Myspys-helg



Kom hem för ca en timme sedan.

Sov hos Fredrik inatt och enligt mig så var det jättemysigt. Sjukt vad den killen är underbar.

Innan jag åkte hem till han var jag och Jassa i stan. Jag köpte strumpbyxorna, 2 tygkjolar och ett par solglajjor som var minst sagt coola. Det tog typ 2 timmar att hitta.

Tog mig hem till Fredrik med en onödigt välpackad väska, använde alla kläder i den men hade klarat mig på hälften. Somnade vid 2-tiden inatt medans vi kollade på en film, var jättetrött. Sen vaknade jag kissnödig kvart över 8 i morse och kunde inte somna om.

Låg kvar och kramades med Fredrik till halv 10 innan vi började klä på oss. Jag skulle ju vidare till jobbet så fick bara bli en liten sovmorgon.

Vi kollade på Soul plane och Dunderklumpen igår, så totalt ägande. 

I alla fall ligger jag här på sängen o har otroligt ont i magen. Är helt ensam hemma och ingen hör av sig, det suger... Känner mig lite ensam.

Peace out
..v,


Tävlingsdags



Höll på att avlida när jag precis kollade in Lily-bloggen. Hon lottar ut en ShoeBox till en vinnare. Tävlingen avslutas 28/2. Jag svimmade nästan av glädje. Deltar inte i många tävlingar men den här är ett måste. Jag älskar SATC, det kan få mig att glo avsnitt efter avsnitt, ligga vaken hela natten och bara följa med i Partylivet på Manhattan.

Deltar i tävlingen gör du på
www.lindablom.se

Peace out ..v,


Förtydligande

Lite oklarheter över ett tidigare inlägg. Jag har ALDRIG gråtit över en kille. Jag gråter över situationen jag satt mig själv i. Med det kommer skam och annat som inte går att hantera. Gråter alltså inte över en kille eller för en kille, kan tänka mig att gröta framför en men det är inte samma sak. En kille kan aldrig få mig att falla utan att jag klättrar upp 10 gånger starkare.

Hoppas ni har det klart för er nu ^^

Peace out
..v,


Heel-O-Holic

Dagen började med att vi fick lyssna på Sverige - slovakien ishockey OS live på lektionen. Efter det satt jag och Jassa och asgarvade åt IKA i rutan :D Gammalt barnprogram från min barndom. Min svenska lärare sa att hon precis kom på vilken målgrupp jag och Jassa tillhörde.

Efter skolan åkte jag till Jakobsberg för att gå på möte, lyckades köpa skor på DinSko också... Inte riktigt glad över det men men, snygga var dem. (tycker jag och många andra)



Klackhöjd: 9 Cm
 Pris: 199:- (på REA, Ord= 299:-)

Jag diggar dem iaf. Ska hämta ut mina andra klackar på måndag och i morgon ska jag köpa strumpbyxor/tights och en kjol. Sen blir det till att åka till Fredrik och bosätta sig över natten bara. Lite mysigt sådär.

Slänger in ett inlägg på Lördag efter jobbet.
Ciao

Peace out
..v,


Clothing is loving



Jag fick VG på mitt muntliga prov i tyska och MVG på läsförståelsen idag - är överlycklig.


Just nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska ta o köpa mina pianorandiga tights i morgon (om de finns i Jakobsberg) Annars får det bli på fredag. Kom på att de skulle vara GRYMT SNYGGA till min Oversize Kavaj, ett svart/vitt långt linne och mina nya heels. Blev typ kåt i den tanken... jag älskar kläder - förstå mig inte fel. Kan sitta och tänka på ett plagg och plötsligt få fram en hel stil utefter det specifika plagget. Inte mina stiler, tyvärr. Men ni ska få se - everyting is about to change but me.

har tröttnat på min tråkiga garderob. Allt man ser är antingen svart, vitt, grått eller rosa. Nästan. Allt annat är bara undantag i brunt, rött, gult och grönt. Det enda riktigt färgglada i min garderob är mina underkläder och det är ju inte det folk ska se mig i. Äeh ett klädbyte blir det helt klart innom kort :D

Peace out
..v,


Schoool



Var i skolan i tid idag (igen) Börjar känna mig stolt över det.

Började med Straffrätt A, vi gick inte igenom så mycket roligt, men kul är ämnet i sig. Efter det var det datakunskap där vi fick lära oss göra inbjudningskort com automatiskt ändrar namnet på personen amn ska bjuda (underlättar en hel del att kunna när?)

Haft lunch precis och efter rasten skall vi lyssna på ett föredrag där en tjej berättar om en våldtäkt. Hade mycket hellre haft Civilrätt A faktiskt. Men antar att det egentligen ingår litegrann i lag & rätt.

Pumpar Sugar Minott i klassrummet och det är verkligen ingen som uppskattar det *hihi* Har man håltimme så har man då får man väll göra vad man vill.

Bilden har inte mycket med något att göra, har bildbrist på skoldatan. Blir oftast lite bilder från kryssningen förra året när jag bloggar härifrån.

peace out
..v,


Lycka och olycka



Kom hem vid 19-tiden.

Åkte in till stan efter skolan och kikade lite, det var rätt trevligt.
Pratat en hel del med jordens mest underbara skapelse på telefon med... Blir gladare för var gång vi hörs. Blir lyckligare ju mer jag lär mig om honom.

Suttit o lyssnat på Claude Kelly - I hate love hela kvällen också, har inget med något att göra. Vet bara att det är låten som kommer trösta mig om jag blir sårad. Låten som kommer användas flitigt nästa gång om det gången kommer.

Nu ska jag ta det lugnt med några avsnitt av SATC, det är jag värd..

Peace out
..v,


Running the race of love



Jag hatar att jag är så otroligt svartsjuk som jag är.

Har pratat med Fredrik hela kvällen och strött en massa söta kommentarer över honom under hela tiden. Allting kändes jättebra fram till nu, då jag såg att han pratar med någon tjej. Jag vet itne vem hon är eller något men det var bara jobbigt att se. Hoppas verkligen att Jag inte ställs åt sidan för någon annan. Jag vill inte dra slutsatser utifrån detta, men jag kan inte låta bli att dömma.

Det är som att allt bara faller sönder med en liten knackning. Små detaljer som små möss gnager sig in och tär sönder mig. Jag är rädd för motståndare. Jag är inte en tävlingsmänniska så länge jag springer loppet. När jag är i mål är jag antingen en värdig vinnare eller en dålig förlorare. Men under loppets gång kan det gå hur som hellst, jag förväntar mig aldrig en vinst.

