Dagens låt




Här kommer dagens låt hittade tyvärr inte den officiella musikvideon, hoppas ni står ut ändå. Kan hända att jag slänger in några fler låtar senare.


En annorlunda dag

Blir ett snabbt inlägg nu innan läggdags, är så förbaskat trött efter något som känns som världens längsta dag.
Hade Juridik-SM idag. Så vi började i skolan med att representanterna ifrån vår klass övade inför den kommande rättegången. När det var klart blev det lunch följt av vår Mösspåtagning, så nu får jag använda min studentmössa över valborg. När vi stegat ut ur aulan blev det lite Cider innan klassen ilade iväg till Universitetet.


Väl där mötte vi en skolklass ifrån Falköping and we owned the shit out of them. Nej inte riktigt men det kändes så på det material som togs upp. Sen att rättegången blev lite oklar för att båda klasserna tryckt på fel punkter är en annan sak. Men språkmässigt och av materialet var vår klass bättre.


När rättegången var över åkte vi tillbaka till skolan för att äta middag med de 3 andra juridik-klasserna som gick vidare till final: Danderyd, Brännkyrka och Ållebergs gymnasium. Till efterrätten fick vi höra vilka som vunnit; Danderyd, kanske inte helt otippat. Inte direkt ovanligt att de vinner. Och vi andra blev alla placerade som 2:or. Stod tydligen mellan Danderyd och Solna som vinnare, känns skönt att vi var nära i alla fall.


Nog om denna dag, den är ju nu över. Har vart en rolig dag. I morgon ska jag upp tidigt och skriva min del av projektarbetet och efter det blir det fest. Nu ska jag sova så jag orkar upp.


What about whomen and shoes?




Efter skolans slut igår blev det Musikal med fosterfamiljen. Hair, om ni hört talas om den. Riktigt bra må jag säga, fast jag fattade inte någonting av den.
Innan Musikalen hann jag med några snabba inköp så som en ny sjal, örhängen och skorna (som ni ser på bilden). Som gjorda för studenten. Har aldrig gått i ett par skönare klackar förut, lär väll inte säga det efter en hel dag i dem men just nu käns dem riktigt bekväma och stabila. Köpta på Belle Shoes för en inte allt för stor summa.


Gick in i butiken för att kolla lite, hade målet inställt på ett par ljusa kilklackar till studenten, men de tankarna var som bortblåsta när jag såg dessa svarta peeptoe-pumps. Jag föll direkt för dem och skulle ha dem till varje pris. De enda provexemplaren som stod framme var i strl 41, vilket är alldeles för stort. Frågade expediten om de fanns i en mindre storlek och hon tvekade innan hon utbrast i ett otroligt entusiastiskt "Självklart har vi det". Kändes som att tårarna skulle visa sig om de inte hade funnits. Satte på mig dem i strl 40 och vågade knappt andas för att jag misstänkte att de skulle vara perfekta.


Även dem glappade i hälen. Expediten sa att det inte fanns en chans i världen att jag skulle få på mig en mindre storlek men tipsade om gelé-inlägg som man kan sätta i hälen, då skulle de sitta som en smäck. Med hjärtat i halsgropen gick jag med skorna till kassan, förbluffad över priset tryckte jag OK på babbsmaskinen, tackade så mycket och gick glatt ut i solen igen.


Hur kan man bli så lycklig över ett par skor? Hur kan glädjen sprätta ut i fingertopparna och léendet sminka ansiktet i vårsolen? Hur kan världens snyggaste pumps kosta 100 Kr?


Nu behöver jag bara köpa nylonstrumpbyxor, sen är min studentklädsel fullbordad. Galet hur mycket pengar folk lägger ut på sina skor och en klänning de aldrig använder igen. Ni har ju tidigare fått se min klänning på bild, den kommer jag gladeligen ta på mig flera gånger i sommar. Jag anser det vara fult att skryta om hur dyrt man köpt saker, men jag är riktigt stolt över att kunna medge att jag fick både klänningen och skorna för ynka 220:- Ekonomiskt, välplanerat och helt underbart.


