Förvirrad

Är aningen förvirrad så vet redan att mitt blogginlägg kommer sluta med att jag resonerar med mig själv.

Kort och gott:
Nashwan (mitt ex) smsade mig igår och jag ringde upp, så bestämde vi att vi skulle ses idag.Han har tydligen slutat med fotbillen och slutat jobba så han har mer tid för mig nu?jag frågade vf han saknar mig o vill träffa mig. Han sa att han älskar mig och nu är han jättesöt i alla sms.

MINST SAGT FÖRVIRRANDE!!!

Och tyvärr är ju jag som jag är. Har ju fortfarande känslor för den där idioten. Jag och Anna ska hålla korsförhör när han kommer hit om ca 30 minuter.

tills dess käkar vi grillat ';)

Peace out ..v,


Me wantsHittade en superball klänning på bubbleroom.se igår :)
Bara måste ha den. En svart hängselklänning från Brooker 249:-
Mitt nästa ska-ha.

Peace out
..v,

ShoppingKöpte Maybelline Lash Stiletto Ultimate Length Mascara för ett tag sedan. Skall nog fortsätta göra det av ett par anledningar.

Först och främst så får man, i alla fall jag, långa ögonfransar.
Ögonen ser fylligare ut.
Den lyfter upp fransarna så att ögonen ser större ut.
Den lilla, runda borsten gör det mycket enklare att komma åt längst in i ögonvrån och når även ögonfransarna längst ut.

Jag kan dock ge ett litet minus för att borsten är rund - bara för att man ska ge både positiva och negativa kommentarer. Fast i och för sig det te sig ytterst onaturligt om borsten behöll sin korta längd och var fyrkantig. Skulle inte vara vidare snyggt det.Hakade också på den där "nya" trenden på
Gina Tricots koftor Linnea Knitted Cardigans. Blev en svart för min del. Fast det var för några dagar sedan innan jag såg att nästan varenda människa gick runt med en sån. Lite misslyckad. Det fick även bli 2 nya t-shirtar. En svart med texten "I'm back in black and this is how I wear it" och en vit med texten "I bet you look good on the dancefloor".
De inköpen hade ingenting med att haka på vad andra går runt i för kläder. Och jag är väl medveten om att det är två väldigt använda plagg ute på stan. Men har man lite ont om pengar i plånboken och behöver nya kläder för en mindre summa, så fick de duga.

Den svarta kostade mig
49:- Gina Tricot i Solna Centrum och den vita kostade 149:- på samma affär.

Sitter och kollar lite kläder på
nelly.se och bubbleroom.se Det kanske kommer något nytt farande om ett tag.

Peace out
..v,

I'm back (again)Då var man tillbaka till skolan igen, har vart sjukt dålig på att skriva i sommar. Ingen tillgång till dator direkt.
Men nu e jag altså tillbaka.

Dock upptäckt att skolan har blokerat alla roliga sidor :( BUHU :'(
Då blir det till att vänta på datorn, som jag ska få i födelsedagspresent, innan man kan gå in på facebook igen då.

Sen senast har jag fyllt 17 år. Känner mig faktiskt större på något sätt och det är ju positivt :D
Går nu i 2.an i Sam juridik linjen på solna. Blev ju en massa osäkerheter kring det här i slutet av vårterminen i 1:an.
Det löste sig så jag fick gå kvar. ;)

Ett lite roligare schema i år. Psykologi, natur, Straffrätt och processrätt, civilrätt, datorkunskap, scenisk gestaltning och lite andra flummigare ämnen att se fram emot :)

Jag var och hälsade på en Kvinna i Upplandsväsby förra veckan (ska dit och hälsa på på måndag igen) Som jag och Felicia förhoppningsvis ska flytta hem till.
*hoppar av glädje*.
Hon bor med sin son ensamma i ett radhus (6 rok) Och det verkade trivsamt. Kändes som hemma på riktigt .
Då innebär det att jag snart får flytta ifrån mitt jourhem ute i Knivsta. är både glad och ledsen över det. Alla grannar där borta vill dock att jag och syrran ska bo kvar där.
"vi tillhör ju liksom". Fast med tanke på tiderna man börjar i skolan så blir det på tok för kämpigt.

