BeslutsångestIdag var lite av en vändpunkt i min depressions-ångest. Kändes som om livet äntligen skulle kunna vända om och bli bättre. Allt om det inte skulle ha vart dessa ständiga beslut som alltid måste fattas. Vilka kläder man ska ha, vilken kille man vill satsa på, vad man vill göra med sitt liv, hur långt man är villig att gå för att få som man vill.
Om allt det där hade vart bortblåst så skulle mitt liv kännas lättare. Min dag har varit lycklig för en gångs skull. En solspricka mellan molnen.

Med alla tankar och nya värderingar, om allt och ingenting, så vet jag att natten kommer bli svårare än det jag tidigare beskrivit. Vilket beslut jag än fattar - vet jag att jag gör rätt. Det är exakt det som ger mig ångest. TOTAL ångest. Hur jag än vänder och vrider så ser jag bara att jag inte har något att förlora alls i mina olika alternativ. Så själv har jag ingen aning om hur jag ska göra eller vad jag ska säga. Vill inte såra någon men enda sättet för mig att fatta ett slutgiltligt beslut - är tyvärr att låta någon bli sårad.

Peac out ..v,

Allt vi hade var luftLivet känns tyngre och tyngre. Jag kämpar verkligen för att ta mig upp, jag försöker men det går inte. Jag anstränger mig för det omöjliga. "Mathilda - mäktig kämpe" det stämmer bra, fast jag är inte mäktig, jag är förstörd, söndersliten. Hur mycket jag än vill till toppen, så sjunker jag allt längre ner.

Att du sa att jag inte fanns måste ha vart droppen. Att jag aldrig har existerat för dig, att du aldrig känt mig. Du sa det själv - för dig är jag bara luft. Okej, ditt val.
Om allt vi hade och gjorde bara var luft så kom aldrig jag att betyda ett shit för dig. Våra kramar, pussar, värmen, skratten, léenden, kyssarna, tafsandet - ingenting betydde något för dig. Allt var bara luft för dig. Kanske stämmer fint nu efter, då allt är som bortblåst. Allt jag delade med mig av existerade aldrig. Maten jag betalade åt dig - mättade inte? 
Min röst och mina vackra ord var bara vindarna som ven genom luften? Det kanske är sant, allt vi hade var verkligen luft.

Att säga att en människa är luft är kränkande. Att känna noll existens. Att jag bara vart osynlig - Förnedrande. Du sa att allt du sagt till  mig vart sant... men tydligen är sanningen en lögn, en fet jävla lögn. Mitt "hjärta av guld" var bara tomma ord. Enbart för att se mig glad.

Hur tror du jag känner mig? Hur tror du jag mår? Jag är bara en i mängden som mår dåligt. Men tro mig jag är mycket mer än bara luft. Maybe I'm not all that, but for sure I'm more than you think I am. 

Peac out ..v, 

Jag kommer tillbaka

                                                        
Dagarna blir bara jobbigare och jobbigare att ta sig igenom. Det känns som att vid varje glädjande tillfälle, faller jag 10 meter djupare ner i skiten. Som om jag har lovat någon att inte vara glad. Jag kan inte längre vara glad utan att behöva tvinga fram det. Den som en gång fick mig att lé, har tagit min glädje ifrån mig. Jag kämpar för att överleva och hur dramatiskt det än låter så finns det inget kvar i mitt liv att kämpa för. Jag lever som av ett under. Smärtsamt men sant.

Allt jag förut hade är som bortblåst. Hur jag hamnade här orkar jag inte tänka på idag. Jag orkar inte stå upp för allt som har hänt i mitt liv. Jag orkar inte analysera mina handlingar och se konsekvenserna bakom det. Hur lågt jag har kommit och hur fast jag än är i den här skiten. Så kommer jag tillbaka. En dag är jag stark nog att ta mig upp igen. En dag ska jag visa er. Jag kan allt när jag orkar, när jag har kraften till det. Jag kommer att repa mig. Någon dag kommer jag stå där, starkare än någonsin och se ner på er som fick mig hit. En dag men inte idag, inte i morgon. Jag vet inte när. Men den dagen kommer. Och när den kommer så är jag tillbaka. Både starkare och med mer vilja. Då slutar jag inte kämpa för mitt liv. Då ger jag aldrig upp

