Rå-ångest

Sitter i skolan och gör ingenting. Sitter och väntar på besked om en del saker.
Tills dess får jag bara sitta här och verka upptagen när jag egentligen tänker på frågor som ett barn skulle tänkt.

Finns jag, syns jag, hörs jag... Vem är jag?


ZzZzzzKunde knappt sova inatt på grund av nervositet. Skulle pluggat naturkunskap nu på kvällen men jag slocknade i sängen direkt efter middagen och sov till kl 22.00... Skönt men inte precis rätt tillfälle eftersom vi har prov i morgon.


Nu ska jag kolla på film och sen ska jag sova. Går upp tidigare i morgon för att plugga.


TatueringenDå var tatueringen på plats.
Meningen var ju att den skulle ha suttit bakom örat men den idén gillade herr tatuerare inte alls. Han menade att det inte skulle se bra ut då det skulle vara enklare att göra misstag och för att huden är så tunn.


Då fick den flytta ner till vristen i stället, precis över ankeln. Var en upplevelse faktiskt. Hade ju hört att det skulle göra ont att tatuera, men det är verkligen en smärta i sin egen klass. Obeskrivlig. Det var inte skönt men medger att det kunde vart värre. Värsta smärtan var i mitten "emmet" då ville jag bara bita någon, fast fick nöja mig med att klämma hårt i Daniellas hand. Stackars henne, hon måste fått blåmärken.


Som jag tidigare sagt är den här tatueringen betydelsefull för mig eftersom jag och min mamma knappt har någon kontakt. Jag har ett speciellt sätt att tycka om henne även fast jag avskyr henne. Hon är trotts allt min mamma och den här tatueringen är, för mig, en påminnelse om att inte bli som henne.


Kommer nog ta ett tag innan jag gaddar mig igen. Nu är jag rätt sugen på "De Sola È Forte" - Ensam Är Stark (feminint)
Måste dock fundera mer på det. Och som sagt; det tar nog ett tag innan jag sätter mig på britsen igen.


Vi hörs på måndag

Ingen vidare blogghelg direkt.
Humöret är inte riktigt på topp så ni får ett inlägg igen på måndag när tatueringen är på plats.


Det ser vi fram emot. Vet vad jag ska tatuera in nu trotts att jag inte fick så mycket hjälp av er. Det kommer bli jättebra.


Nyheter i Garderoben

Precis vart ner på Ica för att hämta ut mina paket :D mycket saker kan man få för 1129:-
Får tacka Angelica så mycket för bärhjälpen och sällskapet.Fr höger till vänster; Klänning Bubbleroom, Smycken H&M, Leggings La Redoute, Handväska H&M, 2 par knästrumpor La Redoute, Uggs La Redoute och Farfarströja från Bubbleroom.
Sen fick jag även med bodybutter och shower gel med lukten Moringa ifrån The Bodyshop, helt gratis. Den är inte riktigt för fjortisar om man säger så. Luktar fräscht.Smyckena från H&M; Halsband med stor rosett, 6 silverfärgade ringar, 4 par örhängen och en liten axelväska. Väntar även på ett halsband till som inta fanns i lager. Får hem det i slutet av oktober. Det matchar örhängena längst ner till vänster.


Idag är jag en glaaad flicka


Usch & Fy & Blä

Äckliga migrän. Haft så enormt ont hela dagen.
Nu blir det till att blo på en film och sen sova så jag orkar upp till Naturkunskapen i morgon. Har lag lika ont när jag vaknar blir det Naturkunskap och sen hem igen. Orkar knappt vara vaken när det gör så ont.


Tror inte längre på att smärta skall med smärta behandlas


Min tatuering - var med och påverkaJag har åkt på tatueringsnojja...

Därför har jag bestämt mig för att NI, mina läsare ska få vara med att rösta fram det ni tycker att jag ska tatuera in.


Tatueringen kommer att göras i skrivstil bakom högra örat.
Här kommer alternativen.

"Mamma"
- För att jag ska komma ihåg att aldrig bli som henne.


"Farfar"
- För att han dog för snart 2 år sedan & jag saknar honom oerhört mycket, vi hade inte den bästa kontakten.


"Love"
- För att påminnas om där finns något att leva för eftersom jag tidigare tvivlat på det.


Det alternativet som får flest röster är det jag tatuerar in.Låt mig tillägga att jag vill ha alla 3 intatuerade för att de betyder otroligt mycket för mig, var ju någon som troddea tt jag skulle tatuera in något bara för att få status. Det handlar cerkligen inte om Det. Jag ska ha alla 3 intatuerade.

Det ni röstar om är alltså den tatuering jag ska tatuera in först, som ska sitta bakom örat.

ShitdayHar vart en riktigt skitdag idag.


Finns inte så mycket mer att säga om det. Skulle kunna göra världens längsta lista om varför den vart dålig men min kortfattade mening räcker gott och väl.


Nästa gång kan ni/du/han/hon komma och säga det direkt till mig istället för att prata med andra om det och sen "inte bry sig" fastän ni/du/han/hon gör det... Varför ska jag säga allt direkt till er/dig/honom/henne om inte ni/du/han/hon gör samma mot mig. Det är ju en riktigt ful dubbelmoral må jag säga.


Mitt livs kretsloppSnart så...
Nu är det bara en tidsfråga tills det brister och mina tårar är fria att falla igen. Inte gråtit sen den dagen i slutet av Maj. Men snart gråter jag igen för att jag är besegrad. Än en gång är jag utlämnad i osäkerhetens armar där allt sviker mig gång på gång. Det finns ingen trygghet för mig.

"Osäkerheten, sveket och paniken är mitt hem. Det är där jag bor. Jag vandrar runt i cirklar utan att finna min väg ut. Jag hittar ingen dörr. I stället hittar jag ibland temporära gömställen där jag lyckas hålla mig gömd för ett tag men lika fort kan det gå att bli hittad och då står jag där igen med gråten i halsen och paniken i bröstet medan jag ser osäkerheten komma smygandes runt hörnet.

