Tack gode gud

Fick precis veta domen ifrån måndagens förhandlig i länsrätten.

Syrran blir också placerad I knivsta från och med idag. Dock blir hon kvar i Gävle en vecka.
Så nu får jag ock hon dela rum tills det finns plats för fler i deras hus.

Jag är överlycklig över att få slippa bli tvingad att bo hemma. Men syster gråter över det. Hon vill tydligen bo hemma, men nu får hon inte det enligt lag.

Ingenting kan ta min syster ifrån mig.
Älskar dig Felicia <3

Peace out
..v,

PainBörjar bli galen.

There are NO painkillers for my broken Heart, but at least a cigarette would take away the pain for about 3 minutes.

Har inte rökt sen i tisdags och det är lite jobbigt. Ni får inte tro att jag försöker sluta eller så, bara det att min mormor inte vet att jag röker.

Igår var det Harry Potter och halvblodsprinsen, riktigt bra - enligt mig. Men folk får tycka som de vill. Förstår er som inte gillar den.

Idag åker jag hem ifrån mormor så det kan ta några dagar innan jag hör av mig igen.
Åker tillbaka hit någon gång nästa vecka. Blir ju Norrköping på måndag tror jag, sen får vi se om Wim och Nettan har några andra planer inför nästa vecka.
Blir i alla fall tillbaka hit för att sedan resa vidare till Göteborg :D:D:D:D:D

Peace out
..v,

mardröm

Efter igårkvällens otrevligheter började en lång dramatisk natt.

Jag drömde att jag och Carro var på semester med min familj på Öland och att Nasho hade följt med dit. Han dumpade mig första kvällen. Jag bokstavligen sprang ut för att hitta honom och Carro kutade efter.

Det var hon som hittade vart han hade tagit vägen, Han var inne i en byggnad som var uppdelad i ungdomsgård, restaurang, ungdomsgård och lite annat. Jag mådde fruktansvärt dåligt över att han lämnat mig. (precis som igår) Vi öppnade en dörr där vi såg Nasho sitta under ett bord med en blond fjortis och en Brunhårig fjortis som var skit fula och kaxiga.

Efter att jag och carro kom och störde så gick de 3 i väg och carro föll ihop på golvet i en skrattattack. Själv blev jag så illamående så jag behövde spy. Jag sprang för att hitta en toalett men föll över carro som låg på golvet. Och hennes mage fick en dusch. Sen springde jag upp för en trappa till 5:e våningen där toaletten fanns och hörde Nasho stöna.

Så jag öppnade en dörr för att se nasho ha trekant med de två fjortisarna. Först spottade jag den blonda i ansiktet sen den brunhåriga. Sist nasho. Jag krossade spegeln och tog tag i tjejerna och drog ut dem i håret för att sedan skälla ut dom ordentligt. Jag sa att han var mitt ex och att vi skulle förlova oss om 4 dagar. Att han hade dumpat mig och att allt va kaos. Efter det vad inte tjejerna så kaxiga längre. De sa förlåt och gick därifrån. Ut från toan kom Nasho, jag kollade på honom med en enda blick och gick sedan därifrån.

Och där slutade drömmen för jag vaknade utav att jag låg och spydde för jag blev så äcklad.

I Kväll blir det Harry Potter och Dödsrelikerna

Peace out
..v,

Over and totaly outEfter 9 månader - 4 dagar är det över. 4 dagar om fattades för en förlovning. Så nära men endå så långt ifrån.
9 månader med en kille som träffade mig enbart när han var kåt. Och det fick jag bekräftat idag.Du säger att du inte sårade mig, men vad vet du? Det är inte så att du känner det jag känner eller läser mina tankar.

Om vi ska se över dessa 9 månader. Kan vi ju lugnt säga att det har gått långsamt. Har max träffat dig 25 gånger. Sovit med dig en enda natt, Kysst dig bara 3 gånger. Äcklats utav tanken att jag hela tiden har vetat att du träffar andra. Du har ljugit och gått bakom min rygg. Bråkat över minsta lilla grej bara för att få en anledning till att säga det är slut.

Men vet du vad? Du är sämst på att ljuga, för det är ju det du gjort mäst av nu när jag vet hur dina lögner ser ut. Du är sämst på att låtsas. Sist men inte minst. DU ÄR SÄMST PÅ ATT VISA DINA KÄNSLOR!

Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur fruktansvärt äcklig du är Nashwan. Men jag orkar inte lägga ner den tiden på dig.

Nu ska jag leva mitt liv som jag borde ha levt det, redan för 9 månader sen!

Peace out
..v,

Tillbaka

Vet att jag inte har skrivit på ett bra tag. Sitter fortfarande fast i Knivsta/uppsala. Har ju ingen tillgång till dator där. Men idag är jag hos Anna så passar på att skriva lite i alla fall.

Det tog slut mellan mg och nasho 5 dagar innan 8 månadersdagen (midsommar) och vi lyckades ordna ihop det igen så nu äre bara att vänta in 9-månader i stället. 

Var i Highchaparall över en helg riktigt roligt. Vi kollade hästtävlingar o shoppade lite cowbyhattar som är the new it- thing ute på landet. 

Blev slagen på stan förra fredagen så den senaste veckan har för det mästa innehållt läkarbesök och massor med alvedon. 

Idag bestämde jag mig för att ta hål i vänsterörat och det gör ju inget eftersom jag endå inte kan sova på den sidan. Har fått en muskelinflamation över örat och käken efter ett utav slagen. Så ajjabajja.

I morgon är det Rättegång för mitt LVU ute på gärdet så jag hoppas att folk kan hålla tummarna för mig då.

 Nu ska jag kila iväg o ta en cigg.

Peace out
..v,