Veckans låt
My Chemical Romance - Mama

Mama, we all go to hell.
Mama, we all go to hell.
I'm writing this letter and wishing you well,
Mama, we all go to hell.

Oh, well, now,
Mama, we're all gonna die.
Mama, we're all gonna die.
Stop asking me questions, I'd hate to see you cry,
Mama, we're all gonna die.

And when we go don't blame us, yeah.
We'll let the fires just bathe us, yeah.
You made us, oh, so famous.
We'll never let you go.
And when you go don't return to me my love.

Mama, we're all full of lies.
Mama, we're meant for the flies.
And right now they're building a coffin your size,
Mama, we're all full of lies.

Well Mother, what the war did to my legs and to my tongue,
You should've raised a baby girl,
I should've been a better son.
If you could coddle the infection
They can amputate at once.
You should've been,
I could have been a better son.

And when we go don't blame us, yeah.
We'll let the fires just bathe us, yeah.
You made us, oh, so famous.
We'll never let you go.

She said: "You ain't no son of mine
For what you've done they're gonna find
A place for you
And just you mind your manners when you go.
And when you go, don't return to me, my love."
That's right.

Mama, we all go to hell.
Mama, we all go to hell.
It's really quite pleasant
Except for the smell,
Mama, we all go to hell.

2 - 3 - 4
Mama! Mama! Mama! Ohhh!
Mama! Mama! Mama!

[Liza Minelli:] And if you would call me your sweetheart,
I'd maybe then sing you a song

[Gerard Way:] But there's shit that I've done with this fuck of a gun,
You would cry out your eyes all along.

We're damned after all.
Through fortune and flame we fall.
And if you can stay then I'll show you the way,
To return from the ashes you call.

We all carry on (We all carry on)
When our brothers in arms are gone (When our brothers in arms are gone)
So raise your glass high
For tomorrow we die,
And return from the ashes you call.

Peace out ..v,


The play och lite annat

Jassa sov över här i natt, vi gick upp kl 6 och gjorde oss i ordning innan vi gick till bussen. Kom fram till skolan några minuter innan 8 och bytte om till pjäsen... repet började typ kvart i 10 så fattar inte vad vi skulle göra där redan kl 8. Genrepet gick knaggligt o jag glömde bort vilken utav mina repliker som skulle sägas vid rätt tillfälle, fast det problemet löstes när vi spelade upp pjäsen för 3:orna sen. Jag var så nervös att jag skakade innan och efter.

När allt va klart kom min dramalärare fram, kramade om mig superhårt och sade någonting om superstjärna, ambitioner, satte replikerna. I det stora hela menade hon att en person som genom problem kommer fram till en funktionell lösning har blivit starkare med tidens gång. Vågar inte säga att jag har ett MVG men någonting ditåt lutar det mot.

Innan genrepet tog jag vattenpaus ute i cafeterian och träffade på kuratorn som gladeligen påstod att jag var stark som lyckats höja alla mina betyg så pass bra som jag gjort o jag svarade väll att jag låg på vg i det mesta. Då avbröt hon mig o sa att min mentor pratar så bra om mig och säger att jag ligger på MVG i straff och processrätt... Det visste inte jag, men klantig personal som avslöjar det, glad blev man i alla fall, då vet jag att det inte är någon fara där.

Efter att allt var klart i aulan och man ahde tvättat bort sminket åkte jag ock Felicia (min syster) till väsby för att köpa en tavla till Fredrik

Ingen jättebra bild...

Efter att ha köpt tavlan åkte vi hem och lämnade den, bytte kläder och åkte till Jakobsberg. Felicia skulle köpa en ny gitarr. Det ser ut som en leksaksgitarr för den är nog inte mycket större än en ukelele. Nu har hon 2 elgitarrer, en akustisk, den här nya gitarren och dessutom en ukelele hemma sen tidigare. När den var betald stötte vi ihop med mamma och hon gav oss pengar till Burger King, snacka om lycklig jag blev. Min mage höll på att vända sig av hunger. Mätta och belåtna gick vi sedan till bussen, Felicia hoppade av hos mamma och jag åkte till Viksjö för att hämta ut det senaste paketet.

Den mintblå oversize-tshirten var mer grön än blå, den grå jackan var en regnjacka (vilket var en stor miss av mig) och den rosa klänningen var inte så charmig för figuren... Fast allt löser sig. Klänningen går att sy in och jackan, ja, den kan man använda när det regnar - jag som trodde det var en vårjacka jag köpt :(

Nu ligger jag hemma på sängen och ska nog glo på film. Hoppa in i duschen lite senare så har jag det gjort också, då har man lockigt hår i morgon.

Peace out
..v,


BLÄ

Idag har vi tränat massor på teatern som har premiär i morgon, går halvbra. Vissa kan inte ens sina repliker, konstigt nog.
Har även haft tid för en massa onödigt tjafs på grund av folk som inte kan hålla vad de lovar och gjort av några timmar i kyrkan. Nu är det bara 7.5 timmar kvar.

Har nog inte riktigt vart min vecka, det här. Känns som om jag lika gärna skulle kunnat ligga i dvala.

Hoppas det vänder, annars kommer jag inte att vara glad. Men vi får se om helgen har någonting att komma med, det vet man inte. Har tappat tilliten för vissa så vi får se vad som händer o fötter.

Snart kommer i alla fall Jassa hit, hon sover hos mig eftersom vi börjar rätt tidigt i morgon och ska repa inför pjäsen hela morgonen.

Peace out
..v,


Dagens träning

Efter skolan gick jag till gymmet. Hade ingen lust alls men kände att jag behövde gå dit, dagen har vart skit.

Började med att stå på crosstrainern i en kvart sen cyklade jag i en kvart efter det gick jag på bandet i 30 min, magmaskinen 50 "situps" och lite lätta hantlar. Avslutade passet med ännu en kvart på crosstrainern innan det var dags att sträcka ut alla använda muskler.

Och näe inte ens efter träningen kändes dagen bättre. Nu har jag precis kommit ut ur duschen o väntar på att Kari ska komma hem så hon kan laga mat, jag är så hungrig att min mage skriker och är på tok för lat för att ställa mig o göra middag.

Peace out
..v,


Svar på tal

Har egentligen ingenting att skriva om men såg att jag dått komentarer angående tidigare inlägg.

Den ena var om att jag aldrig skrev min vikt, som jag sa att jag skulle göra i söndags. Anledningen till att jag inte gjorde det var för att jag bara fick ett bud på vikt och för att jag ändrat min tankebana lite, var väldigt upprörd i slutet av förra veckan. Allt har löst sig nu och det får bli en överraskning senare var det var för tjafs med min vikt.

