AvskrivningNu när jag ser tillbaka med en dunkel syn kan jag bara ångra allt jag någonsin gjort fel.

Jag springer i ett mörker, dit ljuset aldrig når.
Djupt in i skogen, dit folket aldrig går
Jag snubblar och jag snavar, jag orkar inte mer.
Hur jag än försöker, faller jag ännu längre ner.
Jag längtar till den dag då jag orkar ta mig upp.
Utan att begå självmord genom livets cupp.
Jag hoppas att du väntar så jag för alltid får va' med dig.
För det är nu som hela stan måste glömma mig.


Vad jag än gör så är det omöjligt. Jag kan inte ens klara av att koncentrera mig på att leva. Nu finns det inte längre hopp om att klara av det här året. Det hopp jag hade sögs ut som lyckan i ett barns ögon då de tappar sin ballong. Jag vet inte vad ajg ska göra längre. För jag orkar inte mer. Vad vill jag göra med mitt liv? Jag klarar inte ens av att ta mig dit jag vill. Uppfylla mina önskningar löser inga problem.

Kan ju tacka så jävla mycket till er som hjälpt mig på vägen. Tack för koncentrationssvårigheterna, tack för alla jävla telefonsamtal, tack för de slagord ni get mig.
TACK SÅ JÄVLA MYCKET "MAMMA" FÖR ATT DU FÖRSTÖRDE MITT LIV!!!

Jag ger upp här och nu. För jag orkar inte mer.Peace out ..v,

Irriterande värre

Eftersom jag är jätte irriterad idag och bara vill bajsa snett på hela världen så har jag kommit fram till de mäst irriterande sakerna som finns (enligt mig då).
Så läs och njut...

De 10 mäst irriterande saker jag kan komma på :


Folk som ringer med dolt nummer och vägrar stå för vem det är. (Säga sitt namn). - Om man ringer med dolt nummer ska man väll för i helvete kunna säga vad man heter och vad man verkligen vill. Inget jävla "det borde väll du veta"

Folk som inte har tillräcklig fakta om saker innan de börjar snacka.  - Som en brud som ringde idag och sa att jag hade sex med "hennes" kille igår, vilket var min kille Nasho, utan att ens veta att han inte befinner sig i Sverige. Ta reda på sanningen, så kanske jag köper det nästa gång. Fast jag har inte haft sex sen typ 24 eller 25 februari så good luck.

Gubbar som tror att de äger Stockholms lokaltrafik bara för att man har fötterna på sätet. - Jajaja, jag ska ta ner fötterna från buss-sätet.. Eller nej förrästen jag har stukat foten och min läkare sa att jag skulle hålla den högt. Eller så plockar man ner fötterna för att sedan slänga upp dem så fort gubben gått förbi. Har de inget bättre för sig än att skälla ut ungdommar och ta ut deras aggressioner på oss, bara för att vi e trötta i benen och känner för att skita ner lite?

Dagis / skolbarn som ska på utflykt med skolan via buss. - Jippie Kayay Motherfucker -.- Först ska barnen trycka ihop sig 3 och 3 på varje säte, sen ska de ta upp hela bussen och gärna sitta o dingla med benen och sparka till de äldre som sitter framför eller står bredvid. Sen låter det förjävla illa när alla sitter och pratar i mun på varandra och vägrar att lyssna.

Respektlösa människor som röker på bussen. - Jag har fan i mig inte bett om att någon ska sitta och blåsa rök på mig från sätet bredvid. Och ser det så roligt ut när folk börjar hålla för näsan och kliver av bussen bara för att de mår illa? Riktigt "roligt" är det när dessa tänder en cigg, röker ett par bloss för att sedan hoppa av en hållplats senare. SL höjer priserna vid vandalism så släck cigaretten så det blir billigare.

Folk som sätter sig alldeles föööör nära i tunnelbanan. - Färdmedlet byggdes för att snabbare kunna ta sig fram. Ingen bad dig att sitta och spionera på vad jag skriver i mina sms eller göra så att jag känner mig helt trängd. Var resten av sätet för litet för dig eller? Ser jag ut som den mest intressanta människan i vagnen? Ta en lapp och ställ dig i kö, isåfall vill alla sitta med mig.

Fjortisar och deras jävla idominsalva. - Fjortisar är nog fan i mig det äckligaste jag vet. Först ska de ha en Cider och dela 4 personer på. Sen ska alla skrika och skratta så högt de bara kan. Men bara på låtsas för att folk ska tro att de är jättefulla och har krökat hela kvällen. Sen ska de kleta på en massa jävla geggig och vit idominsalva på läpparna. När jag var bebis hade man sånt på arslet och inte på läpparna. Men vill ni se ut som om ni har slickat bebisröv så gärna för mig, men mig pussar ni inte på med det där kletet. So laaaast year. Det är ute med fjortisar nu, om ni inte viste det.

Noobs som använder sig av förkortningar, så som FTW, WTF, LMAO, FTL, OMFL.. and so on, i sitt verkliga talspråk. - Vem fa-an förstår vad du säger? Jag har ingen datorskärm innanför mina ögon så jag kan inte riktigt föra fotografiskt minne över dessa förkortningar och sitta och komma på varje ords första bokstav. Snacka ordentligt så kan vi komunicera på ett korrekt sätt redan från början.

Hobby-turkar. - Som från början är en vanlig medelklassens svensk, bara en aning avundsjuk på alla utlänningar, för deras språk/ nationalitet etc. Var stolt för vem du är istället för att försöka vara någon annan. Göm inte dig själv genom att snacka som en SFI:are med andra ord prata så kallad Rinkeby-Svenska. (En remix av svenska och utländska ord).  Ey bre.. Abri, ayde, Gitta, Tagga, Shoo, Aina. Var dig själv, alla andra finns redan!

