på på fyllan. Dock sjöng jag den fel, så den har fastnad med en annan text.

Magnus Uggla - Dansar aldrig nykter

Jag festar aldrig nykter någonstans
aldrig inte en chans
att jag festar nykter
kallat´t undanflykter
om du vill
Utan minsta promill
står jag still

Jag har liksom inte fattat att det ska vara dansar i stället för festar. Det konstiga är bara att jag kan den riktiga texten när jag är nykter.

Vad har ni för konstiga grejer för er på fyllan?

Peace out
..v,

Helgens krökbilder

Här kommer helgens partybilder: Både från Fredagen och Lördagen.

Jag som Barbie


Jennie och Tilda som Michael Jacksson och någon filmsnubbe


Blev mer och mer kläder allt eftersom


Det var bilder från Fredagen. Har självklart fler, men ingen aning om jag får lägga upp de bilderna. Skall dock erkänna att jag hade det jävligt roligt. 

Här kommer bilder från Lördagen:

Chillkrök hos Cattis. Cattis och Ogge
 

Dina och Henke


Carlo och Kg ?


Cattis har lagt upp en bild på mig när jag kysser Kg OBS!!!!!!! Vi körde sanning eller konsekvens. Och folk hakade upp sig på strul. Men euuuuuw. Så alla som ser den facebookbilden vet nu att det inte var annat än skoj.

Peace out
..v,Obligatoriskt, ofrivilligt tjuvlyssnande

Kom precis hem ifrån Barkarby. Har vart där på chillkrök och slaggade över.
I alla fall ligger jag i min egna säng nu och stör mig på ett sånt jävla irriterande ljud. Och det går inte att stänga ute!

Vad fan ska man göra när låtssasbrorsan och hans ex/tjej ligger i rummet över en och
pippar som kaniner? Jag har redan provat att stoppa in hörlurar i datan och vrida upp musiken på max - funkar inte eftersom hela väggen skakar.
Det här är fan inte klokt. Varje gång hon är här så händer samma sak. Någon som vet om
öronproppar funkar? För kuddar isolerar inte riktigt.
 De är ju inte blyga heller utan kör sitt jävla marathon och gärna 4-5 omgångar.

Snälla tänk på mig :'( det är hemskt att vara ofrivilligt öronvittne till sånt här!

Peace out
..v,