Jag blir lamslagen, osäkerheten kastar sig över mig och jag är fångad igen. Som fånge känns det till en början lugnt, jag har allt under kontroll. Efter ett tag har stormens öga passerat och osäkerheten sjöljer omkring i mina ådror. Jag vill tro att det ska lugna ner sig men det är en storm som aldrig lägger sig till ro. Det är sveket som blåser i trädets grenar, i mitt hjärta och genom mitt blod. Sveket får härja vildt tills det lugnande regnet kommer, då blåsten plötsligt och oväntat drar förbi.

Mina tårar är regnet och när de faller, faller jag. Då är jag lealös och svag. Då ger jag upp det jag har och struntar i vad jag får. När tårarna kommer bygger jag en mur. Jag murar in mig i mitt hus byggt av osäkerhet, svek och panik. För en stund är jag gömd. För en stund kan jag kika igenom ett hål och fnissa åt kurragömman som äger rum. För ett tag kan jag vara trygg. För ett tag kan jag slippa vara kär
".


Det här är mitt livs kretslopp. Jag sitter trygg tills jag hittar en kille som tar ut mig på osäker mark, där jag inte har något som hellst att göra egentligen, men jag blir fast och allt eftersom tiden går blir jag mer och mer osäker. Räcker jag till? Är det mig du verkligen vill ha? Är jag tillräckligt bra? När osäkerheten nått sin topp är då jag ser bristerna hos de killar som lyckats fånga in mig, deras ord och lögner bildar ett svek - En slags panik som sätter sig över bröstkorgen och svider in i hjärtat. När jag känner sveken och innerst inne börjar känna att jag är värd bättre, är då tårarna bränner i ögonlocken. När jag nått så långt att jag VET att jag är värd bättre - det är då mina tårar faller. Det är då jag försöker bygga upp murar för att stärka mig själv och för att stänga kärleken ute. När jag lyckats är jag gömd. Då är jag trygg... Men bara tills muren spricker och kärleken nästlar sig in för då rasar allt igen.Cashflow flew awayDå har man beställt sin studentmössa + en del tillbehör. Mössans alla detaljer blev guldfärgade, brodyrerna lyder; Mathilda, och Juridik. I bak kommer det att stå Sp3Ju. Mjukisbyxor, hotpants, champagneglas och en visselpipa fick också följa med. Där landade vi på 1.401:- Då måste jag tillägga att jag inte är färdig med beställningen riktigt än. Vill lägga till en tröja också, men vi får se om jag har råd. För tillfället ser det ut som att jag måste betala hela min student själv. Kommer ju kosta en del.


Kollade även hur mina pengar ligger till för den här månaden.

Har att röra mig med:
2.718:-

1050:-

Skulder:
K = 250:-
D = 180:-
F = 400:-
A = 50:-

Internetshopping:
La Redoute = 536:-
Bubbleroom = 296:-
 H&m = 298:-

Övrigt:
Tatuering = 700:-

Summan blir 2.710:-

Då har jag 1058:- kvar att leva på.

Känns som att jag borde blocka alla shoppingsiter för ett tag framöver om jag ska ha råd med kryssning, utlandsresa och student. I Oktober går alla pengar till kryssningen. I November går de till den stora skulden + Egypten och i December går lönen till Egypten och studiebidraget till skulden. Sådär, ja, nu är resten av årets pengar planerade. Känns skönt. Jobbigt bara att jag kommer behöva ringa mormor och pappa för att be om hjälp med studentmössan. Är de så snåla att de inte hjälper mig så tänker jag efterlysa en ny familj... Man ska inte behöva LÅNA pengar av föräldrar, ibland tycker jag att de kan vara lite generösa också.


Det var faktiskt ett bra tag sedan jag fick pengar i handen av mina föräldrar, bara så där ändå. Flera år sedan. Tycker det vore på sin plats!
Happy meVärldens bästa dag. Fick massor med berömm för helgens insats på jobbet, blev verkligen jätteglad för det. Sen ringde Daniella och bad mig komma till Mediamarkt så kunde jag få skjuts ifrån jobbet hem till henne. Vi skulle fira henne hos hennes föräldrar idag. Så jag gick dit, där hon och hennes kille hade köat i 40 min för en våffeltång - tjejer är verkligen galna. Stog där i ca 20-30 min till innan VI fick våra våffeltänger i händerna... Ja, ni läste rätt. Jag fick också en. Världens bästa vän, Daniella betalade för mig så får hon tillbaka pengarna när jag får lönen.


Vi fick skjuts till Väsby och hämtade upp Jasmin på stationen sen vidare hem till Daniellas föräldrar. Där blev det käk och paj. Daniella åkte därifrån 2 timmar innan mig och Jasmin. Vi satt kvar och fikade och umgicks med hennes föräldrar och grannar, hur trevligt och roligt som hellst. En massa skoj och skratt, det var minst sagt underhållande. Daniellas pappa gav oss sedan skjuts till stationen vilket ledde tilla tt Jasmin hann med sitt tåg och jag med min buss. Är oerhört tacksam.


Nu sitter jag och glor på valvakan, inte allt för underhållande faktiskt. Det går som det går.


HändelseriktBlev en rätt trevlig kväll hemma trotts allt. Började med att ta en tupplur när jag tröttnade på att bråka med mitt internet som vägrade funka. Efter det blev det middag, dammsuga hela undervåningen och duscha. Ska nog röra mig mot sängen snart så jag orkar upp till jobbet i morgon, jobbar från 13.00- 16.00, inget långt pass men det är alltid roligare när man har sovit ut innan.


God Natt på er


TrökBlev ingen utgång ikväll...
För många som mår dåligt och skyller på huvudvärk men vissa är bara veklingar, så enkelt är det... hoppas mina vänner förstår att det var ett skämt.


Själv e man på partyhumör men vad ska man göra, pinsamt att dra in själv till stan och hemskt att behöva tvinga in folk. Får bli en annan gång i stället. Daniella gottgjorde det genom att bjuda med mig på kryssning på höstlovet... DÅ JÄVLAR BLIR DET RÖJ!!! Vilka underbara kompisar man har.


