SL-krångel

Igår när jag var på väg till skolan så blinkade mitt SL-kort rött på bussen... Så sa chauffören att mitt kort var spärrat. Han lät mig åka med till stationen i alla fall så jag kunde kolla upp vad som var fel eftersom jag inte spärrat det. Gick ner till spärren vid tåget och förklarade ramsan så tog han ut ett kvitto på kortstatus och senaste datum för resor inom SL och där står det klart och tydligt "SPÄRRAT", men det missade gubben i luckan och på alla andra ställen på kvittot stog det "EJ SPÄRRAT". Han skickade mig på tåget till T-Centralen så att jag kunde gå till SL-center och fråga om hjälp.


När jag kom fram dit så berättade jag hela historien igen om att mitt kort plötsligt var spärrat och att jag inte hade den blekaste om varför. Efter ett par minuter sa även dem att kortet var spärrat och att de inte kunde göra någonting... "Men ring till kundtjänst". Fick planka hem igen och ringa kundtjänst. Nu ville jag ju veta VARFÖR mitt kort blev spärrat. Hos kundtjänst förklarade dem att någon annan hade registrerat sig på mitt kort och förlustanmält det, vilket gjort att mitt kort blivit spärrat... Personen som gjort detta kommer därför få ett pluskort hem i sin brevlåda. Ett pluskort som tillhör MIG!!!


Frågade kundtjänst omd e kunde se vem det var som hade gjort det och där blev svaret Ja, men de kunde inte tala om vem det var eftersom det skulle vara tjänstefel. Blev rasande. Kundtjänst sa att jag kunde kolla listan i skolan, som vi skrivit på för att kvittera ut våra SL-kort, och se om någon kan ha haft ett liknande nummer och skrivit fel. Väl i skolan idag så stegade ajg in på expeditionen och bad om hjälp, förklarade hela situationen och vi var tvungna att ringa kuntjänst igen, nu med expeditionens bekräftelse på att kortet verkligen är mitt.


Kundtjänst bad oss skicka den underskrivna listan med kortnummer vilket vi gjorde. I brevet bifogade vi även en kopia på mitt busskort så nu är det skickat till SL:s huvudkontor där de ska reda ut fallet. Tills dess jag har fått ett nytt busskort så kan jag bara ta mig fram och tillbaka till skolan om dagarna. Knappt så jag kommer kunna ta mig till jobbet, om jag inte får skjuts såklart. Skolan räknade ut att en bussremsa skulle räcka för mig till på måndag... Men nu ville ju inte spärrvakterna vara så snälla så istället för 2 "klipp" så tar dem 3, vilket gör att remsan bara kommer räcka till på fredag då jag måste köpa en ny. Kommer bli en dyr period.


Nu ska jag i alla fall snacka klart med Mr Tim på Msn och sen gå ut o ta min kvällscigg. Efter det blir det tandborstning och läggdags.


HåretVar hos frisören igår och klippte av allt slitet och trasigt, vilket resulterade i ganska kort hår =( Jag som sparat ut i över ett år. Som tur är växer det som ogräs när det är nyklippt så snart har jag nog lagom långt hår igen.
Det är ingen page även fast det ser ut så. Jag har klippt av topparna och klippt upp håret. Klippte luggen med annars hade den vart lika lång som resten av håret.


Jobbade efter skolan, gick skitbra. Sista passet för den här månaden. På Lördag kör vi första passet för April månad ^^


Inner peace


Fight it back

"Nischey Kar Apni Jeet Karoon - Jag slåss för att vinna"


En bildHittat en till bild ifrån förra helgen på 360. Frida, jag & Angelica


sliten helg

Många som kände igen texten ifrån John Mayers låt Who says! Ett tips till er, den finns i musiklänken här på bloggen.


Sliten helg finns inget annat ord som kan beskriva den. Inte druckit mycket, men sömnen var hemsk. Sov inte på ca 33 timmar mellan fredag och igår kväll. Nu har jag sovit ut. Somnade vid 6-7 igår kväll och sov till halv 10 då jag tvingade mig själv att se på film innan jag somnade om igen och sov till kl 1 idag. Galet. Hjärnan tog stryk så jag är seg som fan.


Nu ska jag röra mig mot jobbet och jobba ett tag. När jag kommer hem blir det stress till Tvn för Big Brother och efter det duscha.