Nu ska jag försöka hitta en piratsida till Facebook, om ni har några tips så får ni gärna dela med er.

Peace out
..v,

You live and you learn


Sitter hemma hos Anna och skriver igen.

Har precis konstaterat att man får ta allt som det kommer, övervinna rädslor och lära utav det man går igenom.

Eftersom Nasho lämnade mig 4 dagar innan våran 9-månadersdag har jag mått ganska mycket upp och ner. Bestämmde mig för att inte prata med han igen, utav rädsla för vad han skulle säga. Så i stället skulle jag gå bakvägen och utnyttja hans kompisar lite på information. Det vill säga få reda på varför det nu tog slut.

Planen var att låtsas vara upp över öronen förälskad i hans kompis ( vi kallar honom X )
Så jag satt och smsade med X i flera dagar och skulle försöka få honom att öppna ögonen för mig. Det var otroligt lätt eftersom han har varit kär i mig sen i December. Allting gick superlätt fram till att jag frågade X om hur Nasho mår nu. Tänkte bara visa att även om jag "hatar" honom så kan jag prat om honom.
Då fick X för sig att jag fortfarande älskar Nasho, och fick därför talförbud om det ämnet. Mr X sitter och öppnar upp sig för mig och han vill att vi ska träffas. Men jag är ju inte ett dugg intresserad av honom, jag vill bara veta exakt varför ett nästan 9 månader långt förhållande fick dö ut i sanden. Så Mr X sitter nu och bekänner alla sina tidigare handlingr och önskningar om hur det skulle ta slut mellan mig och Nasho. Och han skriver varje dag, flera gånger om att han vill träffa mig.

Själv vill jag bara spy i floder varje gång jag måste skriva att jag inte leker, att jag vill ha honom, att jag är kär och att han betyder allt. - Tomma ord helt utan innebörd, som jag vet kommer såra.

Planen lyckades altså inte, nu har jag bara en kärleksdåre efter mig.

Idag inne på msn såg jag att Nasho var inne, så det fick bära eller brista. Jag skrev hej till honom och vi kallpratade lite. Tills jag frågade varför han inte tyckte om tjejer och vad som hade vart fel på mig.

Han började vräka ur sig lögner om att "jag inte lyssnade på honom", att jag "inte tänker på framtiden", att jag "polisanmäler mina vänner".
- Men vem fan är han att dömma mig!?
Jag har alltid lyssnat på hans ord. När jag blev slagen, utav de han kallar för mina vänner, så tänkte jag bara på en enda människa. Och det var han.
Han hade ju tidigare sagt till mig att jag inte ska bråka och slåss. Endast därför slog jag inte tillbaka.
Och med det beslutet kom min famtid in. Om jag hade slagit tillbaka så hade jag släppt iväg min dröm om mitt framtida jobb.

Det förklarade jag för honom när han får för sig att framtiden inte är så långt fram. Han påstår att jag inte jobbar, att jag är stor nog att tjäna egna pengar. 
- Jag trodde att framtiden var något som tog vid när man klarat av det man redan såg framför sig. Såsom att gå klart gymnasiet, plugga på högskola. Efter det kommer framtiden in för mig.
För Nasho börjar framtiden i morgon.

Men vem fan e han som ska kräva att jag jobbar och tjänar pengar innan jag är 17, när han 19 år gammal inte tränar en enda krona eller ens har ett jobb. Hans inkomst är A-kassa och det räknas tydligen för han.

Vilka är vi att dömma andra såsom han dömmer mig? Den enda du någonsin ska dömma är dig själv. Det säger jag till alla för ingen har rätt att dömma en annan människa.

Och endå så älskar jag den här 19-åriga Nasho, mer än jag älskar någonting annat. Vi kan säga obesvarad kärlek och olycklig kärlek. För mina känslor för han kommer aldrig att spela någon roll. De blir inte vi igen.

Peace out
..v,