Peace out
..v,


Doktorsbesök

 

Idag var jag hos läkaren efter första lektionen som var Tyska -prov. Gick säkert skitbra.
I alla fall skulle jag till doktorn för att kolla upp min magkatarr - som visade sig vara stressmage och inte alls makatarr. Ska få några tabletter som jag ska äta fram till i mitten av april då jag ska träffa en psykolog för mitt magbesvär. Visade sig nämligen att stressen måste utredas genom psykologi för att få se varifrån all stress kommer och för att jag ska kunna åtgärda problemet.

Efter sjukhuset åt jag och Kari lunch på Donken, det var jag värd. Jag är jätterädd för läkare och tycker att jag skötte det jättebra. När jag ska till en läkare så får jag alltid en massa mardrömsfantasier om vad läkaren kommer att göra. Min bild av en läkare har alltid vart att de har jääääätte-stora sprutor och typ tömmer hela kroppen på blod när man tar blodprov. Jag är livrädd för läkare. Den jag hade idag
slog mig i magen och bankade en hel del för att konstatera att jag äter mat för snabbt. Fattar inte hur man kan konstatera att jag inte tuggar min mat ordentligt bara genom att slå mig i magen. Usch doktorsfobi är vad det är. Fast det har jag bara berättat för Fredrik, ingen annan vet om det.

Men nu vet hela Sverige om det helt plötsligt. Åkte tillbaka till skolan för att ha datakunskap sista lektionen, gick asbra. Efter mycket om och men så bestämde sig SL för att fungera hyffsat bra.Så nu ligger jag här hemma i sängen o ska glo på SATC.

Peace out
..v,


GBG mother fuckers



Vi som helt klart ska till Göteborg.
fatta vilka år vi har haft. Okej vi har bara känt varandra sen 2:a dagen i gymnasiet men fan vilka stunder man har med dig gumman.

Det är Lite småironiskt hur vi kan vara så nära vänner. Vi är så otroligt lika av oss, men så innerligt olika. Kanske därför jag endå gillar att umgås även fast vi hatade varandra förra året. Kommer ihåg hur mycket jag älskade att hata dig. Jag vägrade att kolla på dig, men fan vad dåligt jag mådde utav det. Jag älskar dig gumman <33 GBG med dig blir underbart.

Peace out
..v,


SATC - Det nya heroinet

Vaknade till som hastigast kl 09.00 och såg att jag fått ett sms kl 08.53 där det frågades om jag var vaken. Vipps så var jag klarvaken i ca 15 minuter, sen somnade både jag och smsaren om. Efter ungefär en timme vaknade jag av ett nytt sms, vi smsade en stund sen somnade båda om. Vid halv 12 vaknade jag och sen dess har jag vart vaken. Inga nya sms - tråkigt nog.

Idag är det vackert väder ute. Funderar på att gå ut o ta en promenad men känner endå inte riktigt för att frysa ihjäl. Blir nog till att se det fina vädret genom mitt fönster. Blir nog fruktansvärt mycket Sex and the City idag. Är inte klar med andra säsongen än *hihi*. Det är som en drog som gör mig beroende av att kolla vidare, jag älskar det.

Ikväll blir det till att plugga tyska också.

Peace out
..v,


Melodifestivalen

Skit-bidrag som deltog idag tycker jag. Jag hade helt rätt på vilka som skulle gå vidare, det var ju lite roligt faktiskt. Dock inte så otippat heller om man ser till låtarna.

Nu ligger jag på sängen och har slutat fred med Fredrik (äntligen). Ska dra någon pokerhand och sedan glo vidare på SATC.

Peace out
..v,


Omvärdera &Prioritera

Dags att kolla på Melodifestivalen nu då.
Inte för att jag tycker om det så värst mycket, men vad finns det att göra om man bara sitter hemma ensam en lördagkväll. Jag och Fredrik har tjafsat hela kvällen, men han tycks inte fatta innebörden av det jag säger till honom. Han förstår inte att han ser sina begär före allt annat, han förstår inte hur man lär sig omprioritera det för att istället prioritera annat och för det får jag ta smällen.

Om han bara kunde omvärdera en del och sätte det omvärderade i centrum så skulledet bli mycket bättre vad det än är. Menade inte att jag ska vara i hans centrum men om han värderar något annat så behöver inte min situation se ut som den gör nu. Jag vill bara att allt ska vara lugnt och perfekt.

Peace out ..v,


YOU will never make me drip a tear



Jag ger upp...

Tror inte att jag klarar av det här länge till. Bröstkorgen bränner och tårarna faller än än gång. "Boys will never make me drip a tear Because boys are nothing that I fear" - så oerhört sanna ord. Jag gråter inte över killar jag gråter över situationerna de får mig att hamna i. Situationer jag inte kan hantera long enough.

Ringde Fredrik för att få mina misstankar bekräftade, vilket jag också fick redan vid hälsningsfrasen. Jag mår dåligt över att veta att du själv inte kan hantera det, för det kan du inte hur mycket du än förnekar det. Sanningen kommer ikapp en dag... Tyvärr vet jag utav egen erfarenhet att den dagen kan komma då det redan är för sent. Du är inte lika stark som jag. Du är inte det. Efter min mamma, så är du den psykiskt svagaste personen jag mött. DET är vad jag mår dåligt över.

Jag vill hjälpa dig, vill finnas här och kunna lita på dig. Men gång på gång så sviker du mitt förtroende för dig. Du säger att du inte vill bli tillsammans för snabbt just för att du är rädd att såra mig. Men gissa vad, att
du sårar mig är vardagsmat ifrån din sida sen den dagen du erkände att du hållt mig ifrån sanningen. Det är vardagsmat sen den dagen jag först sa att jag var kär i dig... Jag trodde det betöd något för dig. Men så naiv som jag är hade jag nog fel.

Är det du vill att jag inte ska bry mig om vad du gör så visst.
Vill du inte att jag ska lägga mig i så visst.
Vill du inte att jag ska prata om det så visst.
Vill du inte att jag ska ta åt mig så visst.
Vill du inte att jag ska lämna dig så visa det....

Peace out
..v,


Iceage irl



Vaknade för en halvtimme sen.
Kollade på termometern och insåg att vilever i en ny
istid, det är ju fan -13 ute. När jag flyttade till sthlm så blev jag nog grundlurad... De sa att det knappt aldrig var snö här och kallt? - det visste de inte, vad kallt betyder.  Idag blir det helt enkelt till att ligga inne och mysa i sängen framför 22Gb sex and the city. Igår laddade bäntligen hela serien klart.

Hoppas ni får en mysig dag idag, frys inte ihjäl :)

Peace out
..v,


Film

Sitter som fastklistrad framför Snakes On A Plane på 5:an... Den är så sjukt äcklig.
Jag hatar verkligen Ormar.

