usch

Hela helgen har bestått utav att torka spya käns det som. INte så jäkla mysigt. Och man mår ju sunkigt själv.
Va i stan idag en sväng för att köpa clips till löshåret. Jennie följde med och det var uppskattat. Måde ju apa. Tajmahal var stängt så köpte 2 piercingar och åkte hem till Anna för att tvätta mattan.
Vi fastnade med ljudboken "Hur man tränar sin drake" läst av: Robert Gustafsson och med spelet Tinker Bell i handen.
Sen ville Jenny träffa mig så då slängde jag in mattan i duschen och spolade rent den. Sen skulle jag torka den med hårtork och det gick rätt åt helvette. Så den ligger väll blöt där med någon handduk under.

Så snackade jag med Jenny i en timme och det var efterlängtat, behövdes verkligen. Ska hjälpa henne med pluggandet på fredag, lovade jag.
Så åkte jag hem och skrev min CV och skuckade in till Furuviksparken i sista sekunden. hoppas på ett jobb där i sommar då.

Nu ska jag gå o lägga mig o klara av Level 4 på Tinker Bell ;)

Peac out
..v,

Ångestfylld

Jahaja då va de lite party igår då. Jag som i normala fall brukar kunna sluta dricka innan jag blir full, för att hålla kontrollen, söp ju ner mig totalt. Hel-galet. Rökte min sista cigg i mitt liv igår. Satte röken i fel strupe och började spy som en galning. Rakt på mina kläder och Annas matta. Jag började skämmas som satan. Och kändes som om jag förstörde allas helg helt. Men någon gång ska ju vara den första att spy av alkohol. INte det mysigaste. Men nu blir det JÄVLIGT lugnt med alkoholen ett bra tag.
Jag skulle ju egentilgen till mormor idag så jag och Helena tog sällskap hem vid 7 i morse. Va hemma vid 8-tiden och deckade direkt i sängen. Hade ju vart vaken över ett dygn så de va ju inte allt för konstigt.

Halv 10 kom pappa in i rummet och skrek att jag skulle vakna och att vi skulle åka om en kvart. Whatever liksom, jag orkade inte gå upp så började blunda igen. Så kommer mamma in: gå upp nu, vi åker om 5 minuter. 5 minuter växte till 25 min xD. Lite typiskt min familj. Jag satte mig nere vid köksbordet och beklagade mig. Och sa att jag hade spytt hela natten o det va därför jag kom hem tidigt. Jag skulle ju egentligen ha kollat på Sagan om ringen hela natten. Men jag körde stenhårt på min magsjuka och ja, hade ju endå haft magproblem sen någon dag innan så jag slapp åka till mormor.

Kl kvart över 3 ringde Anna och väckte mig. Va heeeeeelt död. Men jag tog mig dit i alla fall och joinade henne i hennes säng, där vi låg och hade ångest i kapp. Sen va det typ att städa undan alla flaskor o grejer, rulla ihop mattan, o gå o handla käk med Mari. Kändes ju jävligt osäkert att käka, mår fortfarande dåligt. Sen gick Jag och Mari o solade vid halv 10. Jag fick fräknar i hela ansiktet. Inkl läpparna och ögonlocken. CP, CP, CP. Sen åkte jag hem o kollade på slutet av " Jag vet vad du gjorde förra lördagen". ganska roligt :)

Nu ska jag skicka ut min pappa från mitt rum, där han kollar på fotboll, och gå till sängs. Är bakis och illamående.

Peac out
..v,

Livet leker


                                                                          

Idag började jag skolan 12.40, så kunde sova till 11. (riiiiiktigt skönt).
Sen hade jag en lektion i skolan och sen fick jag knalla hem.
Så har käkat lite och planterat mig framför datan.  Så nu sitter jag här o snackar m Anna på msn, lite småkul sådär. Och idag konstaterade jag att jag ÄNTLIGEN har råd med hårförlängningen :D (YES) Så ska förmodligen ivög och köpa den i morgon  direkt när lönen rullar in. Så hoppas jag på att någon kan hjälpa mig att fixa den innan fredag. Eller alternativt nästa vecka innan helgen.

