Rolig natt

Inatt runt 2-tiden sneakade jag och Felicia ut för att träffa en sällskapssjuk Waffin. Han skrev på facebook att han och Jens hade fest och ville att vi skulle komma dit så jag skulle övertala Felicia att gå dit, vilket jag lyckades med. Så vi smög ut tysta som möss och väl ute ringde jag Jens för att jag hade mina aningar om att han inte hade någon aning om att han visste att vi skulle komma.

Han svarade inte vilket töd på att han sov. Ringde Waffin och frågade om Jens var med på att vi kom, han sa "ja", då sa jag att han låg och sov. Vi gick i alla fall dit och satt o snackade med honom ett tag innan vi begav oss hemåt, var hemma vid 4-tiden. Alltid humor när man träffar honom. Men fest var det absolut inte.
Lite roligt dock.

Nu ska jag börja fixa mig inför dagens bröllop, bilder kommer antingen ikväll eller i morgon beroende på hur trött jag är.

Peace out
..v,


Bloggen renoveras...
Halloj...

En liten hälsning i från mig Stephanie.

Jag håller på att ändra Mathildas design. Så det kanske kommer att se lite kruxigt ut ett par dagar. Men håll tillgodo.
Snart är det klart! ;) Hej svejs..

Inte den bästa av dagar

Lite kort om idag...

Åkte in till stan så jag var där lagom till 3, åkte hem ca 40 minuter senare, ingen vidare träff i stan. Efter det åkte jag till Jakobsberg för att spela fotboll fast Jennie och andra var och solade så jag fick vänta i några timmar, de timmarna spenderade jag med Erica, Michelle och Filippa i centrum.
Sen kom Jennie och Alexander för att hämta mig vid 7-tiden så åkte vi till Viksjö och spelade fotboll med ett flertal andra.
Kvällen avslutades med obligatorisk arsling där jag fick oturen att vara målvakt. Två hårda fotbollar, höga skrik, en asgarvande Jennie som ligger på marken, några tårar och ett rödsprängt lår senare åkte vi därifrån. Har redan fått några blåmärken på låret - de kommer fläckvis där de två bollarna träffade.

Fick veta att mina hemklickade skor från Wildflower förhoppningsvis kommer redan på torsdag alltid något positivt.

I morgon blir det bröllop i Sollentuna ska fotografera massor. Nu blir det till att knäppa på en rulle för att efteråt lägga mig till sängs.

Peace out
..v,


TadaSka in och träffa någon i stan om en liten stund.
Lyckades precis göra den snyggaste inbakade flätan på mig själv, någonsin. Om man bortser från vissa luggflätor jag lyckats sjukt bra med. I morgon ska jag även prova mig på en utbakad i luggen, ska på bröllop så lite måste man förnya.

Dagens klädsel:
Klänning H&M
Cykelbyxor (privata)
Halsband H&m


Otroligt varmt idag så packade med en stor flaska vatten. Blir troligen fotboll med Jennie och några ikväll också. Eller jag hoppas det eftersom jag knappt kommer hinna träffa henne på en månad om inte mer.

Ni får veta mer ikväll.

Peace out
..v,


Ny telefonSkulle in på Expert för att hämta min besvärliga W980 då jag möttes utav en ny. Min gamla, som nu är ett minne blott, har för en gångs skull blivit ersatt. Efter 3 omgångar på operationsbordet gick dess liv ej längre att rädda. Fast jag gråter inte. Jag har länge velat ha en ny, hade dock hoppats att telefonen slutat produceras men icke.

Det bästa med den är att jag inte bara fick telefonen utan även alla tillbehör i en extra uppsättning. Tur det eftersom Felicias katt, Yoyo, tyckte det var roande att tugga på mitt headset. Tänkte köpa till ett nytt förra hösten men hade inte råd att lägga ut närmare 900:- på det då, nu fick jag i alla fall ett.

Träffade Jasmin och Sofia omkring 21.30 i stan, tog med mig Felicia också. Käkade middag på Burger King och sedan en glass, pratade om deras vecka på Gotland innan vi såg att tiden flygit förbi och det var dags att åka hemåt. Kom hem för snart en timme sedan, grannen började flirta lite när jag gick nedför gatan. Eller jag nickade till honom för att han kollade på mig då han plötsligt ropade "du bor i 49:an va?" svarade "ja". Så sa han att vi träffades på bussen föra helgen - well, yeah duuh. "Kommer ihåg det, därför jag nickade" sa jag innan jag och Felicia gick vidare hemåt.

Han och jag gick ifrån bussen och pratade förra helgen, aldrig sett honom tidigare. Så sa han att jag kunde komma in på kaffe någon dag, innan han gick in till sig och jag vidare hem till mig. Kanske ska ta och göra det någon dag? Han verkar riktigt trevlig. Har egentligen lust att gå över nu för att prata lite, men han satt ute med en vän på altanen och hade det mys så skulle vara riktigt akward att störa dem.. Får tänka lite på om man vågar ta modet till sig någon dag.

Peace out
..v,


Ladies Night

Jaha ja, då han man med ett skoköp så här mitt på dagen också då. Ladies night - wildflower by Kenza, som vanligtvis kostar 799 är nu nedsatta till 400:- på Nellys sommarrea (för medlemar). Tog storlek 39 så jag hoppas dem passar nu när jag lagt ut 500:- på dem med ffrakt och allt.

Då har jag ca 2000 till gbg från resedagen och får ca 2-3000 till när vi är där. Svider lite att jag köpte dem, men jag vill ha dem och de är sjukt snygga. 12 cm klack och 2 cm platå, mockatyg och dragkedja i bak, det kan inte bli bättre.

Peace out
..v,


En kungens man

"Videon" är inte mycket att se men jag gillar den sorgliga visan, har alltid gjort det.
 
Ska snart börja röra mig hemifrån. Åker till Jakobsberg för att hämta ut min telefon på expert då den har varit på scervice där i några veckor. Sen ska jag hem till mamma och pappa för att få lite hjälp med avin som jag fick på bussen förra helgen när jag var ute på äventyr. Efter det bär det in mot stan för att möta upp Jasmin och Sofia som kommer hem ifrån Gotland då. Tar väll en snabb fika någonstans ifall något har öppet, blir hemma rätt sent  eftersom de är i stan runt 10-tiden ikväll.

Peace out
..v,


SL...

SL = SvinLuder

Jobbade från 12.00- 20.00 idag, rätt mycket att göra men roligt team idag.
Skulle ta bussen hem 20.13 men blev nekad att åka med för att horchauffören inte tillät dryck på bussen. Jag hade med mig en mugg vatten och en mugg cola med lock på och chauffören sa att jag inte fick åka med om jag inte slängde mina drycker (som jag inte ens börjat dricka av). Blev arg och övervägde att slänga colan men han påpekade att jag inte ens fick ta med vatten ombord.
Det är va ju inte så att jag hade tänkt kladda med det på bussen som en barnunge.

Fick i alla fall inte åka med så fick vänta i 30 minuter på nästa buss. Skittrött och jävligt förbannad. Om bussarna går på halvtimmestrafik så skulle jag aldrig nekat någon över en dryck...

Kom hem för snart en timme sedan, legat på sängen och funtat på vad man ska skriva, snackat lite med folk och nu är det dags att kliva in i duschen till renlighetens värld. Badat i chokladsås, läsk och pommesflott... Det är en arbetsdag för mig.

Peace out
..v,


Kämpar för livetAnonym
om Ångest:

din feta kossa. inte så konstigt att du blev våldtagenFet kossa var det va? Bilden till höger (för er) är på mig. Det förstod ni för hoppningsvis redan. Förstår inte själva grejen med försöka kränka andra. Tar inte åt mig utav den komentaren, försöker bara förstå hur man kan få min kropp att vidlikna en fet kossa. Jag är varken fet eller lik en ko. Jag tycker själv att jag är mullig på gränsen till tjock men absolut inte fet.