Peace out
..v,


Dagens positiva och negativa...

Uuuuusch...

Sen jag kom hem har det knakat och knastrat i hela huvudet oavbrutet. Kollade mig i spegeln, nu efter middagen och fick se att jag har fått ett extra huvud i pannan. Jag håller på att få en finne stor som solen där. Den kommer plåga mig hele helgen.

Men en positiv som knäcker ut det negativa är GÖTEBORG I JULI!!! Jag fick åka. Nu är vi bara en bussresa och 5 månader därifrån. Då gäller det att spara lönen och studiebidraget i Mars så har jag råd. Så svårt blir det inte att spara om man verkligen vill något. This is gonna be a hell of a summer, YEAH!

Peace out
..v,


Oh happy day



Kom i tid till skolan idag även fast trafiken var som den var.

Jag och Jassa har mestadels planerat Göteborgsresan, som vi hoppas på blir av. Jag får troligen veta ikväll om jag får åka och då är det 100% säkert att det blir av.
Verkar bli som så att vi stannar i Gbg från torsdag till måndag i såfall, inget bestämt än som sagt.


När jag klev av bussen på hemma plan nu för en liten stund sedan såg jag att gångvägen var nyplogad. "Jippie" tänkte jag, då borde gatan ner till mitt hus också vara renplogad. Så jag knallade på och kom fram till min gata där jag till min förskräckelse ser en decimeter modd. Fattar inte varför kommunen satsar på att ploga gång och cykelvägar varannan jävla dag, men att de aldrig kan ta sin lilla grävskopa och köra de 3 extra meterna för att ploga upp min gata... Det är snorhalt under modden, håller på att slå ihjäl mig så fort jag går utanför gården. Tycker att kommunen borde prioritera gator där det finns lekande barn i stället för gångvägar.

Eftersom det här är min blogg så får jag tycka som jag vill och skriva det jag tycker, ni behöver absolut inte hålla med mig - för er som inte har förstått det.

Peace out
..v,


Gud och Jesus - Universums första politiker?



Blev så carried away utav bara tanken på göteborgsresan att jag glömde berätta om resten av dagen. Efter skolan så gick jag på möte och sen till Kyrkan för att jobba av lite av min ungdomstjänst.

Ganska intressant det faktiskt. Vi satt i en grupp och diskuterade lite kring frågor om Gud. Jag banade hela tiden in på Klimatfrågor. Så kom en fråga som handlade om
varför Gud gav oss jorden... Så fanns det olika alternativ. a) för att vi människor skall hjälpa Gud att hålla ordning på jorden b) kommer jag ej ihåg eller c) för att vi skall utnyttja jorden till max...

Innan hade vi pratat om att Gud straffar oss genom orkaner, tsunamis, jordbävningar för att vi förorenar och förstör jorden... Eftersom
Gud är allt så förstör vi honom jenom att förstöra det runt oss. Så sa jag att jag tror att Gud gav oss jorden för att vi skulle ta hand om den och hjälpa honom med det - fast vi missbrukar det och förstör den i stället vilket leder till att vi utnyttjar jordens resurser till max. Sen förklarade jag det genom att påstå att Gud inte kan ha fattat sitt misstag med att skapa människan utan han litade på att vi verkligen skulle ta hand om jorden på bästa sätt. Han gav oss individuellt ansvar. Där drar jag då slutsatsen vid att Gud skapade jordens första politiska parti. Och Gud själv var världens förste FOLKPARTIST.

En fråga senare handlade om Jesus... Då var jag så himla inne på politik att jag kom fram till att
Jesus skapade jordens 2:a politiska parti... Jesus var nämligen snickare - han arbetade. Arbetspartiet nästa, Jesus var universums första SOCIALDEMOKRAT.

Fattar ni? De hade ingen aning om politik. Folk påstår att de politiska partierna uppkom omkring franska revolutionen. Mellan 1800-1950 föddes ju hela politiken i stort sett. Men HA, Jag kom idag på att politiken grundades redan när Gud skapade människan! DET NI.

Äh, får bli en dusch-filosofi av detta för att det låter så otroligt flummigt. En fråga jag fick efter detta var:
"vad har du tagit", en fråga som ställdes till ganska många idag, alla var så flummiga att vi nästan flög. Så går det när man är trött och hungrig.

Peace out
..v,


Sommarplaner = Galet crazy



Kort uppdatering över igår:
Åkte hem till Fredrik efter skolan och glodde på film. Efter det åkte jag hem och pluggade, somnade senare i boken jag läste.

Idag:
Jag försov mig.... Började 8.00 men var i skolan 8.45 tack vare Jennie som ringde och väckte mig 07.15. Jag och Jassa började prata om att hon och hennes kompis ska dra ner till Göteborg i sommar för att gå på Pinks konsert på ullevi. Den diskussionen slutade med att jag också hakar på. Så troligen tar vi tåget ner ett par dagar innan konserten och tältar sedan i stan, SO FUCKUNG AWESOME!!! Den här sommaren kommer äga förra sommaren med hästlängder. Biljetterna kostar från 495:- till 625:-. Är inte världens största fan av Pink men fatta upplevelsen folks. Takida kör som förband och det var lockande. Blev riktigt taggad.

Kollade även upp en del lagar som kan komma att stoppa våra tältplaner. men enligt allemansrätten har man rätt att tälta på en plats i 24 timmar. Sen räcker det med att flytta tältet 5 meter så får man tälta 24 timmar till. Easy as that! Inget kan stoppa 3 naiva tonåringar från att leva livet till max.

Längtar tills biljetterna är bokade och tåg/buss fixat. Hoppas verkligen att detta blir av nu, annars tvingar jag Jassa ner på samma vilkor fast till Liseberg istället (ifall biljetterna till konserten tar slut vill säga). Fan vad kul att backpacka ner dit, jobbigt dock att vi måste bära med oss hela tältet och all packning in på Ullevi, jag kommer verkligen inte våga lämna väskan i tältet mitt ute på gatan.

Peace out
..v,


Overwiev



Pratade precis med Fredrik i långt över en timme.

Vi snackade en hel del om hans kommande resa till Amsterdam - som jag är helt emot. Aldrig i mitt liv att jag skulle låta han åka dit om jag fick bestämma. Men nu är det inte jag som bestämmer, så han och hans kompis drar dit på sportlovet. Jag har faktiskt ingen aning what for, någonting om arkitektur har jag för mig.

