The power of money

 
Det enda som är kul med löning är när man har pengar kvar till sista veckan innan nästa löning, vilket inte händer den här månaden...
Efter att ha betalt in för hyran, hemförsäkringen, hyresgästföreningen, elen, gymkortet, busskort, rönken-kostnad, sjukresor, privata skulder och handlat mat har jag nu 721:- kvar att leva på. Det är ca 5000:- under min levnadsstandard.
Dålig start på året men pengar kommer och går. Sånt som händer när man är dåligt schemalagd. Nästa månad blir bättre igen.
 
Nu blir det ett chillpill och sen läggdags. Sömnsvårigheterna är tillbaka och jag har knappt sovit på 2.5 veckor. Till skillnad mot förra året lyckas jag i alla fall somna nu, problemet är att jag vaknar minst 4 ggr per timme och är pigg samt blundar utan att somna om. Känner mig pigg när jag vaknar varje gång men när jag väl går upp ur sängen på morgonen är jag som en zombie. Det sägs att man omedvetet är orolig när man inte kan sova men jag är varken orolig eller stressad över någonting, jag vill bara få sova .

Dagens låt


Tagga till

 
We've walked this path before only this time I will change directon. How could I ever get to the right place if I always walk the same mile. Fuck you and Good bye.
 
 
Taggar inför dejt på lördag woop-woop. Lite nervös inför det men blir säkert mysigt. Kör på bio den här gången, sker så sällan ändå. Brukar vara rätt anti filmdejter då jag tycker det är häftigare att komma ut o göra någonting och faktiskt umgås men magkänslan sa att det skulle va bio och inget annat.
Ger er detaljerna sen.

UnicornRainbowMcMuffin

 

Då går vi och lägger oss du & jag - mot samma natt vi vandrar
Mörkret har nästlat sig in då ljuset du förut tänt nu slocknat
Jag skänker min tilltro till himlavalvet, ack din trygghet berövade du mig
Det är okänd mark jag står på; frusen och kall tycks den
Kanske skall jag en dag finna en stuga likt ett hjärta att värma mig i
Igår var tiden vår och idag är den din och min
Låta mig slumra in under stjärnorna ty dess ljus skall vägleda mig 
På rätt väg skola jag vandra tills jag hittar in
Ett vi är inte ett vi: utan varandra, endast ett hårt skal
Vi nu går på skillda håll och jag möter dig åter i natten - Uti drömmarnas rika sal

 


Trött brud

 
Då har 3 av veckans 6 arbetsdagar passerat.
Känner hur hjärnan börjar bli grötig redan. Avverkat 27 timmar på 3 dagar. Blir ingen ledighet innan Tisdag för mig, så inte nog med att jag jobbar 6 dagar denna vecka utan jag jobbar även 6 dagar i följd. Usch och fy och blä. Äh gråter inombords nu men när pengarna är på kontot lyser jag nog upp i ett leénde.
 
Trodde dock aldrig att jag skulle vara så här sliten efter 3 dagar men det tar enormt på krafterna med så långa arbetspass och skift. Har ju haft kvällspass fram till idag och nu ska jag vända om till dag+ tidig kväll till i morgon. Otroligt påfrästande. I morgon slutar jag i alla fall i "normal" tid. Då blir det hem och käka, dra till gymmet och sen hem för att fixa helgens matlådor. Därefter kolla på de program jag missat under veckan innan det blir läggdags.
 
Märker själv hur stressen och arbetspassen påverkar mig, har ju gått runt och känt mig som ett riktigt airhead i 2 veckor. Bara varit sjukt trög fastän jag brukar vara med i matchen liksom. Gick ju in i badrummet och sköljde av tallriken fast jag skulle gå till köket och lämna tallriken o sen gå på toa - fattade inte alls vad jag gjorde ute i käöket med en ren tallrik efter. Annat exempel då jag och Jenny var i stan... Drog jag fram kontokortet när jag skulle gå igenom spärren. I 2 månaders tid har jag även försökt slå in koden "0044" när jag ska använda mitt kontokort för betalning eller uttag. Har funderat på vart fan jag fått 0044 ifrån då det aldrig varit min kod någonstans... Då kom vi på igår att jag är arbetsskadad då det är standardkoden för en box som jag har support på.
 
Inge party för mig i helgen, just hard work-work. Ska försöka få mina hjärnceller att föröka sig i helgen så jag slipper gå runt som ett airhead i fortsättningen

Från världens bästa helg till världens värsta vecka

 
Var iväg och bowlade med Mr X o hans vän i fredags, första gången vi faktiskt gör någonting tillsammans. Var riktigt roligt tycker jag. Hade varit taggad på bowling hela dagen men inga av minna vänner kände lika dant så hade tur som fick en förfrågan på annat håll.
 
Lördagen spenderades sovandes fram till 14-tiden (trött chey) därefter agerade jag diskmaskin innan det var dags att röra sig till stan för att fika med bästa Cissi & Angelica. Long time no seeing. Superskoj att träffa pinglorna igen och skvallra om allt som händer i våra liv. Tog en omvöäg flörbi Vällingby hem för att få ut mer tid med dem, sedan buss därifrån hem till Jakobsberg. Mötte upp Mr X igen och åkte hem till moi för att sova.
 
Vaknade vid 8 för att piggna till innan de var dag att åka till jobbet. Fick en timme på mig att bara tänka och reflektera, riktigt skönt faktiskt. Det här borde egentligen gå under kategorin dusch-filosofi men då jag inte kom på detta i duschen får jag skriva det här; Killar är som en möbel - fyller inte särskillt många funktioner men matchar inredningen... Passar rätt bra in på Mr X också eftersom han egentligen inte duger till mycket men skulle fattas i mitt liv om jag inte hade med honom på ett hörn. Bistert att tänka så egentligen men jag får vara nöjd över det lilla jag har med honom. Gör bara ont att erkänna att jag älskar honom så fruktansvärt för det får jag ju inte tillbaka.
 
Åkte till jobbet fast hade hellre legat kvar i sängen och gosat. Fick en glad överraskning efter en timme, "nya" arbetsuppgifter. Egentligen exakt samma sak som innan fast med mer ansvar och mer att göra känns det som. Både kul och jobbigt på samma gång. Det är roligt att hårt arbete uppmärksammas och på ett eller annat sätt belönas.
 
Fick nytt schema för månaden också... Så vi kan ju säga "hej då" på en gång, nä skämt å sido. Lär ju hinna dö innan månaden är över, massa 9-timmars pass och 6-dagars arbetsveckor. På något sätt står jag väl förhoppningsvis ut. Ska ställa mig och göra matlådor för resten av veckan nu.