R.I.P


R.I.P


Blev tyvärr inga bilder, dans var det som gällde. Hade inte en tanke på att ta upp kameran. Nu har jag och Daniella checkat in The Bridge och det var faktiskt otroligt kul där, i morgon drar vi dit igen for tha real thing, Daniella ska firas och då blir det verkligen inga klackar i taket! Nu är det ballerina eller tygskor... Alternativt stövlar som gäller för mig på klubbar.


Försökte laga mina favoritklackar, de med en massa nitar som jag köpte i Göteborg på Belle shoes, ett riktigt tappert försök, må jag säga. Tyvärr slutade det i total katastrof.
Tuggummi är nog inte det bästa klistret när man ska laga skor. Slutar på soptippen för dem efter endast två anvädningar *sadface*. När jag kom hem såg de värre ut än när jag gick, i stort sett hela sulan har rivits loss ifrån klacken och banden som går upp till vristen var helt lossade. Vet ju själv att det itne var tuggummits fel, men man kan ju låtsas. Dålig kvalité helt enkelt. Tror inte jag ska köpa skor i från Belles igen, länns onödigt om de ska gå sönder efter två partyrundor. Spelar ingen roll att skorna är på REA för 100:- jag håller mig till DinSko i fortsättningen.


Nu ska jag gå och tvätta av mig allt smink sen blir det sängen för min del. Ska upp och jobba i morgon - ett kort pass från 12.00-15.00. Efter det blir det hem för att käka middag och fixa sig inför morgondagens runda. Och då blir det tygskor för mig.


Nu slår vi klackarna i taket

Då var det dags att slå klackarna i taket på The Bridge. Kan ju säga att det tar tid att fixa sig. Blev ju inte världens finaste bilder men tog ett par under stress för att kunna skriva ett inlägg. Blir nog ett par bilder ifrån kvällen också om sällskapet tillåter. Om inte annat får ni flumbilder av mig och Daniella. Hemma i god tid, jobbar i morgon så blir en lugn kväll.


Ha en trevlig kväll!


Förfix


Utgång ikväll med Daniella och några vänner till henne.
Ska hoppa in i duschen nu så jag kan börja göra mig i ordning i lugn och ro utan stress i sista sekunden.
Ingen aning om vad jag ska ha på mig heller, är ju skitväder ute och jag har ingen jacka - dumt nog.

 


Fullt upp

Inte vart ensam på hela dagen så har inte haft tid för att blogga.
Jennie följde med mig hem efter skolan så skulle vi plugga. Fast det blev mer musik och kika hemsidor än plugg. Tur att jag har en vecka på mig att få in det jag ska plugga på. Felicia och André kom hm och lagade middag till oss. Halv 9 följde jag med Jennie till stationen så hon kunde ta sig hem. Nu ligger jag här framför datan och väntar på att något ska hända.


Egentligen samma historia varje kväll, man väntar och väntar men inget händer. Det är ju inte som att något skulle falla ner ifrån himlen och bara hända, man får ju skapa sina händelser själv... Vilket jag gjort, skapat händelser alltså. Inför helgen. På lördag blir det ut och slira med Daniella och Jasmin och på söndag blir det jobb. Bra planer tycker jag.


Blögg

Idag har jag faktiskt inte gjort så myckat. Var i skolan och efter det åkte jag till Jakobsberg för gå på terapi. Kom hem vid halv 6 och sen dess har det inte hänt något spännande.


Kollade precis på Kungar av Tylösand - Jag vet inte vad ni tycker men jag älskar programmet... Det är sjukt underhållande, spårar ur hela tiden. Såg förra veckans avsnitt och redan då var jag fast, bestämde att jag skulle följa serien. Kommer bli jätteroligt.


Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det läggdags.


Läggdags?

Jag är så fruktansvärt trött. Legat och sovit sen kl 19.30. Känns som att jag skulle kunna sova vidre i flera dygn. What's up with that liksom. Huvudvärk som ryter och en mage som krampar, kan det bli mer smärta än så? Funderar allvarligt på ifall jag ska gå och lägga mig nu...


Val 2010Då har jag vart iväg och röstat. Blev såklart Sverige Demokraterna i alla 3 val... Eller inte.

Vet i alla fall att inget kan få mig att gå och ändra mitt val. Kände mig så stolt när jag gick ut därifrån. Nästan så jag log för mig själv. Nu är det gjort. Nu tänker jag inte bry mig i att diskutera hej-vildt med alla angående politik. Inte innan Måndag då Sverige byter regering. På Måndag kan vi snacka politik igen. Nu ska jag bara luta mig tillbaka och vänta så får vi se vad söndagens valvaka ger för resultat. Jag kan ju inte göra mer än jag gjort.


Tycker verkligen att alla borde rösta i valet. Det är ens chans att få vara med och påverka, varför inte ta den chansen då?


Segt

Sängliggandes med en äcklig MV idag. Efter 6 ipren och 4 alvedon kan jag äntligen ta mig upp och gå på toa. Usch, varför ska man ha så ont? Tror jag får ta och byta Ppiller snart innan det blir outhärdligt.


Väntar på att Kari ska komma hem så vi kan åka och rösta, är helt säker på vad det blir för mig. Sen ska jag kolla om vi har sopsäckar så jag kan rensa garderoben. Gissar att det blir till att slänga ca hälften av alla mina kläder eftersom jag shoppar så mycket och inte använder hälften av det jag har. Skönt att bli av med urtvättade t-shirts och tröjor med hål i.


När jag tänker på det borde jag rensa resten av mitt rum också, har så mycket saker som bara ligger. Det orkar jag nog inte med i dag dock. Men någon dag ska det bli av.


Högskoleprovet
Då var det egentligen ännu ett datum som skulle skrivits upp i det tidigare inlägget. 23/10 är det högskoleprovet som gäller. Första gången jag skrev det var i våras. Då mätte mitt snitt upp på 0.5, vi får ju helt klart hoppas att det ökar radikalt under nästa prov. Nu vet jag ju vad jag var duktig på och vad jag inte var lika duktig på, då kan jag enkelt plugga upp det inför det kommande provet. Skulle bli riktigt stolt ifall jag kom upp på 1.6 eller högre för då vet jag att jag kommer in på den linjen jag vill på högskolan sen.