Hoppas bara att det inte är för något annat. Vi vet ju alla vad Holland är känt för... Det är inget jag behöver säga, men ni som inte vet - bilden är en ledtråd. Fast nu tror jag ju inte att han är så dum att han skulle åka utomlands för en sådan sak. En riktig idiot hade ju faktiskt åkt till riktiga plantodlingar i sydamerika.

Här sitter jag nu efter ett
"Puss o Go natt, älskar dig, sov gott", eftersom han inte vet ifall han kommer hem i rimlig tid ikväll och eftersom jag inte har pengar på min telefon. Kari skulle köpt påfyllning igår men glömde bort det. Jag klarar mig inte en dag till utan pengar på mobilen, mår fan psykiskt dåligt av att inte kunna smsa tillbaka till de som smsar mig.

By the way undrar jag vart Kari är någonstans. Trodde det skulle bli middag här i huset men apperantly not.
Skumt egentligen, en sak... I morse trodde jag att det var måndag fram till lunch, sen trodde jag helt plötsligt att det var torsdag

Jag har mått bra hela dagen och vart jätteglad. Fredrik skickade ett sms runt 9-tiden om att jag skulle ha en bra dag och sen var jag glad... Fram tills nu, min msn fuckar, datan är trög, jag är hungrig och har inga pengar på telefonen. Jag får ärligt talat snart DAMP!!! Fattar inte vad fan det är med datan, något är bara jättefel. Men å andra sidan fattar jag ingenting just nu, allt är bara konstigt. Inget är som det ska.

Peace out
..v,


Oldie

Sitter och letar igenom min blogg efter en dikt som fastnade på mitt huvud igår. Jag kommer inte ihåg hela, utan bara vissa delar. (därör jag letar efter den). Misstänker att den kan finnas på min bdb. Slänger in den när jag hittar den.

Hittade precis en annan dikt som jag skrev 15/4 2009.

Boys will never make me fall

Even if a boy play'd me like a toy,

If he pulled my shirt and talked me down in dirt.

Boys will never make me drip a tear.
Because boys are nothing that I fear.

Unhappily I've got abused,
Every way, u can imagine, have they used.

Unfortunatly I know how to play my card,
I know how to make a boy act like a retard.
 
But if he got the power to controle me bad,
I just lift the phone to call my dad.

Boys will never make me drip a tear.
Because boys are nothing that I fear.

If he's ugly and bad at fuck then i wish him a good damn luck!

Peace out
..v,


Overall

Ligger hemma.

Har så äckligt ont i magen att jag knappt kunde röra mig inatt, så jag fick stanna hemma. Satte igång en maskin tvätt helt själv för en stund sedan. Kanske inte får någon påfyllning på telefonen annars, U never know.

Igår pratade jag med Fredrik innan läggdags och allt är nog inte så hopplöst som jag trodde. Kan inte säga säker att det kan bli något. Men jag kan säga säkert att jag har mer kraft till att orka vänta nu.

Ska kika på film nu. Slänger in något sen.

Peace out
..v,


Helg; avklarad

Då har man jobbat hela helgen igen då.

Kom precis hem, ska hoppa in i duschen och sen käka middag. Efter det blir det engelska och svenska-plugg tills jag är klar.

Började 12.45 idag och fick gå en timme tidigare för att det var så pass lugnt. Kollade precis lönespecifikationen från förra månaden och såg att; wihuuue, jag har tjänat 1310:- i nettolön. Nu rullar det på. Börjar faktiskt bli riktigt roligt på McDonald's nu när jag hänger med bättre.

Har även ansökt till högskoleprovet idag, så 10:e/4 ska jag skriva det.

Hoppar in i duschen nu, som sagt. Slänger in ett inlägg senare.

Peace out ..v,


Neard

Suttit o kollat på Melodifestivalen.

Nu är det dags för att plugga till OS i skidskytte (damer)
Hahahaha, vilken otroligt nördig helg det här är.

Peace out
..v,


Lördag 13/2 2010

Kom hem för en stund sedan

Jobbade 4 timmar och åkte sedan till ICA i Infra City för att hämta ut paketet från Dunken.se.


I just love them!!!!!

Efter att ha hämtat ut paketet åkte jag hem och såg syrran i hallen med sin nya elgitarr. Hon skulle ha köpt den efter studiebidraget, men tydligen hade mormor kompenserat min dator (som jag fick i födelsedagspresent) Med en ELGITARR helt utan anledning!!! Snacka om att jag är avis. Jag kan ju "betala allt själv eftersom jag tjänar mina egna pengar"... Som alla andra säger. Jätte orättvist.

Nu sitter jag här och väntar på middag. Kollar lite på Big Mommas' house 2 på Tv, skit rolig.
Efter middagen blir det: Plugga svenska och anmäla sig till högskoleprovet ^^

Peace out
..v,


Plugghästen

Nu har jag suttit och pluggat matematik i 4 timmar på en fredagkväll. Det känns ju sådär lagom bra. Hey, i have no life. Jo det har jag och jag vill leva det till fullo, därav min satsning i matte. Jag kan inte ha misslyckats med det här provet. Gick igenom allt typ hundra gånger. Vissa fel vet jag att jag har gjort men ett VG borde jag i alla fall få för en gångs skull, nu när jag slitit arslet av mig.

I morgon blir det jobb. Plugga på vägen dit och hem, sen fira kusin lite och sen hem o plugga svenska. Rolig helg va? Kan informera er, nu på samma gång, att jag ska plugga på söndag också thihi*

Peace out
..v,


Today



Dagens:

*Äta mellanmål
*Skriva matteprov
*Sy byxor
*Äta middag
*Plugga
*Söka till högskoleprovet
*PLUGGA
*Plugga ännu mer

Låter väll roligt. Hinner slänga upp en text efter mellisen och innan pluggandet.

Peace out
..v,


Inre rannsakan

Sitter på youtube och lyssnar på Whiteph Cry For A Kiss, Dubstep.
Tänker också på Fredrik. Det blev ingen bra kombination kan jag säga.

Frågan är ifall jag verkligen kommer klara av allt. Vi har vart på g i ungefär 1½ månad och jag kämpar för att klara av dagarna. Jag kämpar för att kunna ta en dag i taget. Just nu vet jag inte hur jag ska hantera de känslor som bubblar upp inom mig. Jag bär på hemligheter för stora för att skriva in här, på min blogg.

Jag har ingen anining om hur allt kommer gå, om det kommer gå eller vart det kommer gå. Just nu vet jag ingenting. Jag känner mig så ensam och försvunnen.
Oprioriterad, utan anledning. Jag har inget att vara orolig för egentligen. Händer inget så går jag ur det starkare men händer något så står jag lycklig.
Även om allt nu känns hopplöst så kommer alltid en lösning längre fram.

