Hörs på söndagLäggdags nu :D

I morgon när jag vaknar är det frukost och Hejdå Stockholm - hejdå ångest för ett tag :D
Njuta av naturen och andas in riktig luft. 4 mysiga dagar i fjällen som gäller.
Ni får ha det så bra här hemma och se fram emot en massa bilder när jag är hemma igen.

Peace out
..v,


Wihuuu

Nu har man hämtat alla grejer och packat det mesta. Bara tandborsten som ska ner o sen är det klart. I morgon vid 9-tiden rullar vi ut på vägarna. Åååååååhhh, vad jag är pepp. Skitlänge sedan man åkte sist, typ 2 år sen åh fan va kul det kommer bli.

Peace out
..v,


=)

Borde packa just nu fast jag orkar inte. Ligger o väntar på att Kari ska komma hem så vi kan åka till mamma o hämta min slalomutrustning och vinterkläderna. När jag kommer hem får det bli till att packa - nu kom hon förresten.

Okej så hämta skidorna och packa, det var något mer... justja, fylla på iPoden med musik och film. Sen är jag redo för Sälen. Åker i morgon på förmiddagen är det sagt. Tar inte med datorn så ni kan bara nå mig på mobilen, hellst sms då det är jävligt svårt att prata i telefon medans man åker. Jag har inga pengar på telefonen så kan inte ringa upp heller.

Hur mår man idag då? Förutom skit så ännumer skit. Inte på samma sätt som tidigare är mer lättad, mer förbannad. Har kommit upp så många frågor i mitt huvud - frågor som aldrig kommer få sina svar. Det kanske är vad livet går ut på - när man löst en fråga så kommer nästa och därefter nästa. Man kan liksom aldrig lösa ut allt. Livet är och förblir en gåta.

Peace out
..v,


Magkänsla

Det värsta var att jag redan då visste att det var sista gången jag satte på mig mina skor i din hall. Så tydligt var det. Magkänslan sa mig bara att jag inte skulle stå där igen. Det var väll ledsen du inte ville göra mig? Ännu har du inte lyckats såra mig, hur mycket du än tror att du gjort det. 

Du vet att jag gör allt, låt oss se vart det når ett tag. Du vet att jag förlåter, jag ser inget fel i något du gjort. Vi får bara se helt enkelt. Trycka "Paus" och vänta tills vi orkar "Spela" filmen igen.

Peace out
..v,


Motivation 99.9

Nu jävlar blir det åka av.

Eller ja, i fjällen blir det åka av, sedan bara springa utav.

Skaffade mig precis 10 nya Pt's, riktigt underbart det - hade klarat mig med mig själv men känner endå att motivationen steg ytterligare med 10 extra hjälpredor.

Än så länge ser det ut att bli: Jogging/löpning + Simning, 0 kolhydrater och nya löpardojjor. Blir nog en värdefull satsning. Tycker att skoköpet på 700:- borde räcka men näe, nu ska man fan i mig upp på bandet med dem också.
Tänker verkligen inte bli någon träningsnarkoman - nån måtta får det väll endå vara? Målvikt 64 och ja, då är man ju redan underviktig så där får det stanna!!! Sen gäller det bara att hålla fast vid det.

Problemet med Kolhydrater är att jag inte fattar hur fan man ska äta? Man kan inte bara äta kött, fisk, kyckling w/e... man måste ju ha något till (?) Sallad till detta räknas inte, vad blir substitutet till pasta och ris?
Kan någon säga mig det? Måste ju se sjukt ut att bara sitta o käka proteiner.
Fattar inte riktigt hur folk gör, men det får man väll ta reda på.

Peace out
..v,


Planer

Påsklovsplanering:

Torsdag - åka till fjällen
Fredag - Skidor
Lördag - Skidor
Söndag - Skidor
Måndag - Vila/simma
Tisdag - Träna
Onsdag - Psykolog + Simma
Torsdag - Träna
Fredag - Simma/Träna
Lördag - Högskoleprov
Söndag - Jobba
 
Ser väll roligt ut? Dessutom har jag slutat Röka också - Det hade ingen av er en aning om ;) Nu är det krig på allvar och hjälper det inte kan jag nog alltid bli modell efter... Skämt å sido, vi kallar det för Göteborg 2010 i stället - ärligare och bättre. Nu ska ni få se en annan sida av mig ^^
Fuck it then love it.

Peace out
..v,


Take your time

Jag vet inte längre om jag vill hoppas och tro (Enligt jordens alla Svensk-lärare är det här inte ett bra sätt att börja något på - Ajja, bajja på mig).
Jag vet vad jag vill. Varför kan inte du bara bestämma dig för vad du vill?
Ta inte åt dig för mycket av det här inlägget - det är ju bara som JAG känner och tänker just nu. Jag vill varken hoppas eller tro - jag vill veta.

Så varför kan du inte bara sätta dig till ro, ensam och bara tänka på vad du vill? Jag tror nämligen redan att du vet. Jag tror att svaret är exakt detsamma som för en månad sedan. Du behöver inte skydda det, du tycks visa det tillräckligt tydligt redan. Och har jag fel så visar det bara att du verkligen behöver tänka mer. Det finns inga genvägar för att ta sig fram till ett svar.

Om du är osäker på mig så kan jag här o nu berätta att jag inte längre dömmer dig för något. Det du gör varken förvånar eller shockar mig. Det finns inget med dig som jag ogillar annat än att du tar ut dina aggressioner på mig. Jag har lärt mig att acceptera den du är lika väl som jag accepterar allt du gör. Jag har visat vad jag går för, jag har visat vem jag är. Jag har inget mer att bevisa. Jag är varken sämre eller bättre än du redan sett.
Jag skulle tycka om dig, lika mycket som jag gör nu, om 50 år.

Det sägs att det inte finns någon garanti för kärlek. Såklart det inte finns någon garanti som gör att du kan lösa in kärleken om den går sönder. Men jag tror endå att där finns en garanti. I alla fall kan jag garantera att jag alltid kommer att vara den jag är. Dock att garantin förändras för varje dag eftersom jag som människa växer. Garantin kommer att följa mig igenom mitt liv och utvecklas - men jag kan alltid garantera att jag är den jag var - bara mognare.

Jag vet inte längre om jag vågar hoppas eller om jag vågar tro. Din tystnad släcker min brinnande låga. Ju starkare jag känner för dig desto osäkrare blir jag av din tystnad. Det här är inte lätt för någon av oss. Kanske kan en gnutta ansträngning löna sig? Jag dör inte av ett nej - så skör är jag inte. Jag har hört att sanningen svider fast det har jag aldrig lidit utav. Det är bara löngner som gör mig illa. Face it then beat it. Jag står stadigt.

Gör mig ledsen om det är vad du måste.
Bättre att få andra att falla i tårar genom att vara ärlig än att själv falla i tårar för en framtvingad lögn. Jag önskar att du hade pratat mer om vad du känner och exakt hur du känner än att bara lyssna på hur och vad jag känner. Jag väntar på ditt val, och - ja det låter hemskt att säga så, valet är ditt, bara ditt. Låt mig få veta när du är klar så vi kan befria oss själva från det fängelse av tankar vi låst in oss i. Du vet vad jag vill, kan du bara försöka ta reda på vad du vill?

Peace out
..v, 


Te med honung

Vaknade helt för ca en timme sedan.. Har inte sovit bra alls inatt.
Tänk er att vakna mitt i en nysning - inte av att man håller på att nysa utan precis när man gör det. Så har hela min natt sett ut.
Drack precis te med honung och mjölk, har liksom inbillat mig att det blir bättre då. Kanske på lång sikt, ja. Gick tillbaka till sängen och nu ligger jag här o tänkte börja kolla på SATC säsong 5.

Slänger in något sen.

