Anna Nicole Smith VS Mathilda Von Morén
Fick precis höra att jag liknar Anna nicole Smith, ni vet den avlidne supermodellen.
Kan inte sluta skratta. Alltså snubben menar på fullaste allvar att jag ser ut som en ultrablond pinne med fejkpattar, fastklistrade under hakan!
Näe, tackar vet jag min mulliga figur, mitt råttfärgade hår och mina normala bröst.
Finns inte en enda likhet alls mellan mig och en supermodell. Funkar inte ens att säga som raggningsreplik. Å andra sidan vet ajg inte hur jag ska tolka det heller, kanske menar han att jag påminner om ett lik?


Jag ser ut som jag gör och vill inte försöka likna någon annan, bör dock säga att jag fick höra den här likheten i ett försök att få mig i säng. Lamt, tycker jag. Sedan får man även höra  ord som "orre" bara för att man inte vill knulla... För mig betyder orre samma sak som hora, och det är ju när man ligger runt för pengar. Förstår inte mkt av hans raggningsteknik, var ju inget man tände på precis. Bara skrattretande.

Don't be shy

Ni glömmer väll inte att ställa frågor? ;)


ChokladbollarBakade chokladbollar efter middagen...
Eller rättare sagt Felicia bakade dem och jag kollade på, hon blir alltid så kinkig när jag bakar för hon får bara sköta disken då. Nu fick hon göra allt själv.


Orutinerad

Jag gjorde nog precis det dummaste jag någonsin kunnat göra...

Skulle skruva fast sängbenen på sängen så att jag kan sova utan att vara rädd för att vakna på golvet. Gick jättebra att lyfta upp sängen så man kom åt, men nu när benen sitter fast så har jag fått problem... Hur fan ska jag kunna lyfta tillbaka sängen utan att bryta av benen? Jag är helt ensam hemma, ibland ska man faktiskt tänka sig för en extra gång...


Som tur är kunde Angelica komma hit och hjälpa mig, hon är en verkligen en räddare i nöden. Hoppas hon skyndar sig, annars har jag ingenstans att sova inatt xD


Fick höra av en kille på krogen i Fredags att jag var orutinerad... Nu kan jag faktiskt vara beredd att hålla med honom om det


Rekonstruktion

Bloggen är för tillfället lite av en byggarbetsplats. Stephanie håller på att designa om den åt mig :D Roligare med variation, blir gladare då med. Ni får gärna säga vad ni tycker och ni kan även besöka henne på hennes blogg http://stephanieronning.blogg.se


Pissed off ..|.,

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH vad jag är arg idag!
skitförbannadochapfitthorsur!


Alla killar e fan idioter, kan inte ens förklara, kokar innombords.

kille nr 1 = Efterbliven, har tjej, tänker som ett mongo och tror att han alltid har rätt
kille nr 2 = Dryg, sexfixerad, enformig och har ett dåligt ordförråd, har endast typ 2000 kk
kille nr 3 = Nonchalant, mytoman, dryg, poppulär...


Får avbryta där på grund av en ångestattack


Like it's her birtdayTonight I kinda get the feeling,
My girl is up to something,
Something that is no good.
She said she only had a meeting,
But she is dressed for something,
Something that is no good.
Now I'm not saying that she's cheating,
But seeing is believing,
Can't believe it,
What I'm seeing when I stepped inside.

She's so wasted,
Acting crazy,
Making a scene,
Like it's her birthday.
Drinking champagne,
Going insane,
Falling on me,
Like it's her birthday.

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh.
This ain't the night I thought it'd be.
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh.
She ain't shy, apparently.

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh.
You can hear the crowd and everybody sings.
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh.
Just like it's her birthday.

She turns and says don't be surprised,
It's gonna be a good night,
A good, good night.
She's showing me a different side,
One I've never seen before,
That I Ignore.

Cause when I'm up she's all about me,
When I'm down,
She stays around me,
Now I know I'm one and only,
So I might as well enjoy the ride.

She's so wasted,
Acting crazy,
Making a scene,
Like it's her birthday.
Drinking champagne,
Going insane,
Falling on me,
Like it's her birthday.

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh.
This ain't the night I thought it'd be.
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh.
She ain't shy, apparently.

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh.
You can hear the crowd and everybody sings.
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh.
Just like it's her birthday.

Like it's her birthday.
Like it's her birthday.
Like it's her birthday.
Like it's her birthday.

She's so wasted,
Acting crazy,
Making a scene,
Like it's her birthday.
Drinking champagne,
Going insane,
Falling on me,
Like it's her birthday.

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh.
This ain't the night I thought it'd be.
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh.
She ain't shy, apparently.

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh.
This ain't the night I thought it'd be.
You can hear the crowd and everybody sings.
Just like it's her birthday.

 


Frågestund


Hej, hopp - Kaffekopp


Vaknade för några minuter sen, är fortfarande skittrött! Har sovit dåligt hela förmiddagen, vaknar i stort sätt för minsta lilla och det är tydligen städdag på söndagar. Varje söndagmorgon väcks jag av dammsugaren, i dag hade jag i alla fall turen att kunna somna om efter.


Har inga planer för idag, så det lär ju inte bli allt för spännande. Vi får se vad som händer och händer inget så får jag skruva på sängbenen vilket jag inte hann igår och sen glo på Solsidan kl 20.00.


Ska käka lite frukost nu =)


Love PoemÄlska som om du aldrig blivit såradNow it's time to leave, to walk away so that I can meet the next person in line and give it a go. Any person deserves a second chanse, but you my friend, you've allready consumed all of yours. It's funny how you managed to travel from adorable to junk in front of my eyes in less than 24 hours.
I will just pretend as nothing, ignore what you did, ignore you untill the day you ask me for forgiveness. Going all in with many balls in the same game is hard enough, but to find the right ball to go for and then try to score with it; is even harder...
Will you try as hard as I did, will you ever ask me to see you as I did just so I could get to know you? Will you ever give me a chanse to improve myself ? Or are you too proud to let me get any closer? You're a bit of a museum to me... seeing without reaching, but seeing is believing, and I believe - from what I've seen that you're holding yourself back in short reins because you want something else, something you don't even know if I could give you or not. Is it because you're shy or because of your pride - I can not tell. Maybe I'll figure things out as time pass by, time might tell, as well.


Försök inte säga att jag hittade den här någon stans! Det är ju mina egna känslor jag klottrat ner


Dagens Diss


MaxFactors nya ögonskugga


En cremeögonskugga i två steg, finns i 6 olika färger. Man börjar med det rundade stiftet, sedan tar man den spetsiga udden och målar över. Tanken är jättebra men det blir inte fint. Eftersom både den rundade och den spetsiga är kletiga i sig kladdar de bara över varandra för att sedan lägga sig som tjocka streck i ögonglobslinjen.