What to do liksom

Otroligt seg dag. Gick i alla fall att ta sig igenom arbetstiden. Mycket att tänka på dock. Väldigt skönt var det att komma hem och andas ut på sängen, helt slut i kroppen. Började ju som sagt dagen med feber och jobb. Kallsvettades så in i vassen mycket, skakade i benen o vette fanken vad.


Fick lunch efter en timme med lite tråkiga besked om att jag inte får jobba kvar nu efter April, så det blir till att söka nytt jobb. Aningen omöjligt att få så här nära sommaren eftersom de flesta butiker redan har sina sommarscheman klara. Men jag får väll härda ut. Ironiskt att jag gick dit med min feber och förkyldning just för att inte bli av med jobbet och ändå fick besked om att jag får lämna.


Världen ska väll inte alltid vara helt rättvis heller. Nu har jag i alla fall provat en tvättäkta klädaffär, i morgon eftermiddag blir mitt sista pass på New Yorker, sen får vi se vart vindarna bär mig.
Nu ska jag ta mig en shot hostmedicin, den vi har hemma är så god att jag skulle kunna halsa den ur flaskan (kan inte fatta att ajg säger det.) Efter det blir det film innan jag låter John Blund släcka lampan för ikväll.


Nässpray

Då ska jag snart röra mig mot jobbet. 3:e dagen med feber, jag har inte råd att förlora jobbet - jag måste dit idag. Anser dom att jag inte borde vara där så får dom skicka hem mig.


Det värsta med att vara förkyld är att ta alla möjliga mediciner och nässprayer. Hostmedicin smakar gift, tabletter blir svåra att svälja och nässpryen är min värsta fiende. Jag får alltid ner den lilla mängd vätska ifrån sprayen ner i svalget och jag får kväljningar av det. Ändå tvingar jag mig till att ta den för nästäppan. Usch säger jag bara. Vedervärdigt.


Blir 2 spraydoser nu och lite illamående på det, så hörs vi när jag är hemma igen.


Fattar inte resonemanget

Här i huset är det lite dubbelmoral. Det klagas och tjatas om att det luktar instängt i mitt rum och att jag ska slänga sopor - när jag inte ens har några sopor att slänga. Att det luktan instängt beror ju på att jag har rummet på solsidan hela morgonen, förmiddagen och tidigt på förmiddagen, kommer inte in någon som hellst luft om man öppnar fönstret heller.


Då kan man ju tänka så här; ett instängt rum behöver ju luft, den enda luften jag kan få in är genom att ha öppen dörr under dagarna. Det har dom själva sagt med. Men varje gång jag låter den stå öppen över dagarna så är den stängd när jag kommer hem, just för att det är så instängt.


Jag fattar inte riktigt. Det blir ju inte bättre av att stänga dörren. Nu är det ändå städat här inne och tidigare anledningar till att dörren är stängd är för att de inte orkar se skiten när de kommer hem... Om jag lämnar en liten springa öppen så ser man inte ens in. Och när det väl är städat får jag inte heller ha öppet. Kan ju inte göra så mycket åt det då.


Påskharen kom med förkyldning i mitt ägg

Åkte till mormor igår, stannade till på apoteket för att köpa lite allergigrejer på vägen. Vet inte om jag har blivit allergisk (aldrig vart det förr) eller om jag är förkyld. Har i alla fall vart matt i hela kroppen, haft feber, nyst okontrollerat, ögonen har runnit och nu kommer jag snart få hosta. Det ena utlöser ju det andra.


Tycker synd om alla pollenallergiker, är ju inte precis billigt med medicinen. Köpte en nässpray och ögondroppar för 224:- eller nåt sånt. Käns ju inte direkt som om de skulle gått back om de sänkte priserna med tanke på att så många har pollenallergi.


Kom fram till mormor mitt på dagen, fikade lite och pratade. Senare på kvällen gick jag, pappa och Felicia till Pappas kompis och snackade skit i en timme sen gick vi till mormor igen för att kolla hockeyn. Har inte hänt så mycket, mest legat och vilat eftersom jag haft feber.
Idag åkte vi förbi farmor innan vi åkte hem.