Lite plugg att göra till i morgon, ska kunna hela Nanne Grönvalls Avundsjuk, till på torsdag ska jag vara klar med examinationen i mediekunskap.. Planerar ett Tv- program. Och nu tänkte jag slå en signal till min älskling. Kanske kommer en rad lite senare.

Peac out
..v,

söndag


                                                                                              Jag med nya frisyren

Idag gick jag och syster till centrum och köpte hårfärg till mig. Fick inte köpa svart för mamma och pappa. Men jag gjorde det i alla fall. Saknade att vara svarthårig. Och så klippte jag en alldeles för kort lugg på mig själv. Men den går att gömma med vax o géle o lite spray.
Målade lite med oljefärger som jag fick i julklapp för några år sedan. Hade aldrig gjort det om jag visste att mina händer skulle bli helt färgiga och handfatet svart. Måste komma på en teknik att få pensarna rena.
Och nu ska jag gå och träffa Erica för hon är röksugen.

Peac out
..v,

Fredag + Lördag 20 - 21 / 3

      
                        Mathilda(jag)                                                                          Anna
         
                                                                                                                               Hanna

Fredagen va ångest, så jag drog hemmifrån efter att ha bråkat med mina föräldrar. Gick tillkyrkan för att äntligen få den hjälp jag behöver. Kuratorn va ju inget vidare på detdär med förtroendeskap. Så jag fick ta saken i egna händer. I kyrkan hjälpte dom mig att ringa runt lite och fixa fram nummer som jag ska ringa på Måndag - så kanske jag får komma till en fosterfamilj finally. När allt va klart där gick jag, Anna och Mari och solade. Egentligen skulle jag bara sitta i 25 minuter och vänta på dem... Men Mari bjöd mig på solkort och grejer så jag fick lite färg. Sen drog vi vidare till Anna och fixade oss för kvällen. Vi bänkade oss på första parkett inne på Roma och satt där fram till omkring halv 12. Då lämnade vi Anna kvar och gick tillbaka hem till henne. (moahaha)

Satt där och hade det lite trevligt tills Anna kom hem. Då gick Linnea, Emeli och Hanna efter en stund. Och jag och MAri deckade i en soffa. Eller jag halvsov. Väcktes ur det när Anna sprutade vatten på mig - bara för att säga att jag skulle gå och sova. ( Ha ha ha). Jag gick och la mig i sängen o kunde inte somna om innan kl 04- någonting

Vaknade vid  08.00 av att Mari gick därifrån. Sen sov jag till 11. Jag o Anna fixade lite Makrillmackor och tuggade i oss. Sen åkte jag hem och städade. Elin skulle ha Poker- kväll så jag va ju självklart varmt välkommen. Drog dit vid 18- tiden och åkte hem vid 22. Hahahah pokerkvällen blev ju mer en kortspels-kväll och en korttricks-kväll. Lite funny sådär.

Lyckad helg endå tycker jag. Det mest pinsamma från min sida måste ju ha vart när jag skulle gå och lämna fram notan på Roma. Jag skulle kasta upp den lite fint på bardisken. Men den slant lite ur min hand och gled över hela disken och ner på golvet mitt framför han bakom. Jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta, stog bara där och skämmdes medans han kollade skitargt på mig. Jag sa förlåt och förklarade att de inte va meningen och bla, bla bla. Sen började han flina stort. Då gick jag o satte mig igen och asgarvade.

Slutet gott... - Allting gott

Peac out
..v,

Dedikerad

Nu har jag tröttnat totalt och då menar jag inte bara för stunden. Jag är så fruktansvärt less på att lyda mina föräldrar, att ens försöka lyssna på vad dem säger. Att bara ta all jävla skit som dom kastar över mig. Jag orkar inte längre. Orkar inte ta alla kompisars problem på mina axlar. Jag kan inte ens hantera mina egna. Jag bara gråter och blir stressad. Att ta sig igenom en hel dag är för mig som att trycka knivar igenom huden. Varje sekund är plågsam.  Om jag hade vetat hur det känns att dö på insidan- så skulle jag nog jämföra alla mina problem med "I'm dying inside".