Jag köpte 2 färger och jag är inte nöjd alls. De finns på Kicks till extrapris nu 99:- styck. Jag blev tipsad om den i månadens SOLO-tidning och föll direkt i fällan. Jag hade nog tyckt om ögonskuggan ifall den torkat för den kladdar verkligen jättemycket och käns krämig, ett plus för att den bara sätter sig där man applicerar den, man slipper även det överblivna pulvret som ofta hamnar under ögonen ifrån vanlig ögonskugga.


Men kort och gott... Dagens diss för duoögonskuggan


DagensDagens då... Osminkad, oversizekofta med skärp i midjan och leggings. Lagom avslappnat. Har faktiskt städat nästan hela rummet nu, bytt sängkläder och allt sånt man kan tänka sig. Helt i onödan. Hatar den här lördagen. Angelica ringde och väckte mig vid 13-tiden och då var det minsann dags att gå upp direkt också och berätta allt som hände igår... Var en riktigt rolig historia.


Lite småsur dock, över att inget blev av ikväll, jättetråkigt att bara sitta här ensam o glo i taket. Är uttråkad och nedstämd. Man kanske skulle slänga sig ner i sängen och gråta en skvätt nu när man har tid för det.


Planer inför kvällen

Först var planen att vi skulle käka middag hos Angelica, föra, fixa oss och dra på krogen. Sen ändrade vi planen till att vi skulle käka middag hos mig och spela spel eller kolla på film för att båda blev för sega för att dra ut. Nu ser planen ut som så att jag blir ensam hela kvällen - mindre kul.


Har hunnit städa hela min garderob, halva golvet och skrivbordet medans jag väntat på Angelica, så blev det inget. Då kan jag lika gärna dammsuga för att sedan skruva fast benen på sängen igen så att den inte brakar ihop, vilket den kommer göra vilken natt som hellst nu. Hämta dammsugaren i skrubben o sen skrivmejsel i garaget


Bakis-snack

Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg i morse när jag kom hem men sen kom jag på att jag nog ändå skulle ge fan i det eftersom jag var galet arg. Kokade inombords samtidigt som jag bara hade lust att börja gråta på grund av allt som hände...


Fast nu har jag släppt det (nästan) är inte arg längre men du kommer nog få visa dig bättre än så, du vet - make it up somehow. Eller komma krälandes tillbaka och säga förlåt. Vill inte skriva vad som hände här i bloggen men jag tyckte det var riktigt ful stil. Blev chockad över dina val inatt. Kanske tänka sig för en gång extra nästa gång?


Sitter här o är bakis, ska gå o duscha nu och sen börja fixa håret inför ikväll, då drar vi ju ut igen, förhoppningsvis gjorde jag inte av med hela lönen igår *hihi*. Får se om nån hakar på annars blire bara jag och Angelica så får vi väll ragga hela natten.


Hahahaha MinnenDet här var min favoritlåt när jag var i Egypten. Hahaahha vet inte varför men jag tyckte att den var jättebra, den spelades nästan hela tiden på kanalen Melody (som är ungefär som MTV)


Därför kommer jag att klara av det!Har blivit mycket snack om att jag KANSKE ska få flytta till en lägenhet. De flesta stöttar mig i det och håller med om att jag kommer att klara av att bo själv. Alla utom en...  Så gär kommer mina förklaringar och upplevelser till varför jag vet att jag kommer klara av det.


Ekonomin:
Jag själv är väldigt slösaktig och shoppar mycket eftersom jag för tillfället inte har några egentliga, fasta utgifter. Jag har bara inkomster. Men när jag får en fast inkomst och ser hur mycket jag kommer behöva göra av med genom fasta utgifter, så är det självklart att jag kommer prioritera dessa. Jag är van vid att göra upp en budgett! Detta gör jag bara på kul för mig själv, oftast här i bloggen. Har ju inte vart jätteseriösa men det är bara för att se vad jag får in på kontot och hur mycket jag kommer göra av med på vad.
Mina föräldrar har, under tiden de vart skilda och nu när de bor ihop igen, haft en väldigt snäv ekonomi. Jag var van vid att behöva leva på nudlar de sista dagarna i månaden, jag var van vid att inte få allt jag ville ha, jag var och är fortfarande van vid att tänka ekonomiskt när jag handlar. När jag är hos mormor brukar vi åka o handla, mormor tar alltid den tyraste majsburken (tillexempel), varpå jag går och byter ut den till en billigare som man får mer i. Det är även billigare att baka bröd än att köpa det färdigt.


Renhållning:
Jag är en riktig lortgris och tar mig sällan tiden att städa... Fast bor man i egen lägenhet är det väl en självklarhet att man inte vill bo i en svinstia!? Jag vågar knappt ta hem kompisar om jag har grejer liggandes på golvet, då skäms jag verkligen och eftersom jag kommer vilja ta hem kompisar så kommer jag även att hålla ordning, man vill ju trotts allt kunna imponera lite. När jag var liten dammade jag ofta för att jag tyckte det var kul, gjorde det till en lek oavsett om det var nödvändigt eller ej. Man blir gladare av att ha det rent omkring sig.
Disken, badrummet, hallen och köket kommer heller inte bli några problem.


Ringa "viktiga samtal":
Nu menar jag till olika myndigheter och liknande. Har aldrig haft något problem med detta, min mamma har alltid tvingat mig att ringa själv om det vart något jag behövt ordna upp eller ta reda på. Har suttit i många samtal med kronofogden, advokater, poliser, socialförvaltningen o.s.v Dessutom vet jag hur man ska prata också.


Tvätta kläder:
Vem kan inte det!?
Har lärt mig att aldrig igen blanda rött med andra färgade kläder, detta efter att ha skapat mig själv en helt ny garderob tidigare den här månaden.


Matlagning:
Än är jag inte vuxen och kan recept utantill som våra föräldrar, men läskunnig det är jag och kokböcker har jag i bokhyllan. Övning ger färdighet helt enkelt.


Regler:
Som blivande jurist älskar jag regler. Att sätta gränser och regler är jag duktig på, att hålla andras regler är inte lika kul, men måste man så måste man. Vill ju visa att jag kan hålla mig innanför ramarna. Regler är ju något som finns överallt hela tiden.


Det enda jag kommer behöva ha riktig hjälp med är hur man betalar räkningar de första gångerna, sen sitter det ju.