Nu är jag anmäld och det ska bli riktigt roligt att testa sina kunskaper igen, även fast det är lite mer press på det här provet än det förra, för mig. Nu behöver jag ju snittet för att komma in redan i höst, annars är jag rätt körd skulle jag tro. Jag är inte den som ger sig i första taget. Failar jag så kan jag göra provet igen i vår och hoppas att det går att räkna in till hösten, annars får jag helt enkelt jobba ett år först.


Några andra som tänker skriva provet i höst?
Finns jättebra prov sedan förr och exempel på uppgifter på hemsidan;
http://www.hogskoleporten.se


Rekomenderar starkt att kika in där innan du skriver provet.


Sista anmälningsdagen är om 2 dagar, 15/9.It's a DATE

Nu blir det ett inlägg med ett par datum här.


27/9 - 2010 (Om 2 veckor) Tatuerar jag mig.
24/12 - 2010 Hurghada, Egypten
13/4 - 2011 Har vi vår klass-skiva
10/6 - 2011 Tar vi studenten på vår skola.Tatueringen är fortfarande hemlig (för de flesta) så jag tänker inte säga vad det ska bli. Nu är datumet i alla fall bokat och tatueringen kommer att kosta mig ca 600-700kr.


Tänkte vänta med att skriva detta men på Julafton åker jag till Egypten. Kommer hem igen på Nyårsafton. Åker med Kari och hennes familj + Felicia. Blir faktiskt min första resa utomlands, för min egen del tycker jag inte att det räknas som utomlands ifall man kryssar över till Estland eller Finland.


Studentskivan/klass-skivan Har vår klass på Karlsson & Co i stan, om någon vill komma så är det bara att säga till så mejlar jag över priser för biljetterna. Observera att middagen är lämpad för alla åldrar medan själva festen är för 18+. Så länge du hinner fylla 18, innan 13/4, är det lugna puckar.


Sen har vi ju studenten, då min bror inte kommer kunna komma för att hans tjej tar studenten samtidigt i en annan stad. Vad är det för jävla skola man går i när en klass gör en namninsamling och säger att de "besökt alla klasser i åk 3" fastän min klass och ett par till inte fick se skymten av den namnlistan... Vad är det för demokrati?
Jätteledsen över att min bror inte kan komma. Om alla fick vara med och skriva sitt namn på den listan kanske det kunde blivit ett annat datum...


Nu vet ni lite vad som händer i min värld de kommande månaderna.Jobb

Vaknade för 45 minuter sen, ska börja röra mig mot bussen snart för att åka till jobbet. Skulle jobbat fr 12.30-15.30 men det ändrades igår till 17.00 i stället. *SUCK*. Jag som känner för att lägga mig i sängen och däcka tidigt ikväll, måste plugga idag också. Blir nog en sen kväll i alla fall (sadface).


En roligare sak är att jag, på mitt arbetspass, den 25/9 ska måla ansikten på barnen... Undrar hur dem tänkte när de satte mig på att göra det. Jag som inte alls kan rita eller måla. Barnen kommer ju se ut som om en färgbomb exploderat.


Nu ska jag packa i ordning mina grejer, skickar in ett inlägg ikväll också.


MissionHann inte mer än att lägga mig i sängen förrän det var dags att kliva upp igen, igår.
Fick ett samtal av en kompis som tydligen hade blivit misshandlad på en fest och han ville absolut att jag skulle komma ut och prata med honom/trösta honom. Så det var mitt mission inatt, att försöka prata och lugna en sönderslagen, alkoholpåverkad vän. Var inte det lättaste faktiskt eftersom det var otydligt ifall han ville ha tröst eller bara träffas. Han var ju rätt stolt över att han lyckats slå ner 2/6 pers samtidigt som det såg ut som att han skulle börja gråta av smärta vilken sekund som hellst.


Nu tror ni säkert att min vän fick ett helt om-möblerat ansikte med sprucken läpp och blåtira... Men icke, han hade bara en massa sår på armarna, ser ut lite som att han hamnat i catfight och inget annat. Fast jag får ju lita på honom när han säger att han blev sparkad eftersom han har ont överallt.


Jag kände mig i alla fall glad när jag lämnade honom... Glad över att jag kunde ställa upp och finnas där.


Oacceptabelt

Legat hemma sjuk idag. Nu på kvällen följde jag med syrran in till stan för att jag hade så tråkigt. Hon skulle träffa André och sova hos honom och jag fick ta tåget tillbaka till Väsby.


På bussen hem satt 2 svartrockare, vet inte om dem var det men nu vet ni i alla fall vad jag syftar på för stil, bakom dem satt en latinamerikan som plötsligt började elda i håret på den manliga svartrockaren... Snacka om respektlöst. När hans tjej märkte att det brann (och hela bussen hade vänt sig om för att det luktade bränt hår) så försökte latinamerikanen hjälpa till att släcka "branden"  och vägrade erkänna att det var han som gjort det. Satt bara 3 pers bakom svartrockarna och de andra 2 var för upptagna av att prata i telefon, de satt även ett par säten ifrån så kunde omöjligt vart dem.


Latinamerikanen sprang av bussen på närmsta hållplats och en kille som satt bakom honom bekräftade att det var han som hade bränt håret eftersom han höll i en tändare. Polisen blev larmad direkt och tjejen började gråta över att det var så hemst.

Varför kan folk inte få se ut som de vill? Alla har ju sin stil och man ska inte behöva bli kränkt för det. Jag skulle i alla fall inte gå till angrepp mot någon bara för att jag inte tycker att dens stil är som min. Det är ju bara sjukt. Så respektlöst och rent av oacceptabelt.


ElmopedBlev ingen moppetur för mig. Först och främst var det punktering på bakdäcket sen var det ju en elmoppe som bara går 10 km/h, hade ju inte vart så roligt att leta cykelvägar ifrån Sollentuna när det skulle ta hur lång tid som hellst att komma fram till målet. Tog visserligen sjukt lång tid att hitta till killen som sålde mopeden också, var ju mamma som gav vägbeskrivningen och hon var ju inte i sitt nyktraste tillstånd, skämdes lagom mycket när vi väl var framme och hon skulle krama säljaren och så vidare. Helt sjukt.


