Resultat

Sådär såg jag ut när jag begav mig hemifrån igår. Fick bara positiva komentarer förutom här på bloggen. Jag tycker själv att jag var snygg igår så Huddinge-tjejens komentarer om hur ful jag är, rörde inte mig ett dugg.


Klart att det inte är så lätt att vara trevlig mot andra om man är osäker på sig själv. Avundsjuka riktad mot mig är något jag fått tampas med i hela mitt liv på olika sätt. Fast alla kan ju inte vara lika snygga som jag, det fattar jag ju själv.


Lite smått sliten idag, men det är bara att kliva in i duschen och börja om hela processen... Ikväll är vi på gång igen. Förhoppningsvis lika trevligt som igår. Eftersom det är 2 fester den här helgen får ni bilderna i morgon.


Fixad för fest

Någon städning blev det inte idag, det fårt vänta till i morgon. Jag har nämligen varit för upptagen med mig själv.
Alex har fest ikväll så jag och syrran ska dit. Har bokstavligen stått och fixat mig från kl 13.30.


Den långa processen, föna, platta, sminka, fixa frisyren & hitta kläder.

Är inte riktigt klar med sminket ännu, känns inte helt rätt. Är på god väg i alla fall. Tror även att kameran åker med den här gången så blir det lite bilder.


Mycket på gång

Får bli till att dejta kudden nu. Finns inget att göra nu för tiden så.
Sova ut i morgon för att orka göra sig i ordning för fest. ingen aning om vad jag ska köra på för smink eller kläder, det blir liksom en överraskning för mig också.


Var ju på möte med min terapeut idag. Börjar komma upp ganska jobbiga frågor som man ska besvara. Gör även att man tänker en hel del hemma. Får ju nästan huvudvärk av allt tänkande. Tror ändå att man utväcklas mest genom sina egna tankar och ändrade tankebanor, jag har redan fått svar på en hel del genom att gå på samtal med henne. Har över ett år kvar på mig att förstå varför jag idag mår som jag gör. Vi tar det som det kommer.


Fick precis för mig att jag ska städa och möblera om i morgon, kommer kännas skönt. Blir väll till att byta plats på sängen och skrivbordet så har man genast gjort en jätteförändring.Svar till Fuck you

fuck you om Våldtäkten:

lyssna din äckliga subba du tar bort det här fucking inlägget nuu din lögnare, nasho är min kille o allt du säger är bara LÖGN dessutom så var jag med honom den dagen från morgon o kväll så sluta drömma din lilla fitta om jag bara kunde få tag på dig asså...


Här använde man ett vacker, vårdat språk, tycker jag (inte). Undrar om andra tjejer kanske ska sluta mytta om saker eller hålla bättre koll på sina killar? Alternativt dumpa sin kille om han begått ett sådant äckligt brott. Både jag och mina vänner vet att jag var där den kvällen.


SVAR till komentatorn: Du har ju inte ens försökt få tag i mig. Bor i Upplands Väsby, det är bara att komma. Förresten vet jag vart du bor, inte så svårt att ta reda på. Vet till och med vilket hus du bor i, dock ej vilken adress men det kan jag nog ordna fram om jag vill (vilket jag inte vill). Vet i alla falla tt det är i närheten av Skidbacksvägen 8, var det va? Ligger även nära Solvägen. Var väll inte så svårt. Vill du ha tag i mig så finns det många sätt.


Får tacka så mkt för lånet, här får du tillbaka din IP adress:83.251.85.37

   


En lång dag

En lång dag fylld av sorg, om man kan kalla det så. jobbade från 12.30-17.00 fick i stort sätt bara sopa golv, torka bord, sopa ute, tömma soptunnor och leta efter mer skräp att slänga. Eftersom man gör detta själv medan alla andra står i kassan får man mycket tid till att tänka för sig själv. Och idag var väll inte den bästa dagen för sånt precis...


Hade jag stått i kassan hade jag ju inte hunnit tänka på mig själv alls. Vet inte hur jag ska uttrycka mig längre utan att repetera allt jag tidigare skrivit. Jag kan inte förklara hur jag känner längre allt är bara tomt. Det fattas något. Det känns som att jag är mätt på allt förutom det som saknas, problemet är att jag inte vet vad som saknas.


Det är bara jobbigt att gå runt och titta utan att se - att känna utan att känna.
Jag vill så mycket men tankarna ger mig helt enkelt begränsad frihet numera :(


2 Månader

Då har vi passerat 12-slaget med över en timme ... detta innebär 2 månader sedan allt hände.


2 långa månader har paserat, kan i ärlighetens namn säga att det fortfarande käns som om det vore igår. Som om jag fortfarande drömmer att det hänt. Än har jag inte kommit vidare (surprise-surprise). Jag känner bara hur jag försöker leva för dagen och inte se tillbaka. Det ni inte märker är att jag blir påmind om händelsen varje dag. Det går alltså inte en dag utan att jag ska behöva se tillbaka på skiten. Jag försöker må bra och vara glad men det går bara inte.


Jag är skör... Jag har spänningshuvudvärk varje dag och som på ett trollslag kan jag gå ifrån att vara glad till att bli jätteledsen. Allt är fortfarande tomt. Det saknas pusselbitar här och var som får mig att känna mig trasig. Jag är en sprucken själ. Vill bara gråta och skrika men jag har inte gråtit på 2 månader.


När jag inte ville gråta fanns det en hel sjö av tårvätska innanför mina ögonlock. Men nu när jag vill gråta produceras inte en tår. Jag är tom.


Fattar inte hur man kan dra ut själen ur en människa på det sättet. Det är grymt. Hemskt. Hur kan man lyckas ta sönder någon så brutalt. Jag kan fortfarande inte förstå någonting. Blir verkligen itne klokare av att tänka på det varje dag. Vet inte hur jag ska orka gå vidare...


BILDER!!!!!

Bildbomb!!!!!!! The black widows, Good Charlotte, Takida, Pink, jag & jasmin på bild, så slipper jag skriva efter varje... Njut!Där hade ni lite bilder från konserten. Var över 31000 åskådare.

Så får ni lite bilder ifrån våra andra dagar...