Jag spyr när jag ser en vintetra, mår illa när jag ser skärsår. Livet gjordes inte för att man skulle förstöra det. Man ska inte lära av andras misstag. You are your own lifes' teacher. Men det gäller ju först och främst att förstå vad man håller på med för att kunna stoppa det och ta tag i det. JAG har inte problem (det här skulle väll vara det största, att jag stör mig på andras problem). Men jag orkar inte leva med skiten.

Om det så gäller alkoholisten nere på bänken eller Emot  med uppskurna armar, så orkar jag inte med det. Folk har kommit fram till mig ute på gatan för att finna tröst. Men jag kan inte ta över eran smärta. Jag kan inte ta hand om era problem. Allt jag kan göra är att ge er tips om hur ni ska gå till väga för att lösa det själv.

Jag kommer ihåg att jag försökte hjälpa alla förut. Alla var välkomna att prata om sina problem. Jag ville finnas där för alla mina vänner, så att jag kunde vara säker på att dom hade någon att prata med. Men min mamma sa en sak till mig som är väldigt sant. Och i alla fall jag fann mina problems tröst i det. " Mathilda, hur mycket du än försöker hjälpa andra, så måste du hjälpa dig själv först. Du kommer inte att orka länge till om du tar alla andras problem på dina axlar." Men jag tänkte inte på samma sätt. Det svar hon fick av mig måste ha vart ganska ledsamt nästan sorgligt att höra från sin 13/14- åriga dotter. "Jag är inte en person som ser förbi eller ser ner på andra människor. Jag vill bli helgon- förklarad, mamma. Det är vad jag vill. Jag vill komma till Gud och känna att jag har gjort nytta av varje sekund av mitt liv".

"I mina ögon så är du redan ett helgon".

Nu ser jag på ett annat sätt. Och det är bara en själv som kan rädda sitt egna liv. Lära utav sina egna misstag och se i sitt innre, det ingen annan kan se.

Peac out
..v,

17:e Mars


                                                                                      Nashwan Ali Min älskling


17:e Mars =
* Grattis till jennie och Alex på 6 månaders dagen
* 2 dagar kvar till min och älsklings 5- månaders dag
* Information om Universitet/högskola (funderar på uppsala så man kan pendla)
* Chokladbollar
* Pata med älsklingen en stund

Så Ja, Grattis Jennie till erat halvår :D, hoppas ni får fler lyckliga månader. Ni är jättesöta tillsammans.

Pratade med min sötnos idag. Det blev nog ap-dyrt, men I don't giva e Damn. Han hade visat bilder på mig för sin mamma som hade blivit jätteglad. Positivt. Hon visste ju om att jag av hans tjej, men nu va det första gången hon fick se hur jag ser ut. Han hade sagt att han älskade mig och aldrig ville förlora mig.
Hans mamma svarade (ungefär): Du har en jätte vacker o söt tjej, och om du säger att du älskar henne fortfarande efter 5 månader så vet jag, min son, att du inte kommer att göra henne ledsen. Och om du gör det så kommer jag att jaga dig runt den där fotbollsplanen med en toffla. (Jag tyckte att det va ganska ironiskt eftersom han dör för fotboll). Så min son, välkomna henne in i familjen från oss alla.

Jag blev rörd och skämdes. Men det som är bra är ju att hans familj har lyckats få han att förstå på vilket sätt han tycker om mig. Så han har verkligen tänkt om. Det är ganska jobbigt med tanke på att han nu blir borta till i slutet av april/ början av maj och att han hela tiden säger att han saknar mig och att han inte vet vad han ska köpa för presenter. Han berättar saker som gör mig glad och får tårfyllda ögon utav. Önskar bara att han var här. Han pratar ju redan nu om att jag ska sova hos han när han kommer tillbaka... Ofta. 
Funderar lite på hur det kommer att gå ihop. Hans syster låter ju inte honom sova i sin egen lägenhet. Men jag konstaterade samtidigt att om hans mamma tycker bra om mig så spelar det ingen roll vad systern säger. Så det blir fler nätter med min prins. 5 månader och jag har sovit en natt med han.