Spitt, spatt, spottHaft huvudvärk och känt mig trött hela dagen.
Visserligen känner jag så dygnet runt och ahr gjort det i flera dagar. Tog precis en tupplur på ca 2 timmar, riktigt skönt men känner mig fortfarande trött.


Drömde en konstig dröm inatt. Jag, min pappa och om bror var på en camping och skulle utföra något hemligt uppdrag (som ingen hade en aning om). Så skulle vi bli guidade till platsen där vi skulle utföra det. På vägen dit skulle vi stanna vid en plats där man kunde dricka helande vatten ifall vi skulle skada oss, så vi hittade tillbaka dit efteråt. Så började vi gå igen och när vi kom fram till "lägret" där vi tydligen skulle motbekämpa japaner och asiater, så visste alla mo vad vi skulle göra.


Så i stälelt för att utföra vårt uppdrag utan våld slutade det i slagsmål. En japan kom fram mot mig och jag snubblade baklänges och föll à la billig skräckfilm. Så skulle han kasta sig över mig då jag slängde upp min fot mellan benen på honom och sen kom andra foten, så försökte han böja sig över för att nå mitt huvud så började jag skalla honom, så jag fick ett jack i pannan, tills han föll medvetslös i marken. Märkte att det rann blod ur mina ögon så jag sprang till en toalett (glömde bort den helande källan).


Började tömma ögonen på blod och sköljde av, sen började jag borsta tänderna så rann det blod i hela munnen (grose). Spottade sedan ut löddret i handfatet....
TRODDE JAG I ALLA FALL. Vaknade upp av att jag hade drägglat och spottat mig själv i håret! Så jävla ÄCKLIGT...


Korv och potatismos i min ensamhet


Här får ni en gammal fjortisbild på mig från 07


Sitter i skolan och har tråkigt, finns verkligen ingenting att göra. Så jag tänkte berätta om den mest pinsamma lunch jag någonsin ätit.


10.50 Gick jag ner till matsalen. I vanliga fall får alla klasser 11.05 på tisdagar och torsdagar, men min klass får lunch 11.00, idag lite tidigare, vilket även några andra fick. Jag gick ner och tog en tallrik med mat, i vanlig ordning... Sen kommer det där jobbiga. Att hitta nån att äta med! Eller någon stans att sitta.


Jag umgås i stort sett bra med en handfull människor i skolan och ingen av dem hade ännu kommit ner i matsalen. Så jag satte mig ensam vid ett bord. Asså fatta
HELT ENSAM! Jag går fan 3:an på gymnasiet och får sitta själv, som man gjorde i lågstadiet när man inte hade några kompisar.


Det värsta av allt var att verkligen varenda, jävla människa satt och glodde på mig. Till och med lärarna kollade. Jag har alltid vart en sån som har många omkring mig, men sen jag började 3:an har jag inte lika många vänner. Så kom en lärare fram till mig och jag tänkte
"Tack, snälla Gud för att du skickar fram någon som tänker fråga om hur jag mår"... Men läraren säger "Hej, Mathilda... Kan jag ta saltet?", jag nickade och tuggade vidare.


Inte titta upp... inte titta upp... inte titta upp, allt blir värre bara man tittar upp och möter allas blickar. Kastade i mig maten så jag skulle slippa lunchrusten, gick raskt igenom hela matsalen för att lämna brickan o.s.v. Sprang upp till ljushallen och äntligen kunde man pusta ut... Fick spendera hela min lunch med en flaska soja som sällskap, måttligt underhållande.Har tänkt lite på en annan grej. Jag kommer ihåg när man gick i högstadiet och såg upp till alla som gick på gymnasiet och man tänkte
"alla är så mogna där, det existerar inga bråk/tjafs och skitsaker". Men nu när jag har gått mina år i gymnasiet och snart tar studenten kan jag inte sluta tänka "Fan vad alla är omogna här, det är som att gå på dagis igen, skrik och tjafs om onödigheter som folk retar upp sig på, undra om det kommer vara lika dant på högskolan".

Man ser liksom allt ur ett annat perspektiv och jag har inga förhoppningar om att det någonsin kommer att ta slut. Onödiga tjafs kommer nog sitta kvar hos oss alla i all oändlighet. Det är ingenting man växer ifrån, alla kanske blir mognare men man stör sig alltid på någonting, och alltid finns det idioter som behöver kommentera vad de stör sig på, i stället för att bara hålla käften och gå därifrån.


Pssst!!!

Jag fick höra en riktigt rolig sak idag, blev positivt överraskad och har vart glad sen dess.


Var på soc-möte efter skolan idag för att träffa min nya kontaktperson som var jättegullig. Känns lite som att man fått en lekkamrat igen :D
Så hade min soc-tant 2 saker att säga när allt med kontaktpersonen var klart... En bra och en dålig nyhet, valde såklart den bra först.

Då fick jag veta att kommunen ska få köpa upp ett antal lägenheter i Kallhäll, den första håller redan på att avtalas om just nu. I alla fall så berättade hon att de ska göra "tjej-lägenheter" av dem. Lägenheterna är 3 rum och kök, så man ska bo 2 tjejer i varje lägenhet. Så frågade hon även om det var något jag var intresserad av... Att bo med en helt främmande människa i en lägenhet och ta hand om sitt eget. Det är en lägenhet man ska bo i för att förbereda sig för att bo helt ensam. Jag sa såklart JA!!!!


Ingenting är bestämt ännu och det är inte ens säkert att just jag får en plats i den lägenheten. När det väl är bestämt vilka som ska få bo där så kommer det gå jättesnabbt med flytt och så vidare. Nu får vi fan hålla tummarna för att allt går hem. Kommer visserligen vara en massa regler om vad man inte får göra och så vidare, men vem bryr sig. Jag får bo själv och ta hand om mig själv. Kommer ha en bostödjare och min kontaktperson som hjälper oss och ser till att allt funkar och går som det ska.


Men ÅÅÅÅÅHHHHHH, FATTA VAD GLAD JAG ÄÄÄÄÄR!!!

Sen kom den "dåliga" nyheten, som bara var en massa papper jag skulle läsa egenom angående min situation.


Det var ett jävla tjatEftersom Festen inte har öppet som vanligt på Lördag så får Angelica och jag fixa listan till på Fredag... Var det uppfattat FREDAG 28/1
Bara skriv erat för och efternamn så fixar vi upp er på listan, för visst vill ni väll festa med de bästa!?


Gratis inträde: 21.00- 22.30
50:- mellan 22.30- 00.00
Därefter 120:- fram till 03.00 (100:- för er som står på listan)


Klubben ligger då, som tidigare sagt, i Gamla stan, Storkyrkobrinken 9


Various

Fan ere najs eller ere najs?