Den andra komentaren var ett svar på mitt inlägg "varför får man inte sova ifred" där någon skrev att jag skulle stänga av telefonen. Det klarar jag inte av att göra. Vilken idiot sätter sig och smsar någon på en söndagmorgon i alla fall? Ingen normal jävla människa gör väll det? Jag sover på ett konstigt sätt och har fått för mig att jag måste kolla klockan när jag vaknar mitt i natten - annars kan inte jag somna om. Därför stänger inte jag av telefonen, men jag har börjat sätta den på ljudlöst.

Peace out
..v,


Varför får man inte sova ifred?

Vad ska man göra idag då?

Hatar att bli väckt på helger -.- enda dagarna man får sova så jobbar man eller så smsar folk typ runt kl 9.  Varför har inte människor någon respekt längre? Visa lite hänsyn för fan. Sen har man morgonsol igenom fönstret så det är typ djungelklimat här inne, håller på att dö utav värmeslag.

Idag borde man väll städa men vet inte om jag orkar. Tror att jag och Jasmin ska plugga idag också, men det är ännu lite oklart om hur vi ska få ihop det. allting löser sig.

Är det för tidigt för att börja sola?

Peace out
..v,


Jobbet

Svarta spetslinnet på.
Ni får bättre bilder senare när jag börjar använda det.

Jobbade från 11.30 - 15.15 idag, stämplade ut 15.20 för att det var mycket folk. Lite roligare nu när man kan packa maten och hjälpa till i kassan. Fick börja med att göra läsken sen fylla på skåpen men vad som behövdes och när det var klart hjälpa de som stod i kassan. Runt, runt gick det, men kul var det. Det bästa med jobbet är att tiden går så snabbt. Man hinner inte tänka på annat än vad man behöver packa ner i matkassarna eller vad som ska fyllas på.


Man hinner knappt kolla klockan - vilket man inte heller vill eftersom tiden då börjar gå långsammare. Den största nackdelen med jobbet är att man måste städa efter andra. Det är inte det mest frächa att slänga andras mat på brickor som är nedkletade i ketchup, man blir lite lätt illamående när man ser hur folk grisar ner. De skulle ju aldrig göra något sådant hemma. Min poäng är att jag ger dem maten och är trevlig och som tack skitar de ner som om de vore smågrisar.

Som privatperson kan jag säga att det är respektlöst medans jag på arbetet får bita ihop till en lätt suck. Trotts detta kan jag inte låta bli att älska jobbet. Man blir glad av alla vänliga människor som man kan hjälpa och arbetskamraterna är hjälpfulla och trevliga. Det kan helt enkelt inte bli bättre. Min mamma suckar djupt varje gång jag pratar om jobbet. Hon förstår inte hur man kan jobba på en snabbmatsrestaurang "det är ju så dåligt betalt". Men det tycker inte jag. Många bäckar små. Jag jobbar bara 4 dagar i månaden och endå får jag tillräckligt mycket betalt.


Det är ju inte riktigt som när jag jobbade på Stadium då jag hade en lön på 66,22 och 100% OB på helger (132,44:-/h). Nu har jag en lön på 73,90 och OB på 18:-/h, men jag klagar inte för jag skulle lika gärna kunnat sitta hemma och gnällt över att jag inte har ett jobb. Jag hade bara tur som fick mitt jobb och jag trodde aldrig att jag skulle trivas så bra som jag gör.

McDonalds är ett glädjepiller.

Peace out
..v,


Vad ser det ut som

Så vad tror ni då?
Hur mycket ser jag ut att väga?

Peace out ..v,


Vad tror ni?
Helgens fråga; Hur mycket tror ni att jag väger?

Ge inga rena gissningar utan hur mycket ser jag ut att väga, svaret får ni i morgon eller på söndag. Tills dess får ni komentera för fullt med era gissningar. Ni som redan vet svaret skriver det ni skulle ha gissat på om ni inte visste.

Peace out
..v,


Spets is the shit


 

När jagg mår dåligt så shoppar jag... Det bör ni veta vid det här laget. Började inne på H&m med att köpa 2 spetslinnen - ett i svart och ett i vitt 49,50:- styck. Köpte även ett blommigt linne för 49,50:- och en strappless bh för 99:-. När jag var klar på H&m gick jag vidare till Gina tricot och köpte spetsleggings ett par vita och ett par svarta 99:-/par. Nu e jag redo för att möta sommaren. Spets kan inte bli fel. På fredag ska jag hämta ut mitt sista paket på länge där min jacka, klänning och oversize- t-shirt gömmer sig.

Peace out ..v,


Hurt

Jag fördtår inte det här med olycklig kärlek... hur kommer det sig att jag är villig att ta mitt liv för kärleken medan det inte verkar spela någon roll för honom om vad som händer. Varför är inte livet svart eller vitt, vad enkelt allt skulle vara. Jag skulle aldrig ligga här i min säng med utrunnen mascara, våta kinder och nedsnorad tröja om världen var svart eller vit. Varför föddes vi med förmågan att analysera?

Johnny Cash - Hurt

http://www.youtube.com/watch?v=SmVAWKfJ4Go&feature=related

I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.

The needle tears a hole;
the old familiar sting,
try to kill it all away,
but I remember everything.

(Chorus)
what have I become,
my sweetest friend?
Everyone i know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt,
I will let you down,
I will make you hurt.

I wear this crown of thorns
upon my liars chair:
full of broken thoughts,
I cannot repair.

Beneath the stains of time,
the feelings dissapear.
You are someone else,
I am still right here.

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

If I could start again,
a million miles away,
I will keep myself,
I would find a way.


Allt är skit.

Borde skriva om hur mina nationella prov gick idag, men jag mår för dåligt för att orka.

Efter skolan blev det ett besök hemma hos mamma och det är anledningen till att jag inte mår bra. Detta betyder ju förståss att jag borde berätta vad som hände där, men jag mår för dåligt för att orka.

Efter besöket hos min mor åkte jag till jobbet och jobbade. Antar att jag även här borde berätta om hur det gick första gången i kassan, men precis som ovan mår jag för dåligt för att orka.

Så allt det här får ni veta i morgon.

Peace out
..v,


Kliar frenetiskt

Seglade precis in på min hotmail för att kolla posten. Fått erbjudande på 25% rabatt på hela sortimentet på Accent. Börjar faktiskt klia en aning i shoppingnerven när det är REA och man hittat väääärldens sötaste Crossover- väska.


Crossover väskan 149:- Blir ca 112:-
 OM inte min matte är åt helvette.