Chokladbollarna var mums. Jag har vart sugen på choklad så pass länge så jag kunde inte låta bli. Och kakao mättar mer än vanlig mjölkchoklad.

Sitter och bläddrar lite i några kataloger från olika högskolor- sådär lite på kul. Antingen satsar jag hårt på att bli domare eller så skiter jag totalt i juridiken och blir något annat. Måste fundera vidare och kolla upp lite mer saker.
Men det ska nog lösa sig, har ju något år på mig.

Peac out
..v,

"Gul Bil"Helgen har vart ganska lugn.
Idag sade jag upp mig från jobbet. Orkade inte längre med skolan, jobb och livet hemma. Sov hemma hos Anna inatt för att min familj var på Karolinska. Hade inga hemmanycklar så fick övernatta där.

Träffade Omid i Jakobsberg vid 12 sen åkte vi till barkarby för att han skulle fixa sin prao. Det va ganska länge sedan man va liten konstaterade jag på bussen. Omid satt och slog på mig för varje Gul bil han såg. Det va en del. Efter det följde jag med honom till Vällingby med bussen. (Ännu fler gula bilar)
Och jag började också leta efter de där kycklingarna så att jag också fick slå honom lite. Ja det va länge sen jag höll på med den leken. Jag gick nog i 3-5:an. Man ser tydligt skillnaden mellan Omid och mig där. Jag är 92:a och han 93:a så åldern har inget med den saken att göra. Men han går ju i 8:an och det är där omogenheten i han kommer in. Men sen såg jag för många gula taxi bilar så då ville inte han vara med längre. (hahahah) 

När vi hoppat av bussen i Vällingby och kommit ner till T-banan så kom jag på att jag hade glömt min väska på bussen. Tänkte att den redan hade åkt så det va ingen idé att springa och leta. Omid hoppade av tåget i Blackeberg och jag åkte vidare till stan och träffade Erica. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här.

Ringde precis till Swebuss i Kallhäll dom skulle få in min väska dit ikväll så pappa får hämta den på lunchen i morgon. Jag hade inga värdesaker i den men vill ju i alla fall ha tillbaka mina 2 parfymer och örhängen och själva väskan. 

Peac out
..v,

Internkändis

Igår kom Mitt i Järfälla ut. Själv var man ju a part of it. På sidan 6 finns en hel sida om misshandel som blev ett rån.

"Flickans kamrat låg bakom rånöverfall"

"När tonåringsflickan överfölls av tre andra flickor låtsades den 15-åriga kamraten hjälpa henne. I själva värket hade hon planerat det överfall som slutade i rån. Nu döms alla flickorna till ungdomstjänst.

Händelsen inträffade i mars förra året. Tillsammans med tre andra flickor ska den 15-åriga flickan ha planerat misshandeln och rånet av en annan flicka. 15-åringen och offret, båda från Järfälla, var kompisar. De skulle besöka en kille på S:s Görans gymnasium på Kungsholmen. Vid fridhemsplan anslöt 15-åringens tre kamrater och de fem gick i sällskap till skolan. Men enligt tingsrättens dom var det hela iscensatt av 16-åringens pojkvän och de tre andra flickorna var med på att backa upp sin kompis när hon skulle hämnas.

Innan de kom fram till skolgåren stannade några av flickorna för att röka och i nästa sekund puttades offret omkull. 15-åringens kompisar överöste henne sedan med sparkar. En av flickorna slog henne i ansiktet med knuten näve. Den attackerade flickan sparkade tillbaka och försökte ta sig upp men hölls kvar på marken. 15-åringen stod bredvid och såg på. Två av flickorna hävdade i tingsrätten att de sparkade på offret i självförsvar, men det avfärdar tingsrätten. I domen skriver rätten att det heller inte fanns någon anledning att hålla fast i offrets fötter. De enda gärningsmännen hade behövt göra var att backa några meter för att undgå hennes sparkar.