 

Längtar tillbaka, käns väldigt tomt att vara tillbaka i Stockholm.. Jag Älskar Göteborg!!!


Nya skor :D:D

Sjuuuuuukt många bilder från Göteborg... Släpper in några ikväll.
Just nu har jag lite bråttom så ni får se mina nya skor som jag köpte där.

10 cm som högsta punkt, dragkedja i bak och en jäkla massa nitar - SOM DET SKA VARA.
Betalade 200:- för dem. Kan ju säga att mina Kenza-skor har fått en konkurrent inför min födelsedag.


Göteborg

Nu är göteborg över... Jag och Jasmin sitter och väntar på att vårt färdmedel hem till stockholm ska komma. Eller det är väll bara jag som väntar eftersom Jasmin är och köper mat åt oss. Jag blev officiell väskvakt! Den ni... Förhoppningsvis är det inte så mycket folk på bussen hem med tanke på att det är måndag och mitt på dagen. Då kanske man kan sova ett par timmar och fördriva tiden på så sätt. Vad kan man säga om underbara göteborg då? Jag finner inga ord för hur mycket jag älskar den här staden. Vill verkligen inte åka hem, trivs som fisken i vattnet men tyvärr har allt ett slut, så även denna resa. Plånboken är tom precis som kontot och jag börjar jobba igen på onsdag. Med andra ord finns en hej del anledningar till att jag inte kan stanna här. Eftersom jag inte har en dator i närheten och alla bilder härifrån finns i kamerans minneskort så kan ni förvänta er en bildbomb antingen i natt eller i morgon beroende på hur trött/pigg jag är ikväll.

Tick...tack...tick...tack

Tiden går så långsamt när man väntar på någonting. Om en och en halv timme ska jag gå ut till bussen. Sen går vår buss ifrån T-centralen till Göteborg 22.45.

Dagen har gått så otroligt långsamt. Legat och kollat på Dinosaurs för att få tiden att gå. Fast tror att dn här sista timmen kommer flyga förbi för att jag blir förvirrad och stressad. Vill ju vara 100% säker på att jag har med mig allt jag behöver. Än så länge tror jag att jag har allt.

Ska byta kläder innan jag drar hemifrån, lät skönt att åka i mjukisbyxor, munktröja strumpor och bara sova med sin egen kudde under huvudet. Nej nu vill jag åka!!!


Delar med mig av en låt som jag fastnat förMellony - Alla dessa Schtekare

Brygga:
Jag har lessnat, varje dag
så hör jag erat jävla tjat.
Backslick, pengar, stureplan,
nu får det fan va bra!

Vers 1:
Jag har mina brillor på idag,
En ny kavaj nästan varje dag.
Min farsa ger mig allt jag vill,
Sen så adderar du lite till.

Allting kommer gå så bra,
ikväll ute på stureplan,
Jag kommer bjuda rundan runt,
för pappa har laddat kortet fullt.

Brygga:
Jag har lessnat, varje dag
så hör jag erat jävla tjat.
Backslick, pengar, stureplan,
nu får det fan va bra!

Jag har lessnat, varje dag
så hör jag erat jävla tjat.
Backslick, pengar, stureplan,
nu får det fan va bra!

Refräng(x2):
Alla dessa schtekare,
som tror dom är så jävla bra,
Dom kommer få se på andra tag, ja
en vacker dag!

Alla dessa bratz som går på
stureplan varenda dag,
Ni får skärpa er och schteka
någon annan dag!

Brygga:
Jag har lessnat, varje dag
så hör jag erat jävla tjat.
Backslick, pengar, stureplan,
nu får det fan va bra!


Vers 2:
Med inbakad frilla kommer jag,
Allting känns så underbart,
Har aldrig jobbat ens en dag,
kommer aldrig behöva hoppas jag.

Dom utan pengar är ingenting,
Dom jobbar och sliter, får ingenting.
Mja, det känns ju ganska bra,
att få allting serverat på silverfat.

Brygga:
Jag har lessnat, varje dag
så hör jag erat jävla tjat.
Backslick, pengar, stureplan,
nu får det fan va bra!

Jag har lessnat, varje dag
så hör jag erat jävla tjat.
Backslick, pengar, stureplan,
nu får det fan va bra!

Refräng(x2):
Alla dessa schtekare,
som tror dom är så jävla bra,
Dom kommer få se på andra tag, ja
en vacker dag!

Alla dessa bratz som går på
stureplan varenda dag,
Ni får skärpa er och schteka
någon annan dag!


Nu är vi på gångDå är dagen för avresa kommen. SOM vi har längtat sedan i januari/februari.
Har precis packat klart alla väskor. Nu är jag förberedd på det mesta. Ska i för sig bara slänga i ett par varma sockor ifall det skulle bli jättekallt under nätterna.

Har även kolalt upp linjetrafiken så vi vet hur vi ska ta oss från A till B och så vidare, priser för 3 dygnskort så vi kan åka så billigt som möjligt och även skrivit upp detaljerad reseplan för hur vi ska åka.

Allt känns så otroligt overkligt. Det känns så långt bort att jag skulle åka till Göteborg. Och nu är jag på väg, känns inte så alls. O'boy vad kul vi ska ha! Inte mycket som är planerat. Vi vet bara ungefär vad vi ska göra. Snacka om att detta kommer bli en vecka fylld av överraskningar.


Blä

Eftersom jag var så otroligt ful på alla bilder jag tänkte lägga upp på mig och Jennie från förr får ni bara en bild på mig i stället, från igår.Skrev precis ett jättelångt inlägg, som raderades vid ett felaktigt knapptryck.... Hatar små tangentbord ibland.  Orkar inte skriva om allt om Tanto. Var bara att jag och min kompis hamnade i lite fel sällskap och sedan fick hjälp att få bort dem.

Nu ska jag glo på några avsnitt av Dinosaurs och sen sova. Massor att göra i morgon.

Puss Gonatt!


Möten

Har resefeber... Även fast det är över ett dygn kvar tills jag åker.

Ska iväg till Jakobsberg om ca en timme. Möte med en kvinna som kanske kvalificerar sig som min Terapeut. Bara träffat henne en gång hittills så vi får se. Men trevlig är hon. Förhoppningsvis kanske man kan få ordning på allt det man bär på inom sig.