Slänger in en dagens låt lite senare.


Påskmys med släkten

Tjabbaaaaaa!!!





Hade jättetråkigt när jag vaknade, ingen ville hitta på något, det var världens finaste väder ute och jag ville verkligen göra något men visste inte vad. Ringde min moster eftersom jag visste att kusinerna skulle dit så fick jag en inbjudan till påskmiddag, vilket jag nappade på. Inte för maten utan för att jag äntligen skulle få något att göra. Uttnyttjade även det underbara vädret genom att raskt promenera hela vägen till min moster. Galet skönt var det.


Träffade mina kusiner, pratade en massa skit om allt och ingenting, fick lite resetips inför sommaren och sådär. Hjälpte till med maten och babblade lite goja med lilla bebisen Amanda.
Nu har jag precis kommit hem och känner mig helt matt av all sprudlande energi som omgivit mig under hela dagen.


Big brother snart sen spela lite och efter det blir det film innan jag lägger mig. I morgon åker jag med min kusin och hennes kille upp till mormor för att sedan åka hem med Felicia och pappa på Söndag. Underbart :D


Kryssningen

Hemma från kryssningen nu.
Egentligen har jag väl vart hemma i några timmar men jag har inte orkat blogga förns nu. Finns inte mkt speciellt att berätta egentligen. Vad jag än skriver skulle behöva detaljeras för att bli intressant. Så i stället kan jag lika gärna skriva som det är: Vi drack och drack och drack. Sen drack vi ännu mer.


Handlade lite i Taxfreen och nojade som fan över att bli stoppad i tullen, som inte ens var på plats. Skulle behöva flera timmars massage för att lugna ner nacken och axlarna efter att ha konkat runt på min stora sportbag. Ska ALDRIG ha med den på en kryssning igen. Positivt att man får plats med mycket i den, även negativt eftersom det blir tungt.


Hände väll egentligen inte så mycket som är något att "skvallra" om. Surkärringen i kassan på Taxfreen lär ju inte roa er så mycket.


Rolig resa i alla fall. Nu ska jag gå och sova så baksmällan försvinner, det här med återställare dagen efter funkade inte så bra, resulterade endast i att man blev ännu mer alkoholpåverkad än man redan var.


Dagens låt




Nu peppar vi för ikväll.


Trötter

Tja, Tja!


Blev ingen övernattning inatt men skit samma, hittade annat att göra. I morgon får man i alla fall sova med Angelica.
Så idag har jag vart på möte med syrran, gick väll som förväntat men inga vidare framsteg, bara en massa bollande med tankar. Efter det handlade vi lite innan vi åkte med Felicias kille till stan. Efter det åkte vi till Solna och käkade för att sedan åka tillbaka till Jakobsberg och hälsa på pappa. Orkade inte röra mig därifrån efter att ha flängt omkring hit och dit hela dagen lång. Pappa fick till slut skjutsa hem mig.


Nu ska jag snart sova så jag kan orka upp i morgon för att packa väskan inför kryssningen.


God Natt

Nu blir det snart dags att gå till sängs. Ska bara blogga det här inlägget som blir ett "fridfullt" avslut på dagen, till skillnad mot gårdagens sista inlägg *fniss*


I morgon blir det back to tha hoood för att gå på möte och snacka lite fler bostadsmöjligheter och efter det ska jag troligtvis åka hem till Christoffer. Fick en invite till övernattning så blir väll lite käk, film och gos innan läggdags. Blir väll lite halvtråkigt att vakna upp lonley i hans lägenhet på Onsdag men wtf, ska ju ändå direkt hem då för att packa inför kryssningen. Men det blir mysigt med sovsällskap. Hatar ju som sagt att sova själv.


Nu blir det sängen och nått avsnitt av "Vad blir det för mat?", jag har tröttnat lite på film och vanliga serier och då har jag fastnat för matlagningsserier, låter helt sjukt, vilket det också är men i alla fall så är det vad jag ser på.