Peace out
..v,


Är jag för ung att älska - är jag för gammal för kärlek

Är jag än för ung att älska - Finns där en gräns av ålder för kärlek.
Jag kan aldrig förklara den kärlek jag dig giver,
Orden glöms bort i min kärleks stora iver.
Enklast vore väll att se det lilla jag dig kan ge,
Hur jag ur min egen sorg kan få dig att skratta & att le.
Så ont det gör att älska vad jag aldrig når,
Var gång du kollar åt mitt håll är det så min kärlek du får.
Att se in i det mörker där all din kärlek finns,
Är att se hur du din kärlek gömt och ej längre minns.
Mitt uti mitt hjärtas stora sorg,
Din kärlek sover som Moses i sin korg.
Vem är jag att dig älska när jag ej heller kan förklara mig,
Ärligt är ej en underdrift att säga att
Jag Älskar Dig.

©Mathilda Morén

Kände för att skriva ett stycke dikt och det tog bara 40 minuter att få ner min kärlek i ord. Är inte helt nöjd men jag har lyckats få ur vad jag känner, dock i en enda rörig gåta för er, men för han kommer den att ta sin mening.

Peace out ..v,


The worst song everDet här är vad man får höra i stort sätt varje dag i skolan. WE HATE IT... Man blir hjärntvättad av den och går runt och nynnar på den - sjuuuukt. Så enjoy.

Peace out
..v,


Helgen

Jobbade 12-16 igår, åkte hem jättesnabbt, flög in i duschen och efter 20 minuter var jag utanför dörren på väg hem till Fredrik.
Kollade på youtubeklipp, south park, solsidan o lite annat innan vi gick o lade oss för att konstatera att vårat "puss&kel-förbud" inte skulle gå att hålla. Fast sen gick ju jag lite över gränsen också klart det inte gick att hålla sig då.

I morse ringde klockan 10.30 - dags att göra sig redo för jobbet trodde jag.... Men nej där låg jag med hosta och snorig näsa så något jobb blidde det inte. Istället blev det våffellunch och ögongodis.


Det jobbigaste är att Fredrik är den bästa killen jag någonsin mött. Han är den snällaste, finaste, underbaraste, sötaste, gosigaste, mjukaste och snyggaste människan jag sett. Utan han vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Än vet vi inte hur det här kommer gå. Vi får bara vänta o se vart vi hamnar - jobbigt är det minsta man kan kalla det. Hjärtskärande är tanken av att se mig själv stå ensam efter allt, mer exakt beskrivning. 

Jag trivs så bra med honom - bara det är vackert för mig.

Peace out
..v,


My voice - more like NO voice

La la lala la laaaa... Här sitter jag o lallar lite utan att ett enda litet ljudkommer ut ur munnen. Inte en enda liten vokal vibbrerar på stämbanden. Tappat rösten dagen innan arbete är ingen höjdare direkt allra minst när man jobbar 4 timmar bara. Vill inte behöva stanna hemma imorgon, för varje dag jag blir hemma så minskar min chans att bli fastanställd. Lite jobbigt att jobba under den pressen, men kul är det.

Vi får se hur det blir i morgon, går jag till jobbet så blir det förhoppningsvis bara att hälla upp dricka, kommer inte orka med att prata. Det är ansträngande att försöka ta i för ingenting.

Ska kika på ett till avsnitt av SATC sen blir det till att sova. Och jaa, every night is just pain and tears - think I've been here before, haven't I?

Peace out ..v,


What to do?

Var på rättegång med klassen idag. Började med massa strul då gärningsmannen på en rättegång inte kom vilket gjorde att vi fick vänta i 1h 25m på att en annan rättegång skulle börja.
Åkte tillbaka till skolan efter och åt lunch innan jag konstaterade att min hals inte orkar med. Kände mig helt lealös i kroppen och fick åka hem.

Kollade precis klart på Childs Play 2, tror inte att jag är så intresserad av att se de resterande 3 än på ett tag. Ska glo på några avsnitt av SATC nu och lata mig i sängen tills det är middagsdags. Då ska jag och Felicia till Donken för att äta. Inte pepp på det men hellre billigt käk och "lördagsgodis" än dyrt käk och inget snask alls. Äter ju inte godis så ska antingen köpa chips eller glass.

Lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp till jobbet, dit ska jag, spelar ingen roll om jag så har tappat rösten så ska jag dit.
Mormor la in pengar på mitt konto idag, ska ringa o beställa nytt kontokort nu på direkten.

Peace out ..v,


Veckans LåtAlicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart
Veckans låt.

"Have you ever tried sleeping with a broken heart,
then you can try sleeping in my bed".

Even if you are a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me

And even at the bottom of the sea
I could still hear it inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time, you were telling me lies

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well you could try sleeping in my bed
Lonely, own me, nobody ever shut it down like you

You are the clown, you made my body feel heaven bound

Why don’t you hold me, need me
I thought you told me you’d never leave me

Looking in the sky I could see your face
And I knew right where I fit in
Take me, make me, you know that I’ll always be in love with you
Right till the end

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

Anybody could’ve told you right from the start it’s ‘bout to fall apart
So why not then hold on to a broken dream or just hold on to love
And I could find a way to make it, don’t hold on too tight
I’ll make it without you tonight

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

Peace out ..v,


Löning + avmagnetiserat kort = Sparsamt

  
Shopping är livet.

Började dagen med Svenska, men det finns inte mycket roligt att säga om det så vi hoppar direkt till draman. Gruppen åkte till Solna business-park för att hitta arbetsförmedlingen så att vi kunde börja filma. Jag var gangster ;) Hiphop-keps, shutterglasögon, hörlurar, luva hoodtröja med fasttejpat "WC" på den och mjukisbyxor (det är meningen att folk ska tro att WC är toalett, ska vara dåligt gjort och betyder dolt West Coast för er som inte fattar). Men det var riktigt roligt och svinkallt bör påpeka att min förkyldning blev värre efter. Jag gick runt och såg ut som en analknullad pingvin typ. Lade till lite roliga show-off rörelser som att gå o klia mig i baken fast det var ju bara för att leva mig in i rollen. Inte så att jag brukar gå runt o klia mig.

Donken med Jennie till lunch, fick in lönen idag så köpte även T-shirten och linnet på Gina Tricot. Tänker väldigt mycket på att köpa sommarkläder så att man är förberedd. Gick i alla fall hur bra som hellst att betala o ta ut pengar. 3 minuter efter att vi var inne på Gina Tricot  står vi i kassan på Lindex, Jennie för att köpa tights och jag för att betala ett shampoo. Expediten tar mitt bankkort och drar... 1:a försöket = inget händer. 2:a försöket = inget händer... 3:e, 4:e, 5:e, 6:e och 7:e försöket händer det fortfarande ingenting. Då säger hon att mitt kort är avmagnetiserat. Jag blev riktigt shockad eftersom det gick hur bra som hellst att betala på Gina Tricot innan.

Efter att jag jobbat i kyrkan gick jag till automaten för att ta ut pengar till Felicia... Då vägrar automaten läsa av mitt kort. Bekräftat; mitt kort är 98% avmagnetiserat. Jag och Felicia tog samma tåg ifrån Karlberg till Rotebro, där tog vi bussen till Infra city för att jag tänkte att det kanske funkade att hämta ut mitt paket ifall de slog in allt manuellt. Kassörskan tog fram mitt paket, drog ut kvitto och började knappa på tangenterna och dra mitt kort. Efter ett par minuter ger hon upp och säger att det inte går. Där bekräftades att mitt kort var
100% avmagnetiserat.

Jag blir så otroligt frustrerad, jag ville ju hämta ut mitt paket och betala tillbaka min skuld. Nu måste jag ju beställa ett nytt kort och innan det är framme e det ju nästan för sent. Tänkte dra med Fredrik på en liten rolighet i början på nästa vecka också men inga pengar = ingen frihet, så det blir inte av.

