pirrigt värre

Kom hem ifrån skolan för ett par minuter sedan. Vart en ganska lugn dag faktiskt. Dock väldigt tråkig.
På scenisk gestaltning fick jag står och stryka lucianattlinnen hela lektionen. Efter det fick vi äta jordens äckligaste laxnuggets till lunch. På eftermiddagen blev det Engelska c, då kom jag även på att jag skulle hämta en ledighetsansökan nere på expeditionen som lärarna fick fylla i eftersom jag har möten på Fredag.


Appropå castingmötet på Fredag så är jag riktigt nervös. Tankar om huruvida jag får vara med eller inte spökar och jag har fjärilar i magen. Om jag inte får vara med kommer jag ju bli jätteledsen, men får jag vara med så kommer jag att få ännu fler fjärilar i magen just för att det är en stor grej (för mig). Det är riktigt häftigt faktiskt. Känns lite som om dommerdagen är kommen. Som att döden ska stå där och antingen skicka mig till himlen eller till helvetet. Pirr, pirr i magen.


I kväll tänkte jag ta det lugnt och bara glo på film. Har haft otroligt ont i nacken och axlarna hela dagen, skönt att kasta sig över sängen och bara slappa. I morgon och resten av veckan blir det till att plugga gärnet.


6 månader senare

Egentligen har jag ingen som hellst lust att blogga men det blir ett inlägg mot min vilja.


Då var det ju alltså den 28/11 igår vilket innebar att det var precis 6 månader sedan som våldtäkten ägde rum. har mått extremt dåligt i helgen. Inte kunnat sluta tänka på det för en enda sekund. Börjar misstänka att det inte finns något sätt att behandla smärtan på. Jag kommer få leva med det i hela mitt liv (vad hade jag förväntat mig liksom?). Har fortfarande inte fått svar på de frågor som snurrade i mitt huvud strax efter överfallet;


"Vad gjorde jag för fel? Utnyttjade du bara mig? Varför var du inte vuxen nog att prata om det i stället för att fly? Hur kunde du lämna mig ensam just där? Vad hände med det du kallade sanning? Varför tyckte du att jag förtjänade dina lögner?" 15/6 -10


För mig är det frågor som än idag håller sig i. Har kommit upp flera frågor med tiden, fortfarande frågor som för alltid kommer att vara obesvarade. Så hur mår jag nu? Fortfarande lika dåligt som då om inte värre till och med. illamåendet och känslan av att jag inte är värd någonting har drastiskt ökat sedan händelsen. I dag kan jag le åt vad som finns att le åt och skratta åt det jag finner roligt, det är skönt det i alla fall. Synd bara att jag mår så dåligt psykiskt. Jag ser inte världen på samma sätt längre. Jag har vant mig vid att få se alla scener spelas upp framför mina ögon ett flertal gånger varje dag. Har vant mig vid att höra mig själv kvida men än har jag inte vant mig vid smärtan. Den växer varje dag. Citerar ett annat inlägg för ytterligare jämförelser;


"I morgon blir det lite sovmorgon, fast jag kunde vart ledig hela dagen. Ska servera på 3:ornas studentlunch. Jag sysselsätter mig tydligen med saker för att inte behöva tänka, för att fly ifrån mina problem för att jag inte är redo att ta tag i dem. En stark försvarsmekanism som i längden är urusel. Pratade med kuratorn idag och fick svar på massor av frågor om varför jag inte kan sova längre efter det som hänt. Ingen fattar vad jag gör i skolan efter händelsen och jag säger bara att det är en självklarhet att gå i skolan på dagarna, det är en rutin. Kuratorn menar att jag håller extra hårt i rutiner just nu för att skjuta upp bearbetningen tills jag orkar."
3/6 -10


Sysselsätter mig än idag med annat för att slippa tänka på händelsen frivilligt, för att slippa bearbeta den. Ändå tänker jag på det varje dag som går. Jag skuter upp själva bearbetningen och viljan av att ta tag i allt tills "jag har tid". Men tid har jag aldrig eftersom jag skaffar mig nya vägar till att slippa tänka på vad som hände. Till exempel började jag boka fler arbetspass, skaffade mig ett till jobb, sysselsätter mig i varje vaken sekund som går.  


Jag vet att jag förlorade allt jag hade den kvällen, att jag dog inombords. Men jag har ingen aning om hur jag ska få tillbaka allt jag hade - känslomässigt sett. Jag vill bara kunna leva igen, leva normalt utan att en film ska rulla i mitt huvud dag ut och dag in. Vill inte behöva höra replikerna på repeat. Önskar att jag aldrig tagit upp min telefon den dagen över huvud taget. Jag önskar att allt bara var en dröm. I stället har det vart en 6 månaders lång mardröm.