Puss & God Natt


Telefonterror

Jäkla telefonterror här alltså, ringer som om det vore heta linjen. Först ringer frida ett par hundra gånger med olika telefoner för att de dör en efter en så försöker mamma nå mig och när hon gett upp ringer Christoffer bara för att säga att han ringer upp snart. På den "gamla goda tiden" ringde man till hemtelefonen för att bestämma träff någonstans, det har Kicki sagt till mig. Innan det tiden på "den ännu äldre goda tiden" så brevväxlade man och bestämde ett datum, en tid och en plats där man skulle ses och för hoppningsvis kom brevet också fram... Nej nu skojade jag men kan tänka mig att det kunde ha vart så.


en mycket långsam dag har du passerat. Började med att gå upp tidigt för att gå på terapi, efter det åkte jag in till stan för att träffa Frida som hade alldeles för mycket att göra på jobbet för att hinna ses så istället gick jag och käkade för att sedan traska tillbaka till Karlberg i solen och värmen. Nu är jag helt slut och funderar på om jag ska ta en tupplur och sedan försöka hitta på något. Vi får se vad det blir.


Jag stör mig på en bloggerska

Innan jag går och lägger mig vill jag bara dela med mig av en åsikt jag har om en vidrig människa. Känner ju inte henne privat men av hennes image att dömma så kan jag inte låta bli att rysa för att jag avskyr henne så mycket. Hon är fejk från topp till tå. Linser, löshår, fejkpattar, Michael Jacksson näsa, ankläppar till och med kinderna är ju för fan oäkta.


Tror redan ni vet vem jag menar. Hon stör mig så förbannat jävla mycket. Hon fick nån träningsmani för cirkus ett och ett halvt år sedan, nu mera ser hon ut att ha blivit offer för anorexi - säger absolut inte att hon har det, jag menar hon petade ju ändå lite i sin Italienska skaldjurspasta här om veckan, att säga att hon har anorexi vore ju bara dumt. Löshåret borde hon lagt på hyllan för länge sedan. Carolina Gynning vet hur man gör, men tydligen inte denna brud.


Sen orkar jag nog inte gå in på detalj i hennes åsikter om allt men för att ta ett exempel kan vi ju klanka lite på att inbokade bröstoperationer nu har ökat bland ungdomar efter att hon lagt sig under skalpellen, hon menar ju att det var hon som ville och att folk bara är dumma om de ska göra operationen bara för att hon gjorde det, hon menar även att hennes så kallade fans kan tänka själva. Samtidigt får hon ett Fan-brev av en tjej som inte är mer än 11 år, som BOKSTAVLIGEN vill vara henne!!!??? Och även ber om bloggerskans åsikter om hur hon ska gå till väga för att bli som henne. JAG VILL KRÄKAS! Jag menar kom igen, hon säger att hennes fans kan tänka själva och inte ska följa hennes ord i punkt och pricka, ändå ger hon en 11-åring tips i hur man ska bli som henne.


Löjligt är bara förnamnet. Nog för att folk stör sig på min falskhet, men det finns andra problem här i världen. Ni stör er på mig och jag stör mig på henne - så enkelt är det. Ni älskar att hata mig, jag älskar att hata henne.


Men som du tidigare sagt, Kissie, så är ju ALL publicitet bra publicitet - och där är jag faktiskt villig att hålla med dig.


Big brother live - LIVE

Så vad har jag gjort ikväll då? Ni som har mig på Facebook vet redan, syftar på er andra nu. Jag, Angelica, Sandra, Luss och Emelie tog oss till Årsta för att sitta i Big Brother publiken. Var skitroligt men kokhett där inne, tur att de bjöd på dricka.





Man var ju såklart tvungen att fota bara för att. Har några fler bilder på Facebook men det fanns ju itne så mycket att visa, ser bättre ut i TV-rutan. Vad kan man säga då? Studion var väldigt liten, läktarna var lite obekväma och man fick väldigt ont i ryggen eftersom det inte fanns ryggstöd - men å andra sidan, vad gör det egentligen? Det var värt att få lite ont när man ändå hade så kul där.