Hittade en jäkla massa bilder på mig och Jennie från tidigare. Tror jag kör på att lägga upp några ikväll.

Fuck iiiiiit

Skulle skriva om min dag med min tjejkompis och kvällen i Tanto men tyvärr har jag värsta PMSen och värken så jag är verkligen inte på humör för att skriva alls. Lägger in bilder i morgon och skriver om allt då.

Måste packa om hela jävla väskan och byta ut alla kläder inför Onsdagens avfärd. Fuck, ibland suger det verkligen att vara tjej.


WTF

Någon håller på att driva mig till vansinne!!!

Skulle jobbat 4/7 men blev tillfrågad ifall jag ville bara ledig, det kunde jag ju vara liksom. Då bokade jag in 2 extra pass i Augusti i stället. Kom hem i lördags och såg till min förvåning att någon tagit bort 2 av mina pass för Juli månad (27/7 & 29/7), så nu ska jag bara jobba en ynka dag den här månaden. Kikade in på Augusti för att se hur det såg ut, då ser jag att ännu ett arbetspass försvunnit (3/7). Tycker inte att detta är OK!

Är det dags att söka nytt jobb eller? Känner mig lite smått hatad. Vill ju jobba så mycket som möjligt.


Flow

Om ca 45 minuter är Dinosaurs (the complete series) färdigtankade. Det har tagit ca 2 veckor. Tummen upp till att det är klart snart.

Idag ska jag åka och möta upp Jennie i Solna, när hon slutat jobba. Sa ska vi handla och sedan åka hem till henne o käka + tvätta kläder. Efter det blir det nog en fika i stan och snacka lite skit.
Hoppas att jag får en liten massage idag eftersom hon alltid får det i vanliga fall... På Öland sov jag i en träsäng med dålig madrass och en dag på stranden hade jag en sten under filten som tryckte in i ryggen, lyckades inte få bort den...

Anyway, hoppas jag får lite massage i alla fall. Ingen aning om vad som händer sen, men blir det för varmt skulle vi ta oss ett dopp någonstans. Vi får se vad som händer.


Lärorik dag

Har vart med Jasmin nästan hela dagen. Vi började med en liten shoppingtur á la Mathilda...
T-shirt från 149:- H&m
Hårspray Proffs 39:- H&m
Bikini underdel 49.50:- H&m
Puder MaxFactor 120:- Lindex
Deodorant Rexona 99:- Kicks
Bikini överdel 29:- GinaTricot
Örhängen 19:- GinaTricot


Mycket lyckad shopping måste jag säga. Nu har jag lugnat shoppingnerven för ett par dagar. Behöver fortfarande en plånbok, men tror att Göteborg har en del sådana att erbjuda.


Efter alla inköp åkte vi hem till mina föräldrar i Viksjö för att hämta tält och sovsäckar, gick vädligt smidigt, lånade även en väska på hjul av dem för att jag inte kommer orka ha en stor vandrar-ryggsäck med mig. När vi var klara åkte vi hem till mig för att häka middag och "provbygga" upp tältet, gick sjukt bra. Blev väll lite snett och osymetriskt på sina håll men duktiga var vi. Vi kvinnor kan, vi också ;)Till middag stekte vi kyckling, gjorde en god sallad på feta-ost, 1 tomat, ruckola, rödlök, olivolja, salt och peppar, potatissallad och hemmagjord läsk. Gjorde en liten förrätt av en övergiven grovfralla, salami och brieost, vilket Jasmin gillade... Lika mycket som mig.


Har idag lärt mig; Man kan inte sodastreama saft då reagerar kolsyran starkt och sprutar ut över hela köket.

Efter middagen byggde vi upp tältet sen åt vi glass till efterrätt och drack en kopp kaffe innan det var dags att riva ner tältet igen. Nu har jag precis börjat packa resväskan, vet att jag kommer glömma en hel del om jag börjar för sent. Då börjar man helt enkelt i god tid, under 3 dagar hinner man ju komma på vad som glömts bort - Ibland är jag faktiskt SMART!!! Även fast Kari tycker det motsatta...

Today

 

Snart ska jag gå till bussen med Felicia, så ska vi möta upp Jasmin på tåget och åka till Jakobsberg. Ska försöka hitta plånbok och bikini där för en billig peng och sen åka hem till mamma och hämta ett tält. Efter det åker vi hem till Väsby igen för att försöka bygga upp det. Blir nog några bilder senare också.

 


Bilder

BILDEEEER!!!


Felicia njöt av semestern. Bilden till vänster är från första dagen, solen gör skillnad ;)fr vänster: Böda sand, Byrum och Böda hamn. Sjukt härliga sandstränder där solen verkligen steker. På Böda sand är det roligast eftersom alla ungdomar är där, där badar man bland maneter (ofarliga). På Byrum är det ganska många barnfamiljer, stenig havsbotten till en början sen sand. Böda hamn låg ca 500m ifrån vår stuga så vi gick dit oftast. Mest barnfamiljer där med eftersom det låg vid en camping dock en upplevels eftersom vattnet där var fullt utav räkor.Felicia posar, Ölands västkust.


Sjukt underbara dagar, men som sagt solfrossa var inte det roligaste. Brun är man i alla fall.

 


Planer och åter planer

Ni får bilder i morgon i stället, blev för trött för att orka leta fram kameran.
Jag och Jasmin ska åka hem till min mamma i morgon för att hämta tält och sovsäck till Göteborg. För övrligt första gången någon ifrån skolan träffar min mamma, hoppas hon e på "bra humör" och nykter så man slipper skämmas. Innan vi pker dit ska jag försöka få med min Jasmin till centrum så hon får se vilket hood jag bodde i, skämt å sido. Behöver inhandla en ny bikini och plånbok inför avresan så kan lika gärna passa på att kika där.

Förhoppningsvis är SommarRean i full gång så man kan hitta något billigt och fint.
Så hoppas jag att hon orkar hänga med till Ica i Infra city så jag får hämta ut min kudde som äntligen kommit fram. Fick ju vänta på den ett tag.