Peac out ..v,

SvimmfärdigÄnnu en jobbig natt förbi. Fler väntar. Gick upp klockan 06.30 för att klä på mig och börja gå till bussen. Innan jag gick sa jag till mamma att jag kände mig svimmfärdig. Hon svarade bara att jag hade sovit för lite. Så jag gick ner och drack ett glas mjölk och tänkte inte mer på min yrsel.
Jag missade precis en buss när jag kom ut till hållpatsen. Nästa skulle komma efter 6 minuter så det va lugnt tänkte jag. Det kom en man till hållplatsen, efter en liten stund kom en kvinna och några andra.

Bäst som jag stog och lyssnade på musik kände jag hur luften blev prickig och mörkare, hur hörseln domnade och sakta avtog. Jag hörde ingenting. Jag försökte se bilarna på vägen men det blev svart för mina ögon. Jag ställde mig för att luta mig mot fönstret på busshållplatsen, men på något konstigt sätt så vinglade jag iväg därifrån och jag hittade inte vart bänken var. Hela världen snurrade, jag kände hur jag höll på att falla men endå försökte jag hålla mig uppe.

Kvinnan vid hållplatsen såg mitt "onormala" beteende och tog tag i min arm. Hon frågade sedan om jag ville ha hjälp att sätta mig ner en stund - det ville jag. Jag hade gått ut på vägen och kunde blivit överkörd när som hellst. När bussen kom efter ett par sekunder hade jag börjat få tillbaka hörseln och fått igång synen. kvinnan hjälpte mig på och såg till att jag fick sitta ner.
Jag klarade mig till skolan men mina klasskompisar tyckte att jag skulle gå till sjuksköterskan och vila. Så jag gick dit och efter ca 2 timmars snack med både henne och kuratorn så skickade dom hem mig.

I'm afraid to say that ther'll be numerous of nights, that my pain won't let me go. That something holds me back and keeps me away from living my life as I want to. Its like an strong arm is heading towards me everytime I feel free. The nights are too painfull for me to handle...

Peac out ..v,

Painfull nights

The nights are so long, so painfull, pure fear. To only think about that I have to fall asleep. Just wait untill I've cried till my mind colapse. But all I can think of is how the fuck I could get into this deep shit. I can't sleep. I'm just crying and screaming all night long. My heart is beating hard. I've lost everything I had. What's left now? I've got nothing but nothing. My nights are real nightmares for sure. My days are so painfull that I could barely breath. Just thinking of what's waiting in the dark, in the night. It's hard to eat. All of me are just flying away - like dust in the wind. I can't keep my food any longer. All I eat is soured milk. The pain just makes me throw it all up. The nights are painfull. When I'm lonley in my bed. Everybody's sleeping but me. I feel the lonleyness krawling up on me, the nights filled with anguish. It makes me think of however I want to die, or stay alive. How close wasn't it, that I walked sown the stairs just to get the knife out in the kitchen? How many times haven't the dead called for me? Why do I live? Why am I alive? All I want to do is to drop down dead. Don't help me. It's time for me to find a solution without pain. I should've been dead for a long time ago. I don't belong here. I don't belong at all. The days are just a game. It's when I pretend to be happy for a while... To save some energy so that I can survive the nights alone... 


Ta mig härifrånIt must have been love... but it's over now.
För mig blev första kärleken hemsk. Killar är tyvärr skiit.. Nu vet jag det säkert.

Att du i första sekunden ger mig all lycka i världen bara för att låta det gå så långt att jag inte visste vad jag skulle göra av alla känslor. I natt tog lyckan slut. När du ännu en gång sa att du vill ha ett av dina ex tillbaka. Vad hände med att se frammåt? Vad hände med att du skulle satsa på mig? Vad hände med dig?

