Wihou

Tjenna!


Dåligt uppdaterat nu igen. Har ju min laptop hos mamma och pappa fortfarande. Flyttade mina grejer till lägenheten förra Onsdagen men fysiskt fick jag inte flytta in förrän i tisdags direkt efter jobbet. Orkade inte släpa på datorn fram och tillbaka dit. Så den hämtar jag på Söndag i stället.


Jobbar och sliter 5 dagar i veckan. Var och handlade igår så jag har mat också. Ni får ett bättre inlägg i morgon!

Inte så detaljerat



Midsommarhelgen är över.
Midsommaraftonen firades med mor och far på skansen. Vissa människor hör verkligen hemma där. Till en början var det väll mysigt men sen spårade det ur för vissa. Tragiskt, jobbigt, hemskt och OTROLIGT PINSAMT!!! Halva dagen gick åt till att vänta in min otroligt långsamma mamma och resten av dagen gick åt till att vara ledsen och besviken, med undantag för den tiden då pappa och jag gick in i skansen akvariet och glodde på djur.


På midsommardagen åkte vi på kryssning. Då fick mor en ny chans att visa sig duktig. Men det tog inte lång tid innan hon missbrukat även den chansen. Vissa kör verkligen all in all the time. Hade ju vart mer logiskt om det hade vart jag som körde hårt. Efter en lång kväll gick jag och pappa o lade oss så fick mamma härja fritt. Sist i säng och först upp var hon. Slutligen, efter lång väntan tog vakterna henne till fyllecellen. Så fick jag och pappa tillbringa den sista timmen i lugn och ro ute på däck medans vi spanade ut över skärgården och Stockholm.


Mamma har fortfarande inte kommit hem... jag o pappa var hemma vid 5/halv 6 -tiden. Vi får väll se vad som händer när hon kommer hem. Hon lär ju inte vara glad i alla fall.


Bilder

Här får ni se några bilder ifrån min student... Kommer fler sen när jag har kikat på mammas och pappas dator.


Bild på mig med mitt plakat och mitt extra plakat som mormor slängde ihop och hängde runt halsen på mig.



Bild på mig och min Kontaktperson



Bild på pappa, Felicia, mig & mamma



Kusinerna, kusinbarn, jag, syster & mormor



Hoppas ni alla har haft en trevlig midsommar, vad jag har gjort får ni läsa om lite senare ikväll. Behöver smälta allt först.


Utkast(ad) 110614

Varit dålig på att blogga nu i veckan. Sanningsenligt så är det för att jag faktiskt inte använt datorn sen i tisdags. Blev väckt 09.10 av Kari och Mats för att de ville snacka om min flytt, vilken jag inte skulle veta någonting om förräns senare samma dag. Men de kvittade för dem, de hade redan bestämt sig för att skapa sina egna regler. Helt nyvaken och i bara pyjamas satt jag i köket och lyssnade på deras skit.


Något om att jag inte var pålitlig, att jag kör mitt eget race, att jag bott där tillräckligt länge, att jag blivit polisanmäld av dem för att jag försvarar min mamma om en äcklig lukt som fanns i deras hus. Slutligen begärde de nyckeln tillbaka med orden: "Vi förstår att du inte kommer kunna packa ur ditt rum på bara en dag. Men vi vill inte låta dig vara här om inte vi är hemma, för vi litar inte på dig. Du kan börja packa nu sen får du höra av dig och kolla ifall vi är hemma ikväll".


Tårarna rann okontrollerat, jag mådde illa och det fanns bara en enda sak att göra. Slänga ner så mycket det bara gick i väskor. Ringde mamma i panik, fick tag i pappa och bad han låna firmabilen så vi kunde flytta. Ringde och smsade kompisar för att be om hjälp. Kl 10.45 gick jag till bussen för att hinna i tid till mitt möte angående lägenheten. Tyvärr kunde jag inte få tillträde till den förrän nu på Onsdag. Vi pratade lite kring tolkning av regler och praktiska saker. Man känner sig riktigt idiotförklarad när 4/5 vuxna förklarar för en att man måste sköta ekonomin och storhandla..... LIKE I DIDN'T KNOW!???


Åkte hem till mamma och pappa efter mötet, i väntan på att pappa skulle komma hem. Tillsammans åkte vi sedan till hans jobb, hämtade firmabilen och åkte vidare ut till Väsby där vi tömde hela mitt rum på bara en timme. Körde flyttlasset hem till mamma och pappa. Sängen och möblerna står i vardagsrummet, kläderna och väskorna i Felicias rum, Kartongerna i vardagsrummet. Allt i en enda röra. Här bor jag nu tills på Onsdag då vi ska flytta in skiten i nya lägenheten.