För övrigt blir nog Göteborg mina sista fria dagar som shoppaholic eftersom jag måste försöka skrapa fram 23.000. Tänkte försöka samla ihop i alla fall 5000:- och betala in. Det är ju min egentliga del utav summan. Efter de tusenlapparna tänker jag unna mig lite shopping igen och utomlandsresan som kanske blir av över nyår. Och sen ska jag försöka få råd med en studentklänning och studentmössan. Om jag fortfarande har en skuld kvar efter det måste jag försöka fixa pengar igen.

Här ser man långsiktigt och planerar i god tid.Örnen har landat

Hemma igen från Öland, äntligen (så får man inte säga). Älskar Öland men vädret tog kol på en. Stekande het sol varje dag! Fick solfrossa till slut och skakade på nätterna för att jag frös. Brun blev man absolut. Har solat varenda dag och badat massor, skönare kunde man nog inte haft det egentligen.

I morse när vi skulle städa och packa in i bilen bröt åskan ut... Spöregnade, blixtrade och dundrade. Efter en timmes bilåkande slutade det regna. Kom hem för ungefär en timme sedan och nu är åskan på gång här också tror jag visst. Om så är fallet ska jag sitta med en kopp te utomhus och mysa till synen av blixtar.

Bilder från veckan får ni när ajg har packat upp resväskan ;) För det är viktigare då jag måste tvätta alla kläder inför onsdagens resa till Göteborg.


Nu drar viVaknade för 15 min sen utav "Bilen åker om en halvtimme". Yeaaah!
Då drar vi om en kvart då. Hörs om en vecka, nu ska vi ha kul.

pusspuss


What if...

Resonerar...
Om jag betalar skulden på 23.000 kommer jag inte ha råd att köpa vare sig studentklänning, mössa eller skor. Kommer inte ha råd att fira min student med andra ord. Jag kommer inte kunna shoppa någonting alls till mig själv. Kommer inte kunna ta en fika med kompisar på stan elelr ens ha råd för en glass betald med mitt kontokort.Om jag inte betalar skulden; kommer jag inte få min lägenhet nästa år eftersom jag står hos kronofogden. Jag kommer ha råd med studenten, utomlandsresa, shopping och att ta hand om mig själv med lita vardagslyx såsom fika på stan, bio, hårstyling o.s.v


Men vad spelar det för roll om jag har kläder och kan unna mig lyx om jag inte har någon stans att bo? Nu har vi 4 idioter allt ställt till det, särskillt för mig. Nu sitter på era rumpor och lyfter inte ett finger medan jag ska betala rubbet? Betalar jag skulden kommer jag kunna få en lägenhet, men inte ha några som hellst pengar till hyran. Och utan lägenheten får jag bo på gatan. Vart får man 23.000? Inte på McDonalds som deltidsanställd i alla fall. Inte sjuttsingen har man råd att som 17-åring punga upp med så mycket pengar.


Varför kunde vi inte bara fått våra andelar som skulle betalas? Då hade jag vart klar för länge sedan, trodde ju att allt var klart redan, att jag kom lindrigt undan. Förra sommaren kom ett brev från kronofogden där det stod att det tagit ca 2000:- från mitt konto till skadeståndet "du har 0:- i skuld" stod det också... Jag jublade. Idag kom brevet "du har fortfarande en obetald skuld. Belopp 23.046:-", nu ser jag mitt liv pasera i revy och vet inte vad jag ska ta mig till.


Varför kunde man inte bara vart lite smartare som 15-åring och använt hjärnan när man faktiskt redan då hade den? Varför skall man alltid vara så efterklok? Jag har mig själv och 3 andra att skylla på. Egentligen skulle man kunna räkna in 2 till att beskylla. Ångrade det ju redan innan, men ånger finns tyvärr inte i det svenska rättssystemet. Står fortfarande fast vid, vad jag sa då; att jag blev oskyldigt dömd. Eller åtminstånde orättvist dömd. Jag som gjorde minst, var yngst och förstagångsförbrytare fick högst straff.


Orättvist eller ej, alla har sin åsikt liksom jag har min. Nu ska jag bara få tag i de där pengarna så jag kan göra alla glada och rädda min framtid.


Pic's


Ericas söta katter


Hemska sår och blåmärken


Mina sjukt snygga skor. ME LOVES


Up yours

Kom hem för nån timme sedan. Har träffat mina kusiner, farmor och faster idag. Var riktigt trevligt. Träffade majoriteten senast för 2 år sedan.

Nu har jag packat om väskan inför morgondagens resa till Öland. Är så sjukt pepp. Blir ju ingen dator på en vecka heller så då är det bildbomb som gäller.

Hunnit med en hel del idag, när jag kom hem så sprang jag ner till ICA och hämtade ut mina skor, nu en storlek större. Fortfarande knepiga att få på sig men det tänjs ut bara jag går in dem. Så sjukt snygga.


Fick även ett fint brev när jag kom hem, från Kronofogden. Yes, tänkte jag, nu får jag pengar. Men icke sa nicke... JAG är skyldig 23.046 kr. 23tusen är inte lite pengar för en 17-åring. Speciellt inte när man inte har de pengarna. Helt depprimerad nu. Om jag har den där skulden nästa år så får jag ingen lägenhet. Skulden är från det att jag blev fälld för rån förra året. Alla har vi våra åsikter om det hela, vi behöver inte gå in på vad jag tycker om den domen.

I alla fall var vi 4 pers som skulle dela på summan 23.000... solidariskt ansvar... Vilket då betyder att de som har inkomst betalar, de andra har inget jobb så då är jag den enda som ska betala. Och jag är betalningsskyldig fram tills dess att de där 23.046:- är betalda, även om jag betalar 20.000 och de andra 3.000 tillsammans. Spelar ingen roll vem som betalar mer än de andra bara skulden blir betald.

Tycker jag är sjukt orättvist, jag som i alla fall har ett jobb borde ju inte behöva betala för de som bara sitter på arslet och inte anstränger sig. Dessutom fick jag ett brev förra sommaren där det stod att jag då hade 0:- i skuld, efter att de då tagit nästan 2.000 av mig. Blir sjukt irriterad över att få en brev  nu där det plötsligt står 23... Har ju förstört hela min framtid om jag inte lyckas betala det. Är jätte mycket på samma gång och så är man ung.

Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här. Men jag känner att jag inte har någon större lust att lägga 23jävlatusen för folk som inte kommer ge mig ett skit tillbaka.

Antar att det är slutshoppat för min del nu. Blir till att jobba ihop varenda tusenlapp till skulden och studenten för jag ger inte upp mina studentpengar för det här, aldrig i livet.

Kommer bara bli arg om jag fortsätter skriva.
Försöker hinna med ett inlägg innan jag lägger mig annars blir det ett i morgon innan jag drar.


En dag på stan

Hemma hos mormor igen efter en heldag på stan. Jag och felicia åkte dit vid 12.30. Har helt missat årets SommarRea, men gick i alla fall in på H&m och lyckades fynda en smyckesväska, string och en sjal för totalt 90:-
Sjalen sdot jag och kollade på redan i vintras men då kunde jag inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha så jag tog en svartgrå. Idag hittade jag den andra jag ville ha (brunbegie) för 50:- tidigare pris 129:-

Blev glad över mina små köp. Gick och åt lite god mat med Felicia, efter det mötte vi upp Johan och Erica för att ta en fika. Fick invänta hennes bror också innan vi kunde gå och sätta oss med en kopp chai latté och en bit vit chokladtårta. Satt på coffehouse by George i ett par timmar och pratade strunt. Sedan fick Johan och Erica bråttom hem för att hinna städa och äta innan jobbet, pappa ska övernatta där eftersom våra kusiner kommit till ifrån Schweiz till Sverige.

Då kom Erica på den jättebra idén att ta med mig och Felicia så kunde vi hjälpa henne städa. Vilket vi gjorde, eller i alla fall jag. När jag var klar med dammsugandet satte jag mig i soffan och studerade hennes 3 sötnosar till katter och hennes sötnos till hund. Riktigt speciella, egendomliga djur. Lyckades fånga dem på bild så slänger upp de lite senare.

Fick ringa mormor för att be om hämtning eftersom de skulle iväg till jobbet (i helgen hålls en festival i Gävle som heter "Getaway Rock Festival") där ska de jobba som bartenders i VIP-tältet. En massa folk som tagit sig hit till Gävle. Träffade på 2 festivalare i stan som bokstavligen stoppade oss för att fråga hur man skulle bära sig åt för att hamna på förstasidan i tidningen. Vi gav dem en hel del förslag innan vi de knatade vidare.

Tänkte kika klart på POC Vid Världens Ände, nu. Ni får bilder på Ericas katter om ett par timmar.

Puss


Dokumenterade skador


Då var de bilderna uppe. Snygga blåmärken man har fått lite överallt.


Tror att det är något med mig och skrattande kompisar. När jag blev arslad på fotbollen låg Jennie på marken och asgarvade. När jag klantade till det igår stod både Felicia och Sofi och skrattade, nära att falla till marken för att göra det. Inte nog med att dem skrattade. Så gjorde även 4 andra som stod vid kiosken (piiiinsamt).
Kan ju glädja mig själv med att jag inte satt på moppen. Gör sjukt ont i benet HELA TIDEN speciellt eftersom såren på bilden till vänster sitter i bak på låret... Så kan varken sitta, stå, ligga ner eller gå utan smärta.

Nu ska jag och Felicia snart åka in till stan. Vi fick med oss något häfte där man kan äta 2 för 1 på en hel del restauranger. Så det blir lunch ute för vår del. Hör av mig senare.


En lång dag

Då har man precis landat hos mormor igen då. Sofi kom, som sagt, och väckte mig i morse. Efter det drog vi hem till hennes pappa för att hämta en till moppe samt möta upp Natalia. Då var vi alltså Jag, Sofi, Felicia och Natalia som åkte iväg och badade på brämmen. Efter en stund kom Sofis pappa och kusin för att joina oss. Badade, solade och hade roligt ett tag och sedan bar vi oss av hemåt. Eller nja, hem till Sofis mamma för att bada i hennes pool i stället.


Lyckades göra världens tabbe när vi stannat till vid en kiosk för att köpa glass. Skulle starta moppen igen, men den är tjuvkopplad för att låset är trasigt så man måste kick-starta den.... självklart hade jag för mycket gas och 0 broms, fick i stort sätt springa efter moppen för att sedan hajja att släppa bromsen. Moppen drog ner mig i marken, landade över moppen och hela benet är upprivet. Kort sagt har jag precis fuckat upp den här sommarens solbränna. Har nu två stora plåster på benet (ett på smalbenet  och ett på låret nästan vid rumpan). Blev skakis ett tag sedan körde vi i alla fall vidare hem till Sofis mamma så fick hon lägga om mina sår sen fick jag inte bada i poolen heller, låg och solade i stället.
NI SKA FÅ BILD PÅ SÅREN/PLÅSTREN I MORGON.

Begav oss tillbaka till Sofis pappa för att grilla hamburgare efter nån timme och sedan kom vi på att det kunde vara bra att köra förbi mormor så hon inte trodde att vi sprungit bort. Så 20.30 var vi hos mormor igen... Hade inte hört av oss sen vi åkte till stranden vid 12.30. Varken jag eller Felicia hade mobil med oss. Mormor hade tydligen åkt iväg för att kolla om vi var kvar på stranden men, men.


Drog in till stan efter att ha lyckats övertala mormor om att vi inte kommer få träffa Sofi på länge. Självklart fick vi inte det egentligen. Ibland är man busig. Tog mopparna in och tillbaka. Sofi hälsade på hennes vänner och jag & syrran hälsade på vår bror och hans tjej en stund. Vi ska träffa dem ett par timmar i morgon också.


Nu sitter jag här och äter jordgubbar med mjölk och tänkte snart krypa till sängs. Har vart en lång dag och i mrogon blir det ännu en sådan. I morgon ska man upp tidigt för att duscha sedan in till stan och träffa brorsan och Erica, efter det får vi se vad som klurar i buskarna.


Nu vet ni vad jag gjort idag.