Tackar Frida för i fredags! Supertrevligt!


Who says

Who says I can't be free?
From all of the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can't be free?


Dagens låt


Dagens låt
Man får den på hjärnan när man jobbar. Den lyser upp eftermiddagarna och ger mig extra energi att orka fram till stängning, pratar nu om helgerna då jag jobbar från öppning till stängning, man blir rätt trött efter att ha ätit lunch eftersom man då har suttit och vilat fötterna ett tag.


Varmvatten

Ska ta mig en tripp till vattenlandet nu tänkte jag. Eller ja kakel-landet med den magiska vattensprutaren i. Pratar såklart om duschen.
Efter det tänkte jag lägga mig och läsa "Vem vill bli miljardär".
Är helt geggig i huvudet käns det som efter dagens skola, jobb och plugg. Ska dra mig mot varmvattnet men först in med en dagens låt.


Bloggpaus?

Sitter i skolan och har bara en lektion kvar innan jag slutar. Jobbigt att ha nästan 2 timmars hål mellan lektionerna när man bara har 2 stycken på onsdagarna. Fick i alla fall tid till att sminka mig eftersom jag ska jobba på New Yorker efter skolan. Så dagen är fullbokad. Först jobba från 16.00-19.15, efter det blir det plugg inför morgondagens prov med ett uppehåll för Big Brother innan det blir mer plugg.


En tråkig nyhet är att jag kanske tar bloggpaus ett tag på grund av ingen anledning alls. Känner bara att det skulle behövas för en tid. Men vi får se hur det blir, inget är säkert än.


What is love?

Då gråter vi en skvätt igen, den här gången för att kärleken är så grym. För att lyckan inte är menad för mig och för att jag faller handlöst i en players famn. Men jag visste det hela tiden, att du var för bra för att vara sann. Min hjärna har utvecklat ett system för att sålla bort sånna som du och jag kände direkt att jag borde dragit mig ur.


Alla ord känns så tomma, alla viskningar så små. Sveket bränner i bröstkorgen varje gång jag har att göra med killar som du. Jag borde bli bättre på att se alla symptom som riktiga varningar och dra mig ur redan när jag känner det första gången. Efter en vecka eller två är jag vilsen och tårarna tränger ut, det är då jag vet att jag fallit för en annan player, en som du.


Därför vänder jag ryggen till och tar inte emot din förlåtelse. Du kunde sagt som det var direkt till mig, jag hade inte tagit illa vid mig, men jag är ledsen över hur jag kunde låta det här hända igen. Jag hade öppnat mig för dig och jag var liten & skör och då valde du att slå till med en lögn för att du inte vågade släppa mig, det var då jag kände att något var fel. Då backade jag och ifrågasatte. Men inte fick jag nått svar på de...


Kärlek är en ensam lek, en ensam lek mellan två själar.
Missbrukas den blir det ett svek, ett svek ifrån en själ till en annan.


Dagens låt
Då får vi äntligen in en dagens låt igen då (Y)


En underbar kväll


Bild från i fredags

Världens underbaraste kväll igår.
Först blev det den godaste middagen på länge med min kontaktperson i stan och efter det åkte jag till St:Eriksplan för att träffa Frida. Nästan så man körde All in på en Måndag, fast inte riktigt. Satte oss på Nivå 22 först och tog det lugnt med en cider, humöret var på topp och vi snackade om allt möjligt och skrattade så vi vek oss vid några tillfällen. Efter några timmar åkte vi vidare till Odenplan och hamnade på Retro, samma glada humör och teorier om folk. Underbart.


När klockan hade blivit alldeles för mycket började vi röra oss mot St:Eriksplan igen, så märkte vi att Frida hade fått en portvakt xD När hon gått in till sig så började jag traska mot Karlberg station för att ta tåget hem. Var hemma halv 2... Egentligen halv 1 men Angelicia ville ses och snacka en stund vilket blev en timme.


Angående mitt senaste inlägg så är den inte tillägnad någon speciell, det är en dikt om att man aldrig ska behöva ta åt sig skit av andra. Så alla ni idioter där ute i världen kan vell ta åt sig av den.Stå på er

Fortsätt kalla mig ful - det lär inte göra dig snyggare.
Fortsätt kalla mig hatad - det lär inte göra dig mer älskad.
Fortsätt kalla mig fet - det lär inte göra dig smalare.
Fortsätt kalla mig fjortis - det lär inte göra dig mer normal.
Fortsätt kalla mig alla elaka saker du gör, jag tar inte åt mig,
för jag vet ändå att du bara pratar om dig själv.