Angelica ska ju, som ni redan vet, fixa gästlistan inför Lördag på Festen i Gamla stan och eftersom jag är hennes hjälpande hand och drar in namn så får jag också ta del utav förmånerna för detta.
Ska ni ut i helgen så tycker jag definitivt att ni ska dra till Festen!
 Jag e taggad till 1000

Annars har jag inte så mkt att säga om idag mer än att nya schemat suger och att jag jobbade efter skolan. Var på jobbet redan klockan 16.45, satte mig i en av sofforna och sov till halv 6... Härligt med en liten powernap. Fick damsuga gången från Informationen till Starlight (ni som åkt Galaxy vet vad jag snackar om). Gick snabbt och var inte sådär jätte ansträngande.


Åkte hem och har inte hunnit göra så mkt, fixat lite med gästlistan och snackat m lite personer på MSN, Angelica kom över en sväng så satt vi och drev med Danne. Nu sitter jag här ensam och ska nog ta klivet in i duschen, sen blir det väll någon slags föda innan jag lägger mig.


Fick ett dåligt besked idag... Blir troligen inte ett 4:e år för mig i skolan på grund av min frånvaro, så blir väll komvux eller något för mig efteråt. Eller så gör jag som 80% av alla andra studenter - söker jobb. Lite sugit faktiskt, men vi får se vad som händer. Jag tar bara dagen som den kommer och ser vart den leder mig.


I morgon ska jag upp vid halv 8 och ta 8.30 bussen till stationen med Angelica så åker vi tillsammans en bit, hon ska till sollentuna och jag till skolan. Efter skolan blir det jobb igen och sen hem för att sova. Känns inte soma tt man gör annat än sover, äter, jobbar och duschar när jobbperioderna slår till.


Ska slänga in mig i duschen nu sen blire mars i säng. Pöss go'natt


BlöbbJobbig kväll på jobbet. Dammsugit ca 30 hytter vilket egentligen inte är någonting jämfört med gamla hederliga arbeten. Nu ska jag bara jobba 2 dagar till innan jag får vara ledig fram till fredag då jag ska jobba igen, så får vi i alla fall rätt bra lön nästa månad trotts att det såg dåligt ut i början av månaden.


Ska ta en vals in i duschen nu och sen klicka fram en film på datan eller något. Väntar ett samtal också men verkar inte som om det kommer ringa mer på min teleofn ikväll. Vi får se hur det blir med den saken. Blir dåligt med bloggandet i mrgon, vi får se om jag hinner skriva något innan jobbet annars får jag skicka in en rad efteråt.


En slut Mathilda signar ut


Angie Fixar Fest

Tänkte dela med mig av en låt innan jag åker till jobbet, men bloggen var inte så pigg på det. Gick nämligen inte att bädda in youtubelänken. Skumt, men det är väll som det är.
Om en timme ska jag åka iväg och jobba, har ingen lust men är man penningkåt så är man.


Min tjejkompis har hand om gästlistan till Festen i Gamla stan inför nästa lördag, är det någon som känner för att dra ut så äre bara att höra av sig antingen här så informerar jag henne eller på Facebook:
Angelica Drivarn Ekman, Så ses vi förhoppningsvis där.


Smileing with tears only in my mind and not in my eyes

Blev inge vidare bra bilder från igår, men alltid något. Eftersom min digitalkamera verkligen är sämst så har jag vart tvungen att ändra ljusstyrka och toner på bilderna. Är därför alla ser olika ut i färg.Kommer in flera med tiden kan jag lova.


LEONu har ju Amerikanska forskare kommit på att vi kanske har räknat fel med våra stjärntecken så att skyttar i stället skulle vara vattumen, eller hur det nu var... Datumen har förskjutits och därför täcker de nu upp datum som tidigare tillhört ett annat stjärntecken.
Jag hade i alla fall tur för jag får fortsätta vara ett Lejon, läs och se om det passar in på mig:

Lejonet har tillräckligt med praktisk förmåga för att kunna göra något kreativt och vettigt av sin entusiasm. Han känner instinktivt att hans plats är på toppen och beter sig därefter. Vital, varmhjärtad, givmild och storsint, därför har han också många vänner. Tendens att överdriva och förstora allt de gör. Dominant och kan även bli arrogant.
Stolthet och en inneboende värdighet skiner kring lejonet. Utpräglade skådespelartalanger, vilket gör att lejonet, även vid trängda situationer, kan hålla masken. Han ger inte vika, men går heller inte till motangrepp. Principfast och konservativ, har svårt att ändra åsikt när han en gång bestämt sig för något. Varm, tillgiven sexualdrift.


Så vad tror ni? Är det mitt stjärntecken som speglas i allat jag gör? Jag blev nästan skrämd när jag läste det eftersom jag själv anser att allt stämmer in på mig.


Lejonet passar bäst ihop med:

Lejon och tvilling:
Tvillingen och lejonet passar bra ihop. Även om tvillingen tycker om att flirta med andra så bryr sig inte lejonet om det eftersom denne är så självsäker. Ett problem kan dock vara att lejonet kräver komplimanger som tvillingen kanske inte är beredd att ge. Detta par har mycket roligt tillsammans och deras kärlek håller för ett långt förhållande.


Lejon och kräfta: Lejonet får kräftan att känna sig trygg och säker. Kräftan behöver stabilitet som lejonet kan ge denne. Det är viktigt för det här paret att lejonet får bli den dominanta part han/hon passar att vara medan kräftan får ta en mer undergiven roll.


Lejon och jungfru: Ni passar bra ihop. Jungfrun kan vara kritiserande och petnoga men på grund av sin starka självkänsla kan lejonet ta det. Ni respekterar varandra. Jungfrun är den som försöker att få kärleken spännande och lejonet gillar dessa försök.


Lejon och våg: Vågen uppskattar lejonet eftersom denne är så stabil och självsäker. I sängen kan ni få det verkligt hett eftersom båda älskar sex. De fungerar också bra ihop eftersom vågen är så duktig på att medla lösa konflikter och det är inte alltid lejonet är så villigt att ge med sig. Ni passar bra ihop även på lång sikt.


Lejon och skytt: De här två stjärntecknen passar väldigt bra ihop mycket därför att båda älskar att umgås med människor och upptäcka nya saker. Båda tar kärleken på inte alltför stort allvar. Ni inspirerar varandra. Skytten är inte lika benägen till otrohet som lejonet eftersom den finner lejonet så spännande och eftersom de likasinnade på ett positivt sätt.