Jag får dessutom höra dagligen utav ett tiotal personer att jag inte alls är tjock och dem tycker minsann att jag är sjuk som själv säger att jag är det.

En annan sak som jag reagerar på i den där komentaren är att det tydligen är "feta kossor" som blir våldtagna. Tycker inte att man ska skoja om sånt. En våldtäkt är någonting som jag ser allvarligt på. Personen verkar förstå varför jag blev det, men jag har ingen aning. Tror inte att där finns riktiga anledningar eller skäl till att någon blir våldtagen, oftast känner man personen. Man blir inte våldtagen för att "hon var lättklädd" eller för att man har "horstämpel".
Det sker heller inte slumpmässigt. Ärligt talat förstår jag inte varför folk ska behöva utsättas för sådant. Jag var en i mängden.

Att jag kan prata om det, berätta om det tar emot. Jag är öppen av mig. Det handlar inte om att skryta eller braviljera om det. Det skulle vara patetiskt. Jag försöker att på egen hand ta mig vidare genom att testa nya sätt. Prova olika vägar för att kunna gå vidare. Jag har hittat ett sätt att hålla mig själv vid liv. Jag är inte som andra. Om jag hade vart tyst om allt så hade inte jag levt idag. Jag har tidigare försökt ta livet av mig. Hade jag inte redan då börjat prata hade jag lyckats med det.

Nu tänker folk att jag lika gärna kunde tagit livet av mig i stället för att försöka få uppmärksamhet. Men jag söker inte uppmärksamhet. Jag vill inte ta livet av mig. Jag gör allt för att få leva. Och just därför väljer jag att tala om det, vilket få orkar/vågar göra. Jag är en i mängden som utsatts, men jag skiljer mig på det sätt att jag vågar. Alla är inte lika starka som jag. Stå på er. Ni kan. KAn ja så kan ni.

Jag tänker inte skämmas över att jag är jag. Kalla mig fet kossa, du. Jag vet själv att jag inte är fet.

Peace out
..v,


ÅngestDrömt mardrömar inatt igen.
Orkar inte förklara i detalj men jag var i ett hus med flera andra och någon ville prata med mig. Men han vågade inte träffa mig på grund av sin tjej. Så började jag prata med en kvinna om ett brev då hon anklagade mig för att vara en lögnare och ljuga hela tiden. Så ser jag den där killen som ville prata med mig komma gående förbi med sin tjej och kollade på mig.

Jag hade bara lust att börja gråta, jag ville ta mig ur drömmen. Något konstigt är dock att jag inte kan väcka mig själv ur mardrömmar. Jag ska verkligen plågas in i det sista. I alla fall gick jag och några andra in i ett annat rum och jag stog och slog i väggarna för att jag ville ut ur drömmen. Kl halv 11 lyckades jag vakna av att mormors gökursliknande klocka ringde.

Jag vill gå vidare, jag vill glömma - jag vill lära mig. Jag har lärt mig en hel del och nu vill jag använda det i praktiken. Släpp mig fri och låt mig få gå lös. Jag vill inte vara fängslad i ångest längre. Jag vill inte behöva se tillbaka hela tiden. Jag vill inget annat än att få gå vidare men jag blir hindrad i varje steg då bilden av ditt ansikte uppenbarar sig.

Peace out
..v,


1 månad som levande död

En fågel viskade i mitt öra att rykten sprids om att jag skrev om våldtäkten för att få uppmärksamhet just då, för att få beklaga mig över något. Fan är folk sjuka på riktigt?

Klart jag inte vill sitta och skriva om det varje dag nu. Känner precis som när det hände. Ser fortfarande scenerna framför mitt ansikte. Alla detaljer som genom tunnelseende speglas i återblickar. Jag förstår fortfarande lika lite som jag gjorde då. Jag tänker på detta dag ut och dag in - men jag har inte tänkt låta det hindra mig från att leva.

Jag lever och jag är lycklig. Livet är en gåva, en gåva jag tänker ta vara på. Jag ska leva den här sommaren ut som planerat och till hösten ska jag planera vidare. Jag har fortfarande inte accepterat det som hänt. Jag förstår fortfarande inte varför det hände. Men jag förstår fortfarande att det inte är mitt fel - eller förstår jag verkligen det? Var det inte mitt fel trotts allt?

Folk säger att det inte var mitt fel och därför hålelr jag med, men förstår jag på riktigt att det inte var mitt fel? Det tror jag inte... Jag har inte tänkt efter. För börjar jag tänka efter noggrannare så brister det, då brister jag. Och jag vill leva nu, jag vill leva idag. Jag skjuter upp alla problem till senare. Jag, borstar skiten under mattan och sätter en mask över mitt ansikte. Som Ison och Fille sjunger "jag skrattar idag" så skrattar jag idag.

Inget kan hindra mig från att leva. Jag är stark, jag är fin - jag är unik. Ingen kan ta det ifrån mig.
Styrka är nyckeln till att orka. Jag skiter inte i er som sprider rykten om mig, tvärt om ni inspirerar mig.
Jag besparar er bara tid genom att inte skriva om det var dag, tankarna går inte längre ännu. Jag informerar er om jag kommer någe längre.

Idag skriver jag för att det var exakt en månad sedan det hände. En månad och det käns som om det var igår. Tiden går långsamt men ändå så otroligt snabbt liksom kärleken kan få ens hjärta att slå långsamt men snabbt, det här var inte kärlek. Det var illska och hat. Det var svek och makt. Det var hemskt. I en månad har jag gått runt och döljt mina känslor för alla utom mina vänner. I en månad har jag gått runt som en död själ i en fullt fungerande kropp. Min själ tog du ifrån mig vid överfallet. Jag skrattar och jag ler men jag gör det för att förtränga och försöka glömma. Jag vet att det inte går men jag försöker ändå.

Jag lever idag - idag är min dag.

Peace out
..v,


Bantningspiller

Glömde nämna att jag fick bantningspiller av min mormor igår, det var ju en lagom snäll present liksom.

Peace out
..v,


Rättelse ang strand + midsommarfirande

Anonym om Sveriges finaste strand:

ursäkta påpekandet men campingen tillhör SKUTSKÄR, älvkalerbys camping är älvkalerby fiskecampingen så det är inte samma sak på långa vägar, tänkte bara rätta dig innan du kör folk till fel ställe :)


Då får man tacka för rättningen, håller ingen riktig koll på vart ställen hör till här uppe. Fanns väll en tid då jag gjorde det, men de senaste 6 åren har jag ju bott i Stockholm som nog alla mina läsare redan vet.
Då ligger alltså stranden i riktning mot Älvkarleby om man åker ifrån Skutskär. Däremot vill jag starkt mena att det på någon vänster hör ihop med Älvkakleby eftersom det står det på skylten när man kommer fram till Rullsands Camping, men det är inget viktigt. Har i alla fall för mig att den ligger i Älvkarleby.


Idag är det midsommar,hittills har jag klätt majstång, dansat till små grodorna, hjälpt mormor med midsommar lunchen, klätt mig i en vit klänning och njutit utav den underbara solen... Vem försöker jag lura egentligen? Sitter här i shorts och linne och lyssnar på spotify medan jag kollar skor på Nelly.com Midsommar är överskattat så länge man inte får fira den med vänner i stället för familj.

Gick upp 12.30 och käkade frukost, nu sitter vi och väntar på middagen som ser likadan ut vid varje högtid. Jag äter då i "midsommarlunch" 3 gånger om året, vi kan kalla det julbord när vi ändå håller på. Eller varför inte påskbord på samma gång... Lax, julskinka, sill, potatis, ägg, prinskorv, köttbullar, rödbetssallad mm... Det enda som skiljer sig är brödet och potatisen eftersom man inte äter vört på sommaren och inte självodlad färskpotatis på vintern.

Nu vet ni hur pessimistiskt jag ställer mig till midsommarn', hoppas ni får en trevlig dag trotts allt.