Satt bredvid två ENORMT pinsamma fjortisar. Nu snackar vi blonderingsmedel som bländar, idomin, pushup till hakan och spindelbens-ögonfransar. Den ena försökte lura till sig fler energidrycker genom att gömma dem bakom benen. Alltså allvarligt!? Hur fattig är man när man försöker snatta gratisdrycker?


Om man bortser ifrån fjortisarna så hade vi grymt roligt. Dock tråkigt att det var Annie som fick lämna huset, diggade henne som fan. Hon var verkligen sig själv.


Dagens låt




Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?


Dagens låt




Var ett tag sen men nu kör vi en Dagens låt igen. Fastnat för låten efter att ha sett Big Mommas House 3


It's friday - I'm in luv


Ännu en bild ifrån klasskivan då =)


Så vad har jag gjort idag då?
Började dagen med en dusch innan jag åkte till Centrum för att köpa kläder som jag lagt undan på NY, vilket inte gick som planerat eftersom reglerna för det har ändrats, numera får jag bara rabatt de dagar jag jobbar. Gick in på H&M i stället och köpte nya solglasögon och skor. Köper ju minst ett par solbrillor varje år och årets första par var skitsnygga :D


Efter inköpen åkte jag till skolan och hämtade böcker, pratade med lärare och kollade upp lite grejer innan jag började röra mig hemåt igen. Efter en stund fick jag även sällskap av Christoffer som stannade hela kvällen, fram till 22 i alla fall. Saknar sällskapet lite, mysigt med kramar o pussar. Får se om vi hinner ses i morgon med ^^hihi.


It's a bloody night




Nu radar vi upp lite från igår och idag.

IGÅR:
Mötte upp Frida för att köpa blod på Butterick's och tröja + leggings på H&M sen åkte vi hem till henne för att fixa oss. Blev stressigt som fan men blodet gav snygga sår så vi kletade maniskt på ännu mer utav det. Rena rama motorsågsmassakern såg det ut som i hennes badrum... utan motorsåg ofc. När vi kände att vi var tillräckligt nerblodade så åkte vi till Fridhemsplan och satte oss på Nivå 22 - där vi fick klunka i oss 2 cider innan det bar av mot Kungsträdgården och Victoria.


Väl där blev det lite mingel, välkomstdrink, middag, sång, "titel-utdelning", dans, alkohol och fyllesnack... Trevligt och mindre trevligt, varierade med humöret.
Åkte hem vid 1-tiden, eller hem och hem... Jag sov hos Christoffer i Solna, nära till skolan blev det i alla fall, tar ca 2 minuter att gå.


IDAG:
Vaknade kl 9 och gick upp till skolan, bakis, bakis, bakis - ekade det i mitt huvud. Första lektionen segade, jag låg o sov, som jag tidigare skrev. Sen var det lunchrast väldigt länge. Drack en massa vatten och käkade isglass för att svalka mig lite. Dock satt jag i solen så jag kände mig lagom uttorkad.


Sen fick jag veta att jag fick MVG på Geografiprovet, en härlig känsla spred sig i hela kroppen och plötsligt kände jag inte av huvudvärken längre. Blev BIO i Kista med min KP efter skolan. Såg Big Mommas House 3, den ägde. Kanske inte hårt men den var galet rolig. Mat efter filmen och sen skulle jag åka tillbaka till Christoffer i Solna... När jag kom fram hade han dock somnat och jag lyckades inte väcka honom så efter 25 minuter fick ajg traska till stationen och åka hem.


Nu har jag suttit hemma och segat sen dess. Vilat lite, kollat på "Vad blir det för mat?" och på Big Brother. Mitt i BB ringde Danne och störde så jag fick gå ut och träffa honom en sväng och lämna tillbaka hans tröja som legat och smittat mina kläder med hans tvättmedel. Justeee!!! Appropå tvättmedel skulle jag tväta lite idag när jag kom hem och precis när jag fyllt maskinen ser jag att det inte fanns nå tvättmedel kvar... Snacka om att jag blev arg. Jag har ju knappt några rena kläder, eller jo det har jag men inga byxor.