15-åringen som nu har hunnit fylla 16 sade under polisförhören att hon hade försökt hjälpa offret. Hon hade uppmanat de tre andra flickorna att avbryta misshandeln. Men enligt tingsrätten hade hon aldrig för avsikt att hjälpa henne. Det ingick i planen att låtsas hjälpa henne. Detta bekräftas av medbrottslingarna och tingsrätten anser att hon var lika delaktig som de andra gärningsmännen. Misshandeln pågick i drygt fem minuter och när gärningsmännen hade lämnat platsen upptäckte offret att hon hade blivit bestulen på sina två mobiltelefoner, ett SL-kort och 170 kronor i kontanter. Då flickorna tvingade till sig föremålen med våld betraktar tingsrätten gärningen som rån och dömer dem till ungdomstjänst.

De fyra flickorna ska dessutom betala ett skadestånd på 19890 kronor för den kränkning de utsatte flickan för. Rätten anser att den vad allvarlig med tanke på att hon fördes bakom ljuset av en person som utgav sig för att vara hennes vän."

Jag är ju då den 15-åriga flickan, om inte alla redan fattat det. Och jag ahr inga komentarer till den artikeln. Vill ni veta något så får ni fråga det personligen till mig.

Peac out
..v,


Helgen

Kortfattad helg:

Fredag: Skolan, stan, vällingby - träffade Salem, Islandstorget - Träffade Omid, stan - letade prao till Omid, Jakobsberg, Roma med Anna, Emilie, Linnea, Laila, Peo, Andres och Kocks-mannen, sen gå hem ensam i mörkret.

Lördag: Vakna, Hem till Anna, käka pizza, prata m Musse och Ali, Diskade, Träffade Omid, Tillbaka till Anna, Kollade på film, Sen gå hem ensam i mörkret.

Söndag: Vaknade, Gå till Kyrkan, Hem till Anna - glo på film, Träffade 2 söta ungar, Färgade deras hår, Kolla på mer mer mer film, sen gå till bussen för att åka hem.

So further q's plz ask

Peac out
..v,

Brist på liv, Ali?

Hahahahah har lite brist på saker att skriva. Men kom på en liten rolig grej, så Ali du hade rätt ;)

Med tanke på din brist på liv så måste jag tyvärr skriva om dig. Sorgligt nog så har du tillräckligt stor brist på liv att du måste läsa allt jag skriver här i min blogg. Och lägga dig i allt som har med mitt liv att göra. Men vet du vad? Jag bryr mig inte vad du går runt och säger till folk. Jag bryr mig ingenting om vad du tycker eller tänker om mig. Jag lever mitt liv - kan inte du börja leva ditt?
Min plats är här på jorden i verkligheten. Men ditt liv verkar du leva utefter andras. Så lilla söta rara du, kan du inte ta och växa upp i stället för att bry dig i mitt liv?
Jag behöver inte folk som lägger sig i mina handlingar. Det är jag som ska lära mig av mina misstag. Det är inte du som ska berätta mina misstag, jag lägger märke till dem efter vägen. Man är sitt livs egna lärare. Så du kan inte komma ock försöka lära mig saker. Jag är inte din hund. Och jag har faktiskt aldrig vart det.
Jag är bra på att överdriva, jag är bra på att "spela" min roll. Så hur ska du veta om allt jag har gjort/sagt är 4-real? ;) Tänk på saken. När en player möter en annan player kan det vara svårt att sära på verkligheten och det man tror.. Men jag ville bara veta en sak.. Jag fick veta det också. Så lev vidare - jag behöver ingen Stalker.
 