Peace out
..v, 


Sveriges finaste strand


Här har jag och syrran legat hela dagen.

Ca 1 mil ifrån mormor ligger Billudden, Rullsand och Brämsand (brämmen) i kontakt med varandra. Stranden som går horisontellt är Billuden, sen är Rullsand viken som viker av neråt och efter udden där kommer Brämsand och breder ut sig längs resten av högerkanten. Vi låg ungefär där Brämsand är som bredast, nästan längst ner på bilden.

Underbart var det, inte tillräckligt varmt för att bada tyvärr, blev ett snabbt dopp ändå. Vill man bada på en strand i Sverige där det finns näst intill vit sand, barnvänligt bad och vatten ifrån havet bör man absolut åka hit. Stränderna tillhör Rullsands Campingen i Älvkarleby så man kan ha sin semester här.

 Idag var det förvånandsvärt tomt på stränderna
. Högsäsongen har ju inte dragit igång ännu och i morgon är det midsommarafton så folk har väll annat för sig. Bör säga att man absolut ska lägga sig där under högsäsongen, har aldrig varit någonstans där så många snygga killar samlats på en och samma plats - samtidigt, det kryllar av dem.

Blåste från havet och tur var nog det annars hade vi nog svimmat av värmen. Inga kalla vindar. Kan jämföra det med solariefläktar bara lite kraftigare sådana. Inte kallt men tillräckligt för att kunna ligga i bara bikini och hålla sig varm. Ljumma vindar med andra ord. Brun blir man direkt, brännde låren en aning och rumpan med. Men jag är hellre brun än bländande vit.

Som jag nämnde tidigare så är det midsommarafton i morgon, för mig och Felicia betyder det ingenting det här året. Är det fint väder ligger vi nog ute och schteker, käkar lite god mat för att sedan dra och ta ett midsommardopp. Inget mer än så - enkelt ska det vara.

Peace out
..v,


Schteeeeeeeek

Väskan är packad, solbrännan på gång, humöret på topp och snart ska jag klä på mig för att gå till bussen. Otroligt härlig dag, skulle bara vilja lägga mig på en sandstrand och steka i solen, ta ett dopp för att svalka och sedan gå upp för att sola igen.
Skönt att man har ärvt generna som ger mig starka pigment i huden, blir brun direkt. Tyvärr fick nog syrran de finska generna till vithet. Hon blir bara röd. Undrar om jag fortfarande kan bli lika brun som när jag var liten ;) Vi gör ett försök, blir nästan svart då.

Hoppas på underbart väder i Gävle så man kan åka med syrran till Brämmen, alltid härligt där. Skiter det sig så kommer det flera dagar. Åker tillbaka dit 5/7.

Ska slänga på mig kläderna nu. Ska försöka blogga ifrån mormor sen, beror på hur mycket jag kommer sitta inne.

Peace out
..v,


Chokladsås-Failen

Ligger här i min stora, sköna säng och bloggar igen.

Härligt att vara hemma efter en hård arbetsdag av breda léenden och glada miner. Menade inte att det är jobbigt att le och vara glad utan att behöva tänka på att göra det hela tiden. Idag möttes jag utav chefen som sedan stod med ett par andra viktiga personer/chefer och iaktog oss arbetsmyror nästan hela dagen. Jag sattes på prov när chefen och någon annan viktig man skulle beställa. De beställde diverse småplock och chefen ville ha en sunday choklad. Jag gick till glassmaskinen som nästan gör glassen som den vill, blev helt misslyckad. Pressar sedan på kolasås och ger ut den med de resterande produkterna.

Slår mig ca 10 min senare att han skulle ha
CHOKLADSÅS och inte kolasås. Jag kan dock erkänna att jag blir förvirrad när Kolasås börjar på K och chokladsås börjar på C. Kola låter i mitt huvud som någonting ljust - C är ljust. Choklad låter mörkt vilket också K gör. Så jag blir en aning förvirrad av det eftersom min hjärna inte kopplar färg till namn.

Hoppas för allt i världen att det inte gjorde någonting.

Slutade kl 21.00, ringde Jennie när jag satt på bussen till barkarby, slutade med att jag hoppade av i Veddesta för att spela fotboll med henne & Alex och deras kompisar. Hoppade av en hållplats för tidigt och ville inte ta för lång tid på mig, så jag körde uppvärmning på väg dit genom att springa hela vägen.

Nu ska jag slå på en rulle och sedan sova, upp rellativt tidigt i morgon för att packa. Åker till mormor med 16.50-tåget. Kommer hem igen på Lördag. Detta på grund av att Kari inte vill att vi ska vara ensama hemma över midsommar (kan ju bli fest). Men det är skönt hos mormor på sommrarna.

Peace out
..v,


Låt mig få sovaJag fattar inte vilken del utav "SOMMARLOV" folk inte förstår :@

Jag vill kunna sova hur länge jag vill utan att någon ska väcka mig. Spelar ju ingen roll om jag stänger av telefonen, då är det någon som står och knackar på dörren istället.

Idag har jag blivit väckt 3 gånger utav telefonen. Först ringde Felicia för att säga att jag ska gå över med monopol-spelet till min kusin. Sen ringde mamma en halvtimme senare för att be mig hälsa felicia något, sen ringde felicia upp en halvtimme efter det och fortsatte tjata om monopol.

Man får inte sova ut när det är skola och man får inte sova ut när det är lov. Kan folk ge fan i att ringa varje morgon? Jag vill för en gångs skull kunna lägga mig ner och sova tills jag vaknar av mig själv, jag kommer inte ihåg sist jag fick göra det. Det är faktiskt lov också, då ska man få ta igen sig och vila upp sig.

Nu ska jag försöka få min arbetströja torr... tvättade den för ett par dagar sedan och tumlade den, men den var dyblöt när jag skulle packa ner den nyss. Den åkte in i tumlaren så jag hoppas verkligen att den är klar 14.30 då jag ska gå till bussen.

Peace out
..v,


Är det sommarlov eller?

Jennie ringde och väckte mig i morse, eller i morse, klockan var närmare 12. Fov till 12.10 ungefär innan hon ringde igen för att säga att det var uppstigning. Hoppade in i duschen och slängde i mig en frukt innan jag var påväg för att träffa henne.

Vi möttes i Solna centrum och gick runt där ett tag innan vi åkte till Kista för att kolla runt efter inget speciellt, I think. När vi var klara med ingenting där åkte vi hem till hennes pojkvän och tog det lugnt en stund innan vi alla drog iväg för att spela fotboll med deras kompisar.

Kom hem för ca 1½ timme sedan, tog en kvällsmacka och nu ligger jag här och skriver. Såg ett skitsnyggt märke på utsidan av låret när jag bytte om till pyjamas... Antagligen ifrån fotbollen då, hade jeansshorts på mig och vid fickorna är det metallplattor. Att dömma utefter märket ser det ut som att bollen träffat mitt på metallplattan som i sin tur tryckts in i mitt ben. Fast det liknar lite ett myggbett - skillnaden är dock att myggbett buktar utåt och kliar, vilket det här märket inte gör och det sitter precis så att metallplattan matchar positionen.

Ska sova nu, eller kanske glo på film. Inte riktigt bestämt mig. I morgon ska jag jobba kväll från 16.30 - 21.00.

Peace out
..v,


Det mest onödiga jag gjort i hela mitt liv

Tänkte berätta om den mest onödiga saken jag någonsin gjort i mitt liv.


Som ni vet åkte jag till en kompis igår. Han sa att han bodde lite utanför Södertälje, jag vet inte hur det är med er men när någon säger "lite utanför" så tror jag att det är ca 10 min med buss. Anyway, jag åkte till Södertälje. Där skulle jag ta en buss mot någonting jag inte visste. Visade sig att bussen skulle komma efter 1½timme. Först tog det mig altså 1.25 att åka till södertälje sen skulle jag vänta lika länge på en buss.