Fick en hundring av Kari precis för mat till i morgon eftersom hon inte är hemma på kvällen. Vad ska man äta då mån tro? Blir nog käk hemma och pengar i plånboken i stället.

Ska glo på film nu och råböla över min otroligt dåliga vecka.


Peace out ..v,


Fuck today and live tomorrow

Nog för att hela dagen har vart skitdålig men när man får huvudvärk, mensvärk och förkyldning samtidigt, då jävlar är det nog. Trodde verkligen att det inte kunde bli sämre. Tydligen hade jag fel. Börjar fundera på ifall min kropp reagerar som så att det försöker bevisa att allt alltid kan vara sämre... Vore fan korkat om det var så jag fungerade.
Att det alltid kan vara väre är bara fakta.

Kollade precis på Childs Play 1... Funderar på om jag ska orka se 2:an ikväll också eller om det kanske är läggdags nu? I morgon blir det iaf skola från kl 08.00 sen jobba efteråt. Tänkte ta o försöka hinna förbi Ica på hemvägen så jag kan hämta ut ett paket. Ni får se vad det innhåller när jag hämtat ut det, orkar för tillfället inte gå in på hemsidan för att "sno" bilder på det. Förhoppningsvis kommer mina kläder snart också. Enda problemet är att väskan jag beställt inte finns på lager längre så troligast vore ju att de väntar på att den ska komma in innan de skickar iväg allt.

Vi får se hur det blir. Hoppas även på en bättre morgondag så att den här onsdagen bara är ett minne blott.

Peace out ..v,


Lång historia kort

Ber om ursäkt för att jag inte slängde in något inlägg igårkväll. Kom hem strax efter 23.30 så slängde mig på sängen direkt och grät mig sorgligt nog till sömns.

Alla konstiga inlägg om att jag kännt mig avvisad och tillbakahållen har äntligen fått en förklaring. Var hos Fredrik efter skolan igår och där brast allt. Efter att tillsammans ha lagat middag och käkat så satte vi oss för att kolla på film på hans rum. Så satt jag nog alldeles för tyst alldeles fööör länge vilket ledde till att han förstod att något var fel. Så försökte jag att hålla honom utanför det genom att säga att allt är lugnt.

Problemet var bara att mina ögon var så tårfyllda att de vilken sekund som hellst skulle rinna över, det såg han med. Till slut sa jag som det var... massor av vad det är. Kändes jättejobbigt men också nödvändigt.

Har aldrig vart så öppen mot en kille. Aldrig ens gråtit framför en kille. Fick svälja min stolthet regält innan jag kunde säga något om hur jag kände. Tror inte att det kom som en shock, mer bara oförberett. Känns iaf bättre nu efter att ha pratat igenom allt i typ två timmar. Du vet i alla fall hur jag känner för dig. Tack för kramen - kommer sakna dina pussar... men vem vet, det kanske det är värt?


Överraskningen från igår var att jag har vg i idrott i stället för mitt tidigare ig.. Samma när det gäller svenska B, Vg där med.

Peace out
..v,


Ack så söttAck så söta.

Beställde ju den gula i fredags (från laredoute.se). Tycker de ser så mysiga ut så idag la jag även till den rosa i varukorgen. Tänkte att det kunde passa under sommaren. Kalla mig shopping-galen... men 102:- För dessa tillsammans är ingenting. Dessutom kommer de båda passa sjukt bra med de nya leggingsen och väskan jag beställde.

Kommer i försig passa till mina svarta väskor som hänger hemma också, nu är jag förberedd för sommaren. Mer blir det då. Har tänkt köpa massor med linnen, t-shirts, klänningar och tunikor. Behöver rusta upp garderoben med leggings och tights också. Fast än så länge är det ju på god väg. I'm feeling good.

Ska berätta en hemlis när jag kommer hem ikväll ;)

Peace out
..v,


Någon behöver psykisk vård

Fattar inte riktigt hur min tragiska morsa tänker ibland.
Fick precis ett meddelande på facebook av en tjej, vet inte vem hon är, där hon skrev att hon träffade min mamma idag och önskade henne lycka till inför rättegången som hon ska på i morgon samt att hon hade berättat för tjejen om varför hon skulle på rättegång. (det är på grund av hennes ex som misshandlat oss alla)

Men fatta själva grejen.. En 40+ som sitter o berättar om sina jävla problem för en 15-åring. Hon är ju helt rubbad (mamma alltså). Fattar hon aldrig att hon behöver hjälp? Hon kan ju inte sitta o lägga över allt på andra som dessutom är 3 gånger yngre än henne. Hade jag jobbat för socialen så hade jag tvångsomhändertagit min mamma hon är ju sjuk på riktigt.

Svarade tjejen att jag inte ville ha med min mamma att göra... Hon har svikit mig tillräckligt och jag behöver inte ta mer skit ifrån henne. Jag vill bara leva mitt liv i fred utan att hon ska komma o förstöra allt hela tiden. Det är all lugn jag kräver; att få vara ifrån henne.

Peace out
..v,


Övergiven

Vet inte riktigt men känner mig övergiven och vilse.

En konstig känsla som sprider sig som en rök i magen, mer som stoft än rök egentligen. I alla fall, det sprider sig och som en virvel tar det över i magen. Om det är bra eller dåligt är jag inte säker på däremot får den mig att känna mig tom... Som att allt har lämnat mig. Hoppet är det enda som håller mig kvar, hoppet som jag inte vet ifall det sviker mig eller ger med sig. Jag känenr mig så fruktansvärt ensam och avvisad...

Sviker det så faller jag och jag kan klättra upp än en gång, ger det med sig så klättrar jag upp högre än någonsin förut. Det är svårt att säga nu, men snart får vi se. Allt känns luddigt så som bommul i mina vener men där är det... Will this ever get to an end?

Peace out
..v, 


Avskriver mig liteFick en våg av ångest/depression över mig och visste inte vad jag skulle ta mig till. Sjukt jobbigt att känna så. En timme sen och inte förrän nu känner jag hur tårarna försöker hitta en väg ut.  Jag måste låta som den mest patetiska tjejen på jorden och den mest sårbara men kan inte allting bara hända nu?

Kan jag inte bara få veta om vi ska fortsätta ses som mer eller ifall vi bara ska skita i allt? Kan jag inte bara få uppleva det en dödskär tonåring vill uppleva? Kan jag inte bara få göra det jag vill utan att bli tillbakadragen? Kan inte jag någon gång få bestämma?

Jag försöker se att allt handlar om mig, men ingenting handlar om vad jag vill; det är bara som det ser ut. Jag försöker göra mig själv glad genom shopping och överraskningar till mig själv - klart jag blir glad men efter samma repetitioner så vill man ha mer. Jag vill bli överraskad av någon annan än mig själv.

Jag vet att jag skulle bli lugnare, att jag skulle kunna sätta mig i ro och sluta vara så orolig, jag skulle känna mig tryggare och säkrare på allt. Jag skulle starkare kunna acceptera från hjärtat och samtidigt genom det bli accepterad.
Just nu går jag ju bara runt o väntar. Det är väntan som gör mig osäker. Det är väntan som gör mig orolig. Det är väntan som får mig att tveka. Och det är väntan som sätter mina ögon i tårar när det är svart runtom mig och jag är ensam.

Än orkar jag härda, låta mig härdas. Jag vet att jag snart får veta, i alla fall hur en liten del av min framtid kommer att se ut. Jag orkar vänta tills allt faller - tills jag faller.
Har nu förstått att: Att älskas utav någon inte är detsamma som att själv älska. Att älskas och känna sig älskad är större och mer kraftfyllt.