Utöver flytten så har jag jobbat varje dag i veckan, har därför inte hunnit skriva här. Blir nog inte så mycket innan jag hunnit flytta in heller. Allt tar sin tid.


Skulle bli ett kort inlägg om helgen men det blev lite för detaljerat

ALLA SOM HAR BILDER PÅ MIG FRÅN STUDENTEN FÅR TA O SKICKA DEM TILL MIG!!!
Har bara 2 bilder som jag e med på själv.


Galen helg. Eller åt minstånde Fredagen. Gick upp halv 7 för att börja fixa mig inför studentlunchen. Kutade ut ur skolan i min fina klänning och 14 cm klackar, inge vidare rolig terapi för fötterna. Det gick bra i alla fall! Väl ute hade jag stora problem med att hitta mitt plakat och min familj, efter en stund fann jag dem. Fick en massa blommor, nallar och girlanger runt halsen. En hel jäkla skylt lyckades de också hänga på.


Åkte flak runt i stan - hur roligt som helst. Luktade fa-an efteråt så fick ta en dusch och sminka om mig när vi kom hem, det var ju i för sig redan planerat menmen. Snabbade på så gott jag kunde för att kunna gå ut och underhålla mina gäster. Skålade med ett glas skumpa, sen trillade det in mer folk o vi började äta.


Drack ju i stort sätt ingenting på flaket så till middagen blev det några glas cider. Folk trodde ju att jag var full när jag skulle öppna paketen efter 2 cider. Hade inte mycket kraft i rösten kvar efter allt skrik och tjut på flaket, så jag var hes och orkade egentligen inte bry mig så mycket om innehållet i paketen. Ville bara öppna dem så alla kunde se vad jag fått. Min stress ökade och mina dåliga ordval lika så. Nu vet hela min släkt om att Danne gillar att slicka.... Kuvert asså. Och alla vet även att jag numera är lesbisk!? Vilket förvånar mig eftersom jag aldrig vart tänd på en tjej. Snart blir det nog till att baka en ängelpaj så jag kan bjuda vännerna på... Allt blev fel! Och enormt pinsamt.


När gästerna börjat dra sig hem åkta jag, Danne och Frida till Sollentuna för att hämta upp Sandra och Angelicia. Sen åkte vi vidare in till stan. Resten av helgen spenderades med dem. Grillkväll, sol & bad, alkohol och en massa trevligt häng bjöds det på.


Jag har i alla fall haft en otroligt trevlig helg. Den kunde nog inte blivit bättre.
Tack alla som kom för att fira mig och tack till alla som gjorde den här helgen minnesvärd!!!


Wearing a balerinasuit doesn't make you a balerina, but at least you feel pretty.

Var i skolan idag för att skriva mitt namn på lakanen som ska pryda vårt flak på fredag. När man väl tagit sig till skolan orkar man aldrig ta sig hem. Blev kvar där till 16.30 innan jag kom på att jag borde röra mig om jag ska hinna till väsby i tid.


Mötte upp mormor och så blev vi hämtade av pappa. Fick skjuts till mamma för att hämta min post-avi, sen vidare till Viksjö för att hämta ut paketet. Blev tjaffs hemma så pappa skjutsade hem mig igen. Trodde att jag skulle baka smulpajer idag, men det visade sig vara i morgon så i stället fick jag skruva på bordsben på ett bord, ta ner min tvätt, rensa bort skor ur hallen och klippa gräsmattorna.


Nu sitter jag här och provar mina nyinköp. Superfina må jag säga... åt minstånde bodyn med tillhörande kjol. De andra var lite konstiga, men det går att ordna.


Nu är det inte långt kvar tills studenten. Står redan en jättesäck med presenter inne på mitt rum, men de får vänta tills på fredag. Fick ett ifrån farmor på posten som jag öppnade. Men det gör nog inget. Nu kan jag hämta ut mina sängkläder på ICA i morgon efter skolan och terapin, så kan vi säga att jag fick sängkläder av henne i present.


När jag väl kommer hem i morgon ska jag baka smulpajer innan jag kan överväga ifall jag hinner in till stan för att lira biljard.


