Förklarar krig mot somalielukt!

Snart blir det 2 dagar fyllda av shopping men jag känner mig snål och det kliar inte i shoppingnerverna - NÅGOT ÄR FEL! Jag som alltid vill ha nya kläder och saker annars.
Kommer i alla fall att plocka på mig en del så jag slipper ångra mig när jag väl kommer hem.


Annars då? Jo det är väll som det är humöret går upp och ner (aptiten också för den delen). Tror förresten att det är dags för en morot snart. Undrar om man kan leva på morötter en tid... Eller om kroppen skulle ta för mycket skada av det, jag vet ju att morötter inte innehåller några större mängder proteiner eller fett.
Hmm... värt att fundera lite över.


Har frågat mig en annan sak hela dagen...
Somalier... Föds de illaluktande eller börjar de lukta med tiden? Jag är inte rasist för jag har inget emot dem men lukten fastnar i kläderna och det stinker om dem!!!


Top 10 haters:

10, Dålig dupstep
9,  Skolans papperstallrikar i matsalen
8,  Spotifys reklam
7,  Fjortisäcklen
6,  Höstvädret
5,  Eftermiddagsvilan
4,  Obesvarad kärlek
3,  Naturkunskapsvikarien
2,  Skrikande barn på bussen
1,  Somalielukt


Hjärnspöken

Jag förstår mig inte riktigt på mig själv... Mitt humör och min ork går upp och ner som en berg och dalbana. Ena sekunden kan jag må skitbra och går på högvarv medans jag i andra sekunden ligger utmattad och orklös på sängen. Känns inte riktigt friskt egentligen.


Idag tog jag första steget på en ny resa. Jag var på mitt första möte med psykologen som ska utreda mig. Fick berätta generellt hur ajg fungerar i olika situationer och vad det kan bero på samt svara på vissa frågor om hur det sett ut runt omkring mig under min uppväxt. Fick med mig 3 olika undersökningsankäter hem för att fylla i som hemläxa till nästa möte, märktes direkt på frågorna vad de var ute efter att kolla. Var lite skrattretande.


Läste igenom frågorna och skrattade högt för mig själv för att jag kännde igen mig så mycket i alla olika konstiga betéenden... Kände mig dock skyldig över att jag skrattat och sedan var tvungen att kryssa i: Känner "mycket väl" igen mig - rutan.


Vi får väll se vad det blir. Kom ju på mig själv flera gånger med saker som jag aldrig någonsin reflekterat över att det kunde vara konstigt... som till exempel att spontant gå ut i köket och organisera om i skafferiet för att en burk inte passar in. Eller som idag att jag var tvungen att riva upp mina nyplanterade blommor 3 gånger för att sedan plantera dem igen innan jag var nöjd... Sånt är tydligen abnormalt för en "vanlig" människa. Jag trodde bara att jag var perfektionist.


En annan skum sak som jag lagt märke till själv de senaste veckorna är att jag alltid känner mig uttråkad eller rastlös även fast jag gör saker HELA TIDEN! Det kan hända hur mycket som hellst samma dag så kommer jag hem och är helt slut och börjar känna mig rastlös. Även fast jag inte skulle orka göra något mer den dagen.
Det är ansträngande.


Utmattad

Jobbig vecka med en del möten hit och dit samt psykisk stress.
Har såklart haft roligt också, var på Cosmonova i onsdags, igår var jag på TV-inspelning med mamma, syster, André, moster och Cissi :D
Det är i alla fall skönt med helg nu så man får sova lite extra och koppla av. Har ju haft fullt upp varje dag.


Nästa vecka blir lite lugnare. Då börjar jag veckan med att gå till en psykolog för att påbörja min personliga utredning. Tisdag och onsdag ska jag vara i skolan och på onsdag kväll ska jag packa för att åka till Ullared tidigt på Torsdagsmorgon!


Ska bli rätt roligt faktiskt. Känns töntigt nu när man tänker på det men alla kan väll åka dit o shoppa eller?