Peace out
..v,


Alice i Underlandet

De jag känner som sett Alice i underlandet säger att den är jättebra... Jag är dock oerhört glad över att jag inte betalade för att se den. Den var lite rolig imellanåt men otroligt tråkig mestadels. Känns lite som en film man ser en gång. Som att när man ser den nästa gång så finns inte "magin" där.
Inte en film för mig precis.

Kan inte säga någonting annat än kreativt angående tolkningen av Tim Burton, han har fångat både liv och färg. På det sättet är den riktigt bra. Tyvärr känns det som att någonting saknas i alla fall.
Inte den bästa, men helt OK.

Peace out
..v,


^^

Bananbrödet blev mums.
kollar på Alice i underlandet nu, ger en kommentar när den är slut =)

Peace out
..v,


Baka en liten kaka

Håller på att baka med Felicia, luktar mums :D

2 dl Socker
3 dl vetemjöl
½ dl mjölk
2 ägg
½ dl rapsolja
300 g banan
2 tsk bakpulver
Citronsaft
mandlar/nötter/hackad mörkchoklad

Vad blir det tror ni?*


Först blandar man mjöl, socker och bakpulver i en skål. Sen har man i olja, mjölk, citronsaft och banan + ev choklad i en annan skål och rör ihop. Efter det blandar man innehållet i de båda skålarna till en tjockare smet.

Smörj en avlång form och ha i nötterna/mandlarna (Går lika bra med ströbröd) Häll upp smeten ca 2 l i formen och låt stå i mitten av ugnen på 180 grader i ca 45 minuter.


*Bananbröd Såklart

Peace out
..v,


Help neededTror att detta kan komma att bli ännu en dyr månad.

Ska lägga ut 700:- till Göteborg
400:- till syrran
Ca 500:- kläder
Sen skulle Fredrik också ha men vet inte om det blir så eftersom jag har betett mig halvdåligt så de pengarna får nog gå till en "förlåt-present". Enda problemet är att killar ger tjejer rosor när det är något... Men vad fan ger tjejer till killar? Jag kan bara komma på 3 saker som skulle kunna vara alternativ men det känns också väldigt fel..

Kan någon hjälpa mig? Vad ger man en kille?

Peace out
..v,


Så gick det till...

Vaknade halv 11 jättepigg - or not

Har inte gjort mycket alls, spelat Xbox med brorsan och sen vart på en promenad.
Nu sitter vi i lägenheten och ser ut att bli en dag innomhus tråkigt nog. Satt visst och smsbombade Fredrik med 1000 onödiga sms hela natten också, mår skitdåligt över det. Jag måste ju framstå som värsta psycot nu.

Får ta dagarna som de kommer och börja bygga upp, vi vet ju inte än hur detta kommer sluta även fast jag har mina aningar om det. Jag låter er veta om jag hade rätt när det väl är dags.

Tog bort inlägget om igårkväll och inatt, men ni som inte hann läsa så kom jag in på krogen (ännu en gång) men det stannar mellan er och mig hoppas jag. Blev lagom mycket dricka och kan stolt säga att jag la av innan det blev någon riktig fylla.

Jäger, Rom-Cola, Bacardi Breezer, Xider och en Tequila (x1 av allt) Så det var ingen fara alls. Blev lite halvdragen ute men så fort vi kom hem så var jag tillbaka till mitt nyktra jag.
Sen blev det ju efterfest men vi behöver inte gå in på fler detaljer än att alla drog mellan 5-5.30, då fick jag äntligen sova. Drack ingenting under efterfesten.

Nu ska vi väll bara ta det lugnt och tråka.

Peace out
..v,


En glad Mathilda

Ska snart hoppa in i duschen.
Började dagen med lite sommarshopping på LA REDOUTE ^^


Topp 51:-
Väska 149:-
Leggings 129:-

Så kan man ju kombinera hela outfiten tillsammans eller till alla andra kläder i min garderob. Smart va?
Måste erkänna att jag är rätt duktig när det gäller shopping, jag handlar bar på REA och är det något som inte är nedsatt så väntar jag antingen på att priset ska sänkas eller så tänker jag i flera timmar på om jag verkligen behöver det.

På REA-varor tänker jag inte mycket, jag går på känslan mer och viljan. Jag har alltid velat ha sånna tights men aldrig vågat köpa dem. Och dessutom håller jag på att göra om min klädstil så halva garderoben kommer ryka ut, då behöver jag ju nya kläder - som inte är så jag.

Nu ska jag studdsa in i duschen.

Peace out
..v,


Segt


Bild från igår

Läste klart engelskaboken idag...
Skulle gjort det till igår, men sista dagen var idag och ehm, jag började igår. Det gick skitbra.

Astråkigt i skolan, hände absolut inget nämnvärt. Har inte hänt något de timmar jag legat hemma heller i för sig. Har kollat på Poltergeist 1, den är lika äcklig som jag minns den om inte äckligare, fick rysningar och hjärtklappning av den. Ska se 2:an innan jag lägger mig också. Förhoppningsvis orkar jag se något avsnitt av SATC med.

Upp i lagom tid i morgon, är ledig då. Allt som skall göras är duscha, fixa hår och ansikte samt packa, inte värre än så. Går snabbt.
Åker ju till min bror i Gävle i morgon. Tråkigt bara att mina gamla vänner därifrån skiter i att svara på sms/höra av sig. Hade ju vart kul att träffa dem en snabbis, men nu får det va. Kan spendera mer tid men min bror i stället.

Peace out
..v,


Hate to be in love

 


Just how I feelVi kan ju börja med att jag fick MVG på Datorkunskapsprovet idag ^^ Och gå vidare med att jag klarade Civilrätten också.
Sen bör jag nog nämna att jag satt kvar efter skolan och gjorde 2 italienskaläxor för att kompensera min fredagslektion som jag inte behöver gå på nu.

Varför inte fortsätta med att jag nu erkännt för Fredrik att jag inte vet hur länge till jag kommer orka vänta på honom. Känns hemskt att pressa honom på det sättet (var inte menat som press) men sagt är sagt, man kan inte ändra en redan utförd handling.
Jag har redan sagt allt jag kan säga till min fördel och visat vem jag är. Jag kommer inte att förändras över en natt, jag kommer alltid att vara jag. Jag har aldrig älskat en människa så eller ens kännt mig så trygg med någon så som jag gör med han. Fortfarande finns inga ord för att beskriva honom, jag vet bara att jag har hittat hem.

Det finns ingen människa i världen som jag vill ska hålla om mig så som du håller om mig. Där ute finns inte en själ med ett lika vackert léende som du. Ingen kommer att få mig att känna så här starkt igen. I din närhet och i din frånvaro känner jag mig alltid omtyckt. Du är en stor del utav min drivkraft. Du är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Du fyller upp hela mig med glädje och det är bara med dig jag kan känna mig så levande, som jag faktiskt är. Du har på något sätt gjort mig hel.

Jag är din om du vill ha mig, om inte så finns det inget jag kan göra åt saken. Kan bara be om ursäkt för att jag tagit så mycket av din tid, tiden du kunnat lagt ned på så mycket annat. Jag kan bara le och önska dig glädje och lycka, gå därifrån med en dramatisk "över-axeln-blick" för att sedan falla i tårar när jag är på avstånd. Det skulle aldrig såra mig att du sa sanningen. Sanningen är vad som gör verkligheten verklig. Jag skulle gå därifrån tomhänt men ej utan lärdom.


Jag kan bara tacka för det du gett mig, se i dina ögon, se då alla våra stunder passerar i revy. Men jag har mycket att tacka dig för, allt det du har gett mig. Du har gett mig mitt liv tillbaka.

Du är lycka och du är glädje, du är sanning och du är liv.
Du är mitt allt. Och ännu kan ord ej beskriva dig.