Lägenheten

Tjatja.
Långsam dag idag - jäkligt fint väder har det varit.
Var iväg o kollade på lägenheten idag. Den var verkligen jättefin. Helt sjukt att man snart lämnar sitt bo, att man snart ska stå helt på sina egna ben.
Riktigt skum känsla. Såklart är jag ju glad men samtidigt känns det jättekonstigt. Slår nog till psykist snart med. Kommer bli tungt men jävligt roligt!


Nog om det nu. Får ta det som det kommer. Efter looken i lägenheten åkte jag till skolan och satt där o chillade. Snackade lite med rektorn och min mentor. Nu är det i alla fall klart att jag får ta ett 4:e år efter studenten. Det känns skönt.


Ska kolla klart på big mommas house nu sen sova.


The game is on

The game is on!
Tävlingen om vem som är brunast efter sommarens slut. Alla knep är tillåtna med undantag för målarfärg.





Vem vinner? Blir det Danne Stekaren Schtek Ekvall eller blir det Mathilda The One And Fucking Only Morén?
En glass står på spel!



Vilken härlig dag

Vilken härlig dag det har varit och är.
Fick sova ut ordentligt efter det har jag städat vidare inne på rummet och även hunnit sola. Nu har jag gjort Det jag skulle idag.


Startade en tävling mig och Danne emellan... var dock lite oklart ifall han antog utmaningen. Jag blev i alla fall lite brunare. Ska hoppa in i duschen nu och efter det ska jag kolla på Roast på Berns


Fy fan vilken galen helg



Bild för att visa nya frisyren, blev inga bra bilder, glömde fota igår med partylooken och idag va man ju lite sliten men va fan ni ser ju att det är en viss skillnad i alla fall ;)





Igår blev det ost & kex + vin med hjärtat. Gud så mysigt det var och så jävla kul vi hade. Ingen stress alls förräns det plötsligt ploppade upp folk och vi blev skitstressade. En riktigt mysig början till jordens bästa utgång. Fan aldrig haft så jävla roligt i hela mitt liv som jag hade i natt med Frida och röset!


Uppskattat som fan. Tror att min och Fridas teori stämmer om att man uppskattar krogen mer om man går ut sällan än man gör om man går ut varje helg. Undrar om vi kanske råkade supa nån under bordet???!!! Jävligt skönt att jag inte var bakis när jag vaknade med tanke på allt jag lyckades få ner. Det far fan en lyckad kväll igår.


Idag har jag hunnit städa hela mitt rum för att jag fick finfrämmande. Tog bara 20 minuter att röja undan skiten. Finfrämmande var det väll inte riktigt. Danne pallrade sig hit för att kolla Big Brother-finalen med mig, det var skojjigt. Riktigt härlig killkompis, en sån alla tjejer behöver ha i sin närhet.


Simon vann big brother, och jag är så jävla glad. Måste erkänna att jag röstade 4 ggr på honom, men jag lärde mig av misstaget med Rodney! Han åkte ut med 1 rösts marginal och jag hade tänkt rösta men gjorde det inte för att jag trodde så starkt på att han satt säkert. Så vem vet, kanske var det mina röster på simon som gjorde han till vinnare? ;) Man kan ju försöka intala sig det.


Stinker pizza inne på mitt rum, Danne tog med sig middagen hit. Luktar ju inte fräscht precis men vad gör väl det? I torsdags stank det popcorn för att André hade stått med en påse i mitt rum och tappat ett enda litet popcorn. Fy fan vilket luktsinne man har - hemskt!


Nu ska jag tanka ner någon film att glo på. I morgon ska jag dammsuga och moppa golvet. Sen ska jag ut i solen och steka... Kanske blir det omvänd ordning.


Ahhh shit!

Blivit jättedålig på att uppdatera nu känner jag. Jobbat sent om kvällarna så har inte spenderat mycket tid framför datan.


Mycket tankar som snurrar nu i och med flytten, försöker få ihop kartonger och shit att packa i också. Mycket som ska göras.
Idag var jag, Felicia och André på grönan för att se Petter och September. Var ju tråkigt att jag inte pallade stå upp... Sliter som faaaaan på benen och fötterna att jobba. Har världens sämsta skor att jobba i också. Knappt så jag kan gå efter arbetspassen.


Men i morgon ska jag i alla fall jobba.. sista passet på över en vecka eftersom jag har möten, skola, student och annat att tänka på. Nu ska jag nog slå igång en film och sen sova så jag orkar upp i morgon.


Försöker hyva in ett inlägg när jag kommer hem i morgon. Måste ju visa er resultatet av tisdagens hårmodellande.