Till de orden rinner
strida tårar nedför min kind. Jag vet inte om det jag nyss skrev är ett utav jordens största outredda gåtor; en lögn. För hur har jag som människa någon som hellst aning om vad som sker i framtiden? Jag vet lika mycket som en annan individ. Allt jag kan göra är att drömma och hoppas, de rättigheterna kan inte en människa bestjäla mig på.

Peace out
..v,


Skrivtorka


Bild från Förra året (maj?)

Var hos Fredrik efter skolan igår, åkte väll hem vid 9-tiden.
Var halvdöd när jag kom hem och hamnade i sängen direkt. Sov som en stock. Idag blev det skola och efter det kom Kari och hämtade mig för att vi skulle på möte. Jag skulle egentligen ha jobbat efter men tror att jag har feber så är helt borta.

Har ont i nacken och huvet så tror att jag kommer bli förkyld snart. Har inte så mycket att skriva om idag faktiskt, life's rolling. Skulle hämtat ut mina underkläder, från dunken.se idag men Felicia ahde bråttom på toa så vi hann inte förbi ICA - Arg man blir. Måste hämta ut de i morgon.

I morgon måste jag även sy arbetskläderna som jag märkte att det gått hål i.

Nu blir det läggdags.

Peace out
..v,


Trök

Jag borde så sitta och plugga svenska nu, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om.
Sitter o glor på Tv och kikar runt på datan lite. Ellos-paketet har också kommit in nu. Hoppas Jassa får in sina pengar så jag kan hämta ut mina underkläder den här veckan (A)

Ikväll blir det lugnt gissar jag på, kommer väll snacka med Fredrik en del på msn senare, fast det vet man ju aldrig. Vi ska ses i morgon i alla fall men vart har jag ingen aning om längre. Vi pratade om att va hos mig, men tror inte det blir av, fast man vet ju aldrig, så som jag töd det blir det i stan, kan ju ha fel men vi får se.
Ingenting säkert riktigt.

Peace out
..v,


Nymöblerat

Efter middagen fick jag jättetråkigt.

När jag har tråkigt kan det hända att jag drar igång med stora projekt.
Det kan sluta hur som hellst, ena gången med att sängen och alla möbler byter plats och andra gången att halva garderoben försvinner ut i tomma intet.
Nu ikväll hände lite utav båda delarna.


Resultatet = stilfullt och rent. Fredrik ska kanske komma hit i veckan och städa mitt rum. Någonting ger mig en känsla av att det inte alls blir mycket städa av med tanke på att jag precis avklarat den delen själv. Men vi får se vad som händer, skulle ju vara kul att få hit honom - var ett tag sedan sist.

Usch vilka tråkiga väggar jag har, inte tänkt på det innan nu. Över datan ska det upp en Tv på väggen snart, en större än den som står på skrivbordet. Fast vill köpa hem lite tavlor också. Har hittat en sjukt snygg inne på Galerix, problemet är att bakgrunden på den är samma som min vägg, så det skulle se riktigt tråkigt ut. Vi får se vad som händer.

Peace out ..v,


Dagens outfit 8/2 - 2010



Dagens Outfit

* Strumpbyxor - H&M
* Rosa linne - Gina Tricot
* Grå kofta - Carlings

Lockade även håret innan jag drog ut på stan, men redan vid busshållplatsen var håret någorlunda rakt igen.

Peace out
..v,


Tack gumman för en sjukt rolig dag.

Tjabba tjena.

Jag kom precis hem ifrån stan. Jag och Jassa hade en galet rolig dag.
Vi började med lunch på Bambu Palace, Drottninggatan. Vi skulle vänta in hennes pengar så började dagen med käk. Buffé för 89:- Är verkligen inte farligt. Då får man äta Thailändsk och kinesisk buffé, sushi och sedan sallad/frukt/glass - hur mycket man vill.



Kan informera er om att varken jag eller Jassa orkade äta upp allt. Hälften blev kvar. Men otroligt gott var det.

Sen fortsatte vi en lång runda på stan in diverse butiker, hennes pengar kom aldrig in på kontot, så vi fick fönstershoppa och drömma oss bort i klädernas värld. Vi kom på en miljon olika klädkombinationer som var ursnygga. Jag provade även kavajer för att se efter ifall jag kommer passa i den jag beställt hem från ellos.se. Tyvär hittade jag ingen kritstrecksrandig i någon butik, så fick bli lite andra bilder. Sjukt kul hade vi i alla fall.


Jag och Jassa har egentligen sjukt lika klädstil märkte jag idag. Den enda skillnaden är att hon köper sakerna och jag funderar i hundra år och köper sedan något jag vet att jag alltid passar i. Kör på säkra kort helt enkelt. Dock är ett stilbyte av mig påväg. Vänta ni bara.

Slänger in ett inlägg ikväll om dagens klädsel mm.

Peace out ..v,


Sammanfattar den kommande veckan

Försäljningen av Felicias Mp3 gick jättebra.
 
Förutom att hon kunde fått 500:- mer för den.

I morgon blir det upp tidigt även fast jag är ledig. Ska vara på gymmet runt halv 9 och träna, sen ska jag möta upp Jassa i skolan och dra till stan. Kolla runt en hel dag, hoppas jag. Lite olika saker planerat även fast hälften sprack.

På Onsdag ska jag hämta ut lite post, om Jassa hinner låna ut pengar till mig innan dess. Rolig vecka framför mig eller inte. Veckan ser rätt jobbig ut just nu, jobba hela helgen som kommer så det blir ju inget hjärtansdag-shit för mig i år heller. Kanske lika bra det.

Peace out
..v,


Söndagsplaner

Låter som en dålig ursäkt när jag säger att det faktiskt var blixten som gjorde min hand så pass mycket vitare än mitt ansikte, men jag tänker inte ljuga, så det var faktiskt blixten som gjorde det största jobbet.

Kom ganska precis hem ifrån affären. Köpte lördagsgodis idag eftersom vi börjat protestera här hemma mot att vi inte får godis längre. Blivit lite slarvigt med sådant.

Inga större planer för idag. Ska följa med lillesyrran till Jakobsberg senare för att sälja hennes Mp3-spelare. Hon vågar inte gå ensam eftersom hon tror att köparen ska ge sig på henne.
Fattar inte hur hon tänker när hon har tränat Judo hur länge som hellst.

Peace out ..v,


Björn Skifs - Krama dig

Godmorgon.

Skönt att vakna upp till en nästan molnfri, blå himmel och fågelkvitter.
Kände att det var en perfekt morgon för att bara ligga kvar ett tag i sängen och stirra ut mot oändligheten. Medans jag låg där och myste med allt det vackra för mig själv så lyssnade jag på
Björn Skifs låt Krama dig, ni som har sett Sommar med Göran borde känna igen den. Jag tycker egentilgen inte att själv låten är bra men den är mysig på något sätt.

