Vart jag än går - går ni med mig

Har äntligen avslutat två projekt... Mina vristlänkar. Skulle ha familjen runt vristerna men har inte haft tid eller pengar till att fullborda dem. Jag hade sedan tidigare haft Pappa på vänstra vristens utsida och Mamma på högra vristens utsida. Idag lade jag till Bror och Syster och band ihop med mina tidigare tatueringar. Är grymt nöjd än så länge men vi får se när det har läkt helt hur det ser ut då.
 

Vänsterfoten: Pappa och Bror, skrivet i en stil som heter Porcelain. Hade tidigare bestämt att alla familjemedlemmar skulle ha olika stiler och storlekar för att alla är olika, ändrade mig i morse för att min far och bror ändå är och alltid har varit ganska lika. Folk har sagt att det gör mest ont på insidan av vristen och jag vet att alla känner olika. För mig gjorde utsidan mer ont än insidan. Däremot finns det ingenting som slår smärtan av att tatuera hälsenan! Vet inte hur många gånger ordet "fuck" for förbi ögonen under den tiden. För övrigt gör framsidan av vristen också jävligt ont...
 

Högerfoten: Syster (Ink to the blood) och Mamma (nån mainstream stil som jag hittade i office) bands ihop genom ett hjärta, gjorde inte alls lika ont som vänsterfoten. Utsidan var visserligen värre men resten gick helt okej. Vägrade låta tatueraren köra över hälsenan så jag fick nöja mig med "nästan på" hälsenan vilket inte heller var sådär jätte mysigt skönt.
 
Roligt att ha vristerna överstökade. Kan med lättnad säga "Aldrig mer tatuera hälsenor!!!" YOLO (har ni tänkt på att YOLO förresten ser ut som en gubbe med ett martiniglas?! Nästa projekt blir lejonhuvudet som jag trodde att jag skulle få påbörja idag men inte fick.

Första semesterveckan avklarad

 
Otroligt dåligt bloggat senaste tiden... Har bott i Spånga hos hjärtat i 2 veckor, kom hem i torsdags och sen dess har jag inte använt datorn. Här har ni i alla fall en bild  på oss ifrån midsommarafton. Hoppas ni alla hade en fin midsommar!
 
Så what have I been up to?!
jobbade fram till förra söndagen sedan gick jag på semester. Började den med ett besök på vårdcentralden måndag morgon 10:15 med beskedet urinvägsinfektion -Jaaaaay... eller?

I torsdags tog vi en tripp till Danderyds sjukhus för att lämna 6 rör med blodprover - Weeeei... eller? Blev lite shopping före och efter inför midsommar. Köpte en klänning (den på bilden), en tunika, skor och världens finaste trenchcoat. Fick även en spontan present av sötnosen, ett silverhalsband med ett hjärta. Så nu är mitt "M" utbytt, använt det frekvent med få undantag sedan 5 år tillbaka.
 
På Midsommarafton var vi på skansen med pappa och sedan på fest hos en kollega. Var en helt okej midsommar faktiskt.
Nu ska vi snart in till stan och äta en tidig middag med Dannes pappa sen blir det väl hem och glo på 7th heaven, som jag var tvungen att börja om från början eftersom jag glömt vilket avsnitt jag var på. I morgon blir det tatueringsbritsen igen och på tisdag ännu ett besök på Danderyd.
 
Skickar in en bild på tatueringen i morgon.

På semesterschemat

Nu är det bara 7 arbetsdagar kvar för mig innan jag går på 3 veckors semester. Eftersom jag valde att köpa en iPhone i stället för att resa någon stans har jag nu fått små-ångest över vad jag ska göra alla mina lediga dagar.
 
Funderade först på att åka upp till mormor men där blir man lätt uttråkad så jag har bestämt mig för att stanna hemma i Stockholm. Jag kanske gör en resa över ett par dagar upp till Gävle men annars tänkte jag dejta gymmet dagligen. Har ju varit så fruktansvärt dålig på att gymma de senaste två månaderna att det inte är sant... det syns till och med på vågen så nu är det skärpning.
 
Nu ska jag kila ner och tvinga mig till intervallträning och efter det blir det bröst och rygg. Ciao

Update

Hallå där!
 
Inte bloggat på ett tag då jag spenderat de senaste 2 veckorna på jobb, kryssning, tjafs och dejtande. Har varit både turbulent och roligt... allt utom tjafset men det är löst nu.
 
Har träffat en ny alldeles underbar kille, jag har nog aldrig riktigt trott på kärlek vid första ögonkastet innan jag träffade honom och fick känna på den känslan. Kan verkligen vara mig själv med honom utan konstigheter. Än så länge har jag inte hittat något fel på honom och det känns tryggt! i Normala fall är jag ju en sån som bara letar fel.
 
Igår fick han träffa syrran för första gången. Hon tyckte att han verkade vara ett riktigt kap. Hennes åsikter har aldrig varit positiva gällande killar jag träffat tidigare så det kändes stort.
 
Tänkte egentligen bara kasta in ett inlägg för att visa att jag lever, nu vet ni ju vad jag gjort (i korthet i alla fall).