Den pinsamaste frukosten i mitt liv

Sofi väckte mig vid 10-tiden och sa att hon skulle komma förbi. Jag bad henne komma halv 12 så jag hann äta frukost. Efter ha lagt på luren ställde jag klockan på 11.00. Då kom mormor upp och väckte oss 10.50 av att Sofi redan var där - hade lust att slå i något.

Klädde på mig och satte mig vid frukostbordet där Sofi började prata alkohol, sex och lite annat. Trodde att stackars mormor sett sin sista morgon i livet. Den frukosten måste vart den värsta i mitt liv.

När man pratar om sånt framför min mormor så plockar hon fram historier ifrån sin ungdomstid och kan disskutera i flera timmar med sin gammalmodiga moral. Arg blir hon också.

 Eftersom jag och Felicia inte vågar öppna munnen om att vi har rökt, druckit haft sex och så vidare kunde vi inte göra annat än skämmas när mormor och Sofi argumenterade mot varandra. Man vågar liksom inte lägga sig i disskusionen utan att dras med in i den, man kan inte flika in eller säga någonting som mormor inte skulle dra till att man själv provat på det.

Önskar ibland att mormor var lite mer ungdomlig av sig. Eller kommer jag också att tycka att Sex and The City är äckligt när jag är 70 år? Kommer jag också förneka naturen och vår nakna kropp? Kommer jag glöma bort innebörden av att vara ungdom? Kommer jag vara helt ifrån vettet?


Sex And The City- äckligt?

Att kolla på Sex And The City är ingen bra idé när mormor sitter i fåtöljen bredvid. Man vet inte om man ska kolla på henne eller in i väggen så i stället fokuserar man blicken på Tv-rutan, vilket även hon gör. Dock komenterar hon varenda scen så att det blir pinsamt att se vidare.

Hon pratar om hur äckligt det är, att hon hoppas att inte vi gör sånt, ifrågasätter hur vi kan kolla på sånt och om det inte görs serier som inte handlar om sex - nu för tiden.

Sex är inte äckligt, alla har vi det någon gång ibland eller i alla fall förhoppningsvis någon gång i livet, jag älskar att kolla på SATC för att det är nästan den ända serien som handlar om sex blandat med relationer, vänskap och hur det är att vara singel i New Yorks vuxenliv.

Superpinsamt när hon ifrågasätter allt, man vill bara sjunka ner i golvet.


Taggat till tusenJAG E TAGGAD!!!!!!!

Kommer bli den bästa jäkla sommaren EVER folks


Confused

Nu har det blivit lite konstigt i mitt huvud med alla datum här... Trodde att jag åkte till Öland på söndag (10/7) men 10:e e fan på lördag. Vilket betyder att jag måste åka hem ifrån mormor på fredag. Fuck jag kommer ju inte hinna någonting.

Vad konstigt det blir med alla datum och dagar.


Min Bror


Min bror för länge sen


Då är väskan packad - äntligen.
Tåget går 18.50 och är framme 20.25

La upp en bild på brorsan för att en del tycker att vi är lika. Hittade dock ingen bild på mig med mitt lockiga hår i den färgen jag har nu.
Vi har båda en hel del gener ifrån pappa, vilket Felicia inte har. Jag och Johan har samma färger, båda har lätt för att bli bruna o.s.v. Han och jag är lika till utséendet helt enkelt. Fast Felicia och han är mer lika till intressena.

Nog om likheter hit och dit nu, tänkte komma fram till att jag hoppas att jag hinner träffa min käre bror nu i veckan, har ju inte träffat han sen vi var ut på krogen i Mars. What's up with that, liksom.Mot Gävle

Då ligger man i sängen och ska precis sätta på en film. Trött vilket är ett bra tecken. Tror jag ska se en nytankad film; Good Hair. Vet inte riktigt vad den handlar om men vi får se helt enkelt.

Åker till mormor med 18.50 tåget i morgon så är framme hos henne ca 20.25. Funderar på att ta med min dator så ni kan få bättre blogguppdatering än sist. Rätt fullt på schemat inför de dagar som ska tillbringas i Gävle. Blir till att träffa Sofi, förhoppningsvis Alicia, släktträff med kusinerna ifrån Schweiz och troligen schtek i solen.

Nu vet ni lite, ni får mer detaljerad uppdatering om var som görs i dagarna.


Somethin' aint right

Det pirrar i shoppingnerven och jag anar oråd. Gäller att hålla hårt i plånboken så man har kvar sina slantar till Öland och Göteborg.

Det jag ska köpa här näst är följande;

* Ny plånbok
* Gubbportfölj
* Leggings
* Skjorta
* Kofta
* Gladiatorsandaler
* Högklackade sandaler
* Sneakers
* Boots
* Jeans
* Tunn tröja
* Smycken
* Klännigar i massor


Ska bara försöka förstår hur mina pengar skall räcka till allt. Ska ju ha råd att gå på krogen när jag fyller år innan Augustilönen också. Uuuusch vill ha, vill ha och än en gång - VILL HA!Fail

Somnade halv 6 och vaknade nu. Så failade rätt ordentligt.
Hoppas att jag är så pass trött att jag i alla fall kan somna vid 11-12 ikväll.


FilmtajmDygnar.... Superjobbigt men än så länge går det bra. Fått sällskap på telefon hittills fast nu ligger de flesta och sussar i sina sängar och jag ligger här i min, funderar på hur jag ksa hålla mig vaken. Klockan är ju trotts allt snart 5 på morgonen. Bara jag står ut till klockan 11 är allt lugnt, då slänger jag mig ut i solen om det blir fint väder.

Får sätta på film så jag håller mig vaken, undrar just vad jag är sugen på att se. Kikade på bilder av Baby Sinclare ifrån Dinosaurs, kanske är dags att kolla in den serien snart igen. Vi får se vad det blir.Värdelöst

Åh, vilken värdelös dag.
Telefonen suger och folk är osociala. I morgon ska jag byta sängkläder städa lite om inget annat dyker upp, vilket jag hoppas det gör.