Det gjorde jag i alla fall. Så sa han att det brukar ta typ 20 min med bussen. Jag var framme hos han 1 timme efter att jag stigit på bussen. Gjorde mig även ovän med busschauffören redan vid påstigning eftersom han bodde utanför Sls' gränser vilket gjorde att det kostade pengar utöver Sl-kortet. Jag hade inga pengar så jag fick åka gratis ut dit. Chauffören undrade bara hur jag skulle komma hem sen.

Nästa problem uppstod när jag konstaterade att bussen inte hade någonting som ropade upp eller visade vilken nästa hållplats var. Faktum var att jag inte ens visste vart jag skulle gå av. Tillslut visste jag det, men då var jag tvungen att be chauffören att säga till när vi var där, vilket han inte ville. Han tyckte att man skulle veta innan vart man ska istället för att fråga andra...

Kom i alla fall fram och befann mig någonstans mellan Järna, gnesta och Trosa (långt åt helvete). Så var jag med han och hans killkompis i en timme innan jag skulle åka tillbaka. För att klargöra det onödiga för er lite tydligare så tog det 4 timmar för mig att komma dit för att vara där i en timme.

Fick pengar till bussen hem utav min kompis, han följde med mig till bussen mot sin vilja, var svinkallt ute. Så började jag bråka med nästa busschaufför. Han ville inte ta emot kontanter på bussen. Han tog bara kontokort. Jag blev rosenrasande och bönade & bad för att han skulle ta emot mina 30 kr utan växel, men det gick han inte med på. Så jag fick en skriftlig avi med ett belopp på 76 kr som jag ska betala inom 10 dagar; för en resa som skulle kostat 26 kr -.- Man blir lite arg vid bara tanken på det.

Kom fram till Södertälje efter 35 minuter, som min kompis sagt skulle vara 20 minuter. Tror han har lite problem med tidsbedömning. Väl i Södertälje missade jag tåget precis, fick vänta i en halvtimme på nästa. Ringde runt halva kontaktlistan för att hitta någon att prata med. Enbart Erica och Jasmin som kunde göra mig sällskap över telefonen.

Kom hem ca 02.05.
Håller ni inte med om att det är onödigt att resa i 6.5 timmar för att hälsa på någon i 1 timme och dra på sig en penningbot för "plankning" fast man hade pengar. En sak e säkert, dit åker jag aldrig igen.
hade fan hunnit upp till Gävle för att hälsa på mormor och sedan tillbaka till Väsby på kortare tid är 6.5 timmar.

Peace out
 ..v,


Changed plans


bild från tidigare i veckan

Nu är håret fixat, sminket i ordning, kläderna på och humöret uppe. Ska rymma hemifrån idag och sova hos min killkompis. Ingen aning om vad vi ska hitta på, men något blir det väll alltid. I morgon blir det i alla fall filmkväll med bästa Jasmin, det vet jag.
Tycker att odågan kan få höra av sig nu så jag kan börja åka. Det är ju en bit dit jag ska.
..v,Ändrade planer, kunde inte sova där så nu vill han att jag ska åka dit vilket tar 1h 25min för att träffa han i typ 2 timmar o sen åka hem samma väg igen...

Vad vill jag? :/

Orka åka dit och tillbaka samma kväll.

Peace out


Bestraffning på gång?Vaknade av att mamma ringde i morse. Bor man hemma hos henne så blir man väckt av skrik och gap, bor man inte hos henne så ringer hon för att vecka en med skrik och gap. Blir så fruktansvärt trött på henne. När jag flyttar om ca ett år så byter jag nog telefonnummer på samma gång.

Ska hoppa in i duschen strax sen vänta in Kari för att prata om ifall jag får sova borta eller inte. Känns lite som att jag har ögonen på mig nu efter att jag har vart dålig på att höra av mig, glömt bort vissa regler och inte skött hemmasysslor. Kan hon vara en sån som bestraffar? Skulle schockera mig något enormt. Nej, det skulle hon väll ändå aldrig göra?

Gick inte till jobbet idag eftersom jag fortfarande inte har min fulla hörsel. Ringde vårdguiden igen för att kolla om det fanns något ställe som tog emot idag, som de sa igår. Men NEJ! Nu hade ingen tid förrän på måndag så jag får väll gå runt halvdöv tills dess.

Vi får se vad som händer men tror det blir ännu en kväll då man bara får sitta hemma :(

Peace out
..v,


C'mon

Jag som hade hoppats på att få jobba i morgon...
Natten till igår fick jag lock för örat. Trodde inte att det var någon större fara med det men nu inser jag att man kanske ska besöka farbror doktorn i alla fall.

Har försökt göra rent örat över 5 gånger med revaxör, spolat med ljummet vatten, haft olivolja i örat, spolat ännumer vatten och verkligen ingenting hjälper. Jag hör inte ett smack på höger öra. Vore inge vidare att komma till jobbet i morgon, stå 6 timmar i kassan och inte höra vad kunderna beställer. Skulle göra bort mig totalt.

Hoppas på ett mirakel under natten. Tror inte att det hjälper men hoppas kan man alltid göra. Går det inte över inatt komemr jag att sjukanmäla mig i morgon och åka till en läkare för att kolla vad som hänt mitt stackars öra. "17-år och halvdöv" vore ingen rolig stämpel precis. 

Någon som vet ifall man kan operera trumhinnan om man har pajat den? Eller är man döv like forever då?

Peace out
..v, 


Rekonstruktion

Bloggen rekonstrueras för tillfället. Kan hända att den byter utseende allt eftersom, den närmsta tiden. Hoppas att den är klar snart bara så jag kan vara stolt över mina färdiga inlägg och inte skämmas över att bloggen är så ful att man inte vill läsa den.
Snart är den fin igen.

Ni får en partybild, från förra veckan, som tröst.


fr v. Någon, jag, Jennie och någon.

Jag är sämst på namn så ni får leva med det helt enkelt.
måste ju vara den snyggaste bilden ever på mig. I alla fall lär jag erkänna att det är den bäst tagna partybilden på mig. Brukar normalt se 2 gånger större ut.

Hoppas på att bloggen är i ordning snart.

Peace out
..v,


Boys in the girls roomTjabbaaaaa

Hann inte blogga något igår, fick ett besked ifrån ungdomsmottagningen som jag hoppats att jag inte skulle få, men ändå anade skulle komma. Åkte dit och pratade lite sen var allt klart (typ). Mötte upp Amanda och gick runt i Jakobsberg med henne ett tag innan vi träffade Erica & Co. Efter en stund gick vi mot bussen för att åka hem. Skulle ju faktiskt få besök senare på kvällen.

Jag och Amanda åkte i alla fall hem till mig, jag storstädade mitt rum medans hon ville att jag skulle lyssna på alla möjliga låtar från youtube och spotify... vilket jag inte riktigt hade tid till.
Andy och hans killkompis kom i alla fall hit någon gång på kvällen, jag hade precis blivit klar med allt och hunnit sminka mig dessutom. Pratade, lyssnade på musik, kollade på film, "lekte" sannig eller konsekvens med min kortlek och pratade ännumer - var vad vi gjorde.

Står "kuksugare" på ett par ställen i min säng - hur kommer det sig?
Somnade inte innan halv 6 i morse. Trött och jätteseg just nu, men ska man upp och jobba i morgon så är det nog bara bra att vara trött, då kan man lägga sig tidigt ikväll.

Tro som ni vill men mitt rum rymmer en hel del människor. Nu var vi ju bara 4 pers här inatt fast med fler madrasser kan man trycka in fler... Sleepover någon?
Tyckte lite synd om Andy så han fick sova i min säng, fast tror han missbrukade min vänlighet där. Det första han gjorde var att försöka kasta ner mig med huvet före - visserligen kittlade jag honom så han fick nått jäkla ryck, men ja nu ska vi inte gå in på detaljer.

Jag har i alla fall haft riktigt roligt inatt. Skojfriska människor, lite bus och en hel del missuppfattningar. Livet är värt en chans. Man behöver bara lära sig att uppskatta det. Ta för er när ni har chansen och håll inte tillbaka.
Njut fullt ut - njut livet ut!