Tårarna rinner och jag vill inte släppa taget. Mina nätter är sedan en vecka tillbaka, nästan helt sömnlösa. Drömmer om dig, tänker på dig. Gråter för dig. Jag har förstått att vi inte har något tillsammans ens i framtiden. Men att du säger att allt du sagt är sant, gör mig mer förvirrad :( Att jag har ett hjärta av guld - men varför vill du inte ha mig? Det kan jag inte förstå alls. Jag kna inte sova, jag kan inte äta. Kan bara tänka på dig. Utan dig är nu allt ångest. Vill inte leva - vill inte dö. Put my life on hold... and let me be in your mind.

Peac out ..v,


R.I.P

Jag saknar dig farfar, mer än ord kan beskriva. Hur dålig kontakt vi hade - skäms jag faktiskt för. Jag har minnen av dig fast jag önska att de vore många fler. Det är tungt att leva när jag vet att du inte finns. Å andra sidan va det tyngre när du var sjuk och vi viste att du kunde lämna oss vilken sekund som hellst. Du var stark enda in i ditt sista andetag, jag anklagar inte dig för att du dog. :(

Förlåt för att jag inte hade kraften att hälsa på dig på sjukhuset i dina sista dagar, du måste förstå att jag ville men jag vill inte minnas dig så som pappa beskrev dig. För mig kommer du alltid att vara den där lagom tjocka, bredaxlade mannen med lätt dubbelhaka. Förlåt farfar för att jag inte kunde klappa på din kista - Alla blommor låg i vägen jag ville inte ta ner dem. Förlåt för att jag grät som en fontän. Jag vet att jag hade lovat dig att inte fälla några tårar.
Förlåt Farfar för att du aldrig fick höra mig säga: Jag älskar dig.

R.I.P Farfar 30/10 - 08

Peac out ..v,


Kärlek är fult

För vissa är kärleken det underbaraste i heeela världen. Hur man kan gulla runt och pussas & kramas, säga vackra saker till varandra, hålla i handen, vara varandra nära och se varran djupt in i ögonen. Man kan komunicera utan ord och vet exakt vad den andra tänker. Hur man kan ligga bredvid den andre och leka med dens händer... Känna att man helt enkelt hör ihop.

Det där har jag aldrig fått känna. Jag vet att jag är kär. Jag har fjärilar i magen. Det känns som ett stort svart hål som suger in kall-luft. Det käns tomt och ihåligt. Obehagligt. Kyla, kyla - cold as ice. Gråter i floder. Kärleken är svart. Vi är så långt ifrån varandra. Så jävla långt ifrån. Du är så kall. Det blåser en isande vind i min mage varje gång du är kall. Fjärilarna i magen skulle lika gärna kunna vara maskar som äter upp mig innifrån. Du får mig att känna mig patetisk. "Fjärilarna" du ger mig får mig att bli... Kissnödig? Dom fladdrar och flyger, gör mig nervös.

Och bara tanken av att du inte pratar med mig längre gör mig så pass ledsen att jag inte orkar någonting. Mig själv skiter jag totalt i, bara du mår bra. Hur sårad jag är blir, hur dåligt jag än mår... Så är du min allra första kärlek. Allt känndes så bra i början, som om det skulle kunna bli vackert. Jag tappar aldrig hoppet om min vision. Jag tappar aldrig tron. Vill vara med dig. Kunna prata med dig. Jag vet nu vad kärlek är, för mig  är den ful. Hoppas och vill att det blir du & jag i lycka.

Peac out ..v,

Har du tråkigt?

Visst är det oerhört hemskt att ha riktigt tråkigt, när det absolut inte finns någonting alls att göra. Det går såklart att göra det här ännu värre. Så här får du 5 tips att inte göra när du har tråkigt.

5 Inte när du har tråkigt:

* Ligg absolut inte på sängen - Du kommer förmodligen bara att somna vilket leder till att du vaknar senare och blir sur över att resten av dagen har passerat.

* Skicka inte runt långa kedjebrev i sms på mobilen - Följden av detta kommer bli att du får en massa irriterade kompisar som bannar dig över smsen.

* Sitt/ Ligg definitivt inte och tänk på ditt ex - Saknar du den så kommer du bara att bli deprimerad  & avskyr du han/henne så kommer du bara att bli arg.

