3 Chanser

Killar får 3 chanser att bevisa vad de går för av mig.
När de tabbat sig tre gånger är det Good Bye Baby...


Blir det 3:e tabben ikväll kanske?


Behövde inte vänta till ikväll

Good Bye Baby


Dagens låt
A bit of support. Enjoy!!!


Panik-Ångest-PMS

Jag mår illa... Vet inte riktigt vad det beror på.


Kan göra en lista på möjiga anledningar:
* Skitvädret vi haft - regn, kvav luft och åska
* Allt tjat ifrån de vuxna här
* Dissen jag fick tidigare idag
* Godiset


Kanske en blandning av dessa. Känner mig kvävd, ensam, orklös och allt möjligt! Har haft PMS hela dagen också. Blev arg för att ajg var hungrig och när maten var klar var jag inte hungrig längre. Morfar bytte kanal på TVn och sen stängde han av internet, precis när jag skulle skicka iväg ett mejl.


Nu e jag typ fett uttråkad och har inget att göra så får väll typ ta o lösa korsord eller något och vänta på att tiden ska gå så jag kan gå o deppa i sängen.


Dagens låt


Jag vill typ dra NU!!!!!
Då har arbets-schemat kommit!
Torsdag 19:15 - 04:00 (börjar i skogen)
Lördag 12:30 - 21:30 (börjar på ängen)


Kan inte vänta längre. Jag vill åka NUUUUU!!! Mina arbetsuppgifter är att se till publiksäkerheten framför scenen, förse publiken med vatten, se till att ingen kläms och lite sånt, ni vet hur det brukar vara. Sen ska jag rodda av scenen, städa framför och bakom. Blir NAJS!!!!!!!


Nu får storebror komma hem från sin GMU så vi kan planera lite. Dessutom har han lekt krig för länge!
O bara lite random sådär så vill jag ha en bebis!


Fiskar på hjärnan

Igår var vi iväg och fiskade igen. Pappa fick 2 stora gäddor och en abborre, mamma fick 4 jättestora abborrar och jag fick en liten bebis-abborre som vi behöll som tröst för all äcklig mask jag var tvungen att ta i och agna med. FY FAAAAN vad äckligt det var. Slapp i alla fall rensa fisken sen - pheu!


Idag var vi iväg och fiskade igen på ett annat ställe... Ingen lycka alls där, tur var väl det. Fisk har vi så det räcker resten av helgen.
Nu sitter jag och glor på fotbollen som många andra och hoppas på brons för Sverige. Kanske slänger in en rad senare.


Storfiskarn är i farten
Åkte hem till mormor igårkväll, efter en lång dag på angelsalongen och med möten.
Åkte iväg på sommarens första fisketur med pappa och min kusin nu på kvällen. Fick upp en finfin abborre på kroken. När vi kom hem fick jag även fjälla och rensa den - Euuuw. Stolt dock med tanke på att jag aldrig gjort det förut.


I morgon kanske jag ska till furuviksparken med lillkusinen, beror på vad vi får för vädet men det skulle vara roligt. Så kanske hon blir av med lite av sin överskottsenergi.


Nu ska jag ut och lägga mig i husvagnen. Är jättetrött efter vår långa fisketur.


Mys med Bruno

 

Här ligger Bruno och myser bland nya lakan och en nybäddad säng. Några minuter senare fick jag även ett nytt duntäcke :D Studentpresent i efterskott!
Så nu jävlar får jag ta o skaffa kille, så får vi varsinna täcken också. Eller så räcker det med kompisar som övernattar. Stor säng och 2 täcken, det kan inte bli bättre. Den största anledningen till att jag ville ha två är för att jag bara har dubbla uppsättningar sängkläder och de gör ju ingen större nytta i garderoben!


Sängkläderna är köpta på H&m Home


DeppMode På Dä

Jag blev precis jättedeppig!
Jag var heeeeeeelt inne på att jag skulle ha semester V.29 & 30. Trodde då att jag gick in på semester nästa vecka men när jag kollade kalendern så såg jag att jag har 2 arbetsveckor kvar -.- *suck*. Jag som vill hinna träffa mina kusiner, både göteborgarna och Schweizarna.
Ska kolla i morgon om det är möjligt att ta nästa vecka också.


Blev ju jättebesviken när jag insåg att jag räknat fel på veckorna, har lust att lägga mig och gråta - SÅ illa käns det.


Nu ska jag läsa fransk rännesans och lyssna på DEPPIG musik


Min hjärna är nog en lerklump numera
I kind of miss my 5.1 speekers!!!
Subwoofern till den här låten och det skulle bli galet!


Jobbat och slitit i solen tors, fre & lör, GALET! Bränt mig, blivit brun och allt möjligt. Börjar tagga inför semester nu känner jag. På lördag drar jag!!!! Först till mormor till tisdagen, sen blir det Emmaboda med bror och Ica till söndagen efter det ska jag tillbaka till mormor och slappa en hel vecka. Bara sola, bada, olja in mig, sola mer och leka med mina kusiner.


Idag lirade jag brännboll med jobbarkompisarna. Första rundan var jag dommare och andra rundan körde jag ett varv i alla fall xD Fattar inte hur man orkar röra sig när man redan gått en jäkla massa unter arbetstiden - GALET!


Äh nu blire film sen sova. I morgon har jag massor att göra. Tvättstugan bokad, baka kakor, laga mat, försöka få lite ordning i rummet och sne får jag gäster.
Hoppas jag får mitt efterlängtade duntäcke då :D så jag kan börja använda mina dubbla uppsättningar sängkläder. Har man köpt dem så ska de ju itne behöva ligga i garderoben i flera år.


Ledig dag

Snart är min lediga dag över!
Sunkigt men sant... Så idag har jag först varit på lunchmöte för att sedan få hjälp med adressändring. Efter det hade jag terapisamtal i en timme och efter det fick jag skjuts hem av 3:e mötesvärden för att hålla bomöte. Fanns inte så mycket att säga eftersom det bara var hon och jag.


Legat och vilat en stund på sängen och kopplat av. Känns som att de lediga dagarna går för fort. Hur mycket man än tar vara på dem känns det aldrig som man fått ut den maximala avkopplingen. Borde äta middag snart. Får slänga ihop en sallad eller något.


Har försökt få tag i pappa sen han slutade också men tyvärr utan lycka.