När elever tränger sig i matkön bara för att de inte orkar vänta. - vi andra har också ett schema att passa. Det går inte snabbare bara för att ni tränger er. Vi andra riskerar att få frånvaro och missa viktiga genomgångar. Ät på era tider i stället för att låta oss andra vänta ännulängre. Vi som står sist kommer ju aldrig framåt. Vi förblir längst bak. Så jävla onödigt. Alla får i alla fall mat.


Så, nu tycker jag att jag har fått ihop detta ganska väl. Ni kan ju själva skriva om det finns något mer ni tycker är irriterande. Fast ajg vet att många av er håller med om i alla fall ett par av mina punkter.

Peace out
..v,

Natt-matKom precis hem från ett nattligt besök på Donken i stäket. Efter att ha tvingat morsan att inse att Sibylla i jakan var stängt och likaså Winners grill, Donken och Max i barkarby, så hamnade vi i stäket. Åt helvette med henne.

När vi kom in så såg vi några killar vid kassan som va heeeeelt borta. Tyckte först att det var lite pinsamt, men sen började jag bara garva när jag såg att en av dem var Alex. Hahaha stackars han som inte ens vågade erkänna för min morsa att han var full när hon frågade vf han hade solglajjor på sig mitt i natten.
Ska nog retas lite med han i morgon.

Annars har jag bara vart i skolan och gjort nationella provet idag. Sen träffade jag Carro och var med henne i stort sätt hela dagen. Kuligt värre till en början. Slutade med lite blodspott på tåget hem från sumpan, så jag höll på att svimma.

Hittills den bästa dagen det här veckan :D Även fast jag fortfarande har omt i foten så har jag haft roligt idag. Anna bröt näsan igår, bajs på det. Och min kille är upptagen.

Men nu är jag trött så ska gå o lägga mig i sängen och somna till Alis röst.
Gonatt <3

Peace out
..v, 

Update

uppdaterar en liten del av samtalet m älskling...

Mathilda älskar dig hobi säger: du ska ju fria till mig
nashwan säger: haha
nashwan säger: aa

och sen blev det helt oromantiskt för att han glömde vad han sa ja till.. men jag hoppas iaf att han menade det o bara lekte dum

:D smileFitt-dålig dag slutade sjukt bra :) Kort och gott.

En massa jävla tjafs med brudar som skulle slå sönder mig hit och dit.. Slutade med att alla backade. Skadat foten ännumer. Fick äntligen se min älskling igen. Han kommer hem om en månad o jag e jätteledsen. Men nu fick jag se han i cam. Blev ganska glad. Sen stängde han ner cam och då blev jag sur.

Nu sitter jag här och ska sova snart för de e nationella prov i morgon. Slutet gott allting gott <3

Peace out
..v,

Fuck smärtaDagen hade vart ganska bra om det inte vore för SL-fittor och Tansulu ;)
Hon var ju bara tvungen att ställa stolen rakt på min fot i matsalen. Det tackar jag för :) Or not.
Gjorde sjukt, jävla ont. Och nu sitter jag och bråkar med Emilia som aldrig kan hala fram mina pengar som hon vart skyldig i snart ett år.
Börjar bli ganska förbannad eftersom hon kommer på nya ursäkter till vf hon inte kan betala tillbaka.
Hatar sånt.

ingen engelska -> sjukanmäld från tyskan, träffade Carro och Hampus o hade kul.
Sen åkte jag till kyrkan en sväng sen hem.. Började bråka m  fyllemamma direkt och sen gick jag upp och sov i 2 timmar. Fattar inte varför jag alltid somnar när jag kollar på Copps, de e ju ganska bra :(

Och min kille har aldrig tid att snacka med mig... Börjad bli förkrossad. Skickade ett sms igår och skrev: "Du har ju aldrig tid att prata, men ska inte störa dig. Ha så kul, jag ringer om några dagar... "
Lät väll ungefär som om jag dumpade honom (?) Men skickade ett nytt sms efter 10 min när jag kom på det : "Jag glömde säga att jag älskar dig" Hoppas fanskapet kommer hem snart så man kan få lite kärlek igen :( Käns som att det är lågkonjunktur på den fronten.

Nu dansar det chokladbollar framför ögonen, så ska snart halta mig ner för trappan och göra ett par st tror jag.

Peace out
..v,

Update

Idag blev mamma hämtad av polisen down town så att säga.

Jag och syrran kom på henne med att dricka i bilen och sen köra den hem, så nu kanske jag får en fosterfamilj i alla fall :) När ska hon fatta hur man beter sig? Sen sa hon till polisen att hon inte hade druckit och att hon inte hade kört.. good there

Polisen gjorde ju alkotest, men vi fick aldrig veta promillen.

Peace out
..v,

PainEfter gårdagens äventyr kunde jag inte gå till skolan idag. Har bara kunnat sova i 2 olika positioner. Riktigt obekvämt. Så kände jag av i morse att jag tydligen har slagit i ryggen i perrongen ganska hårt.
Idag blir det till att sitta inne lr halta runt i huset. Kul kommer jag i alla fall inte att ha.

Och jag tipsar nog ingen om att hoppa ner på ett spår då man kan få minst 800 kr i böter för det. Och regäla skador. Det var inte så himla skönt att tvätta rent såren igår började gråta.

Nu ska jag gå och städa mitt rum

Peace out
..v,

Fail-dag igenDet är någonting med mig och att skada sig alltså.
Idag va jag i skolan, trött som fan hela dagen. Sen åkte jag o träffade en kompis som körde mig till vällingby så tog jag bussen till jakan därifrån. Så gick jag och mötte upp Carro för att träffa henne en sväng som varade resten av dagen och kvällen. Vi gick runt och snackade lite i centrum sen skulle vi åka och möta hennes kille i Alvik. Så då blev det tillbaka med buss till vällingby (40 min) och så tuben därifrån.