Peace out ..v,


Partylooken

Hittade två bilder från i lördags.Så såg jag alltså ut när jag skulle på fest, kan jusäga att jag inte såg hälften så bra ut när jag kom hem.
Kommer fler bilder när jag hittar någon som hade med sig kamera på festen.

Peace out
..v,


Mathilda & Jasmin VS Gothia CupJag kollade precis upp datumet för Gothia cup eftersom jag och Jasmin ska till Göteborg i sommar.
Lagen till Gothia cup anländer 18/7, jag och Jasmin anländer 22/7... Fotbollsspelarna har matcher fram till 24/7 då finalerna spelas, jag och Jasmin stannar till 26/7. Vilket leder till att vi kanske måsta använda oss utav allemansrätten. Det är 1500 fotbollslag som ska spela i Göteborg och bo där omkring.

Hoppas verkligen att de inte tar upp alla campingplatser också - då kan vi hälsa hem. Vilken jäkla otur vi har egentligen. Kommer ju bli svindyrt med i stort sätt allt där nere.
Får se hur vi löser problemet då.

Peace out
..v,


Fack iiiiiit

Vaknade precis, satte på spotify, kollade ut genom föstret och vad får man se? MOLN. Jag vill ha sol och värme när jag är ledig. Vill bli brun i år.

Idag har jag ingenting planerat, precis som alla andra dagar denna vecka. Bortsett från lördag och söndag då. Vill ni hitta på något kan ni ju ringa.

Kanske får sovsällskap inatt, men vet inte riktigt hur det ska gå till eftersom denne inte har någon mobiltelefon... Jobbigt att få tag i varandra då, lite tråkigt eftersom det var så länge sedan vi sågs sist.

Nu sitter jag och bråkar med mamma på telefeon om min födelsedag, flytt, körkort, smycken och allt som har med min 18-årsdag att göra. Vill inte fylla år längre. Hon lyssnar inte på vad jag önskar mig utan hittar på skitgrejer som jag inte har någon nytta av...
Hatar att prata med mamma över huvud taget. Hon har ingen som hellst respekt för vad andra har att säga. Hon frågade vart jag skulle fira min födelsedag varpå jag svarade "eftersom Kari är i Iran då så måste jag fira den hos dig". Då flög hon upp i taket och ifrågasatte mitt "måste", jag vill inte fira hos mamma men vi kan ju inte fira i Väsby om inte Kari är hemma... Då bestämde mamma att vi inte ska fira min 18-årsdag alls.
Kokar av illska och har lust att kasta något i väggen.

Så nu vet ni det, jag ska inte fira min födelsedag den 17/8. Jag ska bara ut på krogen med Jasmin och möjligtvis Daniella för att ta en öl vilket verkar bli supa huvudet av mig just nu. Fan elakare kärring än min morsa får man nog leta länge efter.

Peace out
..v,


Jobb

Jobbade från 09.45 - 14.30, kom precis hem.

Felicia och hennes kompis kom in på McDonald's idag o käkade. Sen skulle de leta sommarjobb till Felicia så när jag slutade och själv hade käkat letade jag upp dem ute i Outlet och så gjorde vi sällskap hem. Felicia lyckades hitta ett ställe att jobba på. Det betyder att hon och jag kommer att jobba granne med varandra.

Nu ska jag powernapa en stund och sen ska jag inte göra någonting speciellt. Hook me up ifall ni vill hitta på nått :D
Bara att ringa lr smsa.

Peace out
..v,


Frågor utan svarVad gjorde jag för fel? Vad har jag gjort? Varför räckte inte jag till? Vad sökte du som jag inte hade?

Nu när jag har lugnat ner mig lite har frågorna kommit till mig. Frågor som aldrig kommer bli besvarade. Jag kan inte sluta tänka på dig. Tänka på vad jag gjorde för fel... Jag tror inte att det sitter i mitt val jag gjorde den kvällen. Jag tror att du hade bestämt dig långt innan.
Jag tror sånt jag inte vill tro om dig. Jag vet tyvärr att jag har rätt i en del, men frågan är hur mycket av det jag tror är rätt egentligen? Allt du sagt till mig under den här tiden speglades i dina sista sms till mig där spegelbilden gav dina ord formen av en 5-månaders lång lögn.

Du sa att du inte träffade mig bara för att ha sex, men när vi slutade ha sex så slutade du träffa mig och i stället hade du sex med någon annan... Det säger väll allt? Du sa att om det inte blev du och jag så skulle du inte bli tillsammans med någon på länge efter mig - ändå tog det dig 6 dagar att bli tillsammans med henne, något jag inte lyckats med på 5 månader.

Vet inte vad du säger men jag tror att mina kopplingar har med varandra att göra. Fler frågor uppkomemr allt eftersom och jag vill bara ha mina svar... Svar jag aldrig kommer få.

Vad gjorde jag för fel? Utnyttjade du bara mig? Varför var du inte vuxen nog att prata om det i stället för att fly? Hur kunde du lämna mig ensam just där? Vad hände med det du kallade sanning? Varför tyckte du att jag förtänade dina lögner?

Frågor helt utan svar. Frågor jag kommer fråga mig själv under en lång tid. Jag glömmer inte dig, jag saknar dig. Jag hatar mig själv för att jag älskar dig.
Ta hand om dig.

Peace out
..v,


Ingen sovmorgon i morgon heller

Idag åkte jag hem till Jennie i stan, var där strax efter 2 så åkte vi till Fridhemsplan en sväng, gick ut med hennes hundar och så gav jag henne massage. Vid 5-tiden åkte jag ifrån henne till Kista för att träffa felicia och hennes kompis. Skulle gå på bio. Blev Sex and the city (igen) de hade inte sett den.
Erica och Michelle satt på samma film - lite kul.

När vi stod och väntade på bussen till Sollentuna ringde en jobbarkompis till mig och frågade om jag kunde ta hennes pass i morgon... Jag har inte lärt mig säga nej än så ska jobba från 09.45 - 15.30... Det första jag tänkte var "INGEN SOVMORGON I MORGON HELLER". Det enda Hon sa var "Du har ju hela eftermiddagen och kvällen på dig att göra saker sen".

Haha jaja, blir väll kul att jobba i morgon ändå. De pengarna kommer ju in på Juli-lönen och vart är jag då? Jo, i GÖTEBORG!!!  Så ska verkligen inte klaga.

Slänger in ett inlägg när jag kommer hem i morgon.

Peace out
..v,


Bakis

Nog blivit mer lättpåverkad sen förra året...

Blev inte full igår riktigt. Men påverkad - ASOLUT!!! Kom hem strax efter halv 3 i morse, nyktrade till på vägen ifrån festen till bussen men precis när jag klev in genom ytterdörren här hemma slog huvudvärken till. Var trött och illamående... Aldrig blivit det av att dricka förr, speciellt inte av så här lite. Drack en halv petflaska Sour, en mugg med cider och 1/3 33cl öl...

Kom i säng kl 3 och kunde inte sova. Skulle upp till jobbet idag också. Nu vet jag att jag inte ska dricka kvällen innan arbetsdag igen. Var sjukt bakis i morse, ville inte ens gå upp ur sängen och vatten var det vidrigaste jag kunde tänka mig. Drömde att jag var vaken hela natten så kände mig inte utvilad heller. Jobbigt men värt.

Fick sällskap ungefär halva vägen utav två killar ifrån festen, trevligt och så slapp man åka själv. På Kallhälls station träffade jag på Ogge - som mer eller mindre ville slippa se mig och sen Veronica som inte var i sitt mest nyktra tillstånd precis.

Äh, summa sumarum så var det en lyckad kväll med en massa trevliga människor.