Fast å andra sidan har jag en likadan i svart redan så jag behöver ju nödvändigtvis inte köpa den blå också.

Peace out
..v,


Otrohet och ren besvikelse

Fick tillbaka mitt Straffrättsprov i morse efter att ha pinats sedan i fredags... Till er som såg min facebookstatus kan jag gladeligen meddela att jag fick behålla "mina" 41300 kr eftersom jag inte fick under VG på provet. Däremot fick jag VG+ (1.5p ifrån MVG) Jag och Jasmin tog våra prov utan att kolla betygen, sprang ut i ljushallen för att där skrika av glädje till MVG (trodde jag i alla fall) I stället blev det till en besvikelse... Jag hör Jassa skrika av glädje över sitt mvg i samma sekund vände jag upp baksidan av mitt prov och såg inget annat än "+", då jag förstod att det bara var ett VG. Mitt "glädjetjut" blev ett hulkenskrik i förtvivlan ett "NEEEEEEEEEEEJJ" i moll. Men livet går vidare och jag får satsa på nästa prov, är självklart jättebesviken över att jag var så nära, de fel jag hade var riktiga slarvfel com jag egentligen skrivit rätt på innan men i efterhand suddat ut och ändrat.

Nu sitter jag i hemklassrummet och tänkte försöka skriva mitt talmanus till nationella provet i Svenska som jag har  I MORGON! Hade precis läst igenom instruktionerna för 3:e gången och precis när jag skulle börja söka efter material om otrohet på google kom en våg av högljudda människor in och förstörde min ro. Folk som spelar datorspel, lyssnar på hög musik och skrattar enormt högt för att få sina vänners bekräftelse. Hänsynslösa människor som inte har någon som hellst respekt för andra. Förstår mig inte på sånna. Nu komemr jag ha 3 gånger så mycket att göra ikväll.

Tänker inte avslöja något av mina argument mot otrohet här i bloggen förrän Np är över. Jag tänker inte ge folk mina tankar eller argument gratis... Om det är något som ger mig bra betyg så kanske jag kan avslöja något senare.


Visste ni förrästen att:

* 6/10 svenskar beräknas ha vart otrogna. 
 *Den vanligaste ursäkten är "jag träffade vänner".
*På frågan "har du varit otrogen?" Svarade 66% av kvinnorna men enbart 60% av männen "JA".
*Killar är oftare otrogna med folk från krogen medans kvinnorna håller sig till de i bekantskapskretsen.

Källa: http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article1341256.ab

Enligt en annan undersökning menar de att 10% av männen i sverige någon gång vart otrogen.

Peace out
..v,


Min vardag i bilder

Nu kommer lite nya bilder ^^


Jassa och jag på väg till skolan i morse med varsin kaffe i handen.


Syrrans och min Middag - tonfisksallad


Efterrätt :$ Borde faktiskt skämmas,
men efter att ha gått långt över 3 mil
på ca en veckas tid så tyckte jag
att jag förtjänade det.


Jasmin & Min hand Kopierad.
Vi kallar det konst...
Lärarna tyckte tydligen att det var skräp.
Vad tycker ni?

Så Avslutar vi med....

Dk-läraren med handen i brallan.
Han hade tidigare 2 händer där.

Så, nu har ni fått se lite bilder från igår och idag... Hoppas ni är glada!

Peace out
..v,


Hemligehet avslöjad

Jassa var mitt sovsällskap inatt.... Nu vet ni ;) En del som trodde att jag tog hem en kille över natten, men något sånt skulle aldrig hända. Vi kollade på en massa roliga youtubefiler och en del av I taket lyser stjärnorna innan vi gick och lade oss ca 00.15. Sov som en stock :D

Veckarklockan väckte oss kvart över 5 i morse och sedan snoozade vi till kl 6 innan vi bestämde oss för att jag skulle ta ut sovmorgon och så sov vi vidare till 07.30.

Åkte till skolan och hade rep på Draman inför en pjäs som har premiär nästa fredag. Går inte så bra ännu, men förhoppningsvis kommer vi igång.

Nu har jag haft håltimme sedan kl 11 och snart är det dags för matematik B - astråkigt. Sen är det Italienska och efter det hem för att plugga Svenska till på torsdag då jag har muntligt i nationella. Får se om jag orkar städa idag också, det ska man väll endå hinna med.

Ikväll blir det nog rätt lugnt bara plugga. Upp kl 6 i morgon och gå i skolan opch sen dra en mil på gymmet igen... Jobbigt som F*N men motion är alltid bra.

Peace out
..v,


sanning

There will come a point in your life
when you realize who really matters,
who doesn't, and who never really did.
So forget about the people from your past because
there is a reason they didn't make it to your future.

Peace out ..v,


Bär jag på en hemlis kanske ;)?

Då har man gått en mil i uppförsbacke också då.. Allt skall ju hinnas med innan man dör. Efter halva sträckan ville jag gå av, efter 6 km - lägga mig ner, efter 8 km -hänga mig och efter 9 km trodde jag att jag var död o lika bra att fortsätta hela milen ut.
Efteråt känns det som om man skulle kunna göra om allt för att man är så stolt över sig själv, faaast det får bli i morgon i så fall.

Kom precis hem, snöar/haglar i Upplands Väsby för tillfället, inge vidare trevligt att gå ifrån bussen i sådant äckligt väder. Ska ta o hoppa in i duschen nu sedan blir det till att äta något innan jag börjar städa.

Får ju nattligt besök inatt ;);) Kan ni gissa vem det är???

Peace out ..v,


Dropped the bomb

Kom hem för ett par minuter sedan efter att ha spenderat natten hos Fredrik.
Har vart en minst sagt lång och obekväm natt. Han somnade innan 12 och jag strax därefter då jag tröttnat på att lyssna på hans snarkande. Innan jag somnade stal jag täcket och hade det för mig själv som hämnd, när jag vaknade var det jag som låg utan. Efter natten har jag även ont i vänstra skinkan och höften för att han med fötterna och benen tryckt upp mig mot väggen medan han själv låg på andra sidan sängen... så långt ifrån att man inte ens kunde krama om honom.

Tänker faktiskt inte whina över det, ska vara glad att jag över huvud taget är välkommen att sova med någon så söt som han.