För att läsa hela berättelsen om händelsen gå in på länken nedanför
http://maffiosa.blogg.se/2010/june/utkast-juni-4-2010.html


blubb

På fredag har jag inte bara castingmötet utan även ett extra inlagt socmöte. Vilket betyder att jag måste ta ledigt en hel dag ifrån skolan bara för att socmötets skull. Irriterande.


Idag behöver jag åka ner till centrum för att lämna in mina kosshörlurar på lagning, de har brytits av på något konstigt sätt. Efter det ska jag tillbaka hem och ta hand om huvudvärken, vilket jag gjort hela dagen utan resultat.


Sorg

28/5 -10 ett datum jag bara vill glömma. En dag jag önskar aldrig kom.


Skriver djupare i morgon, mår inge vidare idag.


Värt att tänka på

"It's impossible." said pride.
"It's risky." said experience.
"It's pointless." said reason.
"Give it a try." whispered the heart...

Är det helg nu igen?

Lördagkväll då... Finns inte ett skit att göra.
För kallt för att åka in till stan. Dessutom skulle väll krogen hinna stänga innan man tagit sig in kommunalt - jävla bög-SL. Finns inga hemmafester i närheten heller. Känns som att det är sängen och film som gäller ikväll (igen(och 3 helger frammåt)).


Jobbat och slitit hela dagen. Började kl 11.00 i morse. Skulle ha hand om Fiskedammen på Donken, var väll rätt kul förutom att vi var tvugna att bli målade som tigrar i ansiktet. I helgen skänker McDonald's 10% av deras intjänade pengar till Ronald McDonald hus, ett nytt som håller på att byggas i Uppsala. Ronald McDonald hus är till för svårt sjuka barn, vill ni göra en god gärning, ät på McDonald's i helgen.


Ska man göra nu då? Ta sig en stänkare och lägga sig i sängen eller? Lät tragiskt.


Now that it's gone

Min kamera har fått flipp. Bytte till nya batterier, då ville den inte starta. Bytte till ett annat par nya batterier då startade den men levde sitt eget liv. Stängdes av mitt i tagningen av de finaste bilderna. Efter 5 minuter hade den slukat energin ur batterierna, bytte då ännu en gång varpå min kamera tog livet av sig. Nu måste jag köpa en ny innan Egypten. FAN VAD KUL *ironisk*. Hann i alla fall fixa fram några bilder.


Hann inte ta en bild på den svarta klänningen innan kamerans självmord. Så fort jag köpt en ny kamera ska ni få bild på den.


Polarkyla

Gått runt i kylan hela eftermiddagen och kvällen. Det hade ju inte vart så farligt om min lillesyrra inte hade snott mina vantar. Fick gå i -10c och frysa, för så kallt är det ute nu. Mina händer var lika röda som kräftor. Nu är jag i alla fall inne i värmen.


Tänkte att jag skulle ha en halvtaskig photoshoot med mig själv nu, så ni får se klänningarna jag fick hem igår. Då blir det alltså lite nya bilder för er att se.


Men at work

Tänkte dela med mig utav en av mina favoritlåtar. Videon är hur knäpp som hellst, inte sett den förut, så det jag tycker om är musiken och texten - Got it?

Men at work - Land down under

Traveling in a fried-out combie.
On a hippie trail, head full of zombie.
I met a strange lady, she made me nervous.
She took me in and gave me breakfast.
And she said, "Do you come from a land down under?"
Where women glow and men plunder.
Can't you hear, can't you hear the thunder?
You better run, you better take cover.


Buying bread from a man in Brussels,
He was six foot four
And full of muscles.
I said, "Do you speak-a my language?".
He just smiled, and gave [ME] a vegemite sandwich.
And he said, " I come from a land down under,
Where beer does flow, and men chunder
Can't you hear, can't you hear the thunder?
You better run, you better take cover."


Lying in a den in Bombay, with a slack jaw and not much to say.
I said to the man, "Are you trying to tempt me?
Because I come from the land of plenty?"
He said, "Oh, do you come from the land down under?" Ohh yea,yea,
Where women glow and men plunder.
Can't you hear, can't you hear the thunder?
You better run, you better take cover." (5x)

 


Noooooo

Här var man duktig... NOT.
Fattar inte hur man kan försova sig med 6 alarm och en Jennie som ringt och väckt en. Men det gick visst utmärkt. *suck*


Ska snart slänga in en maskin tvätt och medans den är i gång ska jag hinna duscha, föna håret, klä på mig och äta lunch. Senare ska jag iväg till jobbet.