Jobb

Jobbat hela dagen, kollade just på gårdagens avsnitt av Big brother och nu har jag lust att gå o sova. Känns som att klockan är närmare 22 fast den bara är kvart över 7.
Aldrig haft så här ont i huvudet dagen efter, någonsin. Fattar inte hur jag pallade se glad ut när spyan stod i halsen. Usch, jag är så glad att jag överlevde hela dagen, det såg lite kritiskt ut vid ett par tillfällen.


Jobbar i morgon igen och idag såg jag även att mina arbetstider blivit schemalagda så nu provjobbar jag inte längre :D Jaaaay
Vi får hoppas på en massa jobb till sommaren, eftersom sommarschemat är på gång och jag inte hunnit planera in någonting speciellt.


Sliten

Om man bara kunde få sova lite till... Skulle ju ta sista tåget hem igår, men så blev det inte. Har sovit 4 timmar och nu ska jag snart iväg för att jobba ett 9- timmarspass. Känner mig inte alls på humör för det.
Mår riktigt illa av allt vatten jag tvingat i mig. Hade ju glömt att dra ner rullgardinen när jag gick och lade mig inatt så när jag vaknade låg jag och stektes i solen, kände mig helt uttorkad. Jag ska aldrig gå ut dagen innan arbetsdag igen!


Då kör vi
Man kanske ska slänga sig in i duschen och skölja bort morgonfrillan som troget suttit kvar på huvudet sen man stegade upp ur sängen för drygt en timme sedan. Ikväll slår vi på stort även fast det är jobb som gäller i morgon. För en kväll ska jag koppla bort allt och bara köra.


Kan hälsa ett långfinger åt Jocke när jag ändå blggar, och ja, han fattar varför.


Dagens låtLyssna på hela... Den som inte får låten på hjärnan efteråt är fan värd en applåd.


Jag borde göra en sak men gör nått annat i stället

Borde ha pluggat hela kvällen inför morgondagens Religionsprov men jag har en sån jävla huvudvärk. Haft ont sen jag gick ifrån skolan och det var ju vid 15-tiden. Ipren hjälper inte så jag vete fan vad det är. Känns inte som min migrän brukar göra.
Skit jobbigt. Ska kolla på Big brother när det börjar och sen får vi se om det blir något gjort eftall huvudvärken går över.


Du är aldrig ensam

Anonym om I don't trust people because I know them too well:

Den där är som mej. Jag är alltid ensam :(


Vad tråkigt att höra och jag lider med dig. Synd att du komenterade som anonym annars hade jag gärna kontaktat dig via mail och visat mitt stöd. Hoppas du ser det här och tar till dig för hur ensam du än känner dig så är du aldrig ensam. Där finns alltid någon som bryr sig och finns där. Det behöver inte vara någon du känner eller någon du vill umgås med, men där finns alltid någon.

Jag har utefter egna erfarenheter lärt mig att man aldrig ska lita på någon - Ensam är den bäste dräng (från själv är bäste dräng). Du klarar dig säkert mycket bättre genom att gå din egen väg och ta hand om dina egna handlingar, såklart behöver man någon som finns där men jag tror att man själv kan uppnå mer än man kan med andra inblandade. Folk har en tendens att förstöra mer än man tror.
Hör gärna av dig igen med mailadress om du vill. Det är bara jag som kan se komentarerna så ingen annan får tag i din adress.


.

.

Du är aldrig ensam

Anonym om I don't trust people because I know them too well:

Den där är som mej. Jag är alltid ensam :(


Vill visa mitt stöd till dig, vem du nu är. Tråkigt att du komenterade som anonym eftersom jag gärna hade pratat med dig.
Men hur ensam du än är och känner dig så är du aldrig ensam, det ska du veta. Jag känner också igen mig i den dikten/ texten och jag har lärt mig att ensam är bäste dräng. Man kan inte lita på någon och innan man insett detta så känner man sig nog mer ensam än man är.
Hör gärna av dig igen om du vill ha någon att prata med, eftersom jag håller komentarerna dolda för andra så är det bara jag som kommer åt den.