Sen skulle vi göra han o hans kompisar sällskap hem och de va då min otroliga jävla otur sattes i bana igen. Först åkte vi på fel t-bana, så vi gick av för att byta.. Å nästa skulle inte komma förrän om 7 minuter. Så jag och Carro stog och skojjade lite, så fick jag för mig att jag skulle göra en kick i samma höjd som hennes huvud. Det gick jättebra enda tills vi insåg att min sko flög iväg.......... Rakt ner på spåret. Jippie. Vi båda asgarvade sen blev jag lite nervös över att tuben skulle komma om 5 minuter så jag bad Carro hoppa ner, men hennes kille hindrade henne och sa att jag fan fick ta o hoppa ner själv. Och det gjorde jag. Men först tog jag av min andra sko för att inte tappa den.

Så hoppade jag ner och en sten skar upp min häl och stortå. Så förstog jag att jag aldrig skulle komma upp igen. Väggen framför mig nådde upp till bröstkorgen så jag försökte häva mig upp, vilket inte funkade. Det fanns inga trappsteg så Carros kille fick dra upp mig. Flashade halva asset för han och hans kompisar. Det var enormt pinsamt. Fick en riktig jävla adrenalinkick och skakade i hela kroppen. men jag klarade mig i alla fall.

Sen kollade jag hälen - som ömmade lite. Och då hade jag börjat blöda. oskönt värre. Fast jag o Carro började garva för jag fattade inte att det skulle bli värre. Så kollade jag igen efter en stund och då hade jag blodat ner halva min sko. Carros kille erbjöd mig sina dojjor för ett tag och så fick jag låna en strumpa. Det var vänligt gjort.

Så dagens ros till Hampus, som faktiskt räddade mitt liv idag.

Peace out
..v,

6 månader <3Olycklig dag idag :P

Det första som händer är att Annas väckarklocka ringer i en hel jävla timma innan vi går upp. Snacka mo att förstöra en söndagmorgons sömn.  Vi gick upp kl 9 för att gå ner till kyrkan och förbereda dagens gudstjänst, vilket vi var klara med ungefär en hel timme för tidigt.
På väg till kyrkan fick Annas hund för sig att terra mitt liv lite mer, så han ställde sig på min ömma stortå. (Hade en vattenblåsa som hade spruckit och började blöda) Så valde hunden att trampa till exakt där det gör som ondast. Vilket leder till infektion och mera blod. Så har tån inlindad i trippla plåster. Känns åt helvete.

Sen skulle jag ut och rasta den där hunden. Och då drog han så mycket så han bände upp mina fingrar så jag tappade kopplet o så kutade han iväg. Och med min supersmarta hjärna och snabba reflexer så kutar ju jag efter (dum som jag är). Och jag tänker ju inte alls på att hundar tar det som lek. Så han kutade upp för värsta kullen upp i en skog, ner bland en massa hus, ut på gatan, runt ett större hus. Så Anna kutar från andra hållet för att kunna få fast han på nått jävla sätt, men han fintade typ både henne och mig. Så sprang han in mellan nått staket och hus, där det växte en buske. Och så stannar han till. då tänkte ju jag självklart att nu måste jag bara fånga kopplet innan han springer igen.

hunden börjar springa och i samma sekund som jag slänger mig för att få tag i kopplet så inser jag att jag har landat med ansiktet i busken. En äcklig jävla taggbuske. Så nu har jag fyra rivsår på kinden och ca 8 rivsår i pannan. Tack för det Chiro.

Kännde mig typ som Jesus i kyrkan. Dock firadre jag korsfästelsen med törnekronan en vecka för sent. Säger bara att det va en jävla tur att jag blundade när jag hoppade in i busken med huvet före.

Vi va ju på bio igår och såg Slumdog Millionaire. Ett måste för de som inte har sett den. Det är nog bland de 2 bästa filmerna jag har sätt.

Nu ska jag ta och ringa min älskling, som jag för övrigt vart tillsammans med i 6 månader idag :D:D:D:D:D <3<3<3
Tiden går fort när man är lycklig.

Peace out
..v,

en besviken Mathilda bloggar igenAnna va dum mot mig idag.. vi skulle ju på bio så jag väntade i 40 min på henne i stan till 20 över 9... Så skickade hon sms och sa att hon hade somnat vi kunde ta de i morgon i stället. O jag kunde ju inte svara så det blev bara till att åka hem igen. Det kostade mig mina sista pengar.
Fan.. jag tänkte på tåget till stan att det inte skulle bli något, det känndes verkligen.. Men endå hoppades jag.

Har i alla fall äntligen lärt mig något. Förvänta dig aldrig för mycket utav andras ord. Ta det som det kommer.

Peac out
..v,

Brudarna

Lite kul, skulle ju på bio m brudarnas brud, men det blev till lite senare. Så nu sitter jag hemma hos Elin. Träffade henne nere i Jakobsbergs centrum för att kolla lite kläder där och prata av oss  lite. Finns alltid så mycket att snacka om när man träffar henne. Så nu lånar jag hennes dator medans hon och hennes familj käkar nygrillad mat. Luktar gott :)

Så har fått ett par nya shorts av henne, det var mycket uppskattat. Hon skulle kolla om det finns någon remsa som jag kunde få så jag kommer in till stan sen om det sitter en jävla vakt i jakan sen. (hoppas hon har).
Vet fortfarande inte vilken film vi ska se, men det blir säkert någon bra. Vi kan nog komma överrens fint.

Annars har min boy varit borta i 7 veckor idag, känns fördjävligt. Jag saknar honom verkligen. Alldeles för mycket :(
På söndag blir det våran 6 månaders dag. Happy me. Han kommer nog hem om ca 3 veckor så att vi kan ta igen all missad tid. Och kanske till och med kunna hitta på lite saker för en gångs skull.

Saknad är stort, hjärtskärande och ledsamt. Men 3 veckor känns inte så mycket när det redan gått ungefär 2 månader. Snart får jag se min älskling igen...