Vilken är er favorit?

Myser hemma i sängen med ett paket Ben&Jerry's i handen.
Måste ju prova alla sorter innan jag kan bestämma vilken som är godast. Idag fick Chunky Monkey och Mango-berry swirl följa med mig hem. Swirl'n får vänta till en annan dag, idag var jag sugen på choklad.
Vad kan amn säga om Chunky Monkey då? Glassen är väldigt sötsliskig men chokladen och nötterna piggar upp smaken och gör den riktigt god, hade det bara vart glass rakt igenom hade jag nog slängt resten.

Min favorit är ändå Fish food. Chokladglass, chokladbitar och marshmallow - kan det bli godare?


Vilken Ben & Jerry's är er favorit?


Dagens Låt


Taio Cruz- Dynamite

(I, I, I, I, I, I, I)
I came to dance, dance, dance, dance
I hit the floor
'Cause that's my, plans, plans, plans, plans
I'm wearing all my favorite
Brands, brands, brands, brands
Give me space for both my hands, hands, hands, hands


(Yeah, yeah)


Cause it goes on and on and on
And it goes on and on and on, yeah


I throw my hands up in the air sometimes
Saying AYO
Gotta let go
I wanna celebrate and live my life
Saying AYO
Baby, let's go


'Cause we gon' rock this club
We gon' go all night
We gon' light it up
Like it's dynamite
Cause I told you once
Now I've told you twice
We gon' light it up
Like it's dynamite


I came to move, move, move, move
Get out the way me and my crew, crew, crew, crew
I'm in the club so I'm gonna do, do, do, do
Just what the fuck came here to do, do, do, do


Yeah, yeah


Cause it goes on and on and on
And it goes on and on and on, yeah


I throw my hands up in the air sometimes
Saying AYO
Gotta let go
I wanna celebrate and live my life
Saying AYO
Baby, let's go


'Cause we gon' rock this club
We gon' go all night
We gon' light it up
Like it's dynamite
Cause I told you once
Now I've told you twice
We gon' light it up
Like it's dynamite


I'm gonna take it all, like
I'm gonna be the last one standing
Higher overall, like
I'm gonna be the last one landing
'Cause I, I, Believe it
And I, I, I
I just want it all
I Just want it all
I'm gonna put my hands in the air
Ha-hands in the air
Put your hands in the air


I throw my hands up in the air sometimes
Saying AYO
Gotta let go
I wanna celebrate and live my life
Saying AYO
Baby, let's go


'Cause we gon' rock this club
We gon' go all night
We gon' light it up
Like it's dynamite
Cause I told you once
Now I've told you twice
We gon' light it up
Like it's dynamite

 


Nothing Special Actually

Bilden säger väll allt om vad man ska sträva efter här i livet och vad man inte bör göra justför att uppnå sin strävan.


Så vad händer idag då?
Skola till 15.40 sen ska jag röra mig mot jobbet så man hinner dit i god tid. Efter det ska jag dra mig hemmåt med en avvikare till ICA för att hämta 2 paket. Mina klänningar kom förra veckan och idag kom lönen som jag ska betala dem med.
Sedan blir det till att promenera hem och duscha för att sedan bädda ner mig i sängen och kolla på film.


Ingen speciell dag med andra ord.


Independence

Jag blev nyss glad, men jag kommer inte ihåg varför and that's sad.


2 lampor dog för en stund sedan i min spotlightslinga. Blev nästan kolsvart men det var bara att gå upp och hämta ner nya lampor för att byta. Det var inte lika lätt som det lät. En massa skruvande på muttrar och sedan vrida loss lamporna. Efter några mindre skador gick det till slut bra. Nu är det häftiga ljuseffekter här inne. Lamporna har olika styrkor så... Häftigt värre.


Är ju skönt att man kan byta sina glödlampor själv så slipper man vara beroende av en karl i framtiden.


Frustration

Jag vill bara fly, försvinna ifrån allt - DRA LÅNGT HÄRIFRÅN!
Orkar inte mer nu. Det finns väll gränser för hur mycket man ska orka ta. Tror den gränsen passerades för länge sen. Hur ska jag orka leva vidare med allt runt omkring? Jag har problem så det räcker redan och fler är på väg. Mår skit bara jag tänker på det.