Idol nu och efter det ska jag börja gräva mig ner bland alla kuddar i sängen för att zappa vidare och se ifall det är något annat roligt på TV.


Yeah, well... Whatever

Fortfarande sjuk, gick hem ifrån skolan efter lunchen, inte hem men åkte till mamma för att jag skulle på terapi kl 16.00. Efter en timmes samtal med min terapeuth var det dags att åka till Upplands Väsby igen för att hämta ut min beställning från ellos.
Kjolen passade inte, tyvärr. Den skulle inte gå att få på med våld ens en gång. Konstiga storlekar på vissa plagg. Jag har strl 40 i byxor, M-L i leggings och kjolen var i strl 40 men räckte knappt runt höfterna på mig (går att öppna upp kjolen och dra runt för att sedan dra upp dragkedjan hela vägen ifram). Felicia kunde ha den, så nu slapp ju hon köpa en kjol.
Bhn, skärpet och halsduken passade i alla fall, tur är väl det. Synd bara att halsduken var mer orange än bilden visade. Blir nog bra i alla fall tror jag.


Nu blir jag snart hämtad av mamma och pappa för att jag har fått i uppdrag att hjälpa dem köra hem en moppe ifrån Sollentuna. Pappa måste köra bilen och mamma har blivit av med körkortet, jag är den enda som får köra hem moppen med andra ord.


Blev faktiskt en "Dogge-Deal" (Cykel på köpet) för min morsa skulle bara köpa en ny mopedhjälm av en kille, eftersom mamma och pappa lyckades få mina två Mc-hjälmar stulna, i alla fall... Killen ska flytta och frågade om mamma inte ville ha moppen på köpet, hon betalar då 150 kr för en hjälm och får en gratis moped. Helt sjukt egentligen.


Nu ska jag leta fram varma kläder till min moppetur, kommer ju bli svinkallt.


Skånefruar

Sitter och kollar på Skånefruar, aldrig tittat på liknande program förut. Ratade ju Svenska Hollywoodfruar helt, såg vell delar ur vissa avsnitt men det var bara för mycket. Kan säga att TV har gått över gränsen när man nu gör Skånska Hemmafruar... Kan inte den här trenden med program om hemmafruar bara rinna ut i sanden? Tycker det har gått för långt. Kan vi inte få se riktiga program i stället? Tycker inte att det är roligt att följa olika familjers liv, kör igång med Big Brother igen istället eller Paradise Hotel, det gick i alla fall att följa.

Skitfjantigt med 4 hemmafruar som har körkort men inte ens kan tanka bilen och som gråter stup i kvarten.


Time is money


Lönespecifikationen har kommit - AND I'M SO FUCKING HAPPY!!!
Kommer att köpa ett externt ljudkort till datan och sedan betala min beställning som gjordes inatt. Efter det har jag en hel del att röra mig med, näst intill överflödigt mycket. Trodde att jag skulle få så mycket mindre, blir ju en del med studiebidraget också. Tid är pengar och äntligen har jag förstått vad det betyder. För mig är det att kämpa hårt och sedan få ut vad man förtjänat.


Det blir till att boka tid för tatuering i morgon. Nu ska det fan ske. Är man 18 så är man. Vissa vet redan vad jag ska tatuera in, ni andra får se när den är gjord. Jag tänker inte berätta vad eftersom den kommer bli en överraskning för de flesta - det vill jag ju inte förstöra.


En del av lönen ska sparas på ett sparkonto i ett par månader, tills jag når upp till en viss summa och en del ska gå till studentskiva o.s.v när det är färdigbokat. This is GREAT

Otherwise I would've been crying

NU är jag klar med höstshoppingen. Behövde nya vinterskor, köpte då 2 par knästrumpor på samma gång. Ehm ja, ett par svarta leggings fick följa med till kassan också. Detta har jag råd med då min mormor betalade Ellos-beställningen. Dessutom fick jag 20% rabatt nu ifrån La Redoute och då följer även en bodybutter ifrån The Body Shop med utan extra kostnad.

Nu är det i alla fall läggdags.


Träningspass

Förbeda skolväskan inför i morgon.
Tänkte slänga ner träningsgrejer för det blir nog ett 90min pass på gymmet efter skolan. Snacka om död man kommer vara efter det, men är dags att komma igång igen känner jag nu när man inte har idrott på schemat längre heller.


Blir uppvärmning, armar och mage i 45 min sen kondition i 45 minuter och stretching på det. Eller undra ifall det kanske är skönare att köra på morgonen. Fast det sket sig eftersom mitt gym öppnar 14.00 på Onsdagar, enda dagen de öppnar så sent. Helger är det klockan 09.00 men resten av veckan 06.30... VARFÖR, kan man fråga sig, öppnar de kl 14.00 på Onsdagar då? Dumt, jag förbannar den jäkeln som kom med det förslaget. Då blir det träning efter skolan i stället. Har trotts allt bara 2 lektioner i morgon och börjar inte innan 12.40, hade ju vart en perfekt dag för att träna innan skolan. Går ju inte att påverka riktigt heller.

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen blir det film innan jag lägger mig.


Middag

Världens godaste middag; Förrät bestående av fylld avokado, varmrätt = Lammstek med potatisklyftor och någon sås sen blev det efterrätt av youghurt, persikor och riven mörkchoklad. Lätt värt att vänta på.


Synd bara att min kusin, Linda var en del av måltiden - jag som hellst ville slippa prata politik för en gångs skull. Men nu är man i alla fall mätt, ska kika Tv4 play nu eftersom jag missade halva Idol


Maaat

Jag är hungrig som en varg typ. Om 5 minuter börjar idol och då ska jag se ifall man kan få en skymt av lillasyster i den långe kön. Tycker att Jens ska skynda sig hit nu så jag får mat någon gång.


Tradera

Ligger hemma idag igen, riktigt tråkigt. Hade jag haft ork till något så hade jag rensat garderoben. Det behövs faktiskt. Funderar på ifall man kanske ska försöka sälja en del på tradera så slipper man slänga allt eller om det bara är onödigt.