Lyssna och mys.

Peace out ..v,


6/2 - 2010

Kom hem för ett litet tag sedan. Var ute på Ingarö igen. Ännu ett barnkalas där. Riktigt mysigt med hemmagjord pizza och massa folk. Jobbigt med ölen som stod på bordet... Folk har inte riktigt förstått att jag bara är 17 så nu förtiden tar alla för givet att jag dricker vin och öl till maten, vilket jag faktiskt inte gör. Håller mig till Coca-Cola på helgerna.

Här kommer bilder av dagens klädsel.



Klädsel:
* Tights - H&M
* Topp - Gina Tricot
* Skor - Nelly

Peace out ..v,


Införskaffa gångfil för turister



Jag lyckades utveckla min tanke från igår litegrann i alla fall.

Jag blir alltid så enormt irriterad när jag ruschar mellan pendeltågen och tunnelbanan eller tvärt om inne på T-centralen. Irritationen beror på alla turister och besökare som är helt förvirrade, går mot strömmen eller som gått vilse.

Vi har ett enkelt system på T-centralen...

1, Följ strömmen eller gör alla andra irriterade
2, Stanna aldrig mitt ivägen för någon annan.
3, Stanna aldrig över huvud taget.
4, Fråga inte oss invånare om vägen till perrongerna (vi har alltid bråttom)
5, Fight for survival (Den som springer snabbast och knuffas mest vinner)

Eftersom inte en enda människa utifrån tycks förstå hur vi sthlmare åker rulltrappa och följer strömmen så har jag kommit på att vi borde införskaffa en gångfil för turister igenom hela T-centralen. Jag missar alltid mina tåg på grund av alla som irrar ivägen för mig. Tänk vad lätt det skulle vara om alla besökare och turister bara kunde ha ett eget ställe att gå på tillsammas och vara förvirrade ikapp så att vi Sthlmare faktiskt kunde komma i tid till våra färdmedel.

Tänk så lugna våra gångvägar skulle bli och hur snabbt vi skulle kunna ta oss fram till fots.
Specialrulltrappor borde vi bygga till också, så kan alla besökare ta dem eftersom de inte tycks klara av att hålla sig till höger i våra rulltrappor. Nej, för de ska stå bredvid varandra och blockera för oss andra som har bråttom.

tycker att regeringen borde tänka till lite.

Peace out
..v,


Tony Tuff - Mix me down

 


 Vi börjar dagen med månadens bästa låt.

Enjoy it!

Peace out ..v,


Förberedelser

Nu blir det sängen för mig.

I morgon lägger jag upp ett inlägg om unga morsor och förhoppningsvis en ny dusch-filosofi. Ifall det jag tänkt på idag går att utveckla till en sådan. Går inte att ha en olöst tanke som filosofi.. Meningen är faktiskt att jag ska komma upp med korkade "blondin-saker" menar då inte att blondiner är dumma, men ni alla fattar.

Gonatt (L)

Peacce out
..v,


My eyes to die for

Glömde bort själva poängen vid matbordet...

Jag berättade att jag fick höra att jag var snygg idag (renhjärtat). Efter ett tag frågade Mats hur jag hade haft tid att sminka mig i morse då jag var försenad, så förklarade ajg att det var en 5-minuters sminkning som inte gav mina ögon rättvisa så maskaran klumpade sig och jag försökte fixa det ditt och datt.

Då sa han att han bara undrade för att mina ögon framhävdes så vackert och jag fick en mer intensiv blick. Han tyckte att det var fint. Så börjar jag kolla runt lite vid matbordet och känna mig obekväm, så ser jag hur 8 andra ögonpar kollar in i mina ögon. Pinsamt värre. Kände mig riktigt utpekad.

Fast det är lite svårt att inte göra det när man har så fina ögon som jag ^^

Bild från annat tillfälle.

Peace out ..v,


Ingen alkohol till mig

Underbar Fredagskväll.

Här i huset käkar vi fredagsmiddag i typ 3 timmar, enbart varannan fredag då Kari vart i Göteborg. Då får Jens laga maten och han drar alltid hit sina 2 polare som är de mest laidback jag någonsin mött. Vi var 9 pers som käkade middag idag, efteråt är det ost & kex, man pratar om när Karis söner var små, skrattar, pratar ännu mer och skrattar. Så håller vi på i flera timmar. Bara bubblar på.

Fast idag var det lite skillnad. När vi skulle sätta oss till bords frågade Mats (karis kille) vilka som ville ha champagne... Alla över 18 sa "jag". Jag satt själv och drömde om hur gott det skulle vara. Så häller Mats upp till alla och kollar sedan på mig och frågar: "Mathilda, ska inte du också ha lite bubbel" varpå jag och Kari säger "Jag/hon är inte 18 ännu". Jag med en mer drömmande och sorgsen röst och Kari med en mer "absolut-ingen-alkohol-i-vuxet-sällskap-under-18-år" röst. (Vilket innebär ingen alkohol innan hon fyllt 18) fast hon säger ingenting när jag har druckit med kompisar, då låter det bara "sånt gör ungdomar" eller "äh, det är normalt att vara ute och slira ibland". Men nej ingen champagne för mig i deras sällskap.

Efter middagen fick vi veta att champagnen var för att fira deras 1-månadsdag. Det var ju lite gulligt. Tidigare var det tillsammans i över 18 år. Jobbigt att behöva börja om räkningen.

Peace out
..v,


Dagens outfit

Dagens outfit-bilder var inte så lätt som jag trodde.

Skolan idag, försov mig så missade Italienskan. Jag och Jassa fick igen våran "fredags-ångest" från 1:an (som egentligen borde bytas ut mot fredags-flumm) och bestämde oss för att prata skånska hela dagen, det blev jätteroligt... Fast enormt drygt för alla andra.
Efter temadagen åkte jag hem till Fredrik och myste.

Först kollade vi på Sex And The City som gick på Tv, tyvärr avsnitten från säsong 1 som jag såg för någon vecka sedan. Sen blev det Top Model och lite pussande. Efter ett tag blev det mer pussande och söta, värmande léenden (hihi ^^). Fick också höra att jag var snygg för första gången sedan dagen innan nyår, av honom. Jag blev jätteglad... Kanske kommer vi någon stans trotts allt :D I hope so.

Det är verkligen småsaker som gör en glad när man är kär. När jag är ointresserad av en person och den säger att jag är snygg så svarar jag bara "jag vet". Nu är det liksom annorlunda. Jag blir varm och glad och tackar. Kärlek är lycka.