Jag älskar dig

Peace out ..v,


Pannkakor & rättsystem

Blev sugen på pannkaka.

Ställde mig och rörde ihop smeten och började grädda några pannkakor då Kari kom hem. Bad om ursäkt ifall hon hade tänkt att göra någon annan mat men nu fick det bli pannkaka. Hon envisades med att det var efterrätt så hon gjorde i ordning soppa, fick bli förrätten det.

Gulaschsoppa och pannkakor med glass. Kan inte bli godare. Nu kommer hon inte tjaffsa om matlagning på ett tag, huvudsaken det. Hon säger alltid att vi är så dåliga på att laga mat fast att jag kan om jag vill (det vet hon) fast ibland får jag ett ryck o ställer mig vid spisen - då blir hon glad =)

Fick ett brev idag. Skulle bli ännu en rättegång angående misshandeln jag utsattes för i somras, men "motståndarparten" genomförde aldrig sin överklagan så domen blir vad den var tidigare (forfarande till min fördel).

Peace out
..v,


TeethSåg precis filmen TEETH. Hade jag vetat om att det var så äcklig som denn nu var så hade jag aldrig sett den. Mår jätteilla nu efter och usch... Ovanlig idé på skräckfilm i alla fall, måste jag ju erkänna.
Handlar om en tjej som lider utav en slags sjukdom i underlivet. Det är mer en besvärjelse än en sjukdom men det orsakar tänder i skötet. Alla hon har sex med får ballen avskuren och ingenting är censurerat... Se själv

Filmen innehåller ett par riktigt starka scener och jag rekomenderar den  verkligen inte för känsliga människor. Jag som kan se det mesta, reagerade starkt på den här.

Peace out
..v,


Chucky

Någon som vet ifall filmerna är för läskiga för att se själv?
Har alla 5 filmerna hemma och vill verkligen se dem... Vågar man se dem ensam?

Usch, dockor i skräckfilmer är något som jag tycker är riktigt äckligt endå vågar jag se allt i stort sätt.. men när det kommer till dockor blir jag en riktig fegis.

Peace out
..v,


Perfektion & Verklighet

Legat hemma idag med illamående och magvärk.
Förhoppningsvis är jag i skolan i morgon, vi får se. Mår inge vidare nu heller.

Har i alla fall legat och tänkt en hel del inatt och idag. Vi vet redan alla hur kär jag är i Fredrik, det går inte att missa liksom. Efter att ha spenderat en hel helg med honnom har jag behövt tänka en hel del.
När jag åkte hem till han efter skolan i fredags trodde jag att jag inte kunde bli mer kär i honom... Men efter att ha kommit hem o sovit en natt ensam så förstår jag att jag är mer kär än i fredags.

Han växer mer och mer i mina ögon. Jag tycker om honom mer för varje stund vi har tillsammans. Han är obeskrivlig, mina ord räcker inte till för att beskriva det jag innerst inne känner. Aldrig har jag trott att där finns någon som kan hjälpa mig att förstå hur mycket jag är värd. Men idag förstog jag inte bara att jag gillar Fredrik mer & mer, utan även att jag har ett högre värde än jag tidigare trott.

Jag förtjänar att få höra att jag är fin, att jag är vacker, gullig, snäll, vänlig. Jag är värd allt och ännu mer. För mig är du allt och ännu mer
:$

Jag har alltid sett ner på mig själv så som alla andra gjort, har andra gett mig skit så har jag gett mig det dubbla själv. Kanske är det nu dags att vända på allt. Både för dig och för mig.

Som jag sa tidigare idag;
"Du är snygg", även om du själv inte tycker det. Se dig själv i spegeln - där finns inga fel. Se dig omkring på andra - där ser du de fel du själv inte har.

Andra killar smetar på ett Kg hårgél/wax, drar på sig en uppsättning märkeskläder ur deras sprängfyllda garderob och glor sedan på sig själv i spegeln. Där skapas egoismen framför dem. Fixeringen breder ut sig. Där finns ingen plats för annat. Där finns bara plats för dem. En egocentrisk mur av sten som inte släpper in annat. Speglar sig i kniven vid middagar bara för att få en glimt av perfektion.

Nej, tackar Gud för att jag har träffat en kille som Fredrik. Där finns inga tecken på egoism eller fixering. Där finns bara ärligheten, ingen påhittad yta - allt är äkta. Jag har aldrig vart så kär i en killes utséende så kär som jag är i Fredriks insida.

För oss hänger allt bara på ett enda ord. Ett enda ord innan det blir du och jag, såväl ett enda ord innan vi skiljs åt som vänner. Det är inte lätt när allt lutar lika åt båda hållen. Det är inte kul. Men ordet håller mig på banan. Det är väntan.

Peace out
..v,


Underbara Helg

Kom hem strax efter 18 idag. Lovade er att jag skulle slänga in ett inlägg igår, men det blev inte så.
Jag blev kvar ute på Lidingö en natt till och kom alltså hem idag efter jobbet.

Har haft en riktigt mysig helg med god mat och en gosig kille. Somnade runt 22.30 i fredags, Fredrik väckte mig varannan minut och frågade om jag sov, vilket jag självklart sa att jag inte gjorde (jag ljuger alltid när jag sover/håller på att somna). Efter runt en timmes försök att väcka mig stängde han av datan och kom till mig i sängen o petade på mig för att jag skulle vakna. Det gjorde jag också.

Förstår inte riktigt hur jag kunde somna så tidigt hos en kille, så snygg som han. Det är ju näst intill omöjligt. Tänk er något som ni verkligen vill ha. Eller måla upp er en bild av ett litet barn som står med näsan upptryckt mot fönstret in till en leksaksaffär och inte kan slita sig förrän efter en timme. SÅ är det att kolla på Fredrik, man blir så otroligt frestad av honom - inte på ett snuskigt sätt!

Igår stannade jag hemma ifrån jobbet - hade så ont i magen att allt bara kändes jobbigt, så frågade Fredrik ifall jag ville stanna en natt , vilket jag aldrig skulle säga nej till, och så blev det. Vi gick lite promenader och myste en del. Hade vart lite för tyst under fredagkvällen så vi pratade mycket igår och under kvällen. Det behövdes nog, känns liksom lugnare med allt nu.

Idag jobbade jag och det gick inge vidare, hade fortfarande ont i magen så sista halvtimmen fick jag byta uppgift och städa matsalen i stället. Åkte hem och fick bara mer och mer ont i magen, lade mig på sängen med huvet i kudden och försökte att inte skrika av smärta. Åt middag för en liten stund sedan och nu ligger jag här igen. Inte ett dugg bättre =(

Har 4 prov i morgon och det känns inte heller någe vidare bra. Kommer må skit ifall jag stannar hemma och kommer må skit ifall jag går till skolan, kvittar ju. Hur det än går kommer jag ju inte må bättre. terstår att se hur det blir

Har i alla fall haft en alldeles underbar helg, inte mycket som slår den. <3

Peace out
..v,


Usch, fy BLÄ!!!

Sitter och känner mig som en Hitler just nu. Eller rättare sagt skolan är HITLER. Nästa vecka åker halva klassen till spanien och vi som blir kvar har vanliga lektioner. Det är inte där problemet kommer in utan på fredagar. På fredagar har jag först Italienska kl 08.00 på morgonen. Efter det Civilrätt, lunch, straffrätt och sist matte.

MEN eftersom min mentor åker till spanien har jag varken civilrätt eller straffrätt. Ser ni problemet? Jag har första lektionen och sista lektionen. Nu tänkte våran mattelärare vara snäll och flytta vår matte till tisdag istället. MEN VAD FAN SKA JAG GÖRA I SKOLAN KL 08.00 PÅ MORGONEN BARA FÖR ATT HA EN ENDA LEKTION SOM JAG LIKA GÄRNA BARA KAN HOPPA ÖVER? Tycker det är orättvist :( för de som inte har språk kommer att vara ledig hela nästa fredag medans jag måste gå upp kl 06.15 för att gå på en lektion och sen åka hem igen halv 10.