Kryssning bokad

Bokade kryssningen inatt. Jag, Angelica och några till som åker. Men fan vad kul det ska bli. Har jag tur så följer Jocke också med.
Jobbigt bara att alla 4-manna hytter var uppbokade så vi fick ta 2 st 2-mannahytter. Blev lite dyrare men en hundring hit eller dit gör väll ingen skada i det här sammanhanget.


Skrattretande att de hade höjt priserna ytterligare idag när jag kom hem ifrån skolan. När vi bokade inatt så kostade en A- hytt 460:- idag kostar dem 580:-
Riktigt onödigt. Tur att vi klarade oss undan den höjningen för då hade jag nog bangat. Var inte samma sak att släppa taget om en C- hytt för en A- hytt men viss prisskillnad men att lura folk på pengar bara så där käns ju lite väl tarvligt.


Härligt i alla fall att komma iväg en liten sväng igen. Ska försöka hitta ett par handklovar som jag kan ha med på resan så att jag och Angelica inte tappar bort varandra, vi har ju en tendens till att göra det väldigt ofta.


Inköp

Köpte 3 böcker idag för 110:-.
En bok om Smulpajer, funderar på att ge den till pappa i födelsedagspresent eftersom han bakar så förbannat goda smulpajer. Fast å andra sidan vill jag ha den själv tills ajg flyttar hemifrån.


Den andra boken var en coctailbok med recept på goda coctails. Har visserligen en bättre bok redan men en till skadar inte. Står inte samma recept i dem.


Tredje boken var Vem vill bli miljardär (slumdog millionaire- boken). Ska börja läsa den redan ikväll tror jag, vill ju se hur den skiljer sig ifrån filmen.


Utöver böckerna köpte jag 2 nya nagellack, så jag kan öva marmorering, och en ny mascara. Nu har jag testat en massa olika ett tag. Ska gå tillbaka till den jag använde från början och se vilken jag gillar bäst.


Nu blir det Big Brother och sedan får vi se.


Usch

Kul dag typ inte. Försova sig så hemskt att jag inte hann till skolan, fick bli Terapin direkt. Efter det träffade jag en kompis och sen åkte jag hem, inte allt för lång tid efter. Har suttit och pluggat lite sen ajg kom hem. Ska koka ihop någonting att äta nu och sen blir det film/ Tv innan big brother. Försöker leta upp en dagens låt eftersom ni inte fått en på länge.


My bad

Inte hunnit blogga mycket nu i helgen.
I morgon drar vi igång igen med nya tag.


Here We ComeSUP OCH SVÄLJ TREVLIG HELG!


Nu drar vi till 360


Fan vad sjukt

Fan vad sjukt...
Såg ännu en komentar i min blogg nyss. Ifrån en av de som arbetar hos ABC-gruppen. Hon var mer än villig att hjälpa mig med mina byxor och varor som jag var missnöjd med. Mest chockad över att hon läste min blogg.


Anyway. Idag hade vi Sm i juridik, gick säkert bra även fast det inte kändes så medans vi skrev provet. Var skitstressad. Men ja, det gick nog bra ändå.


I morgon blir det krogen, hoppas jag. Känner mig pepp just nu. Tidigare idag var jag inte ett dugg taggad. Men fan något måste man ju göra. Var ju länge sen jag fick dra ut med snuttan tycker jag.
När vi ändå snackar fest så ska jag och Angelica dra på kryssning snart, blir galet kul!


Palla

Som jag har längtat efter de beställda grejerna ifrån ABC-gruppen...
Drog precis på mig de till syntes snygga mjukisbyxorna med texten STUDENT 2011 M.Morén .... Och vad upptäcker man? Att ideal-mannen i 18-19års ålder tydligen är 168 cm lång, det är ju fan nästan piratbyxor för mig. Dessutom är ena byxbenet längre än det andra och snöret till midjan fattas, på bilden finns det snöre.
Allvarligt talat, när de vet att många blivande studenter beställer grejer kan de väll se till att produkterna blir rätt gjorda. Guldpennan var ju också bara skit, trodde att det skulle vara en bläckpenna men det var bara trams.


Näe e fan inte nöjd asså. Tur att studentmössan blev som den skulle, tydligen en del som fick hem dem med fel logga ovanpå och innuti... Ska försöka gå ut byxorna så mycket som möjligt så kanske de får lite längd (man kan ju hoppas).