Peace out
..v,

För ett sundare livNow that it's over baby, I just wanna tell how hard it's going to be without you. You were so calm. Like valium in a stressfull situation. You made my life such a releaf. When I kissed your yellow ass time after time and thought about the life. I don't know how the fuck to live without you. I'll always remember you my dear. 3 ½ year with you and that's been a lot of memories. But now it's time to grow up. I'll show my love to you on weekends and when I'm social to my friends on memorable times. Then I can kiss you once again.
Dear Cigarette, this is the end.

Så äre. Nu är det dags för mig att starta upp för sommaren. Springer på helgmorgnar och kvällar, riktigt skönt faktiskt. Och käkar lite bättre. Det känns redan bättre. Plus alla situps som jag gör. Nu börjar jag nå mina mål i livet.

Var ute och sprang min runda igårkväll sen hem och duschade och åt en knäckemacka med saltgurka + ett glas mjölk. *mums*

Idag hade jag ingen skola, så Yasmine väckte mig kl 13 och så började jag klä på mig o sminka mig. Stackars henne som fick vänta i en timme på mig, fast det är ganska mycket bussarnas fel som bara går en gång i halvtimmen på dagarna. Så åkte vi in till stan och gick ner till kungsan, riktigt mysigt att se alla människor som satt med sina kompisar och solade. Sen fick vi för oss att gå till Sture gallerian, så vi gick igenom Norrmalmstorg och vidare upp dit. Kollade mest runt lite grann. Sen gick vi och letade efter en coopbutik i ett par 100 långa meter, för at köpa glass.
Fy och skamm att Magnum har blivit så dyrt :(

Så gick vi tillbaka till stureplan och vidare ner mot hötorget. Därifrån tog vi oss tillbaka mot TC. Anan ringde och bestämmde att ikväll blire Bio, så måste in till stan igen sen. Men man ska väll inte klaga riktigt tycker jag. Sist jag var på bio var på min födelsedag.
Så ikväll Blir det Bio, vad ska ni andra hitta på?

Peac out
..v,

Words don't come easyWords could never hurt me

You can make me feel the hate,
Make mi sick of stress from the pure hatress.
You can hit me, just don't do it once.
Do it as long as your hands bounce towards my cheek.
You can make my life to a hell.
Hotter than it allready is.
You can spit into my face.
Maybe you will make me move someother place.
You can start a rumor behind my back.
But remember words could never hurt me


Peace out
..v,

Boys will never make me fall

Kunde inte låta bli att kraffsa ihop denna. För vissa killar verkar inte fatta att de inte kan göra mig ledsen. Det finns bara 3 killar jag skulle gråta för lr kanske 4. Min pappa, min bror min älskade Nasho och oscar (för han e kul)

Boys will never make me fall

Even if a boy play'd me like a toy,

If he pulled my shirt and talked me down in dirt.

Boys will never make me drip a tear.
Because boys are nothing that I fear.

Unhappily I've got abused,
Every way, u can imagine, have they used.

Unfortunatly I know how to play my card,
I know how to make a boy act like a retard.
 
But if he got the power to controle me bad,
I just lift the phone to call my dad.

Boys will never make me drip a tear.
Because boys are nothing that I fear.

If he's ugly and bad at fuck then i wish him a good damn luck!

Peace out ..v,

Me and SisKom precis hem från stan. Lyckades få syrran att följa med så jag behövde inte åka ensam.
På T-banan så var det en jättesöt unge i typ 5-årsåldern som satt och sparkade lite på min syster och till slut sa hennes morsa : " varför sitter du och sparkar på den stackars flickan, hon har väll inte gjort dig något?"
Och på ett annat säte satt en annan söt liten tjej med sin mamma. Hon log hela tiden mot mig.
(Fick åka enda till bredäng för Zaid hade redan vart i stan, den jäveln. Så vi åkte dit och lämnade en sak som min kille ska ha. )

Vi fick stå och vänta en stund - lite småkyligt. Så visste jag inte från vilket håll han skulle komma. Så jag stod ju såklart med yggen emot. Min syster står ock snackar om något, tror det var om handikappade, så säger hon något om söt kille bla bla bla. Så trodde jag hon menade att det kom en söt kille bakom mig så jag skulle kolla så va det Zaid. Han hade lite problems med att känna igen mig också.

Syrran menade inte att han va söt, hon snackade om någon annan.
Sen blev det nästa tub tillbaka till stan o så hem.

Btw papap va hos soc idag, han och jag hade sagt samma saker så det ska inte bli nå mer problem där inte.

Peac out
..v,

teapartyIdag blev det en hyper-flummig dag för mig . Sov jättedåligt inatt. Blundade från klockan kvart i 1 till någonstans runt 3- halvfyra sen lyckades jag somna.. Iaf till halv 6 för då ringde väckarklockan o så va det dags för snooze.. Men så blev det inte. Låg bara o blundade och ville somna om. Gav upp vid kvart i 6 och gick upp för att sminka mig i stället. :P

Sen blev det en riktigt rolig mattelektion och räkna funktioner och grejer. Men för mig blev det mest en "cyklande" Oscar. Bara några få som förstår detta dock.

Sen hade vi drama och det gick alldeles utmärkt. Man kommer på jättebra idéer när man är flummig. Så det var positivt.

Så skolans äckliga fiskgratäng till lunch jummie or not.

Skulle ha håltimme från 11.20 till 14.14 men det orkade inte jag så jag gick på teaparty med halva klassen till engelskaläraren. Då slipper jag skolan på fredag... lite smart måste man ju vara.
Sket i tyskan o åkte hem i stället.
Nu sitter jag här med mättad mage. Måste säga att Eva-Karins scones knäcker. Och hennes Clotty cream med :D.
Och Oscar är rolig :)
Men jag var mer fyndig än rolig... "Is that a picture of Eva-Karin? It looks like that, otherwise it's a look a like"

Snart ska jag ringa Zaid och fråga när han är i stan så ska jag åka dit och göra han sällskap. Sen vet jag inte om jag ska sola med en kompis.
Men först ska jag på toa, och det bör alla anteckna.