Tror jag ska sätta på en film och tänka på annat ett tag.


borta

Sovit över hos mamma sen i måndags. Känner mig vilsen och bortkommen. I brist på andra tillflyktsställen fick det bli här. I morgon ska jag hem till Väsby igen. Så får vi se hur länge jag blir kvar där. Känner mig kluven som människa. Hörs senare

Just get ya lazy ass over here

Vill åka hem till mamma o vara sjuk där. Hon ringde till André (som har pappas bil för att köpa pizza) så skulle han och Felicia åka o hämta mig. Men näää då ringer Felicia upp och börjar ifrågasätta mig om vf de ska hämta mig när det var mamma som sa att dem skulle göra det.


Ibland blir jag arg på min egoistiska syster som aldrig vill spendera tid med mig längre. Eller så är hon bara lat.


Surprise

Har en liten överraskning till er läsare. Hade tänkt spara den tills lite längre fram egentligen, men vad spelar det för roll.


För 2-3 veckor sedan sökte jag till ett TV-program på Kanal 5 som skall spelas in i Januari. Hade inget hopp om att det skulle gå nå vidare för mig. Men förra veckan fick jag ett mail om att de fann min intresseanmälan intressant och att de nu vill eha svar på fler frågor. Sedan förra veckan har jag vart nervös över sluthälsningen i deras mejl "Vi hör av oss så fort vi kan vid fortsatt intresse". Trodde att jag kunde ha failat på deras nya frågor.


Så fick jag ett telefonsamtal för ca 3 min sen om att de ville träffa mig personligen näste Fredag för fortsatt intervju eller vad det nu kan vara. Vad häftigt det skulle vara ifall jag kom med i TV. Skulle vara sjukt. Lovar att berätta hur det går.


Harry Potter
Ska sätta på Harry Potter and the deathly hallows På datan nu, blev så sugen på att se den förra veckan men hade inte tid. Medans man bara ligger i sjuk i sängen har man ju all tid i världen.Den planen ändrades snabbt eftersom jag blev lurad av en torrent och det enda jag hade laddat ner var en kort scen ur filmen.

Lider av smärtan

Kan jag inte få dö innan allt blir värre?
Jag tycker att jag har lidit tillräckligt redan.
Kan jag inte få sluta älska dig?
Att älska dig gör bara ont.


Söndag 21/11 -10

Jobbat idag. Skönt att äntligen ha den här helgen avklarad. Nu har man veckan på sig att koppla av. Hahahah nja, inte riktigt kanske. Ska ju plugga en hel del. Speciellt på Onsdag då jag är ledig halva dagen på grund av utvecklingssamtal. Vi tar veckan som den kommer.


Hur kan jag summera helgen då? jo $$$... Tjänat strax över tusenlappen sen i Fredags. Kommer få omkring 5 för den här månaden. ÅH vad jag är glad. Då kan jag ta 2000 till studenten, 2000 till Egypten och 1000 till skulden. Kommer nog inte göra av med 2000 i Egypten heller. Men nu känns det som att jag har ett flow här. Ska hålla mig till den planen såvida jag inte har räknat fel för då blir någon hundring mer/mindre.


Vet itne vad det är med mig idag. I morse var jag så nervös att jag mådde illa, under dagen var jag seg, på eftermiddagen var jag överlycklig och stressad. Senare på kvällen blev jag nedstämd och frusen. Nu ligger jag i sängen och lever på dagen. Konstig är vad jag är.


Tänkte ta ett kliv in i duschen nu för att sedan kika lite på Civilrätten. Känns inte som att det kommer hjälpa någonting. Har prov i morgon och jag har ingen bra känsla inför det.
Som tur är har jag en rätt lång håltimme innan provet.


Go'natt

Nu blir det läggdags. Uppstigning vid 9-10 i morgon för att åka till jobbet. Efter det bär det av vidare till nästa och innan kvällen tar slut ska jag även hinna med en del plugg. Usch säger jag bara.


Under nattens stilla tid
Låt mig vila ut i frid!
Sänd din ängel till vår hydda
Att oss från allt ont beskydda!


A bird won't fly without its wings

Jag e fan bäst!
Jag är hur bra som hellst.
Lyckades hjälpa en man i nöd. Vad fick man som tack? Precis - ingenting. Bara ett tack. "A piece of jewlery would've been nice" För att citera Carrie Bradshaw.


Nej men nu har jag verkligen gått för långt. Vart är min självrespekt och stolthet? Visst tycker jag om att hjälpa folk men kanske har jag nu passerat gränsen för vad jag själv orkar med. Jag är alltid snäll och hjälper folk. Jag ger alltid med mig när mina kompisar vill något annat än jag. Jag är FÖR snäll helt enkelt. Mitt namn borde användas som deffinition av ordet Snäll.