10 -minutersbloggen

Fan vad pigg jag är idag. Rätt underligt med tanke på att jag hade sjukt svårt för att somna igår, grät mig till sömns. Känns som att det är lite av temat för den här veckan. fick ju byta ppillet förra måndagen ifrån Neovletta till Cerazette, vilket betyder att jag numera inte får i mig nå mer östrogen eftersom det var farligt för min hälsa (menade min nya barnmorska/gynekolog).


Min kropp måste därför ställa om sig och det är skitjobbigt. Det är som att vänja sig av med någoning man vart beroende av i flera år. Jag är just nu kvinnan som talar genom sina hormoner, SKITJOBBIGT!!! Börjar gråta för ingenting. Kan gråta fastän jag är glad. Samtidigt kommer jag på en massa saker, får typ minipsykoser, vilket jag också börjar gråta över. Här är man känslomässigt störd för tillfället.


Hoppas det går över fort så jag kan gå tillbaka till att vara tegelmuren jag varit så länge. Haft svårt för att gråta sedan i våras, alla vet vi varför. Sen när jag väl vill gråta så kan jag inte, men NU. Nu när jag inte vill gråta så kan jag inte kontrollera det. Igår tog jag sista dosen av Hp-pillerna också så otroligt skönt att slippa komma ihåg att ta dem.


Högskoledag i skolan, ska lyssna på en föreläsning eller två sen ska jag hem och kolla på gårdagens avsnitt av BB eftersom jag missade det och de inte hade lagt upp avsnittet på hemsidan. Så ikväll blir det 2 avsnitt för mig. Ska försöka hinna med lite projektarbete med eftersom jag fick en sån lust att göra det idag, redan skrivit 2 sidor av min del, lär bli ett par till innan jag är helt färdig. Som tur är har jag inga fler möten den här veckan.


Högskoledag var det ja. Appropå mina hormonförändringar och mina minipsykoser har jag kommit fram till att jag inte ska plugga vidare direkt, jag vill inte ens gå ett 4:e år. Jag ska ta alla kurser på Komvux och jobba under tiden, sen får vi se om jag pluggar vidare efter det. Sjukt vad man kan komma på andra tankar bara av en hormonrubbning.


Se så mycket jag hann kraffsa ner på 10 minuter. Slänger in en dagens låt senare och nått inlägg till om hur dagen ter sig.


Inventering

Hållt igång hela dagen med möten och jobb...
Var inventering på New Yorker, fick jobba mellan 18.00-22.30. Fint med lite pengar till i April nu när CSN drar in mitt studiebidrag fastän jag inte har så hög frånvaro (?) Fick en varning i Januari och sen sänkte jag frånvaron, så nu fattar jag ingenting... Skit samma. Klarar mig med pengarna ifrån jobben, som tur är. Hoppas bara att jag får jobba lite mer.


Lite trött på siffror just nu, en massa räkning och dubbelkoll när man räknat fel. Usch! Men snabbt gick det.


Ett inlägg fyllt av strunt

Så vad hände i helgen?
Danne kom och plockade upp mig och Felicia i fredags så åkte vi upp till mormor. Blev middag direkt sen lite TV och efter det var det läggdags. Jag för min del kunde inte somna men alla andra tycks ha sovit gott.


Upp tidigt på Lördagen, käkade frukost och packade matsäck, eftersom mormor insisterade så. Åkte upp till Kungsberget, väntade på att F & D skulle hyra sin utrustning medan jag satte på mig min, struntade i hjälmen den här gången, känner mig ändå säker när jag åker. Blev ett provåk i gröna backen och efter det åkte vi upp på toppen... eller jag och Danne iaf eftersom Felicia hade problem i liften... Finns väll inte så mycket att berätta egentligen. Vi åkte upp i liftar och ner i svarta/röda backar, roligare än så blev det inte.


Vi hade även haft det perfekta vädret om det inte vore för blåsten, hade lite svårt för att ta mig ner i backen när det blåste motvind, var som att den inte ville att man skulle komma ner. Vid 15-tiden var jag mätt av åkningen. Mina pjäxor sitter åt så mycket i hälarna att jag står och skakar under hela tiden jag har på mig dem, när de väl tas av kan jag knappt stödja på fötterna, helt sjukt. Bör köpa nya till nästa säsong. Åkte tillbaka till mormor igen vid 17-tiden, Danne åkte hem inte långt därefter.