Peace out
..v,

Svensk choklad?Ska träffa Zaid imorgon för att lämna saker. Han ska åka till Irak så då får han ta med sig lite grejer till min bebis. Blir lite foton, ett brev och svensk choklad. (ööööh...)

Problemet är bara att han har stor familj, så har ingen aning om vad jag ska köpa för choklad. Marabou är ju ganska dyrt :( Sitter o frågar runt lite på msn om vad det redan finns för choklad där nere. Vill ju inte lägga pengar på nått de redan har. Men vill inte slänga ut för mkt på nått jag vet att de inte har.
Får fråga vidare.

Peace out
..v,


SkönhetssömnDet jag trodde var en storm var bara lite blåst.
Spegelblankt ligger ytan vilande på vattnet.
Stilla glider solen ner ifrån himlavalvet.
John Blund tar sin tid och sprider sömnens sand i barnens ögon.
Han flyger med sitt paraply och sin nattskjorta.
I Herrens händer får de sedan vila tryggt.
Göma sig för det onda och återfå deras styrka.
För att orka med när dagen åter gryr.
Över vatten flyger fåglarna så tysta.
Speglar sig ikapp med solnedgången på vattenytan.
Det är åter lugnt på kärlekens hav.


Peace out ..v,

BilderEftersom att jag lovade att lägga upp bilderna från i torsdags....
Här är några i alla fall :P
Skulle bli alldeles för långtråkigt om jag tryckte upp alla här. En del kommer nog lite allt eftersom. Men jag tyckte i alla fll att jag var fin i torsdags när jag åkte till mormor.

Annars så kom jag hem idag och det var efterlängtat.

Peace out
..v,

Är havet lugnt eller blåser det till storm?Jag borde väll vara lugn? Borde väll inte tro på allt jag hör om dig?
Varför är det så svårt att ignorera?

Pratade med en FD kompis till min kille. Bara det säger väll allt?
Han säger att min kille är stockholms största player, att han knullar runt med alla, att han kommer lämna mig vilken dag som hällst.

Det är väll klart att jag blir nojig. Jag vet ju själv att min kille var player tidigare - långt innan han va tillsammans med mig, det har han ju själv erkännt. Och jag kan ju inte göra annat än att tro honom. Dessutom har han ju själv sagt att han bara har haft sex med tjejer han har vart tillsammans med. Det är typ 5-6 tjejer. Så det är inte heller något som jag kan vara nojig över.
Och jag pratade med han igår i telefon. Jag sa till han att den där fd kompien hade sagt allt sånt. Och jag frågade Nashwan om han hade vart otrogen. Jag fick exakt samma svar som alla andra gånger jag frågat: Nej, vad tror du om mig? Jag ska aldrig göra något sånt mot dig. Och han saäger det med den där allvarliga rösten nästan som om han skulle bli arg. Så jag vet att han inte har gjort något.

Han & jag har vart tillsammans i snart 6 månader, jag tror verkligen inte att han kommer lämna mig än på ett bra tag. Jag vet ju redan sanningen bakom allt som hans förra kompis sagt. Men varför är jag så orolig då?

Kanske för att han inte skickat sms på några dagar, eller själv hört av sig? Han kommer ju hem snart, han har köpt present till mig, han säger ju hela tiden i telefon att han älskar och saknar mig. Då kan det ju inte vara någon fara eller?

Peace out
..v,

Update

Nu är "åäö" tillbaka. Jippiiiie

Blev någon timme inne i Gävle. Kollade igenom hela Gina tricot för att hitta det hemliga plagget som jag sökte efter. Men när jag äntligen hittade det så kom jag på att det var fult. Fast det hade jag inte tyckt tidigare. Så gick igång på en ny stil i stället. Och den kommer vara NICE!

Köpte först hårfärg. (måste bättra på den). Så blev det ett par skinn-aktiga leggings (syntet ofc). Och en ny vit kajalpenna. Kom på att det kommer passa mycket bättre till stilen som jag försöker att skapa mig.

Även om jag använder mig utav vit kajal annars så har jag ju aldrig gjort det i samband med de nya leggingsen. Kommer att se lite smått rockigt ut. Not my type of style men riktigt hett.
Försök att visualisera svarta glansiga leggings med svarta klackskor, svart kort jacka och en vit t-shirt/linne med något tryck på. Jag tycker i alla fall att det låter glassigt. Hittade inga bilder på internet, så får väll fixa upp när jag kommer hem på måndag.

Peace out
..v,


Shoppaholic


                                                            Bild fran torsdag

Idag blir det en tur ner till stan. Letar efter ett riktigt fint plagg, mer kan jag inte tala om. Vill ha min egna stil och det funkar inte om mina kompisar alltid skaffar sig det jag vill ha. Och bara so ni vet so kan jag inte skriva o med 2 prickar, a med 1 samt 2 prickar.
Men det blir en liten tur ner till stan. Och tenker inte tala om vad jag ska kopa, innan jag kommer hem och har kopt mina saker. Sa blir forst en shoppingrunda sen uppdatering har pa bloggen.  
sen ska jag sla en signal till min kille too.

peace out
..v,

The trip


                                                                               Bild från igår

Ja igår åkte vi till mormor då. Och det tog oss ca 3 timmar. Brukar vanligtvis ta 2,2 timmar. Men tar det 8 timmar för oss att åka en 5 timmars sträcka så är det ju inget ovanligt.
Vi stannade till vid första pizzerian i jakan för att köpa en familjepizza eftersom vi inte hade ätit innan. Bilen var helt fullpackad. Katten var med och brorsan också. Och katten fick för sig att lägga sig under brorsans säte för att ta mindre plats. (sätet som var framför mig). Och han fann det ytterst roande att kissa på min sko, redan i kallhäll. Så alla fick hoppa ur bilen vid en mack för att Felicia skulle torka rent i bilen. Och jag va tvungen att torka av mina nya fina skor.