Ska fråga Kari om hon kan sjukanmäla mig så jag kommer undan. Känns otroligt onödigt annars, kan ju sitta hemma o plugga i stället.

Nu har jag snart ännu en civilrättslektion istället för straffrätt för att vi snart har prov. Sen blir det matte och vidare ut på Lidingö för att sova hos Fredrik :D:D:D:D:D:D 3:e fredagen irad, det vet ni redan - men jag säger det igen.

Mina bilder har försvunnit så ni får tåla att det inte blev någon.

Peace out
..v,


Övernattning

I morgon sover jag hos Fredrik igen :$ ^^

Det trodde ni inte va? 2 fredagar i rad, haha. Man kan ju nästan tro att det är uppgjort men icke sa nicke. Fick själv veta det för typ 2 timmar sedan.

Liksom förut så blir jag lika glad varje gång. Segt att jag jobbar på lördag men det är inget att grina över. Börjar kl 12.00 och slutar 15.00, en kort dag. Men det känns bra att det finns någon som faktiskt tycker om mig som jag är. Vi får se hur länge det förblir så, tänker vara glad så länge det varar.

Slänger in ett inlägg på Lördag när jag kommer hem igen.

Peace out ..v,


The sun will finally shine on me

The sun will finally shine on me
And clouds will drift away
There’s something that’s in store for me
That’s my brighter day

So long to all my pain
Goodnight to my heartache
Goodbye sorrow
I wont cry no more
I’m leaving tomorrow

Now I just can't wait
Tomorrow’s too late
I’m leaving you today

Ett litet urdrag ur Brandy - Tomorrow

För precis så har jag kännt de senaste dagarna.

Peace out
..v,


Heal The Past, Live The Present & Dream The Future

Det här är ju min blogg, som handlar om mitt liv, som utspelas efter mina händelser och synvinklar. Därför har ingen någon som hellst rätt att säga att jag inte borde ha skrivit det här inlägget... För som jag sa det handlar om mitt liv.


Började dagen med ett idrottspass i morse, hade en härlig träningsverk sen igår och skulle boxas idag - var inte det skönaste kan jag ju tala om. Gick hur som hellst sjukt bra, är man envis så är man. Efter avslutad lektion såg jag att mamma ringt och smsat, bad mig ringa upp vilket jag också gjorde.

Inget roligt samtal... Jag var tvungen att polisanmäla min mamma i november för att hon misshandlade mig 3 gånger förra våren, eftersom socialen inte hade polisanmält det åt mig (som är deras egentliga skyldighet). Igår fick min mamma ta del av den anmälningen och hon var allt annat än glad.
Första samtalet slutade med "Du får ta o hämta alla dina grejer härifrån, det du ska ha kvar. Du har till slutet av veckan på dig och sen slänger jag allt, ska hyra ut ditt rum från och med nu. Ska ringa pappa och mormor o berätta vad du är för en".

Efter 10 minuter ringde pappa upp och sa
"Om inte du tar bort anmälan mot mamma, så har du inte längre någonting att hämta ifrån mig heller, då bryter vi allt här och nu för jag vill inte ha mer kontakt med dig då, hejdå ha ett bra liv".

Mamma ringde upp igen direkt efter:
"Nu har jag pratat med pappa och han står HELT på min sida! Ska ringa mormor också och sen kan du glömma oss totalt, du kan glömma födelsedagspresenter och julklappar härdanefter, du kan känna dig utfryst utav hela din släkt och familj, vi vill inte ha något mer med dig att göra över huvud taget hoppas du är nöjd nu".


Det där var ju lagom kul att höra kvart över 9 på morgonen och förstörde hela min dag. Fick prata med min mentor, med kuratorn, med polisen om vad jag skulle göra. Alla hade olika förslag, men jag tror jag vet hur jag ska ta mig igenom det. Jag lägger inte ner min anmälan, jag står fortfarande för vad som är rätt och vad som är fel. Det ÄR helt rätt att polisanmäla sin mor om hon misshandlat en. Självklart gör inte alla det på grund av "respekt" och "lojalitet" eller till och med "rädsla" för sina föräldrar. Men jag, jag är inte rädd för något. Jag har redan vart med om det mesta. Jag har nästan redan förlorat vad man kan förlora.

Om jag levt nästan 18 år i skiten så garanterar jag att det inte kommer 18 år till fyllt utav skit. Det som väntar nu kommer bara att bli en bråkdel utav de 18 åren. Det är vad jag tröstar mig med. Mitt ljus kommer allt närmare även om det inte är innom de närmsta 6 månaderna. Men jag kommer att bli lycklig. Jag kommer att bli glad igen, en dag. Tills dess får jag bygga mina egna broar, lära in min egen moral, göra allt för att inte spela efter mina föräldrars regler.

Jag spelar inte ett spel där reglerna ändras allt eftersom. Jag spelar ett spel där min sanning sätts på spel mot deras lögner. Jag spelar bara efter de skrivna reglerna och inte de påhittade. Det är vad som gör mig till den jag är. Det är vad som får mig att klara av att stå på mina egna ben.
Drivkraften stavas ÄRLIGHET. För ärlighet är det man kommer längst på.

Jag skiter i min tillvaro, jag ska ta mig upp! Jag vill inte ta er skit någe mer, det räcker faktiskt nu. Ni trampar er själva ner i skiten. För säg mig mor, hur glad kommer du vara om du sys in? Hur glad kommer du vara när du sitter där och svär åt din egen lögn? Du kommer sitta och säga hur otroligt falsk jag är, även fast du mer än väl själv vet att jag är en av de ärligaste människor du känner... Du kommer att vara stolt på insidan men du kommer att förakta mig på utsidan. Du kommer förakta mig precis så som du föraktar mig nu.

En dag står jag där starkast och spottar åt ditt håll...

Peace out
..v,


Frågar mig själv

Kom hem för ett tag sedan. Tränade efter skolan.
Ska börja fixa middag runt 7-8 någon gång när jag blir hungrig, är ensam hemma så vi får styra vårt egna käk helt enkelt. Nej det blir inte Billys pizza... har tröttnat lite på't.

Ska tänka en hel del ikväll. Vet liksom inte längre.
Vill jag eller vill jag inte? Vad vill jag? - Det är otroligt bra frågor det.

Peace out
..v,


Datorkunskap = lekstugaDatakunskap-uppgiften för idag...
Skitsnyggt va? För ungefär så här mycket har vi att göra inför vårt prov på onsdag (som inte ens handlar om det jag gjort på bilden) Vad det jag nyss gjorde nu är... Skrev texten tät mot bilden och flyttade in punkter lite här och där.

Nu vet ni, och klokare blev ni inte.

Peace out ..v,


Gurkhuvud


Sitter i skolan

Var här 07.43, gick upp till tyskan och fick veta att läraren är hemma sjuk. Håltimme första lektionen efter lovet, blev sur as hell och gick iväg med Kalle och Olof för att hämta ut pengar. Engelskan började 09.35 gick på den och hade lunch efter. Under lunchen fick jag reda på att våran svenskalärare också är sjuk - håltimme igen -.- ¨

Nu sitter jag o väntar på att datorkunskapen ska börja 13.30. FACK'T UP. Vill hem och lägga mig i sängen, glo på film eller SATC. Försökte få min lärare att sjukanmäla mig men det ville hon inte.

Har förkyldningshuvudvärk och ont i magen fortfarande... Gårdagens magtablett ville aldrig göra nytta och vågade inte ta en till idag. Vet fortfarande inte vad effekten utav de blir. Får väll sitta kvar här till 15.00 och härda.
(Som jag skulle sagt förut)
PALLAR INTEEEE!!