* Logga inte in på msn o skriv till alla att du har tråkigt - Tyvärr så är det oftast ingen över huvud taget som bryr sig.

* Sitt inte framför Tv:n och zappa mellan kanaler - Dagen efter kommer du förmodligen att sitta o babbla en massa onödig uppsnappad information till vännerna. Big no no 

Så nu kan ni ta det lugnt när ni har tråkigt. And stay away from dom här sakerna.

Peac out ..v,


Alkoholfritt - också gott

                                                                   


I helgen var det kryssning till Tallin med familjen för hela slanten. Och det var faktiskt inte that fun. Började med tjaffs hemma innan vi äntligen kom iväg till båten. Sen var det bara att packa oss själva ombord och trycka in våra allt för välpackade väskor i hytten. Me and sis bestämde oss för att gå o kika lite på båten.

När båten äntligen hade lämnat hamnen och styrt ut mot skärgården och havet gick hela familjen ner till taxfreen för att handla. Jag köpte någon skum "partyshaker". Altså en låda med 3 godispåsar i som man typ häller ut och skakar. Sen ska man riva bort en bit av lådan så blir det som ett fack där godiset kommer fram. Anyway... Köpte lite annat shit med. Bla en överraskning och en ny Mascara.

Eftersom att varken jag eller syster är över 18 så blev det ingen alkohol för oss. Så vi fick sitta med våra pinsamt färgglada drinkar. Underskatta aldrig alkoholfria drinkar. De är minst lika goda som en "Rosa Panter" eller en "Sex On The Beach". Och döm absolut inte mig för att jag säger så. Man behåller sitt liv längre genom att inte dricka alkohol. Så det fanns i alla fall vissa fördelar. Beroende på drink så fick man antingen en drink-pinne eller en självlysande grej i.

Eftersom att jag älskar att ha saker i munnen så var jag bara tvungen att stoppa den där lockande lysande staven i käften och bita lite för att den skulle lysa mer. Men jag tror jag har fattat varför det brukar stå: "Ej för barn under 3 år" på vissa förpackningar. Resultatet av att bita i den blev att den sprack och jag fick en frätande, äcklig självlysande vätska i käften. Så hela munnen lyste. Aja-bajja på mig.

I alla fall ville jag bara meddela att alkoholfritt är precis lika gott som alkohol... Om inte godare. Go småbarn!

Peac out ..v,

Tha man

Mitt hjärta har växt. Det har flyttat in en obehörig där. En sån gullig och underbar människa. En kramgo och mjuk själ. Så vacker och söt. Han har flyttat in och jag kan inte ta nyckeln ifrån honom. Han vräkte alla andra känslor jag hade och byggde om det till sitt egna place. Med pussar och kramar lyckas han betala hyran. Med sin fina personlighet och sin värme lyser han upp mina dagar.

Han har renoverat allt trasigt i mitt hjärta och han har fått mig att inte längre må dåligt över det förflutna. Han gör mig glad och lycklig. Han får mig att känna mig trygg. I hans armar är man säker. Han är léendet på mina läppar och friheten i min själ. I mina ögon är han som sitt namn, stor & stark.

Han har okuperat hela boplatsen och tycks inte vilja flytta ut. Han får mitt hjärta att dunka så snabbt men samtidigt väldigt långsamt. Det känns som om tiden står still fast jag ser att klockorna går. Han är kungen i mitt hjärta och släpper inte in någon innanför portarna. Han håller alla känslor instängda hos mig och byter ut dem mot glädjetårar.

Det är han som är den nya drivkraften i mitt liv. Det är han som kan skydda mig ifrån allt ont. Bara han som har lyckats ge mig den rätta vägen framför mina fötter. Gud skickade en ängel in i mitt liv. I mitt hjärta låter jag dig bo, tills du är redo att låta mig flytta in i ditt.

Jag måste erkänna hur du blev en stor del av mina tankar. Hur du fick mig att gå vidare och att glömma. Hur gullig du är mot mig. Jag uppskattar allt jag får utav dig. Hur du faktiskt på något sätt bryr dig om mig. Dina ögon glittrar när du ser på mig. Du gör mig varm. För mig är du värdefull och oslagbar. U rocked my world. Vill bara säga att du betyder mycket för mig och det var idag som jag förstog att jag faktiskt är riktigt kär i dig, Ali.