Nu ska jag städa rummet efter 4 dagars bombattentat... Ser ut som ett krigsfält här. Och inte är det mitt fel heller.


Lycka

Mitt hjärta tog precis ett glädjeskutt och smilbanden strechades ut till det maximala


I want to sleeeeep

Jag är så förbaskat arg att jag har lust att kasta något i väggen, men jag låter nog bli.
Somnade strax efter 1 inatt och vaknade prick 10 i morse!!! Gick inte att somna om, jag är fortfarande jättetrött men det går bara inte att somna om arghhh. Utanför fönstret har ungarna bobbycar-race också, låter inte trevligt med alla farthinder som vi har på den här gatan.


Ska försöka lura kroppen lite, jag blir nämligen alltid trött efter att ha ätit så ska gå upp ich äta frukost nu och sen krypa tillbaka till mina sköna täcken och kuddar.


Hoppa och skrik - du är dig lik!
Visst kan bördan va tung
När man bär den på ryggen
Trycker mig igenom skorna, ner i jorden,
För att bättre höra orden, bakom dem står du

Visst kan bördan va tung
När man bär den på ryggen
Trycker mig igenom skorna, ner i jorden,
För att bättre höra orden, bakom dem står du

Du kan drömma dig bort
Men aldrig komma tillbaka

Vissa tänker andra tankar
Tänker du som jag förstår nu
Varför aldrig känslorna svalnar

Det regnar manna från himlen
Så du kan äta dig mätt

Handling kontra konsekvens
Konstigt att det aldrig kännts
Som nånting hänt trots att man bränt sig själv

Nu blir jag säkert kär i dig
Pinsamt jävla kär i dig
Nu blir jag säkert kär i dig
Precis vad man kunde vänta sig
Nu blir jag säkert kär i dig
Pinsamt jävla kär i dig
Nu blir jag säkert kär i dig
Precis vad man kunde vänta sig

Jag har bäddat min säng
Så du kan komma hit
Hoppa och skrik
Så kommer du bli rik
Tiptop eller flopp
Du är dig lik

Tänker stå tills jag somnar
Det blir tyst till sist
Alltid när jag är här, vad du vill vill jag ha
Hoppa och skrik du är dig lik

Nu blir jag säkert kär i dig
Pinsamt jävla kär i dig
Nu blir jag säkert kär i dig
Precis vad man kunde vänta sig
Nu blir jag säkert kär i dig
Pinsamt jävla kär i dig
Nu blir jag säkert kär i dig
Precis vad man kunde vänta sig

Visst kan bördan va tung
När man bär den på ryggen
Trycker mig igenom skorna, ner i jorden,
för att bättre höra orden, bakom dem står du

Visst kan bördan va tung
När man bär den på ryggen
Trycker mig igenom skorna, ner i jorden,
för att bättre höra orden, bakom dem står du

Nu blir jag säkert kär i dig
Pinsamt jävla kär i dig
Nu blir jag säkert kär i dig
Precis vad man kunde vänta sig
Nu blir jag säkert kär i dig
Pinsamt jävla kär i dig
Nu blir jag säkert kär i dig
Precis vad man kunde vänta sig

Nostalgipizza

Ligger och knarkar en låt och sjunger till - HÖGT OCH FALSKT rakt ifrån hjärtat, fäller även en tår då och då för inlevelsens skull. Bloggar upp låten senare.


Precis pratat i telefon med min systeryster som kommer hit om lite mer än en timme så ska vi baka pizza :DDDD

Fast först måste vi handla eftersom jag dumt nog inte har någon ost hemma. Har funderat på att göra pizza i flera veckor nu, hur kan jag ha missat osten? Tänk om jag stått där och skickat in pizzan i ugnen utan ost!?


Min och Felicias pizza kommer vara en riktig nostalgitripp. Mamma och pappa gjorde alltid en stark köttfärspizza med jalapeños, oliver, lök, bacon och ägg... fast det var bara mamma och pappa som åt bacon och ägg-delarna av pizzan. Men åh så glad jag blir bara jag tänker på den.