17.47 åkte vi mot stan. Han hem till sina kompisar och jag hem till Väsby. Vi tog sällskap till Tcentralen och tur var väll det för att åka buss med han är som att åka frittfall (det går snabbt).

Dagens outfit:
* Tröjklänning - Love label
* Tights - H & M
* Snobbenstrumpor - H & M

Simple as that.

Peace out ..v,


Hemprov

Nämnde jag att min mattelärare låter oss som kom för sent ta hem provet så vi får skriva det hemma? Han skulle rätta det vanligt efter. Snacka om belöning för att man kom för sent. Soft för mig, som kan sitta i 8 timamr i stället för bara 2.

Peace out
..v,


Mathilda gone wild



Tråååkigt, tråkigt, otroligt tråkigt.

Det är precis vad jag har just nu. Funderar på att städa mitt rum men det är jag för lat för. Kungen är inte på väg hit endå så det kan lika gärna ligga grejer överallt.

Är trött på människor som säger att vi inte kan ses hela tiden. Klart som f*n vi kan, det är ju ni som inte vill. På det får man ALLTID som svar
"Jo jag vill men det går inte".
ALLT GÅR OM MAN BARA VILL, sluta säg emot er själva. Vill man så kan man.

Vill aldrig mer höra den så kallade ursäkten. Nästa gång kan ni väll säga vad ni ska göra istället för att träffa mig, världens bästa Mathilda. Hur kan man dissa mig liksom? Förstår inte. Min dyrbara tid som jag mer än gärna lägger ner på att hitta på något, så är alla för fega för att våga ge mig en anledning till varför vi inte "kan" ses.

Bättring

Peace out
..v,


Flygande kälke


Kälke från Porsche

I morse när jag skulle till skolan hann jag med ett tidigare tåg. (trodde jag) För det spelade ingen roll vilket tåg jag tog. Fastnade i Häggvik i 45 minuter och jag skulle ha matteprov kl 08.00. Jag var i skolan klockar 09.00. Då hade jag hoppat av tåget i Helenelund, tagit bussen till Kista och där bytt till tunnelbana mot Solna.

I alla fall kom jag på en liten rolig sak när vi blev stående i Häggvik och jag var så fruktansvärt irriterad på SL som aldrig fattar att det är vinter en gång om året. Tänk om man skulle stänga ner pendeltågstrafiken över vintern och låta folk köpa en varsin flygande kälke istället. När jag kom hem och duschade så utvecklade jag detta.

En flygande kälke för miljövänner. Endast vi som dagligen åker pendeltåg ska ha tillgång till en sådan, annars blir det för mycket luft-trafik. Det är en helt vanlig kälke i sprudlande färger och massor med olika mönster att välja mellan (ska även gå att designa utséendet själv) Den ska ha ett cykelstyre som styranordning då slipper man allt rattande. Den ska ha 2 skenor precis som en kälke - för att kunna landa mjukt. Självklart ska den ha en motor gjord i aluminium för att det väger så pass lite. Bränslet är det viktigaste, det skall nämligen bestå av snö. Därför kommer den enbart till användning under vintern då tågen har mest trafikproblem.
Man slevar i 2 liter snö i tanken som är kopplad till motorn - detta skall på något sätt omvandla snön till vatten och i luften tillsätta koldioxid och återanvända detta som bränsle. En tank (2 liter) skall gå att köra med under en hel arbetsvecka.


Hur detta går till får ni fundera på själva för ajg har ingen aning, jag vet bara att jag är en lösning på spåret ;)

Nu blev det faktiskt till en ganska användbar
dusch-filosofi. Mina kompisar tyckte att det lät som en bra uppfinning och den skulle säkert kunna fungera mer än väl om man bortser ifrån mina fantasier om snö som bränsle. Men man vet aldrig... En dag kanske vi flyger till jobbet.

Peace out
..v,


Gladast i världen



Klickade hem lite mer.

Bland annat OversizeKavajen till vänster och Pumpsen till höger.
Kavajen kostar 65:- på Ellos "Outletflik" och skorna kostar 159:- på vanliga "fliken" under skor. (de kostade 399:- innan)
Blev kär direkt när jag såg kavajen, jag var bara tvungen att köpa den och vem f*an tackar nej till en kavaj på REA? Inte jag i alla fall. Blev 2 andra saker också, men jag orkar inte leta igenom hela hemsidan för att hitta bild på det så ni får se när jag får hem grejorna 
Vill ha hem alla grejer nu, nu, NU!!! Hoppas bara att leveransadressen kan hålla kvar prylarna i en månad annars är jag rätt kokt just nu eftersom leveransen är bunden.

USCH vad glad jag är
:D
Hatar att vara en shoppaholic, men det finns liksom ingenting att göra åt saken. Jag gör mig själv glad. Lite överraskningar då och då behöver man.

Ringde precis Jassa och berättade om mitt fynd och hon blev riktigt glad för min skull & genast började vi planera vad man kan använda till.

Fast för att jag ska belöna mig med dessa grejer så har jag tvingat mig själv till att öppna matteböckerna från nu till 22.30 ikväll

Peace out
..v,


Humoristiska underkläder

Hemklickat.

You just gotta love Dunken.se

Idag shoppar jag inte för att jag är ledsen utan för att det inte gick igår (då jag var ledsen). Har kommit på att jag ska rensa min underklädeslåda i garderoben, har så mycket som inte används där och då kom jag på den briljanta idén att jag ska ersätta de sakerna med 4 nya hotpants som jag kommer att använda. *Jippie*

"spank me I've been a bad girl & I know you want to lick it" och de röda hotpantsen kostar 79:-/st. "How you doing" kostar 89:- på Dunkens kategori REA.

Under kategorin underkläder hittar man ett flertal hotpants att välja bland med olika texter. Ett par till orginalpris kostar
139:-. Det finns även sett med linne och hotpants som kostar 235:-

En vacker dag kanske man ska beställa ett sådant sett.

Sidan har en hel del annat att bjuda på också, riktigt roliga prylar kan man hitta utan att bli urfattig.

Det blev i alla fall min nya favoritsida just nu. Var in på den första gången i höstas och sparade i favoriter sen blev det lixom aldrig av att gå in igen.
Ett stort PLUS. www.dunken.se - för er som älskar humor och är vågade av er.

Peace out
..v,


What does it take

Jag förstår inte det där med killar på samma sätt som förut.

Eller rätt och riktigt jag förstår mig bara inte på den här killen. Hur jag än försöker att vara gullig på alla sätt & vis, offra mig och ställa upp så är vi fortfarande där vi var från början... Om ens det. Han är den första killen som jag har problem med att läsa av och det skrämmer mig. Vi dejtar bara fortfarande och det är helt lugnt för mig. Det tänker jag inte säga något om men jag fattar bara inte vem han är.