Ska försöka släpa mig till köket nu, orkar ingenting men man måste ju få i sig mat i alla fall.


Falling star

Såg precis ett stjärnfall, det gjorde verkligen allt. Tror inte att det kunde komma mer lägligt än så här. Blundade och önskade, nu får vi se vad som händer. Känns som att det var meningen att jag skulle se det. Är ju faktiskt en sån som tror att allt som händer - sker av en mening.


Nu tänker jag ta min huvudvärk och mitt illamående och krypa ner i sängen. Klockan är ju inte mycket men jag är helt slut, utan anledning. Blir nog ännu en dag hemma i morgon.


Förälskad

Feber och huvudvärk var det ja. Fick precis veta att det är en ny influensa som går. Lucky me...
Känns som att ha ögoninflammation längst bak i huvudet, inte så party direkt.


Var egentligen inte det jag tänkte skriva om. Det här kan komma som en överraskning för de flesta - har inte berättat det för någon än heller. Jag är förälskad i en kille. Problemet är bara att han har tjej och därför anser jag att det inte är nödvändigt att berätta vem han är. Onödigt att "vika ut" någon i min blogg, speciellt när han själv inte vet att jag tycker om honom. I alla fall; en stockholmskille, ca 170 cm lång, brunögd och mörkhårig.


Varför jag kan skriva så pass mkt är för att han inte läser min blogg. Vi har näst intill ingen som hellst kontakt och han har tjej. Therefore - pointless. En förälskelse som inte kommer att bli något annat än just bara en förälskelse. Vi får väll se vad framtiden har att erbjuda, förhoppningsvis har killbuffén ett större urval än så.


Sunkdag

Legat hemma i feber hela dagen. Bråkat med internet en hel del eftersom vi tydligen bytt modem och numera har lösenord på skiten. Nu fungerar allt som det ska i alla fall - tur det.


Legat och kollat på film sen jag vaknade. Började med Sex and the city 2 och sedan blev det A Christmas Carol. Fattade ingenting av den sistnämnda, kollade på hela filmen utan att förstå någonting. Förstod budskapet men den som hade översatt texten till filmen måste vart dum i huvudet, ingenting stämde överrens med vad som sades. Blir nog till att radera den helt, kommer aldrig se den igen i alla fall.


Nu är frågan ifall man ska kolla vidare på film eller hitta på något annat.


Kyld

Fick skjuts till och från jobbet - är oerhört tacksam. Så slapp man alla timmar på buss och pendeltåg. Gick till jobbet 100% frisk och kom därifrån förkyld. Då blir det till att gå i varma kläder den kommande veckan. Ska försöka klara av hela veckan utan att behöva sjukanmäla mig, tror dock att jag kommer få lida enormt utav det.


Fick berättat för mig att jag, när jag var liten, sa att jag var Kyld - när jag var förkyld, älskar småbarn som ska försöka vara smarta och säga komplicerade saker. Vet att jag mätte mecimetrar (centimetrar) på en linjal när mamma pluggade, för att mäta upp t.ex. socker vid bakning använde jag mig av en decimalkopp och inte ett decilitermått... Som det kan bli


Kom hem för en stund sedan, käkat middag och så. Nu ligger jag här och tänker ta det lugnt resten av kvällen. Ska läsa ett par sidor i en bok som vi har i läxa i engelskan, mer ansträngande än så blir det inte. Slänger nog in ett inlägg senare också =)


Puss♥


Eminem ft. RIhanna - love the way you lieEminem ft. Rihanna - Love the way you lie

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind in his bag
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down
Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playin' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
I'mma tie her to the bed
And set the house on fire

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

God Morgon

Blev ingen tidig läggdags igår trotts allt. Lade mig i sängen rellativt tidigt men väl där kunde jag inte somna, så jag hämtade ner nya spel till mobilen. Självklart skulle alla spel testas innan jag kunde slå mig till ro i drömmarnas värld.

Kom precis ut ur duschen, ska äta frukost nu och sen börja röra mig mot bussen så småning om. Jobbar till 16.00 idag sen åker jag hem till Väsby. Ska plugga ikväll, förhoppningsvis går det bra - kan ju fastna men det tror jag inte kommer att hända.

Frukost som sagt, Ciao

Röka VS hoppa fr hopptorn

Bilder från sommaren -09... Finns inte mkt annat på morsans dator.


Idag har jag vart en glad Mathilda, jag vet inte riktigt varför faktiskt. Känner att en del utav mina, tidigare obesvarade, frågor äntligen blivit besvarade och ifrån ett håll har jag äntligen fått bekräftelse. Många pusselbitar som föll på plats denna Lördag. Nu fattas bara att tiden gör sitt, sen får vi se vad som händer med allt.

Så vad har jag gjort ikväll då? Käkat kräftor med pappa och mormor, glott på Tv och sedan lagt till ny musik på mina spotifylistor. Inget märkvärdigare än så. Snart blir det även läggdags för mig om jag gissat rätt, känns som att klockan är så mycket mer än bara 22.20. Jag brukar ju vara vaken halva nätterna, fattar inte hur jag plötsligt börjat gå och lägga mig tidigt.

Ett som är säkert är i alla fall att jag ska försöka sneaka ut och röka. Berättade ju för mamma och pappa att jag röker, ett par dagar innan min födelsedag. Ett par dagar senare rökte jag framför dem och nu vet även mormor om mitt cancerframkallande beroende. Då tycker ju jag att jag kan gå ut och ta en cigg. Vi får se vad som händer för just nu känner jag att suget börjar komma, inte rökt på halva dagen och snart klättrar jag på väggarna.