Lite trött på att aldrig få något tillbaka dock. Tycker ju att jag borde lära mig någon gång. Lära mig att alla inte är som jag. Det är tråkigt att bara få ett ord i belöning. Full förståelse för att detta kanske inte är rätt person för att tacka på ett annat sätt. Men i allmännhet så är det tråkigt. Okej, om jag höll upp dörren åt någon hade jag nöjt mig med ett "Tack", men det här var en sjukt stor tjänst. Något i hästlängder jämfört med att hålla upp en dörr.


Your thanks will never be enough, nor would your smile, your laughs or your hugs be.
If I just had the power to build the perfect thanks, I would. I would make you unable to pay with anything but your soul, your life, your heart and your love. But as far as I know a bird won't fly without its wings neither would you. Cuz' what kind of person would ever be capable of living without its soul, its life, its heart or love? None! Therefore I decided to let go of these "perfect thanks" and accept just your simple way of rewarding. Because I know one day I'll get it perfectly done.


Time to pretend
I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life
Let's make some music, make some money, find some models for wives
I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars
You man the island and the cocaine and the elegant cars


This is our decision to live fast and die young
We've got the vision, now let's have some fun
Yeah, it's overwhelming but what else can we do
Get jobs in offices and wake up for the morning commute?


Forget about our mothers and our friends
We were fated to pretend
To pretend
We were fated to pretend
To pretend


I'll miss the playgrounds and the animals and digging up worms
I'll miss the comfort of my mother and the weight of the world
I'll miss my sister, miss my father, miss my dog and my home
Yeah, I'll miss the boredom and the freedom and the time spent alone


But there is really nothing, nothing we can do
Love must be forgotten, life can always start up anew
The models will have children, we'll get a divorce
We'll find some more models, everything must run its course


We'll choke on our vomit and that will be the end
We were fated to pretend
To pretend
We were fated to pretend
To pretend


I said yeah, yeah, yeah
All right yeah, yeah, yeah
I said yeah, yeah, yeah
Ah yeah, yeah, yeah


Gubben i Lådan

En låt som de flesta av er redan hört. Men vad gör det att höra den ännu en gång ;)


Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan lyrics


Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.


Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


I don't get it
Sov över hos mamma och pappa inatt därför blev det inget inlägg igår. Fick skjuts av pappa till tågstationen i morse, trodde att jag började kl 08.00 men ju mer jag tänkte på det desto mer rimligt var det att jag skulle börja 09.40, vilket jag också gjorde. Fick sitta i skolan i 1h 40min utan att göra någonting.


Efter skolan blev det ett stort soc-möte. På plats fanns jag, Felicia, mamma, pappa och Kari. Minst sagt hemskt. Var inte alls roligt. Särskillt inte när Kari hade ganska mycket att säga om mig. Men som tur var spräckte pappa och soc hennes tankar. Hon fick säga allt hon hade att säga dock var alla, till min belåtenhet, på min sida och stöttade mig i mina val. Det var skönt, hade haft halsbränna halva dagen o vart orolig.


Åkte sedan hem med mamma och pappa för att fika och kolla lite på TV. Somnade i soffan under Biggest looser sen blev det till att kolla på Bakom kulisserna på Harry Potter och dödsrelikerna. Vill verkligen se den NU. Vid 22-tiden fick jag skjuts hem. På sängen hade jag ett brev som väntade. SJälvklart ifrån SEB som meddelade att jag hade fått en felöverföring till mitt konto... SKIT! Det var ju ifrån hittelönen jag fick för datorn jag hittade på tåget.


Får 2300 i lön.
-700 för hittelönen
-120 till Daniella
-446 klänningarna fr bubbleroom
-300 Nelly
=1566:-


Då får jag ca 440:- över som jag kan lägga undan till Egypten. Så kommer studiebidraget  30/11 vilket ger mig 1000:- extra. Därifrån ska jag ta 500:- till skulden som jag ska börja betala av. Sedan har jag 500:- kvar som jag kan leva på... I alla fall till 15/12. Sen blir det en massa pengar som skall läggas undan till Egypten samt att jag behöver lägga undan 2000:- till studentskivan som ska betalas i Januari.


Nog om min ekonomi. Den kan jag Spekulera i hur länge som hellst. Ska hoppa in i duschen nu.


Ibland gör man fel av en anledning

Låg hemma på grund av illamående idag. Sov till kl 13 och sen kollade jag på film. Mot kvällen orkade jag mig ut för att få en nypa frisk luft. Självklart fick man ju skit för det också.