En sak som jag faktiskt kan whina över är att jag inte kan sluta tänka på när jag kommer få stå lycklig... Jag kan bli lycklig för stunden men så fort jag vaknar upp ur min kärlektrans så känner jag mig vilseledd och bortkommen. Pussar och kramar, smek och ömhet, sånt trodde jag var till för att uttrycka sin kärlek i annat än ord. Och för mig är det så. Det är vad som slår mig ur kärlekstransen, att det bara kommer från mig. För han är inte kär och hur mycket jag än vet det så tycks jag alltid glömma bort det när våra läppar möts.
Jag blir ledsen innombords när jag inser att hans pussar är till för att besvara mina eller för att bara se mig glad (som det käns för mig, vet ju inte vad han ser sina pussar som).
Det svider lite att där finns människor som kan pussa utan känslor, jag skulle bara blivit äcklad om jag gjorde något sånt.

Det gör inte ont att älska utan att bli älskad tillbaka, det är naivt.

Hur naiv jag än är så tänker jag aldrig sluta hoppas på att jag går lycklig ur det här för jag tror på kärleken, jag tror att man kan bli kär med tiden. Däremot tror jag inte att det blir så, jag kan bara fortsätta hoppas för jag HOPPAS ju att det blir så. Min vilja spelar ingen roll... Det är hans vilja som möter mitt hopp och vi får med tiden se hur det går.

Det gör inte ont att kyssa någon som inte har känslor för en, det som gör ont är att jag inte får uttrycka vad jag själv känner. Jag känner mig lite som en strypt fågel i bur, jag kan inte säga vad jag starkast känner.
Det som tidigare kom naturligt kommer nu inte över huvud taget. Utav hänsyn tvingas jag att svälja ner vartenda litet ord och mycket av det jag känner. Svälja och svälja tills jag blir tom. Jag vill säga det, jag vill skrika det men jag håller tyst till orden "Det är inget", de enda orden som aldrig sviker mig, de orden som jag mest av allt vill ska dra åt helvete är tydligen de enda jag kan få ur mig.

Klart att det är något. Jag är bara för feg för att våga säga vad det är. Jag har aldrig behövt uttrycka mig känslomässigt framför en kille och nu när jag egentligen behöver göra det så vågar jag inte. Jag har inte mod till det.

Än har jag inte sett dig i ögonen och sagt ett enda ord av vad jag känner. Jag är rädd, jätte rädd. Rädd för att söka värme i dina ögon när jag säger något som jag egentligen inte vågar och nu inte kan säga alls. Jag är inte orolig över någonting, jag är bara rädd för allt. För att jag inte är tillräcklig, för att jag gör bort mig, för att du aldrig ska tycka om mig lika mycket som jag tycker om dig... Sånt är jag rädd för, ej längre orolig över. Saker jag inte kan påverka skrämmer verkligen skiten ur mig just för att jag inte har makt över det. Kan du se mig i ögonen och själv börja prata, så kanske min rädsla släpper. Kan du se mig i ögonen och fortsätta prata så spikar du fast mig i väggen och tvingar fram mina ord. Jag är inte tyst av mig, jag behöver bara få fram allt igen och jag vågar helt enkelt inte för att jag är rädd att gå miste om dig.

Peace out
..v,


Sådär ja

Nu har jag packat, ätit frukost, sminkat mig, fixat håret, klätt på mig, noppat ögonbrynen och matchat accessoarer.
Tid tar det om man gör allting långsamt.


Kameran ger verkligen inte sminket någon rättvisa

Blev ett byte av kläder också, hade tänkt ha en utav sommarklänningarna till en svart tunn tröja och "skinn-leggings" men det tillät inte vädret, så istället fick det bli t-shirten på bilden och skinnleggingsen till ett par svarta ballerinaskor. Funkar det med.

Är absolut inte pepp på att åka egentligen, åker enbart för att vå vara med han, vore ju egentligen rätt konstigt om jag åkte på grund av någon annan anledning.

Nu spelar Djurgården finalomgång 2 och det ser inte ut att gå så bra med 2-0 till HV71.

Peace out
..v,


Småfix

Kom precis ut ur duschen o ska nu långsamt börja fixa i ordning mig.
Ska vara hemma hos Fredrik till halv 7... det är ju ett par timmar kvar tills dess. Är man tjej kan man säkert sysselsätta sig med något under tiden. T.ex. Packa, sminka sig, platta och fixa håret, äta frukost, klä på sig, leta ut accessoarer o.s.v.
Här går ingen nöd.

Ska börja med att noppa ögonbrynen i alla fall.
Slänger in en bild när jag är klar med allt.

Peace out
..v,


Spänningen är olidligJag är aningen förvirrad...
Har bara 2 avsnitt kvar av Sex and the city Säsong 6 och jag fattar verkligen inte hur Carrie Bradshaw får tillbaka Mr Big... Händer det på bara 2 avsnitt eftersom de gifter sig i Sex and the city the movie? Eller finns det en säsong 7 som jag råkat missat?

Vågar knappt sätta igång de sista avsnitten - vad tomt allt kommer kännas när det är slut. Då har jag ju liksom sett varenda avsnitt, vad ska jag då göra på min lediga tid?

Peace out ..v,


You never know

Hemma från skolan.

Började dagen med extra sovmorgon, läste igenom lite innan provet och körde sedan stenhårt på de 22 frågorna. Lovade precis att alla mina vänner på facebook får 100:- i var om jag får sämre än VG på provet. VG = 40/54 rätta svar.
Hade civilrätt och matte efter... men det är knappt nämnvärt.

Efter skolan kollade jag och Jasmin resor till Göteborg, vi har nu bestämt tider på avgångarna. Åker dit onsdag 21/7 med bussen som går runt 23-tiden och är då framme 22/7 kl 05.50. Hemresan sker 26/7 kl 14.någonting vilket leder till att vi är tillbaka i sthlm kl 21.15 på kvällen. Än så länge går resa, boende och konsertbiljett på 1401:- Det är billigt måste jag säga, utan konsertbiljetten hade resa och boende blivit under 1000-lappen. Nästa fredag bokas biljetterna för bussresan.

Efter att ha kollat upp detta gick vi till stationen och skiljdes där åt olika håll. Jag for hem till Väsby och gick in på Newyorker för att köpa en tröja till en kompis från skolan, på beställning.

Nu ligger jag här och tar det otroligt lugnt. Om jag orkar så kanske jag pluggar lite matte ikväll.

Peace out
..v,


Sommarlängtan

Dif vann mot Hv71 med 4-3

Nu är det till att plugga sig till sömns... Med andra ord plugga tills man deckar i böckerna.
Prov i morgon - det suger men efter Fredag kommer Lördag och då blir det till att åka hem till Fredrik för att hjälpa han med matematik och förhoppningsvis ha en trevlig stund med honom igen.