Synd att det är så kallt ute annars hade jag bara gått ut, nu är det som att stå på högsta avsatsen i ett hopptorn. Man står och tar sats länge innan man hoppar. Jag sitter här och grämer mig över kylan länge - sen går jag bara ut. Det var ju en bra jämförelse... Gå ut och röka VS Hoppa från ett hopptorn.. Vad konstigt jag tänker egentligen. Hur fan kan man koppla rökning till att bada :S Äh, jag är väll konstig helt enkelt

Veckans låtMohombi - Bumpy ride

Chorus X3
I wanna boom bang bang with your body yo
Were gonna rough it up before we take it slow
Girl lemme rock you rock you like a rodeo
(Its gonna be a bumpy ride)


[VERSE 1]
I wanna pull you over, pull you under
Make your body surrender to mine
Girl you can make me suffer, do whatever
Cuz i know you’re one of a kind


Tell me who can love you, nobody
Hold you, nobody
Make your body wind, like me
You will never find someone like me


Who can love you, nobody
Hold you, nobody
Make your body wind, like me
You will never find someone like me


Chorus X2
I wanna boom bang bang with your body yo
Were gonna rough it up before we take it slow
Girl lemme rock you rock you like a rodeo
(Its gonna be a bumpy ride)


[VERSE 2]
Imma spin you around, push your buttons
Buy you plenty of stuff
Then ill take you down, to the bottom
Work you all the way to the top


Tell me who can love you, nobody
Hold you, nobody
Make your body wind, like me
You will never find someone like me


Who can love you, nobody
Hold you, nobody
Make your body wind, like me
You will never find someone like me


Chorus X3
I wanna boom bang bang with your body yo
Were gonna rough it up before we take it slow
Girl lemme rock you rock you like a rodeo
(Its gonna be a bumpy ride)[VERSE 3]
On top of my love gain and you’re gonna get it tonight
Im focused im ready girl im gonna give it to you right


I'm gonna pull you over, pull you under
Make your body surrender to mine
Girl you can make me suffer, do whatever
Cuz i know you’re one of a kind


Chorus X4
I wanna boom bang bang with your body yo
Were gonna rough it up before we take it slow
Girl lemme rock you rock you like a rodeo
(Its gonna be a bumpy ride)


I'm outNu blir jag snart hämtad utav pappa. Ska käka middag där med han, mamma och mormor. Felicia är ju med sin kille för att fira hans mamma, då får jag det tillyxat med kräftskiva. Sover kvar där också vilket betyder att jag ska vara i Jakobsberg ikväll... Vill ni hitta på något - hör av er.


I morgon blir det raka vägen till jobbet därifrån, nära och bra ;)
Skickar in ett inlägg eller 2 ikväll. Tills dess kan ni ju läsa inlägget under och lära er lite mer om löshår, ganska nöjd med det inlägget faktiskt.


Tänkte tipsa om en låt ikväll, STAY TUNED!!!


Löshårsbibeln


Failbilder ifrån mitt flitiga användande av extensions - så kallat löshår

Känner att jag behöver skriva en mindre bibel om löshår. Jag hade själv löshår och tyckte att det kunde vara jättefint. Trivs med långt hår men ärligt talat så är det mycket finare med sitt eget hår. Jag kan se direkt när en tjej har löshår och det är bara fult. Är det inte en felaktig nyans så syns antingen clipsen eller så är det egna håret för konstigt klippt.
 

Jag hade clips först för att testa på hela grejen med löshår. Dels för att jag inte ville ha kort hår längre och dels för att jag tyckte att det var fint. Tyvärr var jag dum nog och valde svart löshår, själv har jag guldbrun/guldblondt hår, vilket ledde till att jag var tvungen att färga håret 1-2 gånger i månaden. Dessutom säljs de flesta löshåren raka, jag har självfall - vilket betyder att mitt hår är lockigt. Plattången fick användas flitigt och följderna utav det blev slitet hår. Efter att ha använt clips i ca 7 månader valde jag att sy in löshåret. Kliade massor, var jobbigt att tvätta eftersom det slukade shampoo, att borsta det gick ju knappt för att det trasslade så mycket.


Sedan December förra året har jag lagt löshåret åt sidan, fick till och med klippa av 10 cm av mitt hår för att få bort de slitna topparna. Jag säger inte att jag aldrig någonsin kommer använda löshår igen men med facit i hand vet jag hur jag ska ha det till nästa gång i såfall.
Tips för att du ska lyckas med dina extensions:

* Köp löshåret i samma färg som din naturliga hårfärg/alternativt köp blondt hår, färga det OCH ditt hår i samma färg.
* Klipp inte upp ditt hår förrän löshåret sitter på plats.
* Informera din frisör om att du har extensions i samband med eventuell klippning.
* Använd silcon-serum till dina hårtoppar då clips sliter enormt mycket på håret.
* Använd hårmasker till ditt eget hår ofta.
* Har du platinablondt hår bör du tvätta löshåret med silvershampoo innan användning.

Hur du lyckas med extensions när du har lockigt hår:

* Se till att köpa löshår i samma färg som din naturliga hårfärg/alternativt blondt, färga det OCH ditt hår i samma färg.
* Köp helst ett lockigt löshår (dessa blir raka efter ett par dagar/tvättar) kan finnas vissa av bättre kvalité, kostar massor.
* Använd alltid ett värmeskydd vid användning av plattång.
* Vill du ha rakt hår bör du rakpermanenta ditt eget hår innan du börjar din användning av löshår.

Olika sätt att sätta i löshår:

Clips - Ser ut som hårspännen med kammar på. Du syr fast clipsen i löshåret med nål och tråd (finns några hål högst upp på clipsen) sedan sätter man in det under håret så nära hårbotten som möjligt genom att lirka fast "kammarna" i håret, man kan använda sig av lite spray också.
Resultat: Sliter på håret, svårt att dölja helt, måste ofta knäppas om för att de halkar ner.

Sy in i underhåret - Man flätar några små flätor av underhåret och syr sedan fast löshåret i flätorna. Resultatet håller i ca 2 månader innan man behöver göra om det.
Resultat: Ger ett intryck av att du har tjockare hår, gör sig bäst ifall du redan har långt hår själv och bara vill göra det tjockare.

Vax - Håret bränns fast i testar av ditt eget hår med hjälp av vax och plattång.
Resultat: Du förlänger hårtestarna, funkar bra tills det växer ut då är det dags att boka tid hos frisör för klippning. Kan även bli jobbigt att borsta om det växer ut för långt eftersom borsten kommer fastna i vaxklumparna. Försök att undvika den trashiga looken som uppstår när håret växt sig så långt att vaxklumparna börjar synas - ser ovårdat ut.