Jag vet att man inte ska gå ut när man har legat sjuk hela dagen (åt minstånde säger föräldrar så) men jag själv anser att man mår bättre av frisk luft. Om jag bara ligger i sängen hela tiden så känner jag mig ännu sjukare. Självklart går inte det att säga som motargument. Vad ska man göra för att alla ska vara nöjda? Jag räcker inte till för någon. Jag vill inte mer. Jag har redan gett upp allt. Lever som en zoombie kring er. Orkar inte säga emot, gör bara.


Det är så man fungerar när man är död i en fungerande kropp, man bara gör utan att säga ifrån. Man bara finns och hör men gör ingenting åt saken. Man orkar inte.


Jag kanske gick ut för att slippa känna mig sjukare eller för att få tänka i en annan miljö än mitt rum. Det vet ju ingen annan om. Ingen tar sig ens tiden att fråga hur jag mår. Sen säger alla att jag inte gör det där eller det här, att jag inte sköter vissa uppgifter. De har aldrig frågat om varför jag inte sköter det ena eller det andra. För ingen jävel bryr sig.


Somebody told me that you aint getting your picture up on the webbsiteBut YEEAAAH we made it.


Nä skämt å sido. Här är i alla fall den enda vimmelbilden på oss ifrån Vipers hemsida. Jag hade väll ett halvt ansikte med här och där men det gills inte. Detta är även den enda bilden som finns på mig och Angelica tillsammans. Hoppas på fler genom åren höhö.


Torra fötterHann trotts allt förbi banken för att hämta ut min lön *mihi*
Efter terapin styrde jag stegen till Eurosko och höpte dessa kängor. Bilden ger dem ingen rättvisa, de e så mycket tuffare - in real life.
Efter att ha gått runt i mina trasiga, otäta stövlar hela dagen var jag less på det. Hade lovat mig själv att inte köpa fler par skor till vintern. Tyvärr fick jag ge med mig. Jag går hellre med torra fötter och håller mig frisk i vinter än att de fryser till isbitar.


Hann in en sväng på H&M för att köpa nya string och en mascara och sedan till apoteket för att köpa en tub värme. Nu har jag bara 1/6 kvar av min lön. Ska leva i 10 dagar på det, blir tufft men det går.Update om skon efter kommentar:
JA! skorna är varma. Och skulle jag mot förmodan frysa i dem så får jag plats med både sockor och en extra sula i dem.

Arg

ARG, ARG, ARG....


Åkte hem för att hämta en lönecheck och hade planerat att hinna förbi banken innan terapitiden i jakobsberg. Nej men då ska ju banken ha stängt innan. Nu får jag inte hämta ut lönen förräns i morgon. ARG är precis vad jag är. Behöver köpa gummistövlar så jag håller mig torr om fötterna. Ska börja gå till bussen nu.


Varför

Varför älska det man aldrig kan få?


Osammanhängande

Blev en sen kväll igår.
Kanske borde man kalla det tidig morgon. Angelica följde med till Viper room igår och efter en hel kvälls dansande där hamnade vi på efterfest på Södermalm. Kom hem 7 i morse och faceplantade kuddarna direkt. Sov som en stock tills väckarklockan ringde klockan 15.00. Tog en dusch och kände mig lite som en ny människa. Skönt dock att jag slapp gå bakis idag, var inte så full igår heller. Blev lite stressigt iväg till jobbet, fick kämpa för att få något i magen innan och det tog tid.


Igår tävlade vi även om vem som lyckades strula med flest killar under kvällens gång. Nostalgiskt och barnsligt roligt. Hur många jag fick till det med är en hemlighet men det gick inte lika illa som första gången jag var med i en sådan tävling. Fick ett hemskt sugmärke på halsen av en kille... Det värsta av allt var att han gjorde det för högt upp mot käken så jag har ont mot halsmandlarna till. Jag är för gammal för sånt här.


Kollar på Beck - Advokaten just nu. Sett det förut. Den är inte en av de bästa men den funkar att kolla på. Ska se vidare på den och sedan sova.


Födelsedagsfirande

Ikväll blir det till att stressa hem ifrån jobbet. Ska nämligen tillbaka in till stan för att fira Philippas födelsedag på viper room. Som sagt, stressig dag.

I'm going to the town where a red doubledecker is not just a bus but a lifestyle


We're going to LONDON bitches


Vilka är vi då? Jo Jag, Daniella & LovisaTroligen åker vi i Juli. Jag har alltid velat åka till London, huvudstaden i Europa som var först med att skaffa Tunnelbana, staden där röda telefonkiosker inte bara är prydnader - utan även användbara, staden som... ja ni fattar. IT'S LONDON BITCHES.