Och eftersom att jag inte pratar med min morsa längre efter i måndags så var det den mest iriiterande resan ever. Syster satt i mittensätet men jag var tvungen att byta plats med henne och sitta bredvid mamma. Och hon luktar alltid äckligt. Luktar hon inte cigaretter så luktar hon alkohol eller spya. Så hennes odörer blandat med pizzaflott och kattkiss var en otroligt äcklig blandning. Och jag hade jävligt svårt för att andas under de restrerande 2 timmarna.

Och mamma äcklar ju som sagt mig enormt mycket.. Och hon vet att jag inte pratar med henne. Så skulle hon hålla på och kladda på mig som någon pedofil eller nått. Och luta huvudet mot min axel. Jag puttade bort henne gång på gång. Och hon kunde fan aldrig sitta still. Jag som i normala fall brukar sova, när vi åker till mormor, ficksitta och sura på alla ndra och skälla ut mamma som lutade sig fram och tillbaka som någon jävla gungstol.

Så körde brorsan en bit... Eller rättare sagt han körde hem sig själv så fick pappa köra oss ifrån Valbo till Harnäs där mormor bor. Så packade vi in alla grejer i huset. Eller alla förutom jag för jag hittade min lilla kusin Katja och lekte med henne. Men hon fick syn på Jojo (katten). Så hon springer efter honom hela tiden och ropar "katten, katten". Men gullig är hon.

Vi var precis ute med henne och gungade och cyklade med hennes trehjuling. Gjorde en liten film med henne i sandlådan.  Skriver väll någon rad lite senare med, om det kommer upp något mer.

För övrigt så tog det mig 1 timme att sminka mig igår och jag kände mig jättefin. Men de bilderna kommer upp här på måndagkväll då alla bilder är hemma. Här uppe finns en bild, fast där syns inte ansiktet.

Peace out
..v,

Glad dag :DIdag blir det ett stort smile på anslagstavlan.
Var ju på socmöte och det gick ganska bra. Var lite jobbigt att sitta där och snacka med två vildt främmande tanter. Men idag trodde dom mig i alla fall. De frågar ganska jobbiga frågor. Men något jag äntligen har kommit på, problem uppstår inte bara. Det krävs inarbetning innan. Så de problemen som finns i mitt liv - har suttit där från att jag var liten till nu.

Så än finns det hopp om en ljus framtid.
Jobbigt blev det också då de bad mig säga två positiva saker om min mamma.Jag satt väll och funderade i circus 5 minuter innan jag svarade:
"Jag fick en liknande fråga utav Anna igår. och hon frågade mig om jag någonsin upplever att min mamma är snäll. Jag var tvungen att svara nej, för hon är aldrig snäll mot mig. Och med en mamma får jag en bild av att man ska kunna kramas och bry sig om varandra. Man ska kunna dela allt med henne. Men när min mamma kommer och kramar mig, så blir jag bara äcklad."
Soc blev ju lite förvånad, men de sa att de förstog att jag kände så efter allt jag gått igenom och vart med om.
Och de blev ganska chockade när jag berättade att jag är portad från min mormor. Och de blev verkligen inte glada när jag sa att mamma slog mig. Så... ja nu är det ju bara att vänta.

Började förrästen gråta när jag sa att jag blev äcklad. Det va inte för att jag skämdes, utan för att det kändes hemskt att erkänna sanningen. Det som jag bara hållt inom mig tidigare.

Btw hade vi pretty roligt i kyrkan igår. Vi gick runt och bad alla att berätta något busigt som de gjort när de var små. Och tro mig Svenska kyrkan har verkligen inte hållt sig på mattan. Det finns nog fler ligister där än ute i hela Jakan ;)Och nu vill jag att du kommer hem din fuling. Jag saknar dig så otroligt mycket :(
Vill inte vara utan dig mer. Det räcker nu. Snart dör jag utav längtan efter din gulliga mage och din lena hud. Jag är glad att jag har dig och kan pussa på så mycket jag vill. Är otroligt glad över att du är hemma snart. <3

Peace out
..v,

Kväva känslor? - omöjligtStack hem till Anna igår när morsan blev aggressiv. Sov där inatt för att få lite ro.
Lite svårt det med tanke på att jag tidigare igår upptäckt att min kille skrivit på sin msn 17/2 att han var "singel"... (2 dagar kvar till 5 månadersdagen?) och den 26/2 hade han skrivit "Sherin(L)"  det var dagen innan han åkte..
Så hela natten har det där jävla namnet gnagt sönder innuti mig.

Försökte ringa han nu när jag kom hem, men det va typ hans släkting som svarade. Antar att Naswan tränar lr något. Hans släkting kunde i alla fall inte svenska och började skrika till alla andra att de va en suedi som ringde. Ha ha ha... har aldrig känt mig så förolämpad förut.

Jag satt med Anna och Hanna i kyrkan idag både ute och inne, lekte med hennes hond o hade lite skoj. Försökte att dränka allt det jobbiga i att vara glad. Fast jag har ju sedan långt innan insett att det inte finns något sätt att kväva mina känslor.

Åkte hem för en liten stund sen för att pappa ville prata med mig. Och vi pratade väll i 2-3 minuter innan mamma började skrika på mig. Då gav jag upp. En ny regel i huset är att låta henne skrika så mycket hon vill och vi ska bara sitta och ta all skit utan att ta åt oss. Det gick inte jag riktigt med på. Fattar inte min familjs "psykologiska tänkande".

Det enda positiva är ju att min bror kom hit idag, har dock inte hunnit träffa han än. Han åkte ju in till stan.
Ska försöka ta mig igenom resten av kvällen. Imorgon blir det Soc-möte ensam. Hoppas att jag äntligen får en person som kan ta tag i allt på riktigt.