Peace out
..v,


FestfixSka fira Karis dotter, som fyller år idag.
Efter det drar jag på fest hos Jennies kille. Svårformulerad mening, men Jennie ska självklart vara där.
Bara platta håret nu så är jag klar... Eller ja, kläderna jag ska ha ligger i torktumlaren. Var rätt oplanerat att jag skulle iväg så slängde in alla svarta kläder i tvätten = inga torra kläder man kan använda.

Blir nog jeans, linne och kofta till det sminket jag har på bilderna.

Peace out
..v,


StudentmottagningBlev inga bilder från idag heller, vädret tillät inte det.
Började med att gå upp halv 12 i morse, bussen gick 12.14... stressade på mig kläder. Åkte till Sollentuna Fria Gymnasium för att se Philippas utspark sen åkte vi med hem till dem i Knivsta. Grillade kött och åt otroligt god mat. Blev fika efter ett tag också, sen tog det nån timme innan hon öppnade presenterna. Hon fick massor av fina saker och jag blev ganska avundsjuk, jag vill också ta studenten. Vill göra det NU!.
Efter presentöppningen fick vi skjuts till Märsta station och tog tåget hem.

Lyckad dag och kväll trotts vädret.
Oerhört trevligt att få träffa alla igen.

I morgon ska jag inleda projekt städning... DÅ ska jag i alla fall fotografera för och efterbilder... Bor ju typ i ett krig känns det som, får inte plats att gå på golvet längre och skrivbordet syns inte ens. Städning, födelsedagsfirande och tvätta blir det i morgon.

Peace out
..v,


Skolavslutning

Skolavslutning idag.

Hade på mig min nya blå-vita tunika som jag beställde ifrån Ellos senast. Skulle ju haft den vid ett annat evenemang men jag blev plötsligt oinbjuden dit. Var riktigt söt idag. Hade tunikan till vita leggings och vita klackar, naturligt sminkad och lätt fixat hår.

Jasmin fick stipendium på 2000 kr, Jättegrattis till henne, igen. Trodde jag skulle få det men det var så mycket annat det stod för vilket passade in på Jasmin. Så länge det gick till henne och inte till någon annan, är jag glad. Hon har förtjänat det.
Fick våra betyg också... 3 mvg, 7 vg, 7 g och 2 ig (som ska tentas av)

Efter avslutningen gick jag med Jennie hem till henne, målade hennes naglar, gav henne massage och fixade hennes hår inför en studentmottagning. Åkte till Jakobsberg med henne och kikade runt lite, hälsade på Anna och fortsatte sedan kika runt.

Kom hem kvart över 6 o käkade middag. Sen dess har jag bara tankat ny musik och njutit av ledighet, känner mig otroligt rastlös och partysugen... WTF to do liksom?


I morgon blir det Philippas student + mottagning i knivsta så blir borta hela dagen med trevligt folk.

Tog inga bilder idag, men ska ha samma kläder i mrogon också så tar bilder då :D

Peace out
..v,


H&M + H&M HomeShoooooppat igen :D
Massa sängkläder, pyjamaser, handdukar, smycken, U name it. Älskar H&M. Blev ännubättre när H&M home lanserades. Me is so happi ^^

Notan går upp över 800:- men då får man tänka på att sängkläderna och handdukarna är tills jag flyttar hemifrån, vilket jag gör om ungefär 1 år. Det blir ju billigare om man är tidig med att köpa sakerna eftersom man inte behöver införskaffa sig allt på samma gång då. Nu har jag redan allt till sovrum och en hel del till badrum och kök.

Smakar det så kostar det. 4 bäddsätt, ett badlakan, en handduk, prydnadskudde, 2 pyjamaser, 4 par örhängen, en ring och en tygväska.

Har jag någon gång nämnt att shopping är beroendeframkallande? Well now you know.

Peace out
..v,


Händelserik dag

Plugg lönar sig verkligen.Morgonen började med att jag snoozade från 05.15-06.30. Ställde om klockan på 06.45 och slummrade till. Vaknade med ett ryck och trodde att klockan redan var kvart i (vilket skulle betyda att jag försovit mig). Så jag bokstavligen flög upp ur sängen, slängd epå mig kläder och kastade mig ut genom dörren medan adrenalinet brännde. Satte mig på bussen, som jag trodde gick 06.58, kom fram till stationen och sprang till tåget, som jag trodde gick 07.13... kom fram till skolan 07.20 och fattade ingenting... (40 min för tidig) Då hade jag alltså fått för mig att klockan var 06.45 när jag givk upp fast den bara var 06.32. tog 06.43 bussen och 06.58 tåget. Pluggade febrilt hela vägen, även när jag var framme i skolan hann jag läsa alla sidor igen.

Satte MVG:t på provet idag, vilket betyder MVG i slutbetyg!!! Jag trodde inte det var sant. Blev överlycklig. När jag skrev provet känndes det som att det gick dåligt, lämnade in det till min lärare och sa "det blir bara VG". Gick in till henne nån timme senare och ville ha det bekräftat, men det blev ett MVG.

Började nästan gråta o jag skakade i hela kroppen.

Vart på ungdomsmottagningen idag också fick vänta i en halvtimme innan jag kom in fastän jag hade en bokad tid. Men nu har jag i alla fall testat mig så jag hoppas att jag inte fått några jävla sjukdomar vid överfallet. Passade påa tt ta ut nytt recept för ppiller på samma gång, lika bra när man ändå var där.

Peace out ..v,


plugg

Plugga, plugga, plugga hela dagen lång, snart klar med första uppgiften sen e det bara till provet som återstår.

Peace out
..v,


Brevväxla = oldschool

Skakar i hela kroppen.

Har suttit och pluggat i några timmar nu och mitt i allt plugg fick jag plötsligt inspiration till ett brev som jag tänkt skicka. Nu ligger det vikt och inklistrat i ett kuvert addresserat till en destination där jag förhoppningsvis ännu är ihågkommen.
Jag blev nervös och fick kalla fötter. Förhoppningsvis ingen fara. Hjärtat slår i 190 Km/h.

Nej det är inget kärleksbrev jag skickat. Det är ett välformulerat "tack för allt- brev". Om jag lägger det på brevlådan i morgon så borde det vara framme till på fredag senast. Har jag tur då är det rätt persom som öppnar brevet.

Nu ska jag fortsätta plugga, skriver sen

Peace out
 ..v,


Gonatt från oss till erNu ligger jag och Jassa i sängen och myser efter att ha kollat på Ali-G InThaHouse. Vi skulle sett Titanic men bilden fuckade så man blev irriterad.
Ska visa Jasmin ett avsnitt av Vi på saltkråkan - mitt favoritavsnitt "Far ända in i baljan" heter det.

Upp 06.15 i morgon för att hinna i tid till skolan. Usch idrott första lektionen... redan fått betyg men extra motion är alltid kul :D

Keep it real ;)

Peace out
..v,


Bearbetning samt svar på komentarer

Kom hem från skolan runt halv 5, ställde mig i duschen direkt för att jag skulle ut och träffa en kompis lite snabbt. Hann till och med slänga in en maskin tvätt innan jag åkte. I tvätten ligger bl.a tröjan jag hade vid händelsen. Vet inte om jag kommer vilja använda den igen.

Har idag förstått en sak. Jag kan inte gå vidare innan jag utsätter mig själv för en sak i taget. Jag blev äcklad av killar efter det, jag mår illa av att kolla på kläderna som användes den kvällen och jag är rädd för att ha sex, har tappat lusten till det också.

Men om jag sakta men säkert tar en sak i taget så tror jag att jag kanske kan komma undan allt till slut. Om jag börjar med att ha på mig den tröjan hemma i några minuter och känna efter hur det käns sedan gör så ett par gånger för att sedan gå över till att prova jeansen till en annan tröja så kanske jag kan övertala mig själv att det inte är någon fara. Jag älskar ju kläderna jag hade på mig, de är jätte fina men jag mår illa av att se dem. Jag vill ju kunna använda dem utan att behöva må dåligt. Kläderna hade ju inget med att jag blev våldtagen att göra.