Peac out ..v,

Mornin' mood

I morse va det ganska najs att vakna faktiskt. Okej att jag sov halvdåligt hela natten. jag skyller helt och hållet allt på Ali. Bara för att han var tvungen att förpesta hela min kudde med sin doft :$ Anyway... Jag vänder alltid på kudden när jag sover så någon gång under natten somnade jag faktiskt helt och hållet. För andra sidan av kudden luktade bara tvättmedel. 

Vaknade halv 7 av att mamma slet upp dörren och skrek " Mathilda vakna när börjar du idag". Ehm jaa tack för den.. Skulle vakna kl 8. Fick ligga och lyssna på hela familjens morgon-kaos och deras skrik.. Till slut tröttnade jag och la kudden över huvudet i hopp om att kuna somna om en stund. Men nix för där skulle man absolut känna Tha-Ali-smell. Så fick ligga där och sniffa den goda luften i ca 80 minuter. Jag tänker inte klaga faktiskt.

Och de va inte så att den bara hamnade där utan orsak. Han va hemma hos mig igår och kramades lite o kollade på The simpsons. Som för övrigt tycks ha blivigt ett program för pensionärer. Inte för att jag såg så bra, kollade på programmet i spegeln för att kunna luta huvudet mot den gulliga killen next to me ^^. 

Peac out ..v,
    

Framtiden

Jag längtar tills jag blir vuxen. Inte för att man blir äldre eller för att man utväcklats som människa. Utan för att man är klar med skolan och har börjat jobba. Okej nu kommer ju inte jag ifrån skolan förrän jag är runt 27 som jurist. Sen är det väll praktik och mer plugg tills jag är advokat, sedan vidare till åklagare. Efter det ska jag jobba, jobba, jobba och slita för att bli domare.

När man är domare tjänar man en massa cash. Vi säger ca 50 lax. Med cash köper man saker. Som t.ex en fet villa med swimmingpool, inglasad altan, fin utsikt, jacuzzi, ett rymligt kök och en enorm planlösning. Så ska man spendera en hel del cash på inredningen och alla andra exklusiva detaljer. Självklart behöver man en nice bil. Shit en Lamborghini skulle inte vara fel. En svart med "måsvingar". Den ska vara helt ny.

Nu kostar ju en Lamborghini riktigt mycket och det tillvärkas ungefär 4-7 bilar av det märket i Sverige varje år. Men men... Jag måste ha en. Tänk att köra Lambo till arbetet (Högsta domstolen) sen hem igen till villan.

Det enda jag inte tänker betala för att få är min familj. Jag kommer troligen inte att gifta mig med en svensk kille. Kärleken i livet dyker upp när man som minst anar det och det är inget man kan köpa för all världens pengar. Jag ska ha iaf 3 barn och minst en dotter. Mina barn ska jag fostra till att leta efter den goda vägen i livet. Jag och min familj ska skapa en trygghet och ett liv tillsammans. Min man får gärna köra en volvo. Eller i alla fall en familje-bil. För semestrar ska det bli.

Nu är det ju lite tidigt att sitta och planera sin framtid, but I'm telling u my dreams
.

Peac out ..v,

Sova :D

Jag äääääääälskar att sova. Speciellt när man får sova ut. Tyvärr händer detta aldrig mig. Samma historia every fucking mornin'. På skoldagarna måste jag ställa klockan på 05.45. Jag vet att jag endå snoozar tills en kvart innan min buss går. Halv sju brukar detta oftast bli. Slänger på mig de kläder som ligger längst ut i garderoben, sliter på mig ytterkläderna, drar med väskan och kastar mig ut genom dörren.

Egentligen har jag märkt att det är heeeelt i onödan. Måste ju faktiskt stå på Jakobsbergs station och fördriva tiden medans jag låter 3 tåg åka förbi, för att jag är alldeles för tidig till mitt planerade tåg. Varenda morgon är det så. Förutom när jag börjar 09.40 då kan jag vakna klockan 7 med gott samvete och inte behöva stressa en sekund.