Ska ringa min boy lite senare och fråga vem fan Sherin är, för jag mår dåligt.

Peace out
..v,

Over and outJag har alltid älskat dig mamma, hur mkt jag än har sagt dåliga saker om dig. Men nu är det över. Du dog för mig. Du dog i mig. Det har vart på gång länge men nu är du borta ur mitt liv. Jag ska göra allt för att få bo någon annan stans. Jag tänker inte ta all skit nå mer.

Att du slog mig... Det var droppen

Nu drar jag härifrån

Peace out
..v,

Hyfsad dag


                                                                                                  Lördagens Mathilda

Idag blev det Stan med Jennie, innan vi gick hem till henne på odenplan. Shtekigt värre.
Satt o spelade lite kort i det omständiga vädret. Men härligt va det. Blev lite nostalgimusik från äldra dar'.

Åkte hem vid 4-tiden o så blev Jakobsbergs-pendeln inställd så alla fick hoppa av i Sumpan.

Sitter här lite smått förkyld, eller i alla fall med hals och nackvärk. Inte sådär jätteskönt direkt.. Men har haft det i 3 dagar nu o IPREN fungerar inte :( Måste ske något drastiskt innan jag tar livet av mig. Fett oskönt att ligga i sängen hela dagarna.

O grattis till morsan som dricker varje dag. Till och med innan hon går på arbetsintervjuver. Och sen frågar hon varför hon inte får något jobb. Oftast säger hon att det gick jättebra och att det var positivt. (ursäkta?) Det är ju lite svårt att få jobb om man stinker sprit och blev av med sitt senaste jobb just för att man drack på arbetstid?

Ska tillbaka till Soc på Onsdag och då hoppas jag att de kan lyssna på mig. I alla fall för en gångs skull.

Peace out
..v,

PMS
Det är så enormt jävla härligt att ha PMS. Så sjukt skönt med mens. Jag hoppas ni förstår min sarkasm.
Jag har skrikigt och tjatat halva dagen på att mamma ska åka o köpa choklad. Och hon e den trögaste jävla människan jag känner. Klockan 4 åkte hon äntligen iväg och handlade, med pappa o syrran. O så kommer pappa och syster hem utan mamma. För hon köpte öl så han ville inte köra henn hem. Nu är klockan ca kvart i 7 och hon har inte kommit m min choklad än. Jag är så förbannad o när man ringer så vägrar hon att svara o lägger bara på luren som en jävla barnunge.

Jag sitter typ med värsta magvärken, och på pissed off humör. Skriker och gråter för jag vill ha mina endorfiner nu. Men nej nje.. mamma har satt sig på nått jävla ställe o dricker så jag lär ju inte få min choklad idag :(
Blir så jävla förbannad. och inte ens soc tror ju att hon dricker, vart fan sitter problemet i samhället?
Varför finns det inte tvångsvård mot alkoholism? Ska alla behöva ta sitt solidariska ansvar även om de inte klarar av det? vart har allt gått snett?

Ge mig min choklad nu så jag slipper tänka på Jakans alkisar.

Peac out
..v,

Kan drömmar bli sanna?

      
                      Mathilda                                                    Nalle Puh & Nashwan

Sen när började mina drömmar att uppfyllas? Och när började jag att se emot framtiden igen? Jag har missat några steg i mitt liv. Men nu lever jag igen. Du tog ner mig på jorden. (Eller upp på rosa moln). Du ger mig lycka, även om det för tillfället bara är på avstånd. Du gör mig i alla fall glad, Nasho. Vi kanske inte känner varandra bra än, känner att det är på väg nu. Det är nu vi öppnar oss för varandra. Bättre sent än aldrig. Det är bra att vi börjar prata om andra saker, som man kan ta ställning till. Att vi planerar saker. Det är jättekul att vi kan börja se frammåt. Och att jag känner att jag finns med i dina planer - våra planer (?)

Jag älskar dig, sötnosen min. Du har satt mig på helspänn inför din hemkomst om en månad. Känns asdåligt. Men jävligt bra. Du har gett mig stora förhoppningar. Jag kanske bara överdriver och går för långt i min fantasi.
Men ärligt hur skulle du tolka den här situationen:

Jag sitter o plratar m min kille i telefon, berättar att jag saknar han o kollar hur han mår o sådär. Så berättar han att en släkting till han ska komma till sverige, jag blir glad för hans skull... Så säger han att han vill säga en sak, Så jag ber och ber och ber om att han ska säga, men han säger att han vill berätta när han kommer hem. Och jag fortsätter att tjata och han låter busig och hemlighetsfull men samtidigt allvarlig och värkligen förklarar att ahn vill säga när han kommer hem, för de e en hemlis.

Men både jag och min bästis-festis (som är kille) trodde det betöd samma sak. O för er som inte fattar, så tror vi att han ska fria (A) Känns som att jag går på lyckopiller. Men som jag sa så kanske min fantasi har skenat iväg. Vi får ju se om han kommer hem med en ring om en månad.


Saknar att vara dig nära,
Vill verkligen ha dig hära.
Du gör mig lycklig och så glad,
Lika underbart som att lukta på röda rosors blad.
En våt tår dansar nedför min kind.
Dansar igenom kärlekens vind.
Jag tänker på dig var natt, var dag,
Kanske blir det så en dag, att vi bildar en familj, du & jag.

Peac out
..v,

Skoshopping


                                                                                                             Jag, Dagens

Skolan va nice idag. Vissa skrev historiaprov och andra satt ute i solen o stekte ;)
Ni får ju själva gissa vad jag gjorde.
Så vad et extremt lång kö till matsalen och man får alltid damp över alla som tränger sig.