Ska dra en mil på gymmet i morgon också och försöka träna magen tills jag spyr. Prestationsångest tror jag att det kallas för. Jag sätter inga mål men jag är inte färdig förrän jag är
TO DIE FOR!!!... Det är väll ungefär som att säga "Hej, jag heter Mathilda och vill vara anonym"... dubbellmoral? Svårt att sätta fingret på det.
Folk ser redan resultat.. det enda jag ser är lite bättre markerade kindben, avsmalad kring hakan och benigare höftben.
Vad andra har sagt så är jag smalare i ansiktet och fått lite finare former (=smalats av och frambringar numera figuren lite tydligare).

Det här känns som det år då jag tar tag i saker och ting med start på hälsan. Något lite småfult är att mina fräknar börjar komma fram på grund av solen, fast å andra sidan har jag redan fått färg i ansiktet, kan bero på att jag inte sminkar mig lika ofta som förra året? Fräknarna försvinner när min solbränna tar över och antingen blir brun eller bränner av huden. Sommaren brukar börja med att jag bränner axlarna, nacken ansiktet och bröstkorgen men efter att ha använt en solskyddsfaktor 15 i några veckor efter är allt bra igen och jag är då bruuuuun.

Ska sluta drömma om sommaren nu, i morgon blir det ju tydligen snöoväder så sommaren får komma när den kommer tills dess ska jag plugga.

Peace out
..v,


Hur behandlar man killar rätt?


När mathilda och Jassa pluggar på Donken ser det visst ut såhär.

Har suttit o pluggat i 2 dagar på Straffrätten nu, länge sedan man pluggade så mycket inför någonting. Blir ett par timmar till innan kvällen är slut, förstår ungefär ingenting. Måste fatta om det så ska ta hela jävla natten. Har fått hjälp med en hel del, så anteckningar borde räcka en bit, sen ska man ju bara läsa i boken också.


Peace out ..v,


Shoping is LOVE

Jag säger bara en sak...

... Shoping is my substitute for LOVE!!!!!!!

Längst till vänster = Grå munkjacka 169:-
Längst till höger = Svart, tunn baströja 35:-
I mitten = Vitt, tunn baströja 35:-
På vita tröjan = Svart bolero med veckade ärmar 99:-

Allt finns att köpa på NewYorker. Munkjackan är från killavdelningen... Så mycket skönare än tjejtröjor. Ni får se bilder senare på hur kläderna sitter på - hatar spontanshopping men nu behöver jag inga baströjor till garderoben i alla fall *hihi*
Tog även ut pengar till Pinkbiljetten, så nu kan vi äntligen köpa dem.

Kom precis hem (
klockan är 00.52) Jasmin smsade mig vid halv 10 och frågade om jag ville plugga på Donken och guess what? Jag ville. Så jag åkte och mötte henne på stationen och tillsammans tog vi bussen till McDonalds i Upplands Väsby. Köpte glass och en stor Latte, bilder kommer in i morgon.  Vi har ett stort straffrättsprov på fredag så vi pluggade rätt hårt och i morgon blir det ännu mer. Har inga höga förhoppningar men fan, ett VG borde man kunna klämma fram i alla fall, eller?

Ska gå och lägga mig nu så man orkar upp i morgon, redo för en ny dag med massor av studier.

Peace out
..v,


Blä

Kom precis hem ifrån skolan, skulle egentligen ha slutat 15.40 men jag har en sådan grym Mv att jag gick hem tidigare. Känns vettigare att sitta hemma och plugga ifred än att irritera sig på småsnackare och inte kunna fokusera i skolan bå grund av värken.
Ska kolla något avsnitt av SATC nu och vila mig så ska jag plugga från 17-tiden tills jag går och lägger mig.

Vet inte hur ni är men när jag har mensvärk har jag lust att skrika rakt ut, kasta grejer omkring mig och bara gråta. Ibland blir jag jättedeppig och känner det som om hela världen är emot mig fas oftast blir jag bara enormt tyst. Kan sitta i flera timmar och inte säga ett ord, bara lyssna på vad som sägs runt omkring. Det är som att jag finns men inte syns - klart jag klämmer fram något när jag är med mina vänner, men har jag ingen lust så låter jag dem prata med varandra medans jag hör på. Känns som att man skulle behöva ha bedövning för att det gör så ont, det enda som hjälper för mig är en Ipren 400 mg + en Alvedon 200 mg - Gärna i kombination med sömn eller motion

Dagen började med världens tråkigaste idrott, var mest med för att hålla igång och bli pigg. Konstigt nog blir jag jättepigg efter träning - Kanske orkar knalla en mil i morgon igen? I alla fall hade vi vikarie och fick spela basket... eller spela fick vi inte göra utan vi fick leka basketlekar så som stafetter och fia med knuff, helt okej var det. Hade hellre gjort någonting annat men motion som motion.

Peace out
..v,


Ska jag eller ska jag inte?Oversize T-shirt och vår/sommarjacka. Funderar på att beställa hem, men vet ej om jag vågar. I såfall blir det en klänning också på samma gång för att den är söt - gick inte att ta bilden och känner mig för lat för att copy and pasta in i paint.

Ska sova på detta. Behöver en jacka. Den är till och med vatten och vindtät.

Peace out
..v,


Vårkänslor


Hämtade ut lite nya kläder till sommargarderoben idag =)
Var ett par svarta leggings i skin-imitation till också, fast de har jag redan
på mig ^^

Skolan började idag, riktigt seg i morse men blev roligare ellt eftersom timmarna började gå. Drog till gymmet efteråt också. Blev 1 mil på bandet och sedan bar det av hemmåt med ett snabbt stopp på ICA för att hämta ut kläderna. Klänningen/tunikan till vänster ser ut att vara vit men den är neon gul... Jag skulle vilja kalla den grön men nej, den är gul.

Satte igång en maskin tvätt innan jag hoppade in i duschen så ikväll har jag rena kläder igen. Det jag har levt i de senaste dagarna är "rester", ni vet, de plagg man har i garderoben fast aldrig använder... Det som enbart duger i krig. Sånt har jag gått runt med. Men nu har jag tröttnat på att min tvätt inte tas omhand så slängde in den själv. Lär bli 2 maskiner till efteråt - sen är min garderob ren igen.

Känner att vårkänslorna börjar kicka in. Synd att jag inte har någon vår/sommarjacka, får gå och svettas i min Everest tills det blir tillräckligt varmt för enbart tröja.

Peace out
..v, 


PanikJag mår illa men jag vet inte av vad eller på grund av vad, känner bara att jag vill kräkas floder. Om det är prestationsångest eller för att jag är ensam, om det är stress eller på grunt av min mensvärk - jag vet helt enkelt inte.