Man kan ju tro att helgerna är sköna att sova ut på. Tror jag säkert. Men jag får ju inte chansen att sova.
Först sitter man uppe framför msn till ungefär 04.11 på fredagnatten. Sen tänker man att det ska bli så skööönt att få sova ut.
Nu är bara problemet att resten av familjen inte är vakna lika länge som jag vilket betyder att dom vaknar när jag har sovit typ 4.5 timmar. Hurra!.

Antingen vaknar man av att mamma pratar alldeles för högt i telefon eller så är det pappa som står och skriker. Ibland kan det vara när syrran fönar håret. I vilket fall så är det lika irriterande varje gång. Jag får helt enkelt ligga i sängen och bli irriterad över min jobbiga familj.
 
Det som är ännu värre är när man vaknar av att man får sms fast man har ljudlöst. LÅT MIG SOVA! Eller när Erica ringer mig vid kl 11. Shit. Det där är knaaas. I 8 fall av 10 somnar jag om igen innom en halvtimme. Men det jag verkligen hatar mest med att sova på helgerna är att jag blir väckt ca var 15:e minut av att föräldrarna försöker få mig att gå upp, sms, telefonsamtal eller whatever. Och när jag väl vaknar klockan 15.30 för att någon förstör min sömn så blir jag frustrerad över att jag har sovit bort ännu en helgdag. jippie Me. Inte är man utsövd och tyvärr är ju dock nästan alla kompisar upptagna redan.

Idag har jag lyckats somna om 6 gånger och vaknade sista gången klockan 15.02 av att mamma ringde från nedervåningen och bad mig komma ner och kolla på film med dem. Hade vart lite mysigt om jag inte hade sätt filmen dagen innan -.-
Jag fick en popcorn brunch och mediciner.

Snart ska jag ut och spendera någon timme med Cattis.

Peac out ..v,

Svamp

3 tips när du har svamp i underlivet.

* Klia INTE!!!!!!! Tro mig det blir ett helvette och man får svårt att sova.

Ta youghurt eller fil och smörj in... Eh aa funkar säkert jättebra förutsatt att man vill känna sig som ett frukost-bord saknas ju bara flingor  

* Köp Pevaryl på apoteket.  Effektivt och smärtfritt. Verkar så fort man slutar tänka på det.


Nu vet ni det utifall att tragedin slår ut hos er.

Peac out ..v,

Sjuk :(

Jaha då har man legat här i en vecka med bihålsinflammation och hosta. Illa värre, men vad kan man göra?
Något positivt är ju att man iallafall har haft tid att lära känna en otroligt gullig kille. Pretty niceee.
Jag vet, jag vet... Jag som inte skulle ha några fler killar men nu e vi faktiskt bara på G ;)

Träffade han igår med 2 av hans kompisar. Blev lite pinsamt eftersom att han bara satt helt tyst med en påse bilar i handen och såg högst koncentrerad ut på de där extrasockrade bilarna. Fick lust att hälla hela påsen över honom men det får jag ta en annan gång. Blev att snacka med hans kompisar en hel del i stället eftersom jag själv inte trodde att han va intresserad längre. But how wrong could I be? Han ångrade sig efteråt. 

Skulle träffa han idag igen men är fortfarande sjuk så måste ligga hemma :( Bjöd hit honom fast han har inte svarat på om han tänker komma. Egentligen hoppas jag att han inte kommer. Skulle bli ett jävla liv på päronen isåfall.   Men sammtidigt så vill jag mest av allt att han kommer. Bara för att ha nått annat sällskap än våran knäppa katt Yoyo.

Yoyo är en bengal och älskar att sova i handfaten. Han är inte rädd för vatten och han bryr sig inte om man kliver han på tassarna

I alla fall vill jag inte ligga ensam hemma hela kvällen så antar att Yoyo är bättre än ingenting. Så får väll han och jag ligga o sängen och lyssna på musik o chatta vidare på msn.

Peac out ..v,