Jag är helt vilse i pannkakan och det känns som att ju mer vi pratar med varandra så sjunker jag längre och längre ner i smeten. Som att gräva sin egen grav. Jag har vart mig själv hela tiden och försökt göra dig glad på alla sätt, men det känns som att jag inte räcker till. Som att du redan vet att det inte är mig du söker men att du inte säger något. Mina ansträngningar känns bara förgäves. Jag kämpar men får inget tillbaka.

Jag vet inte vad mer jag ska göra...

But I love you, I love you, I love you, I love you baby.

Peace out ..v,


Casanova Lyrics

Ultimate Kaos - Casanova Lyrics

I am not you're Casanova
Me and Romeo have never been friends
Can't you see how much I really love ya
Going to say it to you time and time again

Oh Casanova
Casanova

Every man deserves a good woman
And I want you to be my wife
Time is so much better spent baby
With a woman just like you in my life
So let me love you
Fill me up inside
I wanna hold you baby
So let me squeeze ya
Don't you know that i'll be on my knees for you baby
Oh baby

I am not you're Casanova
Me and Romeo have never been friends
Can't you see how much I really love ya
Going to say it to you time and time again

Oh Casanova
Casanova

Everytime i wanna see ya
I can't find the words to tell you so
But i love, i love, i love, i love, i love ya babe
And I just got to let you know
How much i need ya
Show you what you mean to me each day babe
Baby, baby, baby

Oh and when I told you
Girl I'm an average guy (an average guy)
You seem to know just how I really feel
Cuz I can't let you go
I need you, I want ya
Just stay right here with me
Oh baby I never knew love, till you came along

Oh Casanova
I am not you're Casanova
Me and Romeo have never been friends (oh baby)
Can't you see how much I really love ya
Going to say it to you time and time again

I am not you're Casanova
Me and Romeo have never been friends
Can't you see how much I really love ya
Going to say it to you time and time again


Oh Casanova
Casanova

Peace out ..v,


Hmmm :/

Hittade ett par örhängen.

Egentligen hittade jag dem i Oktober eller Novenber på en sida som heter Retro.se . Har suttit och spanat in dem ett tag men är så osäker på ifall jag vill ha dem eller inte. Tycker att de är riktigt coola men jag vet inte om jag behöver dem (vilket jag säkert inte gör). Jaja, de finns nog kvar om 2 månader ifall jag ändrar mig då. 139:- kostar paret.

Peace out ..v,


God is the creator of WAR

Nu kommer ännu en Dusch-filosofi.

Det blev ingen lång och utförlig sådan idag eftersom det är en riktigt luddig sak jag har som slutsats.

I alla fall... Om vi tänker oss alla människor på jorden. Vi tillhör olika raser. (Bli inte sne på mig för att jag säger det, vi vet alla att det är så fast folk säger att raser inte excisterar). Raser bråkar ofta med andra raser eller tycker illa om dem - Det kallas RASISM (lite basic sådär).

Vi får lära oss i skolan att man inte ska vara rasister, men ser vi tillbaka på det hela. Vi går enda bak till att Gud skapade jorden (som kristendomen säger). Gud skapade även människan. Människan delades alltså in i raser av inte någon mindre än Gud själv. I alla fall om man ska tro Rutqvists hustorier ifrån 7:an-9:an att folket på jorden pratade alla samma språk och försökte bygga en stege upp till Gud. När vår Herre märkte detta så ville han såklart att folket skulle misslyckas. Och
vipps så började alla prata olika språk så de inte kunde komunicera. redan där blev vi grupperade.

Sen kan man tro hans historia om att Gud skapade första människan; när människan var i bakugnen så blev den brun. Gud kastade den människan till Afrika därför är alla där svarta. Självklart tror inte jag på det här men det är endå en kul tanke att om Gud skapade människan så var det f*n i mig han som skapade rasismen också.

Vet ni vad Gud sa när han skapade sin andra neger?
- Oj, jag brännde en till. (hihi)


Jag är inte rasist. Jag har kusiner från thailand, italien/Schweiz och släktingar från all over. Mina ex var från Irak och jag är på g med en lkille som har atinamerikansk bakgrund, så att säga att jag är rasist är som att säga att Bert Karlsson är smal - en stor lögn

Peace out
..v,


Lev ditt liv. Ät vad du vill.



Jag kom hem runt halv 7 ikväll.

Efter skolan åkte jag med Jennie och hämtade hennes hund på dagis sen åkte vi hem till henne för att lämna honom och efter det käkade vi på Burger king. Jag åkte hem och sen bad syrran mig att gå med henne till ICA för att köpa Ben&Jerry's, för den tjänsten var hon tvungen att bjuda mig på en. Fick bli Fish Food eftersom jag inte vågar testa något nytt ifall det är äckligt.

Kollade på Outsider medans jag år glassen. Ikväll handlade programmet om kvinnor med fettfobi och liknande. En brud var sjukligt rädd för feta människor, en annan försökte att förbränna så mycket kroppsfett som möjligt för att vara med i en boddy-buildingtävling och den tredje var så äcklad av sitt fett (som inte fanns) att hon inte vågade visa sig i bikini eller shorts.

Mitt i allt snack om fett och tjocka människor satt jag o käkade Ben&Jerry's.

Peace out
..v,


Matematik- kommentar

Någon skickade precis en kommentar om att jag skulle säga vad jag behövde hjälp med i matematiken. Hela B-kursen i stort sätt, har prov på torsdag. Andragradsfunktioner, Pq-formen, graffunktioner och sånt shit som jag aldrig i hela mitt liv komemr få användning för.

Tacksan för hjälp dock :)

Peace out
..v,


Secret Missions ;)


A looong time ago.

Har håltimme för att andra har svenskaredovisning. Själv sitter jag här och rullar tummar med Jassa, letar lite adresser runt om i Stockholm i "alla kanter och hörn" - som någon snubbe sa för en timme sedan. (PHAIL) Jag och Jassa ska på ett secret mission på måndag tänkte vi. Jag är ledig då och hon har utvecklingssamtal så jag ska träna under tiden hon har samtal.

Nu fick jag precis reda på att jag har en läxa på 11 sidor som ska vara klart på onsdag, HELA Lindome-fallet (för er som vet vad det är). Och det är verkligen inte snålt med text, tar typ en timme att läsa igenom det :o + 8 frågor till det. Ska springa ner till min lärare och hämta det där häftet.

Jassa och Mathilda signar ut - slut

Peace out
..v,