Om jag sakta men säkert vänjer mig vid olika saker nu efter så tror jag att jag kommer må mycket bättre. Känns mer acceptabelt med allt då. Allt käns fortfarande så overkligt, som om jag drömt allt. Men med tanke på alla flashbacks så vet jag att det verkligen hände.

Jag tänker inte vara ett offer för att det har hänt. Vill tacka Cissi (en bloggerska) som tycks vara den enda som förstår att det inte var mitt fel. Den enda som verkligen tänkt till innan hon komenterat. För kan ni som anonymt komenterat "hur pinsam jag är" förklara varför jag är pinsam? Vad är det som är pinsamt med det jag skrivit? Pinsamt vore ifall jag ljög men som jag sagt förut handlar det här bloggen om mitt liv ur ett levande perspektiv. Min blogg är inte om påhittade händelser. Jag förnekar ingenting i min egen blogg. Jag skriver som det är.

Om ni tycker den är pinsam, varför göra er besväret att läsa den? Ni kanske inte skulle välja att skriva något sånt i era bloggar, men jag är inte som er! Kan inte ni acceptera att vissa har det jobbigt, att vissa är utsatta?
Jag är utsatt men jag är inget jävla offer för det. Jag vet att jag är stark. Känner flera tjejer som blivit våldtagna och inte klarat av att ta sig upp. Deras utväg blev självmord. Om jag skulle ta livet av mig eller ens fundera på det skulle ni kalla mig för pinsam. Ni skulle säga att jag var egoist. Snälla väx upp. Har ni ingen empati eller sympati för människor? Eller vad är det frågan om!?


Peace out ..v,


Vake-up call

Precis avnjutit grillspett med potatisklyftor. Nu ligger jag och tar det lugnt de sista timmarna utav den här helgen.

Somnade runt halv 2- 2 inatt. Atle ringde vid halv 4 för att fråga om jag kunde lägga ut hemmanycklar till honom, vilket jag gjorde. Dörren var dock olåst så han hade inte behövt nycklar. Låste dörren för att han skulle få användning för dem i vilket fall. Det lustiga var att han ringde mig och när jag svarade frågade han vem det var som om jag hade ringt.

Småjobbig dag idag på jobbet. Var jätteroligt men blev väldigt mycket att göra, så hann man knappt dricka vatten vilket ledde till att hjärnan fungerade otroligt trögt.

Nu jobbar jag inte förrän nästa söndag.

I veckan blir det skola + plugg till sista provet, skolavslutning torsdag och studentmottagning samma kväll. Sen får jag vara ledig fredag och lördag - någon som har planerat fest?

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och försöka koppla av.

Peace out
..v,


Jobb

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Dagen började med att någon hade hoppat framför tåget mellan Upplands Väsby och Häggvik så inga pendeltåg gick. Efter många om och men kom min kusin och hämtade mig för att skjutsa mig till jobbet. Medans jag väntade fick jag en förfrågning, på sms, som löd ungefär "hej, kan du jobba från 12-21 i stället för 12-16" Det kunde jag absolut göra.

Tiden gick trögt men kul var det. Fick sedan skjuts hem av Fadi. Nu är jag hemma och nyduschad - fri från allt flott. Riktigt skönt. Kolla på film och sedan sova. jobbar från 11-15.45 i morgon.

Peace out
..v,


Jag? Pinsam?

Som jag skrev igår så söker jag inte uppmärksamhet över något. Jag skriver vad jag känner, min blogg handlar om mig och mitt liv. Hur jag känner och om hur jag mår. Jag är öppen av mig och det är inget jag skäms över. Jag vill inte gräva ner mig mer och därför skriver jag vad jag känner, för att få ur mig allt.

Ingen kan säga att jag är pinsam för det. Den som är pinsam är den som inte vågar acceptera och som inte vågar dela med sig. Den gräver ner sig själv djupare. Jag har nått en gräns i mitt liv... Jag vill inte gräva ner mig mer utan jag vill ta tag i mina problem och ta mig upp igen. Jag vill ta vara på mitt liv.

Peace out
..v,


Våldtäkten

Idag berättar jag min historia, min version.

En vecka har gått och fortfarande mår jag precis lika dåligt som då.
Vet inte hur jag ska orka ta mig upp igen. När kommer mina krafter tillbaka? Jag får bara nya saker att må dåligt över var dag som går.
Efter att ha vart på g med Fredrik i 5 månader för ingenting tog det honom mindre än en vecka att bli tillsammans med en annan tjej. Han sa till mig flera gånger att ifall det inte blev han och jag så skulle det ta lång tid innan han träffar någon annan. Han ljög mig rakt upp i ansiktet flera gånger. Jag litade aldrig på hans ord efter att han gjort mig besviken flera gånger innan. Ändå var det som att en kniv skar rakt in i hjärtat när jag fick veta det.

Bekräftelsen om lögnerna gjorde mig yr och mer illamående. Jag förstår inte hur man kan ljuge för mig. Hur man kan utsätta mig för saker jag aldrig skulle utsätta andra för.


Det som hände i fredags är min historia. Min upplevelse. En början på ett nytt kapitel i mitt liv.
Jag och Fredrik hade bråkat hela veckan och han skulle träffa en tjejkompis - Jag blev väldigt upprörd och svartsjuk, men jag accepterade det ändå. Jag åkte till Fittja för att träffa Nasho (mitt ex, ingen smart idé när man har facit i handen). Jag kom dit och vi rökte vattenpipa o pratade lite. Väldigt lite.

Han började ta på mig efter ett tag och jag tyckte inte att det var okej. Jag försökte slita mig loss och få bort hans händer ifrån mig. Han började dra i mitt hår, jag reste mig upp för att gå därifrån och han puttade ner mig på sängen. (Jag hade inte ätit på hela dagen och hade knappt krafter till att resa mig). Han drog i mitt hår och slet ner mina jeans (måste poängtera att jag hade jeans och långärmad tröja, folk tror ju att alla våldtagna tjejer går uttmanande klätt). Jag låg på mage och han tryckte upp mig.
Jag var torr, han var kåt. Han tryckte in den flera gånger och jag kved av smärta. Det gjorde så fruktansvärt ont. Stötarna, händerna min lealösa kropp i hans våld. Allt gör ont. Jag ville gråta, jag ville spy men jag kunde inte göra annat än att kvida och skrika "AJ". Jag sa att jag inte ville men han fortsatte. Det kändes som att det aldrig tog slut. Det är en mardröm som än idag inte tagit slut. Jag var hjälplös, kränkt, ensam och rädd. Jag kunde inte göra någonting annat än att hoppas att folk hörde, men ingen hörde. Jag försökte få ut hans flera gånger eftersom han var bakom mig. Jag försökte kura ihop mig och vrida mig men han pressade in den - smärta, hjälplöshet.

Efter vad som kändes som flera timmar var han klar. Han hade förnedrat mig till det grövsta. Jag sprang in på toan för att kolla om jag blödde, det gjorde jag inte och jag blev lättad. Jag gick ut i vardagsrummet för att ta min väska och gå, han stod vid garderoben och letade efter kläder. Han var lugn, jag skakade. Han var helt slut, jag var förstörd. Jag ville bara hem. Jag sa att jag skulle gå och han försökte få mig att vänta på att han skulle duscha klart och göra sig i ordning så kunde vi "åka tillsammans". Jag sa att jag skulle hem. Jag skulle hem NU, direkt. Han lät mig gå.

Jag skakade hela vägen till Tunnelbanan och bad min tjejkompis ringa. Hon visste vart jag var och hon blev schockad när ajg berättade vad som hänt. Jag skakade, kunde inte prata sammanhängande. Magen kurrade och jag orkade knappt röra mig. Jag smsade Fredrik och berättade vad som hänt. Han sa "Hej då". Jag var hjälplös. Jag var ensam. Jag smsade Jasmin och berättade allt, en del innuti henne gick också i kras. Jag skakade på tunnelbanan hela vägen in till stan, kunde inte gråta. Jag tvingade mig själv in på Burger King för att få i mig mat. Jag mådde illa men jag behövde få i mig någonting. Allt smakade gummi.

