Som om du aldrig tänkt tanken själv
Har aldrig hört talas om någon som diskar i badkaret. Men jag var faktiskt tvungen att prova det! Min diskho är så fruktansvärt liten och jag har vatten i hela köket när jag väl är färdig. Så jag tänkte att det vore värt att prova diska i badkaret i alla fall, det är ju som en jätte-diskho.
Har även lagt ner tallrikarna i badet nu så vi får väl se om det är lika effektivt, jag lovar att uppdatera om det när jag är klar. Nu ska jag ut i köket och ta hand om besticken och glasen


Utmattad och speedad

Jag är så fruktansvärt jävla arg. Uppe o svävar bland stjärnor o planeter just nu - så arg är jag! Orkar inte längre jag är väl för fan en vuxen människa. Känner för att kasta saker i golvet och leva rövare. Det skulle verkligen behövas just nu. Behöver få ur all agression jag har inom mig. Kan lova att hade någon varit här just nu så hade jag matat sönder den. Är inte alls på något trevligt humör just nu.


Adrenalinet pumpar och hur mycket jag än försöker att lugna ner mig själv så blir jag inte ett dugg lugnare. Bara ännu mer speedad på att göra något dumt. Tror jag behöver ringa min läkare och höja lyckodosen en aning. Börjar komma tillbaka till depressionen sen 2-3 veckor tillbaka - inge bra, inge bra. Impulsbilderna som jag haft problem med är också tillbaka. Inte haft nån sån sen i September senast.


Vill så gärna hoppa ner i ett kokande bad och slappna av muskel för muskel så jag kan stiga upp och vara som en ny människa igen. Men jag är rädd för vatten när jag har mina dåliga dagar. Inte rädd för vattnet i sig utan rädd för vad jag är kapabel till o vad jag skulle kunna få mig själv att göra.


Varför ska allt vara så jävla jobbigt?! Varför jag?


Hjärtpytt i panna

Vi vet väl alla att jag inte är ett större fan av alla hjärtans dag sen tidigare? -Bra då slipper vi älta det i år igen.
Idag kände jag att jag skulle fira den med mig själv, precis så som jag ibland firar mina egna månadsdagar. Var på lite möten i morse och sen åkte jag ut till förra lägenheten för att hämta lite saker som jag glömt där (bland annat alla mina hårstylingsverktyg). Efter det skulle jag handla och förutom de nödvändigheter som jag tänkte köpa så fick det bli lite lösgodis med... pussmunnar, ferraribilar, geléhjärtan - något måste man ju få unna sig själv. 


Blir även en otroligt o-charmig middag, pytt i panna, jävligt gott i alla fall. Ska göra en liten specialare av den, om det blir gott vet jag inte men jag får väl hoppas. Efter middagen hade jag tänkt att gå på en icke-dejt tyvärr hittade jag ingen som ville icke-dejta mig så stört nog har jag faktiskt tänkt tanken att ta med min nallebjörn... Vem fan går med sin nalle på bio? Tror jag ska tänka några gånger till innan jag gör någonting otroligt pinsamt.