Fattar inte vad det är med folk, jag ska höra av mig men ingen hör av sig till mig. Eller är det bara telefonen som är helt puckad och gömmer undan mina sms? Borde nog åka och lämna in den i morgon. Så får den smaka på sin egen medicin.
Orkar inte ha någon skittelefon.

Ikväll/ inatt ska jag dygna för att återställa min dygnsrythm, ni får gärna hålla mig vaken gott folk.


Semester 2010


Bild från förra våren

 

Kom precis på faktumet att min semester har börjat, vet att jag skrev det tidigare. Men den har verkligen börjat nu - helt underbart. Nu börjar sommarstressen.... På tisdag åker jag till Gävle och så kommer jag ju hem på lördag, då blir det direkt att packa om väskan för att åka ner till Öland nästa söndag. Så kommer jag hem 17:e då ska amn tvätta upp kläderna igen och börja packa väskan för 3:e gången, hämta tält och sovsäck hos mamma för att dra iväg till GÖTEBORG med Jasmin den 21:a.

Fan vad jag är pepp på semester och resorna nu. Allt som vart planerat sen i Januari komemr äntligen att hända. Den här månaden smäller det. Nu ska vi ha kul, nu ska vi leva.


Hej sommar

Så otroligt kul att vara ledig när man ändå bara sover bort dagarna för att man vänt på dygnet. Tror jag ska dygna nu så jag kan återställa det.

Idag händer ingenting, ska nog glo på film eller sitta ute o smälta bort i värmen

Så sjukt varmt ute, termometern står på 29 grader i skuggan. Äckligt vamt med andra ord. Hade jag haft min moppe hade jag åkt iväg för att bada.Semester tidigare än planerat

Kuuuuuul... Skulle jobbat idag så ställde klockan och började snooza, då ringer min chef och frågar om jag vill vara ledig i stället. Men ett 3-timmars pass hit eller dit när man får semester efter är ju rätt värdelöst, särskillt när det tar lika lång tid att åka dit och hem sen som att jobbar.


Då började min semester tidigare än planerat då. Lite härligt faktiskt. Tänkte ta och somna om igen så skriver jag något inlägg när jag vaknar igen. Förmodligen lägger jag mig ute o solar då, ser rätt varmt ut.

Hej ljuva SEEEEEEEEEMEEEEEEEESTEEEEEEER!!!!


Gävlebor är lite speciella

Mina två bästa vänner ifrån Gävle är minst sagt speciella... Vi kan börja med Sofi Zetterlund;


Hon ringde mig igår för att säga att hon skulle till Stockholm idag. Så vi skulle träffas för att prata och ha det trevligt med några av hennes andra kompisar här i huvudstaden. Problemet var att hon aldrig hörde av sig idag, så jag ringde. Då hade hon helt glömt bort att hon skulle höra av sig och träffa mig. Hon hade inte ens åkt till Stockholm utan befann sig istället i Ockelbo...

En annan speciell vän är Alicia Torgé;


bild från 2007, Alicia & JagAlicia var i Stockholm idag, utan att höra av sig till mig över huvud taget (ringde henne för att få sällskap 5 minuter på telefon). Så sa hon "men gissa vem jag hörde av mig till", trodde först det var syrran, men nej det var någon Juan... Som om jag skulle komma ihåg vem det var. Fick förklarat för mig att det var en kille hon dansade med när hon och jag var på The Wave för 3 år sedan... Höll på att skratta ihjäl mig. Hon hör av sig till någon hon dansade med för 3 år sedan, men inte till mig som hon vart vän med sedan vi var 3-4 år gamla. Lite småroligt och speciellt är det faktiskt.


Fast så fort jag åker till Gävle eller är på väg dit är de första jag ringer just Sofi och Alicia. Aja baja på er, bättring på väg hoppas jag.

 


Ingen bra idè

Då e jag glad igen :D och lugn.

En kompis kommer hit vid 8 tror jag. Står lite om honom längre bak i arkivet, närmare bestämt september 2008. Där skrev jag om honom som "prinsen". Sen dess har vi inte träffats mer. Tror precis jag kom på varför i för sig.

Fast är det verkligen en bra idé att träffa honom då... Tror att jag kanske borde dra tillbaka den inbjudan för mitt eget bästa. Jag vill träffa honom som kompis men han vill mysa (som en engångs-grej) vill inte riskera vår vänskap på grund av sånt. Näe, får skicka återbud på sms.

Då blir det i stället en lugn kväll med god middag och film.


DAMP

ÅÅÅÅÅååååhhh vad jag inte är på humör idag. Damp. Blääää. Abstinens. Vill typ skrika högt och slå i något. Riktiga humörsvängningar är verkligen inge roligt. Kan ingen komma hit och göra allt bra igen?

Ska gräva ner mig ett tag känner jag.Paketöppning


Pretty stort paket i jämförelse med en tändare.
Fick gå ifrån Infra city bärandes på det. Jättetungt. Fick två skärsår utav plasträmmarna också, buhu.Wieeeee, fort kolla vad som saknas... Kudden.
Fick överdraget men själva kudden levereras i mitten av månaden.Tygväskan och mina 2 nya pyjamaser...
Frågan är om man inte kan använda dem som linne och shorts.


Sänkläderna och handdukarna får ny inte se bild på då jag hade tänkt att spara dem fram tills jag flyttar hemifrån. Ett år kvar, käns så onödigt att börja slita ut dem redan nu. Köpte dubbla uppsättningar då man troligen kommer ha 2 täcken i framtiden.


Peace out
..v,


Sonny Ericsson är SKIT

 

Telefonjäveln ryker in på service... Har haft den sen i måndags och den fuckar redan. Smsen hamnar aldrig i inkorgen så jag kan bara läsa dem en gång och det är när jag öppnar dem. Samma sak när jag skickar sms, de hamnar inte i "skickat" så jag kan inte läsa vad jag skrev heller.
Hatar Sonny Ericssons jävla telefoner som går ut till försäljning innan de ens är färdigutvecklade, en fjärdedel av tiden man har dem är de skit och de andra 3/4 är de inne på service.

 

Telefoner och jag passar nog inte ihop. Men får man en ny telefon så ska den väll fungera också.