Jag tog pendeln hem till Väsby och Jasmin övertalade mig att berätta för Kari. Det första jag gjorde när ajg kom hem var att gå på toa - blödde inte då heller. Sen gick jag in till mig och hämtade rena kläder, gick snabbr in i badrummet och Kari frågade hur jag mådde, jag sa: Inge vidare. Jag duschade länge. Jag skakade. Jag blev aldrig ren från hans smuts. När jag tvättat mig 4 gånger gick jag in på rummet och Kari kom efter. Hon såg att det inte stod bra till med mig och tog mig i hennes famn o jag började gråta utan tårar. Hon frågade om jag o Nasho hade bråkat då jag sa att han våldtog mig. Hon trodde inte att hon hört rätt. Vi satt ner o pratade. Jag skakade.

Den natten kunde jag inte sova. Än idag har jag problem att somna, men när jag sover sover jag djupt. Jag drömmer mardrömmar om händelsen. Mitt hjärta slår hårt. Varenda scen spelas upp i mitt huvud vad jag än gör. Jag försöker sysselsätta mig med annat för att fly undan tankarna, drömarna, mig själv. Jag springer och springer men jag kan inte gömma mig. Därför valde jag nu att berätta vad som hänt - varför jag mår dåligt.
Jag söker ingen uppmärksamhet. Jag skriver det här för att jag hoppas att jag blir lugnare inom mig om jag får ut allt. Jag vet inte om det är rätt att göra så men jag gör ett försök.

Jag vet att han inte förstår allvaret i det han gjort. Att han inte ens fattar att han våldtagit mig. Jag förstår inte hur jag kunde vara så dum att ens åka dit. Men jag gjorde det och därför skäms inte jag över att dela med mig av min smärta. Jag känner mig mest kränkt över att han inte lyssnade när jag sa nej. Men jag är förnedrad utan tvekan. Jag mår inte bra. Allt har gått i kras.

Jag är tom. Jag är ensam. Men jag är stark.

Peace out
..v,


Yesterday

Drog på fest med Cattis igår fast man bör nog inte kalla det fest riktigt. Det var mer ett chillkrök för att fira skolavslutningar, men roligt var det.
Tog det väldigt lugnt men blev lite rund under fötterna trots allt. Länge sen sist, vad ska man säga.

Vi kom hem vid hvart i 12 och gick o la oss. Nu har Cattis precis åkt till skolan och jag får sova en och en halv timme till innan jag behöver gå upp för att klä på mig o.s.v. Har 1,5 lektioner. Först straffrätt och sedan betygssnack i matte B.

Ikväll blir det bara till att ligga hemma och vila upp mig inför helgen då jag ska jobba igen. 12-16 på lördag och 11-15 på söndag.

Ska sova en stund till nu Gonatt =)

Peace out
..v,


Killar äcklar mig

Tomt, tomt, tomt
SÅ JÄVLA FUCKING TOMT!

Killar är skit. Idioter hela högen. Speciellt de jag träffat. Nu är det slut med sånt.

Har tänkt klart på hur min sommar ska se ut. Det blir en singelsommar, utan tvekan! Fy fan vad skönt det ska bli. Vill inte ha någon kille. Fsån och med nu ska ingen kunna hindra mig från att göra vad jag vill. Jag behöver inte stänga in mig själv i sådana situationer igen.

Jag hade rätt. Jag är fri. Jag är stark.
Snart är jag levande igen och då kan ingen röra mig. Inte en kille i världen ska röra mig utan min tillåtelse. Snart är jag vid liv.

Peace out ..v,


..v,

Kom hem  för en liten stund sedan.

Har serverat på 3:ornas student och dukat undan allt. Efteråt åkte jag med Jasmin och Kalle till Sollentuna centrum för att jag behövde byta min klänning för 2:a gången. Nu har jag äntligen en hel klänning i rätt storlek. Känns som att det kommer inhandlas en massa klänningar den här sommaren.

Ikväll blir det till att ta det lugnt. Ska väll kolla på film och bara tänka efter på hur jag vill ha det de kommande sommarmånaderna. Blir min första singelsommar på 3 år. Käns konstigt att säga det.

Jaja, nu tänkte jag ta en tupplur, kan man inte sova på nätterna får man göra det på dagarna.

Peace out
..v,


Jag vill kunna leva igen

Kom precis hem ifrån Sex and the city 2. Blev bjuden utav en rellativt ny bekantskap. Dels för att lära känna varandra och dels för att han ville träffa mig. Jag ville mest slippa tänka på allt. Sen att det var han jag gick på bio med spelade ingen roll, skulle lika gärna kunnat gå med spöket Laban, om ni förstår vad jag menar. Trevlig kille och så, menade absolut inte att det var dåligt sällskap utan att jag absolut ville se filmen. Självklart är det trevligt med sällskap men skulle kunnat se den själv också.

Anyway, älskade verkligen filmen, många bloggare och andra har kapat filmen på grund utav kläderna. Jag älskade allt! Okej att det inte var just så mkt sex men den knäckte och var rolig. Jag kunde inte sluta le under hela filmen och det kändes bra. Jag kunde le åt något som jag tyckte om. Ute ler jag för att dölja min rädsla och min schock. När ska jag kunna le ute igen, utan att det ska behöva kännas ansträngt?

I morgon blir det lite sovmorgon, fast jag kunde vart ledig hela dagen. Ska servera på 3:ornas studentlunch. Jag sysselsätter mig tydligen med saker för att inte behöva tänka, för att fly ifrån mina problem för att jag inte är redo att ta tag i dem. En stark försvarsmekanism som i längden är urusel. Pratade med kuratorn idag och fick svar på massor av frågor om varför jag inte kan sova längre efter det som hänt. Ingen fattar vad jag gör i skolan efter händelsen och jag säger bara att det är en självklarhet att gå i skolan på dagarna, det är en rutin. Kuratorn menar att jag håller extra hårt i rutiner just nu för att skjuta upp bearbetningen tills jag orkar.

Orka kommer jag inte göra innan skolan är slut för i år. Så vi får se när i sommar jag orkar släppa taget om ballongen med känslor. Släppa den lös och se alla känslor flyga ur den för att ballongen sedan ska falla tom till marken. Jag vill kunna sova - jag vill kunna leva igen.

Peace out
..v,


I made it

Vem har fixat det - igen?

Jag har klarat både tyskan och italienskan med betyget jag bara drömde om - G. Det är väll inte mycket att drömma om men för mig har det kännts så långt borta. Min tyskalärare hittade mig idag när jag smidigt skulle gå förbi henne utan att synas (fail). Så sa hon att hon inte kunde sätta lägre än G och inte heller högre. Nu slipper jag gå på resten av lektionerna. Det är jag verkligen lättad över.

Vg i svenska, som sagt. Vg i engelska. Troligen Vg i Civilrätt A, idrott och hälsa och Scenisk gestaltning A. Mvg i datorkunskap, psykologi och förhoppningsvis i Straff & processrätt A.
Sen blev det ju ett Ig i naturkunskap men det ska jag göra en prövning i.

känner mig lättad över att veta att mina betyg ser bra ut och att jag gjort framsteg i skolan sedan 1:a ring. Det glädjer mig fastän det gör väldigt ont att visa. Det gör ont att vara glad. Det gör ont att le. Smärtan slår ner mig i varje steg jag tar.

Sitter med Jasmin och pluggar till sista provet i Civilrätt, går sådär men jag kommer klara det. Jag klarar mig alltid. Har precis lagat mat och käkat också, nu orkar vi köra på hela kvällen.

Hoppas att jag kan sova bättre inatt än jag gjort de senaste nätterna. Jasmin ger mig trygghet och jag behöver det. Hoppas att jag får en hel natts vila.

Peace out
..v,