Så vad ska vi göra där? Shoppa, leva, festa - vad mer kan man förväntas hinna med? Jag måste i alla fall besöka "turist-attraktionerna" House of parliament med Big Ben i sidan, London eye, London bridge, The London millenium bridge, Marks & Spencer och Primark. Och självklart mycket, mycket mer.
Åååååh längtar redan!


From beeing important to beeing the worlds greatest

Dagens början har minst sagt varit stressig. En massa samtal hit och dit till kompisar, kollegor och andra viktiga människor.
Samtalen har varit både jobbrellaterade och personliga. Känner mig ganska viktig, lite som en knytpunkt, en sluss mellan en person till en annan.


Blev även tipsad om ett jobb jag ska söka. Eftersom en bekant till mig också söker jobb så var jag vänlig nog att tipsa även han. Jag är lite som en bläckfisk när det gäller jobb. Tar åt mig alla jobb som kommer till min kännedom samtidigt som jag tipsar andra om lediga platser. Det är där jag känner mig viktig. Lite som en privat arbetscoach. Har mina synpunkter på hur man ska bete sig när man lämnar in sitt CV, hur ett CV ska skrivas, hur man bör föra sig och klä sig. Sen är jag rellativt bra på att se vad en person skulle passa bra ihop med för arbetsuppgifter.


Jag är ganska stolt över mig själv, när jag tänker efter. Hur jag själv kan vara glupsk när det gäller jobb men även dela med mig. Får en slags maktkänsla av det, som att folk inte skulle klara sig utan min hjälp, att de är beroende just av mig. Jag har deras framtida arbetsliv i mina händer och om jag skulle sluta tipsa dem skulle de stå där arbetslösa.


Kanske är jag beroende av att känna mig maktfull, det vet jag inte ännu men en sak som är säker är i alla fall att jag föddes till att leda. Jag är en ledare och det kan ingen ta ifrån mig. Jag är ingen Adolf Hitler, men jag har en stark vilja, vilket jag inte försöker missbruka. Jag missbrukar inte min makt, jag använder den smart.


Visste ni att jag har lätt för att manipulera folk?
Egentligen på ett ganska fult sätt. Jag kan få folk att tycka om mig även fast de tidigare tyckt illa om mig. Jag vet hur man spelar sina kort rätt samt fel. Beroende på hur jag vill att personen ska påverkas av det.
Tänk vilken makt vi bär på och hur vi alla kan få folk att ändra sig antingen genom att säga någonting till dem eller ändra sitt kroppsspråk/ansiktsuttryck. En gåva vi alla bär på som lätt kan missbrukas. Jag hoppas att vi alla kan bruka den rätt.


Tihi

Var ju hemma från skolan idag för att jag fick så ont i magen igår - vilket höll i sig till idag. Någon gång runt lunchtid släppte det och då bestämde jag mig för att jag kunde jobba på kvällen.


Kom hem för inte alls så länge sedan. Kollat lite på Nelly.com, hittade inte så mycket men klickade hem ett värmeskydd för håret, ögonskuggor och underkläder. Alltid något... som jag inte hade köpt i annat fall.
Funderar på ifall jag ska lägga mig och kolla på film om en stund, i brist på annat att göra.


I morgon har jag sovmorgon tills jag vaknar självmant. Sen ska jag försöka slänga i ytterligare en maskin tvätt innan jag åker till jobbet. Blir ett par inlägg också.


Less is more

Nu har vi fixat mitt internet här hemma, riktigt skönt. Har verkligen varit arg och svurit högt åt att det inte fungerat. För att "fira" återkomsten av mitt internet tänkte jag bjuda på bilder ifrån min senaste shopping.

Någon utav dessa kommer att användas som nyårsklänning. Vi får se vilken det blir beroende på hur de sitter på. Ska självklart försöka hitta nå snygga accessoarer till också. Jag vet att dessa klänningar inte är värsta partyklänningarna o.s.v but less could be more. en enkel, stilren klänning med få utmärkande detaljer... That's classy. Kommer blir sjukt bra.


Sitter just nu och väntar på att min maskin tvätt ska bli klar så jag kan hänga upp kläderna på tork och sedan röra mig in mot stan. Jobbar ikväll... Rätt slitigt men lättförtjänta pengar. Dessutom är det löning på måndag :D Det blir lite som plåster på såren.


Filosofi är...

... Det tråkigaste ämnet jag vet. Sitter i datorsalen och ska göra ett fördjupningsarbete inom ämnet "får man döda". Nu har ju alla sina egna åsikter om detta men min uppgift är att tolka det genom att använda mig av filosofernas moralteorier.