På engelskan hade vi lite skoj... JAg bad min lärare om att få sitta ute o plugga med det fick vi inte. Enligt henne så skulle vi inte kunna koncentrera oss. Så kontrade jag med att min mamma lärde mig att man ska vara ute när det är fint väder, när jag var liten. Då la hon en "
Well you've got about 10 days whic you could be outside for how long time you want to, Mathilda". Så gick hon ut. Och i protest satte jag mig i fönstret (som var öppet), med ryggen utåt mot solen. Så sat jag där o Grffade lite snyggt. Sen sa Oscar, från ingenstans att vi skulle leka inte nudda golv. Så det var Alexandra med på. Men hon fuskade lite ;) Flyttade ju på redskapen.

Efter det lade oscar märke till att jag satt uppe vid fönstret och det fanns plats för han med. Och det är extra roligt när Tansulu blir nojjig på mig :D för då börjar jag retas lite mer. Så hon ville att vi skulle komma ner därifrån. Jag menar vadå?, hur farligt kan de va att sitta i fönstret och sola på 3:e våningen? Så började jag luta mig baklänges utåt och skoja med henne. satt o sjäng och sen släppte jag taget med händerna o sa
" no hands, no hands". Och det gillade hon inte alls.

Sen kom min lärare in i klassrummet och sa åt oss att kliav ner för det såg farligt ut. Så vi fick hoppa ner ifrån viran plats. Och eftersom jag har den bästa platsen i klassrummet så lyser solen rakt in på mig. Blev jävligt varmt med tjocktröja så jag tog av den och lyckades bränna mig i nacken. Svider lagomt.
 
Efter skolan åkte jag hem och bönade o bad mamma om pengar, för jag ville absolut köpa nya skor. så fick jag några hundringar o drog till centrum. Men eftersom 4 av mina kompisar har köpt de skorna som jag ville ha från början så köpte jag ett par andra, bara för att sticka ut lite ;)
blev ett par svarta pumps med låg klack. Lite ballerina stil på dem. Jätte söta. Kunde tyvärr inte hita bild på dem.

Sen fick man ju en jävla blick av en kille i centrum idag. No names men din blick sa allt. Och jag bryr mig faktiskt inte. Just never look at me like that again OK?

Så gick jag hem till Anna och tvättade o glodde på Tv. Känner att det kanske e dags att börja röra lite mer på sig så att man vår bort alla dippsåser från magen :P Börjar bli lite fjantigt. kan käka morötterna normalt i stället. Men nu känns livet lite lättare, efter att ha tagit ut min ångest på ett skoköp och morötter.

Peac out
..v,

Lots Of Things againHänt lite igen då. Min advokat Gustav ringde för någon dag sedan, min överklagan drog vi tillbaka. Så dommen är klar. 90 timmar hederligt arbete och ca 5000 i böter. Helre det än 85 timmar jobb och 35000 i böter. FUCK THAT!
Sen kom jag hem och så ringde jag till min bebis. Hade en aning "kul" i telefonen och pratade strunt. Han har köpt presenter till mig så jag blev jättekär :D Miss u baby.

Så va det 1 April igår. Började med att läsa Metro på tåget till skolan. Trodde på fullaste allvar att det var sant att de skulle införa böter om man stog på fel sida i rulltrappan. men jag e ju ganska lättlurad av mig tyvärr :( dock vet jag att hästar inte kan flyga och att dessa heter pegaser, som vissa andra tror.. Eller att apelsiner växer på granar som i LOKA- reklamen, skärpmning syrran ;)
Sen ville ju min mattelärare Anders vara lite lurig.
Så han gick in i klassrummet en hel kvart innan lektionen började för att förbereda. När vi kom in i klassrummet såg vi att OH-apparaten stog framme och att det stog på tavlan:
"oförberett prov" Lägg ner böckerna på golvet, papper & penna + miniräknare på bänken.
Så gicka han runt och delade ut papper till de som inte hade. O jag va jätta nojjig för jag viste inte vad vi skulle ha prov på så sa han att det är på allt vi gjort under hela året.
Och jag blev lite irriterad. Men han höll masken helt och var jätte allvarlig.
Så satte han på OH och drog bort det översta pappret. så står det APRIL, APRIL.

Blev ganska sur, jag brukar aldrig gå på något :O
Och så tog det fan 100 år att åka hem igår. Det måste ha vart det tråkigaste aprilskämtet ever. Jag hoppade på 509 mot brommaplan och den SKA går förbi Sundbyberg. Men det gjorde den inte. Så jag fick åka enda till Bromma och ta t-banan till vällingby och sen ta bussen därifrån till Jakobsberg i 40 minuter. Sen buss hem från jakan, sen tillbaka till jakan. Åkte från skolan 14.15 var hemma vid halv 6. O det va ju ganska roligt på Draman förrästen, fan vad vi skrattade åt Oscar. Vi lekte Psycologen. Så skulle vi gestalta varandera. (vi gjorde identitetsbyte) Så Oscar var mig. Och han fick mig att framstå som största rökaren och ghettobarnet. Så alla dog. Och efter det fick jag ett nytt smeknamn... Jakan.
hahaha men men han kallas ju själv Orre.

Och idag e allt bara skit igen... Om inte Soc hjälper mig snart så orkar jag inte leva. Då har jag inget att se fram emot längre. Nu räcker det. Jag är trött på att ha en morsa som dricker och spelar bort alla pengar. Jag är trött på att ha en syster som alltid får pengar. Jag är trött på att ha en farsa som försvarar dem. Jag är så jävla trött på att bli särbehandlad. Och att du, mamma säger att mina kompisar är för gamla och har något fel i huvudet, är oacceptabelt. Jag har i alla fall kompisar, till skillnad från dig. Och det är jag oerhört glad för att jag har.

Jag sitter inte och ljuger som du. Jag lever inte i en värld av lögner och alkohol. Jag gömmer mig för att inte vara ivägen, men endå får jag alltid skit för vad jag än gör och inte gör. Så jävla sjukt. Jag orkar inte med livet snart.

Peac out
..v,