Det känns som om jag är trött på allt, ingenting spelar någon roll längre bara jag kommer dit jag vill. Jag är feg och svag, det har jag alltid varit. Det är bara det att jag en gång fick lära mig att ett pokerface används för att lura andra. Vem vet, jag kanske är den största lögnaren i världen, men så ser inte jag det. Jag ser det som att jag besparar andra på vad jag själv egentligen inte vill känna. Om jag knuffar bort er från att komma för nära inpå så kanske jag inte heller behöver komma mig själv för nära.

Det är nog ett riktigt dåligt resonemang eftersom jag borde fejsa min svaghet och acceptera den istället för att försöka förtränga och glömma den. Det jag gör är att jag skjuter upp den till senare, jag har inte tidigare orkat tänka på det. Men nu när jag ser det framför mig så är jag rädd.

Jag är säkert en bluff bakom allt, jag vet inte längre eller så är kanske en bluff vad jag är på utsidan. Jag är rädd för att vara ensam, jag är rädd för svartsjukan, jag är rädd för att jag inte kan säga vad jag känner, jag är rädd för hur svag jag är bakom min fasad av léenden, ord och spackel. Jag är livrädd för att aldrig få älska igen.

Jag finner inget lugn och jag blir aldrig lämnad i ro. Eftersom jag är rädd för ensamheten så täpper jag till all ensamhet med annat. Har jag ingen vid min sida så är det antingen musik, sms, skolböcker eller msn som fyller upp det. Jag försöker gömma mig från mig själv men liksom i alla skräckfilmer så kommer "spöket" ifatt en - ibland slutar det bra och ibland katastrofalt. Jag kan inte gömma mig länge till och hur det slutar vet jag inte förrän jag kan se mina rädslor i vitögat och ta till mig dem för att sedan bearbeta dem.

En sak är säker, för en enda person är jag öppen och för honom ska jag säga allt. Hur många tårar som än rinner och hur rädd jag än är för mig själv så kommer jag att leda honom igenom allt från min början till det jag är i då. För min framtids bästa, kan jag inte göra annat än att bemöta och behandla de problem jag idag har. För  min framtids bästa är det vad jag måste göra.

Peace out
..v,


Man blir lite fundersam

Nu har jag 2 frågor...

Det här är mina arbetstider på donken V.16 - torsdag, fredag och lördag. När ajg skrev på mitt anställningsavtal så sa jag att jag eventuellt kunde jobba fredagar men inte torsdagar för att jag jobbar i kyrkan, men å andra sidan förstår jag faktiskt varför jag måste jobba de dagarna, för att jag vart ledig hela helgen. Men varför schemalagde de mig på en torsdag? Nu måste jag hoppa kyrkan för att jobba på donken (spelar egentligen ingen roll för mig men funderar bara).

Den andra frågan är; varför går mina Bh-ar sönder hela tiden? Byglarna hoppar liksom ur och jag klarar inte av att gå i en bh utan byglar... Blir arg, nu måste jag köpa typ 4 nya igen och det var inte länge sedan jag köpte det sist. Det kostar ju en del och så är jag rätt kräsen med passformen på dem. Frågan är
VARFÖR kryper byglarna ut och sticker mig? 

Faan vad jobbigt allt blev plötsligt, men skönt i alla fall att jag fick extrapass att jobba.
Hade inte suttit fel med Söndag 25:e nu när de endå höll på. ;)

Peace out ..v,


Slut :(

Är helt slut efter gårdagens högskoleprov och 50-årsfest.
Kom hem 04.45 någonting helt nykter =) (STOLT) Är bara lite arg över maten som serverades då jag avskyr bönröra och det enda andra alternativen var något med hög halt kolhydrater. Annars var det jätteroligt.
Skithäftig fest faktiskt när man tänker efter. orkar inte skriva allt här på bloggen hur mkt jag än vill, det är helt enkelt för mycket. Roliga bartenders som stog där svinfulla och blandade gon tonic, cosmopolitan och russian-någonting, var i stort sätt allt de kunde.

Högskoleprovet gick nog sådär, får jag 2.0 så har jag haft sjuuuuuuukt mycket tur och då skriver jag det aldrig igen. Fast tror att det kan ha gått hur som hellst, kul var det i vilket fall.

Idag har jag sovit och firat 50-åringen ännu en gång, kom på igårkväll att jag skulle sökt ledigt för 2 dagar men att det bara blivit en dag, skickade sms till min chef i morse eftersom jag inte kom fram på restaurangens nummer (som vanligt), sen stängde jag av telefonen eftersom jag visste att min arbetsledare skulle ringa och vara jättearg över att jag inte var där. Känns lite som att det är dags att visa fram fötterna och be om extra jobbdagar... Vill inte ha sparken :( fast svårt att hjälpa när man är upptagen med annat.

Peace out
..v,


Fredag + Lördag

Var hos Fredrik igår. Vi började med att promenera en mil och när vi kom hem gick vi ner till Ica och kandlade ingredienser till en tonfisksallad som vi sedan åt till både lunch och middag. Pratade en del och myste.
Mådde riktigt bra igår för första gången på länge.

Nu sitter jag i min säng och väntar på att Karis son och hans vän ska komma för att hämta mig och tillsammans åka till högskoleprovet på Vilunda gymnasium. Har inga förhoppningar om att det kommer gå bra. Gör provet mest idag för att se hur det går till. Sen ser jag hur jag ligger till och kan plugga till höstens prov och där ser jag vad jag inte kunde och pluggar sedan på det till nästa vårs prov - pra strategi tycker i alla fall jag.
Provet börjar 08.20 och slutar 16.15

Efteråt ska vi på 50-års fest och fira Mats. Får se om jag hinner slänga in ett inlägg ikväll eller inte.

Peace out
..v,


Meet me halfwaySong of the week...
Black Eyed Peas - meet me halfway
Love it, Love it, Love it. Love it so freakin' much!!!

Peace out
..v,


Låter som en plan

Då har vi morgondagens planer färdiga.

Sa ju att det är de sista dagarna på lovet som kommer flyga förbi. Upp vid halv 10 i morgon för att käka frukost sen blir det till att dra ut på Lidingö med träningskläderna o promenixa med Fredrik. Snackade om att vi skulle styra käk efteråt också, blir nog roligt. När allt är klart åker jag hem för att plugga och lägga mig tidigt så man orkar upp runt 7-tiden på lördag.

Nu på eftermiddagen har jag tagit en tupplur på 2 timmar, ätit middag och kollat på ishockey - Djurgården Linköping, där ställningen efter första perioden är 2-0 till DIF

Peace out
..v,


Kusiner & promenader

Gick upp ur sängen vid 10-tiden och åt frukost. Sedan gick jag hem till min kusin och därifrån tog vi en halvtimmes promenad hem till hennes mamma, där min äldre kusin var. Vi gjorde i ordning lunch - Linssoppa med lök och potatis - muuuums. Sen tog vi ut barnvagnen med min äldre kusins dotter och började röra oss hem.