Eftersom Filosofi inte är mitt ämne, kommer det gå åt skogen. Har ingen lust att ens börja även fast vi har seminarium nästa vecka. Blir glad om jag så uppnår g-kraven. Annars får jag hoppas att mitt förslag om "ett 4:e år" går igenom.

Ska försöka läsa igenom papprena i alla fall, så får vi se hur det går. 


Efter skolan ska jag iväg till jobbet med sällskap av Daniella. Jobbar till ca 19.00 sen blir det till att åka hem, kolla på film för att sedan sova. Har jag tur så lyckas jag även fixa min dator ikväll.


So long

Mitt internet har vart fucked up sen i Söndags, därför jag inte bloggat något. Än är problemet inte fixat utan sitter inne på grannens nätverk, vilket jag kommer loggas ut ifrån vilken sekund som hellst. Nu vet ni i alla fall hur det ligger till. Skriver något när mitt internet är igång igen.


Take care

Soooofta man

Blev en chillkväll hos Angelica ikväll igen. Dock mycket lugnare än igår. Tog med kameran men lär påpeka att tiden gick så snabbt att den aldrig hann komma till användning. Ska bli bättre på att ta festbilder. Ni får i alla fall ett par bilder av mig, tagna innan jag åkte.

Börjar bli lite trött i ögonen men snart ska partymaken bort och sen blire film innan läggdags. Upp och jobba i morgon. Blev en lagom återställare ikväll efter mitt tidigare illamående. Men det är bara skönt för nu mår jag inte illa längre. Och inte det minsta dragen är jag heller.


Illamående

Ska f*n aldrig dricka Caipiroska igen. Usch och fy och blä! Gott var det, men hemskt illamående blev man efter ett par 6 glas... Eftersom smaken är starkt syrlig i sig blir det lätt så att man blir sur i magen av för mycket. Så sura uppstötningar gjorde hela min natt till en mardröm. Var inte roligare när jag vaknade i morse. Mådde pyton. Hade i alla fall vilat/sovit i 7 timmar, vilket för mig är tillräckligt för att orka upp. Övervägde att stanna i sängen men skulle ju iväg till jobbet så det blev uppstigning och tampades mot mitt illamående hela vägen till jobbet.


Nu efteråt har det kommit tillbaka så jag funderar på om det verkligen var alkoholens fel eller om man kanske fått en ingång till nästa influensa.


Smirnoff Caipiroska

Blev inget bloggande hos mormor, tog inte med mig datorn dit heller.
Kom hem för ca 45 min sen har pratat med Algelica om kvällens planer och så där. Snart ska jag byta om för att åka iväg till jobbet sen blir det till att skynda sig hem för att duscha och spackla sig fin inför kvällen.


Ikväll blir det party hos Angelica. Funderar på om jag ska ta med min Smirnoff eller om det blir vanlig vodka. Vore ju i för sig intressant att prova ifall jag hade rätt om att min Smirnoff skulle funka bra med Sprite. Kan ju ta med den och prova. Går det inte så får jag väll googla på en drink som innehåller just den.


Eller har ni några tips? Med vad blandar man bäst Smirnoff Caipiroska?


Slutkörd

Jobbat fr 11.00-19.00... övertid med 4 timmar. Var riktigt slut efteråt. Kändes som att hjärnan smalt ner till en gegga mot slutet. Jag brände mig på nästan allt som gick att bränna sig på, satte handen i rinnande, kokat vatten, brände mig på pommesfrittes-skåpet, hamburge-skåpet o.s.v. Blir i alla fall mer pengar till Egypten. Jobbat 8 arbetspass på 5 dagar...


Löste även problemet med min moppe idag. Mormor köpte den i present till mig men den står på min mamma så jag kan inte sälja den. Dessutom har mamma pajjat den. Pappa beslutade sig för att köpa den när han kan ge mig pengar eftersom jag sa att jag inte trodde att jag kunde få mer än 2.000 för den. Så nu får jag 2.000 även fast jag kunnat få det dubbla om jag sagt det. Ibland är man efterklok. Pengarna kommer i alla fall inte att gå till nöjen utan till betalning av skuld.

Har slängt upp bilder ifrån kryssningen på Facebook, måste redigera ett par innan de är fördiga för att hamna på bloggen. I morgon åker jag även upp till mormor. Om jag tar med mig datorn kommer jag ha tid att lägga upp dem annars blir det på fredag. Nu är jag för trött för att ens kolla igenom dem.