Nu ska jag gå och borsta tänderna sen blir det nått avsnitt till av "Vad blir det för mat?" och efter det hälsar jag mig själv en god natt men djup, skön sömn. Fick ju inte sova så mycket i natt. MOT KARIESBESKYDDAREN!


Seg idag

Idag mår man verkligen som man förtjänar. Skönt att man inte har så många lektioner. Började med Drama där vi var ca 3 elever... 2 gick in i bildsalen och jag låg o vilade, ingen sa emot så. Bör tillägga att jag var den som kom först till skolan av alla i klassen, lite stolt är jag. Tur att man slapp sova hemma, hade aldrig pallat annars.


Galet roligt var det igår i alla fall, bilder kommer i den mån jag får tag i dem.


Taggar till

Taggar inför klasskivan ikväll - Wihoooou
Det är en konstig stämning i klassen, alla är glada och uppspelta xD


Jag och Frida kommer äga sönder alla utklädnader.


Uscha

Haft ont i magen och huvudet i 3 dagar, något som absolut inte stämmer. I morse vaknade jag och kände av halsen och bröstkorgen med. Käns som att den här veckan kommer sluta i katastrof.


Plans for tomorrow

Nu ska jag snart packa morgondagens väska... Känns som att jag skulle behöva en jävla resväska.


Blir jobb från 10.45 till 17.15 och efter det bär det av till Frida.
Hos frida blir det middag och sen lite förkrök på Nivå 22 (ovanligt)
Efter Nivå blir det Studentskiva.
När vi festat klart drar vi tillbaka till Frida och sover.


Detta innebär 3 klädbyten... Morgondagens jobbkläder, utklädnaden till skivan och Måndagens skolklädsel. Tung väska med för den delen.


 


Rumors




Saturday, stepping into the club
The music makes me wanna tell the DJ, tune it up
I feel the energy all around
And my body can't stop moving to the sound


But I can tell that you're watching me
And you're probably gonna write what you didn't see
Well, I just need a little space to breathe
Can you please respect my privacy


Why can't you just let me do
The things I wanna do
I just wanna be me
I don't understand
Why would you wanna bring me down
I'm only having fun
I'm gonna live my life (but not the way you want me to)


[chorus]
I'm tired of rumors starting
I'm sick of being followed
I'm tired of people lying
Saying what they want about me
Why can't they back up off me
Why can't they let me live
I'm gonna do it my way
Take this for just what it is


Here we are, back up in the club
People taking pictures
Don't you think they get enough
I just wanna be all over the floor
And throw my hands up in the air to a beat like (what)


I've gotta say respectfully
I would love it if you would take the cameras off of me
Cause I just want a little room to breathe
Can you please respect my privacy


Why can't you just let me do
The things I wanna do
I just wanna be me
I don't understand why
Would you wanna bring me down
I'm only having fun
I'm gonna live my life (but not the way you want me to)


[chorus]
I'm tired of rumors starting
I'm sick of being followed
I'm tired of people lying
Saying what they want about me
Why can't they back up off me
Why can't they let me live
I'm gonna do it my way
Take this for just what it is


I just need to free my mind (my mind)
Just wanna dance and have a good time (good time)


I'm tired of rumors (rumors)
Followed (followed, followed, followed, followed, followed)
What they want of me
Why can't they (they, they, they, they, they) let me live
Take this for just what it is


[chorus] ×2
I'm tired of rumors starting
I'm sick of being followed
I'm tired of people lying
Saying what they want about me
Why can't they back up off me
Why can't they let me live (live)
I'm gonna do it my way
Take this for just what it is





URK

Då är det dags att ta tag i städningen. Orkar inte men å andra sidan har dammkornen börjat klaga på att det är för tätbefolkat så jag lär väll anstränga mig lite. Känns som att jag har för få förvaringsutrymmen på mitt rum för allt samlas i en hög på golvet.


Vill möblera om nu också men det kan jag inte göra - tråkigt nog. Högtalarna går inte att placera på annat sätt.
Får fundera ut något.


Tårt-tips

Kom hem för en liten stund sedan.
Gjorde klart pappas Tårta idag, galet god och riktigt mäktig måste jag säga.





Nog den försa tårtan jag bakat någonsin. Följde ett recept på Brownies men gjorde dubbel sats eftersom vi ville dela den till en botten och en topp. Blev hallonröra mellan lagrena och sen Mörkchoklad-glasyr över hela skapelsen. Blir asgott när man bryter den söta tårtbottnen med syrliga hallon och besk choklad. SMAKORGASM!!!


Glasyren hittade jag på ett eget recept på... Vi fick göra dubbelt även där för att kunna täcka hela.
En sats är:
4 DL Florsocker
2 DL Kakao
Ett halvt dricksglas vatten


Man kan minska eller öka kakaomåttet beroende på vilken smak man vill nå. Men kom ihåg att minska lite på vattnet om ni minskar på florsockret eller kakao. Det blir som bäst när den är lätt att arbeta med men lite segare i kinsistensen, tänk kräm och inte soppa.




Planer

Kl 17.03 ska jag bege mig ut mot busshållsplatsen för att röra mig till Viksjö. Pappa fyller 46 år så han ska firas. Bakade tårtbotten igår - idag ska vi garnera och rasera den. Har inte en aning om vad jag ska ha på mig för kläder... Vet inte om jag ska in till stan efter den lilla tillställningen eller om jag blir kvar hos mamma o pappa till sent ikväll. Beslutsångest.


De kläderna jag vill ha gömmer sig någonstans, blir därför svårt att använda dem. När jag hittar ett plagg försvinner tre andra. Skulle nog behöva städa här igen. Får ta det i morgon på min lediga dag. Nu måste jag föna håret och sedan äta någonting... Inte ätit något alls idag.


Blandade känslor


Bild från Mars


Lönespecen kom på posten idag WEEEEEIII :D Då vet jag att jag kommer ha lite pengar till kryssningen i alla fall, riktigt skönt.
Komhem ifrån mor och far för en liten stund sedan. Suttit o tjafsat om min student, har ingen jävla lust alls att fira mig. Är ju några små inbördeskrig i min släkt. Pappas sida av släkten gillar inte min mamma, andra kommer inte överrens och mitt i allt står jag. Det är MIN jävla dag. De som vill fira mig får göra det 10/6, jag tänker minsann inte ha öppet hus i en vecka.


För arg för att palla. Gonatt.


Geografi

Geografiarbete på G
15 minuters Pp med begreppslista och loggbok... Hmm, undrar nyfiket hur det kommer gå. Känns som att Geografi är något för mig. Tycker det är jätteintressant.
Bara jobbigt att redovisningen ska vara så lång. Ingen aning om vart jag ska börja. Ska skriva om Nederbörd, Monsun och El Niño, fattar inte alls vad El Niño har med regn att göra, därför det är så krångligt att komma igång med uppgiften. Måste veta hur jag ska baka in det, annars blir det som om det vore 2 olika arbeten.


Wish me luck



Studentskiva!

Studentskiva
Var:
Viktoria, Kungsträdgården
När: Onsdag 13/4 kl 22.00
Tema: Jag kom precis ifrån...
Pris: 120:- för biljetten som köpes av mig personligen.


Så har du lust att komma o festa med de bästa? Skicka meddelande på Fb Mathilda Von Morén, smsa eller komentera inlägget.


Liten update

Hejsan hoppsan.
Inte blivit så mycket bloggande på ett par dagar. Legat med feber sen i fredags, idag var jag åter i skolan igen. Började skoldagen med att trava in på expeditionen och be om ytterligare hjälp gällande mitt SL-kort. Tror att jag kanske kan få ett nytt inom ett par dagar nu, inte för att de på SL var sammarbetsvilliga utan för att jag och de på expeditionen visste vad vi pratade om tillskillnad från Kundtjänst.