Sen blir det nog slapp i soffan med ett glas Fanta framför Disney channel.


Strunt

Jag är så trött så ögonen går i kors, har typ en massa kvar att läsa i engelska-boken till i morgon också. Inge vidare det här. Ska ta en kopp te och sen kliva in i duschen så får vi hoppas att jag piggnar till för engelskan måste läsas. Gick bra fötta gången men man kan inte glida på en räkmacka hela livet.


Hittade ett brev i brevlådan när jag kom hem... adresserat till mig dessutom. Öppnade med iver för att se att jag fått tid för att dignostiseras den 26:e September redan! Jag blev så glad, snart är det slut med det här. Snart får jag veta hur det ligger till.


Hej jag är bäst på att laga mat (punkt)

Hejjagskabliencreepystalkerochjagvetintevarförmenjagkännerattdetkanskeskullebehövasföromväxlingensskull! Jagvetexaktvemjagskastalkamenjagtänkerinteberättadetförnågoneftersomjagskavaracreepyochundercover.
Fast nu skojade jag bara.


Ställde mig vid spisen klockan 18.00 och började laga korvstoganoff... Den smälter i munnen. Det är 2:a gången jag gör den och jag kan lova att ingen gör den som jag. Jag skapade min egen variant av receptet redan förra gången. Var färdig vid 7-tiden nån gång, fick lite problem med falukorven (undrar om man kan säga så utan att det låter perverst). Ända sen dess har jag legat på soffan i matkoma - så fantastiskt god är den. Nästan så man skulle kunna äta hela stekpannan på en gång.


Dessutom var det första gången jag kokade ris utan att bränna det!!! Jag har ÄNTLIGEN lärt mig :D Jag är självlärd. Vet inte hur många gånger jag läst på förpackningen hur man ska göra och sedan misslyckats, den här gången struntade jag i att läsa och bara gjorde i stället. Jag är en geni i köket!


Kommer ni hem till mig på middag lär ni absolut inte bli besvikna!


Äh en välförtjänt dusch

Legat på topp hela dagen, gick upp halv 7 i morse och gav mig iväg till skolan för att gå på dagens enda lektion. Känner mig riktigt duktig som faktiskt tar arslet i vagnen och åker tid till kl 8 på morgonen när jag slutar halv 10. Trött till en början men när jag väl piggnat till gick det som på räls. Stanande kvar i skolan och fördrev tiden till klockan var 12 då åkte jag till Jakobsberg för att träffa min kontaktperson över en fika och efter det åkte jag till Kista och mötte upp två pangbrudar på ännu en fika. Riktigt trevligt var det faktiskt. Tiden går så snabbt när man har roligt.


Plätsligt var klockan 6 och vi började röra oss åt olika håll. Jag gick in i gallerian för att leta efter en tröja men kom ut med nya Uggs. Saknar de jag hade förra året jättemycket, men är man så klantig att man slår i foten i en trottoarkant, gömd under snö så skorna spricker, får man faktiskt skylla sig själv. Nu har jag ett par nya som jag ska använda väl.  


Haft en väldigt rolig och trevlig dag. Nu ska jag släpa mig in i duschen med massa lyxprodukter som renar huden och sen blir det natti natti för mig.


Jag är så jävla bra

Idag är jag superduper trött och jätteglad.
skolstarten har börjat bra, hade ett läxförhör på första kapitlet i en bok - and guess what?!?!?! Jag fick högsta betyg. Jag blev överlycklig. Trodde att det skulle gå åt skogen eftersom jag bara läst 16 sidor. En fråga som man skulle svara på var vilka 2 konflikter en pojke stött på och jag var jätteorolig att jag missat något viktigt i kapitlet som egentligen var 26 sidor långt. Men det visade sig att jag hade skrivit ner precis de två konflikterna som min lärare hade syftat på. Jag dööööööör!


Jag är så jävla bra!