Och det där om att jag bara har kille för att ha sex, vart fick du det ifrån? Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag fick höra det av andra. Fegt nog så kunde du inte bara ha sagt det till mig först. Och min kille skrattar också.
Så ta vara på ditt liv din LILLA människa

Peac out
..v,

SjukerLigger hemma sjuk idag också men är tillbaka i skolan i morgon.
Mamma har precis vart iväg och köpt en liten påse godis till mig. Men jag är illamående så blir inte till att äta för många. Huvudvärk har jag också, den trycker permanent så det känns som om det ska sprängas. Det spelar ingen roll hur mycket jag knarkar Ipren så vill det inte gå över.

Förutom att jag är sjuk tycks allt annat gå bra. Nasho skickade sitt nya nummer från Irak igår kväll så jag ringde dit i 2 minuter sen bröts det. Blev lite förvånad så jag ringde upp igen och då sa comviq-tanten att jag hade för lite pengar på mitt kontantkort för att ringa "Du har 17 kr". ööööhh.. Okej att jag ringde utomlands men att ta 20 kr i minuten för att ringa är väll agnska orimligt? Hädanefter tror jag att jag ringer från hemtelefonen, om jag bara kan lista ut hur man får 0 att bli +.
Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på dåliga program på tv.

Peac out
..v,

FörkrossadMy heart just can't take it anymore.
Det är så allt känns just nu. Vilken otrolig ångest man kan få över saker. Något man trodde betyder mer än det egentligen gjorda. Folk som ger en falska förhoppningar - dubbla budskap - och sedan sårar dig totalt. Varför är det alltid jag? Jag som råkar ut för allt, tar åt mig allt. Ingen kille är någonsin värd mina blickar. Förutom en, min älskling. Han som tog sig in i mitt hjärta för 4 månader sedan, som lyckades göra mig kär - för det är troligen vad jag är. Det var han som gjorde mig sur över småsaker men som endå fick mig att förstå farför det hjälper all vara sur ibland.

Jag saknar dig så mycket. Det känns som om vi inte har den bästa kontakten i vårt förhållande. Men den kommer. Bara du kommer tillbaka och jag får hålla dig i mina armar igen. Nasho, du är allt jag behöver för all vara glad och det kommer du alltid att vara. För så länge jag har dig så står jag lycklig.
Jag lovar att alltid sköta mig. För det är dig jag vill ha kvar för alltid.

Enta howa aladi albi ehtarah. Enta alwahid aladi ana orid. 

Peac out
..v,

Händelserik helgFredag: Erica väckte mig vid 9-tiden och sa att hon skulle komma vid 11.... HEEEELL NOOO! Den enda dagen på helalovet som jag skulle få sova ut på och så väcker hon mig. Inget ovanligt men det gör mig regält förbannad. Så jag gick upp och så... Så vid 11 ringer hon och säger att hon inte kommer.
Nasho åkte till Irak 07.00 - ångest för mig + enorm saknad.
Sen drog jag hem till Anna och satt där resten av kvällen med några av hennes kompisar och glodde på Tv och film.
vid halv 12 faik jag springa till bussen.

Lördag: Skulle upp och jobba men eftersom att min comviq hade gått ut, pengarna på kortet var slut, jag inte hade ett pluskort, inga kontanterm ingen bussremsa och inga körbara föräldrar så blev det en omöjlighet att ta sig dit. Skickade sms och sa att jag pluggade. Jag fich skjuts senare på dagen av mamma till Jakobsbeg centrum. Träffade  Erica en stund sen gick jag till Anna. Vi åkte till centrum m hennes pappa och handlade. Sen köpte vi med os s China-mat hem. *Muums*
Vi gick ner i tvättstugan o tvättade på kvällen. Sen fixade vi iordning dipp och grönsaker och slog oss ner framför melodifestivalen. Efter den kom Ali förbi och skulle hämta upp mig så åkte vi till Jakan o satt i bilen och snackade. Sen ringde Erica och ville ha sällskap hem så vi körde hem henne. När vi hade släppt av henne åkte vi och parkerade o fortsatte att prata. Han skjutsade hem mig sen. :)

Söndag: Skulle jobba men inget sätt att ta sig dit + förkyld som f*an. Blir nog till att ligga hemma.

Peac out
..v,