Blev lite svårt att formulera det här korrekt... vi stal alltså inte bebisen, min äldre kusin följde med oss en bit på promenaden och sedan skiljdes vi åt medan jag och min första kusin gick hemmåt. Totalt vart ute och gått i lite över en timme.


Kusinbarnet Amanda

Nu blir det en dusch och efter det lite plugg om jag känner för det. Mitt bankomatkort har äntligen kommit hem på rätt adress så nu ska det ner i plånboken. Även fått hem min La redoute-beställning ner till Ica, så orkar jag ska jag nog trava ner dit senare.

Peace out
..v,


Sanningsenligt

"Det gör ont att älska vad du inte kan få"


Peace out
..v,


Spekulerar

Nu har jag suttit här hemma och klagat i 3 dagar på att tiden går långsamt och att det inte finns någonting att göra. Fast jag ångrade mig precis. Det är riktigt skönt att det går långsamt, då får man ut mer av ledigheten och vila upp sig ordentligt så man klarar sig fram till juni. Den mörkare sidan utav det är att veckan går långsamt men helgen kommer flyga förbi, det är helgen, om något som borde gå långsamt.

Ska snart kliva in i duschen o sen blir det till att uggla framför Tv'n eller glo på film.
Mathilda har vart duktig även idag. Prommenerat, lagat middag och satt igång någon maskin tvätt.

Peace out
..v,


Awake after my KomaVaknade för ca en timme sedan.
Skulle till psykologen, men efter att ha spelat monopol med Cattis till kl 4 i morse orkade jag inte upp tidigare. Ni sitter vi här o har precis käkat nyttig frukost bestående av Fil med mûssli, banan och kanel och en knäckemacka vid sidan av. det enda onyttiga om man swka nämna något var att vi drack juice till. Till middag blir det i alla fall tonfisk - länge sedan.

Vi kommer nog bara ta det lugnt idag, finns endå ingen som hör av sig så får bli till att ligga hemma idag och jogga en sväng ikväll. Hade gärna träffat lite folk idag, men har man inga riktiga vänner så har man inte (skämt å sido).

By the way så vann jag i monopol 2 gånger mot Cattis... Hon var inte så glad efteråt. Banken hade inte ens råd att ge mig tillräckligt med 10.000-lappar, jobbigt as hell!!! hade 200.000 i 10.000-lappar (alla med andra ord)

Hook me up om något händer. Är riktigt sällskapssjuk.

Peace out
..v,


In ya face

Blev en timmes powerwalkande på eftermiddagen, riktigt härligt. Kom hem lagom till solen gick i moln. Nu har jag precis ätit middag bestående av ris, kyckling och sallad. Mest sallad och minst ris. Känner mig så enormt duktig. I morgon är det tänkt att jag ska powerwalka med kusinen innan frukost, men Cattis kanske kommer hit o sover över så blir nog en powerwalk på eftermiddagen istället.

I morgon blir det fil och mûssli till frukost, couscous med tonfisk till lunch och sallad till middag. Känns som att folk inte tar mig seriöst nu :S
Om Cattis kommer så blir det en långprommenad till Väsby station för att möta upp henne, det är en liten bit. Annars får jag väll ragga annat sällskap.

Peace out
..v,


Dagens träning

Något gym blir det inte idag, för vackert väder ute.
Ska ut o prommenera med kusinen min om nån timme och sen hem o duscha. Efter det åker jag till mamma och hämtar mina skor så kanske man kan springa en runda ikväll. Får bli lite egen träning idag - situps osv =) Duger lika bra det.

I morgon blir det i alla fall simning!
..v,Ändrade planer. Mamma åker till upplands väsby och jag tar en springtur till Infra city för att möta upp henne o hämta ut paket så springer jag hem sen igen :D


Peace out


It's a plan

Då blir det läggdags nu då.
Upp rellativt tidigt i morgon för att åka till jakobsberg o hämta gympadojjorna från mamma så man kan dra vidare till gymmet.
Alternativt ut o springa på morgonen sen åka till jakobsberg och sen hem för att dra ut o springa igen. Vi får se hur det blir. Vet inte än om jag är på spring eller sim-humör i morgon.

Blir i alla fall träning.

Peace out
..v,


Just another sunday

Har man tråkigt så har man...


Då får man ta en miljon egobilder där man ser likadan ut på varenda en.
Tråkigt är nog bara förnamnet.
"Hej, jag skulle vilja byta kompisgäng..." - funkar det så i verkligheten?

Peace out
..v,


Bildmarathon

Fjällenbilderna :D:D:D:D


Felicia and the snowboard


Stöten. World Cup backen längst till höger.


Närmare bild på backjäveln - Brant som fan


Utsikt från toppen


utsikt från toppen, det vita längst bort ttill vänster om
mitten är också berg


Felicia lite orolig för nedfärden.


Mer utsikt from the top, medan Felicia samlar dig.


Stolt Felicia efter att ha tagit sig ned för en liten bit av
backen, den smalaste delen.

Sådär.. nu har ni fått sett lite bilder på lillesyrran, pisterna och utsikten. Varför jag inte la upp bilder på mig är för att jag brännde mig i solen så jag var kräftröd i ansiktet, nu vet ni. Lite senare får ni bilder på mig från idag.

Peace out
..v,


Mobilkoll mitt i natten

vaknade för ett tag sedan, var dags för en "checka sms på mobilen"- time. Gör alltid det när jag sover. Kan vakna upp som hastigast och bara måste kolla på telefonen, har jag fått sms så svarar jag har jag inte fått det så somnar jag om.
När jag vaknade för 10:e gången, för att kolla mobilen den här natten/morgonen/förmiddagen så hade jag fått ett sms. Efter att ha ringt upp o lagt på så kunde jag inte somna om. Här ligger jag nu o tänker så det knakar. Jag vill ut o springa men jag hatar all jävla snö, har inga skor för det heller.

Försöker ragga upp någon som har lust att ses.
Bilder kommer in lite senare =)

Peace out
..v,


Ensam är stark

Det är då jag behöver någon som mest som ni försvinner ifrån mig.