Jag och Felicia tog ett bastubad och duschade sen gick jag ner och kikade på TV med mormor och morfar, kollade på en film efter och pratade med Jocke i telefon ett tag innan både han och jag somnade. Mormor kom och väckte mig på soffan så fick jag gå upp och lägga mig.


Igår sov jag så länge jag kunde innan jag gick upp. Jag, mormor, Felicia och min morbror åkte iväg till en shoppingcentrum för att kolla en grej, sen åkte vi tillbaka och åt lunch. Kollade när tåget skulle gå efter det tog jag en tupplur tills vi skulle åka.


Det är väll det som hänt i helgen, en massa strunt egentligen. Idag åkte förrästen Jocke till Tyskland så nu får man inte höra av honom på ett tag.


Dagens låtSvart hål i huvudet

Sitter i skolan och degar. Lektion kl 14.10 och efter det blir det stan med Angelica, som det ser ut nu. Fastnade i telefon igår efter Big brother så blev inget inlägg om helgen, ni får det när jag kommer hem i stället.


Lite ny information då är att vår studentskiva har blivit flyttad ifrån Karlsson och Co till Victoria på grund av renovering. Kul att man får veta sånt en månad innan, när biljetterna redan är tryckta o.s.v. Skit samma, men ändå.

Ska leta upp dagens låt, den har mejslat sig in i huvudet på mig så jag går runt och nynnar på den i huvudet hela tiden. Texten är den bästa ever. Hoppas jag hittar den.


Hemma igen

Är hemma igen nu, hade visst missat att posta inlägget jag skrev i fredags innan avfärd. Nu är det postat och jag är som sagt hemma igen. Ska se big brother nu men ni får ett mer detaljerat inlägg efteråt.


Utkast: Mars 4, 2011

Städat, tvättat, vikt kläder, packat väskan och duschat... NU är jag äntligen klar, kan sitta och pusta ut en stund. Lyssnar på hög musik, sjunger och kopplar av.


Gick ut i garaget tidigare för att se så jag hade all skidutrustning här, hittade skidorna men pjäxorna, hjälmen, handskarna och brillorna är spårlöst försvunna. Letade i garaget, förrådet, uppe på vinden, i skrubben i hallen och de fanns ingen stans. Pappa fick åka hem efter jobbet och kika innan han sljutsar hem Felicia. Jag fattar inte varför den övriga utrustningen skulle vara där om skidorna är här. Men och andra sidan är det inte mycket man förstår här i världen. Hoppas han hittar väskan med allt i. Annars blir det jobbigt.


Ansökan om verkställighet

Skulle ringa folkbokföringen för att få fram personnummer, namn och adress till tjejen som slog mig förut, står i kö i 5 minuter och när jag väl kommer fram inser jag att jag har alla uppgifter på ett papper redan -.-


Då är det bara att ringa kronofogden och stå i kö 20 minuter då, vill ha in mina pengar och tydligen måste man göra allt själv, men nu äntligen ska jag fixa det.Man blir ju för fan galen. Kronofogden ville inte hjälpa mig förrän jag hade en kopia på domen, vilket jag inte fått ut så nu var jag tvungen att ringa Stockholms Tingsrätt för att begära ut den då har dom bara telefontid mellan 9-12 på förmiddagarna. Så nu måste jag mejla och då når inte papprena mig förrän onsdag (tidigast).


Vissa advokater är verkligen lata. Min sa att det skulle gå snabbare för mig att göra detta själv än vad det skulle gå för han att leta fram alla papper, som om det skulle ta över en vecka för honom :S Varenda samtal tar ju tid. Sen måste jag har en miljon papper hem i brevlådan som skall fyllas i och skickas in. Jag är 100 på att det hade tagit honom en dag och inte en vecka.

Dagens låt
Dagens låt, den förtjänade verkligen en plats.


Väderförhållanden

Hejsan hoppsan!
Vaknade för en timme sedan, kollade på klockan och blev stressad utan anledning. Ska börja städa lite, tvätta kläder och packa väskan som ska med hem till mormor.
Här är det förrästen jättetråkigt väder så man tappar lusten att göra någonting. Regn och +4 grader ute. Hoppas att det inte regnar i morgon när vi åker skidor, är +4,5 uppe i Kungsberget idag.