Sy in i flätor - Ungefär som att sy in i underhåret. Skillnaden är att man flätar precis hela håret, i vissa fall syr man även fast en "nätmössa" över flätorna och sedan syr man in väldigt mycket löshår i nätet. Den här typen av användning ger dig möjlighet att välja vilken färg du vill på löshåret eftersom ditt eget hår inte kommer att synas. Dock gör det ju ont att fläta och folk har upplevt att håret dragits upp ur rötterna och lämnat blödande sår i hårbotten.
Resultat: Ser naturligt ut eftersom allt hår är i samma färg och går att klippa hur man vill utan att ditt hår syns. Kostar väldigt mycket att utföra men ger ett naturligt intryck.


Se för Guds skull till att inte låta insättningen synas. Det finns inget värre än småfjortisar som visar sina clips och har fel färg på löshåret i förhållande till sitt vanliga hår. Utav mina erfarenheter, vilka det här inlägget är uppbyggt på vet jag hur man ska använda sitt löshår på rätt sätt eftersom jag lärt mig utav mina misstag med löshår. Tycker att löshår kan vara riktigt fint om det används rätt. Ni som funderar på löshår borde ta en ordentlig funderare innan ni går och köper ert hår.

Tänk på att löshår kostar en del, clips går på 20-25:- st (bör vara 3 clips per hår-rad), att sy in hos frisör kostar en mindre förmögenhet och har du valt ett löshår i en annan färg än ditt eget hår måste du färga om ditt riktiga. Löshår slukar pengar. För att inte tala om alla produkter du bör använda, som jag skrev högre upp; silicon-serum, hårmasker och inpackningar för att bevara ditt hår i fint skick. Så tänk igenom det ordentligt först. Du vill väll inte se trashig ut. Extensions är till för att förlänga ditt hår, inte för att förändra den du är.

Vårda löshåret genom att tvätta det. Gör det inte för ofta eftersom det inte är ditt riktiga hår. Har du clips räcker det med att du gör det ett par gånger i månaden men har du isytt eller vaxat så tvättar du det självklart som vanligt, när du duschar. Rekomenderar att du "toppar" löshåret när du köpt det då topparna ofta är slitna redan då. Se även till att du köper riktigt hår och inte syntethår eftersom riktigt hår är vad som gör sig bäst på huvudet.


God morgon

Tidig läggdags leder oturligt nog till tidigt uppvaknande.
Vaknade för en timme sen och kunde inte somna om. Gick och la mig strax efter 12 tror jag.Frukost nu sen ska jag försöka somna om ett tag igen.


Cash-flow

Bara för att jag älskar bilden

 

Efter skolan tog jag och Jasmin en fika. Sen började det regna och vi konstaterade att klockan börjat bli mycket. Jasmin åkte hem och jag gick till Jennie för att göra hänne sällskap under eftermiddagen. Fixade henns hår och gav henne massage innan hennes kille kom sen bar det av för att de skulle käka ute innan kvällens fotbollsmatch.


Eller ja, de skulle på matchen och jag skulle hem. På tåget bestämde mamma och pappa att jag skulle hem till dem så pappa fick hämta mig i Upplands Väsby när jag kom fram med tåget. Åt middag och hade lite fredagsmys framför fotbollen. I lagom tid innan jag skulle åka hem berättade jag om min nya beställning från ellos.se, mormor incisterade på att hon skulle betala den åt mig, efter mycket om och-men, fick hon till slut göra det. Tyvärr hade hon inte de exakta pengarna så fick
liiiite mer än det var tänkt. TACK OCH BOCK.


Då slipper jag betala det själv vilket betyder att lillesyrran kan få tillbaka sina pengar, jag kan köpa mitt externa ljudkort och lägga undan ca 2000:- till skulden. Det blir skitbra. Jag är så glad att jag har löst de flesta utav dagens problem. Nu blir det en tidig läggdags, kanske med en film eller så.


Lång dag

Vart en lång dag. Skola och jobb, fick äta middag 21.30. Kom hem för ca 30 min sedan och har hunnit en hel del sedan dess. Bland annat slängt in en maskin tvätt som skall hängas innan skolan i morgon. Börjar för övrigt kl 8.00 i morgon, jobbigt läge när man kommit hem strax före midnatt.


Gick i alla fall bra på jobbet trotts att jag inte skulle ha jobbat. Började med att spilla ut en mugg Cola över hela golvet... där gick min stress över i nervositet och jag blev skakig i hela kroppen över att göra bort mig igen. Sånt som händer liksom. Nu blire natti natti för mig.


Shit


Typ världens snyggaste gadd!

 

Är inte på någe vidare humör idag. Som jag nog redan fått ner rätt tydligt. Morgondagen blir nog inte heller den bästa skulle jag tro. Blir till att kolla klart på Fångarna På Fortet, som för övrigt var bättre när man var liten, sen plugga filosofi. 6 frågor som ska vara besvarade till i morgon. Hinner nog med en del läsning innan jag sover också.

Jobbar i morgon efter skolan. 17.00-21.30, fick ta Jessicas pass. Blev jätteglad men ångrar mig smått nu när jag insett att jag kommer vara hemma vid midnatt. Bara till att slänga sig in i duschen snabbt och sen sova efter det. Som det kan gå.


Karma hits you back

Payback is a GOOD ol' fucking bitch! Don't expect something else than that karma hits you back.


Fan pinsamt att tre 18-åringar varken kan ge en anledning till att man inte får vara med eller inte ens vågar säga något, bara sitta dör och glo ner i bänkarna med ryggtavlorna vända mot mig. Jag skulle aldrig kunna se en person i ögonen igen efter ett sådant äckligt betéende. Bryr mig inte ett skit om vad ni säger för jag ser det här som utfrysning, mobbing. Trodde aldrig att ni av alla skulle kunna göra något sådant. Tycker ni ska skämmas allihop. Helt jävla pantade eller?