Mitt internat hemma dog inatt också, lagom jobbigt. Hoppas det är tillbaka när jag kommer hem eftersom skolans nätverk suger apkuk så man inte kan gå in på några hemsidor.
Äh är trött som fan och jäkligt omogen och oseriös just nu känner jag.


Peace out ..v,


Ny lag på gång?

Läste precis att Regeringen vill införa en lag som innebär att man inte får fotografera eller filma personer utan lov. Detta kallas olovlig fotografering och omfattar allmänna platser där allmänheten inte har någon insyn. För att få fotografera en okänd människa krävs att man har fått lov av denne att göra det. Journalistförbundet, organisationen Årets bild och Prossfotografernas klubb anser att detta är fel då det för med konsekvenser för yttrande- och tryckfriheten för journalister och andra.

Jag
tycker personligen att man bör fråga innan man fotograferar andra. Avskyr att t.ex. turister går runt och fotar mig hej-vildt i stan, känns obehagligt, man vet ju aldrig vart de bilderna tar vägen. Att fotografera utan tillstånd går helt bort för mig, vad ska jag med foton av andra att göra? Och journalister som ska skriva ett reportage kan väll ta sig 5 sekunder att fråga om det är okej att fotografera människan, hur svårt kan det vara? Har ingenting med tryckfriheten att göra... Jag fotar hellre med gott samvete än mår dåligt över att ha vikt ut någon annan olovligt.

Vi får se vad Regeringen säger och vad som händer. Vad tycker ni om olovlig fotografering?
http://www.it-nytt.nu/

Peace out ..v,


Sådär då.

Då är jag tillbaka =)

Åkte till Fredrik i Fredags, vi gjorde inte mycket alls = kollade på film, lyssnade på musik, åt middag och myste. På lördagen åkte vi till Lidingö Centrum och handlade lite för att sedan åka tillbaka till Fredrik och gå ut på en promenad.

Åkte därifrån vid 5-snåret för att ta mig vidare till Knivsta. Hade lovat att sova över där och kolla på melodifestivalen. Var riktigt mysigt att träffa dem igen. Käkade lite varma mackor på kvällen (innan Mf) Vid halv 12 var ajg så trött att jag höll på att svimma, la mig i gästsängen och däckade direkt, sjuuuuukt skönt (hos Fredrik sover man inte riktigt ordentligt, försöker bara söka till mig kramar i sömnen och vaknar till lite då och då av att han håller om mig/luktar i mitt hår/pussar mig i nacken. Känner mig så lycklig varje gång.) I Knivsta var det sängen och sen
GOOD BYE WORLD. Vaknade 10 i morse och var jättepigg.

Idag blev det ut och leka i snön, rida och grilla korv - så otroligt roligt. Vi fick skjuts hem på eftermiddagen och så bar det av på barnkalas, så har ätit taccos och tårta. Gott men endå äckligt - haft ont i magen hela dagen, känner att tårta och taccos inte sitter riktigt rätt då, får ta en magtablett innan jag går o lägger mig så sover jag som en stock.

Pratar med mormor nu, hon sitter och predikar om att man inte ska slåss och att man ska gå efter den goda vägen i livet, inte göra dumheter o.s.v. Hon ger mig totalångest och ännu mer magsmärta, tjatar om skolan och mamma och shiiiiiiiiit.... Jag hatar det här, jag orkar inte bry mig mer. Jag tar allt som det kommer och gör det ajg känner för och orkar. Med mamma och mormor blir det bara så mycket stress och jäkt - skitjobbigt. Det kommer inte sluta bra för någon av oss om det ska fortsätta så. Jag vill inget annat än att stå på mina egna ben. Jag vill inget annat än att de ska släppa taget om mig o låta mig gå. Jag kan och jag vill. Jag är stor nog att klara mig själv. Släpp mig fri.

Peace out
..v,


Stereo LoveKärlek på den här låten!!!!!!!!!!


Kom hem för några minuter sedan, hunnit duscha och packa in rentvätten i garderoben. Snart bär det av på barnkalas... är otroligt otaggad på det. Känns ungefär som att festa en helkväll och supa sig redlöst full - komma hem 5 på morgonen och däcka i sängen med huvet före och vakna där man somnade för att sedan gå upp o festa ännu en gång. Shiiiiit-jobbigt.

Får berätta mer om min helg sen när jag kommer hem. Sov hos Fredrik i fredags och sen sov jag ute i Knivsta inatt, hos Wim och Nettan (mitt gamla jourhem).

Lyssna på låten och njut

Peace out ..v,


Sleep-over


2 färska bilder på mig, inte de bästa pixlarna.

Ser idag ut som på bilden.

Ska snart bege mig till stan och träffa min kusin så jag kan hämta handdukarna som hon har köpt till mig och sen ska jag träffa upp syrran. Jag och syrran ska till Skärholmen för att hon ska kolla i en affär och för att vi tillsammans ska fördriva tid snabbt.

Jag ska hem till Fredrik lagom till kvällningen, sover där inatt. Vi får se om han o jag tar sällskap ifrån stan sen - vore roligare. Det är med den anledningen jag och Felicia ska fördriva tid... För att ajg dka ha något att göra fram tills det att Fredrik är klar.

Shit vilket otydligt och flummigt inlägg det här blev.

Klädsel:
*Leggings
*Vitt linne med tryck på
*Pennkjol
*Kavaj

Peace out
..v,


Mixed up

Håller på att bli sjuk

Har haft ont i magen hela natten o knappt kunnat sova. Det är inte för att jag är orolig utan det är verkligen smärta. Felicia kom in och väckte mig kl 11 i morse - arg som ett bi, måste jag säga att jag blev. Jag får inte sova ut en enda dag det här lovet.

Nu sitter jag o "beställer" hem dataspel. Får bli lite Mulle Meck och CS... Fredrik har gett sig fan på att jag ska spela, så får väll kolla vad det är och ge det ett försök - mer än så blir det aldrig. Har något starkt emot CS.

Ska bara sitta inne hela dagen, finns inget annat att göra.

Peace out
..v,


SannDikt

Ibland förstår jag mig inte på mina egna känslor.

Jag är tagen, fångad, fast i kärleken och egentligen känns allt bara otroligt underbart, det är osäkerheten som förklarar mina tårars excistans. Utan osäkerheten hade inte mina tårar sipprat ur mina ögon. Jag torkar ej mina tårar med baksidan utav min hand, jag torkar bort dem med hoppet och tron. Hoppet om att det en dag slutar lyckligt - att slutet en dag skall bli början på något nytt, Tron om att jag en dag får stå lycklig - lycka är allt, DU är lycka, du är allt... Tron om att jag en dag får stå med dig.

Du gör mig glad lika snabbt som du kan göra mig besviken. Du får mig att känna mig älskad även fast du inte älskar mig. För en gångs skull är jag omtyckt som den jag är. Jag är sedd som jag är. Du försöker inte göra om mig för att du skall kunna tycka om mig. Jag går som jag är, jag står för den jag är.

Mitt hjärta slår snabbare när jag tänker på dig, jag blir glad och varm. Du fyller upp min kropp med lycka. Ibland blir jag svag i knäna, jag skakar och blir blyg. Jag har inget att vara blyg för. Du får mig att känna mig trygg när jag vilar i dina armar, inget kan föra bort mig från säkerheten.

Jag vet att
jag är kär... men jag vet ej vad kärlek är. För säg mig, du... vet ens du vad kärlek är?
vem bestämde deffinitonen av kärlek?
Tycker att det är lite
dubbelmoraliskt och orealistiskt. Man kan säga att man är kär, men ingen vet var kärlek innebär. För mig är det som att stirra på ett träd och plötsligt inte veta vad ett träd är. Det är som att jag har glömt bort och förträngt vad det är.