Man kanske ska starta dagen med lite frukost så man orkar börja städa.


Dagens låt
Bullets


Äntligen får man sova

Idag har man hunnit med mycket, brorsan ringde och väckte mig i lagom tid för att prata lite om Emmabodafestivalen och då var det ingen idé att somna om efteråt. Tvättade lite kläder på förmiddagen innan det var dags att åka till jobbet. När jag kom hem slängde jag ihop världens godaste sallad.


Ska snart gå och lägga mig i sängen och kolla på film. I morgon kan jag sova så länge jag vill och efter det blir det till att packa inför trippen till mormor. Skönt att vi inte behöver åka tåg dit iaf, inte en aning om hur jag skulle lyckas få alla grejer till Väsby station.


Slänger in en dagens låt innan jag dejtar sängen.


Gangsta brows
Noppade ögonbrynen skitsnyggt, de blev identiska, så skulle jag klippa ner stråna lite... klipp,klipp,klipp "FAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!" Gangstersnitt i ena ögonbryndet, då gick jag över till andra brynet och aa, fan samma sak där, på ett annat ställe. ALDRIG hänt förut, iaf inte när jag gjort på mig själv. Antar att kökssaxen inte är det rätta verktyget.


Plans?

Storebror och Erica ska kanske till emmabodafestivalen i år... Och jag är på!
Först och främst söker vi jobb där och blir det inget sånt så får vi nog köpa biljetter. En kul grej bara. Skulle vara roligt att göra någonting i sommar och inte bara jobba.


Dagens låt
Dagens låt för 2/3 -11, ni får såklart en "ny" senare idag.
Gonatt <3


Världens roligaste
Här får ni det roligaste youtubeklippet jag sett på länge, antingen är det bäst eller så är det natthumorn som spökar


Pom pidepidepide pom, pom, pom

Man blir aldrig för gammal för att leka. Det bevisade jag och Ziba idag genom att återuppliva barnen inom oss och ha kul på Tomtits. Man ska ju trotts allt vara barn så länge man kan. Tråkigt bara att Angelica inte kunde följa med.


Efter en lång dag i Södertälje kom vi tillbaka till Jakobsberg. Jag gick runt och kikade i butiker medans jag väntade på att Pappa och Felicia skulle sluta jobba så de kunde plocka upp mig. Jag behövde åka hem till mamma för att leta fram mina skidbyxor, tyvärr har de försvunnit av någon anledning, hittade dem ingenstans i hela huset. Löste sig i alla fall.


I Jakobsberg hittade jag jättefina salt- och pepparkar för 10:- styck, fick med mig dem hem. Alltid lika skönt att checka av någonting ifrån "behov-listan" inför en kommande flytt. Inte för att just saltkar är något suuuuuuperviktigt, men det är en snygg detalj.


Tänkte bara skriva lite om min dag som har varit jätterolig. Ska gå och lägga mig i sängen och varva ner med en film nu, försöka hitta något som gör att det inte smakar metall i käften, varken tuggummi eller nyborstade tänder hjälper. Jävla Flagyl!


Dagens låt

Uppföljning
Mötet gick bra. Eller det gick väll varken bra eller dåligt egentligen, mest bara för att följa upp. Orkade inte åka in till stan efteråt, hade för kalla kläder på mig, frös som fan så åkte hem i stället. Mellanlandade på ICA och hämtade ut paketet så nu sitter jag här i min nya kofta och myser.


Finns väll inte så mkt att göra, väntar in Big brother, efter det blir det förhoppningsvis tidig läggdags så man orkar upp i morgon, pigg och glad.


VimmelÄnnu en vimmelbild från i helgen, den andra var ju helt klart snyggare.


Vill vara ledig

Börjar redan avsky det här lovet.. inte en enda oplanderad dag. Kul att göra något men tråkigt att man inte bara kan ta dagen som den kommer och göra vad man känner för.


Ska äta frukost om nån minut och sen åka iväg på möte, delvis med anledning av lägenheten. Efter det tror jag att det blir en sväng in till stan, om jag orkar då. Skulle behöva åka till ICA och hämta ut mitt paket, men det lär jag inte hinna idag.


Vi får se sen hur dagen blev.