Lejon passar absolut inte ihop med:

Lejon och lejon:
Två lejon i en relation kan bli alltför självcentrerade. I sängen passar ni ihop men det är viktigt att inte glömma bort de andra aspekterna av ett förhållande. För att det ska fungera måste ni lämna plats åt varandra emellanåt.


Lejon och vädur: Två mycket intensiva och egocentriska stjärntecken som båda vill vara den dominanta parten. Er kärlek kan fungera om väduren ger lejonet tillräckligt mycket komplimanger. Det är viktigt att ni försöker lyssna på varandras känslor och behov.


Lejon och oxe: De här två stjärntecknen är inte benägna att låta den andre få rätt utan båda tycker att deras åsikter är de rätta. Oxen kan upplevas som alltför envis och lejonet alltför aggressiv. Oxen vill inte gärna ge lejonet så mycket komplimanger som denne kräver.


Lejon och stenbock: Dessa två stjärntecken kan lite grann gå varandra på nerverna. Främst för att stenbocken tycker att lejonet ska leva ett alltför flådigt liv. Lejonet kan tycka att stenbocken är alltför långsint. Stenbocken är inte en tillräckligt spännande partner enligt lejonet.


Lejon och vattuman: Här finns det risk för konflikter eftersom vattumannen inte ger så mycket komplimanger till lejonet som denne vill ha och också för att vattumannen inte tycker om lejonets dominanta sida. Vattumannen kan tycka att lejonet måste leva ett alltför flådigt liv. Lejonet stör sig på att vattumannen är intresserad av att utforska världen och att han/hon inte hinner med att koncentrera sig på lejonet.


Awesome day
Hej hopp på er.
Här är man pigg och glad igen.
Tänkte att jag kunde slänga in 2 nya bilder eftersom jag kommit på att jag har alldeles för få bilder på mig på bloggen. Då fick ni två nya bilder som jag precis tog med cammen, därav kvalitén.


Vad har hänt idag då? Var på terapi i Jakobsberg och pratade av mig och kom till insikt med ett par saker. Sedan mötte jag upp André och så åkte vi hem till Väsby. På kvällen fick jag sällskap av X (en rätt söt kille... Ni vet en sån där man bara kan drömma om att få). Han stannade i några timmar innan han gav sig av hemåt. Riktigt trevligt sällskap må jag säga.


Planer för resten av kvällen: ta det galet lugnt, leta fram porrklackarna och agera modell för mig själv? Nej skojja bara, kan ju dock hända att kameran trillar ner från hyllan men några porrbilder ska vi inte ordna iaf. Efter det blire nog film och gosa i sängen.


Skickar in resultaten i morgon innan jobbet, om det blir några bilder, vill säga.


2011

1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN.
4. FUSKA INTE.

1. Hur mår du idag?
I would die 4 you

2. Kommer du komma långt i livet?
Everybody's free

3. Hur är skolan för dig?
I Like it

4. Vilken är din livshistoria?
Walking on sunshine

5. Hur ser din framtid ut?
The tide is high

6. Hur blir din morgondag?
Moorebruden

7. Vad är det bästa med dina vänner?
Replay

8. Vilken sång beskriver dig bäst?
Härligt, härligt men farligt, farligt

9. Hur ser ditt liv ut just nu?
Moving on

10. Vilken låt kommer spelas på din begravning?
Sommaren i city

11. Hur var du som barn?
Beautiful

12. Vem kommer du gifta dig med?
Princess of Egypt

13. Hur ser världen på dig?
Kids

14. Var tycker dina vänner om dig?
Man! I feel like a woman!

15. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Raggarkungens son

16. Kommer du någonsin få barn?
Romeo

17. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
I made it

18. Hur blir du igenkänd av folk?
I don't believe in angels

19. Vilken är din livsfilosofi?
Shoreline

20. Vad tycker dina föräldrar om dig?
Chain hang low

21. Tycker andra att du är attraktiv?
Pump it up

22. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
Sexy bitch

23. Hur ser du på sex?
Turn the lights off


Oansvarig & impulsivOrkade inte åka hem efter skolan för att jag var så trött, satt kvar lite mer än en timme innan jag var tvungen att åka hem så jag kunde vara på jobbet i tid. Tänkte slinka förbi ICA för att hämta ut det omtalade paketet, på vägen hem. När jag promenerade mellan bussen och ICA så såg jag för första gången att det låg en frisörsalong där.
Klev in för att kolla om de hade någon ledig tid till i morgon, så sa de nej, men de hade tid nu. Så slog spontaniteten till och jag satte mig under saxen... Utan att fråga om pris. Kostade 380:- rena rånet, får väl glädja mig åt att håret ser friskt ut nu (äntligen). Klippningen tog 45 minuter, när jag såg vad klockan var blev jag jättestressad så jag sprang till ICA och hämtade ut paketet för att sedan springa tillbaka till bussen.


Åkte hem och provade klänningen som var riktigt söt, känner mig lite som en prinsessa i den. Hann dock inte le åt spegelbilden tillräckligt länge förrän jag var tvungen att byta om och åka till jobbet. Efter jobbet blev jag så otroligt sugen på lösgodis... Tänkte gå in på Coop och köpa en stor påse men vid bankomaten sprack den drömmen, hade 10kr kvar på kontot. SJUKT!? Vart fan har alla pengar tagit vägen, fick jag inte 1700 i lön i fredags?! Kanske bara fick 1500... i varje fall fick jag ångest när jag kom på att jag ju ska på återbesök hos doktorn i morgon. Det besöket kostar 150:- och jag hade klippt håret och hämtat ut paket för 700:-
Ibland ska man tänka till en extra gång innan man spntant gör något.


Som tur var hann jag få tag i Kari innan hon kom hem så hon kunde ta ut pengar åt mig till läkarbesöket. Nu är jag lugn igen, fick nästan ont i magen för att jag kände mig så oansvarig och impulsiv.


Krustång

Haft fullt upp sen jag kom hem så har inte hunnit fota det jag köpt. Hittade en bild på krustången jag köpte i alla fall.


Den är ifrån OBH Nordica och förhoppningsvis gör den mig inte besviken. Har en VolumeMaster i samma märke och den e jag riktigt nöjd med.


Ska snart gå o lägga mig i sängen för att kolla på film. I morgon ska jag till skolan, mår äntligen tillräckligt bra för att gå dit. Efter skolan ska ajg hem och plugga, fick höra att vi har Geografiprov i veckan.


Jippieee

Handlat en massa saker nere på stan idag.
Erkänner att jag nu är fattig men glad.