Efter en timmes tjaffs där gick jag upp på engelskalektionen. Avslutade även skoldagen med att gå på naturlektionen- wihouuuuuu- andra gången den här terminen. Nu ska jag bara satsa på att få närvaron så löser sig allt sen. Efter skoldagen åkte jag in till stan för att träffa Frida, båda missuppfattade varandra så jag gick runt o väntade på henne men det blev aldrig nån träff eftersom hon trodde att vi skulle ses en annan dag. Åkte hem och tog det lugnt, läste igenom massa papper, kollade lite på TV och nu sitter jag här o bloggar för att ni ska få lite nya uppdateringar.


I morgon kommer min kontaktperson till skolan för att hjälpa mig med en sak. Ska bli spännande o se vad som händer efter det, tror det står fika på schemat.


Ska slå igång en film nu o sen blir det natti, natti.


Ditt slutgiltliga val

Varför förvånas jag inte längre?
Tyckte du var jätteduktig som kunde hålla dig borta så länge o vad gör du? Så fort det blev tillgängligt igen återgick du till ditt äckliga alkoholiserade liv. Blev inte ens besviken när jag fick veta det. Tycker bara att du är tragisk.
Då vet jag att du gjort ditt slutgiltliga val. Alkoholen framför dina egna barn.


Gissa filmen

Någon som vågar gissa vilken film följande citat kommer ifrån?


"I'm telling you, I'm big in the hood right now, I don't even remember my name. They callin' me handsome!"


såja



Bättre bilder på mitt nyklippta hår.


Angelica & Frida = Två underbara själar

Skulle kunna skriva en hel bok om hur otroligt underbara Frida och Angelica är. Men med tanke på att jag inte har tid för det just nu så tänkte jag bara skriva lite kort om dem.


Angelica slungades in i mitt liv på ett lite annorlunda sätt. Vi träffades på en fest där hon stog och bubblade på med min lillasyster och sedan presenterades för mig. Fick veta att hon bodde i närheten av mig och därav mitt intresse för att lära känna henne.
I början av festen småhatade jag henne av en massa anledningar. Mest av allt det första intrycket av henne eftersom vi ju inte hade pratat med varandra. Fick hennes Facebook där och då. Vi hördes inte av någonting alls i stort sätt. Så en dag när jag åkte hem ifrån skolan klev hon på bussen och jag var osäker på ifall det var hon eller inte så jag v¨ågade inte riktigt säga hej. När vi båda skulle av på samma hållplats blev jag ännu mer osäker eftersom det påminde om henne, båda log lite blygt och osäkert, klev av bussen och gick åt varsitt håll. När jag kom hem skrev jag till henne på FB eller MSN och frågade ifall det var hon eller inte och hon hade vart lika osäker som jag. Fick med henne till Infra City den dagen för att få hjälp att bära hem paket och ungås lite. Sen dess har vi hörts kontinuerligt. Nu för tiden vardagligen.


Frida träffade jag genom Angelica. Det började med att jag fick höra mycket om Frida eftersom Angelica pratade mycket med henne. Sen träffades vi när Angelica firade sin födelsedag i December. Mitt första intryck av Frida var ungefär "that high-class bitch", tyckte att hon var missanpassad på Ego och det såg ut som att hon tyckte sig själv vara bättre än alla andra. Men efter att vi pratat lite grann så var de tankarna som bortblåsta. Angelica fortsatte prata med Frida ofta och ibland när jag var med Angelica o de två pratade i telefon kunde Frida säga att de skulle höras sen för att Angelica var med mig... Blev lite svårt att förstå signalerna och ajg blev osäker på vad hon egentligen tyckte om mig. Vi träffades igen och då fick jag förklarat att jag är den enda av Angelicas kompisar som Frida någonsin tyckt om. Vi kom bra överens. Efter några utgångar med de två kunde jag och Frida börja umgås på egen hand och det som förut var en längtan efter en ny vän försvann.
Även jag och Frida pratas vid dagligen.


Jag förstår inte hur jag kan ha kommit i kontakt med de två underbaraste vännerna på jorden. Tänk vad slumpen ibland kan ha stor inverkan i ens liv. Hur ödet kan bestämma.
Jag är så glad över att jag får umgås med två pangbrudar och jag uppskattar er över ALLT i världen. Ni är det bästa som hänt mig.