Kär - det är precis vad jag är

Peace out ..v,


Min dag


Bild från systers konfirmation -08

Kom hem från Jakobsberg för en liten stund sedan.
Åkte dit för att träffa Jennie och käka lunch på Tasty's. När hon och hennes kompis åkte hem så gick jag för att träffa Anna, gjorde henne sällskap på Roma i några timmar innan jag drög hem. Mer än så har jag inte gjort idag faktiskt.

Har tänkt en hel del på i sommar, har kommit upp en hel del roliga idéer på vad man ska hitta på under alla semesterveckor. It's gonna be awesome. Känner mig odödlig inför det här året faktiskt och idag är jag på superbra humör så ingenting kan gå dåligt.

Slänger in en rad senare.

Peace out
..v,


2010 - this is the shit

Sounds like a plan.

2010 blir nog inte så dåligt i alla fall.

* Först av allt ska jag förstå vad Fredrik är ute efter.
* Sälen på påsklovet.
* En vecka ensam hemme i sommar.
* Öland en vecka.
* Göteborg med Jasmin.
* Skärgården och Aspön (weekend?)
* Fylla 18.
* Utomlands över jul (?)

Sen blir det så kalrt en massa andra saker också. Det här är de viktigaste händelserna jag ser fram emot, komemr bli ägande. Miljoner nya minnen och upplevelser. Tusentals nya känslor och så otroligt mycket skoj. 
Hopefully.

Peave out
..v, 


Slaskskrapor

Nu har jag funderat lite igen...

Tänk er en fönsterskrapa, en plogbil och ett Jetplan... Vad får ni för bild?
Jag får en lösning på problemet med läckande skor och slask. Om vi kopplar på "fönsterskrapan" som är förstorad på ett plogbilsliknande fordon så skulle vi kunna skrapa bort all jävla slask som pryder gatorna när det töar.

Hur många av oss gillar när skorna läcker in vatten? Jag tycker i alla fall inte om att bli blöt om fötterna så fort jag går utanför dörren. Det där blöta, tjocka, äckliga
SLUSH-liknande slasket skrapar vi bort ifrån vägarna och forslar till ett jätte Jetplan som står redo på Arlandarna. Med flygplanet sänder vi slasket till nordpolen där isbjörnarna håller på att dö ut på grund utav den globala uppvärmningen. På så sätt kan vi få torra fötter och en fortsättning på isbjörnarnas liv.

Skulle det inte bara vara skönt att skicka iväg problemet dit det gör nytta i stället? Jag tror att vi tänker så med en hel del saker, ibland vill vi bara ifrånsäga oss alla problem, skicka dem åt fanders och slippa dem. Moget vore ju ifall vi bara kunde lära oss fejsa allt och leva som vi lär. Vi utsätter oss själva för våra problem och därefter får vi leva med det. Inget är svårt - allt är vad man gör det till.

Men usch vad jag skulle må bra ifall
slaskskrapor infördes så gatorna kunde bli slaskfria på studs. Då kommer våren mycket snabbare och vi skulle nog alla bli gladare och utstråla mer värme till våra medmänniskor. Jag kanske är en drömmare eller önsketänkare - men låt mig få drömma och låt mig få önska, för mig är det ett sätt att fly undan verkligheten för en liten stund.

Peace out ..v,


Tisdag 2/3 -10Var på mitt näst sista möte för ungdomstjänsten idag. På torsdag är äntligen samtalsdelen slut, om 1,5 veckor är det 2 år sedan det hände så känns lite orellevant med massa samtal nu - gått så lång tid och jag har hunnit bearbeta det med tiden. Jag har iförsig lärt mig massor under samtalen men ingenting som jag kommer att använda mig av senare. Mitt liv handlar om att röra sig framåt, jag står inte still och stampar hur länge som hellst på samma plätt.

Träffade Jenny och Filippa en sväng efter mötet, gick runt och kollade lite i centrum innan vi alla rörde oss åt olika håll. Jag somnade till på bussen, sov nästan hela vägen till upplands Väsby (Fredrik väckte mig 07.54 i morse, var riktigt trött).

Hoppas att jag slipper stå och stampa med han på samma ställe för länge. Eftersom jag vill röra mitt liv framåt vill jag även veta hur allt ska bli direkt. Som person är jag inte en sån som väntar på allt. Vill jag ha något vill jag ha det direkt och får jag inte det jag vill ha så ville jag helt enkelt inte ha det
- Simple as that.
Oavsett vad som händer så hoppas jag att jag vill ha honom tillräckligt mycket, just nu vet jag inte vad jag vill heller. Har liksom gått lite vilse i mina egna tankar. Vill bara att han ska bestämma sig så snabbt det går så kan jag antingen go with the flow eller strejka ifrån allt. Vi får helt enkelt se vad det är jag vill. För jag får ju alltid som jag vill förr eller senare, på ett eller annat sätt ;)

peace out
..v,


Viljestyrka

I just love me.

Hade filmkväll med Jasmin idag, vi glodde på sex and the city (the movie) och pretty woman. Riktiga tjejfilmer. Var och lämnade henne vid bussen för en halvtimme sedan. På väg att krypa till sängs, här är man riktigt trött. Så ska man upp übertidigt i morgon. Möte i Jakobsberg kl 13.00.

Fattar inte hur jag kan gå med på att stiga upp innan 10.00 på ett lov, helt insane.
Borde gått och lagt mig på studs men hyser farhågor för det just nu, känner tårarna komma och lägger jag mig i sängen så kommer de färdas nedför min kind.

Jag vet inte längre hur jag ska beskriva kärlek. Den bara finns, den bara är. Kärlek är allt.
Jag vill hitta en väg ut härifrån. Vill inte känna mig olyckligt kär, jag vill att allt ska vara på riktigt. På riktigt vi, inte bara halvt vi. Det är så mycket jag vill men det tycks inte spela någon roll. Bara småsaker jag får som jag vill medans du får allt. jag gör allt du vill, ger allt du vill, säger allt du vill...

När är det dags för mig att någon gång få som jag vill? Jag tycker att jag förtjänar det nu. Förtjänar uppmärksamhet.
Jag förtjänar dig.

Peace out ..v,


Nya kläderna + lite merSom jag sa chloting is loving.

Nya skorna från DinSko, Kavajen från Ellos, Strumpbyxor & kjol från H&M samt axelväska från Accent.
I just love it.

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, jag och Jennie simmade och bastade. Nu sitter jag här och väntar på att Jassa ska höra av sig, jag ska ju ha filmkväll ikväll och just nu ser det ut som att det bara blir hon och jag. men kul ska vi ha endå.

Bråkade precis med mormor i telefonen - hon verkar inte försstå att mamma fortfarande har alkoholproblem och det får jag ta skiten för. Egentligen skulle jag helt klart bara vilja skriva av mig kontakten med mamma helt och hållet. Jag känner ngenting för henne över huvud taget. Mormor berättade i alla fall att min kusin ligger på BB nu och ska ha barn idag
*skickar all min kärlek och mitt hopp dit* hoppas att allt går bra.

I helgen ska jag och Felicia ut till vårt gamla jourhem i Knivsta för att äta middag, glo på melodifestivalen och ha det mysigt. Blir hämtade på lördagen och så sover vi över där till söndag. Ska bli skojj. Detta blev mormor också upprörd över för att jag hade sagt att jag kanske skulle hälsa på henne över sportlovet men jag orkar inte. Jag har möte i Jakobsberg i morgon, träna på onsdag, plugga torsdag, fredag öppet för förslag /träning och lördag ut till Knivsta. Jag hinner bara  inte ge mig iväg till Gävle. med det här jävla vädret orkar man ju ingenting.

Slänger upp fler bilder sen.

Peace out
..v,