Köpte:
Tröja 49:-
Tshirt 49:-
Våffeltång 399:-
Tunt skärp 80:-
Cocktail-bok 129:-
Ögonskugga 15:-
Rougeborste 25:-


Kändes som mycket mer när jag gick runt och bar på alla påsar.
Efter shoppingen åt vi på Mcdonald's och efter en stund tog vi en fika med vår bror.
Jag skulle gå och klippa håret men en salong hade dåligt med personal, den enda som skulle vara kvar till stängning kunde inte klippa tjejhår. På andra salongen hade de inbokade tider på drop in-tiderna, irriterande värre. Blev ingen klippning för mig idag.


En bra dag nera på stan i alla fall, nu har man fått lite nytt ifrån mellandagsrean. Ni får se bild på allt sen när jag kommer hem.


Wohaa

Fick julklappar av mormor när jag kom hit igår.
Inget märkvärdigt egentligen, men det är tanken som räknas. Det var en kokbok som hade recept på olika sallader och en Alladin-ask (usch).


Jag och mamma satt och kollade på The orphanage till kl 2 inatt så jag är skittrött idag. Ska åka in till stan så fort Felicia och hennes kille har gullat klart i sängen. Lär ju ta åt minstånde en timme. Så blir det lite shopping.
Ska fika med bror och hans tjej i eftermiddag, lite av en tradition eftersom vi inte träffas så ofta.


Fick inte hämta ut mitt paket igår... Felicia och mamma åkte så tidigt för att hämta mig så de fick plocka upp mig i centrum där jag väntade på att Daniel skulle komma o lämna tillbaka pengarna till mig. Fick vänta i 50 minuter fast jag skulle fått dem direkt när jag kom fram. Mamma, Felicia och André var jättestressade, då blev jag stressad och som straff fick jag inte gå in på ICA och hämta mitt paket.


Hann spontanshoppa lite på Gina tricot igår när jag väntade på Daniel. Hittade ett par jeans för 99:-, en lång stickad tröja för 49:- och en baseballjacka/tröja för 49:-. Jag har alltid tyckt om dem, men jag skulle aldrig betala 400:- för en. Det är ju vansinne. Den jag hittade för 49:- är marinblå + vit. Gick även in i en affär med prydnadssaker och köpte 2 ljuslyktor till mormor, en julklapp i efterskott tänkte jag.


Näe, nu ska jag nog springa upp och tjata lite på att jag vill in till stan så vi kan åka.


In her face
Säger bara LÖN och återbetalda skulder.
Känner mig glad och rik... Mest glad


Fick penicilin, som jag trodde. Läkaren tyckte att mina symptom var så pass speciella att han ville skicka mig till öra-näsa-hals läkaren, men det skulle tydligen ta mycket längre tid och kosta mer för mig så han skrev ut ett recept på antibiotika och så fick jag gå. Han kollade såklart min hals, mina lungor och öron innan han gjorde en bedömning men det viktiga var att jag fick medicin.


Ska snart iväg för att hämta pengar av en kompis som lånade av mig förut. Efter det ska jag hämta ut mina kläder på posten och åka till mormor. Det går som det ska idag.


DutysFick en tid hos VC i alla fall. Ska dit i morgon kl 13.40. Hoppas jag får penicilin då annars betalar jag ju i onödan.
Har suttit och lyssnat på musik o kollat film hela dagen. Nästan så man är trött i öronen. Inge vidare att bara sitta hemma. I morgon har ja glite saker jag behöver göra i alla fall.


Dutys of tomorrow:
Duscha
Slänga sopor
Hämta pengar av 2 personer
Köpa cigg
Åka till vårdcentralen
Hem och packa väska
Åka till mormor


Så får vi hoppas att jag finner något att göra där uppe. Skulle ju kunna ta med mitt gamla broderi och fortsätta så den blir klar någon gång. Det är bara hos mormor man har tid för sånt.


Ååååååh blir galen

Hej och välkommen! Du kommer nu få 3 alternativ; För akuttid - tryck 1, för tidsbokning - tryck 2, för rådgivning - tryck 3... 1... Du kommer nu få ytterligare 3 val; För akuttid - tryck 1, för recept - tryck 2, för att begära ut din journal - tryck 3... 1... Vi har en ledig telefontid 10.50 för att boka den - tryck 1, för att ändra tid - tryck 2...1... Du har nu bokat tiden 10.50, ange ditt tiosiffriga personnummer då vi behöver ta fram din journal, avsluta med #... 920817****... Önskar du bli uppringd till nummret du ringer ifrån - tryck 1, vill du ange ett annat telefonnummer - tryck 2... 1 FÖR FAN 1,1,1,1,1,1... Du kommer att bli uppringd på nummer (babblar upp nr) Tack för ditt samtal!


Varför ska man behöva klicka så oerhört mycket? Kan de inte bara ge en den första lediga tid de har eftersom man i alla fall måste ringa till vårdguiden för att få numret till vårdcentralen. Jag vill bara ha vård!


Halsont

Har fortfarande ont i halsen, känns som att det aldrig kommer gå över.
Det värsta är att jag aldrig har haft ont på det här sättet förut. Det käns som att mitt svalg har dragits ihop, så jag kan knappt svälja. Dessutom gör det ont i tungan och i gommen... någon som vet vad det kna vara?
Det verkar inte vara någon förkyldning för jag är inte snuvig. Det är jättekonstigt.


Känner mig inte så jättepigg på att skriva.


Blä

Sovit halva dagen idag. Vaknade kl halv 2 och bestämde mig för att gå upp fast än jag lika gärna kunnat ligga kvar i sängen.
Har inte vart en överdrivet kul dag det här heller. Pluggade till att börja med sen kollade jag lite på film. Inte så pigg när jag är förkyld, särskillt inte när jag har hosta, man blir ju slutkörd av att ta i ifrån tårna.


Innan middagen orkade jag mig ut en sväng och nu tänkte jag plugga lite till. Längtar inte tillbaka till skolan.


Blä

Sovit halva dagen idag. Vaknade kl halv 2 och bestämde mig för att gå upp fast än jag lika gärna kunnat ligga kvar i sängen.
Har inte vart en överdrivet kul dag det här heller. Pluggade till att börja med sen kollade jag lite på film. Inte så pigg när jag är förkyld, särskillt inte när jag har hosta, man blir ju slutkörd av att ta i ifrån tårna.


Innan middagen orkade jag mig ut en sväng och nu tänkte jag plugga lite till. Längtar inte tillbaka till skolan.


Blir äcklad

Har vart en otroligt seg dag.
Vaknade vid 1-tiden av att jag drömde att jag drunknade. Efter det satt jag och googlade på vad min dröm kunde betyda, efter ett par timmar kom jag fram till att det var för många olika saker som hände att jag inte längre orkade ta reda på det.


