Jobbigt värre

Näh, men usch för kärlek och känslor kring det. Man blir bara så deprimerad och instängd. Så mycket skönare att bara leva livet och kunna göra vad man vill. Soft och lugnt.. inget tjat och inget tvång... Go!!! alla singlar

Kärleken är svår

Jag fattar fortfarande inte hur du tänker. I ena stunden ger du mig den lyckan som behövs för att jag ska kunna andas, i andra sekunden tar du en nål och punkterar mina lungor.. Jag känner mig kvävd. Paniken som brinner i halsen, den där kännslan av att tårarna tränger på från insidan av ögonlocken. Den besvikelsen av att du aldrig hör av dig spontant. Och den sorgen av att du finns i mitt hjärta. Just nu vill jag inget hällre än att bara lägga mig ner, hjälplös och ensam, bara gråta och skrika. Skrämma iväg paniken, skrika mig själv döv. Paniken bränner, paniken bränner. Innanför bröstkorgen dunkar mitt hjärta snabbt. Vill ha dig här, vill att du ska trösta... Men du kan inte få mig lugn. Inte innan du vet själv vad du vill, innan du har lärt dig själv hur du fungerar. Men mitt hjärta orkar inte mer, orkar inte hålla panikens monster inlåst i min kropp. Måste få ut den, måste kväva den, innan den kväver mig Och du kommer nog aldrig förstå, innan du vågar ta till dig och lyssna, tyvärr.

I'm backGuess who's back ;)
 
 Finns väll inga ursäkter till att jag inte har skrivit här egentligen.
Hahahhaha Har haft rätt mycket under sommaren, jobb och grejer. Men det va najs. Tjänade lite penger och sådär.
Annars har jag bara fördrivit sommaren genom att sura, min dåvarande kille fick mig att må så dåligt, så jag fick bara en enorm lust att ta livet av mig.
Kan ju bara säga: THANK GOD I DIDN`T!!!!

Fattade tillslut att alla kompisar hade enormt rätt om honnom, och jag drog mig ur hans kyla ganska smärtfritt.
Nytt på kärleksfronten är väll min nya kille, som också är från Irak, fast han är typ 55 ggr bättre än mitt ex. Han är verkligen en liten prins. så det rullar på där.

Ekonomiskt kan jag ju bara säga att jag är lika slössam som förut, så nu får jag inte tillgång till mina egna pengar längre :(:( Har iaf en hundring liggande på sängbordet, som jag ska köpa chips för lite senare.

Annars idag, så ska jag iväg på "moppekurs" lr va fan de heter. Måste fixa det där körkortet, eftersom att Jakans poliser inte har något liv, och bara förföljer mig.

Men take care. Ska hålla er uppdaterade sådär lite då och då