Peace out
..v,


Skaka Rumpa

Vem har inte hört Sean banans otroligt tjatiga "skaka rumpa"? Här har ni den.Sjukt jobbig låt som naglar sig fast i huvudet, känns lite som förra årets sommarplåga "Svennebanan". Tjatig och dålig.

Men låt gå för den här gången, det är ju trotts allt Sean Banan så vad kunde man förvänta sig? Humor på hög nivå.


Peace out
..v,

 


Wihuuue

Kommer ni ihåg att jag beställde lite grejer från H&m och H&m Home i början av förra månaden? Inte?!
Här får ni en påminnelse;

Jag drömde inatt att det kom hem och Tove var så snäll att hon tvättade alla sängkläder, handdukar och kläderna. Så vaknade jag vid kl 2 och efter en stund kom Tove in med ett brev, då hade mitt paket kommit fram till ICA.
Idag när jag lämnar tillbaka skorna från Nelly så ska jag hämta ut H&m-paketet på samma gång.


Känns som en bra dag det här. Fast fram till kl 17.00 ska jag sola och tvätta kläder, sen dra iväg med byte och uthämtning. Sen blir det ännu mera tvättande.


Peace out
..v,


Sola

God Morgon Folket!!!

God Dag vore väll mer passande.
Somnade närmare 05.00 i morse så 9 timmars sömn satt riktigt fint.

Idag har jag ingenting planerat, ska tvätta kläder heela dagen mellan tvättarna hinner man ju sola faktiskt.
Så idag ska jag baaaaara lata mig. Nästan ensam hemma också så det är soft.

Ut och mysa i solen nu, ser så härligt och varmt ut.

Peace out
..v,


Nattuggla

Då har man vart ute på en liten nattlig promenad igen då. Eller promenad kan man nog inte riktigt kalla det, gick bara upp på gatan för att träffa en kille som åkt ifrån Åkersberga enbart för att ge mig en cigg, röker fortfarande men det börjar luta mot sitt slut med det. Ska ju upp till mormor ett par dagar och sedan Öland.

Anyway trevligt med någon som av vänlighet åker så långt för att göra mig glad, är ju en bra bit hit därifrån liksom. Var väll bara ute i knappt 20 minuter.

Nu blir det till att glo på film och sedan sova.

Peace out
..v,


Returer

Fick hem skorna idag - självklart för små.
Men var dag ska man lära sig något nytt så nu returnerar jag dem och gör ett byte mot en större storlek. Gick inte att få ner hälen i 39:orna, när jag väl  lyckades efter 2 timmar så gick inte dragkedjan att rubba. Men 40 lär ju sitta perfekt. Har aldrig returnerat förut men skor för 799:- i ursprungspris låter man inte stå orörda i garderoben och jag skänker inte bort dem heller - skulle vara vansinne!

Till er som tänkt köpa ett par Ladies Night ifrån Wildflower By Kenza; skorna är inte stora i storlekarna, har du bredare fötter bör du absolut ta en storlek större då de är rätt trånga över vristen och framme mot tårna.

Annars sjukt snygga på.

Suttit och försökt göra byte i 2 timmar, ibland är kundservice bara ett helvete och ibland kopplar hjärnan allt bra trögt. Men det ska nog gå på ett eller annat vis.

annars har dagen vart sjukt bra varvat med skitdålig... Tjaffsat med mamma på telefon hela dagen för att hon försökt sno mitt studiebidrag, men den gubben gick inte. Så nu har jag fått min dryga tusenlapp in på kontot och är glad igen.

Peace out
..v,


Bröllopsfrisyren + idagdagen


Fixade Felicias hår igår.
Inte det snyggaste, men man kan inte göra så mycket med hennes korta, uppklippta, uttunnade frisyr. Blev ju inte fult i alla fall, synd bara att hon inte har ljusa hårspännen själv utan var tvungen all låna mina.


Anyway, supertrött idag. Somnade närmare 04.30 i morse och så uppstigning nu kl 12 för att ta en dusch och äta lunch. Ska på möte med en terapeut idag för att prata lite och se ifall jag ska gå dit och prata ännu mer. För mig är det viktigt att hitta någon jag kan lita på, vilket är svårt. Men vi får hoppas på att hon kvalificerar sig. Kommer inte ihåg vad hon heter riktigt. Mötet är i Jakobsberg och efter det ska jag in till stan och träffa Jennie.

Ska vakta hennes hundar med henne och så ska vi gå ut och käka middag, kan det bli bättre? - Jo mina skor kunde ha kommit idag =( men dom kommer nog i morgon om jag har tur.

Peace out
..v,


Bröllop

Kom hem från brölloppet för ett tag sedan... Lyckades hålla tårarna borta tills dess det var dags att krama om brudparet och gratta - då brast det. Var riktigt vackert.

Här kommer några bilder:

Felicia och jag i våra klänningar.


Kari & Mats kommer in på motorcykel (t.v) Står uppe på trappavsats där de vigs.


Kari och Mats under vigseln. Kari sjunger.


Det nygifta paret.


Lyckliga makarna, tar emot kramar och gratulationer.


Bröderna Atle & Jens (fr: vänster till höger) Felicia tränar på sitt framträdande.


Transportmedlet: Lila Harley Davidson. Färgen syns dock dåligt.


Gäster till bords i väntan på att Felicia ska spela & sjunga.


Så lyckliga så. Påbörjar presentöppningen som avbryts pga...


....Sjukt häftiga fyverkerier/bomber, bättre kan nog ej ett bröllop bli?


Bild på Kari i hennes brudklänning som hon själv sytt.


Tyvärr är min kamera sämst så ni får stå ut med lite halvkassa bilder. Alla var så vackra och allt var underbart. De gifte sig den 30/6 2010 i Edsviken, Sollentuna på ett Motorcykelmuseum - udda och häftigt.
Massa trevligt folk, god mat och skönsång. Han knyta lite kontakter inom arbetslivet dessutom.
Nu väntar en härlig vecka i Grekland för brudparet, själv får jag inte träffa dem igen förrän den 9:e, då jag och Felicia kommer hem ifrån Gävle igen.
  Önskar mina fosterföräldrar ALL lycka i livet.

Peace out ..v,