Har vart ensam hemma hela dager, eller inte riktigt. Atle har legat o sovit. Att vara ensam hemma här innebär; en ledig tvättstuga. Så det jag har sysselsatt mig med idag är att tvätta & hänga kläder samt glo på Full House.
Nu ångrar jag nästan att jag inte gjorde annat idag för jag har skittråkigt. Händer verkligen ingenting.


Jag blev medlem på en sida som heter Kamrat.com och det verkar bara finnas invandrare där, lite Nattstadsvarning på skiten! Kan inte sluta störa mig på alla invandrare som försöker skaffa förhållanden via internet och knappt kan stava när de skriver. Blir äcklad när folk inte kan stava rätt på ett enda ord i en mening... Jag är inte rasist men jag är bara ute efter svenska killar.
Dessutom har jag tillräckligt mycket erfarenhet av invandrarkillar och jag kan stå för vad jag säger. Sen är det självklart att det finns undantag, men jag är och kommer alltid att vara intresserad av Svenska Killar.


I'ts done

Jag har beställt min studentklänning nu.
Ännu är det ett par månader kvar, men bäst att vara ute i god tid så man slipper inhandla en i panik senare. Har en liknande i svart.
Det jag gillar med den här klänningen är att den är så enkel, det är ju ingen bal jag ska på. Dessutom vill jag kunna använda klänningen vid flera tillfällen.
Beställde även en kofta när jag var i farten. Har en precis lika dan fast i en annan färg sen tidigare, men de är hur snygga som hellst (enligt mig) sitter nu och väntar på att den 3:e färgen ska komma ut på REA så man kan köpa den med.Absolut ingenting

God Morgon bloggen!


Idag händer ingenting speciellt. Ska iväg och jobba ikväll.
Innan det tänkte jag ta en dusch och sedan koka ihop något att äta. Och eftersom Moder Jord beslutade för att kasta ner fler snöflingor, så får väll jag åka extra tidigt till jobbet så att jag kommer i tid. Vi vet ju alla att SL inte är kända för punktlighet. Sen får vi se när jag kommer hem ikväll.


Lite mer lyx var det

Igår skrev jag att jag skulle unna mig lite mer lyx i vardagen.
Vi kan väll säga som så att min kusin hjälpte mig ytterligare i den banan. Inte nog med att jag köpte nytt smink igår utan idag sprang jag över till min andra kusin för att hämta julklapparna ifrån kusin #1.  I ett av paketen hittade jag dessa...

3 läppglans ifrån FACE Stockholms kollektion Nektar.
Blev jätteglad :D


Fick ännu ett paket ifrån H&M Home

Som innehöll ett kuddfodral =)
Jätte tack för 4 fina julklappar


Egypten - the story

Här kommer inlägget om Egypten

Utsikten ifrån balkongen. Jag och Felicia delade lägenhet. Vi hade havsutsikt, vilket är svårt att se på bilderna. Hotellet var väll rätt bra, lugnt område o.s.v men maten var väll inte så speciell. Samma buffé vareviga kväll fast de döpte om den. Ena dagen var det schweizisk buffé och nästa dag var det indisk, sedan fransk men den ända märkbara skillnaden var kryddorna. När det var indisk buffé så använde de sig av lite curry i maten.
Frukosten var däremot mycket, mycket bättre. Där fanns allt man kunde tänka sig utom färsk frukt, i stället var det fruktsallad. Annars tycker jag att hotellområdet hade allt man behövde, om vi bortser från aktiviteter eftersom det inte fanns ett dugg att göra efter att solen gått ner, vilket den gjorde vid 17-tiden (16.00 svensk tid) och då blev det kolsvart.

Här är 2 bilder av ovanliga saker för oss svenskar. Jag och Felicia tog en tripp till stan/städerna en dag. Bilden på mopederna var rätt rolig eftersom vi inte har McDonald's delivery här i Sverige. Den andra bilden föreställer ett böneutropstorn och taxibilarna i Hurghada.
Hurghada består av 3 städer; El Dahar, Sakaala och New Hurghada. El Dahar, även kallat Downtown är den äldsta staden. Där strosade vi runt en Bazar för att kika lite och shoppa ifall vi hittade någonting. Jag har aldrig mött så påflugna människor i hela mitt liv. Egypter är verkligen jätteäckliga, ville man inte köpa någonting i deras butiker så började de snacka om ens kropp på ett anstötande vis vilket fick mig att fundera på deras kvinnosyn. Är vi bara objekt? I alla fall fanns det även en hel del trevliga äckliga egypter också. Vart man än gick blev man frågad om man ville ha läsk, te eller vatten. Jag tycker att Bazaren var mysig men det var bara jobbigt att man inte fick vara i fred och bara kika, man tappade liksom lusten när butiksägarna försökte tvinga en att handla.


 


Efter 2 timmar åkte vi till Sakaala som är en blandning mellan ny och gammal stad. Där finns en väldigt lång shoppinggata för turister och sanningen att säga så säljs det precis samma saker i nästan varje butik. Man kan se 4 butiker i rad som har ett nästan identiskt skyltfönster fyllt av souvenirer. De enda souvenirer jag fick med mig hem var Papyruspapper med mitt namn skrivet på arabiska. Det är tydligen tradition och lyckobringande att ge gåvor till snälla människor så på 4 timmar fick jag  5 sådana presenter, blev rätt tjatigt. Förutom att man inte fick shoppa ifred så var Egypterna väldigt pratglada. Hälsade man på en så kunde de verkligen inte sluta prata. Vi satt och pratade med en farbror i säkert en timme totalt, man ville ju inte vara otrevlig och avbryta mitt i när han var så trevlig och långdragen. Efter 4 timmar shopping fick vi i alla fall åka tillbaka till hotellet igen, kändes som att hela dagen hade gått.


Taxi var jättebilligt och det var det enda mer eller mindre säkra sättet att ta sig fram på. Kostade ca 1-2 kr i minuten att åka taxi. När vi var på väg hem till hotellet igen så tog vi självklart taxi, vår chaufför hade väntat på oss medan vi shoppade, de erbjuder sig ofta att göra det eftersom alla taxichaufförer inte är att lita på. I alla fall började vi åka och som vanligt med traffiken där, var jag livrädd över att dö då chauffören plötsligt får för sig att gasa på lite extra innan en U-sväng och sedan bromsar in rätt hårt mitt i svängen då han ser att det är poliskontroll efter. Farbror polis tar körkortet och går iväg varpå chauffören kliver ut och går för att förhandla med farbror polis. 2 min senare och 350 kr fattigare kommer föraren tillbaka, sätter sig i bilen och kör vidare - gladare än någonsin... Reglerna skiljer sig otroligt mycket i jämförelse till våra.

