Har man en dålig dag så går verkligen ALLT fel!

 
What an ass of a day!
Haft världens jävla skit-dag, kännde redan när jag vaknade att det var en sån dag man inte borde lämna sängen men var ju tvungen att gå till jobbet. Gick upp och käkade frukost på vägen till bussen tänkte jag hela tiden på att inte halka eftersom det var plusgrader igår men kunde vart kallt under natten. Kommer fram till bussen och ser en isfläck och tänker "där ska jag inte gå" ändå går jag där och halkar... framåt med knäskålen i backen och lyckas även slå i baksidan av axeln (hur fan lyckas man?).
 
Skiten fortsatte när tåget rullade in på perrongen, smockfullt redan innan Jakobsberg, tågchauffören lyckades till och med släcka ljuset i hela tåget mellan spånga och sundbyberg så man inte såg ett skit och så en mindre försening på grund av alla som skulle på eftersom tåget var fullt.
 
Fick springa till jobbet nästan och väl där kände jag att dagen nog inte kunde bli bättre på ett tag. Gjorde så gott jag kunde men längtade hem, ville bara gräva ner mig under täcket. Slutade 15.15 och började röra mig hemåt. I Jakobsberg klev jag på fel buss, vilket är jävligt jobbigt eftersom det bara går en busslinje dit jag bor och denna buss åkte åt helt fel håll. HUR I HELVETE KAN MAN TA FEL?! Jag vet ju exakt vilken avgångsplats, tid och bussnummer min buss har men ändå ska det gå åt skogen bara för att jag har en dålig dag.
 
Hade nästan gett upp allt när jag började traska hem men bestämde mig för att jag inte ville. Drog förbi vänner ett slag, åt och så vidare då Gud väljer att kasta väääärldens magsmärtor över mig. Kunde varken stå eller sitta rakt. Fick åka hem och efter att ha powernapat i ca en timme känner jag att värken börjar gå över men det är ju så dags nu ?!
 
Ska bege mig in i duschen, får hoppas att jag inte halkar och bryter revbenen eller nått.

3 Outfits

 
Dagens Outfit :
För stora Chinos från Gina Tricot och en av mina favorit over size-toppar från MQ
 
 
Ny outfit 1:
Byxor från H&M, T-shirt från MQ
 
 
Ny Outfit 2:
Jeans från H&M, T-shirten från MQ

Dagens låt


På bättringsvägen

 
Heeeeeeeeej bloggen!
Legat sjuk i lite drygt en vecka, jordens jävla förkyldning. De 4 första dagarna blev de bara sämre, inte förrän nu känner jag mig lagom pigg. Började hosta till lite i lördags men det är väl nu den kommit igång ordentligt... Alltid ska det vara något liksom. Lär få världens sämsta lön nästa månad eftersom jag varit borta en vecka men i morgon ska jag tillbaka till jobbet i alla fall. Inte många jobbade dagar den här månaden...
 
Längtar tills jag kommer tillbaka till gymmet också, inte tränat på 2 veckor drygt. Lite kul ändå att mina muskler känns starkare nu än de gjorde då, borde ju tappat i muskler tycker jag, som legat sjuk och halft orörlig.
 
Appropå lön som jag va inne på tidigare så hoppas jag att jag får en rätt skaplig den här månaden, behöver nämligen lämna in min bebis på lagning. Spräckte ju mobilskärmen i turkiet i somras och nu börjar det låssa små bitar. Hoppas bara att mobilteleakuten kan fixa fram reservdelar till min telefon som blev en totalflopp på marknaden, annars vet jag inte vad jag gör. Pallar inte köpa en ny igen liksom.

Back again

 
Tillbaka efter en jobbig vecka på alla sätt och vis. På Måndag är det tillbaka till jobbet igen med. Känner i alla fall att huvudet hänger med bättre och jag börjar bli piggare.
Mår bra under omständigheterna, nu gäller det bara att blicka frammåt och minnas våra glada tider dock med sorg och saknad.

Just sit back and watch me go


Supernöjd

 
Kan knappt fatta det...
För mindre än ett år sedan visade vågen 115kg, det är så sjukt att det gått så snabbt. Hänger verkligen inte med själv, tycker inte jag ser så liten ut att jag kan väga så lite (för mig är det otroligt lite). Sist jag vägde under 70 var jag nog 11/12 år och då var man ju en liten tjockis. Käns så trögt när hjärnan inte hänger med i svängarna, det är nästan som två olika bilder; att se mig själv i spegeln och sedan siffrorna på vågen. Tycker liksom inte att dom klaffar med varandra. Kanske är dags att försöka se mig som liten i fortsättningen- nu när jag väl förstått att jag inte är tjock längre..
 
Farmor tyckte att jag såg längre ut men jag har nog inte växt sedan jag var 15 så den gubben gick inte hem, kan ju däremot se ut som man vuxit på längden när man blivit smalare.
 
Nästa bild får ni på 1-årsdagen ^^ hoppas de e nere på 65 då och då får det räcka :)

No bullshit added

 
Love Me As I Am Or Watch Me As I Go

Något nytt av något gammalt

 
"Gott nytt år! 2012 -året då jag fick egen lägenhet, blev självförsörjande, gick ner 45kg i vikt, kunde sluta med antideppressiva, välkomnade nya vänner in i mitt liv och röjde med mina gamla. Nu ger jag 2013 till någon bättre behövande!" - Så löd min årskrönika
 
Startade nya året med en helkroppsrenovering; ett pass på gymmet, en tur till solariet (om jag inte redan hunnit dit 2 gånger till och med), en sväng om i frisörstolen för att göra mig av med 2012's slitna hårtoppar för att sedan färga ögonbrynen och ögonfransarna. Fåfängd är bara första bokstaven i förnamnet. Det kostar att ligga på topp helt enkelt.
 
Tog en tripp upp till Gävle för att hälsa på mina mor- och farföräldrar, mysigt att få bli lite extra omhändertagen och prata gamla barndomsminnen samt uppdatera dem i livets nyhetsflöde.
Nu blir det läggdags i min stora ensamma säng... Det är ju tur jag har Bruno att krama om när Pokern slukar mitt andra alternativ.