Jag har aldrig förr kännt mig så ensam och så övergiven som jag gör nu. Felet är att jag förlorar er fastän jag inte gjort något fel. Jag blir kastad och sviken gång på gång och endå står jag kvar när ni kommer tillbaka. Jag har inte mage att vända någon ryggen. Jag kan inte frysa ut en person som någonsin betytt någonting över huvud taget för mig. Jag har alltid behandlat andra som jag själv vill bli behandlad, men jag får skit tillbaka. Jag har inte behandlat någon som skit.

De killar jag har vart tillsammans med och på g med är ett exempel. Vad jag än gör så kastar ni iväg mig som en boll. Ni ger bort mig till någon annan. Era ursäkter är alltid likadana något om att jag är snäll, något som jag gjort fel (som jag egentligen inte gjort fel) och något om hur jag ser ut. Det gör ont att höra varje gång. Det gör ont att få både lögn och sanning kastat rakt in i bröstkorgen helt oväntat. När ni märker att jag har motargument mot allt, det är då ni laddar lögner som kanonkulor och det är då ni släpper den värsta sanning efter den andra som pilar i mitt hjärta.

Jag har inte mage att vara elak mot någon. Jag är för snäll. Det är vad som gör mig värd att smutskasta enligt er. Jag ger er det ni ber om och mycket mer, jag får ingenting tillbaka och det jag ber om får jag inte heller. Jag visste inte att man kunde bli illa omtyckt om man var för snäll innan nu. Jag har lyssnat på er och funnits där för er. Men när jag har behövt prata så står ni där och talar om era egna problem, jag lyssnar, men jag får själv inte ut något. När ni väl pratat klart så lämnar ni mig och lämnad blir jag till att prata med mig själv.

För mig finns ingen som lyssnar ni vänder bara ryggen till då jag behöver er som mest. Ni gör det jobbigt och hårt för mig att leva. Nu kommer ett par personer säga att de finns här för mig men i svåra stunder så lämnar ni mig ensam i vilket fall.

Peace out
..v,


Sälen = en upplevelse

Hemma igen efter 4 otroligt härliga dagar.

Detta har vart bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Ska försöka summera det kort och behagligt. Med 3ord skulle jag beskriva vår slalomweekend som SÅ JÄVLA HÄFTIG!!!

Vi börjar med torsdagen (då vi åkte) Inget roligt hände egentligen mer än att vi kom fram till Sälen, bäddade sängarna, packade upp lite och efter en timme gick vi ner till pizzerian och kollade på DIF-LHC och DIF vann. Tror förrästen att jag börjar bli lite smyg-djurgårdare när det gäller hockey, de spelar jävligt bra. Fast Brynäs ligger nog alltid närmst mitt hjärta.

Fredag = VAKNA KL 08.00, äta frukost åka till backen för att köpa liftkort och sedan åka massor. Första problemet som uppstod var att mina skidor inte hade något glid. Min valla hade helt pensionerats fast det kom jag inte på förrän lördagen. I alla fall, Felicia gick snowboardskola för att hon alltid tjatat om att hon vill lära sig åka och nu kan hon åka. Fredagen åkte jag bara gröna backar för att komma igång igen och försöka få fart på åkningen. Vi samlade truppen på After skin' efter åkningen och fattades en man. Atle hade åkt offpist och landat i djupsnö upp till armhålorna, han tog sig i alla fall upp efter någon timme. Efter after skin' som sög åkte vi upp till stugan igen och kollade på Tv/sov och åt middag.

Lördag = Felicia fortsatte träna på att åka bräda och jag åkte i hennes närhet medans de andra åkte överallt i de stora backarna. Till slut tröttnade jag på barnbackarna och lyckades få upp Felicia i sittliften för att åka enda upp på toppen. Därifrån tog vi sedan en blå backe ner... Observera att detta var hennes 2:a dag på bräda. Runt lunchtid kom Kari och hämtade oss för att käka lunch och efter det åkte vi "På baksidan" av berget, rättare sagt den lugnare delen med de brantaste backarna. Kari lyckades få med mig upp på toppen och där finns bara 2 nedfarter... Antingen en helsvart eller en svart som blir röd efter ett tag, den senare nämnda fick det bli. Otroligt häftig backe. Tyvärr var det tösnö så pisten var sönderåkt och det låg snöhögar över allt, men ner kom jag ståendes hela vägen. Efter nedkomsten ville jag ut och åka fler större backar så det fick bli ankarlift upp på toppen - World Cup backen ner till Stötens mittpunkt. Låt mig förklara World Cup backen: Svart BRAAAAAANT, svart Braaaant, Röd BRAAAANT, Grön lugn del - tö-snöhögar och sedan platt mark. Första gången i mitt liv som jag åkte svarta backar under lördagen + sönderåkta pister... Var inte en rolig blandning, fick i alla fall igång glidet på skidorna och lyckades längst ner i första branten falla. Ett riktigt mardrömsfall på mage som att man simmar neråt med huvet före och inte stannar. Såg nog riktigt kul ut, men ont gjorde det. Ställde mig upp och fortsatte åka... Lite för snabbt... I den röda delen ramlade jag igen och tog mig upp. På skakiga ben fortsatte jag sedan hela vägen ner. Satt och vilade medans de andra åkte upp på toppen än en gång. I 20 minuter satt jag och skakade. När Kari kom ner igen konstaterade vi att det var slutåkt - jag var helt klart för trött för att fortsätta, det var alla andra med.

Söndag (idag): Packade ner alla saker redan igår, så blev först frukost och sen packa ner resten. Skjuts till backen. Felicia ville ta det lite lugnt först och jag ville kolla underlaget så vi tog ett par varv i  en lugn backe. Fruset, nypistat = HÄRLIGT UNDERLAG. Jag tvingade upp Felicia till den högsta toppen så tog vi en otroligt fin grön backe med brantare delar hela vägen ner. She liked it. Första gången tog det oss 50 minuter att ta 6-stolsliften upp och sedan ta oss ned - kolla backen, känna efter och sen var den så pass smal i början med stup till kanter. Felicia hade inte lärt sig svänga åt höger än och hon var inte så pepp på att ramla, vi tog det lugnt helt enkelt. Efter lunchen åkte vi samma backe 2 gånger till och då tog det bara 20 - 25 minuter upp och ner. Gissa vad? Nu kan Felicia åka bräda efter det. Jag åkte även lite offpist i skogen för att känna på känslan av det.

Jag längtar verkligen tillbaka nu när jag väl kommit hem. Bilresan var riktigt paaaaain. Tråkig väg och kunde inte sova i bilen. Bildupplägg kommer i morgon när jag kollat igenom alla bilder. Idag var det strålande sol och jag brännde mig i ansiktet, så några bilder på mig får ni inte se. Fast moahahahaha - jag är brun om ett par dagar när ni andra är vinterbleka.

Peace out
..v,