Bilder tagna ifrån solstolen på stranden. Havet och stranden var vad jag tyckte bäst om med resan. Vattnet var helt klart nästan alla dagar och det blev snabbt djupt. Jag och Felicia snorklade lite precis vid bryggan, som syns på bilden till höger, bara där kunde man se ett 30-tal olika fiskar, farliga och ofarliga. Första gången jag snorklade där blev jag ganska skrämd av alla fiskar jag såg eftersom man inte ser alla om man kollar ner i vattnet stående. Sen blev jag rädd när jag såg muränor och lejonfiskar vid bryggan, blev dock lugn när jag fick höra att lejonfisken sov. 


En dag tog vi en dagsutflykt ut på röda havet för att dyka/snorkla vid ett korallrev. Under färden dit såg vi två delfiner, det var helt underbara. Väl framme vid revet hoppade dykarna i först och sedan vi som skulle snorkla. Vi såg en del fiskar, inte så många märkvärdiga. plaskade runt efter en guide i en timme innan det var dags att kliva ombord på båten igen för att äta lunch. Nu lät det som att jag inte var intresserad av det jag såg, men ajg bör tillägga att det är det häftigaste jag gjort i mitt liv. Bara det att vår första plats för snorklingen inte var någonting i jämförelse med när vi snorklade vid nästa rev.


 


Så första stället vi snorklade på var Giftun reef som ligger utanför Giftun Island, andra revet heter Sabina garden reef. Där såg vi betydligt mycket fler fiskar och förger. Dessutom bestämde vår guide att vi skulle göra en så kallad "drifting", hoppa av båten i farten för att sedan snorkla efter den i vår takt. På det sättet ökade vi vår chans att se en haj med 5%, npgon haj såg vi inte. Men en jättestor muräna, en plattfisk, en blåsfisk, sköldpadda, fjärlisfiskar, papegojfiskar och alla andra möjliga fiskar. Det var hur häftigt som hellst. En fisksort var riktigt nyfiken och simmade så nära att man hade kunnat peta på dem. Den dagen kommer jag aldrig glömma bort.


 


Under min semester i hurghada fick jag lära mig en hel del. Det första var att pruta. Totalt gjorde jag av med ungefär 2000 kronor den här resan. Det motsvarar 1500 egyptiska pund. Det är ju inte farligt. Men hade man gått med på de galna priserna som försäljarna gav så hade jag nog gått i personlig konkurs. Vissa sa ett realistiskt pris från början som till exempel för min vattenpipa. jag visste att jag kunde köpa en i Sverige för 150 kr så var det inte billigare där så skulle jag köpa en här hemma. Säljaren sa 120:- från början och jag tyckte redan då att det var ett bra pris, men jag ville absolut pruta. Fick ner den till ca 90:- och hade säkert kunnat få den för 60:- Pruta är därför ett väldigt bra sätt för att få vad man vill ha, till ett pris man själv bestämt.


Något annat jag lärt mig är att det finns 2 olika sätt att ta körkort på i Egypten.
Det ena sättet är att man ska köra 100m framåt och sedan backa 100m bakåt. Efter det skall man svara på 5 frågor om trafiken och betala 250 egyptiska pund så har man sitt körkort
Det andra sättet är att man inte behöver köra 100m fram och 100m bakåt, man svarar BARA på 5 frågor om trafiken och betalar 500 egyptiska pund så får man sitt körkort.


Det 3e och 4e jag lärde mig var att;
Clownfiskar lever två och två, honan är alltid störst. När honan dör så byter hanen kön och flyttar in med en ny hane.
Fjärilsfiskar lever ochså två och två. När någon utav dem dör så dör den andre senast 2 dygn efter.


Till er som orkade läsa allt - Hoppas det har vart underhållande och lärorikt för er.Nyårslöfte

Det här med nyårslöften är riktigt roligt faktiskt. Man avger ofta sitt löfte efter en dröm man har så som till exempel när folk säger att de ska börja träna efter nyår och ta tag i sina extra kilon. Det är ju för att man drömmer om kunna göra det. Andra drömmer om att kunna sluta röka och säger därför att de ska sluta röka, de klarar ett par dagar och sedan är det kört. (Självklart gäller det inte alla men det är ju oftast så).


Jag själv avgav inget löfte på nyårsafton i mitt berusade tillstånd då jag inte ville upprepa förra årets "smarta" drag då jag stod o rökte utanför dörren och sa att jag skulle sluta röka... långt efter 12-slaget. Så i år tänkte jag vänta med mitt nyårslöfte tills jag kommit på ett bra sådant, vilket jag nu har!


Jag ska unna mig lite med lyx i vardagen. Till exempel ska jag sluta köpa billigt smink ifrån H&m och börja resa lite mer. Det tycker jag är på tiden. Därför åkte jag till centrum idag och unnade mig lite lyx!


Det bestod av en Primer & läppglans från L'oréal, rouge från Maybelline, foundation från Lancôme samt en parfym från D&G. Och eftersom jag blev medlem hos kicks fick jag även 2 doftprov, ett ifrån Bruno Banani och ett ifrån Replay.


D&G parfymen köpte jag eftersom min blev stulen förra nyårsafton, skulle egentligen köpa en stor men den finns tydligen bara i stan och dit orkade jag inte åka. Så jag tog den mindre varianten och jag måste säga att jag blev rätt lurad av förpackningen som besod av 30% luft. Tar den slut får jag väll åka och köpa en till helt enkelt.


Kan ju passa på att klaga på min kamera nu när ni fått se en bild som är tagen med den. Kameran har en massa smarta lägen t.ex. "splashing water" moode, smile-detector, animal-moode och så vidare. Men det finns ingen VANLIG moode. Så om jag ska fotografera någonting som inte har med vattendroppar, djur, léenden, grön natur  och så att göra så blir bilderna verkligen skitbleka. Jättetråkigt tycker jag :(


Vad har ni för nyårslöften i år?


Ett nytt år

Gott nytt år på er!
Kom hem från Egypten i Fredags efter det blev det fest hos lillasysters kille.
Blev kvar hos han hela helgen eftersom jag glömt busskortet hemma.


Tänkte bara skriva en rad och visa att jag överlevt resan och nyår. Ska städa nu, lär väll ta hela dagen men ni får ett inlägg med bilder och lite om vad jag gjorde i Egypten, när jag är klar.