Big brother live - LIVE

Så vad har jag gjort ikväll då? Ni som har mig på Facebook vet redan, syftar på er andra nu. Jag, Angelica, Sandra, Luss och Emelie tog oss till Årsta för att sitta i Big Brother publiken. Var skitroligt men kokhett där inne, tur att de bjöd på dricka.





Man var ju såklart tvungen att fota bara för att. Har några fler bilder på Facebook men det fanns ju itne så mycket att visa, ser bättre ut i TV-rutan. Vad kan man säga då? Studion var väldigt liten, läktarna var lite obekväma och man fick väldigt ont i ryggen eftersom det inte fanns ryggstöd - men å andra sidan, vad gör det egentligen? Det var värt att få lite ont när man ändå hade så kul där.


Satt bredvid två ENORMT pinsamma fjortisar. Nu snackar vi blonderingsmedel som bländar, idomin, pushup till hakan och spindelbens-ögonfransar. Den ena försökte lura till sig fler energidrycker genom att gömma dem bakom benen. Alltså allvarligt!? Hur fattig är man när man försöker snatta gratisdrycker?


Om man bortser ifrån fjortisarna så hade vi grymt roligt. Dock tråkigt att det var Annie som fick lämna huset, diggade henne som fan. Hon var verkligen sig själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback